Észnél vannak ezek?

2015 február 17 6:29 du.9 hozzászólás

Nem is olyan régen még a Jobbik az iráni gárdával riogatott, hogy na majd azokkal jól rendet csinálnak itt! Most meg?

„Megyünk mi! Harcolunk az Iszlám Állam ellen is!

Magyarország mérlegeli, hogy katonailag részt vesz az Iszlám Állam dzsihadista szervezet elleni fellépésben – jelentette ki Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke kedden az MTI-nek telefonon nyilatkozva, miután részt vett a közép-lengyelországi Lódzban rendezett VIII. Európa-Ukrajna Fórum egyik panelbeszélgetésén.
Az uniós szomszédságpolitikáról és a kelet-közép-európai térség ezzel kapcsolatos érdekeiről szólva Németh Zsolt elmondta: „Magyarország mérlegeli azt, hogy az Iszlám Állam elleni fellépésben katonailag is részt vesz.”
Hozzátette, hogy ebben a témában a visegrádi országok (V4) közös fellépése növelné e szándék hatékonyságát. „Amennyiben partnereink is így reagálnak rá, erre a területre is kiterjedhet az együttműködés” – mondta a politikus, hozzátéve: „Magyarország e tekintetben egyértelműen elkötelezett”.
A kelet-közép-európai térség középtávú biztonságpolitikai kihívásairól beszélve Németh Zsolt elmondta: Magyarország egyértelműen kiáll a NATO-n belüli együttműködés mellett. Rámutatott: a biztonságpolitikai kérdések együttes kezelése elkerülhetetlen, hogy “felkészüljünk a következő időszak kihívásaira.”
(MTI)

Anyátok! A külügyérünk egy zselézett hajú botlábú futsaalos, ez eddig rendben van, nem árt senkinek, csak ciki. Node, tudatosan importálni a terrort, ez már azért eléggé az államilag képzett hülyeség kategóriájába tartozik!

9 hozzászólás

  • Georgina Bojana

    Kedves István!
    Véleményed osztom!
    Menjenek, első sorban Németh Zsolt meg a többiek. Sejtem, ha Döbrögi szépen pitiz Putyinnak, akkor kalasnyikovokból sem lesz hiánya.
    Menjenek ők, meg mindazok, akik ezt a baromságot kiagyalták, no meg rábólintanak.

    Személy szerint az a gondom, hogy helyettem akarnak ISMÉTELTEN dönteni. Nem akarok sem a fiamból, sem annak barátjaiból hősi halottat.
    Békét, megélhetést, munkát és kenyeret akarok.
    Kiknek?
    Az itt élő, ide született magyar polgároknak, azok gyerekeinek.
    *
    Fenébe az iszlámistákkal.
    Ha mi nem megyünk, maradunk a seggünkön, akkor nem lűnek belénk, minek is? Ha nem akarunk célpontok lenni, akkor nem is lesz mitől rettegni.Ha nem piszkálunk bele a trugyóba, akkor sárosak sem leszünk.
    *
    Menjen az, aki ezt megszavazta, meg rábólint, de legyen rányomtatva a sapkájára, puskájára, kabátjára, hogy ÖNKÉNTES!

    Mi magyar szülők nem akarjuk a gyerekeinket háborús felszerelésben látni, sem tudni.Mi nem értünk ezzel egyet, mi nem adjuk meg erre az igen-t!
    Biztonságot akarok, de ezzel nem vagyok egyedül.
    *
    „Asztán” csak úgy, megpendíteném jókedvemben 🙁 Ezt is majd úgy csinálják, mint a vasárnapi boltbezárást. Úgy ébredtek, hogy vasárnap be kell zárni a boltokat, mert, hogy templomba kell menni (KDNP). No erre meg „sikeresen” a fityesz is rárepült. Feltenném a kérdésemet: hogyan jön össze a templom meg a kalasnyikov?!

    Azé’ jó lenne elolvasni néha a Bibliát t.vezetőinknek.
    *
    Aztán csak úgy mellékesen, csak meg kellene kérdezni minket, akarjuk-e ezt a háborúsdit? Avagy nem.
    Bizton azt a választ kapják, hogy N E E E E M M M !!!!!
    *
    Azt a büdös jó, qva életbe. Nagyon dühös vagyok.
    G.B.

  • Kanada úgyanezt mondja.

  • -Te Viktor!
    -Mondjad Zsolti!

    -Annyit hőbörög a világ az Ukrán helyzet miatt, valamit nekünk is tennünk kellene!
    -Ne bomolj Zsoltikám! Ha elfognak, mehetsz Szibériába! Jégszobrot csinálnak belőled! Meg egyébként is, most nyaltam be Putyinnak!

    -De Viktor! Az egész világ ezen háborog! Azért mégiscsak tennünk kellene valamit! Legalább egy század önkéntes!
    -Tudod mit? Menj az…… Majdnem kimondtam! Á! Menj melegebb éghajlatra!

    – Hmm. Melegebb éghajlat? Megvan! Irány Afrika!

  • Magyarország nem „mérlegel semmit”,mert minden lépést felhatalmazás nélkül a diktátor,Orbán dönt el! Egyébként ez lehet a veszte,mert az IÁ keze igen messzire elér…

  • Figyelő: csak nem? Kanadának is ilyen idiótái vannak?

  • Minden ép eszű ember szabad akar lenni és békébe élni. De bizonyítható, hogy az ember szabadsága állandó támadás alatt van, általában sikerrel, több ezer éve.
    Tudjuk, hogy a szabadság, béke nem ingyen van, soha nem volt, és soha nem is lesz.

    ‘Például az Egyesült Nemzetek Szervezete azzal a céllal nyilvánította Január 27-ét Nemzetközi Holokauszt Nappá, hogy a jövő generációk számára örökségül hagyja annak megértését és felfogását, hogy az emberben lakozó gonosz, a vak gyűlölet a másik és a másság iránt, a fanatizmus, az élet szentségének figyelmen kívül hagyása, az apátia, és a szemhunyás – a kultúrembert is olyan cselekedetekre késztetheti, amelyekkel másoknak oly nagy szenvedést okozhatnak.’

    A civilizált világ szabadsága, békéje nem jön könnyen és nem olcsó – nem fogja senki azt egy ezüst tálcán fölszolgálni senkinek – meg kell érte keményen küzdenünk, meg kell védenünk és állandóan ápolnunk.

  • No, azért azon se nagyon lehetne meglepődni, ha néhány ISIS-hez és társaihoz/riválisaihoz ( al-Nusra; Hisbollah stb. ) „közel álló” figura magyar államkötvény vásárlásáért uniós állampolgársághoz jutott a fiúk off-shore cégein keresztül… Ezek a mocsadékok a világ legalja söpredékének ( végül is csak a hozzájuk hasonlóknak ) nyitották meg Magyarország s Európa kapuit, miközben a véres szájú fasiszta/nemzetiszocialista rothadékok a legmegnyomorítottabb, szinte félholt menekültek ellen uszítanak. Végvárként védik Európát s értékeit a legszerencsétlenebbektől… Amúgy ez a manőver bizalmas NATO információkhoz való hozzájutást is szolgálhat; ezek miatt a trójai falovak miatt egy leprás páriaként kezelik az országot ( mondjuk az ISIS célpontjává vált Franciaországnak vagy Dániának, illetve a putyini agresszióval, zsarolással szembesülő Európának pont az orbáni rezsim lenne a megbízható partnere… )… A maguk cinikus, tahó módján „megvan a magukhoz való eszük”, bár ennél nem több…

  • Szerintem Magyarországnak az ISIS-hez kellene csatlakozni.Ideológiai alap megvan és biztosítva lenne az
    ISIS szétverése,mert ugye azt azért tudjuk,hogy 500 éve a szittyavirtus kötelez.
    G.B.Kézcsókom!

  • Most azok a szemétládák ártatlanokat égetnek el elevenen.
    De láttam én -fotókon és filmen is- közel 100 kilóméter hosszú gépkocsioszlopot a sivatagban , totálisan kiégve. A járműveken lévő iraki katonák 70-80 centis szénné égett alig felismerhető ember-maradványokká váltak az USAF fürtös-bomba támadásának következtében.
    EZ VÁR azokra a bűnözőkre is , akik most embereket locsolnak le benzinnel és meggyújtják őket.
    És nem fog segíteni rajtuk az elvtelen Kínai Népköztársaság kétes értékű technikai ” segítsége ” sem !