Владимир владимирович путин

2015 február 18 3:32 de.6 hozzászólás

Nem fogom kisimítani a stílusom csak azért, hogy jobban tessen az egykori elvtársaknak, akik most éppen narancsszínűre festődtek. Vannak bőven. Ők azok, kik szeretik, ha megmondják nekik, merre az annyi.

Tegnap jó vastagon beleszartak a pofájukba ketten is. Az egyik volt a KP (kis pöcs) a másik a NP (nagy pöcs). Csak nézd meg Fényes István illusztrációját: KP ledermedve még színt se tudott váltani, pedig a kaméleon minden színt fel tud venni, kivéve a fehéret.
A NP eljött ide, de minek is? A KP nimbuszát nem növelte, sőt. Egyértelművé vált, hogy a mi KP-nk hova is sorol be: NP mögé, de inkább alá. Nem a legvidámabb helyzet.

Nyolc perc Hősök tere – hátha akad egy ismeretlen orosz katona is ott – fél óra egy kétes értékű sírkertre – ahol by side ellenforradalommal szemben elesett szovjet hősöknek titulálják az ázsiai segéderőket (elit alakulatot soha nem küldtek errefelé) – és valamennyi idő (70 évre titkosítva) a marionett bábúra. Jobb helyen úgy hívják, köztársasági elnök, amivel csak az a baj, hogy nincs köztársasága.

Aláírtak pár semmitmondó egyezséget. Micike elérte, hogy a le nem hívott gázkontingenst a következő években lehívhatja. Nagy kunszt? A hazai földgáztárolók orosz gázzal vannak tele – bérben. Csakhogy, leszippantani belőle pénzbe kerül, azt meg honnan teremti elő a KP?
Paks 2. meg az, ami: egy nagy kupac szar, amit unokáink ablaka elé lapátolt, szívják azok.
Csakhogy, ezt a majmot már beárazták a NATOnál is: tervezett objektumaikat máshol építik fel. Nevezetesen Lengyelországban, Szlovákiában és Romániában. Lehet berzenkedni, hogy dejónekünk, hiszen katonai fenyegetettségünk ennyivel is kevesebb! Csakhogy, a védelmünk is. KP itt is eljátszotta a megbízható szövetséges szerepét. Nem jött be neki.

A NP látogatása előtt, iszonyúan titkosan még átrongyolt Ukrajnába, tiltakozván a kárpátaljai magyarok aránytalanul magas behívási rátája miatt. Semmire nem ment vele. Olyan, hogy aránytalanul magas, nincs. Korosztályos a dolog. Pech, hogy a kárpátaljai magyarok jobban szaporodnak. Amúgy: köze? Majd akkor hőbörögjön, ha az arra jogosultak nem itt láttatnak el egészségügyileg, meg nyugdíjilag!
Ez, persze, nem került a tárgyalóasztalra. Megértem. Putyint kurvára nem érdekli. Ő bizonyítani jött: íme, egy EUs vezető hajlandó vele tárgyalni. KP meg is hajolt előtte. Úgy vélem, elég mélyen. A hírek arról nem szólnak, hogy – mint korábban – le is térdelt volna előtte.

A majré viszont elég nagy volt: NP útvonalát légmentesen lezárták. Arról nem szól a fáma, hogy a csatorna fedeleket lehegesztették volna.
Micike megint megszopta. Csak tudnám, miért élvezi?

6 hozzászólás

  • anno Bécsben egy másik elvtárs látogatásakor ezt ügyesen megoldották.
    Az útvonalba eső minden csatornafedél alá leereszkedett egy rendőr, és ráhúzták a fedelet. Oszt amikor a konvoj elhaladt, kiengedték.
    A mi Tik-Tak-TEKünk ennyire nem találékony. Lezár.
    Seggfejek.
    Putyin elvtárs agyonpáncélozott limuzinját meg már szombaton átreptették. Arra a kis időre.

  • Ille István

    Az a lehegesztés szart se ér, ha némi C4 kerül alá, ergo semmi szükség nem volt rá. Adtunk vele a szarnak egy pofont, most meg jöhet a sikító hadművelet, hogy megszüntessék a lehegesztést.

  • Kiss Eszter: ezt nem is most használták. Most csak az M0-ás, a Régi Fóti út, a Liget átvezető szakaszait zárták le. Ráadásul NP nagy cselesen 1 órát késett. Na, így merényelj meg bárkit is! Még időben oda se tud érni! Amatőr!

  • István, van az a medvés-vadászos vicc, aminek a végén azt mondja a medve:
    – Vadász, valld be, hogy te igazából szopni jársz ide!

  • Most ki is volt itt?
    Putyin?
    Vagy Raszputyin?
    ( Olyan egyformák ezek birodalmi nevek..)

  • „…a csatorna fedeleket lehegesztették volna…”
    Lehegesztették. Sőt a ‘kis földalattit’ (M1) is lezárták, nehogy valaki felrobbantsa a hősök terére tartó konvojt – persze forgalom közben, másodpercre pontosan időzítve!
    Aranyos ez a diktátorok diszkrét bája. Vagy csak paranoiája?