Please listen carefully – röviden az iszlámról Obama elnökhöz

2015 február 21 2:30 de.11 hozzászólás

Elnézést kérek,hogy a beszédhez héber fordítás is van,de gondolom megértitek angolul is. Örülnék, ha viszontláthatnám a KMH oldalán is. Előre is köszönettel és Üdvözlettel: Gyuri10.

Here is a video that must be shared with everyone on your email list. The speaker really tells it like it is. He certainly is qualified, and knows his subject well

Az üzenet

A Message to President Obama from a former Muslim


Brother Rachid addresses President Obama about ISIL and Islam; he explains to him how ISIL is imitating the prophet Muhammad in every detail they do. ISIL represents Islam. 2014. szept. 14.

11 hozzászólás

  • István,
    Köszönöm,hogy betetted.Kár,hogy a beszédet nem lehet kinyitni.Még az általános keresőben is csak az előadó képét és egy sor héber szöveget lehet látni. Nagyon szeretném,ha az eredeti szöveget(angol)ki lehetne nyitni.
    Sokat megmagyaráz a mai világ Chamberlainjeiről. Mégegyszer kösz:Gy.

  • nem tudtam másképpen betenni, csak linkben. Ha bárki rákattint „Az üzenet” címre, előjön a video. Nálam legalábbis.

  • Köszönöm mégegyszer.Az üzenet re kattintással tényleg bejön a youtoube.Ha nálam bejön,akkor mindenkinél jó kell
    hogy legyen.

  • Az előbbi video mondanivalóját nem szükségszerűen kizáró üzenet egy ateistától/agnosztikustól, amelyet nem mint egy cinikus chamberlain féleség, hanem mint megátalkodottan baloldali-anarchista beállítottságú jómagam is osztok:

    http://www.cnet.com/news/stephen-hawking-humanity-has-to-stop-being-so-agressive/

    Amúgy mi értelme az amerikai elnöknek kiselőadást tartani az ISIS mögött meghúzódó teológiai, vallástörténeti háttérről? Végül is a nyugat és az öböl-beli nyugat-barát arab monarchiák állnak a létrehozatala mögött. Egy ideje még az Ásszád-rezsim ellen küzdő hős szabadságharcosok voltak… A nem-muszlim közvéleményt kellene meggyőzni, hogy ne vegye fel az iszlámot? A Közel-Keleti társadalmak reformja, megújulása mindenesetre kissé fáradságosabb és hosszasabb munka lenne; nem is biztos hogy a nyugati nagy „keresztes lovagoknak” érdekében állna. Akkor ki ellen küzdenének…? Vagy esetleg a burzsuj uralkodó osztályok által mostanában előszeretettel szított és a fajmagyar orbánék által is osztott, idegengyűlölő propaganda a cél ( amely sok tekintetben tükörképe a moszlimok gyűlölködésének, felsőbbrendűségi tudatának )…?

  • Még egyszeri nekifutásra a pofon egyszerű, de talán mégis nehezen emészthető üzenetet tartalmazó link:

    http://www.cnet.com/news/stephen-hawking-humanity-has-to-stop-being-so-aggressive/

  • Nem teljesen világos számomra, hogy hol a fenében készült a felvétel ezzel a tiszteletre méltó marokkoi születésű hitoktatóval aki egyik marhaságot a másik után mondja. A legszebb az amikor azt mondja, hogy az iszlám a béke vallása. És a korán egyik szakasza arra figyelmeztett,(szerinte, de igazolni nem tudja, noha valamit bevetítenek a beszéd közben hogy a Korám hanyadik szurája) hogy minden idegenvallású foglyot aki nem iszlámhívő nyakazzanak le. Már párszor megemlítettem itten, hogy a Korán nem ugyan az mint az Ó vagy az Uj testamentum. Szájról szájra járó vallás aminek bizonyos alapkövetelményei lettek levésve a Koránban. Ám ahány ház annyi szokás. Mindegyik másképpen értelmezi, és nem egyfajta irott Korán van, hanem többféle. Jut eszembe egy vicc. Mózes és Mohamed bebocsájtásra várakoznak az Úr szine elé. Mózes kint várakozik amig Mohamed bent van. Jön ki Mohamed savanyú pofával. Miért vagy ennyire letörve? Azt parancsolta az Úr, hogy a nap huszonnégy órájában minden órában mondjunk egy imát. Ez képtelenség fizikailag. Menj vissza és alkudj. Visszamegy Mohamed és utána vigyorogva jön ki. Na mit értél el? Elég lesz naponta ötször. Na mit mondtam, hogy alkudni kell.
    Obamahoz intézett iszlám beszéd is hasonló. Alkudozni akar ez a marokkoi imám, miközben tudja, hogy amit mond és magyaráz az nem egészen állja meg a helyit. Obamának most különben is fel kell kötnie a gatyáját. A szenátusban egyre jobban farigcsálják a sok baklövése miatt.

  • Avi ben Giora
    2015 február 21
    6:17 de

    Hiszed, nem, ez igaz.. Iszlám..
    http://gepnarancs.hu/2015/02/muszlimok-elo-pajzsa-egy-norveg-zsinagoga-korul/

  • Elgyaktam.. Azt akartam, hogy ez is Iszlám.. Bocs..

  • Szerintem, jó erre a videóra odafigyelni, főleg Obamáának. Ha valaha is látta

  • Meg voltam lepve,hogy Zvi Jehezkeli-
    aki egyik legjobb iszlam szakertonk,es
    elete kockaztatasaval tobb interview-ut
    keszitett veluk-eloadast tartott .
    Remelem,erdekel.

    http://www.atv.hu/belfold/20150223-ideologiak-ellen-nem-lehet-bombakkal-harcolni