Szeretet vasárnap, dob szerda

2015 március 25 11:52 de.7 hozzászólás

Hölgyek, Urak!
– Mit is mondhatnék? Nos, ez a L. Simon László olyan ostoba, hogy ki kellene tömni és úgy mutogatni, ország – világ előtt, hátha vissza hozna valami aprópénzt a költségvetésbe. Mert vinni már, vitt onnan bőven!

Pedig hát, író, költő fajta lenne a lelkem és az ember ilyenkor azt gondolná, hogy csak van sütni valója, pláne hogy még József Attila díjat is kapott?!
Én úgy látom, hogy ezek, ahogy belépnek a Fidesz soraiba, mintha egy rossz sci -fi filmbe csöppennének és a titkos laborban kiszippantják az agyukat. Aztán feltöltik Orbán Viktor kultusszal, meg maszlaggal, meg hazugság agysejtekkel.
Mert már nem tudok mire gondolni, hogy miért ilyen hülye és aljas minden Fidesz vezető? Csak valami ilyesmi történhet a titkos „agyátmosó” kamrában!
– A vasárnapi zárva tartás azért jó, mert ezen a napon az emberek a szeretettel foglalkozhatnak és nem a gyűlölettel! Mondta L.Simon László, a parlamentben.

De hát, a hét többi napjával mi van Simikém?
Azokon lehet gyűlölködni és elég ha vasárnap megszeretgetjük egymást egy kicsit!
Bolond lyukból, bolond szél fúj!
De hát mi mást is mondhatott volna, mikor a Fidesz, csupa szeretettből, adott neki 267 millió Uniós pénzt, hogy újítsa már fel az offshore cége nevén lévő, vidéki kastélyát! Amit mellesleg 90 millióért hirdetnek eladásra. Így én is azt mondanám, hogy szeressük egymást vasárnaponként, de főleg a Fideszt!

A másik nagyon okos emberük, Rogán Antal, aki azt se tudja merre van előre, de viszont mindent tud, mindenhez ért, mindent meg tud magyarázni és mindennel meg van elégedve.
Riporter kérdés; – Készült 2011 – ben önök által hatás tanulmány a vasárnapi zárva tartásról?
Rogán; – No,no, nem. Hatástanulmány? Nem, csak közvélemény kutatás! Vaze! Ugyan az! Megmondták akkor is,hogy a vasárnapi zárva tartást nem  támogatják, kimutatták, hogy 15 ezer munkahely fog várhatóan megszűnni, mintegy 600 milliárd forint kiesés lesz az államháztartásból, ja és kurva idegesek lesznek a vásárolni vágyók! Kit érdekel? Az a lényeg, hogy a Quaestor-ból minden Fideszes kivette a vagyonát,a többi ember dögöljön meg!
A Quaestor elnöke,Tarsoly Csaba, a villájából kimenekített minden vagyon -tárgyat, eltüntetett minden pénzt és amikor mindennel végzett, Rogán bejelentette, hogy mindenki felelős a saját vagyonával is!

Ez csak valami rossz vicc! Tarsoly,akinek a haja szála sem görbült, pedig kibocsájtott 150 milliárd kamu kötvényt, szabadon vigéckedik. Miért hagytak neki ennyi időt,hogy mindent eltudjon tüntetni? Ettől most már tudod mit fognak elkobozni?
A bűnbánattól telesírt paprizsebkendőjét!

Ami itt folyik,még a Cosa Nostra is megirigyelné!
De még náluk is van legalább annyi maffia becsület,  hogy nyugdíjasokat és gyerekeketnem rabolnak ki!
Nos mit mondjak, Hölgyek, Urak?
Nem tudok mást mondani, csak azt, amit ilyenkor a háziasszonyok;
– Itt a tavasz,neki kell állni a” Nagytakarításnak”!

Csiki Vilmos

7 hozzászólás

  • Gyula Bognar, Jr.

    A megállapítások a Fidesz kormánytagokról rendszerint pontosak, rabló gazember mind és sok alacsony szinten van intelligenciában, tudásban és sehol sincs emberiességben, udvariasságban, nullák felelősségérzetben, nincs lelkiismeretük és kapzsik. Kihagytam még 200 rossz tulajdonságot.

    Ugyanakkor, mindez lepereg róluk, milliókat húznak le havonta és tudatosan hülyéknek kezelik a polgárokat. Sajnos joggal, mert a polgárok többsége valóban hülye, hogy ami nap mint nap megy Magyarországon, azt eltűri.

    Sok helyen vannak gazember politikusok és hibás döntések, gyatra államigazgatás is.
    Olyan kirívó, nyíltan pofátlan, maffia rabló gazdálkodást Európában sehol nem folytat egyetlen kormány sem, mint a Fidesz-KDNP-Jobbik-MSZP. Miért tehetik ezt meg éppen Magyarországon, ahol a többség veri a mellét az 1,000 éves kultúrával és lekicsinyel, lenéz sokkal normálisabban élő nemzeteket.

  • A bennfentes kereskedés az egyik legkomolyabb tőkepiaci bűncselekmény
    http://index.hu/gazdasag/2015/03/25/a_fideszben_napokkal_korabban_tudtak_hogy_bajban_a_quaestor/

    A magyar kormány a leges-legutolsó pillanatban kivette az állami pénzeket, amit elvileg csak az MNB kezelhetett volna, nem brókercég. Vagyis az ügy nyilvános kirobbanása előtt, de az ismeretek birtokában léptek. Ez bennfentes kereskedés.

    Orbán úgy nyilatkozott, személyesen utasította a minisztériumokat a lépésre. Vagyis a szálak a legfelső szintig érnek. Viszont ezzel lépéssel nem csak ezt a céget, hanem a dominó hatás elvén a többi kapcsolódó brókercéget is bedöntötte.

    Orgovány Béla a Quaestor új vezérigazgatója emberölési kísérletért 4 év 3 hónapot ült, valamint üzletszerű kéjelgés elősegítéséért 9 hónapot. Igaz, családi vonás, mivel a húga egy másik nővel halálra kínzott egy 55 éves nőt. Vagyis fidesz szinten tiszta a pedigré.

    A visszaéléseket ugyan ki vizsgálhatja majd ki?
    A Matolcsy alá tartozó Windisch
    Domokos vezette Állami Számvevőszék
    Lázár alá tartozó Kormányzati Ellenőrzési Hivatal
    Polt vezette ügyészség

  • Don Ovuz: Bennfentes kereskedés? Emberölési kísérlet? Üzletszerű kéjelgés előkészítése? Smafuság. Similis simili gaudet. Miért van az az érzetem, hogy a „simlis” szleng szó ebből ered?
    Arra azért kíváncsi lennék, hogy Tarsolynak honnan van ez az ismeretségi köre? Tanácsadója ajánlotta neki? Akkor a tanácsadójának honnan van?
    Egy ilyen pénzügyi birodalom feje ennyire hülye lenne?

  • Fenyvesi Glória

    Gyula Bognár: Kormányon csak a FIDESZ-KDNP van.
    Viszont abban igaza van, hogy az MSZP jeleskedett a rablógazdálkodásban, a nemzeti vagyon nagy részének kiárusításában…

  • Fenyvesi Glória

    Karöltve at SZDSZ-el…

  • Gyöngyvirágos kisangyalom, Glórija..
    A privatizáció nevű itt a piros-hol a piros játékot 199O és 94 között adták elő legsűrűbben. A privatizáció kb hetvenöt százaléka este meg magát akkoriban.. Tod, amikó’ a székházbú bánya, Kaya Ibrahimbú meg köd lett.

  • Gyula Bognar, Jr.

    Glória: Köszönöm, hogy félretájékoztat. Önnel nem vitatkozom, mindent tud.

    dr. Horváth Attila – dr. Szalai András – dr. Temesi István
    Közigazgatási és jogi ismeretek a kormányablak ügyintézők részére. (2014)

    „A kormányforma arra a kérdésre ad választ, hogy egyfelől a törvényhozó hatalom és a végrehajtó hatalom között milyen kapcsolat van, másfelől arra, hogy egyáltalán ki áll a végrehajtó hatalom élén. Ami az első kérdést illeti, azt kell megvizsgálni, hogy a törvényhozó hatalom, vagyis a parlament milyen mértékben tudja ellenőrizni a végrehajtó hatalmat, vagyis a kormányt. Attól függően, hogy a végrehajtó hatalom politikai felelősséggel tartozik-e a törvényhozó hatalomnak illetve milyen a kapcsolat a parlament és a végrehajtó hatalom között, többféle kormányformát lehet megkülönböztetni. ”
    A parlamentáris kormányforma ahol a kormánynak politikai felelőssége van, és amennyiben megvonja tőle a bizalmat a parlament, akkor megbukik. Anglia kormányformája és hazánk kormányformája hasonló, mert mindkettő parlamentáris. Míg Anglia államformája tudjuk jól királyság, monarchia, addig hazánk köztársaság. Látható tehát, hogy nem az államforma, hanem a kormányforma a lényegesebb a kormányzat működése szempontjából egy ország politikai berendezkedésének jellemzésekor.