Büdöskék

2015 április 21 7:20 de.12 hozzászólás

Ami egy virágféle, de inkább a kormánypárt embereire és azok dolgaira érthető.

Van nekünk ugyebár ez a zseniális pártelnök – hogy pártja teljességgel mérhetetlen, ráadásul semmilyen megmérettetésben nem volt része, lényegtelen, az a lényeg, hogy ő van nekünk – aki kijelentette, hogy semmi szükség az állampolgársági törvény szigorítására. A honosítási eljárás úgy jó, hogy van, hadd szaporodjék a magyar – ha már magától nem akar. Eddig 720 ezer állampolgársági kérelem érkezett be, ebből 680ezer tehetett állampolgári esküt, 25ezren meg kiestek a biztonsági ellenőrzési rostán. Semjén megígérte az 1millió újdonsült magyart, és, ha ő egyszer megígér valamit, azt, kérem, be is tartja, kerül, amibe kerül. Biza, sokba kerül. Hogy 720ezer és 680ezer közt nem 25ezer a különbség? Sag schon.

Van nekünk egy másik büdöskénk, a filmügyi biztos. Nos, kétségtelenül biztos, hogy a nejének tud miből venni 125milliós lakást, ugyanis Andy Vajna kaszinóiban szám szerint 824 nyerőgép működik, amiből – lássatok csodát – eltávolították az adatrögzítő berendezést, minek következtében marad az önbevallás. Állítólag a NAV ellenőrzi is az automaták forgalmi adatainak valóságtartalmát, csak éppen azt nem lehet tudni, mihez képest. Gondolom, a Vasedényhez képest. Vélhetően ez a 824 nyerőgép már nem jelent nemzetbiztonsági kockázatot, amire hivatkozva 2012-ben betiltották azokat, majd csókosoknak – gondolom, a veszély múltán – ismét kiosztották a koncessziókat. A NgM sacidimetriája 6,2milliárdnyi játékadót vár e kaszinóktól. Önbevallás alapján, persze. A letiltás előtt 35-40milliárd volt a befolyt összeg. Megérte, nem?

A harmadik büdöskénk a kispályás labdazsonglőr, aki kikérte magának, hogy az FBI igazgatója azt mondta, amit. Ugyanis Mr. Comey a holokauszt kapcsán kijelentette, hogy Németországban, Lengyelországban, Magyarországon és még számos helyen a gyilkosok és cinkosaik azt gondolták, nem cselekedtek semmi rosszat. Na igen. Mondjuk, erről azért lehetne egy cseppet vitatkozni – ahogyan itt, a KMH-ban is akadt bőven az ellenkezőjét taglaló cikk – minden esetre a pubi megsértődött, és tiltakozó jegyzéket adott át az USA nagykövetségének. Nem értem ugyan, hogy miért tekinti az ifjú titán mindezt rágalmazásnak, de ez legyen az ő gondja. Gondolom, a tiltakozó jegyzéktől jól megijedt az FBI igazgatója, és alázatosan bocsánatért fog esedezni a pubinál.

Negyedik büdöskénk is a durcása fajtából való: Lézer Jankó utazgatásainak részleteit és célját az ország érdekére hivatkozva nem hozza nyilvánosságra, de, ha mégsem az ország érdekében utazott volna – ergo magán – akkor meg ahhoz senkinek semmi köze. Hiába van arra kötelező bírósági ítélet, ő jusztse fogja nyilvánosságra hozni. A kis dacos.
Prémiumfeladatnak még bevállalta, hogy számon kéri az EB-t – mind az egészet – miszerint nehogymár az Altus, meg hogy a Gyurcsány bukott politikus. Ehhez lelkesen csatlakozott a CÖF is, mondván, hogy követelik a pályázatok bemutatását (?!) sőt, írtak J-C. Junckernek is. Egy kis malac, röff-röff-röff, trombitálja, cöf-cöf-cöf. Az EB szóvivője közölte, hogy semmilyen szabály nem tiltja a szakmai együttműködést egy céggel, ami egy korábbi miniszterelnök, vagy más politikai vezető érdekeltségébe tartozik, tehát természetesen nem bontják fel a szerződést. Van ilyen.

Mit mondja, valóságos virágoskert a mi politikai elitünk. Kár, hogy büdöske.

12 hozzászólás

  • Nem tudom, szabad-e olyanokat gondolni, hogy a jó kurva édes anyjukat, aztán még olyat, hogy rohadjanak meg – de most rögtön!

  • Georgina Bojana

    Kedves István,
    olyan jól esne irgalmatlanul, jó „szaftosat”,olyan „olaszosat”. Lekapni a fejemről a nem létező kalapomat, s „beledobálni” a jogosan átgondolt és kimondott káromkodásokat. Majd ezek után tökéletesen meg is taposni a fejfedőt, s közben ki is mondani, hogy kinek és milyen okból küldeném a „szépen, megformázott” mondataimat. Mint tudjuk, a fityesz arcába.
    Kár, hogy több okból nem tehetem.
    1.) Itt nem illő ilyeneket írogatni, pedig irgalmatlanul el tudnám kerekíteni – fantáziádra bízom…
    2.) Félő, hogy Akiknek címezném, no azok úgy el vannak „havazva” az újabb, meg újabb harácsolással, hogy nem érnek rá a irományomat olvasni. Pláne, ha az rájuk nézve NEM KEDVEZŐ. S, bizony, nem kozmetikáznék a véleményemmel… Soha nem teszem.
    G.B.

  • Georgina Bojana

    Kedves Aptyuka!
    Kár az „ides annnnnyukat” szidni. Ők nem tehetnek arról, hogy ilyen koloncokká, népnyúzóvá nőtték ki magukat a magzataik. Személyesen nekik kell olyanokat kívánni, amiről azonnal tudjuk, hogy mit is jelentene… Mégsem „parlagi”. Első gondolatom az volna, hogy a „büszkeségük” mindig mutasson fél hatot… Erről mindenki tudja, mit is kívánnék Nekik, úgy szívből, egyenesen bele az arcukba. Ha ilyen „kórságot” küldenék rájuk, akkor nem is szaporod(hat)nának, de örömet sem szerez(het)nének ezen a téren. Legalább ennyiben jól megkeserít(het)ném az életüket.
    Bizony mondom, bitang jól esne a tudat, hogy kudarc-kudarc és kudarc érik őkegyelmességüket a párnák között, meg mindenhol, úgy egyébként is…
    G.B.

  • A büdöskék közé illik a kormánypárt bölcs jogalkotóinak sora is. Indíték: a köztéri fényképészeti tilalom. A rendelet lényege, hogy mostantól engedély nélkül senki le nem fényképezhető, s már az is bűncselekmény, ha ez mintegy véletlenül megtörténik, nemhogy az, hogy művünket közzé is tesszük újságban, interneten, családi albumban.
    Nyilvánvaló, hogy a drákói szigor a miniszterelnök úr saját lábain álló kedves leánya meg a miniszterelnök úr sajátos öltözködéséről elhíresült főtanácsadója miatt született.
    Azért az mókás lesz, ahogy érvényt szereznek majd a rendeletnek.
    Előre sajnálom már szegény japán turistákat – ők köztudottan az átlagnál többet fényképeznek – akiknek az ország elhagyása előtt le kell adniuk ellenőrzésre fotomasinájuk memóriakártyáját, és ha azon megjelenik az ismeretlen katona sírjánál díszelgő katona – mert, biza, néha akad ilyen demo a Hősök terén – akkor jaj nekik!

  • Nekem erről helyből Kosztolá
    nyi virágversei jutott az eszembe..
    Tavaszi büdöske

    Nem én voltam !!

    (Mert jaám, illatozik ez az egész bagázs. És már nem törkölyszagú, hanem bélsárszagú esténként a szellő..)

  • Nem értem a kicsinyítőképzőt 🙂 mert úgy büdös az egész banda, ahogy van, a pöcegödör hozzájuk képest egy Nina Ricci.
    Ja én kérek elnézést a büdöskéktől – mármint a virágoktól – mert hát rájuk nézve az összehasonlítás sértő 🙂

  • Fenyvesi Glória

    Az Eu-nak(miniszterelnökként) hazudó Gyurcsány cégét mégis „foglalkoztatja „az EU?
    Hát,itt valami bűzlik!

  • Fenyvesi Glória: valóban, méghozzá a maga szája. Olvasson már utána, kinek is cége az Altus és mi is a feladata – amit egyébként 2014 óta sikeresen el is végez!
    Talán még maga is képes megérteni, mik is a tények.

  • Remélem, azért a nácik akadékoskodása nem fogja fékezni az ALTUS őszinte ténymegállapító munkáját.

  • KORDON BLUED: kicsit későn ébredtek a fiúk, vagy csak csúnyán benéztek valamit.
    Ez a szerződés nem mai keletű, és a magyar kormány mehet a Herkó páterhez, Brüsszel egy már működő eljárást nem fog megbontani.
    Lázár találkozni fog az EB régiós főigazgatójával, és világossá akarja tenni, hogy ezt a megbízást nem tudják elfogadni. Akkor mi van? Hát ne fogadják el. Attól még az Altus vizsgálódni fog. Ha pedig a kormány nem működik együtt velük, kapnak a pofájukra Brüsszeltől, aztán majd sírdogálhatnak, hogy az a csúnya EB nyomja Krahácsot! Mert, bizony, mi többet érdemelünk, különbek vagyunk mindenki másnál, csak nem engednek kibontakozni minket. Orbanisztán a legjobb, múltja fényes, csak a jelene sötét, az is azért, mert lenyomják, leszólják. Pont, mint Krahácsot.

  • Fenyvesi Glória

    Az itt kommentelőknek tetszik az Ille István stílusa?
    Senkit nem zavar, hogy egy-egy vele ellenkező nézetűt „büdös szájú”-nak nevez, sőt ettől erősebb jelzői is voltak már…Mással szemben is…

    Ez az elfogadás, a demokrácia?
    Amit fennen hirdetnek?
    Ez követendő példa?

  • Fenyvesi Glória: maga nem ellenkező nézetű, hanem egy megszállott jobbikos. Miért kellene magát/magukat elfogadni? Ki mondta, hogy én demokrata volnék? Egyem az érzékeny lelkét: a maga szája tényleg büdös! Ott rohad benne az összes jobbikos propagandaszöveg.
    Még mindig nem válaszolt csodált vezérének idézett kijelentéséről. Gondolom, az, hogy Vezérének könyökén jön ki a holokauszt, szintúgy említésre se méltó.
    Egyben igaza van: nem a szájával kellene foglalkoznom, hanem az agyával. Úgy lobotómiailag. Akkor talán egyszer hasznos tagja lenne a társadalomnak.