Követeljük vissza a baltás gyilkost!

2015 május 6 12:00 de.7 hozzászólás

A Questor-kormány köztörvényes vezetője továbbra is a menekültek és bevándorlók ellen lázít. A gyűlölet szítására simán elkölt az adóforintjainkból egymilliárdot a következő álszent gagyi-konzultációra. A kérdések egy közvélemény-kutató számára is gyomorforgatóan álnokok, próbálja rávezetni az idióta kazah félázsiaiakat arra, hogy igazából gyűlölni kell a menekülteket. Pontosabban most őket kell gyűlölni. Mert a felcsúti dúcsénak mindig kell valakit gyűlöltetni, aki ellen lehet harcolni. Addig sem a korrupt, antidemokratikus ügyeikkel foglalkozik a jónép. A gyűlölet élteti a nyelvcsapkodót, ez az élete. Legyenek azok a kaszinózó magánnyugdíj pénztárak, vagy a bűnöző filozófusok, vagy a hitelező bankok, vagy az ingyenélő korkedvezményes nyugdíjasok, vagy a szabadság szerető liberálisok, vagy legyen a minket anyagilag segítő demokratikus Európai Unió. A felcsúti paraszt imádja harcba hívni bugris híveit, de ő menekül minden konfrontáció elől. Már vagy 15 éve nem áll le vitázni politikai ellenfeleivel, ezt megtiltja a csicskáinak is (még a választások alatt is), és csakis mikrofonállványoknak nyilatkozik újságírók helyett az előre egyeztetett kérdésekről. Legutóbb az ötös számú Fidesz párttagkönyv tulajdonosának adott interjút. A szervilizmus magasiskoláját láthattuk a tahótv-ben.

Ritka egy szánalmas alak szegény, a magyar történelem leggusztustalanabb hazaárulója, nem mellesleg Putyin után a második legkorruptabb politikus a világon. És ha a mai ellenzéknek hazudott kollaboránsokon múlik, akkor még 100 évig marad a nyakunkon. Igaz addigra már nem lesz mit ellopnia, mert már most se nagyon maradt. A maradék magyar földet most lopják még el, nemsokára már parcellázzák is a nemzeti parkjainkat. De olyan birtokokat is pofán csapnak, mint a 230 éves múltra visszatekintő Mezőhegyesi Ménesbirtok Zrt. Semmi sem szent már ötödik éve, mindig lesz egy éhes fidesznyik száj, amely a seggnyalásáért jogosnak tekinti az ingyen vagyont. Semmiben sem különböznek azoktól a náci kollaboránsoktól, akik anno a zsidók vagyonát hordták szét. Zokszó nélkül, természetesnek véve vesznek át ezek az igazi magyarok földeket, trafikokat, takarékokat, nyerőgépeket, hiszen ha egy diktátort támogattak, akkor az jár nekik. Szerintük.

De ritka egy szánalmas nép ez a magyar is, amely hagyja mindezt. A demokratikus ellenzéknek hazudott balfékek nem fogják semmiben megakasztani a felcsúti ámokfutót. Amiben eddig visszakozott (média törvény, netadó, reklámadó… van még valami egyáltalán?) azt mind a civileknek, vagy az Uniónak köszönhetjük. Ezektől a balfékektől nyilván azt sem várhatjuk el, hogy az újabb konzultáció eredményéről hitelesen tájékoztassanak minket, hiszen az eddigieknél sem tették, szó nélkül elhitték, amit hazudott nekik a Fidesz propaganda. Most is borítékolható a sikeres konzultáció, mindenki halálbüntetést akar a mocskos gazdasági bevándorló menekültekre. A kérdés már csak az lesz, hogy karóba húzzuk vagy máglyára küldjük őket, mint ahogy a katolikus egyház csinálta, vagy egy modern sokkolóval adjunk nekik ipari áramot, ahogy Kövér bácsi képzeli el a rendcsinálást a parlamentben.

A halálbüntetés úgyis napirendre van véve, hiszen a trafikokban is csak azért gyilkolnak, mert nincsen halálbüntetés. Arról senki nem beszél, hogy azért kellett meghalnia egy fiatal lánynak, mert ezek a korrupt gazemberek lenyúlták a több tízmilliárdos dohánypiacot (is), és valami nevetséges indokot ki kellett találniuk ideológiának. Ami az volt, hogy a fiatalok érdekében kell újraosztani a piacot, és az tök véletlen, hogy csak jobboldali kazahok nyertek Lázár haverján kívül. Mert a fiatalok nem láthatják még a cigis dobozt sem, hiszen ha ránéznek, akkor rögtön rá is szoknak majd, ezért kell egy elsötétített cellából árulni a dohányterméket. Fel sem merül senkiben a törvényalkotók bűnössége, pedig várható volt ez a tragédia, hiszen havonta rabolnak ki egy-két trafikot. Valószínűleg a csavaros észjárású rablók azt hiszik, hogy a trafik mutyi milliárdjait a trafikokban tartják, ott halmozzák föl. Pedig azt a politikusok lakásán kellene keresniük.

Visszatérve a menekültekre, azért nem minden gazdasági bevándorlót gyűlöl a felcsúti , mert pl. Andy Vajna a puszi pajtása. Vagy inkább a puszi strómanja.

Vajnát Amerikában már nem igen jegyzik, rég óta a futottak még kategóriába tartozik. Az adóhatóság elől futottak még kategóriába, a rossz nyelvek szerint. De nálunk megkapta ajándékba a teljes magyar filmipar mellett a szerencsejátékok nagy részét is. Hét kaszinó koncesszióból ötöt kapott meg, miután egy hónap alatt betiltották a nyerőgép piacot kb. két éve. Az indok szerint a szegény csóró magyarok ezekbe dobálták a kis jövedelmüket, ezért nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek ezek a félkarú rablók. Rá egy évre Varga csontváz Mihálynak már hiányzott az a sokmilliárdos bevétel az államkasszából. Így zártkörű pályázaton megkapták a haverok és strómanok az egész üzletágat. Az ő nyeLőgépeikbe már behajigálhatják fizetésüket a keményen dolgozó kisemberek mindenféle nemzetbiztonsági kockázat nélkül. Ráadásul úgy, hogy követhetetlen legyen a bevételük, nem kötelezik őket az online kassza átláthatóságára. A fodrászok, közértek, taxisok azok minden fillért átláthatóan keressenek meg, a strómanoknak a milliárdokat nem kell ellenőrizhetően bezsebelni . A parlamentben Tállai csicska elvtárs arra hivatkozik, hogy a kaszinók úgyis be vannak kamerázva, azok utólag bármikor ellenőrizhetőek.

A nemzeti polgári keresztény aljasságnak nincsenek határai, már a legprimitívebb hazugságokkal etetik a paraszt kazah népet. Egyrészt a kamerákat nem a NAV telepíti (azok a trafikokban is vannak), hanem a cég saját maga, mert ellenőrzi a vendégeket és a dolgozókat, nehogy csalni tudjanak. Másrészt mikor fogja a NAV visszanézni a kamerák felvételeit, ha meg is kapná a cégtől azokat? A 0-24-ben üzemelő több száz vagy több ezer nyerőgép és játékasztal felvételeit kik fogják majd visszanézni az év végén? Majd talán ellenőrzik, hogy Mari néni hány forintot dobott be a gépbe, és az mennyit adott vissza neki? És ha pont a kamera elé áll, és nem látni jól? Az egész évre visszamenőleg így ellenőriznek majd? Ahelyett, hogy beépítenének egy modern eszközt, ami forintra és percre pontosan megmondaná a bevételt, mint másoknak? Ki az a hülye, aki nem látja azt, hogy az évi 15milliárdosra becsült Vajna biznisz mögött a nyelvlengető is ott áll, és tartja a markát? Illetve a hátizsákját.

Récsöl fogalmaz

Récsöl fogalmaz

És ha már szóba kerültek a strómanok: a helyiek szerint a balatonfenyvesi hatalmas kikötő beruházás mögött a saját lábon állók állnak, csak a keszthelyi nagy kikötő balhé után már annyira nem kedvelik a nyilvánosságot. Különös tekintettel arra, hogy amúgy meg havonta olyan félmilliárdért nyernek közvilágítási rekonstrukcióra közpénzt pályázatokon, ahol általában kevés a pályázó ellenfél. Konkrétan nulla. Viszont annál több a hitel, amit a városok vesznek fel, hogy mindenáron legyen megélhetése a fényes tekintetű gyermekének. Mert egy leendő királylány sok minden lehet, lehet akár fél analfabéta is, de egyvalami nem: csóró. Az volt eleget apuci, ha valaki, akkor ő aztán tudja, milyen egy porfészek utolsó putrijában felnőni disznóólakat takarítva. Nem véletlen, hogy az a porfészek mára próbál a feledésbe merülni, és stadion, botanikus kert, kis vasút, majd szálloda és csónakázó tó fogja kis tündérmese faluvá varázsolni a kedves vezető szülőhelyét. Görcsösen próbálja elfeledni és kitörölni emlékezetéből származását. A csóró görbelábú falusi focistát, akit a párttitkár apja mindenért lovaggá ütött.

Amúgy nem minden esetben lehet rossz ötlet a halálbüntetés visszaállítása. Ha a kínai modellt vennénk, és a korrupt hivatali vezetőkre és politikusokra vonatkozna, akkor még én magam is harcolnék az EU ellen. Nem kellene a közszolgálati egyetemen diplomás hóhérképzőt indítania a közgazdász szak helyett a KLIK-nek, hiszen van nekünk egy jól bevált emberünk erre a nemes feladatra. Azerbajdzsánból biztos szívesen visszajönne a baltás gyilkosunk, akinek csak annyit kéne mondani, hogy ez az ember itt előtted egy örmény, és már végezne is vele.

Nem győznénk a baltákat élezni…

A.G.

7 hozzászólás

  • Ebert Terézia

    Mit akarsz még Orbán Viktor? Te mondtad Gyurcsányra, hogy hazug, pedig ő csak elismerte a hazugságot! De te egy igazi vajda vagy, aki már azt se tudja hogy mit kezdjen az autokrata személyiségével. Egyfolytában, nyíltan hazudsz, hülyére veszed a népet, azt teszel, amit csak akarsz, mert a csicskásaid nyáladzanak előtted, hogy a kedvedben járjanak jó pénzért. Ez a személyiségtípus a legveszélyesebb, főleg egy ország vezetője személyében. A saját gyökereidet is szemétnek, vagy eszköznek tekinted, használod,…nem szégyelled a pofádat?
    Rohadj meg az idióta gazdaság-pénzügyi-szociális… stb. politikáddal egyetemben. Kívánom, hogy egyszer az értelmesebb réteg fogjon össze (bár ez nehéz) és kérjék számon az ország tönkretételét. Kerülj börtönbe, fizess a saját vagyonoddal a jellemtelenséged miatt!

  • http://www.origo.hu/gazdasag/20150505-egymilliardert-vedi-a-kormany-erzsebetet.html
    Az is kb. egymilliárdunkba kerül, hogy az utalvány piacot is lenyúlták, kiszorítva a külföldieket.
    A sukorói per további 2milliárdunkba kerül. Ha még emlékszik valaki, 1milliárd körüli volt a telek értéke, ami körül a fidesz szította a gyűlöletet. Akkor éppen ezért szította. Tehát az állítólagos kárérték dupláját már kifizettük a jogászbűnözőknek. És még nincs vége. Mi ez, ha nem hűtlen kezelés, a közpénz felelőtlen felhasználása?
    És mindezt pofátlanul a maffia tagoknak fizetik ki munkadíjként:
    „A Sárhegyi és Társai Ügyvédi Irodát és a Réczicza White & Case LLP Ügyvédi Irodát összesen 6,2 millió euróért – 1,9 milliárd forint – bízták meg a perképviselettel. A Sárhegyi iroda – ahol Papcsák Ferenc volt fideszes zuglói polgármester ügyvédbojtár volt – névadója Sárhegyi Zoltán, a Nemzeti Választási Bizottság Fidesz által delegált tagja.”
    Ezek a jogászbűnözők vannak a választási bizottságban is.
    Ellenzék! Ébresztő! Még mindig akartok választást nyerni?
    Szerintetek ez a Sárhegyi érdekelt a ti sikeretekben?
    [email protected]!

  • Göllner András

    Szerintem elveszett az elásott fejszéjének a nyele, most azt keresik az Azeroknál.

  • neveletlenlany

    Úgy látszik nem esett az alma messze a fájától!!! A „kedves” lánya is ugyanolyan „okos”, mint az apucikája!
    Semmi külalak, semmi ész, semmi szépérzék!!!! Csak bunkóság, és arcátlanság!!!! Rachelka gratulálok a vendégkönyvi bejegyzésedhez!!!! „nagyon” tetszett!!!!

  • ˙

    Rossznyelvek szerint

    F e l c s ú t . nevet változtat.

    Az új név:

    P a n a m a . C i t y

  • A Szet-Erzséböt utaavvány inflációs hatása

    Oszt, tessék mán néköm elárúúúnni,
    hogy miért is nem pénz az olyan fizetőeszköz,
    amelyet csupán a rajta vett áru
    adómentessége különböztet meg a nála előkelőbb társaitúúú ?

    Sztem az is pííz a javábúúú, csak hamis erkőccsű gyerekek nyomtassák odahaza kisnyomdával. – Oda a haza…

    A többijek meg a munkájukka födözik, oszt annyi. Ja!
    .

  • http://propeller.hu/sport/3100493-400-millios-stadion-epul-mezokovesden?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=3100493-400-millios-stadion-epul-mezokovesden
    A cikkben szereplő Tállai elvtárs mondata ki lett ezzel fizetve.
    Megérte hazudozni, és falazni a maffiának, ő is kap egy stadiont.
    Így megy ez nemzeti szotyialista hazánkban. Ma már stadionban mérik a hűséget.