Kaszinóprofit

2015 június 10 6:46 de.2 hozzászólás

Na, kérem. A hír az, hogy 2014-ben egyedül a Las Vegas Casino 7,7 milliárd forintos árbevétel mellett hárommilliárd forint nyereséget termelt a nemzet filmcézárjának, akinek ezen kívül még négy másik kaszinója is van. Smafu, ráadásul ezt önbevallás alapján mutatták ki, ugyanis valami félreértés okán az ő gépei nincsenek bekötve az NAV pénztárgépes rendszerébe. Persze, akadt izibe kormányzati hátvédelem, mi szerint minek is, hiszen ott vannak a kamerák, amiken ellenőrizni lehet, ki, mikor, mennyit tett fel. Hát persze, ez már csak így szokott menni a kaszinókban. Ráadásul ezek a kamerák nem mozifilébe rögzítik a felvett eseményeket, amiben előre-hátra lehet tekerni, hanem un. DAT-file-ba, ami, biza, egy digitális adathalmaz, amit szépen, időfolyam mentén sorosan kell végignézni. Ha valaki le akar ellenőrizni 6 óra játékidőt, akkor, biza, hat órát a monitor előtt kell ülnie, éberen figyelve. Nem szólva arról, hogy olyan tárolókapacitás, ami a teljes megőrzést biztosítja, talán a NASA-nak sincs, ezért általában 72 óra után felülíródnak a mentések.

Mindegy, nem ez a lényeg, hanem a nemzet reakciója. Álljon itt abból némi kivonat:

Luxemburgba viszi. Na és, amikor itt van nekünk ő a nagy filmes cézár! Hogy a nejéről a főceleb Timcsikéről már ne is beszéljünk. Nemhiába no szerencsés nemzet a magyar.

7,7 mrd-ból 3 mrd profit? az áldott rezsicsökkentés előtti, istentelen, sötét középkorban mennyi is számított luxusprofitnak a közműszolgáltatóknál?

Ehh, de legalább nemzeti nagytőkéshez méltón itthon adózik… oh, wait.

Ezt talán még salomjenő sem tudná kimagyarázni.

Luxusprofit, luxusprosti stb

Andy „Hamsteros” Vajna : domesztikált állami maffiafőnök

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok pénzét!

Többi mint 7 milliárd… gratulálok annak a sok idiótának is, akik ilyen helyen verik el a pénzüket, hozzásegítve ezt a lufifejűt még több pénzhez.

Amúgy meg ha nem tetszik, tessék feljelentést tenni.

Vajna az állami tulajdonú Szerencsejáték Zrt. -től pályázta ki politikusok segítségével a kaszinói egy részét. A Szerencsejáték Zrt. nemcsak adót (az állami cég nem kapott adókedvezményt, az csak offshore Vajnának jár…) fizetett a nyeresége után az Államnak, hanem a komplett nyeresége az Államé volt.

Andy Vajna a politikusokat lefizetve, vagy éppen az ő üzletüket strómanként lebonyolítva bűncselekmány keretében jutott hozzá állami tulajdonú és üzemeltetésű kasszinókhoz és koncessziókhoz. A bűncselekmény része volt a versenytársak felszámolása és az adókedvezmény bizosítása, továbbá, hogy Andy Vajnát nem világítják át a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok, amíg Andy Vajna számára az kellemetlen.

Egy jogállamban Andy Vajna és vele szövetkező korrupt politikusok már börtönben ülnének, de nálunk még az is megeshet, hogy a jogállam képviselői (ügyészek, főrendőrök. fő nemzetbiztonságiak, politikusok) üzletfelek Andy Vajna kaszinó üzletében.

A főg..inek olyan spannjai vannak újabban, akiknek a legmagasabb iskolai végzettségük 8 általános+ szakmunkásképző lásd Vajna, Habony, Mészáros

Fidesz szavazónak tetszik ez. Like !

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el Andy Vajnát…

Rohadt mocskos bevándorló… ja nem, mert ez fideszes visszatérő f..szopó… bocs.

Nem lenne máshol jobb helye ennek a 3 milliárdnak, mint nála… Szégyen ez az egész.

bzmg, mennyi finom kajcsit lehet bespájzolni ennyi pénzből……!!!!
Na jó van, skacok , most állok neki, hogy eltakarítsam ebből az országból ezt a patkánybandát.

Egyébként tökegyszerű. Viktornak hiteles strómanok kellettek .Vajna Amerikában már egy senki, az ő ideje leáldozott. A pénzmosáshoz villág életében értett, korábban filmezett, most ezt csinálja.

Naná, hogy visszaad Viktornak. Csak nem gondoljátok hogy ingyen van a kasziinósdi!

Illetve senki nem kérdezi, miért nem mer visszamenni losziba…. meg egyébként bárhova az usa területére…. vajon…?

A felsége segítsége által ilyen sikeres

Kb. 7 év alatt költ ennyit Magyarország hazai forrásból a menekültekre.

Vajon a pénz hány százaléka landol a viktátor valamelyik (luxemburgi, svájci, stb.) bankszámláján?

szerelem a javából

szerelem a javából

Irigylitek, vagy csodáljátok a boldogságukat?

Őszinte szerelem ez wazze!

Attól függ melyikét. Nem mindegy, hogy annak a bizonyos szervnek melyik végén állunk.

Így kell saját lábra állni. Kár, hogy a saját lába a mi torkunkon tapos.

Ez idejött lehúzni az országot! A maffia meg segít neki.

A lényeg, hogy a Fidesz azt mondja rá, hogy ez nemzeti és kész, akkor az, különben is „Ha Magyarországra jössze nem veheted el a magyarok munkáját!” Ez is persze magyarul kiírva bolondország, bolond lyukból bolond szél fúj vagy mi.

Ha ez a Andy Vajna egyszer véletlenül csak úgy spontán kipukkanna, nem tudom, mennyire lennék szomorú. Egyáltalán magyar állampolgár? vagy ő is egy gazdasági bevándorló?

Ő halmozottan (kétszeresen) is gazdasági menekült. Elsőre emigrált Ámerikába, ahol gazdasági menekültként elvette az amcsik munkáját, felvette az álompolgárságot, majd gazdasági menekültként megint emigrált a kiindulási pontra.

Hát inkább adócsaló. Nem véletlenül jött haza hirtelen. És nem véletlenül „kellett” eladnia a Terminátor film jogait. Kormánybiztosnak állami cége hogy lehet?

Tehetséges gazdasági ki-bevándorló! Ne vedd-lopd el a magyarok pénzét!

A KÖZGÉP (leánykori nevén: Simicska Művek) Damu Rolandnak speciális vértet és fegyvert készít, továbbá megfelelő lovat ad alá ahhoz a lovagi tornához, amelyet A. Vajna – idegenszívű – betolakodó ellen fog megvívni. Az adrenalinszint fokozása érdekében D.R. lovagnak – naponta több alkalommal – azt a képet kell nézni, melyen A.V. nőbitorló gyémántokat hint az ölében relaxáló lovaginára.
Az ütközet időpontját egyelőre nem ismerem…

Ha Endi mondjuk Fletó barátja lenne, az égig hallatszana a békamenetesek sikoltozása a népnyúzó, ofsórozó külföldi ügynök-zsidóról.

Sukoró miben is különbözött volna ettől? Mármint azon kívül, hogy az adó onnan az államkasszába folyt volna be, nem Timikének lett volna belőle gyémántkarkötője? De hát ugye tudjuk, hogy az Gyurcsány csinálta volna, tehát az ördögtől való.

Akinek nem tetszik, ne járjon oda.

Akinek nem tetszik, hogy Vajna a közpénzből garázdálkodik, az hova ne járjon?

fideszhívőknek egy kis segítség érvelésben:
– Én nem sajnálom tőle a pénzt, tehetséges üzletember. Meg különben is, eddig a szocik loptak 1948 óta, most kell egy kicsit erősíteni a nemzeti nagytőkéseket is. A mi oldalunkon van az igazság, tehát ez nem is lopás, hanem ez jár. Ezt akarja a kétharmados többség.
– A majdnem 30% profit az se nem extra, se nem luxus, ennyi a természetes az iparágban.
– Különben is, a sok károgó miért nem pályázott? Ők miért nem nyitnak inkább egy kaszinót maguk, ha ennyire irigylik ennek az embernek a sikereit?

kihagytad, hogy megmentette a nemzeti filmipart és egy igazi magyar témával hozott el díjesőt Cannesból (ja mégsem)…

Itt ki jár a legjobban ? A neje . Az öregúr gyűjtöget ,ő meg majd ,ha egyedül marad költöget .

Biztos nem jár rosszul, de azt gondolom, hogy ott egy nagyon brutális házassági szerződés van. Vajnát lehet utálni, de nem hülye.

De annyira nem okos, hogy a túlvilágra is vigye a vagyonát. Valahol, valakinek marad, házassági szerződés ide, vagy oda.

El is adományozhatja a végrendeletében.
Szerintem meg is tette… ha nem hülye, mert különben az asszonyka érdekelt lenne a halálában. Tekintsük ezt amolyan életbiztosításnak.

Ugye senki sem gondolja komolyan hogy ez az ő pénze?

mr stróman

Persze ez a magyarok pénze csak vigyáz rá.

Bár már többen írták, de ez a faszi valóban mintapéldánya a gazdasági bevándorlónak, aki konkrétan elvette a magyarok munkáját!! Mint érintett, nekem pláne van okom felháborodni ennek a szarnak a tevékenységén. És mint Magyar, plusz felháborító hogy miatta töredék adóbevétele van az államnak.

Hol vagytok fidesz hívők??? Mivel tudjátok megvédeni a műveteket?

2 hozzászólás

  • Ez a szolgalelku nep megerdemli amit es akiket valasztott.
    Az elit tavozik nyugatra es a sullyedes folytatodik.
    Hajra magyarok!

  • Pedig milyen jó pasi, nem csoda hogy beleszeretett ez a Damu tímea 🙂 sajnos nincs nagy tébetűm. Nem sokára lehet nézni kicsiben ezt a szép férfit (felkiáltójelem sincs)