Magyarország jobban teljesít…

2015 június 17 10:52 de.24 hozzászólás

Magyarország jobban teljesít!
Valóban: ármányban, hazugságban, aljasságban.

Kibocsájtottak 8 millió kérdőívet a hétköznapi 4 millió szegény számára felfoghatatlan pénzért, holott eleve tudták, hogy rohadtul nem érdekli őket a válasz, mivel már eleve eldöntötték, mit fognak csinálni.

Mert hát mit fognak csinálni? 175 km hosszan – keresztényi alapon nyugvó kormányhatározat alapján – fel fognak húzni, méghozzá ízibe, kerül, amibe kerül, egy négy méter magas kerítést a szerb határon. A románon nem, az ukránon sem. Lehet tovább gondolni az értelmét.

Mindezt egy kormányzati gyűlöletkampánnyal – mely tele van irreális szólamokkal, képtelen állításokkal – előkészítve, óriásplakátilag.

Nos, Magyarország valóban jobban teljesít: az embertelenség terén.

Mi több, az álkeresztény segédpárt – bocsi, tévedek, ezek a majmok még egy focicsapatot se tudnának kiállítani, nemhogy pártnak neveztessenek – lelkes támogatásával, akik egy csöppet figyelmen kívül hagyták a pápa intelmét: Kérjék Isten bocsánatát azok, aki lezárják határaikat a menekültek előtt!

Rendben, Orbánnak a pápa smafu. Ő teljesen önjáró. Node Semjénéknek?

Berlinben is így kezdődött

Berlinben is így kezdődött

A tűzparancs később fog jönni. Nincs kétségem a felől, hogy előbb-utóbb kiadják. Elvégre valahol gyakorolni kell.

24 hozzászólás

  • Amatőr kelet-berliniek…4 m magas kerítés, az már valami!
    Magyarország ezt is jobban csinálja!

  • A fenti véleményezők valóban megérdemelnének néhány ezer muszlim feketét, hogy állami segélyen rontsák ott a levegőt. Az olaszok már tudják, mit is kaptak.
    Erről láttam egy videót.

  • Figyelő
    2015 június 17
    11:48 de.
    http://sofiaglobe.com/2015/01/21/%EF%BB%BF%EF%BB%BFbulgaria-to-build-82km-fence-at-turkish-border-without-calling-tender/
    Most akkor számoljon egy kicsit!
    Ha 45 millió euróba, azaz 14 milliárd forintba került 3 méter magas és 85 kilométer hosszú kerítés, mennyi lesz 4 méter magas és 175 kilométer hosszú vasfüggöny? Ha szemérmesen lopnak 40 milliárd. Ha nem a duplája.
    Miért is? Hogy a brókerbotrányokról elterelje a figyelmet!

    Tudja mi lesz 2016 sikerterméke? Drótvágó!

  • lelszi, az olaszok nagyban kapták, az igaz. A videón amit láttam nem néznek jól ki a dolgok. Már lázadoznak is a bevándorlók. Érdekesnek találom, hogy legtöbb helyen fiatal férfiakból áll az egész.

  • Georgina Bojana

    Kedves Don Ovuz!
    Agyaltam.
    Miért ez a „szorgalmatosság”? Mármint a terv a kerítés megépítésére.
    Ok arra, hogy „légyen” Mészáros Lőrincnek egy újabb fix és jól jövedelmező munkája. Ok megvan, csak „tető” alá kellett húzni – nemcsak hozni! – az egész ügyletet.
    Második ok, a „biztonságunk”, amit ily módon akarnak megvédeni.
    🙁
    Normál, régen bevált „módszerekkel”, mint határőrökkel, élesre töltött fegyverekkel miért nem elég?
    (Az is igaz, hogy apró gyerekekkel osonó határsértőkre ki az, aki rá tudna lőni :O Jómagam biztosan nem. Akkor valóban mi lehet a megoldás?)
    A kerítés „barátibb” megoldás, mint az élesre töltött fegyverek. De ez is milyen hatalmas összegbe kerül. Nekünk, amikor nagyon sok helye lenne annak a pénznek, amibe majd a „biztonságunk” kerül(ne).
    *
    G.B.

  • Georgina:

    „Normál, régen bevált “módszerekkel”, mint határőrökkel, élesre töltött fegyverekkel miért nem elég?”

    Mert műszaki zár (drótkerítés, árok, fal, aknamező, stb) nélkül a fegyveres határőrség egy hosszabb határvonalon egyszerűen nem funkcionál. Sehol, és soha nem volt ez műsképp. Azon kívül, még a koreai határon sincs senkinek „élesre töltött fegyvere”, mert a tűzkész űllapotba helyezett fegyver közvetelen háborús helyzetben, és/ vagy harci cselekmény idején van.

    Egyébként meg:

    Évek óta figyelem a menekültproblémát az EU területén. Ilyen rossz még soha nem volt, mint az iszlámnáci állam gyors felemelkedése, valamint az „arab tavasznak” nevezett tömegmészárláshalmaz kezdetétől, melynek közvetlen oka a nagyhatalmak töketlenkedése, és a tipikus arab- iszlám korrupció. Szóval, ez generálja ezt most. Na de itt EU- nak a lényeg, hogy ami várható, az alapjaiban fenyegetné a kontinens biztonságát. Ekkora, és ilyen ellenőrizhetetlen menekülttömegre még nem volt példa a modern kori történelemben, és az EU több tagországa ennek megfelelően műszaki zárak telepítését, katonai beavatkozást tervezi. Nem csak Orbánisztán, tehát. Dánok, Britek, és mások is meg fogják szigorítani a bevándorlást, ennek nem is burkolt „menekültellenes” célja is van. Meg persze gyakorlati oka is, szóval ne ragadjunk le csak ennél.

    Ami Orbánistánban többé teszi ezt a kerítés- dolgot, az a saját népének küldött üzenet, erről az AN egyik új cikke ír. Nem értrek vele mindenhol egyet, füleg a fentiek miatt nem, de orbáv maffiafőnök szűndékaival egybeesett ami most történik.

    Ám, ismétlem, műszaki zárak telepítését, ÉS/ vagy szigorú határellenőrzést, valamint szigorúbb bevándorlási és menekültügyi politikát több EU tagország – köztük a már említett Dánia, UK, Franciaország, Spanyolország – is tervez. Az IS tevékenysélge miatt kialakult brutális helyzet csak felgyorsította ezt.

  • Eldrad!
    Részben egyetértek veled, de a menekült és a határátlépő nem mindig esik egybe. Az rendben van ha erősebb szűrést, és vizsgálatokat vezetnek be annak eldöntésére hogy ki kaphat végül engedélyt. Továbbá szűrni kellene a terrorveszélyt. De ez nem annyira egyszerű, hogy kvótákat állítunk fel. Mivel attól az embertől nem tagadhatod meg a dolgot, aki a hazájában életveszélyben van. A kvótarendszer csak békeidőben jogos és emberséges. Nincs jogod halálra ítélni a halál elől menekülőket.
    A menekült problémát elsősorban ott kellene megoldani, ahonnan elindul. Meg kell szüntetni az életveszély okát, utána lehet szórakozni azzal, mennyi legyen az annyi.

  • Georgina:

    Sokkal inkább arról lehet szó, hogy a világosbőrű/hajú, nyalka nyugat-európai árja germán-angolszász uraságok a ( z ilyesmire jól használható ) fasiszta Orbán-rezsimmel akarják távol tartatni maguktól az általuk ( meg az olyanok mint a kedves Inquisitor/Eldrad, Figyelő stb. féle emigránsok akik így akarnak nyugatibbnak lenni a nyugatiaknál – pápábbnak a pápánál ) által emberi selejtnek tartott fizikálisan és lelkileg összetört menekülteket ( ezek az épphogy tengerbe nem fúlt, éhen nem döglött nincstelen, földönfutók „komoly fenyegetést” jelentenek ) . Az ellenforradalmi, újfasiszta Magyarország a fejlett tőkés államok politikája által kreált poklok túlélőinek ellenőrzésére, távol tartására hivatott kápójának a szerepével legitimálja magát ( miközben az ország majd felét kitevő koldus sorba lökött népességet is nagyjából a menekültekhez hasonlóan kezelik az árja uralkodó osztályok ) . Így hét évtizeddel 1945 után semmi erkölcsi fejlődés nem történt.

  • Amúgy a világ nem a szegények, az üldözöttek, hanem az olyanok miatt élhetetlen, veszélyes hely akik a leggyengébbet, a legelesettebbet hurcolnák, aláznák meg, pláne hogy még esetleg valami hangyányi felelősségük azért mintha lenne annak a helyzetnek a létrejöttéért amely miatt ez a második világháború óta nem látott menekülthullám keletkezett. Aki ezeket az nem muszlimokat, arabokat, feketéket, hanem EMBEREKET ( igen az ilyen rendszerellenes, potenciális terrorista-bűnöző kommunisták, anarchisták, szélsőbalosok stb. számára ez az elsődleges ellenben a zsidó-keresztény kultúrkör kétszínű, képmutató, fasiszta, fajvédő, feudális és tőkés kizsákmányolást évezredek óta szolgáló értékrendjével ) az nem érdemel jobbat annál mint ami ot van ahová vissza szeretné ezeket az ismétlem – gyerek, felnőtt, öreg, nő, férfi fekete, barna, fehér stb. árnyalatú, szunni, síta/alavita, kurd, yazidi, asszír és más keresztény EMBEREKET lökni . Inkább rájuk kellene lőni, nem a menekültekre. HALÁL A FASIZMUSRA, SZABADSÁGOT A NÉP(EK)NEK!

  • Az Inquisitor/Eldrad , Figyelők stb. magukat anti-muzulmánnak becéző embergyűlölők, fajvédők, – még ha csak képzeletben is – tessenek elmagyarázni a szír hölgynek, hogy miért kellene visszamennie a NYUGAT cinikus bábáskodásával ( tudják mint harminc éve az afgán „buliban” ) létrehozott „Daesh” banda szexrabszolgájának, vagy esetleg megdögleni, vagy hogy a családtagjai miért nem jöhetnek utána.

  • Arról nem is beszélve hogy a fehér, árja, nyugati burzsuj média azért nem veri nagy dobra hogy kik azok akik a legnagyobb részt veszik ki a 21. század nácijai elleni küzdelemből. Nekik nem a szabadság és béke hanem a halál, a pusztulás, az elnyomás és gyűlölet Közel-Keletje kell. Valószínűleg már tervezik is velük a leszámolást, mint a második világháború után az ELAS partizánjaival. Biztosan nehéz lehetett sokaknak elviselni, ahogyan a kurdok például Kobánéban kitűzték a szabadság vörös csillagos zászlaját, a ( török, qatari stb. fű alatti támogatást élvező ) Daesh iszlám-nácik fekete zászlaja helyett.

  • Azért milyen érdekes, hogy valahogy nem a tőkés Nyugat viszi például a nemi, etnikai, felekezeti egyenjogúságot manapság a Közel-Keletre. Amíg mások a Daesh -től ( akiket sokan a rabszolga és a kurva sorba szeretnék visszaküldeni talán mert egész életükben azok voltak maguk is… ) védik az életüket, addig a fasiszta, fajvédő, midig az erősebb s@ggnyalójának szerepét vállaló, sunyi, aljas, kápó magyarok ( osztrák, német, angol stb. árja uraságok, akárkik ), akik a menekültek ellen böfögnek elmehetnek a búsbánatos had ne mondjam mibe…
    Ja egyébként ők még terroristák is ugye, kedves fajvédők?

  • Életképek szíriai Kurdisztánból, menekültek ellen böfögő kispolgárok számára:

  • Amúgy a kerítés nem elsősorban a menekültek kint tatására épül.
    Majd szépen szakaszosan körbezárulhat, tűzparanccsal meg mindennel ami kell. A költségek miatt nem kell aggódni,
    mi fizetjük saját bebörtönzésünket…

    http://www.nepszava.us/bartus-laszlo-magyaroknak-epul-a-kerites/

    Bár Eldrad-hoz hasonlóan én sem értek egyet 100%-ban Bartussal, csak én balról és nem jobbról kritizálom. A magyar helyzet megítélésében 99.99% az egyetérts, de az elfogult Amerika és kapitalizmus ajnározó szólamai kicsit már kezdenek unalmasak lenni. Ráadásul a leghamisabb az egészben az, hogy úgy állítja be, mintha az orbáni fasizmus a Nyugat érdekeinek ellenében épülne ki. Ez nagyjából amolyan dékás/ellenzéki színvonalú hülyének nézés amit teljes joggal szid. Csak nem a nyugati kormányok cinkosságának a leplezése a cél??? Ennél cinikusabban és aljasabban manipulálni a szíájéj és orbánék se tudnak. Ja, amúgy Orbánék egyik kommunikációs tanácsadója egy bizonyos Arthur J. Finkelstein nevű republikánus „nagyágyú”… A magyar helyzetről szóló kongresszusi külügyi bizottsági ülésen májusban egész jól tisztára mosták az ellenforradalmi , fasiszta Orbán-rezsimet, ahogyan a kitűnő Kettős Mérce blog részletesen beszámolt. De hiszen bölcs amerikai uraságok csinálták, olyan bölcsek mint Gyurcsány… Hol van már McCain szenátor rebellis kijelentése, kitiltási botrány ( az is inkább amiatt volt mert már sokallták az orbanisztánban működő amcsi cégek az időközben egyre elpofátlanodottabb orbán-kádereknek fizetendő baksisokat ) stb. …?

  • Eleftheria: látványos, ámbár felesleges pénzkidobás. Mint Románia, mind Horvátország felől megkerülhető. Meg is fogják kerülni.
    Persze, valakik kurva nagy pénzt fognak leakasztani az építésből az orbáni csókosok közül.

  • Fenyvesi Glória

    Ma hallgattam, sajnos nem elejétől egy riportot:
    Pokol Béla:” Európa végnapjai” c. könyvéről,a szerzővel…
    Kibővítve a migrációs problémával…
    You Tube-on is megtalálható.

  • Don, Elefteria:

    Nem vagyok Eldrad, minap írtam, mi közöm van hozzá. Mert hogy van. De biztos örül majd, ha megírom neki, még mindig emlegetitek.

    Don, bagyjából OK, ezzel viszont darázsfészebe nyúlnánk:

    „A menekült problémát elsősorban ott kellene megoldani, ahonnan elindul” – Na igen, persze. Csakhogy, ez egyet jelentene a megszállással, a durva katonai igazgatás bevezetésével, stb. És persze gyarmatosító hadviselési módszerekkel. Ami ennél kevesebb, az meg egyszerűen nem működne. Na most… hadd ne kezdjem el sorolni, ez miféle problémákhoz vezetne, még ha a megfelelő erő ehhez több országnak is bőven megvolna.

    Elefteria:

    Már megint leegyszerűsíted a kérdést Világproletár Igazsága VS Csakis Gonosz Nagyhatalom De Főleg A Zusa Elnyomása- szintre. Ugye ezt magad sem gondolod komolyan?

  • Inquisitor
    2015 június 18
    5:50 du.
    😉
    A stílus az ember. Vagy az ember a stílus? A nicknév lehet száz is, a stílus és a szóhasználat marad.

    A témához. Igen, pontosan erről beszélünk mi is, akik háborgunk a kormány embertelensége ellen.

  • Donom, ha elolvastad korábban, mi közöm Eldradhoz, akkor azt is tudod. mi ez a hasonlóság. Garantálom, abból az ismeretségi körből, azokból az évfolyamokból találnál még pér hasonló meberkét. Na mindegy. Szegény E, hagyjátok már…

    Témához:

    A magyar kormánynak nevezett, csakis nehézsúlyúakból álló szervezett bűmözői banda Nem csak hogy embertelen, de hülye, mint a… na, az. A tökükig nem látnak el, használható biztonsági és biztonságpolitikai szakértőik már rég nincsenek, többek között ezt teszi egy kizárólag korrupcióra, haveri alapra épülő szörnyrendszer.

    Vannak helyek, ahol csakis a kerítés a megoldás, de az nem a szerb- orbáni határ. Tarjányi Péter világosan elmagyraázta, miért, és aki ebbe akár laikus érdeklődő szintjén is belelát, az tudhatja, hogy így van, pláne ha még határőr is volt. Pláne, ha akkor volt határőr, amikor még körbe volt kerítve az egész ország.

    Lényeg: ami annál a körbekerítésnél kevesebb, az semmit nem old meg. Az pedig nem csak 173 km drótkerítést jelentett, hanem beton őrhelyeket, telepített műszaki eszközöket, folyamatos, nagy létszűmú járőrözést, harci kutyák bevetését, technikát, stb.

    Erről itt nincs szó, nem is lehet – egyelőre. Ám ezek nélkül az egész kerítés csak parasztvakítás, náci szavazóknak szóló mutatvány, „Jól megmutatom, ki itt az úr” – jellegű hőbörgés, és nem utolsó sorban valamelyik haver cégének egy újabb, többtízmilliárdos megbízás.

    Semmi több.

  • Eleftheria

    2015 június 18
    9:54 de.
    Hú de tud köpködni!
    Emlékzetet az 1945 -ös, kommunista agitátorokra!