Vegyünk királyságot Viktornak!

2015 június 26 12:36 de.8 hozzászólás

Eladó a világ legnagyobb telke, valamivel nagyobb, mint Magyarország – százegy ezer négyzetkilométer – nyolccal több, mint ahol jelenleg élünk. És csak százötven lakosa van. Az ára sem megfizethetetlen, 325 millió dollár, nincs százmilliárd forint se, a bolondnak is megéri. Az az ötletem támadt, hogy meg kellene vennünk Viktornak.

Mindenki jól járna, még maga Merkel asszony is megkönnyebbülten lélegezhetne fel, végre egy barbárral kevesebb az Unió határain belül, már csak arra kellene vigyáznia, hogy hirtelen felindulásból fel ne vegyék tagnak az enyveskezűt, ha véletlen újra jelentkezne. A birtok Ausztráliában található, négy szövetségi államon át húzódik, és a világ egyik legnagyobb marhafarmja egyben, így az akklimatizálódással sem lennének bajok. A marhák a birtokkal járnak, a hazai marhákat itthon hagyhatná, új marhák mindent megzabálnak és állítólag még újságpapíron is elélnek, így aztán a Habony féle média se veszne kárba…A marhákhoz amúgy is különös érzéke van a Nemzet Csordásának, azok is imádják őt. Emellett a nagyapai örökséget is hasznosíthatná, inszeminálhatná saját anyagból mindahányat személyesen, ahelyett, hogy minket b@szogatna.

Az is előny, hogy a telek tíz területből áll, így el lehetne különíteni a régi harcostársakat a feltörekvő fiataloktól, Lázárt a Rogántól, Selmeczit a péksüteménytől, Rasi saját lábait az egyéb lábaktól – emellett a további leszármazottaknak is jutna egy-egy terület, és a Nagyméltóságú Őstermelő Asszony is annyit traktorolhatna, amennyit csak akarna. És lehetne kerítést is építeni, egy marha se tiltakozna, még áramot is lehetne a szögesdrótba vezetni, itthon is csodálkoztam, hogy ez a villanypásztor-dolog eddig nem jutott eszébe szeretett hibbantunknak.
Vajna Timi férje pedig két film között gründolhatna kaszinót az őslakóknak, meg a bevándorlóknak, merthogy az is kell oda, legalább háromszáz, hogy gond nélkül ki legyen a kétharmad. Ha a háromszáz embert kiválogathatnánk, nagyjából meg is oldhatnánk az ország gondját, a helyiérdekű seggnyalók meg úgyis igazodnának az új kurzushoz, ahogy ezer éve teszik.

További előny, hogy a népesség – mint ahogy itthon is – tiszta turáni fajú lenne – esetleg szkíta. A cigányprobléma fel se merülhetne, hiszen ki járna ott libát lopni az érdekeltek közül, senki – legfeljebb, ha a liba radioaktív lenne és lehetne rá atomerőművet építeni, de hát egy liba megsütéséhez nem kell erőmű. És a zsidók se tengenének túl, egy-kettő kellene, hogy legyen kitől megvenni a kochogányt meg a bozoghányt – majd a Vajna csinál róla filmet, Új Honfoglalás – férfi főszerepben Rogán Tonya, mint Móze Árpád, női főszerepben Vajna Timi. Hogy ne legyen semmiféle probléma, már csak a kengurukat kellene leszoktatni az ugrálásról, esetleg munkaalapú társadalommal fenyegetve őket. Azzal a párszáz mérgeskígyó-fajjal csak elbánnának véreink, megharapnák őket és annyi a tigriskígyónak, a taipan pedig ennek láttán sikítva menekülne. Igaz, utóbbi egy harapására jutó mérgével száz embert is meg lehetne ölni, de hol van ez a réti pocakosmici harapásához, abba lassan az ország fele döglik bele.

Felmerülhet persze a lopott vagyon sorsának kérdése, de azt mondom, ne legyünk kicsinyesek, ha megfogta – hadd vigye. Nekünk még így is vastagon megéri, hiszen ha csak a paksi beruházás költségeit nézzük, ami úgy hatezer milliárdra becsülhető, máris spóroltunk ötezer kilencszáz milliárdot, abból meg lehet nyugdíjat fizetgetni, meg taníttatni az alsóbb néposztályok gyermekeit, imigyen járulva hozzá Európa felvirágzásához. Talán még a családi pótlék emelésére is fussa. Persze itt van még az ellenzék gondja, merthogy velük is kellene kezdeni valamit, de ne akarjunk mindent egykoszból, egyszerre elintézni, csak szép sorjában…Az ország irányítását meg bízzuk átmeneti időre Merkel asszonyra, hiszen történelmi példa van rá, lehetnénk például protektorátus vagy mandátum, a protekció fogalma úgyis elfogadott a magyar néplélekben.

Megélhetési kivándorlóink repülőit felvirágoznánk, de ahhoz ragaszkodni kellene, hogy a gépek a Magyar Honvédség gépei közül kerüljenek ki, a Vezért viheti magával Csányi is, ahogy szokta, a különgépén, amin elhordhatná saját magát is, egyúttal. A sok egymással torzsalkodó tolvajt meg csak beszuszakolnánk a többi gépbe, aztán bánatos képpel integetnénk nekik.
De szép is lenne!

Uram, tehetnél egy kisebb csodát, váltsd valóra álmainkat!

8 hozzászólás

  • Valami baj azért van. Marhából itthon is akad egy egész kormányzati frakciónyi, azokat meg továbbra is etetni kellene.
    De ugyan a birkák hogy’ bírnák azt az éghajlatot? Mert azokból egy cseppet több van.
    Új-Zélandon nincs valami eladó telek?

  • ennyi azért kijár neki:

  • Ez azért valahol megalázó Süsüre, a marhák közösségére világszerte, de Ausztráliára meg főleg. 🙁

  • Turóczi Béla

    Ezért mondom én már 5 éve: Magyarország Isten állatkertje. És idatartozik a művelt emberek (akadémikusok, egyetemi tanárok, stb.) egy csoportja is. Erre mondaná a római szenátor Cato (némileg aktualizálva, ha ma élne): Ceterum censeo Orbanum esse delendam. A marha-pásztort csak agyonütni lehet.

  • Megvalósíthatatlan álom.
    Tudjuk, hogy hamarosan kiürítik a Budai Vár palota-negyedét, azért sürgeti annyira annak az „értelmetlen múzeumi negyednek” a fölépítését Pest egyetlen zöld tüdejének, a Városligetnek a kárára, ahol Őfőméltósága immár rövidesen – terv szerint 2018-ban – berendezi magának a végső elefántcsont tornyát, ahol számításai szerint még vagy harminc esztendőt is eltölthet boldog együgyűségében, csupán az ő szeretett mooaaagyoar népét a végsőkig kizsigerelve.
    Az ilyen marhafarm álmaink tehát, az ő számára csak az eggyel több, vagy kevesebb unalmas birtok kategóriát szaporítják…

  • sebestyén eszter

    Ennek a maffiának túl nagy a 100 ezer nm. A politikai család 100 fő, a fogadott politikai család pár ezer. Bőven elférnek az ócsai lakóparkban, amit tudat alatt mindvégig magunknak terveztek és építtettek.
    Ha rajtam múlna, tuti ott kötnének ki.
    Alcázari szigor kísérné örökké ott lévőségüket.

  • királyságot? birodalmat!
    null
    úgy emlékszem, még az aztékoké is leáldozott.

  • A sárkány mégsem jó ló neki, még sárkányölő Szt. Györgynek hinné magát.
    http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2246/3708/original.jpg?w=600&h