Közérdekű adatigénylés

2015 július 8 9:20 de.1 comment

– Halló, tessék itt a Nemzeti Adattároló Központ kerületi kirendeltsége… Halló, tessék itt a Nemzeti Adattároló Központ kerületi kirendeltsége…

– Jó napot kívánok! Néhány adatra lenne szükségem.

– Regisztrált már?

– Nem. Azt is kell?

– Természetesen. Felmegy a honlapunkra, a www.pofatlansag.hu-ra , ott kitölti az űrlapot, befizeti az egyszeri kétszázezer forintos belépési díjat és után már csak adatonként kell fizetni.

– Rendben van, megteszem, addig is kérdezhetnék?

– Azért vagyunk kérem, 3500 kiképzett munkatársunk várja a keményen dolgozó kisemberek kérdéseit. Vezérigazgatónk, Dr. Külön Semjén Zsolt utasításba is adta, hogy előzékenyek legyünk, sőt mosolyognunk is kell, bár ez a telefonban nem nagyon látszik.

– Ez szép! Mondja, ki fogja építeni a szerbhatári kerítést?

– Nagyon jó kérdés, nekünk örömet okoz az érdeklődése! Kérem, ez egy C típusú adat, 56 ezer forint lesz, majd ha ön már regisztrált adatkutató felhasználó.

– Azt hallottam, hogy Mészáros Lőrinc gyártja a drótfonatokat.

– Mészáros Lőrinccel kapcsolatos adatok az „A” kategóriába tartoznak. 150 és 450 ezer forint között mozognak az árak, attól függően, hogy mint stróman, kinek tejel majd, ha Orbán Viktor van a buliban, az a legdrágább, de ez érthető, ő a magyarok vezetője.

– Értem, és mennyi EU-s pénz jön a menekültügyre?

– Jaj, de örülök, hogy ezt is megkérdezte! Na, ez az adatcsoport, ami kizárólag svájci frankban fizetendő, közvetlenül a fidesz vezetők egyszámlájára. Ha ön devizahiteles, könnyítésképpen 400 forintos váltással, de itt is van egy kis eltérés, ez egy külön szervezet, ahova szintén be kell regisztrálnia, a www.tarsolycsaba.hu oldalon.

– Azért érdekelne, hogy az önök szervezete, ez a Nemzeti Adattároló Központ mennyibe kerül az adófizetőknek?

– Ez a legszebb kérdés a mai napon! Egy klasszikus „D” csoportbeli! Ez a legdrágább, viszont bármit fizet is érte, úgysem jut hozzá az adathoz.

– Még annyit, hogy ezek az összegek, amit említett, nettó árak?

Jaj, de jó, hogy említi! Természetesen, erre még rájön az ÁFA, ami a KDNP legújabb javaslata szerint 100%!

– Ne …sza már meg! Ki a jó qurva anyjának jut eszébe ez az egész marhaság?

– Ez egy ingyenes adat, Magyarországon ezt mindenki tudja!

Breyer Gábor

1 Comment

  • Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó- ha nem volna olyan tragikus, halálra is röhögném magam.