Álláshirdetés

2015 július 18 8:21 de.12 hozzászólás

Álláshirdetés: kerítéstesztelő
2015. Július 16. – Fedor

Ön is gyűlöli menekülteket? Szeretne tenni ellenük? Ez az ajánlat pont Önnek szól!
Magyarország Kormánya
munkatársat keres
Kerítéstesztelő
Munkakörbe.
Főbb feladatok, munkák:
• A magyar szerb-határon felállítandó négyféle próbakerítés tesztelése átmászásos módszerrel
• Tesztelési napló írása előre megadott szempontok alapján (átmászáshoz szükséges idő, nehézségi fok, sérülések mélysége, mennyisége, stb)
• Konzultáció a belügyminiszterrel, javaslattétel a kiválasztáshoz
Az álláshoz tartozó elvárások:
• Precizitás, gyors és pontos reakciókészség
• Megbízhatóság
• Jó fizikai erőnlét
• Magas fájdalomtűrő képesség
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
• FIDESZ-es párttagság
• A munkavégzés helyszínéhez közeli lakhely
Amit kínálunk:
• Dinamikus, fiatal csapat
• Fizetés a közalkalmazotti bértábla alapján
• Orvosi ellátás a munka elvégzése után
• Ha nem éli túl, örökösei számára három trafik
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk fényképes önéletrajzát az [email protected] e-mail címre!
kerítésépítők

Megjegyzésem: hithű fideszesek előnyben, DK-sok ne is próbálkozzanak, LMP-sek egyedi elbírálásban részesülnek.

Hogy mégis, miről van szó? Egy tesztkerítésről.
hendéék

A belügyminiszter az Index kérdésére elmondta, hogy átmászásokkal fogják tesztelni a négyféle kerítést, és lemérik, hogy melyiken mennyi idő alatt lehet átjutni. Tíz nap múlva már tudni fogják, melyik kerítés tartja vissza leginkább a migránsokat. Hogy egy próbamászó mennyiben tudja szimulálni egy végsőkig elkeseredett menekült átmászó képességét, az egy másik kérdés. Külön felhívnám a figyelmet Pohos elvtire, ott, a kép jobb szélén, szerintem vele még a kerítés teherbíró képességét is lehetne tesztelni. Szerintem kitesz három szomáliai próbálkozót, ráadásul egypontos terhelésre képes.

Aha. Igaz, hogy a kerítés már Magyarország területén belül lesz a határtól 2,5-3 méterre, tehát jog szerint a kerítés előtt állongókat nem lehet visszaküldeni sehová – legalábbis nem a magyar nemiszerveknek. EU-s szabályok szerint ügyüket el kell bírálni, és csak azután dönthetnek a kiutasításról, vagy adott esetben a menekültkérelem megadásáról.
Upppsz.
Azon felül, ott van a tiltott határátlépés kérdése – hátha akad mégis a menekültek közt, aki jobban mászik, mint az átmászók.
Okoskáék a parlamentben kitalálták, hogy akkor – uniós jogharmonizáció ide, uniós jogharmonizáció oda, mi szerint az illegális határátlépés – hacsak nem fegyveresen követik el – CSAK szabálysértés, majd a pöttyös seggű szittyák bűncselekménynek fogják minősíteni. Komolyan azon gondolkodom, hogy hol akadnak fideszes átnevelő táborok, ahol korábban gondolkodó embereket segghülyévé butítanak? Az idegenrendészeti eljárás alá vont menedékkérő elhelyezéséről az állam gondoskodik, ellátásukról már vegyesen, állami és civil szervezetek.
Ha viszont valakit bűncselekménnyel gyanúsítanak, azt előzetes letartóztatásba kell helyezni. Oszt hova az anyátok kínjába, mivel nélkülük is túlterheltek a BV intézményei? Ráadásul tuti, hogy napi 8.000 jó magyar forintjába fog kerülni az államnak a napi ellátásuk, és még csak nem is reklamálhatnak, ha az előzetes pl. vallási előírásai szerinti kosztot kér!

pintércsizma
Az már csak hab a tortán, hogy belügyünk miniszteri rangú seggfeje valami félreértésből gumicsizmában látogatott ki a helyszínre, és vasalt nadrágját annak szárába akkurátusan bele is gyűrte 😀
Ja, és eddig idén kb. 150 ember kapott menekült vagy oltalmazotti státuszt Magyarországon, pedig ennél biztosan több valódi veszély elől menekülő ember érkezett hazánkba.
pengés

A pengékről ne is beszéljünk: az általuk okozott vadkár járulékos veszteség…

12 hozzászólás

  • sebestyén eszter

    próbakerítés a világ vicce! azt nem mondták, hogy ez is „4 méteres”? 😀

    amúgy meg ez a pintér-gombóc artúr sajttáj. nem is PR-fogás, hanem víg operett!

  • szar ügy…

  • György Molnár

    Ezektől a móri mészárlás óta minden kitelik. Hogy ember vagy állat vagy növény, mindegy. Pusztítanak ezek mindent. Egy darabig még. Aztán ők fognak pusztulni……

  • György Molnár:

    a zsanett-ügy is egy móri mészárlás volt — ezek minden műfajban próbálkoztak. sikerült is nekik.:-(
    továbbá: a volt tőzsde palota (volt tv-székház) felgyújtása is egy móri mészárlás volt. az már nyilvánosan ki is derült. bizonyítékokkal együtt.
    mégis megszavazták őket.

    EZ EGY KURVA ORSZÁG, AHOL AZ ERŐSZAKOT A NÉPAKARAT LEGITIMEN MEGSZAVAZZA.

  • A Hirdetés kérem hiányos.
    Hiányolom belőle a feltételek közül a felsőfokú végzettséget és azt hogy a jelentkező legalább két nyelven beszéljen anyanyelvi szinten , egyen pedig általános tudása legyen.
    Mobiltelefonról , saját gépkocsiról már ne is beszéljünk , mert az az alap.
    ( Ennyikét mamá’ egy segédmelóstú’ is elvárnak , akkó’ nehommá alacsonyabb-szintűek gyöjjenek illen kényes mellóra..na jóóhogy.)

  • A kerites onmagaban nem lesz eleg, ez nyilvanvalo.

    Az amerikai-mexikoi hataron allo kerites pl. szart se er, mert nagyon gyatra szemelyzetu. Raadasul a meglevo szemelyzet is elegge korrupt, es az amerikai politikusok kozel 100%-a is nagyon meg van elegedve az olcso mexikoi munkaerovel.

    Ugyanakkor Izraelben, a ket Vadaskert es Izrael (proper) kozott epitett kerites nagyon is hatasos, es ott meg a korrupcio sem lehetseges, mert senki sincs annyira hulye, hogy beengedje Izraelbe a vadakat gyilkolaszni egy kis baksisert.
    Izrael eseteben a korrupcio inkabb az eszaki hataron van, ahol „belepnek” az orszagba a kabitoszerek. Ott pl. a kerites megintcsak szart se er.

    Mivel Magyarorszag lakossaga jelenleg meg nincs veszelyben a muzulman invazio miatt, feltetelezheto, hogy a magyar-szerb kerites leggyengebb „pontja” a korrupcio lesz. A hatalmas magyar fizetesek mellett, jobb ha az Orban mozgasra automatikusan beindulo geppuskakat szerel fel a kerites magyarorszagi oldalara, kulonben nem sok szart fog erni a kerites.

    De ettol fuggetlenul is, en a kerites mellett vagyok. Valahogy meg kell allitani az emberaradatot Europaba. Meg a leghulyebb, legalszentebb bolsi sem gondolhatja komolyan, hogy Europa be tud meg fogadni nehany milliard embert. Marpedig Azsiabol es Afrikabol ozonleni fognak, ha latjak, hogy van ra lehetoseg.

  • Audry: egy frászt. Nem a népakarat, hanem a parlament egybitesei, a népakaratra hivatkozva.

  • Láttam jópár éve egy -akkor még futurisztikusnak számító- filmet ,amiben teljesen szomorú arcú négerek jönnek ki a vízből Olaszország és Spanyolország teljes partvonala mentén.
    A politikusok tehetetlenek.
    Hiába állnak ott talpig vasban a katonák-rendőrök , ezek nem állnak meg csak szép lassan botladozva jönnek..jönnek..könnyes szemmel.
    Azok meg ugye csak nem lőhetnek halomra ilyen szerencsétleneket…nomeg nincs is annyi lőszer se.
    Amikor valami falakat rögtönöztek , akkor megálltak.
    De hátulról meg csak jöttek..jöttek..

  • utolsó irokéz

    a témához nem tartozó, tartós zagyvaságok közlése okán kommentje törölve.

  • Látod Utolsókám.
    Hát kellet ez neked ?
    Jól kiröhögtetni magadat ?
    Inkább sörözgessé’ a jó bús..wigwamba’.

  • Ille István: Úgy érted a választási törvényt?

    Ez igaz, hogy azt ők szavazták meg, de kétszer annyi szavazatot kapott a Fityesz (2 milla), mint az Összefogás pártjai (1.3 milla), és mint a Jobbik (1 milla).

    Szóval, szar, szar a trv., de 2-szer annyian szavaztak a rohadék diktátorra, mint akár az Összefogásra, akár a Jobbikra. Másként mondva: ugyanannyian szavaztak a diktátorra, mint a többi párta együttesen.

    Mindezt: miután szétlopták az országot, megnyomorították vagy implicit megölték az embereket stb.

  • Georgina Bojana

    R É M I S Z T Ő !

    (( :O ))
    G.B.