Sapkát az országra!

2015 július 20 11:34 de.1 comment

A Jobbik aggódik, mert nem lehet kerítést építeni a Tiszára, így a határzár nem teljes, várhatóan meg fog nőni a vízi úton érkező bevándorlók száma. Ha mélyen belegondolunk, akkor a Tiszán húzott kerítés sem oldana meg semmit, hiszen a fodorlatos migráns még ez esetben is tengeralattjáróra szállhat, áttengeralattjárózhat a kerítés alatt és torpedóval seggbelőheti a Jobbik szegedi elnökét, aki az aggodalmat megfogalmazta. Jön egy afgán Dönitz, oszt annyi nekünk. Persze ez csak technikai probléma, békaembernek öltöztetett közmunkásokkal fel lehetne építtetni a kerítést, a vizet meg vödörrel hordhatnák a szerb oldalra, ez is egy döngő lépés lehetne a teljes foglalkoztatottság felé. És ez se lenne kevésbé hatékony, mint amikor szivattyúkkal emeltük a Duna vízszintjét Bősnél.
A magyar jobboldal mindig híres volt a kreativitásáról.

De akkor még mindig nem lehetnénk biztonságban, hiszen ha az eget nem kerítjük le, akkor jöhet különféle repülő szerkezeteken a rókaravaszságú bevándorló, például felvásárolhatná Belgrád összes lufiját, és kedvezőtlen széljárás esetén úgy reppenhetne át a kerítés felett, mint a nyárilúd Semjénmentes időben, és bár a libapotty sem semmi, de egy bevándorlópotty a kerítésszemlét tartó bel és hadügyminiszterek fejére azért húzósabb lenne. Ezért hát meg kellene építeni az Égigérő Kerítést, felszerelve rá néhány égigérő vascsicsergőt – határ a csillagos ég, ahogy ezt Vezérünk nagy példaképe, Rákosi elvtárs mondotta volt. Igaz, hogy minden kerítés felülről nyitott, de ha például sipkát húznánk az országra, a probléma részben kiküszöbölhető lenne, egy bohócsipka mostanság éppen jól illene rá.

De ha már vidáman csilingelnének is a sapeszon a csengettyűk, csörögnének a csörgők, akkor is ott lenne még megoldandó problémaként az alagutak kérdése, mely probléma két síkon vizsgálható.
Egyrészt a fokozottan védett délvidéki földikutya alagútjai okozhatnak gondot, két aspektusból is. Talán emlékezhetünk a Tanú című film főhősének az ürgék elleni hősies, ám vesztes harcára.
Mi van akkor, ha például a földikutya rájön, hogy elrághatja a kerítéscölöpöket desszertként, vagy körbefúrhatja az útjában álló, jó, Orbán-féle dolomiton érlelt, tüzihorganyzott dunaújvárosi zártszelvények tövét. Mi van akkor, ha a kerítés egyszercsak hipp-hopp ledől? Talán suttyomban meg kellene mérgezni a földiebeket, de lehet, hogy elég lenne ivartalanítani őket, meg Orbánt és minisztereit is, egykoszból.

Ha nem történik semmi, lehet, egyszercsak felbukkan a kerítés tövében a volt köztársasági elnök, hátizsákkal, turistabottal, pörge kiskalapja szalagjába tűzött bánáti bazsarózsával és felemeli intő szavát a környezet védelme érdekében. Mögötte ott loholnak mindahányan a Duna Kör tagjai, ott loholnak a méregzöldek, a kutyások és a macskások is, mert ne feledjük a kerítés pengéi veszélyeztetik a köztudottan korlátozásokat nem ismerő cicók életterét, mire átérnek Szerbiába, lehet is hívni hozzájuk a szűcsöt. Annyi a splendid isolationnak, mondhatom!

És akkor még az emberek ásta alagutakról szó sem esett – és ez a másik vizsgálandó sík – pedig ha valaki olvasta az Egri csillagokat, akkor tudhatja, hogy a gaz Jumurdzsák inspirációjára már akkor is alkalmazták ezt az eljárást a török bevándorlók, akik az alagutat egyenesen a vár lőporraktáráig fúrták. A veszély ma is reális, az alagút végén bármikor felbukkanhatnak a muszlimok a felcsúti Kancsó Aréna szomszédságában található ház éléskamrájában – a kancsó a Köcsög szó szinonimája. mint tudjuk. Hacsak nem vágja bele a fáklyáját a halal disznósajtba a migránsvezetésre kényszerített Rogán, hát annak beláthatatlan következményei lehetnek.

Mindenesetre időarányosan jók állunk, Szegeden már megvertek egy lányt – eltörték az arccsontját – mert a barátja egy sötét bőrű magyar állampolgár volt. Most már jöhetnek a többiek is, akik majd sörétes puskával célba lőnek a menedékkérők táboraira. A legtöbb találatot elérők között a Jobbik turultojásokat sorsol ki, a lelövöldözött gyerekek dupla szorzóval játszanak.

Ez itt az én hazám, a sötét butaság és agresszivitás hazája, ahol a futóbolondok és a csibészek összefogva rombolják le azt, ami ebből a hajdan normális országból még megmaradt.
Csak túléljük őket valahogy…

1 Comment