Hoppá van!

2015 július 26 9:00 de.7 hozzászólás

Valahol azt olvastam, hogy Magyarországon szigorú szabályokhoz kötött a fegyvertartás. Mind a marokfegyverek, mind a hosszú csövűek tartása, a sorozatlövőkről nem is beszélve. Azon felül az egyes félkatonai szervezetek öltözéke is szabályhoz kötött. Magyarországon a fegyvertartás tabu. A szabályok egyedülállóan szigorúak, a szabályok megszegését a törvény kettőtől nyolc évig honorálja. Miden olyan ruházat tilos, amelyik akárcsak a legkevésbé is hasonlít az erőszakszervezetek ruházatára (egyenruha). Az ilyen ruházat félelemkeltőnek minősíthető, valamint a gáz/riasztófegyverek használata garázdaságnak minősül, így a törvény szerint használója-viselője jogszerűen rendszertechnikailag bedarálható, majd mócsingként kiköphető. Már, ha a törvény az ilyenekkel szemben eljárna. De nem. Az ilyen neonáci szemetek szabadon páváskodhatnak, fenyegetőzhetnek, játszhatnak kiképzősdit és birtokolhatnak fegyvert.

„Eltűri a kormány, hogy fegyverkeznek a nácik?
A Magyar Nemzeti Arcvonal nevű nyilas szervezet pár napja közzétette a menekültek levadászására készülő, géppisztolyokat tartó álarcos „harcosok” fotóját. Pintér Sanyi, bazmeg, a rendőrségnek még mindig a menekülteket kell vegzálnia és a plakátokat védenie, vagy esetlen akadna más dolga is?

A MNA bohócai

A MNA  félelmetes bohócai

Az árulkodó kép – bár a nyilasok azóta valószínűleg levették a saját oldalukról, mert ott most nem találtam – bejárta a Facebookot, szóval ha én is láttam, pedig biz’ isten nem vagyok a Nemzeti Arcvonal weboldalának követője, akkor talán még a hatóságoknak is feltűnhetett volna. És? Történt valami?

Nem gondolom, hogy azok a géppisztolyok játékok lennének vagy színházi kellékek. Nem olyan nehéz ma Magyarországon ilyen fegyverekhez hozzájutni, csak pénzkérdés. Ukrajnából vagy a volt Jugoszlávia területéről, vagyis a háborúk sújtotta országokból könnyen beszerezhetők. Csak jelezném, hogy a hatályos magyar törvények szerint (ma még, bár ezt módosítani fogják) nem az illegális határátlépés a bűncselekmény, hanem a fegyvercsempészés. Na és? Történt valami?

A talán még ma is érvényes párizsi békeszerződés, illetve a magyar törvények, sőt az alkotmány alaptörvény szerint nem is működhetne olyan szervezet, mint a Magyar Nemzeti Arcvonal, és nem folytathatná gusztustalan náci propagandáját a weboldalán. Tudtommal a két hét régen lejárt… Pintér Sanyi, történt valami?

Naná, hogy nem, a kormány inkább megpróbálja a saját szavazótáborába olvasztani ezeket a vadbarmokat, meg a hozzájuk hasonlókat. Tusványoson még a Kedves Vezető is a bevándorlók elleni harcot nevezte a legfontosabbnak, a szerinte végveszélybe sodort Európa megmentése érdekében. És a ma már szokásosnak nevezhető módon kitagadta a nemzetből azokat, akik nem értenek vele egyet. A nyilasokat nem tagadta ki…

Neonáci kiképzősdi

Neonáci kiképzősdi

u.i.: Mint írtam, a túlságosan árulkodó képet már levették, én legalábbis nem találom, pedig pár napja még ott volt, viszont az alábbi kép még most is ott van, ezen is látszik egy géppisztoly.”

Gépnarancs/nocenz_Ura

Lehetne vitatkozni azon, hogy neonácik, vagy újnyilasok, de felesleges. Lehetne vetyengeni azon, hogy mennyire nemzetféltők, de felesleges. Nem az ő megoldásuk a megoldás. Aberrált, degenerált hulladékok, szándékaik aljasok és gyűlöletből fakadók. Farkasfalka, hátulról bátran támadó. Orbánék meg behunyják a szemüket.

7 hozzászólás

  • sebestyén eszter

    Tragédia! Hát, igen, honnan van a fegyver és az egyebek?!?! Továbbá ki képzi ki őket…?
    Egyébként — szerintem — a második, még kint lévő kép félelmetesebb, mint amit levettek, mert cselekményt ábrázol.
    És igen, tök igaza van abban Istvánnak, tán ez is a lényeg, hogy ORBÁN EZEKET FOLYTON TÜZELI, ÉS IGEN, PITIÁNER SZAVAZATSZERZÉSI SZÁNDÉKKAL. És ennek valami nagyon komoly vége lesz, az elkövetőket esetleg majd elítélik, a felbujtó, Kedves Vezető haja szála se fog görbülni (jogilag). Aztán per se lehet, hogy fel fog támadni a tenger.

    @István (Ille), a kép linkként (wp adminos) jelenik meg a KHM felületén.

  • Majd a választásra tartogatják ezek megregulázását ,mert látványosnak igérkezik a nép meg benyalja.Ami azt illeti én azt sajnálom ,hogy ezt a történelmi pillanatot elmulasztottuk úgy fognak ránk emlékezni mint azokra akik egyedül Európában megtagadták a menekültek megsegítését.Rárakták a többi EU-s országra a terhet miközben elvárjuk hogy a mi honfitársainkat szeressék szerte EU-ban.Szégyenlem magam az unokáim nevében akiknek az orra alá dörgölik ezt majd a jövőben azt hiszem elég sokszor ,bár ne lenne igazam.Elszalasztottuk a történelmi pillanatot,oszt itt vagyunk keresztények szerelmetes vezérünk imádott Viktorunk követői.

  • valamiért a kép csak a bal felső sarokban lévő ikonra kattintva jelenik meg 🙁

  • Nagy kunszt!!
    nekem is van fegyverem!!
    egy igen szep klasszikus UZI es egy 9mm-es Galil gepkarabely!!

  • Nekem is van fegyverem , az éles eszem.
    Azzal szoktam ketté hasítani a mindenféle gordiuszi csomókat.

  • Te Barlev.
    Ez a Galil véletlenül nem a jó öreg Kalasnyikov AK47 unokája ?
    ( Apja meg a Suomi gépkarabély?)

  • sebestyén eszter

    @barlev,
    miközben nekem, pl. nincs: nem az a gond, h neked van*, hanem az itt a lényeg szerintem, h riadalmat s egyben gyűlöletet kelt. e témában sokat gondolkoztam azon, h az eredeti oldalt és cikket linkeljem e, de úgy döntöttem, nem teszem. a videó megosztókon is rendszeresen látni ideig-óráig kiképzéseikről per „kiképzéseikről” filmeket, a lényeg itt is a megbotránkoztatás, riadalomkeltés.

    a hatóságok hibásak sztem (vagy szar a trv.), mert fel kell tűnnie, h csoport (ok) és tömegével szerzik be, per se ez is csak szerintem van így.
    *ide vág, hogy majd ha neked nem lesz (mert nem lehet), akkor egy belőlük kiinduló vagy rájuk hivatkozó módosítás miatt.
    a ruha kérdése akkor is áll, pl. ahogyan az is, h ilyen oldalak (amit nem linkelek) működhetnek.