Ságvári a sátán?

2015 július 27 6:10 de.4 hozzászólás
Halálának – politikai merénylet áldozatkénti – évfordulóján fel kell tennünk a kérdést, hogy ténylegesen ki volt Ságvári!
De valójában ez mellékes ahhoz képest, hogy az újfasiszták és neonácik szerint mi lett volna belőle! Habzószájú kommunista? Véreskezű diktátorbérenc? Esetleg szabadságharcos libsi-bibsi? Netalán felháborodott politikus? Vagy örök radikális ellenzéki? Netalán lehiggadva konzervatív családapa?
Ez a szociáldemokrata nézetű baloldali érzelmű zsidó fiatalember a vészkorszak üldöztetései közepette háborúellenességével mint aktív ellenállóként szálka a gyilkos rendszer szemében. Az épphogy 30 éves fiatalembert lehet-e előre elítélni, jövőbeli feltételezett mocskos kommunista tetteiért? Hangsúlyozom, hogy semmi olyat nem követett el, amit egy vészkorszaki ellenálló zsidó fiatal önvédelemből ne tehetett volna meg. Talán sokan mi is ezt tettük volna adott esetben. Én ha belegondolok, tisztelem is ezért a radikális ellenállósága miatt. Az biztos, hogy se jobb-, se baloldali hatalomhoz köze nem volt, így értelmetlen már a felvetése is, hogy hatalmi helyzetben véreskezű kommunista gyilkos lett volna (… ha épp nem pont áldozata a későbbi államszocializmusnak, amint sok szociáldemokrata és baloldali is).
A minap egy film kapcsán épp érdekes dolgot álmodott ismerősöm és gondolatébresztőnek  megismertetem Önökkel.
Egy csóri falusi kölköt a társadalom és Soros György kitaníttatott. Fiatalon politikai pályára keveredett és a történelem torz fintoraként vezető politikussá taposta magát egy kiüresedő politikai irányzatot lefoglalva.
Több, mint 10 év alatt a hatalom minden ágát saját kezébe összpontosította, sőt még az ellenőrzését is, no meg a hatalomba kerülés megválasztásának jogát is. Már csak rabszolgának lehetett önkéntesen jelentkezni, a többi pozíció bizonytalanná vált, tudatosítva, vagy anélkül, de bármikor visszavonható kegyként, aminek versenyszférában történő érvényesítésében is hatalmi nyomást gyakorolt.
A nagy többségnek ez undorító teher volt, de voltak, akik féltek a hatalomtól és nem mertek nyíltan lázadozni, hiszen nem volt már demokrácia, ami megvédhette volna őket, mások hangosan demonstráltak és valaki a tettek mezejére lépett és egyedül ledöntötte lábáról az önjelölt mutáns fasiszta diktátorként nyilvántartott közellenséget.
De amint az a rémálmokban és horrortörténetekben lenni szokott, valahogy mégiscsak újraéledt a gyűlölt és rettegett diktátor, és az eddigi impotens ellenálláson felbátorodva maffia-módszereit továbberősítve gátlástalanul tiport keresztül mindenen és mindenkin. Hiénaként ragadt meg minden lehetőséget a rabszolgái továbbnyomorítása érdekében, vélt és valós ellenfeleivel leszámolásában, az EU-s pénzforrások gátlástalan lenyúlásában.
A vérlázító erkölcsi merényleteit az Unió nem tolerálta, de hitetlenkedve, tehetetlen óriásanyaként bukdácsolt a gazdaságpolitikai terrorista felett, akit fiaként szeretett volna magához ölelni, de elfojtott öklendezéssel próbálta bűzös lelkét távol tartani magától és féltve újdonsült fogadott gyermekeitől, nehogy a ragály terjedhessen közöttük, illetve egyre kisebb meggyőződéssel, de még egyes sejtjei bízni akartak a torzan bizarr jövevény megvilágosodásában, a jóra való hajlandóságában, így anyai rosszalló morgással noszogatta, hogy váljon szobatisztává.
De a renitens csak odapiszkított mindenhova, már csak sportból is. Fekete bárányától, vagy talán pontosabban vérszívó degenerált kakukkfiókájától rothadó fekáliás pecsétes lett a segítő Anya ruhája, környezete, és a gyerekei is néha a fertőződés jeleit mutatták, így Európa Anya vért könnyezve sarokba parancsolta, az Uniós forrásokat elzárta és szigorúan európai demokratikus morálhoz kötötte a féltő békülés lehetőségét. De a gonosz renitens viselkedés nem fordult jobbra, hanem dacos akarnokként kitagadta Európa Anyát, hisz ő már nem tudott többet kiharapni, marcangolni testéből, habzsolva zabálni áldásából eltávolítása miatt.
Akkor jöjjön a lázálmas bosszú! Akin csak érte, minden gyerekkori megaláztatása, apai megverettetése, sikertelenségének kompenzálása, fizikai és erkölcsi törpeségének torz kirobbanása, gollami skizofréniájának halálos pestise fröcsögte tele a vaspengékkel erősített szögesdrótba zárt elkínzott ganéjdombbá váló homokozóját, a gyűlölettel, ármánnyal és erőszakkal zsákbavarrt országocskáját.
Vérgőzös tekintettel, habzó szájjal szakította ki virtuális köldökzsinórját Európa anyai szövetéből.
És elkezdődött a haláltánc!
A véres polgárháború a kikiáltott belső ellen megsemmisítésére, a Gulág fagyott keménységének sikolyával, hitleri haláltáborok égettszagú agyfacsaró ordításával, bosznia-stílusú csecsemő- és asszonygyilkos sortüzeivel, hutu-machétás vérengzéseivel, mengelei ölelésével.
Kóvályogva tornádóvá gyorsuló dervisfergeteg fröcsögő vérben hömpölyögve örvénylett mocskos feketésvörös folyammá, amiben a piszkos-narancssárgává színeződött fekete köpenyük horthy-zubbonyokká, majd deformált barnainges szellemhordákká vált.
Azt mondta szorította, szorította, hogy a vér is kiszállt a kezeiből, a körmei is felszakították tenyerén a bőrt a húsába mélyedve, de nem eresztette, csak tüzelt, lőtt, rázkódott izzadt igyekezetében, és sírva könyörögte üvöltve, hogy ne! Ne! Ne lökdössék!
Szerető édesanyja aggódó igyekezettel rázta könyökét, hogy felébressze lázálmából.
Kaszás Előd

4 hozzászólás

  • Egy rövid bejegyzés, amit több is követ. Szeretném, ha megosztanák.

    Az ÚMÉP levele Orbán Viktor miniszterelnökhöz

    Tisztelt Vezérünk,

    örülünk, hogy rátalált az igazi magyar lélekre, és végre kiszabadította a rég lezárt szellemet a palackból, így a gyűlölet mámoros levegőjét korlátlan szabadsággal lélegezhetjük be- és ki. Várjuk újabb intézkedéseit, de volna néhány kérésünk is. Várjuk, hogy az Ön által elkezdett gyűlöletkeltés népi erőszakba forduljon, és a parlament visszatérhessen az 1938. évi XV. törvénycikkhez, amit aztán már törvényerőre is emelhetne. A Fidesz és a Jobbik összefogása lehet a garancia arra, hogy az anno Teleki Pál által benyújtott, Horthy és Imrédy miniszterelnök ellenjegyzésével ellátott régi, első zsidótörvény ismét életbe léphessen, kiegészítve egy új cigánytörvénnyel. Várjuk az ellenzék statáriális betiltását! Várjuk, hogy léptesse le Vona Gábort, aki hamis húrokat penget középutassá vált politikájával, ami immár elidegeníti tőle a kopasz, kigyúrt ősmagyarjainkat. Amit a legjobban várunk Öntől: mossa le a trianoni szégyent, fegyverezze fel a Betyársereget, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalmat, és az Új Magyar (ifjú) Gárdát! Hozza vissza elveszett területeinket, akár úgy, hogy a kis hazánkon átvonuló menekülteket sorozza be közmunkás katonaként, hadd harcoljanak a szíriai, afgán és egyéb rongyosok a románok, északi és déli szlávok és az osztrákok ellen! Ütőképes hadsereget lehetne kiállítani belőlük, aminek mi már nevet is adtunk: Második Don-kanyari Hadsereg.
    Mesterünk! Még két dolgot kérünk Öntől. Kérjük, hogy parancsolja vissza azt az ötszázezer hazaárulót, akik pénzért hagyták el az Országot, mert ugyan ki bérelte fel és pénzeli őket, ha nem a szabadkőműves zsidó-világbirodalom? Másodikként: becsületes tolvajai fizetését emelje fel a duplájára…sőt, akár a háromszorosára, elkerülve így a korrupció látszatát is. A szociális hálót meg még jobban szaggassa szét, nehogy már a plebsz (és a demokraták) azt gondolják, hogy övék az Ország, Mária és Viktor Országa!

    Köszönjük megértését, várjuk újabb terveit,

    alázattal: Új Magyar Élet Pártja

  • Óriási potenciállal rendelkezik a bevándorlók, menekültek ügye.
    Csak 2-t emelnék ki.
    – esetleges választások előtt a határzárat megnyitva előttük, szavazati jogot adva nekik, a sokszázezres, akár milliós tömeg szavazata perdöntő lehet.
    – Az Amerikai Polgárháború idején lelkesen várták az európai bevándorlókat N.Y cityben. Olyannyira, hogy megérkezésükkor azonnal katonazubbonyt kaptak és már vagonírozták őket, hogy az új hazájukért vérüket áldozhassák.
    Lesz itt még nekünk Erdélyünk, Burgenlandunk, Burgerlandunk, Felvidékünk, Alvidékünk és Középföldénk.
    Még a NATO is rettegni fog tőlünk!
    Folyamatosan újrafeltöltődő 1 milliós reguláris sereg!
    Benevezünk a Közép-afrikai fegyvermentesítési akcióba, a szíreknél is begyűjtjük a fegyvereket a béketeremtés nevében, ahogy a többi arab államban is, mint Tunéziában, Egyiptomban, Líbiában, Jemenben, Afganisztánban, Pakisztánban, ….
    Mindenki csak nyer rajta, hiszen fegyvermentes békeövezetek keletkeznek, mi pedig ingyér tudjuk felfegyverezni az újmagyarokat.
    Ennek egy továbbfejlesztett formája, ha a menekültek és bevándorlók egyből fegyverekkel érkeznek, a hónuk alatt néhány útközben felszedett taposóaknával.

  • Mi leszünk Mária és Muhammed országa, a nagy összeborulást megvalósítva, ahol a 2 Nagy – virtuális utódja 1. felkent Viktor fog uralkodni.
    A Kazinczy, Síp utca, Dob utca vidékére áthúzzák a határokról a pengés szögesdrótokat és a renitenseket (mint a baloldaliakat, az európai demokratákat, a gyanús értelmiségieket) a helyi lakosok közé kitelepítik. A VII. ker körül felhúzzák a körbezáruló Siratófalat, és reaktiválják a Józsefvárosi Pályaudvart kipróbálva a nemrég kulturális emlékként kialakított letűnt idők emlékművét praktikussági oldalról.
    Az Orbán-Putyin harapófogó segítségével Ukrajnától visszafoglalt területek kiterjesztését Csornobül-ig, ahová elindítják az első sárga -és vöröscsillagos próbajáratokat a gettóból a szociális foglalkoztató táborok kialakítása érdekében. Az áriamagyar felsőbbrendű faj vezetésével.
    Tábori orvosként Kelemen-re magyarosított (Gele-men, Men-gele) orbán kormányzó úr házifogorvosát nevezik ki.
    A tábor bejáratánál pedig narancssárga zászlócskákat rázogató erdélyi fizetett buszos statiszták fogadják a vagonokban érkezőket és eléneklik a narancs-sárgabarackfa dalt – mint orbánhimnuszt a nacionalista összetartozásról, a székelykapura rovásírással faragott nagytestvéri idézet alatt, miszerint ” A munka szabaddá tesz!”

  • Találó ez az asimovi hasonlat 😀 😀