Kövér László és a genetika

2015 július 29 4:40 de.9 hozzászólás

Nos, kérem, Kövér László beleállt a genetikába: „Ma már, tíz év távlatából azt látjuk: mindaz, amit a magyar baloldal sajátosságának, genetikai hibából fakadó torzult karakterének gondoltunk, az valójában az európai baloldal karaktere”. Főnöke és ivócimborája, Orbán e tárgykörben még csak burkoltan zsidózott – “….a magyar baloldal, amikor erre időnként lehetőséget kapott,rárontott saját nemzetére… különböző – genetikainak talán túlzás lenne mondani – de történeti meghatározottság miatt…” (Azután olyan nevek hangzottak el, hogy Kun Béla, Rákosi Mátyás…) A forrás kétségtelenül hiteles, hiszen Che hozzászólónktól idéztem, ő meg igazán jó elvtárs.
Hogy Kövérnek mi a karaktere, azt elég nehéz megmondani, mert leginkább nincs neki, ahogy a kaméleonról se lehet megmondani, mi a valódi színe.
De azért kiindulásnak itt van ez:

Kövér belépője, szignálta Aczél et.

Kövér belépője, szignálta Aczél et.

Nos, ez a derék, elvhű pártkatona 2013 márciusában a felsőoktatás támogatásának csökkentése okán tüntető fiatalok szüleit, az apákat kommunistázó, mocskoló, a közszolgálati TV-ben elhangzott gyalázkodó nyilatkozatára anno elég kemény válaszok születtek.

Nyílt levél Kövér László Úrnak, az Országgyűlés Elnökének
Tisztelt Házelnök Úr, Kedves László!
Igen megtisztelő, hogy tegnap a Lényeg című műsorban általam elmondottakra reagált. Kifejtettem, hogy Ön is volt valamikor demokrata és fiatal, csak már elfáradt, és elfelejtette, honnan jött. De az már kevésbé megtisztelő, hogy a mostani ellenzéki fiatalok szüleit mocskolja.
Megértem, ha édesapámmal nem ápolt jó viszonyt, ő ugyanis nem volt rendszeres vendége az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetnek. Munkahelyi nézeteltérésük sem lehetett, ugyanis Édesapám világ életében tisztességes melós ember volt.
Érdekesnek tartom Orbán Viktor és a Házelnök Úr barátságát. Én a rendszerváltás környékén születtem, és csak elképzelni tudom, hogy az MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet felé haladva, délelőtt a Miniszterelnök Úr édesapja ellen „harcolt”, délután meg Orbán Viktorral itta meg kedvenc 2 forintos fröccsét. Ezt majd Önök egymás közt elrendezik. Mindenesetre madarat tolláról, Orbánt barátjáról.
Büszke baloldali fiatalként, hozzászoktam, hogy az Önök táborából neveztek már rohadt kommunistának, hazaárulónak és még sok másnak, amiket egyébnek nem írnék most le szívesen, bár tudom, hogy a polgári oldalnak erre szép hagyománya van.
Emberek millióinak nem tetszik a „kormányzásuk” de bármennyire is fáj Önnek, nem fogjuk magunkat felkötni. Bár tudom, hogy talán titkon örülnének neki, mert így megoldódna a felsőoktatási férőhelyek száma, a közmunkások helyzete, a rokkantsági nyugdíj, amit felére vettek vissza, és azokkal a fránya tűzoltókkal, rendőrökkel és egyéb rendvédelmi „bohóc forradalmárokkal” sem kéne törődni.
Van egy rossz hírünk, nem kötjük fel magunkat, nem megyünk el, itt fogunk maradni és olyan országot teremtünk, ahol a szegénynek nem kell választania, hogy egyen vagy fűtsön, ahol a gazdagok nem ugyanannyit fognak adózni, mint a szegények, olyan országot, ahol mindenki a nemzet része lesz. Jól hallja Kövér Úr még maga is, akinek a pártja rendszeresen relativizálja származási, vallási, ideológiai alapon, hogy ki lehet a nemzet része és ki nem.
Ui.: A nézeteltérések tisztázása végett, Édesapám várja Önt sok szeretettel egy igazi nemzeti, szittya halászlé fogyasztására.
Tisztelettel:
Bihal Dávid

De akadt akkor ennél keményebb is.

Az első apa, Konok Péter válasza:
„Drága Laci, te nagy rakás, birkapörköltszagú bajusz mögé rejtőző sz*r, ha nem veszed rossz néven tőlem ezt az apró eufemizmust, sikerült feldühítened, de tényleg, pedig többnyire csak röhögök rajtatok. Ma lett 18 éves a lányom, és szokott tüntetni ellenetek. Fel tudja mérni a súlyotokat. Baromi könnyűnek találtattatok az ő szemében is. És ne legyenek illúzióid, te is fel fogod mérni a tetteid súlyát, te kapanyélre húzott darabnyi sertésbél, ha megkapod majd a számlát. Meg fogod kapni. Amúgy: tüntető gyerek apja vagyok; engem hetedikben kirúgtak az úttörőktől (nem volt ebben semmi politika), KISZ-tag pedig nem lettem soha. Nem volt kötelező ugyanis, én meg úgy voltam vele, hogy ne legyen egy olyan tagkönyvem, amiben EZEK (köztük te) elvtársnak neveznek. Akkoriban te KISZ-titkár voltál, majd az MSZMP Központi Bizottsága Ifjúságkutató Intézetének munkatársaként írtad rólunk a hangulatjelentéseket, onnan pedig 1986-ban – én éppen gimibe jártam – az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézetéhez igazoltál.
Már leérettségiztem, amikor 1988-ban te a MISZOT alelnöke lettél. A másik alelnök egy bizonyos Gyurcsány Ferenc volt. Szóval miről beszélsz, te debil karrierpatkány? Ja, a másik lányom öt éves. Tüntetni még nem jár. Azt hiszem, hogy mire ő 18 éves lesz, ti már csak rusnya, borzongató kis barna folt lesztek a történelemkönyvekben. És havi egy látogatás lesz engedélyezve.”
Megjegyzés: Kövér nagyapja „Szocialista Hazáért Érdemrendet” kapott, Kövér apja, Kövér László testvérei és ő maga is MSZMP-tagok voltak.
Most tízmilliárdokat vonnak ki az oktatásból, miközben több mint kétmilliárdba kerül Kövér házi testőrsége

A második apa, dr. Krasztev Péter válasza.
„Te mocskos, bajszos tahó te, most egy kicsit tényleg messzire rúgtad a pöttyöst: nem hogy kommunista vezető nem volt az apuka, hanem a ti nemzedéketekhez tartozik. A ti tróger csapatotokkal volt együtt katona (most nevezték ki épp az egyik ilyet miniszternek); együtt buliztunk és szívtunk (igen, bazmeg, ti is szívtatok, még amikor eszeteknél voltatok, kár volt a hatalmi tudatmódosítóra áttérnetek), és miközben ti a kollégiumban okoskodtatok, az apuka szamizdattal dílerkedett kicsiben a bölcsészkaron, szóval kurvára nem kommunista volt. A nagyapám (a gyerek dédije, vágod?), az igen, komcsi volt, de a háború alatt, és épp a magadfajták ellen szerencsétlenkedett az antifasiszta ellenállásban. Szóval, volt mit tanulnia a gyereknek, és baromira örülök, hogy a papírra, amit a rendőrautóban tartott ,az állt, hogy „Ne áruljátok el fiatalkori önmagatokat!”, mert én se tudtam volna mást mondani nektek.”
Forrás: Csepeliek Újsága

Most, úgy en bloc, genetikailag minősíti le az egész baloldalt, de nagyvonalúan kiterjeszti ezt nemzetközi szintre is. Hiába, aki tud, az tud. Érdekes módon eddig nem érzékeltem nem hogy a korábbihoz hasonló, de egyáltalán, semmilyen reakciót.

Lehet, hogy Kertésznek mégiscsak igaza van?

9 hozzászólás

  • Nakéremszépen.
    Ha nem lett volna annó Kún Béla , akkor nagy valószínűséggel tizenkiences Vörös Hadsereg sem lett volna és akkor MA a Román Magyar határ valahol a Tisza vonalán lenne.
    A Szlovák-Magyar határról már ne is beszéljünk…
    EZT jó lenne ha végre felfogná a sok idióta történelem-analfabéta.
    A tizenkilences szoc-demek és komunisták a vérüket adták a Hazáért , mire jöttek a román-francia-szlovák szuronyok árnyékában a kócsagtollasok és kibelezték őket. Gondolom hálából hogy megmentették Magyarországnak legalább a Trianoni Békedekrétumban kijelölt határait.

  • ˙

    Remek összeállítás.

    Ezt kell a jobboldal (a FidSS) orra alá dörgölni, nem naponta, de percenként…

    Egyébként minden náci balról indul és a szélsőjobban landol. Mussolini, Hitler is ezek közé tartozik.

    Szociális demagógiájukhoz balról lopkodják össze az ötleteket
    amelyhez habarcsként ba@ák hozzá az azzal ellentétes jobboldali rasszista és nacionalista katyvaszt… Ebből áll össze a nácizmus.

    .

  • Don Golo:
    Az NSDAP minekután lenyúlta a ” szocialista ” kifejzést az oroszoktól ( látván hogy az mennyire sikeres a nép körében )
    megpróbálta lenyúlni a sarló-kalapácsot is. A NET-en lehet időnként találkozni korai náci rekvizitumokkal : olyan jelvényekkel például , amiken átszellemült tekintetű izmos Brünhilda néz a távolba , a jelvény két oldalán sarlóval és kalapáccsal.( Valami ifjúsági sport-jelvény volt.)
    Aztán ezek úgy kikoptak a mindennapi nácizmusból.

  • Kövér a született barbár !
    Tehet bármit, kerülhet akármilyen polcra – akkor is a beszélni még nem igen tudó – az artikuláció teljes hiánya miatt! – de már a fáról leevickélt félig ember, félig állat ösztönlény ( bocsánat állatok)az első benyomásra!

    A másodikra még rosszabb, akkor már a gonosz elvakultság az ostoba, sötét, és nagyon primitív indulatok élednek benne!

    Valamiért kezdetektől fogva Móricz Zs. Barbárok c. novelláját idézi a személye, de míg az ott szereplő talpig barbárokat a teljes nincstelenség, kiszolgáltatottság és a a mérhetetlen butaságuk fordította ki emberi mivoltukból, az iskolázatlan tudatlanság, az a mérhetetlen ingerszegény környezet, melyet meg sem kísérlek M.Zs. után jellemezni, azt el kell, olvasni – addig a mi barbárunkat semmi ilyes behatás/kihatás nem érhette!

    Hiszen sohasem éhezett, nem tudhatta mi az máról holnapra, a legteljesebb bizonytalanságban élni – kiszolgáltatva az időjárásnak, fagynak, forróságnak, uraságnak, közterheknek és csendőrségnek – a „betűvetést” már magas fokon tanulta/kellett volna tanulnia, az ingerszegény környezet sem rombolhatta személyiségét, hiszen ha nem elégítette ki az otthoni színvonal( családját és életútját tekintve erről nincs szó) tehetett volna ellene !

    Igen, sajnos ő teljesen egyedül saját akaratából és saját ereje megfeszítésével küzdötte magát arra a szintre, ahol ma is tart, és – ne legyenek illúzióink – ez már csak rosszabb lesz!

    Nézze meg bárki pl a testtartását – azt mondják a „testbeszéd” igazat mond – azt a magát gúzsba kötött görcsös kartartást ahogyan „bezárkózik”, azt az alulról felfelé néző sunyi, de vadállat módjára védekező, résen levő pillantást, mint aki állandóan az ostorcsattanását várja -féli, a vicsorításra kész állát és száját, a beszűkült,senkit rendesen fel nem mérő, és semmit be nem fogadó tekintetét, a résnyire nyitott szemet, és hozzá a beszédnek nem nevezhető ugatását, vagy inkább vakkantását!

    Sűrűn van olyan érzésem őt látva/hallva, hogy mindjárt megüti a guta – akkor is, ha épp semmi oka nincs rá, mert csak megnyitja az ülést, vagy épp megadja a szót valakinek: a folyamatos ellenségkeresés és találás, az állandó gyűlölet, mellyel a szívében él – ez fogja kinyírni egyszer – feltéve, hogy Konok apuka és a többiek még sokáig tűrik….
    Állítom, öt (5) pszichológusnak adna munkát – de ezzel a kutya sem foglalkozik….

    Ja, és hát természetesen ő a Magyar Parlament házelnöke, közjogi méltóság, aki az országot, annak népét lakóit és hitvallását hivatott képviselni : a demokrácia, a szabadságjogok, az egyenlőség és alkotmányosság egyik fő képviselője – legalábbis papíron !

    Az ország pedellusa – írta, mondta egyszer valaki, nem tudom ki, de majdnem talált – de csak majdnem : a pedellusok ugyanis gyakran zordságuk és szigoruk ellenére pozitív személyek, legalábbis van egy olyan oldaluk is!
    Kövérnek nem valószínű.

    De mennyire, hogy igaza van Kertésznek !

  • Egyetlen gondom van, Kövér belépője..Ti. hamiska..
    A többi, az úgy ül, ahogy kell.

  • falusi: cáfoljad meg. Esetleg mellékeld az eredetit – mivel kétségtelen, hogy volt neki.

  • Kedves Falusi!

    Úgy érted, hogy nem felel meg a valóságnak ami abban foglaltatik ?

  • Magyar Narancs – Tudomany – Torteneti genetika es nyelvrokonsag – Kik vogymuk?