Embertelenek

2015 augusztus 2 7:31 de.25 hozzászólás

Olvasom, hogy a debreceni közlekedési vállalat járművei nem szállíthatnak menekülteket, mert ha a sofőr felveszi a kétéves gyermekét cipelő szír vagy afgán anyukát, akkor feje felett megjelenik Kósa Lali szelleme és úgy csapja fejbe az Alaptörvény disznóbőrbe kötött díszkiadásával, hogy arról kódul…Ennekutána persze az anyuka tíz kilométeres egészséges sétára kényszerül, karján az egészséges alföldi levegőt élvező kisdedével.

Természetesen a keresztényi szeretet jegyében, csak azzal a kis különbséggel, hogy a menekült Mirjamot legalább egy szamár szállította Názáretből Betlehembe, miután felmutatta a jegyét, itt meg kilencmillió szamár rá se hederít.Mirjamnak ajánlotta fel országát Szent István Felcsúton – Orbán szerint.Már amikor ezt kimondta, zárt osztályra kellett volna utalni.Mirjam várandós zsidó nő volt, ma Szűz Máriaként tiszteli a világ katolikus közössége.Vele még úgy-ahogy emberséges volt a korabeli hatalom, csak a fiát végeztette ki.
Hova züllött ez az ország? Nem, nem csak a hatalom, hanem egyenként és egyénenként mi is?

Az egészségügyi intézmény fel van háborodva, mert betege megoperálta magát, így elvette az intézménytől a majdan jogossá váló HBCS pontokat, pedig lehet – ha addig bele nem hal a betegségébe – egyszercsak ők is megoperálták volna. Hogy elviselhetetlen fájdalmai voltak?
Kit érdekel?
Igaz, az orvosi etika egyik alapszabálya, hogy minden más célt meg kell előzzön a fájdalom megszüntetése, de legalábbis a csillapítása, de a humánus orvosi team megállapította, hogy nem fáj – nekik -, a beteg meg ráér, nyögjön addig, míg sorra kerül, az a dolga…
Igen, tudom, az orvosi munka is elgépiesedik egy idő után, de aki elveszítette az empátiáját, az válasszon magának más foglalkozást, esetleg építsen pengés kerítést. Ha így folytatódik, akkor persze lehet az a kerítés olyan lesz, mint a tüske nélküli sündisznó. mert a pengéket a kórházak betegei lelopják, nem jut mindenkinek szike, ugye. A mostani beteg is pengét alkalmazott a műtét során – szólt anyunak: Pengét! Törlést! Házicérnát!

Ami ebben az országban a menekültekkel és a menekültek körül folyik, az maga a középkor.
Hagyják őket kóborolni az országban, eltűrik, hogy ellenük felfegyverkezett szabadcsapatokat szervezzenek az idióták, meg fehér kereszteket verjenek le a határ mentén, mert valami hülye elhitette velük, hogy az majd elriasztja a menekülteket.A vita csak azon folyik, hogy lehet-e gumilövedékkel a határsértő nőkre és gyerekekre is lőni, vagy mindjárt jöjjön az AK, válogatás nélkül…Akik ma liba helyett menekültekre vadásznak, hamar beleszokhatnak a jóba, holnap majd hajléktalanokra, holnapután munkanélküliekre, utána meg liberálisokra, meg szocikra vadásznak – az ilyesmit csak elkezdeni nehéz…
Hogy már magával a toborzással is törvényt sértenek, az senkit sem érdekel, a törvény annyit ér, amennyit betartatnak belőle. Ebből speciel semmit, amíg nem szerveződik Önkéntes Munkásgárda, addig lehet fegyverekkel parádézni, pedig a színházi világból ismert: ha egy fegyver lóg a falon, a darab végéig az biztosan elsül.

Az, hogy egy ember, aki gyerekkorában a legyek lábát szaggatta tanulás helyett, kismacskákat fojtott vödörbe és fellógatta a kutyát, ha elkapott egy tyúkot és aki felnőve sem változott – az még csak rendben van, nem mindenki születik jóságosnak, valakiből hóhérnak is kell lenni. De ennek az embernek támogatói vannak, nem is kevesen. A buszsofőr, aki nem mondja az utasítás kiadójának, hogy én autóbusz vezetésére szerződtem, nem kisgyermekes anyák kínzására.

Az ÁNTSZ volt járványügyi vezetője, aki – meggondolatlanul – irreális járványveszéllyel fenyeget, meg az, aki kétszázharminc lakosú faluba telepítene menekülttábort, mindenféle infrastruktúra nélkül, a frászt hozva a helyiekre. Őket már eddig is halálra rémítették a hülyeségeikkel, beletéve a lakosságba az ideget. Mari néni meg hiába hivatkozik a svéd nők példájára, hiába táborozik a pengék tövében, még senki sem akarta megpocsékolni – szemét menekültek!

Ezek eljuttatnak oda, hogy rettegni fog mindenki, a menekült a polgártól, a polgár a menekülttől, csak a Nemzeti Csüngőhasú nem retteg, mert ő pontosan tudja, hogy ameddig a nép a menekültek ellen hadakozik, addig nincs ideje olyan apróságokkal bíbelődni, minthogy az országban már a nemzeti vagyon utolsó morzsáit is átjátsszák a haveroknak.
Nézd meg a haszonélvezők fényképeit – Mészáros, Vajna, Habony meg a többi – te ezekre bízod az országot? Kezdek hinni Lombrosonak, szerintem mindegyikük képe benne van a munkáiban…

Azt mondanám, mindenkinek megvan ebben a személyes felelőssége, kormánypárti és ellenzéki politikusnak, minden polgárnak, párttagoknak és civileknek egyaránt. Idióták meg saját magukban bizonytalanok, ezért csordákban üzemelő népek mindenhol vannak, ezeknek szerveznek Nemzeti Gárdát meg Munkásőrséget, ahol szervezett és ellenőrzött körülmények között élhetik ki személyiségtorzulásukat, ahol levezethetik indulataikat. Az ilyen embereket nem szabad hagyni önállóan tevékenykedni, de még szörnyűbb, ha ezeket rossz célok ellen küldik.
Ebből lett hajdan az SA, meg a Waffen-SS.
Jó lenne megúszni…

De ehhez az kell, hogy mindenki a maga helyén tegyen meg mindent, hogy valahogy vissza tudjunk vergődni a demokrácia hosszú és rögös ösvényére, mert a különféle kifogások (csalódtam a pártokban, ezek mind egyformák, stb…) csak a nácizmus malmára hajtják a vizet. Már túl vagyunk a weimari állam fázisán, nem lenne szabad ezen az úton továbbmenni.

Olvasom, tovább épül majd a kerítés Románia és Horvátország felé. Mire kettőt számolsz, körbe is ér az országon, indokot oly könnyű találni.

Aztán majd betonvasból elkészül a felirat Hegyeshalomnál. Orban macht frei!

25 hozzászólás

  • Ez az egész cikk egy nagy darab csúsztatás ! A buszvezető csak akkor szállítja le a dolgozót, ha nincs jegye… Legyen az afgán, szír vagy netán magyar. (Mi több: egy jegy nélküli magyar öregember se utazhat Berlinben csak úgy, oda/vissza pedig már nem így van Orbanisztánban…)
    Most csak arra kérem a tényleg kedves KMH szerzőtárs hölgyet, mielött elérzékenyülne a feltételezett afgán kisgyerek nehéz helyzetén, gondoljon arra a meggyilkolt palesztin másfél évesre is !

  • Che: hát persze, hogy úgy van, hiszen magának megvannak a külön forrásai a debreceni közlekedési vállalatnál, jól ismeri a debreceni dörgést 🙂 Áh, dehogy történt ilyen, az a sok hülye, aki ennek szemtanúja volt, mind hazug libsibolsi, direkt le akarják járatni a nemzet hős védőit! http://rtl.hu/rtlklub/hirek/nem-szallhatnak-fel-a-buszra-a-menekultek
    A szerzőtárs hölgy két okból nem fog se elérzékenyülni, se a palesztin kisgyerekre gondolni.
    Az egyik: a szerző férfi. A másik: a két eset közt semmi összefüggés nincs. Ahogy mondani szokták: az teljesen más káposzta.

  • Úgy általában törlésre kerül a bejegyzésem, ha az általam szívesen olvasott F.I. cikkére (ami amúgy remek lenne) reagálok, de próba, szerencse.
    Érdeklődnék (tehát kérdezek) itt valami direktívaként el kell jutni a buszvezetős történetnek a Waffen-SS-ig? Mert a múltkor a kerítéstől az őrtornyokig, aztán a közmunkástól Auschwitzig, meg a TESCO parkolótól a neofasizmusig jutott a cikkíró.

  • Fényes István

    Ha ülsz a lakásodban, és látod, hogy a szomszédod hazahoz egy baseballütőt, meg egy machetét, nincs miért aggódnod.
    Sportol és bozótot irt valószínűleg.
    Ha beállítanak a haverjai is valamiféle egyenruhában, szintúgy baseballütőkkel és machetével, gondolhatod: csapatsport és baráti segítség.
    Ha azt tapasztalod, hogy odasereglenek a konyhaablakod alá és elhangzik egy-két halk mondat: Ki kellene innen zavarni az összes büdös charlie-t, kezdj gyanakodni.
    Ha elkezdik ütemesen kiabálni, hogy halál a charlie -kra, ezzel páerhuzamosan a hazatérő gyerekednek lenyomnak egy-két sallert, pedig már az iskolában beszart, mert hashajtós narancslével kínálták – kezdj el aggódni.
    Ha elkezdik döngetni az ajtód, hát menekülj, mert ezek semmivel sem különbek, mint az IS harcosai, csak veled egy nyelvet beszélnek.
    Ha a hátsó ajtón kiugrottál vigyázz, jól válaszd meg az irányt, merre menekülsz, nehogy utadba akadjon egy pengés szögesdrót – kerítés.
    Ha menedéket kérsz és becsapják előtted az ajtót, hát gondolj a történelemre, ahol a nácizmus sem máról holnapra érkezett el.
    Először csak a gatyát kellett letolni az utcán, hogy a nemzeti érzelem meggyőződhessen, hogy a bőrkötésed hiánytalan-e, mert ha nem, csak agyba-főbe vertek.
    Később elvették a vagyont, a hivatást, a munkát, a jövőt, és végül az életet.
    Szóval nem kellene megvárni, míg a maga teljes szépségében kifejlődik a neonácizmus fenevadja…

  • Fényes István: ne strapáld magad, charlie nem tudja követni gondolataid ívét.
    Látod, azt sem érti, hogy a debreceni buszvezetőtől milyen gondolati lánc vezet a Waffen-SS-hez. (ez utóbbit én sem értem, én az SA-hoz kötöttem volna ki)

  • F.I.
    Ma elkaptak egy 23 évest, aki háromszor törhetett be egy 62 éves mamához, a legutóbbinál nemcsak kirabolta, hanem meg is erőszakolta. Nem az elsőnél, hanem a harmadiknál kapták el, és pár év múlva újra köztünk lesz.
    …..
    Ebből a két mondatból is tudna hasonló cikket vagy logikus levezetést írni? Mert ha igen, az azt jelentené, ez is fájó dolog Önnek, nemcsak egy buszsofőr ridegsége.
    …..
    A „nácizmus fenevadját” nem tudom ki eteti, (illetve de) nekem, nekünk semmi érdekünk ilyen irányba bármit is tenni.
    Nálunk az árgus szemekkel figyelők szerint sincs számottevő „gyűlölet-bűncselekmény”, Németországban, Franciaországban tízezrével követnek el ilyeneket, többjük halálos kimenetelű.

  • Ille, ismét csatlakozott a szövegértési problémásokhoz, legyen máskor figyelmesebb! A „szerző” férfiasságában egy percig sem kételkedtem, csakhogy én „szerzőtárs” hölgyet írtam (akikből könnyű válogatni, hisz mindössze nyolcat látok felsorolva).

  • Te cshe, hát aztat nem tudom, hogy „Ille” hova csatlakozott, de teneked nem volna kedved csatlkakozni a 220- as konektorba, úgy fél órára? Darwin díjart kapnál érte, az emberi faj feljavításáért ezzel a tettedel. Ugye, tudod, mi a „Darvin díj” a nagyvárosi humorban?

  • Che: ettől függetlenül hiába írt szerzőtárs hölgyet, a cikk szerzője férfi 🙂 Kinek is van szövegértési problémája? Arcot súlyba, elvtárskám!
    A kor nem érdem, hanem állapot. Ez meg is látszik magán.

  • Kedves Fényes István, a fentiekben felajánlott történet a 62 éves néni megerőszakolásáról biztos nem volt elég „embertelen”, itt egy azóta megtörtént másik. Itt a főszereplő 73 éves magyar néni, hátha ez már jó lesz. Sőt, biztos hogy jó lesz, mert a mama romázás helyett cigányozik, ami már eleve „embertelen”. Ha esetleg ez még mindig nem elég, holnap küldök egy másikat.

  • Bocsi, itt a link:

  • charlie: megnevezné a forrást is? Mert hát, ez így nagyon karcsú 🙂

  • Orbánék alig várják az első súlyos esetet, amikor a menekülők a szűk átereszen agyontapossák egy társukat.
    Akkor meg lelkesen fröcsögve fognak mutogatni rájuk, íme, ezek állatok, még saját társukat se kímélik!

  • Megtaláltam a népszabadságot is birtokló liberális tulaj másik leghitelesebb újságjában, szóval biztos igaz:
    http://www.heol.hu/heves/kek-hirek-bulvar/szexre-akarta-kenyszeriteni-a-not-621195

  • charlie: ki is a népszabadság tulajdonosa? Csak, hogy tanuljon: „A Mediaworks Hungary Zrt. volt az, amelyik tavaly ősszel átvette a magyarországi Ringier és Axel Springer kiadók érdekeltségeinek jelentős részét. A csaknem 700 munkavállalót foglalkoztató, körülbelül 15 milliárd forint éves árbevételű médiacégnek mintegy 60 médiamárkája van.
    A zrt. tulajdonosa pedig az osztrák QDW Beteiligungen AG, amely az osztrák Vienna Capital Partners (VCP) befektetési csoport érdekeltsége. A VCP-tulajdonosként ismert befektető, Heinrich Pecina a Mediaworks Hungary Zrt. felügyelőbizottsági tagja.” H. Pecina liberális beállítottságáról jó lenne, ha ide bizonyítana valamit.
    Bakker, charlie, már megint nem jött össze. Hogy van az orra?

  • Ille,
    a ballib. oldalhoz köthető orgánumokat vásárolt fel az osztrák befektetési bankár Pecina a VCP-n keresztül, ahol „befektetési” társai pl. Fischer és Reiner családi alapítványai, igazgatója pedig az a volt osztrák belügyminiszter Ernst Strasser, aki négy év börtönt kapott mert félreértelmezte a jogosítványait és mindent ellopott amit lehetett. Hát nem egy vérnáci brigád az biztos.
    …..
    Pecina remek magyarországi kapcsolatainak köszönhetően (na kik lehettek ezek?) a privatizáció aranykorában remek szeleteket hasított Mol, TVK,. Borsod-chem, FHB Jelzálogbank tortájából. Azt már csak az összeesküvésben hívők magyarázzák félre, hogy az önzetlen bankár az évi több száz-milliós (néha 900m) veszteséget termelő népszabit szívjóságból vette meg.

    Hogy mi nem jött össze azt maga tudja, mert a cigányozós nagymama is valós tényeken alapul, és a liberális bankár Pecina a tulaja a népszabinak és a megyei lapoknak is.
    Szép kis hiteles baloldal.

    Azt tudja hogy az idegenben lőtt gólok duplán érnek? 🙂

  • Nem tudom, miért nem fogad be néhány bevándorlót, Fényes IstváN?
    Vagy talán azért, mert nem él azon a kontinensen, melyet elárasztanak az iraki, afrikai bevándolók.

  • charlie: a maga szubjektív megítélés édes keveset számít. A hablatyához jó lenne, ha némi konkrét bizonyítékot is párosítana Pecina kötődéseihez és liberális mivoltához (liberális befektetési bankár, az meg milyen állat?)
    Tudja, a megerőszakolt nagymutter elkövette azt a hibát, hogy eldicsekedett vele a faluban. Azóta az összes aszott 3,14csa ott leselkedik vagy a falu szélén, vagy a határ mellett, de azok a rohadt menekültek kikerülik 🙁
    Maga gólt rúgott volna? Luftot, azt már többször is. De hát, ennyire telik 😀

  • Figyelő!

    Az talán megoldaná helyzetet, ha Fényes I. befogadna néhány menekültet ?
    Mert ha igen,biztosan megteszi!

    És akkor maga végre kiköpi az indigólevest amit naponta fogyaszt, vagy arrébb löki végre a tűt azon az agyon koptatott lemezen amelyet naponta mantráz ?

    Hihetetlenül primitív és unalmas egy ember maga !

  • Nyugodjon meg, ő soha nem fog ilyeneket befogadni……

  • Figyelő: nem hát. Megadja nekik a maga címét, mert hát, maga olyan befogadó 😀

  • Ille, eszembe sincs!

    A fentieket, annak írtam, aki védi az egész inváziót……

  • Figyelő: valóban nincs. Ahhoz ugyanis némi észre is szüksége lenne.

  • Nagyon szegényes volt a beírása, Ille!
    Az ilyen, csakis magára vet rossz fényt.
    Azt hittem több esze van!

  • Figyelő: ne erőlködjön. Teljesen alkalmatlan bármi megítélésére.