Tömény rasszizmus!

2015 augusztus 4 2:59 du.67 hozzászólás

Egyszerűen nem merem feltenni a lent következő ocsmány szöveget a megszokott oldalaimra, mert még csak véletlenül sem szeretném, ha úgy tűnne, mintha tőlem származna vagy én is egyetértenék egyetlen betűjével is.
Szégyen, hogy ebben az országban, azaz Magyarországon egy ilyen szörnyű felhívás terjed levelező rendszereken keresztül, szégyen, hogy az emberek meggondolatlanul ilyen szövegekkel bombázzák ismerőseiket. Én is olyan személytől kaptam, akiről álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire tudatlan és befolyásolható.

Az egykor gyakran emlegetett “sötét Balkánt” túlszárnyalva ki tudja hová jutunk még így?
Íme a kéretlen küldemény:

„Fontos!!! Időszerű kérdés, hogy valóban mit tehetünk.!?

Felhívás az európai fehér nemzetekhez! Pokoli invázió vette kezdetét!

Európa lányai és fiai! Olyan pokoli invázió vette kezdetét, ami elképesztő méreteivel képes lerohanni és megsemmisíteni a teljes, európai életteret. Afrikaiak rohannak az embercsempész hajókra, hogy minél előbb partot érjenek álmaik földjén. A fehér emberek földjén. Európa képtelen az ellenállásra, mert a bábkormányok, emberi jogokra hivatkozva, szélesre tárják a vadállatok előtt a humanizmus kapuit. Az elkövetkező napokban és hetekben 60 millió ember veszi az irányt a mi Európánk felé. Bélpoklos szaracén áradat, akik hódítani indulnak. A gazdasággal omlik össze a szociális rendszer, az egészségügy, megszűnnek a munkahelyek, az utcáinkon pedig a káosz és zűrzavar lesz úrrá. A városokban és falvakban pedig félállati lények portyáznak majd.
Európa lányai és fiai! Milyen jövő vár gyermekeitekre? Milyen Európát hagytok utódaitokra? Őseink a vérüket adták nemzeteinkért, most pedig a legcsekélyebb ellenállást sem vagyunk képesek tanúsítani? Van olyan nap, hogy Magyarországra 1000 migráns érkezik, ez a szám ijesztő! Európa többi nemzetére is hasonló számban törnek rá az idegenek, ezért az ellenállás ügye a közös érdekünk! Európai testvérek! A beteges sovinizmust dobjuk végre félre és sorakozzunk fel az európai határokon! Álljunk fel olyan csatasorba, melyet nem törhetnek át az emberevő hordák. Nincs sok időnk! Szerb, szlovák, német, olasz, spanyol és minden európai fehér testvér! Minden lehetséges, de törvényes eszközzel adjuk kormányaink tudtára, hogy nem kérünk az invázióból, adjunk hangot annak, hogy elutasítjuk a multikulturális dögvészt, az ezzel járó dekadenciát és a népek halálához vezető sokszínűséget! Nyomatékosítsuk az országaink élén álló politikusokban, hogy Európa lányit és fiait nem lehet félreállítani! Mi vagyunk Európa! Nem félünk! Bátran kiállunk a határainkra és ha kell a testünkkel állítjuk meg az inváziót!

Nem félnünk tőletek!!!
Mi vagyunk Európa utolsó bástyája! Ha képesek vagyunk egyesülni, Európa élni fog! Ha pedig gyengének bizonyulunk, a fehér rassz megszűnik létezni! Az európai harcosok keresztes háborúba menetelnek. Nem fordulnak vissza és nem adják meg magukat! Nem térdelnek le a túlerő előtt! Felélesztik a harag lángjait és vált a vállnak vetve küzdenek.
Európa ébredj!!! Oszd meg te is ezt a posztot!”

IGEN, ÉBREDJ EURÓPA, IDÁIG JUTOTTUNK AZ EMBERTELENSÉGBEN!

67 hozzászólás

  • „Az elkövetkező napokban és hetekben 60 millió ember veszi az irányt a mi Európánk felé”
    „Bélpoklos szaracén áradat, …”
    „Őseink a vérüket adták nemzeteinkért…”
    „…elutasítjuk a multikulturális dögvészt, az ezzel járó dekadenciát és a népek halálához vezető sokszínűséget!”
    Ez hülye. Kár volt bezárni az OPNI-t, most itt jár köztünk szabadon egy ilyen elmebeteg.
    Habár, sokkal rosszabb, ha ép elméjű, csak hatott rá az orbáni agymosás.

  • Hollósy Gerti

    István, ugye milyen elképesztően hatásos tud lenni a hosszas, apránkénti, szívós, alattomos agymosás, képes valki egy ilyen felhívást megfogalmazni.
    Szó szerint se köpni, se nyelni nem tudtam, mikor olvastam. Megjelent már egy és más a sajtóban az utóbbi időben, de ez túltesz mindenen.

    Sétálok a minap a kutyával, hallom ám, hogy az egyik szomszéd bácsi oktatja a másikat (jó hangosan, mert mindkettő nagyot hall): Láttam Pesten, Te ezek olyan feketék, mint a szén, grasszálnak fel, alá, nyomatják a sódert a legjobb mobiltelefonokkal, közben meg itt szívják a vérünket…- na kérem, így megy ez, én már semmin se csodálkozom…

  • Hm… Kíváncsian várom, mikor alakul meg a magyar Ku-Klux-Klán.
    Mert Sturmabteilungunk az már van vagy féltucat.

  • Gerti, megnézted jól a szomszédot? Látszott rajta, hogy szívják a vérét? Amúgy mit irigykedik? a Köztörvényes rabjaink is fognak mobiltelefont kapni.
    Amúgy a fater fogja-e az adást, hogy azon a telefonon a menekültek nem hazafelé, hanem a célországba telefonálnak, ahol kapcsolatuk van, mert egyik se olyan bolond, hogy itt akarjon maradni az állami gyűlölet földjén?

  • Hát a levél kissé durva!
    De mindenképpen katasztrófa Európának, amiről szó van!

  • Nem, Bencsics, ez kizárólag Magyarországnak katasztrófa, ahol Orbánnak hála, már ennyire lebutultak az emberek!
    Maga szerint mi lesz, ha nem lesznek többé menekültek?
    Ezek a mentálisan károsultak kit fognak GYŰLÖLNI?

  • Szó sincs gyülőletről.Ezt csak maguk állitják be így.
    Egyszerű, paraszti ésszel való gondolkodás.
    Egész Európára katasztrófa, csak hallgassa meg a franciákat, németeket, angolokat!
    Az angol miniszterelnök beszédét olvasta a témáról?

  • Figyelő: kurvára nem érdekel a más mezeje. Ha kérhetem, ne maga akarja eldönteni, hogy mi dúl Orbanisztánban, ahhoz elég kevés. Nem válaszolt a kérdésemre: ezek az itthoni agymosottak kit fognak később gyűlölni?

  • Ugyanezt a jelenséget (nem a rasszizmust) figyeltem meg egészen más agymosással kapcsolatban is. A közvetlenül szenvedő alanyok (nem mi, akik közvetve szenvedjük) mániákusan hirdetik gumicicájukat, és képtelenek két egymást követő kijelentő mondatot felkiáltójel nélkül leírni. Sőt, kettős, hármas felkiáltójelet tesznek egy-egy kijelentő mondat után. Ez beszédben ordítást jelent. Nyilvános felszólalásaik hosszadalmasak, megállíthatatlanok, ismétlőek, bármihez ugyanazt hozzák föl, és ha nem ordítanak, akkor a visszafogott feszültség érezhető hangjukon.

  • Figyelő ezekhez képest művelt, a betegség nagyon enyhe lefolyásának örvendhet. Ismerek olyan alanyt is, aki ennél sokkal műveltebb és fegyelmezettebb, sőt, okosabb, kiválóan érvel, ráadásul jóindulatú és becsületes, de mániákus depresszióban szenved szegény, és nem hajlandó orvoshoz fordulni. Környezete szenvedi a dolgot, magamat is beleértve.

  • Jó napot kívánok a hölgyeknek – uraknak!

    Tekintettel, hogy nem egyezik meg a véleményünk tömbnyire ezért ide írtam az álláspontom , megelőzve a fölösleges egymás lebarmozását!
    Ha érdekel akkor rá kattintasz és elolvashatod . hogy okosodj! És tudd hol a helyed és melyik a helyes út – mert tudd meg se jó se rossz út nincs mert az megoszt – van helyes és helytelen!

    végtelen helyett véges tűr—elemel ebben a kérdésben id. Kiss László

    és a pont:

    http://www.hungarianrealnews.com/news.php?readmore=426&c_start=340

  • id. Kiss László: nem, maga valóban nem barom. Annál sokkal rosszabb. De legalább kiderült, hogy azt a rasszista mocskot maga írta – szerzőtársunk ugyanis névtelenül kapta.

  • Che: ezek az arcvonalasok feszítenek gépkarabélyosan – bár gyáván álarc mögé bújva – egy fotón? Bizonyára.
    Ami elgondolkodtató: miért is kapta ezt a cikket? Mert, hogy nem a szél fújta be a postaládájába, az biztos.

  • Nemrég még a Vezér is Európát támadta és ahol csak tudta szapulta.

    „Európa bástyája.” Ez volt legjellegzetesebb propaganda szólama, maszlagja a Horthy-rendszernek és a hungarista propagandának.

    Ez a jelenlegi idegenellenes kampány és kiépülő intézményrendszer később, vagy talán már bármikor alkalmassá tehető az ellenzék fizikai kiiktatására is…

  • tipikus Goebbels-i irodalom!!
    a magyarok ebbol meritenek kutfot??sajnalatos hir!!
    UNGARN ERWACHE!!!

  • magyarorszagra es a magyarokra Europa szerte-(mashol is azota)- ugy tekintenek mint az utalni valo lepfenes-bubopestises rothado szennyre!!gyulolik a magyarokat szinte egesz Europaban azert amit elkovetnek mondanak hirdetnek uton utfelen!!
    tetszik vagy sem EZT sikerult kiharcolniuk sajatmaguknak nagy erofeszitesek aran !!

  • Van egy rossz hírünk a rasszistáknak: tudósok szerint nincsenek különböző emberi fajok.
    Sokan előszeretettel hivatkoznak a különböző emberi fajok létezésére, hogy megalapozzák sztereotípiáikat, előítéleteiket. A kategóriák és az elnevezések persze változnak az idők során, de ez nem változtat azon, hogy egytől egyig mindegyik értelmetlen.
    Faj ugyanis nem létezik; ez egy társadalmi konstrukció. Ha biológiai szemszögből vizsgáljuk, egy faj van, a homo sapiens, azaz az értelmes ember. A fajokba sorolás sokkal inkább kulturális alapú – így keverjük a faj fogalmát az etnikum fogalmával.

  • Változatlan rasszista hozzáállás miatt kommentje törölve. A moderátor.

  • Hollósy Gerti

    István nem is tudom, hány évtizednek kell még eltelni ahhoz, hogy ez az elmélet, homo sapiens belerögződjön a köztudatba.

    Mennyire primitív dolog a menekülteket barbároknak, kannibáloknak titulálni és mindenféle egyéb elképesztő jelzőkkel illetni, mélységesen sötét tudatlanság…és ez a tudatlanság jobban és gyorsabban terjed, mint a legszörnyűbb járvány…

  • Drága Gerti!
    Ez a förmedvény, amit én egyébként bátran kitennék bármely oldalra, akár még a saját blogomba is, bizony tömény rasszizmusról tesz tanúbizonyságot. Szerintem Magyarország miniszterelnökének most már igazán ki kellene állnia, és egypár nyugtató szót sem ártana intéznie a magyar emberek felé, nehogy a végén még baj legyen ebből. Mire gondolok? Arra, hogy az ország megítélését illetően nem lenne jó ómen, ha a felheccelt civilek menekülteket ölnének Magyarországon. Legyünk őszinték. A helyzet immár úgy fest, hogy ilyesmi sajnos bármikor bekövetkezhet.
    Most olvasom, hogy az elmúlt két hónapban ötven százalékkal megnőtt a gáz-riasztó pisztolyok eladása egy szegedi vadászboltban. A napnál is világosabb, hogy a szegediek (is) a menekültek ellen fegyverkeznek.
    http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/felelem_egyre_tobben_vesznek_gaz-riaszto_pisztolyt/2440478/

  • Európa bástyája
    1. „Hazánk nem rés, hanem erős bástya a béke frontján.”
    2. Persze eredetileg: a kereszténység bástyája.
    //Lásd még: Hunyadi János, aki ugyan megvédte Belgrádot, de valahogy gyanúba keveredett az oszmán birodalom Balkánról kiűzésével kecsegtető keresztes hadjárat meghiúsításának vádjával (hogy talán különalkut kötött).//
    De a kitérőtől függetlenül: (Wittner) Mária országa, magyarság=kereszténység, keresztény Európa, a Vatikán igyekezete, hogy katolikus preambulumot fűzzön az európai alkotmányhoz vagy legalább hivatkozzon az alkotmány a keresztény hagyományokra, a magyar katolikus és egyéb csatlós felekezetek nyomulása az állami kiváltságoért, e felekezetek felhasználása a hatalom legitimálására stb.: erről van szó.

  • Gerti
    egy tanács: egy (újság)írónak csak előnyére válna, ha valamiről ír, tájékozódjon in situ. (Ez bevett szokás.) Azt a bizonyos kutyát nemcsak a pesti flaszteron lehetne sétáltatni, hanem mondjuk Ásotthalmon is,- s Ön ott tapasztalná meg a nyomort és a valóság minden vetületét! (Mert hogy több vetülete van.) Csak egy éjszakára….

  • Che, köszönöm, de tanács nélkül is boldogulok (tanácsokat osztogatni nem szükséges, mindenki boldoguljon a saját házatája körül) és én tudom elönteni, hogy hol áll módomban tájékozódni…a levél, amit közöltem bárhonnan is nézzük ocsmmány uszítás…attól függetlenül, hogy hol, mikor és ki írta, sem most, sem 100 évvel ezelőtt, sem 100 év múlva sem lehet embernek, emberekről így beszélni, ezért a véleményért nem kell sehová elmenni…

  • Gerti: az ilyenekkel mint id. Kiss, elég nehéz lesz. Miután volt annyira buta, hogy a nevével jegyzet cikket linkelte be – Te névtelenül kaptad – még volt pofája visszatérni, és tovább mérgezni a légkört! Ehhez azért elég vastag bőr kell!

  • endre

    2015 augusztus 4
    9:31 du.
    Köszönöm az aggodását.
    Semmi baj a lelkiállapotommal, viszont nagy bajok vannak az itt megjelenők beírásaival.

  • Ille, jellemző az itteni mentaláitásra, ami követi a régi bolsiét, hogy törüli azokat akik nem teszenek a MAGA felfogásának. Magyarország, mikor lesz valaha demokratikus?
    Ez a kérdés.

  • Figyelő: nem, a kérdés az, hogy magának mi a franc köze van ehhez?

  • Ille, Maga még nem hallott a vélemény szabadságról?

  • Figyelő: de. Csakhogy, magának rögeszméi vannak, nem véleménye.

  • Nem rólam van szó.
    És persze, állitása sem igaz.
    Soha nem voltak rögeszméim, csak ha a véleményem eltér a magáétól, akkor hívja annak.

  • Figyelő: ezt beszélje meg kezelőorvosával. Rögeszmésen ragaszkodik ahhoz, hogy magának véleménye van 🙂

  • Nem tud megsérteni.Már írtam. Nincs orvosom.
    De annyit emlegeti, talán magának kéne?

  • Figyelő: a fene se akarja magát megsérteni. Túl vastag ahhoz a bőre, hogy megpróbálkozzam vele.
    Nincs orvosa? A maga korában? Ejnye, nagyon kockázatos!

  • Jó egészségnek örvendek! Köszönöm a figyelmét.
    Mentális állapotom is jó, a két könyv amit kiadtam elment.

  • Figyelő: kétségtelen, Kanadában is keresik a szakácskönyveket 😀

  • Undorito „rasszizmus” a szoveg.

    Ez viszont nem magyar sajatossag, ugyanez elofordul mindenhol mashol is. Sot, van egy erzesem a fenti szenny-szoveg csupan forditas lehet angolbol, franciabol, vagy nemetbol.

    Ugyanakkor, elobb-utobb az illegalis es legalis bevandorlas, a menekultek elhelyezese, nem csak nyugat-europai problema lesz.
    Kivancsian varom Magyarorszag hogyan tud majd megbirkozni az ember-ozonnel. Mert nem hinnem, hogy az Orban-kerites hatasos lesz.

  • Európának szembe kell nézni ezzel a problémával ki kell találni hogyan oldjuk meg.Kis ur talán már nem éri meg mire ez a probléma megoldódik,majd odafön meggyónja büneit és örül hogy az unokáinak több esze volt mint neki.Nehéz időszak vár ránk szembe kell nézni félelmeinkel, ami nem kevés feladat.Remélem gyermekeink nem tévesztik össze az embert az álattal Kis urnak jó egészséget kívánok.

  • Mária: Kiss úr tömény hungarista propagandahirdetése és rasszizmusa okán átmenetileg szájzárat kapott.

  • Canadai Magyar Hírlap = Kanadai Cion Hírlap
    No comment.

  • Christopher Adam

    Most ezt komolyan gondolja? No comment meg cionozás helyett, mi lenne ha érdemben hozzászólna?

  • Chris: az meghaladja a képességeit. Ráadásul ezt a nicket felvenni meglehetősen nagy arcról tanúskodik.

  • gallikusz:

    Mi van, turul pirospöttyös, szürkemarha által megtermékenyített s…géből pottyant széptesvérem, nem találtad meg ma a gyógyszered?

    🙂

  • Rövid tartalmi megjegyzés; Magyarországnak nincsenek olyan mély tapasztalatai az afrikai (se a máshonnan érkező) bevándorlókkal mint az Egyesült Királyságnak vagy Franciaországnak. De ezeknek az országoknak sem volt ilyenjük az 50-es, 60-as években, most meg már van. Ott is évtizedekig nem jelentett a bevándorlás komolyabb társadalmi-gazdasági problémát, mostanra egyértelműen, országos szinten is probléma nekik. Magyarország és a többi EU-periférikus állam tranzitországból könnyen célországgá alakulhat, mihelyst a bevándorlás feltételeit a jelenlegi fő célországokban annyira megszigorítják, hogy az odajutás és letelepülés kockázat/nyereség aránya a mostani nem-célországokban tapasztalható alá csökken. Erre előre nem gondolni nemzetpolitikai szinten felelőtlenség, más kérdés hogy milyen előkészületeket kell tenni.

    Szintén nem apróság, hogy Magyarország soha nem kolonizálta vagy húzott hasznot ezekből a népekből, míg az angolok, franciák néha évszázadokon keresztül élvezték a gyarmataikról vagy a függő politikai rendszerekről elvont javakat, elég erősen hozzájárulva ahhoz, hogy az adott terület hogyan fejlődött illetve nem fejlődött a XX. században. Nekik tehát valahogyan jogos vállalni ezeket a töbletterheket (kicsit hasonló mint az USA és a feketék, csak ők ugye eleve ott voltak tehát nehezebb nem vállalni). Node nekünk? Semmi de semmi történelmi felelősségünk nincs ezek iránt az emberek iránt, jóérzésből, szeretetből természetesen segíthetünk nekik, de kérdés hogy mennyit tudunk vagy akarunk vállalni. Akármennyit is, ennek meghatározása mindenképp nemzetállami jogkör, és a legbiztonságosabb az, ha minél kevesebbet, illetve hogy szigorúan meg elgyen határozva, hogy kiket igen és kiket nem. (Mindössze ennyi a tétje a menekült és a gazdasági bevándorló megkülönböztetésének. Nem mondom, hogy jól vannak most definiálva és jól alkalmazzák a gyakorlatban, de a megkülönböztetés igénye jogos és vitathatatlan.)

  • Janos, szerintem szep lenne, ha az Irakbol es Sziriabol menekult keresztenyek es tuzimadok egy reszet befogadna Magyarorszag.

  • Egyetértek Tóth Jánossal és Moshe Akivával.

  • Ezt az írást én egyetlen dologért tettem fel, azért mert – függetlenül attól, hogy a bevándorlási hullám Európa szerte mekkora valós és mekkora politikai probléma, mert tudjuk nagy és főleg hazánkban embertelenül kezelik – ember emberről olyan hangnemben, olyan kifejezéseket használva, mint ebben a kéretlen küldeményben van, nem beszélhet, és ekkora gyűlöletet ember ember ellen nem táplálhat, ez nem normális és főlg nem emberi.

  • nem is tudom,Gerti, de én arról olvastam, hogyan etetik, itatják magyar honfitársk a menekülteket. Gyülőletet nem látok abban, hogy NEM bírja el az ország a tömeges menekülteket…és ezért prüszkölnek néhányan.

  • Figyelő
    2015 augusztus 7
    3:01 du.

    Bájos ahogyan a saját fantazmagóriáidat cáfolva vádaskodsz..))

    Azok a magyar honfitársak, akik segítenek, az én honfitársaim.
    Azok meg, akik uszítanak a menekültek és segítőik ellen, azok a tieid.

  • Figyelo, szerintem a melymagyarok okulasara erdemes lenni behordani Magyarorszagra vagy 2 millio beke-aktivista muzulmant. Meg az 1 millional sem tartananak, amikor a melymagyarok elkezdenek ertekelni az addig gyulolt zsidokat. 🙂

  • Moshe, egyetértek. Megérdemelnék!

  • Figyelő: ez egyre szebb! Tehát maga nem csak a baloldalt rühelli – mily bájos kifejezés egy állítólag intelligens nő szájából – de ez a „jókívánsága” egyértelműsíti, hogy egykori honfitársait is.
    Nem kellene tovább vetkőznie, Bencsics, a látvány már így is elég undorító!

  • Ille, tudom, az öszinteség néha nem tetszik és „undoritó”. Örüljön, hogy még van ilyen is ezen a blogon.

  • Figyelő: tömény jobboldalisága nem őszinteség, hanem idültség. Valóban őszintén kívánja Magyarországnak mindazt, amiben egyetért az előtte szólókkal?
    Maga beteg…

  • Azt hiszem Ille, itt fogalom zavarban szenved.
    Azoknak kivántam a fentieket, akik tapasztalat nélkül, a világba kiabálnak a humanizmus szép kifejezése mögűl.
    Hipokraták mind, egytől egyig.

  • A levél tartalma durva, ez nyilvánvaló. Azonban egyáltalán nem kizárható sőt, hogy rövidesen más (mindegyik) európai orszáhban a levél szellemében gondolkodnak majd a 3. országokból való migránsok tömegei ellen.

    ui: Karl Marx: „… a mennyiségi változások minőségibe csapnak át…”.
    Vagyis más volt a helyzet, amig néhány ezer klf migráns érkezett évente elsősorban Nyugat Európába és más a helyzet, amikor több százezres (milliós) számban érkeznek a klf migránsok.

  • pwr100: Ferike, egy kétségtelen, maga soha nem fog minőségibe átcsapni, mennyiségnek is igen csekély 😛

  • Ille!
    Humornak és poénnak értékelhetetlen. Lehet tovább próbálkozni, van még egy kisérlete -:)

  • pwr100: elárulná, honnan van a képesítése megítélni, mi a humor, és mi a poén? Nomeg, kicsi Ferike, mire is alapozza a fölényes megjegyzését? Esetleg dokumentálni tudná minőségét (ha kérhetem TÜV certificat számát), vagy mennyiségét?

  • Ille!
    Gyárilag vagyok ilyen (mint a kiválasztottak-:).

    By the way:
    a) Két kijelentő mondat leirásához nem kell TÜV certificate
    b) Emlékeztető: „Akinek van humora az mindent tud, akinek nincs az mindenre képes”
    c) Vegye könnyebben az életet
    d) Ne válaszoljon, ha gyűlöletből teszi

  • pwr100: valóban? Gyárilag? Hát, igen: a selejt bosszúja…Kicsi huszár, a gyűlölet is egy érzelem. Magára érzelmet pazarolni teljesen felesleges. Ami az életet illeti, köszi, de én már régóta panyókára vetve hordom 🙂
    ad a) miből gondolja, hogy egy összetett mondatra megkapná? Esetleg a HACCP-t.
    ad b) maga szerint maga humoros? Hát persze.
    Mondja, előfordult már korábban is itt a fórumon? Valahonnan ismerős a minden alapot nélkülöző fölényes, nagyképű modora.

  • PéWéEr pajti:
    Szaal magát gyárban csinálták.
    Az elég baj.
    Már annó az SS is próbálkozott ilyesmivel , árja fehér nők termékenyíttetés révén a ” legjobb minőségű SS férfiaktól ” szültek , aztán az újszülötteket a szoptatási időszak végén elvették az anyáktól és már maga az SS gyerekgyár nevelte fel őket.
    Az eredmény katasztrofális volt. Félidióták jöttek ki.
    Olyanok fiam mint magácska.

  • Ille!
    – Semmi értelme a személyeskedésének. Ha folytatja magáról itélkezik.

    – A cikkhez való hozzászólásomat fenntartom. Ha ezzel kapcsolatban van pro/kontra véleménye csak akkor irjon, birja ki.

  • PW :
    Kétségtelen , magának VAN humora.
    Egyfajta „csendőrhumor”
    Ezért aztán maga képes is mindenre.
    ( Pl. úgy idéz okos emberektől hogy a forrást elfelejti megjelölni. Szittya-tempó: amit meglátok az az enyimé.)

  • pwr100: kérdeztem valamit, nem válaszolt. Ha folytatom, nem magamról ítélkezem, hanem magát teszem nevetségessé. Személyeskedni csak azzal lehet, akinek van személyisége. Magának nincs.
    Nem maga dönti el, hogy mikor, kinek és mit írok. Ha a hozzászólását fenntartja, a maga baja. Komoly gond lehetett abban a gyárban a minőségellenőrzéssel, ahol maga lejött a szalagról.

  • Geyza: hagyd a fenébe. Bérenc, ráadásul – ha már annyira ragaszkodik a véleményekhez pro és kontra (affrancba, valahogy sehol egy pro…mi lehet a baj ezzel a fórummal?) – tömény rasszista, híján minden józan észnek. Nem is értem, miért nem tirhult le a déli határra, hogy a gárdakapitánnyal együtt fogdossa össze a menekülteket…
    Nem tudom, olvastad-e, hogy a nagytekintélyű gárdakapitányt embercsempészésen kapták. Mit ad elő erre a nagyeszű? Ő csak be akarta szállítani (elő akarta állítani) az illetékes szerveknél az általa elfogott menekülteket. ezzel a tettéve, biza, elkövette a személyi szabadság korlátozása minősített, Btk-ba ütköző cselekedetét, ugyanis az ilyesmit csak rendvédelmi szervek követhetnek el. Btk. 194. §, a bíró jóindulatától függően 1-3, vagy 1-5 év szabadságvesztés a jutalma, de még 2-8 évre is tupírozható.
    Kizárt dolog, hogy Orbanisztánban ezért vádat emelnek ellene.

  • A faltoro kos eroszakos.
    Mondanivalotlan, teljesen tudatlan.
    Ervkeptelen, hianyzik nala az ertelem.
    Hibaztat, mikozben azt teszi amivel mast vadol.
    Bunkositott fokozatba helyeztek, hogy a massagot uldozzek.