A Hat Millió Lélek Hangja kikapcsoltathatja a náci Kuruc.infót

2015 augusztus 17 10:32 de.32 hozzászólás

A Kanadai Magyar Hírlap, illetve testvérlapunk – a Hungarian Free Press – olvasói már hallottak a Hat Millió Lélek Hangja (Voice of Six Million Souls) nevű civil szervezetről, mely különösen lelkesen és hatékonyan próbálja az igazságszolgáltatást rá venni arra, hogy végre lépjen a magyarországi fasiszmus terjedése ellen. Néhány hete a Hungarian Free Press-ben számoltunk be legújabb akciójukról és felderítő munkájukról. Tavasszal pedig ezt az információt küldték be a KMH-nak Varga Béláról, a szökésben lévő amerikai magyarról, aki a Kuruc.infó tulajdonosa és jelenleg Kanadában bújkál.  Ezúttal a következő levelet küldték be a KMH-hoz…

Varga Béla és Pesti Judit.

Varga Béla és Pesti Judit.

A napokban a Hat Millio Lélek Hangja összeköttetésbe lépett a CloudFlare nevű amerikai szolgáltatóval hogy megkerdezze, vajon a CloudFlare tud e arról, hogy a bejegyzett tulajdonos és felesege, Varga Béla es Judit Pesti mind ketten Amerikából megszökött személyek (Fugitives)?  Meglepődtek, mondták, hogy nem tudtak erről és kérték, hogy civil szervezetünk tudassa írásban a CloudFlare-rel es ők intezkedni fognak a törveny szerint.

Ezen kérésüket a Hat Millio Lélek Hangja azommal kielegítette és közben más érdekesség is kiderült !

2014-ben a Kaliforniai bírosag kötelezte a Cloudflare szolgaltatót, hogy adja át a Kuruc.infón belül használt Internet címeket a T.E.V. (Tett és Védelem) nevű alapívany képviselőjének arra a celra, hogy így a magyar hatósagok kezébe kerüljön az összes Kuruc szerző email címe.

Ez meg is tortent 2014 tavaszán es remélhetoleg, a T.E.V. Alapítvany át is adta a Belügyminiszterium államtitkárjának, aki személyesen támogatta ezt az eljárást Amerikábán.

Mi törtent több mint egy év alatt?

Nem tudni! De egy biztos: A Kurucok még mindig gyűlöletre uszítanak mindenki ellen, aki nem nyilas érzelmű es maradtak a Jobbik szóvívői, valamint hirdetik zsidó- és emberellenes nezeteiket. Ilyenek miatt a magyarság egy párszor már megjarta és mindig a rövidebbet húzta e miatt.

De úgy látszik, ez nem elég nekik. Vajon a történelemből nem tanultak?

Hat Millió Lélek Hangja / Voice of Six Million Souls

32 hozzászólás

  • Fel nem foghatom hogy egy olyan ország hatóságai , melyek képesek lehallgatni bármely mobiltelefont e Földtekén , nem képesek felszámolni egy ilyen gyűlölet-portált.
    ( Már csak hivatalból is ez lenne a dolguk.)

  • Nem telik rá Geyzám. Majd ha lehívják az ujabb EU segélyeket talán. Ám amig ez a díszes társaság, mármint a Jobbik és társaik szabadon gyülekezhetnek sőt beszélhetnek addig a Kuruc sem a kurucokat fogja lesni a Kkuruclesi úton. Szabadon és büntetlen fognak továbbra is uszítani. Mert szólás szabadsága van ugyi

  • Azért marad itt két kérdés: átadta-e a TEV – gondolom, erről csak akad valami dokumentum – e címlistát a BM államtitkárának (azért jó lenne tudni a nevét is, mivel manapság az államtitkárok eléggé fogyóeszközök), és ugyan a Belügy egy év alatt miért nem tett egyetlen lépést sem a lokalizálásukra, azonosításukra, ugyanis a „szerzők” bőségesen kimerítik a közösség elleni izgatás Btk-ba ütköző cselekedetét!
    Amúgy ez a személyes támogatás, ráadásul az USA-ben nekem egy kicsit büdös. Akkoriban éppen fasírtban voltunk velük. Vagy az államtitkár felmentést kapott?

  • Ami végképpen furcsa: A házaspárt az USA nemzetközileg körözteti. Kiderült, hogy Kanadába szöktek, sőt Etibicoke-ban látták is őket. A látszat az, hogy a melldöngető tengerentúli demokráciáknak valamiért nem éri meg a letartóztatásuk. A fasiszta Orbanisztánban már rég a kiadatásukra várhatnának…

  • Egy picike gond van ezzel a betiltósdival, amint a Kuruc.info megszűnik, három terem helyette.
    Ilyenkor általában inkább megveszik, aztán szépen „megfésülik”.

  • charlie: úgy tűnik, a picike gond azzal van, hogy valamit megint benézett. Nem betiltani hanem a szerzőket letiltani, mi több, büntetőeljárás alá vonni.
    Tulajdonos hiányában – mert hát, a Béluci momentán nem elérhető – meglehetősen nehéz vételi szerződést kötni.
    Úgy tűnik, nagyon otthon van a szélsőséges site-ok világában. Csak nem társtulajdonos valamelyikben?
    Szerintem ide is úgy delegálták, mert egy reálisan gondolkodó jobbikos, bármilyen küldetéstudatos is, nem nyüzsög egy olyan oldalon, ahol a nézeteit nem fogadják harsány ujjongással és rendszeresen beleverik az orrát a …
    Fölösleges energiapocsékolás. Elérni semmit nem fog, cserébe elég sokszor kinevetteti magát. A fene se tudja mik az indítékai, de hát, a liberalizmus jegyében hagyjuk, hadd játszódjék.
    Marad a gyerek, ha játszik 😛

  • van par igen kituno kapcsolatom a JDL kanadai szekcional!!megkuldom a varga es a ringyoja fotojat!!ok elokeritik!!!megkerem oket adjak meg a jelenlegi pontos cimet,fotoval es ha van tel szamat!!
    aztan lessz ami lessz……………….

  • Ez a nyomorult nép semmit nem változott! Bocsánat, nem a nép felelős ezért, hanem a „vezetőik”. A nép, sajnos buta, a vezetőik pedig cinikus gyilkosok. Nyugodtan élhetnénk a 16. századi jobbágy sorában, lehetne buta felkelő a pápa által 1416-ban behúzott utolsó keresztes-hadjáratos is, lehetne a magyar történelem minden mélypontja: azt hiszem, hogy szálasi óta nem volt ilyen mélyen ez az ország! Imrédyt, Kersztes-Fischert, Szálasit sikerült fölakasztani, de Horthy megúszta: Lázár, Giró-Szász, Rogán után csak OV menekülhetne meg??? Miért?

  • Barlev, hallomásból tudom, hogy a zsidók eszes emberek, ne rombolja ezt a hírnevet a butaságával. A JDL periferiális terrorista szervezetként pont egy Vargát fog „előkeríteni”, akinek annyi a bűne, hogy tárhelyet bérel az USA-ban. Az üzemeltető nem ő. Olyan mintha maga nekem bérbead egy lakást, ahol én bűncselekményeket követek el zsidók ellen. Erre magát vegzálná a JDL.
    Amúgy csak az USA-ban számtalan szókimondóbb honlap működik, amihez a kuruc.info kezdő ministránsnak tűnik – remélem nem kéri, hogy linket jelöljek – azokkal miért nem akaszt bajuszt JDL?

  • Geyza !

    És az is kérdés, vajh az a rendszer – állam – amely egykor évtizedeken át oly profi módon volt képes egy Szabad Európa Rádió hálózatot üzemeltetni, most nem képes két ilyen pitiáner alak – nézd meg a képüket – nyomára bukkanni, illetve az aknamunkájukat felszámolni… ?

    Ez ugyanaz a Rendszer, amely borzasztóan büszke azokra a fenenagy demokratikus hagyományaira, melyekre hivatkozva oly sok véreskezű nácit és hungaristát szorított már baráti kebelére, akikről csak évtizedek múltán derült ki (nyilvánosan) – ha kiderült egyáltalán – a náci mivoltuk…

    Minden esetre, most ezt a két pondrót biztosan egyes jobboldali emigráns magyar szervezetek portáján kellene keresgélni és kutatni.

  • Sajna volt szerencsém megismerni a fél Marihilfe minden csalóját sipistáját. Vargának van itt kint egy rokona. Volt valami kócerája amolyan magyar boltja és segítette is őket egy darabig. Utána nagyon rondán összevesztek. Varga testvére szerzett (lenyult egy zsidó nagykereskedő órástól egy halom órát, a testvére nevében liferscheint írt alá valami húszezer schilling értékben) egy halom japán órát és azzal csencselt. Mikor a bátyja kérte a pénzt hogy fizesse ki legalább a liferscheint körberöhögte és összevesztek. A másik ügye már sikamlósabb volt. Jártak a Kartner strassei casinóba ruletezni. Na de mit csináltak? Nem úgy játszottak ahogy azt szokás. Ha valaki elment egy italért vagy máshova és örizetlen hagyta a zsetonjait lenyulták. Volt úgy hogy nyereséggel együtt mert amig pörgött a golyóbis a tulaj elment és mire visszaért se zseton se nyereség. Lebuktak persze és rendőrségi ügy lett belőle de megúszták, nem toloncolták ki őket mert levoltak regisztrálva. Őrültek hogy megszabadultak tőlük. Az USAban meg látom ugyan ott folytatták. Persze jogos sokak kérdése hol a bánatos picsuliban lehet az hogy a Kuruc infó rég fekete listán van és mai napig létezik? Minden szart lehallgatnak lefülelnek de amit kellene azt nem. Az az óvadékos még sokáig várhatja a kétszázezrét. És az sem világos, hogy Canada noha elég nagy de ha valakit nagyon keresnek azt meg is találják. Nekem van egy olyan spúrom hogy valahol Eurpában dekkolnak és nem arrafelé

  • charlie: ha már ismét így egymást köpszt vagyunk, árulja már el nekem, milyen alapon pimaszkodik egy, a poklokat megjárt zsidóval? Milyen alapon nevezi butának? Tán csak nem okosabb, tájékozottabb és főként fensőbbségesebb nála?
    A hasonlata, na, az a butaság. Tudja, az USA-ban komolyan veszik a bűnrészességet, biza, a bérbeadással maga is társtettessé válna.
    Amúgy nem az a bűne, hanem hogy adót csalt, nem fizette meg az óvadékot és megszökött a második tárgyalás elől.
    Az USA hatóságai nem a Kuruc.infos miatt keresik.
    A többit meg csak bízza a JDL-re.
    Egyáltalán, tudja, ki a Kuruc.infos üzemeltetője? Javaslom, közölje, mert közérdekű adat elhallgatása nálunk is büntetendő!
    A linkekkel meg ne fáradjon, tudja jól, hogy úgysem engedném ki a fórumra. Remélem, azt is tudja, miért nem.

  • Barlev beírása butaság, egy konspirációban működő szervezetet (JDL) jelöl meg, akit csak fel kell hívni, aztán a Vargának annyi. Ha meg Vargát csak adócsalásért stb. keresik, minek ahhoz a JDL?
    ….
    A kuruc.info amerikai honlap, magyar vonatkozású cikkekkel, az üzemeltetőjét honnan kéne tudnom? Ha az USA-ban törvényt sértene, már 10 év alatt simán lekapcsolhatták volna.
    Ha az itthoni törvényt sértené, a szolgáltatóknak törvény adta joga, hogy blokkolják a hozzáférést. Nem teszik ezt se a UPC, se a TELECOM, se a többi nagy.

  • charlie: azt kérdeztem, hogy mi képesíti arra, hogy barlev beírását butaságnak minősítse? Vonatkoztasson el Vargától: ha az adócsalást az USA-ban „csak”-ként aposztrofálja, el kellene gondolkodni, ki is a buta? Tudja, Al Capone-t se a gyilkosságai miatt gyűjtötték be.
    Nem, a Kuruc.infos nem amerikai honlap, rendesen belezavarodott ebbe, de hát, maga biztosan jobban tudja. Az UPC-nek és a TELECOM-nak mi köze is van a Kuruc.infos-hoz?
    Habár teljesen felesleges magát kérdeznem.
    „Amúgy csak az USA-ban számtalan szókimondóbb honlap működik, amihez a kuruc.info kezdő ministránsnak tűnik – remélem nem kéri, hogy linket jelöljek –”…no, öcskös, egész magatartása érthető, hiszen megvannak a forrásai.
    Még 1x kérdezem: mi a célja az itteni vergődésével?

  • Charlie
    Élvezem ezt az Illét, meg a szelektív memóriáját.
    Nem is oly régen rúgta össze a port az Érinthetetlenek Klubjának két jeles tagjával (Barlev-vel és Gyuri10-el). Majd maszek telefonok és a Nagy találkozás után helyreállt a béke. (Persze így a normális.) De hogy most Ő oktatja ki a pórnépet….?!

  • Che: ha nem tudná, a világot a folyamatos változás tartja fejlődésben.
    Ez utóbbi magáról kevéssé mondható el. Valahogy az az érzésem, hogy egy cseppet begyepesedett. Amit maga élvez, kicsi huszár, az a bal keze. Tudja, a maga korában az már olyan, mintha nővel lenne 😛
    Gyököském, gondolja, hogy van még esélye?

  • Avi:
    Én az USA-ra céloztam…

  • Mindig mondom :
    Ez a csárli egy „rohadék”. ( Eisenhower szerint) :

    ” Felállt valami rohadék, felálltak rohadékok, és azt állítják, hogy a borzalmak meg sem történtek, vagy nem úgy, ahogyan az a valóságban volt” ……. / Eisenhower /

  • Ille
    „Még 1x kérdezem: mi a célja az itteni vergődésével?”
    …….
    Szeretném ha a látóköröm szélesedne, szeretném, a kommunikációt, mint szakmát megismerni, sok idegen országban élő véleményét elolvasni, jó helyről megtudni miért haldoklik a baloldal, és nem utolsó sorban a részletes Orbán elemzéseket szeretem. Szeretem Fényes humorát, és remek olvasni Christ is. Ha valamikor majd úgy hozza a sors, és én is egy médiafelületet vezethetek, nagyon kellenek majd a tapasztalatok.
    …….
    Szívesen segítek, ha alul informált UPC, TELECOM, stb ügyében:
    „A 2013. júliusban hatályba lépő új Büntető törvénykönyv (lex kurucinfo) szerint véglegesen hozzáférhetetlenné kell tenni azt az elektronikus hírközlő hálózaton közzétett adatot, amelynek hozzáférhetővé tétele vagy közzététele bűncselekményt valósít meg, amelyet a bűncselekmény elkövetéséhez eszközül használtak, vagy amely bűncselekmény elkövetése útján jött létre. Ezt intézkedést a bíróság bármely bűncselekmény elkövetése esetén kiszabhatja.
    Ennek a folyamatnak a következő állomása az új Büntető törvénykönyv és ahhoz kapcsolódó eljárási szabályozás, amely immár a teljes internetes adatforgalom szűrését és egyes adatok blokkolását helyezi kilátásba, a szabályozás látókörébe vonva a tisztán jeltovábbítási tevékenységet!!! (itt jön a képbe a UPC stb.) végző távközlési szolgáltatókat is.
    Örülök ha segíthettem.

  • Che, hát hogy „helyreállt-e a béke”, azt nem tudom, de „rengeteg” példa áll rendelkezésre, hogy a történelemben könnyedén és őszintén megbocsájtanak az elvetemült gójoknak.
    Lásd Zuschlagot, aki 6 évet csücsült egy gyenge zsidózó viccért. Pár tízmilliós sikkasztásért még egy évet se kellett volna ülnie. Szóval ha Illét elviszi a TEK, akkor én nem a sikkasztásra fogok gyanakodni. 🙂

  • Christopher Adam

    Az, hogy Zuschlag zsidózásért kapott 6 évet, az csak vicc, ugye?

    Amúgy akkorban úgy látszik volt még igazságszolgáltatás, manapság ilyen előfordulhatna bármilyek fideszes újgazdag politikussal?

  • NAkérem.
    Újabb Csárli-Cse-Enterprice féle ferdítés.
    Zusclagh az MSzP kormányzásának idején kb. 70 millió Forintot a ” szokásos ” strómankodásos módon beforgatott az MSzP pártpénztárába , vagyis sikkasztott egy kicsit valami alapítványon keresztül némi állami pénzt.A NET tele van a részletekkel , had ne idézzem.
    Nincs ebben semmi különös , mindegyik párt ezt csinálja a lehetetlen választási finanszírozási törvények miatt.
    ( Csak épp ma a mosthatolmonlévők kb. ezer százalékosan meghaladják a régi piti pénzkihúzásokat.Magánvagyonokat hoznak így létre , szó sincs már választási finanszírozásról.)
    Namármost , pechjére , az akkori ellenzék rájött , feljelentették és az MSzP igazságszolgáltatási malmai elkezdték őrölni az ipsét. Vagyis nem álltak mellé úgy , ahogy ma azt tapasztaljuk a számtalan hasonló lebukás kapcsán.
    Mert ugye MA semmi nem történik egy ilyen feljelentéskor.
    A kis Zuschlag családja vagy barátai -már mindegy- öszeadtak amennyit lehetett és viszafizetett az Alapitványnak vagy kinek valami 35-40 millió Forintot saját zsebből.
    Ezek után a kis Zuschlag kb. 30-35 millió Forintért kapott 6 évet, már a mosthatolmonlévő igazságszolgáltatási gépezettől.
    Csak összehasonlításképpen :
    Gyilkosságért szoktak adni nyolc évet. Ha erős felindultságból történik.
    ( Pl. ha valaki otthon beteszi a zakó belső zsebébe a kisbaltát , bemegy a faluvégi öreg nénihez és erős felindultságból agyonveri.)

  • Ahogy így elnézem , Csárli segítsége kb. pont olyan mint a korabeli úttörő-pajtásé, aki, ha meglátott egy öreg nénit, mindig úgymond „átsegítette” őt az úttesten.
    ( Az már más kérdés hogy a néniknek általában eszük ágában sem volt átmenni , dehát mit tehettek a jó erőben lévő agresszív kispajtással szemben ? )


    Magyarázat:
    Különös magyar szó : „pajtás”
    MAjdnem olyan mint a „bajtárs” dehát a szocializmus idején mégsem lehetett ilyen rossz kicsengésű horthysta-hitlerista megszólítást alkalmazni , erre találták ki úttörőéknél a pajtás megszólítást.
    Például hülyén hangzott amikor csapatgyűlésen imígyen szóltak az ötvenkét éves meglett iskolaigazgató elvtárshoz , aki általában egyben az úttörő-csapat parancsnoka
    is volt kék alapon széles aranycsíkos vállappal :
    ” Csapatvezető pajtásnak jelentem…etc…etc… 🙂
    Vagy amikor a Rákosinak valahol piros nyakkendőt kötöttek egy ünnepségen akkor is elhangzott : ” Rákosi pajtás..blablaa..

  • Chris, mire gondoljon a kocsma egyszerű népe, hisz naponta buknak le minden oldalról a korrupció miatt, és senki nem ül egy percet se. A lopás nem, de a nyilvános viccmesélés azóta megszűnt.

  • charlie: dicséretes törekvés, de a maga ideológiai hátterével eleve reménytelen.
    Megint feleslegesen pimaszkodik, mert se az UPC, se a TELEKOM nem önálló internetszolgáltató, csomagkapcsolt szolgáltatásban ad internet elérést IS. Ezen az alapon a pornocsatornákat is lekapcsolhatná, márpedig vastagon nyomat olyat is.

  • Csárli:
    A kocsma egyszerű népe itten sűrűn gondol arra , milyen szép is lehetne ez a világ ha maga nem okoskodna már össze annyi hülyeséget.

  • Az mondjuk kétségtelen hogy emúttnyóc évben bárit mondott is az ember , nem kellett retorzióktól tartani..ÉS hát a kései Kádár-korszakban dettó.
    NA ez kétezertízzel gyökersen megváltozott.
    Dehát ez IS kell a jómagyarcsárliféléknek :
    Összehajolva , halkan , idegesen körbepillantva mesélni a vaskosabbakat.
    Aztán lehet harsányan felröhögni.
    Ilyen a magyar-lélek : rosszul érzi magát ha mindent lehet.
    Korlátok kellenek nekije , mint szarvasmarhának.

  • Mi lenne, ha megcáfolná a liberális áldemokrácia egyik jeles díszpéldánya azt , ami megjelenik a KurucInfó hírportálon. Nem mellesleg, ti kiabáltok a legjobban, akik kitoloncolták Kanadából a romákat. Azt se tudjátok mi a rasszizmus, csak üvöltötök a vakvilágba. Miért nem veszitek a fáradtságot és néztek utána annak, hogy mi a valóság valójában? A rendszerváltás óta eltűnt az ország szinte teljes nemzeti vagyona. Kifosztotta az országunkat a liberális áldemokráciátok! A rendszerváltás óta közel háromezer magyar honfitársunkat gyilkolták meg azok, akiknek a jogaiért ti annyira odavagytok. Minden betűt, amit leírtok megcáfolom! Nem a kurucinfót kell betiltani, hanem benneteket!Mert hazudtok mint a vízfolyás, uszítotok és kirekesztetek.

  • Sarkady István

    nyilvánvaló provokáció és antiszemitizmus miatt kommentje törölve. A Moderátor.

  • Carlie!
    es ki mondta irta itt hogy csak „fel kell hivni a JDL-t es kesz….?”
    SENKI!!
    de viszont neki vannak olyan osszekotteteseik konzulatusok es az Anti Deffamation League-val es meg egyeb-(minden allambann jelenlevo „szervekkel” hogy ok elo tudjak keriteni a bujkalo varga ferget sokkal rovidebb idon belul mintsem hinne!!jobb ha tolem tudja Varga Bela -(Oaksdale/Cal allam)-USA-beli cimet is tolunk-(JDL tudta meg a magyar megfelelo sajto!!szemelyesen vettem fel a kapcsolatot a helyi ^polgarmesteri irodaval es adtam meg minden adatot vargarol!!az eredmeny??kirugtak az osszes klubbol es a munkahelyerol is!!koltoznie is kellett!!
    ne hidd hogy olyan nyamnyila lenne a JDL!!

  • Che,
    semmi oka rá,hogy Illét élvezze.Tudomásom szerint nincsenek olyan hajlamai,melyek besegítenének a maga élvezéséhez.Bár ajánlat adását megpróbálhatja.Előbb azonban forduljon hozzám.Megadom egy olyan fogorvosnak a címét aki újra sorba rakja a fogait.

  • Gyuri10: Che elvtársnak már régóta nincs saját foga. A kivehető alsó-felsőt még a pártkórházban csinálták meg neki. A pohárra, amibe esténként beáztatja, Lenin fotóját gravíroztatta.
    Che nemi élvezeteihez – sajnálatos módon – valóban nem tudok hozzájárulni, bár az ő korában ez talán – tekintve a felszerelését – nem is lenne nehéz.
    Még Moldova írt arról, hogy akadtak „lakók”, akik szándékosan kihúzatták az alsó-felső szemfogaikat, hogy könnyebben tudjanak szolgáltatást adni.
    Nos, Che elvtársnak ezen a téren nincs gondja: Teli szájjal csinálhatja. 😀 Úgy tudom, fedőneve a mozgalomban Getzmacher von Szopmann volt.