Magyarország, ma

2015 szeptember 6 9:09 de.8 hozzászólás

Magyarország, 2 perc 22 másodpercben összefoglalva… Ez a videó, pró és kontra mindent elmond a jelenlegi magyar mentalitásról…

Köszönet az alkotóknak és a hir24-nek a videó közzétételéért!

Segíteni vágyó emberek, egy féreg Porsche-tulajdonos és egy szíriai menekült-család története. Egy epizód még a Nagy Lázári Bejelentés előtti időkből.

No comment!

8 hozzászólás

  • Ezt a szlovák rendszámú porsés turulgecit kell azzal fenyegetni, amivel ő fenyegette a két hölgyet és a menekült családot. Hasonló vonatkozik a szegedi diáklány orvtámadóira is. Ez nem önbíráskodás, ugyanis ha megtámadnak, Neked kell erősebben ütnöd, ha nem akarod, hogy a koponyádból egyenek a „Totenkopf” SS brigádok szellemi utódai. „Amilyen az adjon isten”, ahogy a régi jó magyar mondás tartja… Nem szabad meghátrálni ezektől a férgektől, hogy tovább pofátlanodjanak; legjobb lenne egy polgárháborúban eltaposni ezeket. Ez az ország szellemileg semmivel nem áll előrébb Szíriánál, Iraknál, Afganisztánnál stb. A statáriális állapotok küszöbén is demokráciáról hazudozó kitartott álellenzékiek az ellenség segédcsapatait alkotják. De jelenleg demokratikus oldal nem lévén, úgy fest, hogy a legjobb amit remélhetünk, hogy úgy járnak, mint 1945 előtti szellemi elődeik; de ehhez attól tartok a végén még az őket szubvencionáló uniónak is buknia kell ( legalább is jelenlegi formájában ), tehát valószínűleg egy nagyobb méretű nemzetközi kataklizmára van szükség bukásukhoz, akárcsak 70 éve. Egyáltalán nem derűs a helyzet.

  • Bayer Zsóti is szlovák rendszámú kocsit használ, illetve használt régebben. Lehet, hogy egy Porschéja van ennek az 5.sz. fidSS parteigenosse-nak? Akkor hát, sieg heil Zsótt ! 🙁

    Ui.
    Azért érdekes az is, hogy az ilyen színmagyarok – persze Bayer is ilyen tipikus ősmagyar, a nevéből következtetve – akik folyton „az idegenek” ellen uszítanak, a kedvezményes lehetőségeket mindig két kézzel ragadják meg és fogadják el pl. a szlovákoktól,mint adókedvezményt, vagy az Unió adta helyzet-előnyt is.
    Az csak természetes, hogy az uniós, kék alapon fehér-betűs „SK” – Szlovákia – felségjelzést véletlenül sem javítják ki az általuk a hétköznapi beszédben használatos „felvidék” jelzésre.

  • Spiró György: Jönnek
    Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok megint,
    fűzfapoéták, fűzfarajongók, jönnek a szarból,
    csönd van. Senki se pisszen. Alantról
    kevéske hűlt költő csontujja int.
    Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
    csámcsogva, hersegve szívnák a vért –
    miért is? ki tudja. Trianonért? –
    mered pár utcanév pici csontujja.
    Ez olyan klima: itt folyton beborul,
    ez rendben van, de szégyen, szégyen, szégyen,
    hogy mindenki kussol, hogy mindenki fél,
    és nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
    hogy bebizonyítsuk:
    nemcsak a szemetek tudnak magyarul.
    1984

  • Sziasztok !

    Amióta lement a videó keresünk olyat aki kitudná tisztítani
    az arcot és a rendszámot elég sokan segítenének megtalálni ezt a kis csíra-bóhóc nácit !
    De a bátor férge csak a két nőnek mert ugatni ám

  • Kedves Gizda Gerzson!
    Értesüléseim szerint, azt a nagy arcú mélymagyar érzelmű Porsche tulajdonosát beazonosították és feljelentették.
    Innentől kezdve ez az ügy már a magyar jogrend hatáskörébe került, s hogy annak mi lesz a végkifejlete, majd meglátjuk.
    Vagy nem. 🙁

  • Kedves Bogdán Géza! (és hozzászólók!)

    Az eset tényleg felháborító, de ez csak annyiban Magyarország amennyiben minden magyar Porschéval jár, és annyira mélymagyar amennyire a magyarok többsége szlovák rendszámú kocsit használ!
    Ettől függetlenül az egy is sok, remélhetőleg valóban megbüntetik!

  • Kedves lelszi!
    Személy szerint én nem tettem egyenlőségjelet Magyarország és a szlovák rendszámú mélymagyar érzelmű Porschés közé, és véleményem szerint a poszt hozzászólói sem általánosítottak…
    Örömmel jelenthetem viszont, hogy az ügyben pozitív fejlemény következett be, és a TEK elfogta az erőszakoskodó mélymagyar Porschést.
    http://24.hu/belfold/2015/09/09/elkaptak-a-menekultekkel-gyulolkodo-porsches-t/

  • Sziasztok sajnos elengedték a figurát ennyit a magyar jogrendről