Bayer elvtársai

2015 szeptember 15 3:00 de.5 hozzászólás

Nem tisztem ízléstelen, gyűlölködőmániás, beteges emberek beszédeit, írásait elemezni, idézni. Sajnos, már ott tartunk, hogy elkerülhetetlenül is beleütközünk. Egyesek állandó mocskolódását nívós óriás író termékének tartják, ezáltal naponta tuszkolja belénk velejéig gonosz társadalom-pusztító vírusát. Teheti mindezt, hiszen 5. számú tagságija erre felhatalmazta.

CÖF-ös( Civil Összefogás Fórum ) elvtársaival utcára ment gazdájuk megsértése miatt, bár lelke mélyén neki ez a legnagyobb megtiszteltetés lenne. Ilyenkor bánja is, hogy nem ő van Orbán helyén. Meg is jelentek a Magyar Narancs szerkesztőségének is otthont adó irodaház előtt a Páva utcában, pár maroknyi követővel. Ugye, egy süllyedő hajón már alig vannak, max. az alkalmazottak és a legénység. Már a patkányok is elmenekülnek.

A CÖF szerint a Magyar Narancs átlépte a szólás- és véleményszabadság határait. A lap drótkerítéses bajusszal Hitlernek ábrázolta Orbán Viktor miniszterelnököt.

Csizmadia László, a CÖF vezetője felszólalásában hangsúlyozta :
” Nem a miniszterelnök fasiszta és náci, hanem, aki ezt meri állítani róla. A szerkesztőség mondjon le! ” Felszólalók jöttek-mentek, majd jött Bayer Zsóti és elvtársait/híveit szembeköpve önmagát adta . ” Ahol mindenki náci, ott senki sem náci „. Értik, ugye? No comment.
Ezt követte aranyköpése ” a mostani történések igazolják, hogy létezik a faji fegyver is, ezt vetették be Európa és a fehér rassz ellen „„Faji fegyvert vetettek be Európában”.

Zsóti próbál hivatkozni tudósokra, pedig csak bűnözőktől plagizált.
A Ku Klux Klan vezetői a 80-as 90 -években már a fehérek elleni faji háborúval próbáltak hisztizni. Egyikük, Steven Howard, azt nyilatkozta egykoron : ” ha Barack Obamát választják elnöknek, akkor faji háború következhet.”
Ezen szervezet propagandájának magyar másolója, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezére (mellesleg Vona Gábor jó barátja), többször, több esetben kijelentette : ” még a mi életünkben kitör a fajok háborúja, ahol az Európai felsőbbrendű fehér fajt éri támadás és kell védeni.”
Megjegyzem, Tyirityán Zsolt sosem tagadja nácizmusát, sem bűnözői múltját, sőt, büszkén hirdeti, van benne némi ” betyár -becsület „, ehhez képest Bayer Zsóti csak egy puhatestű.

Hát az ” óriás író ” intelligenciájának kapacitása ennyire futotta. Az a bizonyos 2010-es 2/3-os tábor mára csak pár maroknyi hozzá hasonló fanatikusokra zsugorodott. Ismétlődő cikkei nettó mocskolódás, uszítás, véleménymásolás.

Zsótit egy ismert idézettel jellemezni lehet . „Aki folyton a csorda után megy, az mindig szaros füvet fog legelni.”

Balogh József Lino

5 hozzászólás

  • baye-nak nem elvtarsai vannak hanem -(nyilaskeresztes)-PART TARSAI!!-……………..nuansz!!

  • Lino
    A fellegekben jársz már hetek óta, vigyázz!, onnan lehet nagyot és fájdalmasat lehuppanni… Bayerék hajója egyáltalában nem süllyed , a „béketáboruk” pedig nem zsugorodott maroknyira…Még mindig képesek lennének félmillió embert egyből az utcára vinni, mig Gyurcsány úr legfeljebb a Parlament körül táncoltatná kézfogósan 4 százalék alá töpörödött táborát. Egyébként gyakran voltam baloldali tüntetésen, de iszonyu kevés roma embert láttam ott. Többet kellene tenni és kevesebbet szenvelegni és hárijánoskodni…!

  • Bevallom engem is meglepett, amikor a CÖF (úgyis, mint Cifra Ökrök Felekezete) miséjén, valaki író óriásként aposzt-rofálta B.Zs.-t
    (bakker, reflexszerűen, már majdnem urat mondtam, bocsi).
    .
    Madarat tolláról …

  • barlev: Parteigenosse… ugyanaz

  • Che: Mivel Balogh Józsi – a Lino megszólításhoz magának nincs joga – nincs netközelben, ez úton javaslom, fejezze be a kioktatását, és ne ossza azt a maradék eszét, mert előbb-utóbb üres lesz a kamra.