A sejt háborúba megy

2015 szeptember 16 9:46 de.36 hozzászólás

Oroszlánszagú Ricardo, a Hit Védelmezője, Krisztus Pörölye, Isten Bunkója, a Nemzeti Ivarsejt háborút vizionál.
A rendőr szakközépiskolások eskütételén háború közeli helyzetről beszélt – úgy látja, veszélyben van az ország kultúrája, szuverenitása, szokásai, rendje, és békéje is. Szomorúan tájékoztatom, hogy ideje lenne leszállni a dakota lóról, majd a (ló) seggébe dugott nádszálon keresztül új életet lehelni a gebébe, merthogy szegény menet közben kimúlt.
Kultúráról beszélni ebben az országban már évek óta barokkos túlzás, a szuverenitás pedig az Unióba való belépés óta – saját elhatározásunkból – korlátozott.

Az ország szokásai is megváltoztak, elég, ha csak a tulajdonhoz való viszonyra utalunk. Régen mindenki lopott egy keveset, ma pedig kevesek lopnak el mindent. Aki itt rendről beszél, az félrebeszél. Az ország békéje is régen kimúlt, az első ütést maga a szónok mérte rá a vesztett választást követően 2002-ben, mikor elmondta elhíresült mondatát: nem leszünk ellenzékben, hiszen a haza nem lehet ellenzékben.
Ezzel gyakorlatilag megtagadta a parlamentáris demokráciát és két részre osztotta az országot, melynek az a fele a haza, melyben ő található.
Annyiban igaza van, hogy azóta minden mozdíthatót hazavittek, a haza pedig ott van, ahol ő tartózkodik. De azért ez a háborúsdi vérciki, ezen nagyon már röhögni se lehet – a mici addig nem nyugszik, ameddig vér nem folyik.Merthogy a határon már ott van a rendőr, a katona, a vasutas meg mindenki, aki érintett lehet a menekültkérdés megoldásában, talán már csak a TEK nincs ott. Igaz a jelenlétük nem is lenne logikus, hiszen ezt a szervezetet a terrorveszélyre hivatkozva teremtette a mici, de aztán menet közben átlényegült az ő személyes óvszerévé, a potenciális terroristák meg le vannak szarva.

Annál is inkább így van ez, hogy fél éven keresztül az jött be az országba, aki akart.Ha az Iszlám Állam igaz hitre akarta volna tériteni Fradi Józsi árúfeltöltőt, hát zárt kötelékben, hadosztály ereővel is bemasírozhatott volna az országba.De nem masírozott be, merthogy számára érdektelenek vagyunk, akik érdekesek, azok meg tudják a dolgukat. Azt senki sem kérdezi meg, hogy te mici, hát ki felel itt az ország biztonságáért immáron öt éve. Kinek a feladata lett volna az államhatár őrzésének és védelmének biztosítása? Ki engedte az országban szabadon kószálni a migránsokat, ki pótolta a tetteket plakátokkal? Kié a nyomda? És kié a felelősség?

Persze érthető, hiszen a Quaestor-ügy kapcsán kéznyújtásnyira volt a bukás, és egyre több dolog veszélyeztette a hatalmat.Olyan volt már, mint a cirkuszban a tányérpörgető bohóc, aki – mielőtt elkezdenek potyogni a tányérok – elhatározza, hogy inkább koncepciót vált és trapézművész lesz.Ez sikerülhet is, csak a tét egyre nagyobb – nem csak neki, hanem nekünk is, a védőhálót pedig éppen most kezdik el kihúzni alólunk.Persze nem biztos, hogy olyan forrón eszik a kását, ahogy főzik, lehet, hogy a határátkelőkön keresztül beléptetett migránsok kérelmeinek elbírálása gördülékeny és gyors lesz, de erre kevés a remény. Láthatólag éppen az a foglalkozás tárgya, hogy bebizonyítsuk: a migráns agresszív.És az is lesz, ha nem teremtünk szabályozott, ésszerű, közérthető és normális körülményeket.Ha mindenkit vissza akarunk adni Szerbiának, az érdekes lesz, mert ha csak naponta ezer ember marad is az államközi szerződés eredményeként nálunk, akkor sem tudunk majd mit kezdeni két hónap múlva a tömeggel, különösen úgy, hogy nyakunkon a tél.

Mi lesz, ha Európa besokall és Ausztria elkezdi saját határait biztosítani, mintegy újrarajzolva a schengeni határt, és átmenetileg leállítja a menekültek beengedését, egyúttal az Unió beszünteti a támogatások folyósítását? Elmondom, hogy mi lesz: államcsőd lesz, ennek összes gyászos következményével, a közalkalmazotti – köztisztviselői szféra fizetéseinek leállításával, az ingatlanok elértéktelenítésével, a nyugdíjfolyósítások leállításával, a gazdaság működésképtelenségével, bankcsődökkel, az egészségügy összeomlásával – rossz belegondolni is.
És mi nem vagyunk az euro-övezet tagjai, ha lepadlózunk, hát így jártunk. Hozzájöhet ehhez még az elkeseredett migránsok betörése, a regisztrációra várók kitörése. Akkor lövetni fog ez az eszement?

Nem kizárt.

Legjobban az fáj, hogy egyetlen jobboldali ember nincs, aki felismerné azt a halálos veszélyt, amibe ez a szociopata diktátorocska tereli az országot. Igaz, a II. Világháború előtt sem voltak túl sokan, akik felemelték szavukat a halottak százezreit eredményező nacionalista kivagyiság és az ostoba vezetők ellen.

A liba nem száll le arra a rétre, ahol egyszer már lőttek rá.Úgy látszik, több eszük van, mint nekünk…

36 hozzászólás

  • Inkább én azt látom, hogy Európa nem veszi észre a halálos veszélyt a bevándorlóktól…..

  • Sajnos a történések túlléptek már a cikkírón, hisz Horgosnál betörtek egy szuverén ország területére szegény, életüket féltő menekültek. Kövekkel dobálják a rendfenntartókat, akik vízágyúval, könnygázzal simogatják a kis csibészeket. Előkerült egy teljesen véletlenül a hátizsákba betett hangosbeszélő (lehet, hogy Fletó hagyta ott tegnap nekik), amin egy szakállas Mohamed biztatja hittársait a benyomulásra. Még az a szerencse, hogy nem a főváros szívében történik mindez.

  • charlie: csak a szokásos kérés: linket ide. Pártsajtó, hiteltelen párt-tv nem játszik.
    Óra indul.
    Amúgy, levezetné nekünk, mitől is szuverén ország Magyarország? Mert gazdaságilag: nem. Politikailag nem. Akkor csak nem szittya büszkeségből?
    Ez a Fletó-dolog azért rendesen megkérdőjelezi az elmeállapotát…

  • A Reuters felvételét nézem, ami egyenesben közvetíti a támadást, de az Euronews is ezt adja.
    Ille, mostanában elég felkészületlen.

  • De hát ezt szajkózzák hetek óta a magyar kormánynak több felől, hogy öngyilkosság amit művelnek a határzárral és a módosított törvényekkel, de pont ezt a hangulatot keresi a kormány. Képzeljük el, ha a pénzek töredékéből megfelelő fogadóbázist, felkészült segítőket finanszírozunk az elszigetelő kerítésépítés és hadászati, illetve rendészeti költségek helyett, akkor ez a Magyarországot érintő „menekültválság” gyakorlatilag észrevétlen marad, ahogy emberségünkön és hírünkön sem esik további csorba. Sőt, mindenki jól jár. De nem, a kormánynak válsághelyzet kell, az kell, hogy felheccelje a menekülő embereket és utána újjal mutogathasson, hogy : „látják, ezek állatok”, akik megtámadnak bennünket. Aztán a mesterségesen gerjesztett állapotokból honvédő, sőt Európát védőként Orbán a hős léphet elő. Színjáték és ördögi idea ez az egész menekültesdi ismét a magyar kormánytól.

  • Nem hiszem, hogy csak nekem jutott eszembe, hogy Trianon nélkül, a régi nagy-Magyarország középhatalmi erejével, ezek a barmok már régen vérbe és tűzbe borították volna már az országot. Már sokkal korábban.
    .
    „Merjünk nagyot álmodni”. Hm.
    .
    Nekünk sikerült, a világ legnagyobb, semmire sem jó, embertelen, erkölcs-„mentes” barmait, hatalomba „álmodni”.
    .
    „Magyarország, ebben is jobban teljesít”!

  • charlie: mostanában elég pimasz. Miből gondolja, hogy nekem a maga kommentje alapján rohannom kellene megkeresni a forrást? Miből gondolja, hogy nekem naprakésznek kellene lennem az egyes hírcsatornák közvetítéseiből? Miből gondolja, hogy hírszerkesztő, és nem rovatvezető vagyok, akit e tárgyban az ilyen szélesen tájékozott netfüggők tájékoztatnak a dolgok miben állásáról?
    Egyáltalán, honnan veszi ezt a pökhendi fölényt? Mi az alapja? Én egy oldalt szerkesztek, és hálás vagyok minden segítségért – ilyesmit már többször is megígért – ami hitelesíti a kommenteket. De, ha nem, hát nem. A maga dolga.
    Mégis, milyen nyelven nézi? Vagy csak a szinkron feliratokat olvassa? Kizárt dolog, az magának túl gyorsan pörög le. Mire felfogná, miről is van szó, már csak a szóközökre emlékszik 😀
    Euronews, maguknál, Porosfalván? Azt hittem – eddigi tájékozottsága alapján – csak a szűkített állami propagandacsatornák jutnak el magukhoz. Van privát előfizetése? Mondja, nem lesz ebből baja?

  • Ille, mivel már sokadszorra tapasztalhatta, hogy én nem irkálok valótlanságot, ezért kárba veszett energia és bántó bizalmatlanság mindig linkeket kérnie.
    Amúgy az Euronews még nálunk Porosfalva-alsón is ingyenes, hála az Antenna Hungária állami kézbe vételének és a kormány plurális média politikájának.

  • charlie: nem, valótlanságokat valóban nem irkál, csak éppen igencsak kétes hírforrásokból táplálkozik. Hogy mije van a kormánynak? Plurális média politikája?
    „pluralizmus: többféle nézet vagy érték létezése egyszerre; több egymással versengő párt jelenléte (megosztott politikai hatalom)”.
    Mondja, tényleg ennyire buta, hogy a) még a fogalomnak se néz utána, b) tényleg elhiszi jelen Magyarországon ezt a marhaságot, vagy csak vélt szellemi fölényére hagyatkozik? Méghogy plurális média politika…
    Basszus, javaslom, induljon kormányzati távolugrásban. A maga dobbantódeszkája tuti, hogy közelebb lesz versenytársainál 😀
    Egyet áruljon már el: gyökös jobbikosként mijafranc vitte át Orbán seggnyalói közé? Talán csak nem futott egy kicsit előre?
    Mégiscsak szólnom kellene a pártközpontjukban: ez a csárli-gyerek csöppet túlcsordul 😛

  • 4 évvel ezelőtt elhagytam ezt az országot, mert láttam, hogy megállíthatatlanul erősödnek a szélsőséges, kirekesztő gondolatok. Elhatározásom 2011 dec. 23-án, az alkotmány „eltörlésekor” született meg, amikor alig 30-an tiltakoztunk a parlament előtt és láttam, hogy a nép mozdulatlan. Akkor már tudtam, hogy vesztésre állunk. A 30 demonstrálóból, rajtam kívül csak egy civil volt és neki egyedül, innen üzenem, hogy: akárki is voltál én büszke vagyok rád. A demonstrációt szervező LMP-re már nem vagyok büszke, hiszen a Markó utcai előállításkor a folyosón eszméltem rá, hogy számukra ez csak egy performansz volt és nem is igazán értették ennek a kormányzati lépésnek messzemenő következményeit. Pedig, velem ellentétben ők tanult emberek. Voltam olyan esztelen, hogy két éve hazajöttem, mert láttam a net-en, hogy a szabadság téri emlékmű megépítése ellen csak idős, öreg emberek tiltakoznak. Szégyelltem magam, hogy én megtehettem és elmenekültem és ezzel magukra hagytam azokat akiknek ezek a változások a legjobban fájnak és még védekezni is képtelenek. Idehaza eszméltem csak fel a nem is tudom hanyadik tüntetés után, hogy valójában egy senki vagyok és csak tehetetlenül sodródom. Most újra útra készülök és végleg felégetve magam mögött mindent, oly messzire kívánkozom, amilyen messze csak lehetséges, hogy a következő balga ötletem a hazatérésről eleve lehetetlen legyen. Nem vagyok már olyan fiatal, hogy ide-oda ugráljak a világban és ha most nem keresek egy új hazát és nem teremtek egy új otthont, akkor vagy földönfutóvá válok vagy itt kapok előbb utóbb infarktust ebben az elátkozott országban.

  • Laszlo Fekete: megértelek. Schiffer Próbanáci András nyomkövetős ötlete, hogy úgy mondjam, előre vetíti a jövőt. Orbánnak 2018-ban – a jelenlegi baloldali ellenzék bénasága mellett – csak apró segítségre lesz szüksége, ha nem akar a Jobbikkal hatalmi koalíciót (bár az se elképzelhetetlen). Orbán_köztársasági elnök (köztársaság nélkül) és Vona miniszter elnök csak egy színjáték lesz. A Jobbiknak semmije sincs az apparátus személyi állományához. Marad a prezidenciális vezetés, Gabika meg futottak még kategória. A hála, mint tudjuk, nem politikai fogalom – Orbanisztánban is csak szűk körben.
    Mire lesz szüksége ennek elkerülésére – tekintsünk el attól. hogy ettől a birkapásztor és a szittya is pro forma, elhatárolja magát -Nemzetünk Gyámolának? A kis puhagerincű penészzöld LMP pár nyamvadt szavazatára. Kétségtelen, elég lesz, és meg is fogják kapni.

  • charlie: ennyi időbe telik kigabalyodni a kormány plurális médiapolitikájából? Szar ügy, ha nincs saját – jól megalapozott – véleménye, csak a pártpropaganda szöveg 😀

  • Ille
    „kormány plurális média politikája”
    Maga is így nevezi majd a mai viszonyokat, ha sikerül a hatalomba kerülnünk. 🙂
    „A Jobbiknak semmije sincs az apparátus személyi állományához…”
    Ez butaság, láthatja, hogy már városokat is vezet a Jobbik a lakosok legnagyobb megelégedésére. Tíz éve már, hogy ömlenek a jobbikosok az egyetemekről, szóval szerintem azzal nem lesz gond, + az azonnal a hatalomnak dörgölődző kaméleonok (Szili Katalin félék)

  • Fényes
    Bizony Ausztria kezdhetné lezárni a határait, kiemelten a szlovént, hisz a sokezres „menekülő” csürhe már a horvát kukoricást is letaposta,- s két napon belül hozzájuk érkezik. (Lehet ismét virágcsokorral fogadni őket…)

  • A horvát kormányfő tegnap mindennek lehordta a magyar kormányt, most pedig, hogy megérkezett a menekültek picinyke (5000) csoportja, eltűnt, helyette a belügyminiszter nyilatkozott, miszerint Horvátország megtelt. 🙂 🙂
    (index)
    …..
    A magyar kormányt ócsárló liberális, befogadó, toleráns, multikulti németeknél is helyzet van:
    Két menekült azzal fenyegetőzik Berlinben, hogy le fog ugrani a menekültek regisztrációjára kijelölt hivatal 10. emeletéről. A berlini egészségügyi és szociális hivatal totálisan túlterhelt. Vannak menekültek, akik már több mint 20 napja várnak az igazolványukra, amivel egyáltalán megkaphatják a szociális támogatásokat!!!!. A hivatal előtt sokan hetek óta sátoroznak a sorukra várva. Az állapotok nagyon rosszak. Sokan annyira éhesek, hogy egy!!! banánon képesek összeverekedni. (Bild)

  • László Fekete
    Szívesen segítek: Legmesszebb a Papua Guinea van .

  • Hír a kioktatásban példamutató Németországból:
    „A német kormány a menedékkérők jogosultságainak szűkítését, kötelességeinek bővítését tervezi, köztük azt is, hogy megvonja a juttatásokat az uniós tagországokból Németországba érkezett menedékkérőktől.
    ….
    A belügyminisztérium irányításával formálódó javaslatcsomagban egyebek között az szerepel, hogy a jövőben nem támaszthatnak igényeket a menedékkérők ellátásáról szóló törvényre hivatkozva azok, akik valamely uniós tagországból érkeztek Németországba, és így ügyükben a dublini szabályok értelmében nem Németország az illetékes.
    ……
    Ezek a menedékkérők csupán arra kaphatnának támogatást, hogy visszautazzanak az adott tagállamba. A támogatás csak természetbeni lehet – menetjegy, úti élelem -, készpénz nem adható ilyen célra a berlini vezetés javaslata szerint.
    (AFP, ARD)

  • charlie: hogy mire jutnak? Hatalomra? Ne röhögtessen, mert kiszáradnak a légutaim 😛
    Városvezető jobbikos nem politikus, nem baj? Az egyetem elvégzése még nem jelent kormányzati/minisztériumi szakapparátusba való szaktudást, szóval, csak erőlködjön tovább 😀

  • De igazad van Pistike…. Mintha én mondtam volna.. Puszillak! Nekem már mindegy 72.-évet már lehúztam, nyugodtan jöhetnek a MUZULMÁNOK!!!

  • Meddig osztja még itt az észt ez a nagykos

  • Illepityu:
    Nem veszed észre hogy erről a náciról meg a propagandájáról szól lassan ez az egész oldal ??!
    Nem lehet elovasni egy cikket sem úgy hogy ez a izéke itten ne röfögjön hozzá valami disznóólszerű „elméncséget” :
    Csárli Cse Csárli Cse Csárli Csárli Cse…néha felékesítve egy kis Bencsiccsel.
    Baromi unalmas.

  • Geyza, személyeskedésed úriemberhez méltatlan. Tényeket, gondolatokat, összefüggéseket te is írhatnál, próbáld meg, ebből profitálna a KMH is.

  • charlie, remélem, nem azzal akar foglalkozni, ki az úriember errefelé, és ki nem, mert ennek megítélésére végképp alkalmatlan, arra meg fölöttébb, hogy eldöntse, miből profitálhat a KMH és miből nem.
    Egyet viszont figyelmébe ajánlok, csak azért, hogy a fölöttébb túlméretes arcából, ha gondolja, vissza tudjon venni.
    Az, hogy a „plurális” szó jelentéséről fingja sincs, nem érdekes, csak a szintjét hozza. Hanem, hogy a hatalomra kerülésükről vizionál, az azért már komolyabb teher.
    Tudja, fiacskám, a hatalom nem egyenlő a kormányzóképességgel. Ez utóbbi a nemzet, a haza üdvére szóló cselekedetek összességét jelenti, és nem seggfejek önzsebű hatalomgyakorlását, ami jelenleg az Orbán-rezsim mindennapjaira jellemző.
    Tehát – maga mondja, és, mint tudjuk, maga bennfentes – a Jobbik is csak hatalomra akar kerülni. Érthető, ugyanis kormányzóképességhez – ismétlem – semmije sincs. De hát, ők sem akarnak kormányozni – ahogy Orbánék se teszik immár őt éve. Akkor mit akarnak? Hatalomra kerülni. Mit fognak kezdeni ezzel a hatalommal?
    Nos, ezt errefelé már éppen elégszer kitárgyaltuk.
    Most kíváncsi vagyok a maga véleményére: mit is fognak kezdeni a hatalommal?
    Szedje pontokba: A) B) C stb.
    Óra indul.

  • Geyza: charlie nem gond, rendszeresen beég az átgondolatlan kommentjeivel, Che elvtárssal kapcsolatban meg a humánum működik bennem. Mielőtt még végleg megroggyanna agyilag, lehetővé teszem neki, hogy úgy érezze, hagyott valamit hátra…az anyagcseréje eredményén kívül 😀

  • Sose állítottam hogy úriember vagyok.
    Nácikkal szemben az ” úriemberség ” nem segít.

  • Ille, bizony van fogalmam a plurális folyamatokról, például azt is annak tartom, hogy a nyugatimádó, mindenkit kiszorító liberális megközelítés mellett a közszolgálati tévén megjelenhet a RT (Russia Today) magyar adása is. Remélem maga is üdvözli a lépést.
    …..
    „A,B,C..”-ként felsorolhatok sok mindent, de csak általánosan, inkább ragadjon ki egy területet és arról konkrétabban lehet beszélni.
    …..
    Geyza, esetleg a náciságomat bizonyító beírásomat idemásolhatnád, mert anélkül csak erodálod ezt a „vérfagyasztó” jelzőt.

  • charlie: ha magának a RT a közszolgálatin (!) plurális, akkor maga tényleg reménytelen. Méghozzá bizony 😀
    Nem, kisfiam, én kértem magától egy felsorolást. Ragadjon ki egy területet, és arról konkrétan beszéljen.
    Az óra ketyeg. (szarban vagy, öcsi :P)

  • Csárliöcsi
    Másoljon neked ide a halál.
    Másolod te magadat éppen elégszer.
    Nehogymá’ egy náci írattasson itt velem feleslegesen.

  • Ille, ok.
    Itt van például a népesedés politika:
    „Magyarország népesedési helyzete évtizedek óta folyamatosan romlik.
    A termékenységi ráta 1980-ban 1,91 volt, ez
    a szám 2012-re 1,34-re, 2011-re 1,24-re csökkent. A születéskor várható élettartam tekintetében Európa sereghajtói vagyunk, a házasságkötések száma pedig drasztikusan csökkent az elmúlt évtizedekben. A megfogant gyermekek több mint 30%-a még mindig nem születhet meg, az elvándorlás pedig tovább rontja az egyébként is aggasztó helyzetet.
    1990 óta közel egymillióval csökkent a magyarság lélekszáma. A népesedési fordulat eléréséhez azonban szükséges egy szociális fordulat is, hiszen egy megnyomorított társadalom nem lesz képes ezt a változást megteremteni.
    A Jobbik célja, hogy következetes társadalom- és családpolitikával a népesedéscsökkenés ütemét lassítsa, leállítsa, majd elindítsa a növekedését. Ehhez elsősorban
    a család védelmére van szükség a deviáns magatartásformákat és alternatív együttélési normákat hirdető családellenes liberális támadásokkal szemben. Másodsorban közvetlenül a családok nagyobb anyagi támogatására, a családok védelmére van szükség a felelőtlen gyermekvállalás helyett, tudatos családalapítási programra, a generációk közötti felelősségvállalás erősítésére, valamint a kényszermigráció megállítására, a fiatalok itthon tartására.
    A Jobbik jövőképében a nemzet tartópillérei a tisztességes, dolgos és többgyermekes magyar családok, ezért támogatásuk
    – ami nem más, mint a nemzet jövőjébe történt befektetésük elismerése – kiemelt stratégiai cél.
    Családon egy nő és egy férfi között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösségét tekintjük, melybe természetesen a gyermek, illetve gyermekek is bele tartoznak.”

  • charlie: Fiacskám, a vastagon demagóg hablatyon kívül első sorban biztos jövedelemre van szükség. Nem anyagi támogatás kell – mert az, ugyebár, ingyé van, ez a cigányoknál se jött be – ráadásul semmire nem ösztönöz. Felelőtlen gyermekvállalás? Ki a bánat akar IDE gyermeket vállalni? Ezt meg ezzel a generációk közti felelősségvállalásos dumával aligha lehet elérni.
    Többgyermekes, dolgos magyar család lehetne a szabolcsi cigány is. Na, erre mit lépnek?
    Hogy maguk mit tekintenek családnak, teljesen érdektelen, és főképpen nem a nemzet tartópillére 😛
    Javaslom, tegye le a pártbrosúrát, csak hülyét csinál magából az abból idézettekkel.

  • Ille, megkérdezte, mit kezdenénk a hatalommal, én válaszoltam. Szerencsére van az országban egy párt, amelyiknek van programja, amit nevezhetünk akár „pártbrosúrának” is. A maga pártjának van ilyen?

  • charlie: nekem nincs pártom. A szövegértésével továbbra is gond van.
    Ráadásul még mindig hatalomról beszél, pedig kifejtettem, a hatalom nem egyenlő a kormányzásképességgel.

  • Miaszar van meg már nemzetiszocialista szeminárium vagy mi ?

  • Geyza: csak egy kis oktatás, bár úgy érzem, charlie fejlődésképtelen.

  • István:
    Nagyonishogy fejlődésképes:
    A módszerei világosak , egyszerűek és hatékonyak.
    Csak az nem veszi észre aki nem akarja :
    1 : időnként játsza a butát pedig nem az.
    2 : nem vesz tudomást mások érveiről , mert nem is akar vitázni.
    3 : Alattomosan mindig talál indokot arra hogy ide suvassza a náci propaganda anyagait , miközben úgy tesz mintha tárgyilagos lenne.
    4 : abszolúte nem hatnak rá a kritikák , ugyanis nem az a célja itt hogy amikor rásül hogy hazudik akkor szégyenkezzék vagy magyarázkodjék , hanem az a célja hogy olyanokat megdumáljon akik nem eléggé tájékozottak.Pontosan tudja hogy ha hazugságon kapják , három nap múlva arra már senki nem fog emlékezni.
    Alattomos , álszent provokátor.

  • Geyza: korábban már jeleztem, hogy charlie mentálisan egyirányú utca. Most már úgy vélem, cserélni kellene a táblát.
    Zsákutca, behajtani tilos kiegészítéssel.