Forgács István, mint olyan

2015 szeptember 18 8:14 de.2 hozzászólás

Forgács István írására : ” ha már nem az ész diktál ..a migráció és mi ”

Egyszer egy Forgácska mit gondolt magába?
Fel kéne öltözni Orbános ruhába.
Hi-hi-hi, ha-ha-ha, Orbános ruhába.
(retro gyermekdal 2010-ből)

” Az elkeseredett ember igenis gyereket dob át a kerítésen. És nem azért, mert nem szeretné a saját gyermekét. Nem azért, mert kivesztek volna belőle, vagy akár soha nem ébredtek volna benne emberi érzések. Az ember az ember. Még ha a vallás sokszor meg is határozza a döntéseit vagy akár ki is mossa az agyát. ”

Mondja már meg valaki ennek a Forgács Pisti agyhalottnak, hogy félre informálták !
Nem dobta át gyerekét az apa, hanem alul átbujtatták.. Rossz példát hoz fel. Mindegy, legalábbis neki.

” A hazai cigány közösségekben számos alkalommal néztem végig én is azokat a helyzeteket, amelyekben nem lehet racionálisan felfogni a történéseket. Egészen döbbenetes azokat a pillanatokat közelről megélni, amikor egy eltorzult lélekállapot nem engedi a racionalitást, és amikor már minden, de minden mindegy. De az indulatnak valahol ki kell csapódnia, mert egy másodpercig sem tudja tovább hordozni, tovább cipelni valaki – a saját normái szerint. És hogy miért nem? Mert úgy nőtt fel, hogy a saját indulatát, a saját érzelmi alapokon meghozott döntéseit soha nem kellett igazán megbánnia, legalábbis saját maga és a saját közössége előtt. Soha nem kellett átértékelnie. Vagy éppen a következő alkalommal máshogyan kezelnie. Soha nem tanult belőle. És itt megint elő kell, hogy jöjjön a szociokulturális háttér. ”

A cigányság kulturális háttere ugyan olyan önző, elvakult fanatikus, mint a muszlim vallás egyes képviselői, csak a cigányoknak a tanulatlan hülyeségből fakad. (Forgács Pisti szerint ).

Forgács, a cigány megmondóember

Forgács, a cigány megmondóember

Az identitás zavar, öngyűlölés és Stockholm-szindróma ott is előfordulhat, ahol egy diktatúrából hirtelen kikerült többségi népcsoport bűnbakot és ellenségképet vetít a köztük élő kisebbségre. Így átöröklődik a kisebbség egyes tagjaira úgy mint Forgács Pistire.
Igen ” barátaim ne csóválják a fejüket ” Forgács Pisti szociokulturális öröksége saját népének gyűlölete.
Persze némi lelki szegénységgel párosulva. Jézus a hozzá hasonlókra is gondolt, így Forgácsnak írom Jézus után szabadon:
” Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa „.

Nem mellesleg Forgács Pisti szellemi színvonalára jellemző, hogy minden menekültet iszlám fanatikusnak tekint.

Balogh József Lino

2 hozzászólás

  • Azok a gyerekek nem lettek átdobva a kerítésen, sőt, annak alján sem kellett átbújniuk. A magyar rendőrök vették át őket a szüleiktől, mielőtt megnyitották volna előttük a kerítést. Csőbe húzták a migránsokat, hogy utána aljas módon rájuk támadhassanak. Ez Magyarország! Orbán Viktor miniszterelnök ezzel elkövette az emberiesség elleni bűntettet. Íme, itt van erről egy videó, amely mindezt alátámasztja.

  • Abszolúte nem hiszem hogy a három méter magas pengés kerítésen áthajítja a gyerekét bárki is , miután az ostromlott 1945-ös Berlinhez hasonlító városát szerencsésen elhagyta és megtett párezer kilómétert idáig .
    A jobberes hazugság-áradatnak se partja se teteje.
    Különben is a Paintshop a jóbarátunk. Ha már képről van szó.