A KKM levelét megírta

2015 szeptember 29 5:12 de.4 hozzászólás

Az az érzésem, hogy jobb nekünk, ha az ENSZ legfontosabb tisztviselői nem ismerik a valós tényeket. Főleg álságos ez a megsérült rendőrökkel kapcsolatos megjegyzésük, amikor a csőcselék által 2006-ban okozott sérülések felett nagyvonalúan elsiklottak ugyanezek a megmondó emberek, pedig rendőreink akkor sem ártatlan tüntetők, hanem agresszív bűnözők ellen léptek fel. Hamis a baba!

„A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) arra kéri az ENSZ tisztségviselőit, hogy ne egyoldalú médiatudósítások alapján minősítsék a magyarországi helyzetet.

A tárca vasárnapi közleményében arra reagált, hogy Zeid Raad al-Husszein, az ENSZ emberi jogi főbiztosa az al-Dzsazíra pánarab hírtévének adott szombati interjújában kritikusan fogalmazott azzal kapcsolatban, ahogy a magyar kormány kezeli a menekülthelyzetet. A KKM erre közölte: sajnálatos, hogy az ENSZ egyik legfontosabb tisztségviselője a valós tények ismerete nélkül alkot véleményt a magyarországi eseményekről.

A magyar rendőrök nem ártatlan menekültek, hanem olyan agresszív bűnözők ellen használtak könnygázt és vízágyút, akik hosszú időn keresztül támadták őket kövekkel és betondarabokkal – írták. A tárcánál úgy fogalmaztak: “szívesen hallottuk volna a diplomata álláspontját a hazájuk határát védő, megsérült rendőrök jogainak érvényesüléséről is”. A közleményben arra is kitértek, hogy az 1956-tal vont párhuzam hamis, hiszen akkor a magyar menekültek tisztelték a fogadó országok jogszabályait, együttműködtek a hatóságokkal és nem dobálták kövekkel a fogadó országok rendőreit.”

A tárcánál pedig meglehetősen beszűkült és eszüket játszó okoskodók ülnek. Amúgy köhög a bolha.

4 hozzászólás

  • Köszönöm Jól szónokoltál…

  • „Szijjártó Péterre most már nemcsak mint a keleti nyitás unortodox apostolára, hanem mint a világlehülyézési miniszterként is tekinthetünk. Az utóbbi hetekben Szijjártó gyakorlatilag csak a Dalai Lámával nem került (még) konfliktusba.

    A jelenlegi magyar diplomácia működését jól érzékelteti az, hogy Szijjártónak mindössze egyetlen nap alatt sikerült lehazugoznia a görög belügyminisztert és kioktatnia az olasz külügyminisztert, továbbá megállapítania azt, hogy „a horvátok szemébe hazudnak a magyar és az európai embereknek is.”

  • Ez a Peti gyerek egy felturbózott gyalogkakukk!

  • István !

    Tegnap reggel Scmidt Mária is nyilatkozott a migráns áradatról az ATV-ben. Mondott, amit mondott, ám nem volt rest még külön hangoztatni a 2006-os ucai események során a rendőrök által a békés tömeg ellen elkövetett bűnöket… Most ez trendi az Orbáni propaganda naptárban…

    Így, és ilyen propagandisták segítségével eszkalálódik a magyar fasizmus…