Az önkény megeszi a lelket

2015 november 12 3:23 de.11 hozzászólás

Bár meggyőződésem, hogy a 2010-ben hatalomra jutott szervezet minden fontosabb aljassága tudatos, kiszámított dolog volt, és ma is az, ám néha arra gondolok: talán mégsem tudják, mit művelnek. Valahol emberek ők is, és ember ennyire aljas – legalábbis ilyen következetesen és ilyen hosszú ideig – nem lehet…

Most éppen aláírásokat gyűjt a banda, arra szólítván föl a lakosságot, hogy védje meg – nyilván a banda irányításával – az országot, azaz a bandát

Nos, ha elvégezzük ugyanazt a gondolati műveletet, amelyet az önkény propagandistái, tehátazonosítjuk az országot és a bandát, akkor el kell ismernünk: nyomják Krahácsot! Meg sem mondom, kik, úgyis tuggyuk…

Ha azonban maradt még bennünk némi érzék a valóság és annak hamisított képe megkülönböztetésére, akkor azt kell mondanunk: senki sem bántja az országot. A „bevándorlóknak” hazudott menekültek pedig semmi pénzért sem maradnának nálunk. Úgy látszik, kultúránk, törvényeink, életmódunk nem elég vonzó számukra ahhoz, hogy megsértsék…

Csakhogy nagyon sokan fogják aláírni azt a szemetet, és otthon, családi és baráti körben sokat és vadul beszélnek arról, hogy a bevándorlók – Soros, azaz Washington és Brüsszel, tehát a gyarmatosítók szervezett bandái – el akarják foglalni az országot. A magyar őslakosságot pedig iszlamizálni akarják, s akiket nem sikerül, elkergetni. Vagy éppen terrorakcióban megölni!

Agressziót szülő szorongásban élhet az ország azon része, amely még mindig hitelt ad az önkénynek. S hogy abban is él, azt tudhatjuk a netes hozzászólásokból: csak kicsit olvassunk beléjük, s a pokol tárul föl előttünk.

S a szorongó, elvadult felnőtteknek gyermekeik, unokáik vannak – ha nem is annyian, hogy a KDNP elégedett legyen.

Szóval, ne beszéljek mellé: ez az aláírásgyűjtés valami egészen pokoli aljasság. De hát mi más várható azoktól, akik kimondták: ide egy se teszi be a lábát… Meg hogy nem szükséges, hogy kényszerbetelepítéssel másokat a nyakunkra hozzanak.

Egy-egy ilyen mondat hallatán-olvastán nekem kihagy a szívverésem. Létezik, hogy átlagosan értelmes, normális és átlagosan tisztességes emberek így beszéljenek mindenüket hátrahagyva menekülő emberekről? Vagy akár olyanokról, akik egyszerűen jobb életet kívánva keresnek maguknak, családjuknak új hazát?

Minden nap halljuk-látjuk a fölhívást: Védjük meg az országot! És ez az ocsmány, előre megfontolt  aljasság nem marad hatástalan. Ráadásul naponta tudtunkra adja az önkényuralom – vezető politikusai és („köz”)médiabirodalma révén – hogy szervezett invázióról, betelepítésről van szó, amelynek értelmi szerzője és finanszírozója Soros György.

A Sorossal kapcsolatos mocskos fideszes handabandának semmilyen racionális értelmezési lehetősége nincs – mármint a gyengén, a célközönséghez igazított, áttetszően kódolt zsidózáson kívül.

A propagandaüzem működtetői sosem gondolnak arra, hogy egy- egy központilag vezérelt gyűlöletrohamtól meghibbanva miket mondhatnak a zemberek otthon, baráti, ismerősi társaságban vagy akár az utcán, villamoson, buszon, metrón, vonaton? Azok a gyerekek, akik e zemberek felügyelete alatt nevelkednek, nem szorulnak az érpataki „polgármester” eligazításaira; nem kell őket „gárdisták”, „betyárok” nemzeti táboraiba sem küldeni: mindent megkapnak a mai hatalomtól, fáradniuk sem kell hozzá.

Az önkény megeszi a lelket – a hatalombitorlókét, vazallusaikét meg azokét is, akik így vagy úgy, de ellenállnak. Ebben az értelemben, sajnos, nagyon is összetartozunk. S ha legalább másokra mutogathatnánk – oroszokra, akárkikre… De nem: mi intéztük, hogy önkény sújtotta országban éljünk. És mióta!

Meddig még?

Gusztos István/Gépnarancs

11 hozzászólás

  • A cikk írójához: Hány menekült családot akar befogadni?
    Az országot védő politikát, kicsit furcsa „önkénynek” nevezni, mikor egy egész országról van szó.

  • Figyelő: definiálná, kik is támadják az országot, akik ellen azt meg kell védeni? Milyen módon támadják, hol és milyen eszközökkel?
    Ez a menekültbefogadási – amit már nekem is felajánlott – rögeszméje pedig, biza, kóros. Tudja, akik megkapták a menekültstátuszt – pár százan – köszönik szépen, de nem szorulnak befogadókra.
    Upppsssz 😀

  • Ille, akkor miért írnak róluk cikket?
    Persze, ezek már nem is menekültek, hanem bevándorlók.

  • Féltitek a csajokat akiket fikáztok ,mert kövér öreg csóró nem élég szép nektek és jönnek ezek a fiuk ,nekik lehet hogy nem ilyen kifinomult az izlésük,és ímádnák ezeket a csajokat.Mi lenne a férfi büszkeségetekkel .Már most acsarkodtok véditek a területeteket ,erről szól ez az egész .Netán a gyerekeik is szépek lennének, vagyis lennének mert ti nem akartok gyereket ,de más se akarjon főleg nem az ilyenek.Gyorsan pisiljétek körbe az országot amíg nem késő!

  • Figyelő: megint tévesztett. A menekült és a bevándorló közt státuszbeli különbség van, de ez jól érzékelhetően magának magas. Korábban ide idéztem a vonatkozó idegenrendészeti törvényt, úgy látom, képtelen volt értelmezni.

  • Ille, elnézést, de a cikk menekültekről szól. Abban egyetértünk, hogy két külön fogalomról van szó.
    Csak egy szerencséjük van, hogy a mai kormány nem engedi be őket!

  • Figyelő: ez igaz. Valóban az a szerencséjük, hogy a mai kormány nem engedi be őket. Tudja, a kormány által szított gyűlöletkampány és az átmosott agyak nem sok jóval kecsegtetnék őket.
    Igaz, hogy eszük ágában sincs itt maradni.
    A cikk amúgy nem a menekültekről, hanem az orbáni önkényről szól.
    Még mindig várom, hogy kifejtse, kik, hol, milyen módon támadják az országunkat?

  • Válasz a kérdésére: Külföldi és belföldi balosok támadják a mai magyar kormányt, minden erejükkel.
    Mivel demokratikus országban élek hosszú ideje, nem tapasztaltam itt soha, hogy a vesztes párt, bosszúból mert vesztett, ártani akarna az uralkodó kormánynak.

  • Figyelő: mellé. A kampány nem a balosokról szól. Senkit nem érdekel, hogy hol él.
    Na, fusson neki +1x.

  • Gondolom nem akar senki a párizsi esetnek megfelelő bizonyítékot,mert az túl erős lenne!
    A bizonyítékok mindig megvannak valahol,valószínű csak a háttérben és azok sosem kerülnek elő,de aki a dolgokat elemzi és nemcsak felszínen ,az megtalálhatja.DE ha nem akarja….?

  • tóth péter:
    Lehet hogy igaza van.
    Tolókocsis nyócvan éves migráns kinézetű burnuszost is láttak a helyszínen.

    Tudja öregem régen is így volt ez már.
    Mikor a harmincas években valami szörnyű gyilkosság tötént például a Reiter Ferenc utcában , öles betűkkel hozták a lapok:
    „Munkás-külsejű egyéneket láttak közel a rémtett helyszínéhez!”
    (Mint tudjuk akkoriban az egy gyárnegyed volt.De az nem számított , a munkás és a bűnöző rokon fogalmak voltak akkoriban.Csakúgy mint nem régebben a cigány, aztán a ballibsik illetve most a „migráns”)