Színházi fotók 57. — A Napsugár fiúk a Játékszínben

2015 november 16 7:27 de. Színházi fotók 57. — A Napsugár fiúk a Játékszínben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

NEIL SIMON

A Napsugár fiúk

Willie Clark és Alfred Lewis az amerikai kabaré aranykorának híres párosa, akiket mindenki a Napsugár fiúk néven ismer. Al és Willie igaz jó barátok a magánéletben és egymáshoz hű komédiások a színpadon. Ez a békebeli állapot egészen addig tart, míg Alfred úgy nem határoz, hogy visszavonul. Ezzel azonban nem csak saját sorsáról, de Willie életéről is döntött. A Napsugár fiúk soha többé nem léptek közösen színpadra. Azonban a szakítás után 11 évvel nagyszabású televíziós műsor készül a Vaudeville kabaré aranykoráról, melyben újra akarják éleszteni a híres duót.
Ekkor kezdődik a történet, melyben a több mint tíz éve egymással szóba sem álló színészpár, Alfred és Willie ismét találkoznak.
A darab kettejük kapcsolatáról szól és arról, hogy végül felül tud-e kerekedni sértettségükön a szakma iránti szenvedély és az egymás iránt érzett barátság.

(Madách színház)

A Madách Színház után most a JÁTÉKSZÍN tűzte műsorára ezt a keserédes komédiát.

A két főszereplőnek Gálvölgyi Jánosnak és Benedek Miklósnak igazi jutalomjáték ez a szerep. Jóllehet már 75 alkalommal szerepeltek a Napsugár fiúkban.

Szereplők:

Willie Clark   GÁLVÖLGYI JÁNOS
Al Lewis   BENEDEK MIKLÓS
Ben Clark   NAGY SÁNDOR
Ápolónő   DOBOS JUDIT
Nővér   SZŐLŐSKEI TIMEA
Ügyelő   PETYI JÁNOS

Rendező:  SZIRTES TAMÁS

Fordította: Ungvári Tamás

Bemutató: 2015. november 18.

Fotók:  Gergely Bea

A NAPSUGÁR FIÚK  a Játékszínben 023

A NAPSUGÁR FIÚK  a Játékszínben 027

A NAPSUGÁR FIÚK  a Játékszínben 116

A NAPSUGÁR FIÚK  a Játékszínben 127

A NAPSUGÁR FIÚK  a Játékszínben 155

A NAPSUGÁR FIÚK  a Játékszínben 219

Comments are closed