A nő szüljön! Ne munkahelyen üljön!

2015 december 18 8:17 de.8 hozzászólás

Kedves Jányom!

Most egy cseppet összezavarodtam ott lent. Igen, igen, jól érted. „Ott lent.” Én csak nő vagyok. Gondolkodni nekem nem hazafias. „-Fias”..érted! Azzal én nem szolgálom a hazát, ha csatlakozom a libsi libbancsokhoz. Példát veszek a kecskékről, akiket apám kapott értem: szülök, mert az nekem kötelesség.

Vezérünk szavai: a nemzetközi helyzet fokozódik. Meg kell védeni a hazát a muszlim hordától, akik szaporodnak ám, mert nem átallanak keresztény földön négy feleséggel hálni. Hát akkor négy helyett is szülök. Várjunk csak! Nem lesz az elég. Mert ki kell szülnöm a putriból a másik szapora fajta írmagjait, akik éppen most nem ellenségeink, mert van helyettük jobb, de rajtuk tartjuk a szemünket, mert még el tanálnak sokasodni, amíg vigyázó szemeink a határt fürkészik.

Érted-e már miért vannak „terhes” gondolataim a fejemben ott lent? A nő szüljön! Ne munkahelyen üljön! Jányom, elmagyarázom szépen: A fejed arra van, hogy befesd a hajad rajta. Akkor rád talál, akihez tartozhatsz és annak a valakinek majd szülhetsz gyerekeket, s a haza fényre derül. Pénzre nem gondolj! Adegy, a jó fideszes bácsik gondoskodnak róla, hogy naponta egyszer melegételhez jussanak a rászoruló gyerekek. Adkettő, a Hegedűs kihirdette Magyarországon nincs gyermekéhezés. (Sic. A jóléti és kultúrtársadalmakban nem avitosan kidobolják, hanem kihegedülik a híreket.) A jó szülő lop, ha úgy fordul a sors kereke. De, a nótáját mindenképpen elhúzzák.

A „két szoba, három gyerek, nincs ki a négy kereked” álomszlogen a múlté. Lemaradt az elejéről a realitás: az „egy szülő”. Emeltük a tétet „három királyfira, három királylányra”. Érzem, ahogy a női principiumom benedvesedik, beteljesedik, „Kövér” gyerekeket szülök. Látod lányom? Ez a dicsőség.

„Gyere haza fiatal” jányom abból a ködös országból! Megőrülök a genderben. Félek, a sok feminin férfi között a metroban leszel szexuális. Ne gyere nekem azzal, hogy te globálisan gondolkodol, mert itt lokálisan kell tenni valamit. Én nem értem az ángulus beszédet. Nem tudom mit jelent az sustainable civilisation vagy a population matters, de apád már elígérte az első éjszakád jogát. A Mikulás bácsi is hozott neked ajándékot. Idéntől a lányok virgács helyett vakkomondort kapnak, aki a hátad mögé áll, ha szükség lesz rá. Zavarosak a gondolataim, mert apád nincs itthon, hogy diktáljon nekem.

Szeretve ölel: Anyád

*

Kedves Anyám!

Jól értem szavait. Minden cseppjét lenyelem.

Kecskés Tünde (Ottawa)

Illusztráció: Irma Stern

Illusztráció: Irma Stern / South African Jewish Museum

8 hozzászólás

  • Tragikomikusan tökéletes!
    .
    Mária országának lakójaként (nemzetvezetőink még nem döntötték el, lehetek-e honpolgár, mert mmint „ellenzéki érzelmű” lehetek-e a nemzettest tagja. A Nagy Magyar Hímtagok majd eldöntik.) nem értem hogy az a magasságos miért velünk b@szakodik?
    .
    Mivel érdemeltük ki, hogy a történelmünkben annyiszor, annyiféle színben, annyiféle zászló alatt, mindig ugyanabba a sz@rba lépjünk. Hazug, csaló gazembereket emelünk újra és újra hatalomba.

  • A lány apjának is ideje lenne már öregecskedő feleségét lecserélnie egy fiatalabbra.

  • Brilliáns! Nem kell tartani attól, hogy külön géppel sietnek majd érted, hogy ezt a vádiratodat visszavihessék az országba.

  • Unokákat Laci néninek!

    Baszódjál meg, Kövér László,
    szülj sok unokát;
    tövig verjék seggedbe a
    rücskös uborkát.

    Kerüld el a vak komondort,
    nehogy elvetélj:
    nem lesz majd unokád, kinek
    Viktorról mesélj.

    Színezd ki a legendáját:
    élő isten ő;
    képe előtt imádkozik
    sok fideSS-hivő.

    Tetováltass a karjukra
    pár szentenciát,
    mit a Führer böffentett fel,
    mint esszenciát.

    Hadd lássák és hadd olvassák,
    mily nagy ember ő;
    hadd váljon majd belőlük is
    fideSS-nagymenő!

    Járasd őket Semjén Zsolthoz,
    tudják a hittant;
    legyen csak minden porontyod
    szép egyen-hibbant.

    Tépkedjék ki legyek szárnyát
    a kis szadisták,
    és felnőve legyenek mind
    minta-fasiszták.

    Küldd csak őket ki a frontra:
    „szabadságharc” van!
    Hulljanak el mindnyájan a
    „szabadságharcban”!

    Akkor talán rádöbbensz majd,
    banga nagyapó:
    nem hazafi voltál, hanem
    egy fideSS-tahó.

    vagy:
    Szálanként tépjék ki bajszod
    családi körben,
    s nyugodj majdan szőrzet nélkül
    baráti földben.

  • Azért nem volt mindig feminizmus sem!
    Pl. Nagyanyám korában!
    36 éves volt mikor özvegyen maradt 6 gyerekkel, négy fiú volt és két lány. Minden fia diplomás lett. Az egyik feltaláló mérnök, a másik bankigazgató a harmadik újságtulajdonos, és a negyedik üzletember.A két lány pedig, az egyik varrni tanult, a másik kifőzdét nyitott.
    Nagyanyám nálunk lakott öreg korában és itt is halt meg 93 évesen.
    Nekem ő volt mindig a példaképem!
    Pici, töpörödött öregasszony volt, de gyermekei minden vasárnap eljöttek hozzá , mikor a szobába léptek kezetcsókoltak neki és társalkodónőt fogadtak mellé, hogy napközben ne unatkozzon!
    Vajon, a karrierista nők is ilyen sok szeretetet kapnának a volt karrierjük miatt?

  • El kéne olvasni mit is mondott Kövér. Vagy legalább az elejét. Vagy ha az is fárasztó, akkor legalább az első szót…
    Amúgy így hangzik:
    „SZERETNÉNK, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.”

    Hát ez szörnyűűűűűűűűűű!

  • Bizony, nagy öröm is az unoka!
    Hát még ha már felnőtt és tudunk velük eszmecserét folytatni!

  • Kedves moderátor, döbbenten olvasom bonhomme név alatt keverő személy közlését. Soha nem gondoltam, hogy a KMH ilyesmit leközölne!

    bonhomme,
    nem tévedtél el egy kicsit ezzel a förmedvénnyel? Ha óhajtod, adok egypár linket, ahol boldogan befogadnak az ilyen „mondanivalóval”.