Színházi fotók 70. — Páratlan páros 900. előadás!

2016 január 1 11:17 de. Színházi fotók 70. — Páratlan páros 900. előadás! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tegnap,  2015.12.31-én nagy nap volt a Madách Színházban.

Pontosan 30 évvel ezelőtt mutatták be először a Páratlan páros c.komédiát.  Azóta is nagy kedvence a közönségnek ez a darab. A harminc év alatt pár szereplő elment, jöttek helyettük ujjak, de egy színész,  SZEREDNYEY BÉLA az egyetlen , aki mind a 900 adásban szerepelt!

A kezdő csapatban ott volt még Cseke Péter, Tóth Enikő, Kökényessy Ági is, akik kisebb kihagyásokkal, de ma is szerepelnek a darabban.

A színészeket Szirtes Tamás színigazgató köszöntötte.

A fotók a 900. előadás után megrendezett kis ünnepségen készültek.

*

Páratlan páros….

Szerző: RAY COONEY

Fordította: Ungvári Tamás

John Smith londoni taxisofőr, hétköznapi ember, különös ismertetőjele nincs, szorgalmasan fuvarozza saját kocsiján az utasokat, olykor túlórázik és munka után siet haza, szerető feleségéhez. Valószínűleg békés nyugalomban élné le életét, ha egy este nem keveredne bele egy verekedésbe, amikor is egy idős hölgyet véd meg két huligántól. A támadók elmenekülnek, John azonban megsebesül, mert a hölgy őt is támadónak véli és leüti a táskájával. John fejsérülését ellátják a kórházban és reggel egy rendőrfelügyelő szállítja haza. És ekkor különös dolog derül ki. John más címet mondott be a rendőrségen és mást a kórházban. Elkezdődik a kétségbeesett magyarázkodás, amelybe a felső lakó is bekapcsolódik. És ettől kezdve elszabadul a pokol! John Smithről, erről az átlagemberről a legelképesztőbb titkok kerülnek napvilágra. Két szomszédos kerületben két lakása van, s az egyikben Mary, a másikban Barbara nevű feleségével él együtt. A leleplezéstől való rettegés Johnt hihetetlen helyzetekbe sodorja (forrás:színház).

Szereplők:

Tóth Enikő, Kökényessy Ági, Cseke Péter, Lőte Attila, Barabás Kiss Zoltán, Szerednyey Béla,

Pusztaszeri Kornél, Laklóth Aladár, Lippai László, Galbenisz Tomasz

Fotók: Gergely Bea

Páratlan páros 900! a Madách Színházban 008

Páratlan páros 900! a Madách Színházban 016

Páratlan páros 900! a Madách Színházban 019

Páratlan páros 900! a Madách Színházban 038

Páratlan páros 900! a Madách Színházban 052

Páratlan páros 900! a Madách Színházban 064

 

Comments are closed