Rövid szünet a KMH-nál

2016 március 17 2:15 du.5 hozzászólás

Jelenleg Washington DC-ben vagyok, ahol a German Historical Institute meghívásának teszek eleget és elõadok ma délután az 1956-os forradalomról, illetve az azt követõ magyar menekültválságról. A konferencia elsõ fele öt történelmi menekültkrízist vizsgál, köztük a magyart. A konferencia második része azonban a mai krízist vizsgálja.

Mivel elég sûrû a programom az amerikai fõvárosban, és az internet sem muzsikál tökéletesen laptopomon, legközelebb vasárnap olvashatnak friss cikket lapunkban. A kommenteket igyekszem moderálni és lehozni, bár ez is kissé lassabban fog menni.

Köszönöm türelmüket és megértésüket.

Christopher Adam
Kanadai Magyar Hírlap

5 hozzászólás

  • Kedves Chris!

    Ajanlanam a Glarysoft Utilities-t, meg az ingyenes verzioja is eleg szepen kitorol minden feleslegest a komuterrol es gyorsabba teszi.

    http://www.glarysoft.com/

  • Chris!
    Remélem, hogy az előadásról és az egészről ami ott történt írsz egy beszámolót majd a KMH hasábjain.

  • Remélem beszámolsz nekik a MAI egymillióról is, mert akárhogy veszzük, ezek is menekültek. ’56 csak 200 ezret adott a világnak… Az Orbán rendszer pedig, lásd fent…

  • Chris vigyázz!

    „Ha nincs itthon a macska, cincognak az egerek.” – Régi magyar közmondás. Amikor a gazda távol van a háztól a kártevők elszaporodnak.

    Ez a veszély különösen nagy a KMH házban, ahol a Gazda oda nem figyelése, restsége, vagy mármár vészes naivsága okán, így is túl sok náci ütött benne tanyát… 🙁 !!!

    .

  • Georgina Bojana

    Kedves Crhis!
    Bízom és remélem, a YouTube-on lehetőségünk lesz megnézni, meghallgatni az előadásodat!
    A legjobbakat kívánom!
    G.B.