A gyávaságból sosem lesz kormányváltás – Nem szabad résztvenni egy vesztes ellenzéki szövetségben!

2016 május 12 10:51 de.125 hozzászólás

A Magyar Szocialista Párt még nem kommentálta. A Lehet Más a Politika szerint csupán médiacirkusz. A referendum-ellenes Demokratikus Koalíció pedig elkésett a szavazásról Vadai Ágnes és Varju László szerint.

E pártok egyike sem szavazott Orbán Viktor Európa-ellenes népszavazása ellen a parlamentben.

Pedig egy hergelő és megosztó népszavazási kezdeményezés esetében mindenkinek világos álláspontot kell képviselnie az országgyűlésben, mert a gyávaságból sosem lesz kormányváltás. Hiszen, ha valaki nem elég bátor ahhoz, hogy ma leszavazza Orbán Viktor Európa-ellenes, Magyarországot Európából kivezető akcióját, akkor hogy lesz majd képes 2018-ban megmérkőzni vele?

A győzelemben mindenkinek partnerei leszünk, egy vereségre készülő szövetségben viszont nem leszünk partnerei senkinek sem. Az Együtt túlélte a 2014 után kialakult helyzetet, melybe majdnem beleroppantunk, ma már van 4 százalékos támogatottságunk, önállóan is bejutnánk a parlamentbe. De nekünk nem pusztán ez a célunk. Mi győzelmet akarunk, ezért nem vehetünk részt egy vesztes szövetségben.

Szigetvári Viktor

125 hozzászólás

  • Tisztelt Szigetvári Viktor !

    2018 ban, ha valamilyen baloldali katyvasz, vagy JOBBIK + törpepártok, egy szavazattal is megelőznék a kormánypártokat, és nyernének, Orbánnak tennének szívességet…. Levennék róla a diktátor, jelzőt, és ellenzékbe kényszerítenék… Orbán ellenzékben sokkal ütősebb politikus, mint kormányon, és a beágyazottsága, sem akármi, egyenként mosná fel a padlót, a „nyertesekkel”… – Kihasználná kegyetlenül, ellenfelei egyet nem értését, beteges hatalomvágyát, korrupciós affinitását… – Bár ahogy elnézem nyugodtan hátradőlhet, az ellenzék nulla, – neki minden megoldás megfelel…! – Amikor is a tolvaj tolvajozik, vagy, bolt nyitva tartáson, 5 kilométeres kis vonaton stb. rugózik. – Akkor sincs semmitől tartani valója, ha vitéz Szigetvári Viktor lesz a kihívója ! Viktor, akár egy magad is indulsz, rajtad múlik a kormányváltás !

  • Hegedűs Sándor

    Szégyellem magam a „demokratikus „ellenzék” helyett! Mit tesznek? Semmit (nekem a Szigetvári Viktor elnök úr sem ér többet, hiszen csak egymást bántják, hiszen ő sem tesz mást!). Tudja mit én mint egyszerű választó nem kérek ebből a magyar vircsaftból, gyilkolják egymást a maffia meg rabolja ki hazánkat, ahogy azt annak idején Szálasi Ferenc nyilas diktátor tette (persze kellet ehhez a Horthy Miklós és bandájának a 24 éves diktatúrája!)!

    Ez a nép lehet, hogy tényleg ezt érdemli!

  • Seres Róbert

    „Európa-ellenes népszavazás”! Viktorka, megvan-e mind a négy kereked? Két silányan sikeredett ellemivel is lehet következtetni arra, hogy mi az alantas szándékotok Európával! Hála a Magasságosnak, hogy a keleti blokk agyonsajnált cocialista országai még képesek a normális helyzet felismerésre, mert ha mi is olyan hypózott agyuak lennénk mint a felsőbbrendű észjárású nyugatiak, akkor Európa már rég Mekka felé fordulva kezdené a napot! Magyarország addig örvendezzen amíg nem a tefélétek kezében van a sorsa, mert annál még egy undorító orbáni anarchia is demokratikusabb, az általatok szégyenletesnek tartott népszavazásokkal együtt!

  • Avi Ben Giora

    Tisztelt Szigetvári úr! Maga egy az egyben leszeretné utánozni azt ami itt Ausztriában folyik? Nem hiszem, hogy menni fog. Én nem vagyok sem Orbán sem Fidesz párti de egyben Orbán pártján vagyok. Nevezetesen abban, hogy ebből a mostani Európai közösségből jobb kimaradni. Magyarországnak eddig sem volt sok haszna belőle (illetve ami volt az üvegzsebekbe vándorolt)Ma Magyarországon nincs egyetlen egy olyan karizmatikus vezető, aki képe lenne gatyába rázni azt amit elcsesztek abban az országban. Igérni hitegetni az már manapság régi nóta és nagyon jól ismerik, nem kapnak rá szavazatokat. Maga szerint a Jobbik miért lesz a mérleg nyelve ha nem a győztese? Mert azt szónokolják amit a köznép szeret hallani. Viszont az igéreteiből semmit sem fog tudni megvalósítani. Sem gyakorlatuk sem egy megvalósítható koncepciójuk nincsen. Pusztán ők is akarnak a koncból kitépni mármint a maradékból. Mert Magyarországon bárki kerül hatalomra az első dolga, hogy jól megszedje magát, aztán oszt egy keveset a haveroknak támogatóknak és ha marad valami azt szétszórja a polgárnak. Ez olyan mint amikor a király megszánja a jobbágyokat és a népközé vegyülve szórja a garasokat, hogy ki mennyit bír összekapkodni. Magyarországon nem lesznek képesek a szocik és az ellenzékiek úgy újítani hogy az egycsapásra szavazókat is hozzon nekik. Orbán politikája azért nem tetszik Európában mert mai napig azt gondolják egy olyan túresz kis ország mint Magyarország ne akarjon sokat ugrabugrálni, tegye azt amit mondanak neki.(amikor az orosz a nyakán ült miért ugrált nekik? Most nincsenek ugyan megszálva de azt szeretnék ha úgy ugrálnának mint annó az oroszoknak. Ez is egyfajta elnyomás kihasználás csak nem katonasággal hanem gazdaságilag ami sokkal fájdalmasabb és lassubb halál) Nekem pusztán csak ezért tetszik Orbán, hogy megmerte mondani márpedig Magyarország nem fog és nem is képes befogadni menekülteket. Ezt eltűrnék az Angoloktól vagy Luxemburgtól de a magyaroktól nem. Lesz is még ebből kis konflikt csak tessenek kivárni.

  • Nos nem csak a „gyávaság”….(nem gyávák,ha támadni kell mindent,csak azért,mert esetleg jó,sikeres,népszerű és nem ők találták ki,persze vannak kivételek:elhibázott döntések, intézkedések,de kevés….)hanem az ÉSZ(?)!!!!a realitás,a hitelesség,program hiánya ,egymás szánalmas ócsárlása stb.miatt
    nincs semmi esélye a jelenlegi parányi…baloldalnak!
    Rövid távon biztosan nem (hosszútávon sincs sok remény…)pláne
    a cikkíró által képviselt pártnak!
    Az ellenzékből egyedül a Jobbiknak van esze,programja és főleg még nincs sötét múltja……
    Na a közeljövőben biztosan nem kell izgulni!

  • Az impériumi konstrukciókban mindent a tömegvezérlési célnak alárendelten EGY KÖZPONTBÓL IRÁNYÍTVA működtetnek.
    Nagyon itt van az ideje az ébredésünknek, h mindent annak lássunk ami.
    A pluralitás csak a plebsz számára gyártott (színdarab) valóságban létezik.
    Ezt Shakaespeare is tudta és el is mondta (színház az egész világ és mi vagyunk benne a színészek).

  • Christopher Adam

    Van aki még esetleg emlékszik 2002-re, az első fordulóra? A legtöbb felmérés 5-10 százalékos fideszes fölényt mutatott, aztán a választás éjszakáját kiderült, hogy sok-sok „billegő” egyéni körzetben a baloldal vezetett és az MSZP-SZDSZ listán is megelőzte a Fideszt. A Fidesz tábora magabiztosságban és arroganciában viszont első helyen állt. Aztán a csalódottságban is.

    Nem azt mondom, hogy most hasonló lenne a helyzet. Azt viszont igen, hogy a felmérések rendre alábecsülik a baloldali pártok támogatottságát…és „rejtőzködő” szavazóból is sok van.

  • @Avi Ben Giora, ezt írod:
    „….a Jobbik miért lesz a mérleg nyelve ha nem a győztese? Mert azt szónokolják amit a köznép szeret hallani. Viszont az igéreteiből semmit sem fog tudni megvalósítani. Sem gyakorlatuk sem egy megvalósítható koncepciójuk nincsen.”
    ……
    Megköszönném, ha a Jobbik programját elolvasnád, legalább utólag, és megmondanád melyik pontja megvalósíthatatlan, vagy felelőtlenül ígérgető. Az ilyen hasra-ütésre kialakított vélemények csak erősítik azokat, akiknek program elolvasás után egy-két pont megtetszik.
    ……..
    https://jobbik.hu/sites/default/files/cikkcsatolmany/kimondjukmegoldjuk2014_netre.pdf

  • Kedves laszló!

    Nagyon élveztem a hozzászólását a cikkhez,de a feltételezett
    „fenyegetések” a mostani kormánnyal szemben(amelyik többször írtam
    tárgyilagosan,hogy nem hibátlan,nem tökéletes,de….!!)csak a
    vicc kategóriájába tartoznak,a normális többség örömére….!
    Persze ha 2018-ig megalakulna egy korrekt,MAGYAR,programot ajánló
    a többséget képviselő párt,akkor sokan odafigyelnének!
    Ja meg minden(nem pártszimpátia!!!)közvélemény kutató szerint a
    baloldalnak semmi esélye,még akkor sem,ha vannak akik most nem nyilatkoznak,de ugye annyi „rejtőzködő”…baloldalimádó azért
    távolról sincs,mint amiben sokan reménykednek……

  • Chris, sajnos sokunknak mélyen bevésődött az általunk csak elcsalt választásnak gondolt 2002-es.
    Nem kellett sokat csalni, csak pár tized százalékot.
    Hiába nyerte meg a Fidesz a választást, nem tudott kormányt alakítani, mert a MIÉP pár tized százalék híján nem jutott be a Parlamentbe – hogy kívülről támogassa a Fideszt – ellenben a liberális SZDSZ pár tizednek köszönhetően bejutott. A Fidesz rögtön, kételkedés nélkül elfogadta a pengeélen táncoló eredményt, belátta, hogy gyarmattartóinknak a MIÉP beengedhetetlen a politikai küzdőtérre. Szerencsére ma már olyan erő birtokában van a Jobbik, hogy a Fidesznek semmiféle félnivalója nincs, sőt még mumusként is ijesztgethet vele: ha mi megbukunk, jön a Jobbik.
    …….
    A baloldal épkézláb gondolatok és alulról építkezés híján évekig reménytelen eset marad.

  • charlie
    Megkínálhatlak egy kis Cavintonnal ?
    Pintér vezényelte le a 2002-es választást, csalt volna ?….DDD
    Viszont 2014 ! Az szép volt, a határon túli kettős állampolgárok levélben szavazhattak, de, viszont, ellenben a kint dolgozók csak a követségen, már ha 1 napos túrába ez belefért.

  • Ellene szavazatok gyártással nagy eredményességet lehetett elérni. És egyben, megnövelni a szavazási paródiába beugratottak számát.
    Szerintem mára Hazánkban ez a lehetőség is erősen lecsökkent.
    És erősen lecsökkent az álcivil figurával való bűvészkedés lehetősége is.
    Már nagyon közel van az igazság órája.

  • charlie,
    hát ennyire vagy?Megint naiv voltam.Teljes a bizonyíték,hogy Illének volt igaza,amikor a pesti Lotz teremben kitárgyaltunk téged.Mindketten mondtuk a magunk véleményét.Ő meg egyszerűen kiröhögött engem.Most már látom,hogy Neki volt igaza.Ugyan az volt a véleménye rólad,mint Geyzának. Jogosan!
    Megbocsájthatatlan még akkor is,ha nagyon sok pénzért csinálod.

  • Na gyuri10 és geyza összefogott…..azonos szinten vannak,nem teljesen világos,hogy mi a bajuk charlie -val,aki régen más volt,vagy netán nyitott szemmel jár a világban és ma sok dologban a tényeknek,valóságnak hisz?…..
    Ami Illét illeti,hát ő is hasonló szinten van mint az említettek..legalábbis jellemben…. vádaskodnak,birkóznak..őrjöngenek,persze a szellemi képességeikben van némi különbség Ille javára,de nem oszt szoroz,halmozottan
    terheltek és reménytelen senkik!

  • charlie!

    nem kéne hagyni magát…!az ilyenekkel szemben!

  • Charlie 3:07!
    Elolvastam. Megírtam. Nem volt rövid.
    http://kanadaihirlap.com/2015/05/27/part-pr-1/
    http://kanadaihirlap.com/2015/05/28/part-pr-2/
    Két részletben közölte a lap, és még így is maradtak ki fontos szempontok.
    Jellemző módon egyetlen komment sem érkezett egyik részlethez se.
    Mondjuk vannak, akiktől nem várom, hogy összetett mondatokat fel tudjanak fogni. Nekik elég a „Folytatjuk”…
    Szándékom szerint folytattam volna a többi ellenzéki programmal, hiszen készülnek ilyenek. De minek, ha el sem olvassák? Mert 8-10 órai munka rámegy egy ilyen böngészésre.

  • marcsa
    te szerencsétlen lelki és agyi sérült evolúciós hulladék.Honnan veszed a pofátlanságot,hogy Geyzát,Illét és Engem egyáltalán megszólíts?Alantas,undorító indulataiddal ráadásul minősíteni is merészelj?Kinek vagy helyesebben minek képzeled magad?Ennyi unintelligenciával még a nemzetes asszonyi címet sem pályázhatod meg. Charlie nem a lieblingem,de akkor is csodálkoznék rajta, (intelligenciája miatt)ha téged észre venne.Nekem is csak lábtörlőnek felelsz meg.Ha lehet a jövőben azzal levelezzél akinek kiittad a lábvizét,mert én még arra sem tartalak jónak. Már többször megígérted,hogy elsüllyedsz erről az oldalról. Természetesen az igazmondást sem a csatornában tanítják vagy a külvárosi raktárak patkányai között. USZKUT.

  • Én a Jobbikot támogattam a választási programja, ennek elsősorban a gazdasági része miatt.
    Még párton kívüli párt delegáltként választási biztosi feladatot is vállaltam.
    Aztán rá kellett döbbennem, h egy pillanatig sem gondolták komolyan azt amit a választáshoz készített brosúrában leírtak.
    Ma már tudom, h felelősségteljes ember csak annak adja át a rendelkezési jogát akit ismer és úgy ismer, h nem él vissza vele.

  • mávtelep, nem kell Cavinton, hidd el minden momentumra emlékszem az akkor történtekről Pintértől Trutykó Emiliáig, a villámgyorsan megsemmisített szavazólapoktól, az újraszámolást követelő barátaimig.
    ……..
    A feltételezés az volt, hogy az érvénytelen szavazatok sokasága mind miép-es volt, csak valakik behúztak egy másik X-et is, így a szavazólap érvénytelen lett. Ez percek alatt átnézhető lett volna, de a feltűnően gyors megsemmisítés ezt megakadályozta. Még egyszer: pár tizedszázalékon múlt hogy melyik oldal kormányozhat, a Fidesz olyan pergőtüzet kapott Amerikából, hogy inkább belátta a vereséget.
    …….
    http://www.magyarszemle.hu/cikk/20110706_magyarorszag_kep_az_amerikai_sajtoban_1998_2002_

  • Gyuri bácsi, nagyon megtisztelő, hogy egyáltalán felmerültem mint téma köztetek, Illét őszintén sajnálom, remek munkabírású ember, csak rossz irányba és magányosan, megkeseredve ássa élete alagútját.
    Légy szíves pár bővített mondatban rajzold már fel, hogy melyik gondolatom verte ki a biztosítékot nálad, mert utólag is elnézést kérek, ha valamelyik kilógott a rám szabott „skatulyádból”.

  • Kedves Margit, sajnálom hogy kihagytam anno egy ilyen ziccert, mivel kedvenceim közé tartoznak az „ateista, liberális szocialista” elemzések, valószínűleg nyaralni voltam.
    Elolvastam mindkét részt és talán egy részt bírálnék hamarjában, a gyermek ellátásához szükséges cikkek áfájának csökkentésével foglalkozót: – „ez az intézkedés legfeljebb arra jó, hogy lehessen valakiből „áfa-biztos”, aki ezen a címen magas fizetést, meg drága kiszolgáló személyzetet kap”.
    Ez a kifogás szerintem méltatlan egy jó kezdeményezés bírálatakor.

  • charlie,
    ez csak egy mondatnak a fele,de elég világos identitást adsz magadról,melyben elismered egy szemét,nácipárthoz tartozásodat. Akár pénzért sem de ideológiából különösen megbocsájthatatlan. Akkor is ha sima értelmezhető szavakkal van leírva,melyet az átlag pórnép saját indulataival fog fel.Így csaptad ki a biztosítékot 2016 máj 12. én 3:40 es beírásoddal:”Szerencsére ma már olyan erő birtokában van a jobbik,hogy…”stb.
    Ezen túlmenően nem akarok hülye közmondásokat idézni,de”madarat tolláról…”.Ha ez a marcsa nevű rakás szerencsétlenség kiáll melletted,akkor valamit nagyon rosszul csináltál.

  • Gyuri bácsi, sosem titkoltam az affinitásom.
    Csapás-ellencsapás, akció-reakció, ezek a fogalompárok hozták létre a Jobbikot, ha a baloldalnak esze lett volna, sosem feszíti addig a húrt, hogy ennyire megerősödjünk.
    Milyen politikai aktorok tervezhették ezt meg? (a véletlenben nemigen hiszek)
    ……….
    Szerintem ha az okok megszűnnek, a Jobbik is eltűnik sok magyar párthoz hasonlóan, vagy csak szakértőkből álló párttá lesz. De, ha körbenézel a nagyvilágban, pont azt lájuk, hogy reakcióként óriássá duzzadnak a nemzeti pártok. Jellemezheted „szemét nácipártoknak” őket, de ez nemigen gátolja a növekedésüket. És remélem észreveszed, mintha készakarva fűtenék a radikálisok kazánját, had „robogjunk” még gyorsabban.

  • A Jobbikot az hozta létre, h ha nem tudsz valamit megfékezni, akkor állj az élére és siklasd ki.
    A Jobbik előfutára a polgári körök voltak.
    Ezzel nem tudták elerodálni az elégedetlen és tenni akaró erőt.
    A megmaradt erőből hozták létre a Nemzeti Gárdát és a Jobbikot.
    Mily érdekes, Vona, Orbán oszlopos cimborája, a polgári körök ifjúsági tagozatának magas rangú tagja volt.
    Félő volt, h a soros választási paródián a Jobbik a nagyon nem polkorrekt habitusával túlnyeri magát.
    Tettek róla, h ne így legyen.

  • gyuri 10!

    Számomra tényleg lealacsonyodás,hogy egyáltalán reagálok a sötét ,bunkó, ocsmányságaitokra,persze a „stílusotok”-at nem lehet és nem is akarom „felülmúlni”….talán észre kellene venni,hogy normális
    kulturált emberekkel beszélgetek….nektek nem kell reagálni,és
    máshoz hasonlóan jogom van írni,főleg a kinti félrevezetetteket
    hazugságok helyett reálisan tájékoztatni!
    Na ennyi,nyugodjatok le szépen!
    Moderáljátok magatokat,ha már más nem teszi veletek….

  • Amúgy nem a „kultúráért” járok ide,mint többen akikről sorra kiderül,hogy „nácik,fasiszták,hülyék”először még becsomagolva
    írjátok,később meg kitör belőletek a tehetetlen düh,bunkóság…
    az igazi értékeitek!

  • Charlie! A Jobbik gazdasági programjával az a legnagyobb baj, hogy ki van próbálva: nem működik. Minden ártámogatást a költségvetésből fizetnek. A költségvetés bevételeit pedig mi adjuk össze (úgy 95%-ban), szja-ból, áfából, jövedéki, társasági, meg még vagy 40 címen szedett adóból. Nem az árat kell támogatni, hanem a rászorulót. Az ártámogatás az újraelosztás egyik legrosszabb módja. Sok hátránya van, de a legnagyobb, hogy megöli az innovációt. Kisebb, hogy mi a fenéért kéne pl. Gyurcsány kisgyerekének rugdalózójához a közösből hozzátenni bármennyit is
    Hogy öli meg az innovációt? A költségvetés mindig kevés – legalábbis az igényekhez képest. Tehát határa van annak, hogy mit és mennyit támogatunk. Pl. a gyár megcsinál egy cipőt 100 forintért, azt eladja 110-ért, a kereskedő továbbadja 115-ért, a kiskereskedő 130-ért teszi a kirakatba. Az állam azt mondja: 30 forintot állok, hogy meg tudja venni a gyerekes család. Ez a 30 megy a kereskedőnek – hogy tudjon áruházat fűteni, eladót fizetni stb. -, meg a gyárnak. Igenám, de jön jobb anyag, jobb modell, az már csak 120-ból jönne ki. Az állam azt mondja: annyi nincs, jó lesz a régi. A vevő meg elszalad jobb vidékekre, ahol kapni lehet tartósabb, puhább, jobb felépítésű cipőt. A hazai gyár meg nyomatja az ósdit – a szegénynek azt is el tudja adni, hiszen hozzá teszünk a közösből. Mi a fenének fejlesszen, törje a fejét, kockáztassa, hogy nem jön be az újdonság? Naponta végigéltem effajta alkukat – ebbe döglött bele a „világhírű” magyar ipar. Tudom ezt vonattal, hajóval, turbinával is.
    Elnézést a terjedelemért, de ilyesmit nem lehet lózungokkal megmagyarázni.

  • Szerény véleményem szerint, a Jobbik nem fog soha hatalomra kerülni,a magyarok ennél értelmesebbek!
    Viszont, a baloldal sem, akár hogyan kecegtett, nem tud összetartani, csak ugrál, mint egy bezárt kutya.

  • Kedves Margit, bizonyosan jobb vagy nálam bármely közgazdasági témában, tehát én nem is próbálnék okosakat mondani.
    De ismerve a Jobbik gazdasági kabinetjét – ahol egyetemi tanártól a piacon is sikeres menedzserig sokan megfordulnak – kizárt a szakmaiatlanság. Egyedül a prioritásokban lehet különbség bal vagy jobb, nemzeti vagy liberális gazdaságpolitika között. És én bízom benne, hogy tisztességes, megvalósítható célok vezérelnék őket a hatalomhoz érve.
    …….
    Azért zárójelben megjegyezném mennyire példamutató a jobbikos vezetésű városok működése, nincs eladósodás, nincs korrupció, szépülnek a települések, pedig a sok „ellenlábas” nagyítóval figyeli a ténykedésünket.

  • charlie,
    azt hogy a jobbik micsoda nem én állapítottam meg.Én csak annyit mondhatok,hogy még nácipártnak is a legfurcsább.Több évi aljas szájtépés után megy a „főideológus”3.14 csa nád tórát tanulni a Köves Slomohoz. Szombatot,Ros Hasánát,Peszachot és Chanukát ünnepelni kipával a zsinagógában.Én az ő helyében Kaddist mondatnék magam után.Lehet,hogy a huzavona gábor is nemsokára követi a „jó példát”.Te kapsz annyit a pártmunkádért amiből fogsz tudni egy kipát vásárolni?Te is ajánlod majd a parlamenti toalettben a nadrágod letolását,bizonyítandó fajtiszta jobbikosságod,mint a zazrivetz pártfőtitkárod?Mindezt azért gondolom,mert a tisztességes,kulturált modorodból úgy tűnik mintha benned is lenne egy vonóval!
    Egyébként a marcsi nevű némberrel nem kívánok soha többé foglalkozni.Helyettem foglalkozzon vele a Kozarek utódja.Stílusa és szellemi képességei olyanok,mint annak a cselédnek akit Anyám annak idején kirúgott,mert vissza tegezte.Lehet,hogy a véletlen fricskája,azt is marcsának hívták,de az még Anyám bundáját is meglovasította.Akkoriban egy zsidó asszony még feljelentést sem tehetett.Különösen nem egy akkor már nemzetes asszony ellen.
    Ha Neked szíved csücske áldásom az”irodalmi”frigyetekre.

  • Kedves Gyuri, itt ragadom meg az alkalmat, hogy hazád megszűletésének évfordulóján a legjobbakat kivánjam Neked, és minden izraelinek!

  • A takonyevo szigetvari viktor,zsidozott is egy nagyott !!!
    Jo lenne megvalogatni milyen emberek butasagait teszik fel, ide a KH -ra legkozelebb !!!

    http://888.hu/article-botrany-elo-adasban-zsidozott-szigetvari-viktor

  • Kedves tartalom!
    A jobbik gazdasági programjában szinte kottára az a Hangya konstrukció van amely eredetiben és számtalan módosított változatában is sokszorosan bizonyított.

  • Christopher Adam

    Hol zsidózott Szigetvári Viktor? A videóban pont a Fidesz kétszínű cinizmusára utalt Szigetvári Viktor és erre Németh Szilárd ripacskodott egyet és kisétált a stúdióból, mert úgy vette, hogy Szigetvári pont őt antiszemitázta le.

  • Ugy latszik Christopher nem egy videot lattunk.
    A riporterno feltett egy kerdest Nemeth Szilardnak. Erre megprobalt valaszolni, de minden masodik szavaba kozbeszolt. Tobbek kozott azt probalta sulykolni szigetvari, cinikusan, hogy biztos a zsidok Brusszelben vannak magyarorszag ellen.
    Ami biztos, hogy az egyutt part az szdsz sorsara jut, es majd mehet az atv- be politikai tanacsadonak, pont mint Kuncze, Magyar Balint, es hasonlo leszerepelt magyar politikusok.
    Ameddig ilyen a baloldal, addig a fidesz rohogve azt csinal amit akar.
    Ennel mar csak Fodor Gabor volt jobb a 0.5% -al, aki igennel szavaz majd a nepszavazason.
    Igen, akarom hogy Brusszel mondja meg, hogy hany felanalfabeta erkezzen Magyarorszagra. Hogy esetleg kozben magyarorszagi parlamenti kepviselo, es Magyarorszag erdekeit kene nezni ?

  • Hát megnéztem a videót. Valóban a brüsszeli zsidókra célzott az illető.. Gondolom, hogy partnerét akarta provoklálni, ami félresikerült.

  • LÁM lám : kiderült A Szigetvári Viktor is miniszterelnök akar lenni ! Ez a lényege az egész pocskondiázásnak!
    Azon a kis videón pedig amelyiket egy másik cikken lehet látni,hallani ez játszódik : SZ.Viktor közbeszólásával provokálja a másik felet.Besározni a másikat,rákenni,hogy zsidózik,mert akkor a balliberális világban már lehet Magyarorzságot zsidózóknak nevezni,lehet szapulni.
    Ez zajlik kedves Urak.!
    Nagytiszteleti üdvözlettel.

  • Kllárika,
    Köszönöm a jókívánságaidat.Nagyon jól esett.Tőled különösen. Különösebb nézeteltérés nem volt köztünk,már csak azért sem mert mindig éreztem,hogy az én mércémmel mérve is emberi EMBER vagy. Meghatódásomtól még egyszer csak annyit,hogy KÖSZÖNÖM!

  • Charlie! A szakma a politikában kevés. És hadd legyek cinikus: ami a diplomákkal meg doktorikkal zajlik ma, csak azért sajnálom, hogy nincs doktorim, mert olyan szívesen letagadnám.
    Nem vagyok okosabb az átlagnál, csak öregebb. Sajnálattal látom, hogyan masíroztok be ugyanazokba a zsákutcákba, amelyeket az én generációm is megjárt, csak mások a föliratok. A Ti nünükétek a „nemzet”, sőt, az „ezeréves” nemzet, holott ez a fogalom még Európában is csak kb. 400 éves, nem beszélve a Föld más részeiről. Árpád bármelyik vitéze értetlenül nézne, ahogy valami számára tök idegen nyelven karattyolnád neki, hogy magyar vagy-e?
    „Szabad nép tesz csuda dolgokat” – mondta egy okos magyar (most nem jut eszembe pontosan, hogy ki, majd utánanézek).”Ó jöjj el szabadság, Te szülj nekem rendet!” – óhajtotta egy másik (ő József Attila volt). Ezzel én sokáig nem tudtam mit kezdeni, hiszen (akkori énem szerint) ez két ellentétes fogalom. Amíg rá nem jöttem, hogy sz…, semmit nem ér a kényszerített Rend. Csakis a megegyezett, folyamatosan alakított rendben képes az ember „csuda” dolgokra. Nekem ez a liberális érték.
    De ez kevés. Az is kell, hogy minden ember méltóságát, jogát a normális élethez elismerd, akkor is, ha szegény, tanulatlan. A legnagyobb vétek a szegénység és a butaság eltűrése, kihasználása. A Petrodvorec (az orosz cárok nyári palotája) roskadozik az aranytól, kristálytól – pompázatos. A mai is regnáló svéd király drottingholmi nyári kastélyát bőven veri pompában egy Szíjártóféle neociki, überprocc lak. De az orosz muzsik sosem élt úgy, mint a svéd farmer. Melyik nép a sikeres? Ez az én szocializmusom.
    Nagy tisztelettel elnézést kérek mindenkitől: de a Jobbiknak nem az antiszemitizmus a legnagyobb veszélye. Az „csak” szükségszerű járuléka annak a mérhetetlen korlátoltságnak, ami nemcsak elutasít, hanem üldözendőnek tart minden eltérő értékrendet.

  • Húúú, de leégtem volna! A „szabad nép tesz csuda dolgokat” ugyanis én a reformkori személyiségek valamelyikének gondoltam (Széchenyire, vagy Aranyra tippeltem volna). De sokkal korábban, Berzsenyi Dániel írta A magyarokhoz c. versében: „Nem sokaság, hanem lélek és szabad nép tesz csuda dolgokat”. Azért a sokaság szerepét nem hagynám ki.

  • Egy órával ezelőtti beírásom,melyben megköszöntem Klárika kedves jókívánságait Izrael fennállásának 68. évfordulójára eltűnt.
    MIÉRT???

  • Köszönöm,ebben a pillanatban érkezett vissza.

  • Ez valójában már az eddig alkalmazott módszertan nyíltszíni lejáratása, nevetségessé tétele.
    Jól csinálják.

  • Most csak a három utolsó beírásom hiányzik.
    MIÉRT???NEM TUDOM!!!

  • Megjöttek!!!

  • Kedves Margit, ezt írod:
    „Nagy tisztelettel elnézést kérek mindenkitől: de a Jobbiknak nem az antiszemitizmus a legnagyobb veszélye. Az “csak” szükségszerű járuléka annak a mérhetetlen korlátoltságnak, ami nemcsak elutasít, hanem üldözendőnek tart minden eltérő értékrendet.”
    …….
    Eltérő értékrendek elutasítása, üldözése. Hmm…
    Sajnos a legnívótlanabb és legkönnyebben cáfolható Jobbikkal kapcsolatos sztereotípia. Ugyanis a Jobbikot a magyar értékrend érdekli az összes „eltérő értékrend” előtt.
    Ez Magyarország, magyar emberek hazája, a magyar tradíciók és a magyar kultúra otthona. Itt minden magyar erőforrásnak ezt kell erősítenie, megőriznie.
    ……..
    Biztosan szép a skót értékrend is, de hát van nekik országuk, ha fontos nekik majd támogatja megmaradását a skót közösség. Tehát nem üldözzük a skót értékrendet, hanem rábízzuk a támogatását a skótokra. Persze két nép kiegyenlített viszonyának jót tesz egymás értékrendjének támogatása, propagálása. Ez is rendben van a Jobbik szerint, ha az együttműködés kölcsönös és nem felülről erőltetett.
    …..
    Most jönnek azok a sorban, akiknek nincs országuk, és a hagyományaikat, értékeiket szívesen megőriznék Magyarországon. Tegyék nyugodtan, a közös erőforrásokból azonban csak akkora részt kaphatnak, amely fajlagosan a magyar értékrendre is jut. Tehát mindenféle faji alapú pozitív diszkrimináció megszűnne.
    ……..
    Kedves Margit, hol itt az üldözés? Vagy a Fischer nevű karmester kisebb pénztámogatása is üldözés akkor?

  • Nos a videón Németh Szilárd nem zsidózott,Szigetvári V.próbált
    provokálni,amire Németh nem volt vevő és felállt,elhagyta a stúdiót!

    Figyelő!
    Nagyon sportszerű,hogy gyuri10-nek gratuláltál….én nem azért
    nem teszem meg,mert zsidó,meg Izraelben él,hanem azért mert egy
    modortalan,bunkó alak…..a tisztesség,intelligencia neveltetés
    kérdése és semmi köze ahhoz,hogy anyuka cselédet tartott és bundája is volt…..Az én Anyámnak is volt bundája,időnként segítsége,de nekem volt gyerekszobám(neveltek is!) és mellesleg nemesi családból származom….
    Egyébként biztosan érdekel,ma több helyen 56-os rendezvények,tárlatok,kiállítások voltak itthon(több is lesz a
    a közelgő 60.évforduló alkalmából) a Parlamentbe is be lehetett menni…
    Itthon minden fontos történelmi eseményről megemlékeznek,ez így helyes!

  • Kiegészítés!

    Nem csak a pár évtizeddel ezelőtti eseményekkel,hanem híres magyar emberekkel,régi történelmi helyekkel kapcsolatban is voltak rendezvények,műsorok .

  • Kedves Marcsi, lehet, hogy nem jó a modora gyurinak, de sajnos, televan még mindig haraggal és ellenszenvel.Ha valakinek a családja nagy részét kiírtják, az sajnos meglátszik az illető modorán.
    Én olyan öreg vagyok, hogy emlékezem, mikor megalakult Izrael és öszintén reméltem, hogy az ski ülözött volt, ott otthonra talált.

  • az aki űldözött volt
    (javitás…)

  • Kedves Marcsi, bizony a 60 éves forradalom évfordulóra sokat gondolok és biztos szépen megünneplik.
    Otthon voltam az 50 éves évfordulón gyermekeimmel együtt és még ma is emlékszem arra a rettenes eseményre, ami akkor történt. Soha nem megyek már haza!

  • DE unokám éppen most megy Budapestre! Ma indult.

  • Figyelő!
    Ne mondj ilyet,sok változás történt szerencsére,és mind a jobb,mind a
    baloldali szélsőséges elemek nagyon kisebbségben vannak szerencsére!
    Biztosan jól és rendezett körülmények között élsz kint,de ez a
    hazád…..
    Jó régen a válásom után egy új,jó és tartós kapcsolatot létesíthettem volna egy Németországban élő magyar származású,kedves,vidám és jólelkű emberrel(feleségül akart venni,bár csak párszor találkoztunk,de sürün leveleztünk)de nem mentem ki,mert akkor még élt az Anyukám….a Fiam kicsi volt,ő
    biztosan jól járt volna(elváltam a férjemtől),de féltem a honvágytól…..!
    Persze a Te eseted,indokod egészen más,de gondold meg,látogass haza,legalább hitelesen tájékozódsz!

  • Klárika,
    köszönöm a véleményedet.Tudom,hogy a nemesi családból származó nullával szemben védtél,bár nekem csak akkor tudott volna kárt okozni,ha eddig nem mulathattam volna rajta.Nekem tényleg a hunyadi tér volt a gyerekszobám és a cionista egyesület az életem irányítója.Nos…én képtelen vagyok versenyezni egy ilyen gyerek- szobában felnőtt intelligencia tárházzal,még akkor is ha abban a bizonyos gyerekszobában téli krumplit és befőtteket tartottak. Mint már előzőleg is írtam egy ilyen ócska cselédet én többé nem szólítok meg,mert nagyon rangon alulinak tartom.Te pedig vigyázz mit írsz,mert ha ez a senki helyeselni fog Neked, akkor tudhatod,hogy valamit nagyon rosszul csináltál.
    A jó kívánságaidat újra megköszönöm és elnézésedet kérem,hogy a Neked írt levelet közvetítésre használtam fel.Többé nem fog előfordulni.
    Unokádnak pedig kívánok egy nagyon kellemes kirándulást.Ha nem tud magyarul,akkor sokkal jobban fogja élvezni az ottlétet.

  • Figyelő!
    Én minden meggyötört,családját üldözött embert megértek,csak ne azon töltse ki a haragját, aki nem szolgált rá!
    Apámat a nyilasok bevitték az Andrássy út 60-ba,mert zsidókat(több családot segített)aztán a háború után a komcsik vitték be,azért,mert civil gazdasági nyomozó (nem politikai!!!!)
    volt 1945 előtt.de több zsidó is kiállt mellette,igazolta,hogy önzetlenül segített!Ember volt!!!!Na ilyen háttérrel és azzal,hogy én sem ártottam soha senkinek,egy párt tagja sem voltam és vagyok,nem szolgáltam rá a sértegetésekre.
    Azzal,hogy a mai politikai helyzetről megvan a véleményem nem vagyok egyedül és igyekszem mindig tárgyilagosan(az ország érdekeit nézve)megítélni a helyzetet,véleményt nyilvánítani!

  • Egyébként KIMARADT:
    Jóval a háború után is állományban volt (rendőrfőhadnagyként)valamint saját kérésére és egészségi állapotára való
    tekintettel szerelt le(egyik veséjét meg a gyomra 3/4 részét kivették)meg egyébként is elege lett….mindig mondta,hogy ne politizáljak,na a komcsik alatt nem is lehetett,most meg már a demokrácia nyújtotta szólásszabadság keretei között és a körülmények miatt a többség ezt teszi,ki így,ki úgy…!!!

  • Na gyuri 10 bevallotta Figyelőnek,hogy egy jellemtelen cionista
    alak( eddig is tudtuk,felér egy nácival!!!)aki összekeveri a kétes gazdagságot… a tisztességes emberek
    munkájának jogos gyümölcsével,meg egyáltalán a gazdagságot az intelligenciával,gyerekszobával,neki biztosan az ÁVH alakította
    ki…..származására nézve csak egy biztos….a tisztesség,becsület
    nem jellemző rájuk a nemesi származás meg ugye pláne kizárt….
    Egy ilyen hazaáruló,kétes (múltjából élő…),primitív „élőlény” sem engem,sem más tisztességes
    embert nem tud megsérteni,nincs azon a szinten,csak erőlködnek…arról nem is beszélve,hogy a fajtájuk szégyenei!!

  • Most aztán kifolyt az egész csatornalé a rohadt nyilascseléd felső nyílásából.

  • Charlie! Mi a túró az a „magyar értékrend”? De konkrétan! Olyasmi, mint a „magyaros motívum”? Mert van buzsáki, sárközi, kalocsai díszítés – a piros-fehér-zöld pántlikákkal eladott vacakok ótvaros giccsek. Normális és életképes nemzet mindig sokféle, és az „értékrendje” is változik az idővel. Mondjuk alapnak elég régóta él a tízparancsolat, ateistaként is elfogadom. De az nem az a kifejezetten „magyar”.
    Az egyik ilyen nünükétek a rovásírás. A magyarságnak nagy szerencséje, hogy István anno a római egyházhoz csatlakozott, és így a latinbetűs írás terjedt el.(Nem kell most asztalnyi klaviatúrákkal viaskodnunk:)))) Érteni vélem a rovásírás iránti szenvedélyeteket. Amikor kislányként tanultam a cirill abc-t, nagyon tetszett, hogy a szüleim egy betűt sem ismertek föl. A naplómat cirill betűkkel – bár magyarul – írtam, így anyu nem fedezhette föl a „titkaimat”. Nagyon jó tanárnőm volt, meg is szerettem ezt a nyelvet. De milliók estek el ettől, mert kötelező volt. Úgyhogy nyugodtan rójon, aki akar, de kötelező olyan nyelv legyen, ami segíti a magyar nép tájékozódását a világban, és segít elfogadtatni, megértetni a világgal a magyarokat.
    A Budapesti Fesztiválzenekar pl. ilyen. És nem Fischer Iván kapja a támogatást, sőt nem is a zenekar. Hanem azok az ingyen, vagy nagyon olcsón adott koncertek, amelyeken ezek a zenészek a komolyzenét ajánlják sokak figyelmébe. Hogy mi abban a jó, az öröm és az üzenet. Beethoven és Kodály, Mozart és Bartók üzenetét.
    A fenébe, már megint hosszú voltam. De várom a választ: mi az a „magyar” érték???

  • Jaj, Marcsi! Hagyd már azt a „nemesi származást”! Apai felmenőimnél is volt ilyesmi, mégis a nyolcgyerekes falusi kovács lánya tartotta meg a családot a nehéz időkben. Ő volt az, aki a zsíroskenyér vacsorát is kistányéron adta, szalvétával, és külön tányérkában hozzá az uborkát, paradicsomot. Akárhogy is reménykedsz, a mélységes butaságot nem takarja el semekkora kutyabőr.

  • Kedves Margit, a magyar értékrend az, amit nemzedékről nemzedékre értékesnek, igaznak vélnek a magyarok és megőrzésre átadják utódaiknak. Teljesen más ez az eszkimóknál, a perzsáknál vagy a japánoknál. Egyik megőrzött és átörökített értékrendre sem mondanám, hogy ezek „vacakok, ótvaros giccsek”, mivel nem vagyok liberális.
    …….
    Ha egy japán az origamiban látja önmegvalósítását, egy halasi asszony a csipkeverésben látja a szépet, a székely faragott kapuval várja a látogatókat, egy ír meg a koboldoktól várja meggazdagodását – mind-mind tiszteletre méltó érték.
    A viselkedési mintákkal ugyanez a helyzet, a szerintünk helyesnek gondoltakat átörökítjük, a helyteleneket levetkőzzük.
    ……..
    Fischer a rendszerváltás óta 20 milliárd forint feletti összeget kapott támogatásként maszek hobbijához, mégis legnagyobb energiáját a magyarok köpködésére fordítja.
    Látod, neki is van egy értékrendje, viselkedési mintája, de ezzel inkább szegényít minket.

  • Nagygyula:
    Minden rébuszban elmondott sületlenséged ellenére a kezdetektől fogva tudtam hogy csak egy szimpla neonáci vagy

  • OIM* :
    Ne légy már ennyire FOS*

    *FOS = Féleszű Ostoba Spiné
    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Ezen a demokratikus identitású, liberális beállítottságú oldalon több az aljanáci hozzápofázó mint egy jobber oldalon.

    Talán mert azokon nem lehet hozzáröfögni ?

  • Érdekes:
    Ha elszólit innen pár napra engemet a Haza fényrederítésével kapcsolatos munkám, akkor is a nevemet emlegeti ez a RIBI*

    Talán imád engem mint állat, de mivel meg nem kaphat, ezért a nevem emlegetésében kéjeleg.

    *RIBI : Redukálódott Intelligenciájú Buta Ismeretlen

  • Magyar Értékrend:
    Európa és a csúcstechnika helyett térjünk vissza a gyepűk és az árvalányhaj-ültetvények világába.

    Mindezeket pedig a jobbágyok..pardon..a közmunkások két dolgos keze révén.

  • Gondoltam, hogy félreérted. Nem a buzsáki, stb mintákra mondtam, hogy ótvaros giccsek, hanem a piros-fehér-zöld műanyag vacakokra. A székelykapu, az origami vagy a halasi csipke se giccs, mind-mind érték. De nem értékrend (úgyhogy bocsi, rossz volt az utolsó kérdésem). Fischer Ivánt én még sose hallottam „magyarokat köpködni” – bár nem ismerem minden egyes nyilvánosan elhangzott szavát. Sőt. Kényesen vigyáz mindig arra, hogy ne a sötét bunkókat, hanem a sötét bunkóságot kárhoztassa. Na látod, ez pl. értékrend: nem az embert hibáztatom, hanem a rossz tulajdonságait. Lehet ugyan „maszek hobbinak” nevezni, ha valaki a komolyzenét szeretné megismertetni, megszerettetni, de még mindig szívesebben adom a pénzt ilyesmire, mint a pálinkafőzésre, vagy mindenhol máshol a világon nagy üzlet, csak nálunk pénzmosoda focira.
    Az is egy értékrend, hogy nem a szegényt hibáztatom, hanem a szegénységet. Ha szeretném, hogy egészségesebben éljünk, többet mozogjunk, akkor nem kéttucat embernek építek stadiont, hanem minden gyereknek tornatermet – öltözővel, zuhanyzóval. Ha igaz, hogy a BFZ (és nem Fischer Iván) 20 milliárdot kapott 27 év alatt, az évente kevesebb, mint 1 milliárd. Ennél többe került a Kossuth tér elsivárosítása, és kb. annyiba a sehonnan sehová sem vezető nevetséges „kisvasút”, vaskályháival együtt.Ha tiszteled a magyar történelem fontos jelképeit, akkor nem ráncigálod ide-oda, hanem ott őrzöd, ahol helye van: a magyar Nemzeti Múzeumban. Ahol pl. a koronázási jelképek meglátogatására felkészülsz, lélekben és szellemben, és nem lökdösődnek körülötted a dolguk után sietők. Aki lépten-nyomon a nemzeti lobogót rázza, meg gajdolja a Himnuszt, az nem tiszteli a magyarságot, csak álcának használja. Valaminek az elfedésére. Aki szereti a nemzetét, az ismeri a történelmét: a hibáit, a rossz döntéseit is. Nem szemezget a hagyományok között, hogy ez kakis, ez meg jó. Akkor mi is az a „magyar” értékrend?

  • charlie
    Nem tudom, hogy hol élsz, nem tudom, hogy jártál-e magyar iskolába, de ideje volna tanulnod a magyar kultúráról, különös figyelemmel a zenére, amely valóban magyar érték : Erkel, Bartók, Doráti, a Fischerek ..és a sor vég nélkül folytatható.
    Aki magyar, őrájuk büszke !
    Szervusztok, jó napot !

  • talalom!
    Valóban nem a nemesi származás a lényeg,de a jó modor intelligencia,gyerekszoba és mások tisztelete fontosabb érték,mint egyesek kétes gazdagsága….elvakult (cionista)nézetei,amivel az itthon és Európában többségben lévő keresztényeket sértegetik,és még azon csodálkoznak ha sokan joggal megvetik őket!Jó,hogy Izraelben él egy ilyen sötét alak és nem itthon rontja a levegőt…..sokan nem „véletlenül” mentek oda,remélem még többen is elférnek?…..és nem kell újabb terülteket elfoglalni, zsidó telepeket építeni…behatolni a nemzetközileg is függetlennek elismert Palesztina területén.
    itthon a tisztességes zsidók és keresztények jól megférnek és
    főleg elférnek……szerencsére!

  • geyza!
    Mit őrjöngsz a származásod..neveltetésed…,az őseid… és a múltad… alapján neked gyuri10 mellett lenne a helyed,ott mindent lehet nektek,de ugye itthon már nem, senkik vagytok!!!!
    Egyébként nem szóltam hozzád te szerencsétlen,te meg többször 5xis, egymás után,(na tényleg ennyire beteg vagy) de minek ?

    Ki nem…..le!

  • Kedves Margit, a magyar értékrend konkrétabban az Isten – Haza – Család háromszögben alkot közösség-összetartó erőt.
    De tudod te ezt bizonyosan, ha ismered az ateista, kozmopolita, hedonista érdekkörök sokszor sikeres pusztító munkáit hazánkban.
    ………
    Fischerről nem írnék többet, egész politikai munkássága fent van a világhálón, ahogy kuratóriumának és hasonszőrű tagjainak névsora, kapcsolati rendszere.

  • Jaj Marcsi! Azt tudtam, hogy megrögzött bolsevik (többség hívő) vagy, de az azért megrázó, hogy valaki képes érvként használni bárki származását vagy őseit.
    Charlie! Az Isten-Haza-Család értékrend ma már nem ad elég eligazítást. 1. Sokan nem hisznek istenben (vagy más elnevezésű szakrális lényben), sokan meg csak a templomjárásig jutnak, a hit már idegen a számukra.
    2. Az ember hazája a Föld (egyelőre, mert remélhetőleg az utódaink már ennél is távolabbra láthatnak). Nekem pontosan úgy fáj, amikor pusztul a nagy korallzátony, mint amikor puszta kapzsiságból szétbarmolnak egy magyar biogazdaságot.
    3. A család se papa-mama-gyerekek ma már (ahogy régebben sem volt az). Nemcsak nálunk sok a válás – eleve elég hülye rendszer, hogy a ember egy életen keresztül csak egy másikhoz kötődhet. Így azután különféle gyerekek vannak: egyiküknek a papájuk azonos, másikuknak a mamájuk. Ez nem lehet család? A féltestvérek nem tarthatnak össze? Muszáj az elvált házastársat földbe döngölni, mert az már nem a „család”?
    Szóval elég kiüresedett lózung ez a hármas. Nem tudom, milyen ateista, kozmopolita, hedonista érdekkörökről beszélsz, amiknek ráadásul érdekükben áll „pusztítani” a hazánkat. És hogyan pusztítják? Ennek van egy kis paranoid stichje.
    Fogalmam sincs, hogy kik a BFZ kuratóriumának tagjai – és nem is érdekel. Azt látom, hogy Fischer és a zenekar mit tesz – és az tetszik. Még az is lehet, hogy sikerül nekik még nekem is elmesélni, hogy mitől jó a Concerto helyenként fülhasogató diszharmóniája. Azt nem remélem, hogy Kurtág zenéjét valaha is élvezni fogom. Ahhoz valószínűleg jobb matematikai képesség kellene, nekem meg nincs jó absztraháló képességem.

  • Geyza,
    ez a csatornatöltelék,nemzetes asszony lehet,hogy RIBI volt,de ma már csak egy elhagyott lövész árok.Ha nem adsz enni a disznónak,éhen döglik.Én ehhez tartom magam.Ne vedd észre, akkor lehet,hogy újra felveszik a zárt osztályra.A RIBIK lehetnek jóindulatú szeretetre méltóak is a Rákóczi téren.Erre a baromra a Cs.P.K.B.= csatorna patkány kutya bőrrel illik.

  • Szerintem OIM* – ban is van jóadag zsidó vér.

    Lehet hogy attól ennyire hülye.

    Ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye.
    Mégha csak pár ezreléknyire zsidó.
    OIM* esetében ha nem, akkor is .

  • geyza,most az egyszer igazat írtál és TE MONDTAD!!!!
    tényleg vannak nagyon hülye,sőt aljas,cionista zsidók,de szerencsére a többség nem ilyen,pláne akiknek a holokauszthoz
    VALÓBAN !!!közük volt,becsületesek,eszesek,dolgoznak és másokkal toleránsak!
    Csak egy nagy hibájuk van,hogy az ilyen primitív,bunkó,munkakerülő, jellemtelen,elmebeteg embereket is segítik,ahelyett,hogy kilöknék a soraikból,z ő hátukon…ti is megéltek!
    Menj ki gyurihoz,ott is sok beteg ember van…..de a magyar egészségüggyel szemben több pénz is a gyógyításra,meg esetleg több specialista az ilyen kirívó esetekre…..!
    Na nem érek rá….jó film van,reklám volt!

  • Geyza,
    csodálom a türelmedet.Mikor küldöd már el az anyja kutyabőrös pelcsájába a lököttagyú ribit?

  • „..demokratikus: A nép uralmán alapuló ”

    Ezt a jelzőt kár lenne saját magatoknak tulajdonítani,mert nem eszerint ténykedtetek amikor hatalmon voltatok.Csak ezzel is mindenki fölé akarjátok emelni önmagatokat,mintha ti a jóságosok volnátok és csak jókat tettetek a világban.
    A ” demokratikus oldal” is jobb lenne ha elhagyná ezt a jelzőt mert egyáltalán nem illik rájuk,csak akik nem értik miről van szó ( e szóval elfedni a valóságot),azokat lehet félrevezetni-és próbálni önmagatokat dicső helyzetbe hozni.
    Nagyon rettenetes nagytiszteleti üdvözlettel.

  • Úgy látom a ” demokratikus ” ocsmány mocskolódás itt is szépen megjelent.Sok türelmet elviselésükhöz.
    Sok „nyugodt” órát az újabbak kitalálásához,hogy még jobban bemutassátok – : kik vagytok!
    Nagyon tiszteleti és nyagyonis üdvözlettel.

  • Geyza,
    tudod mit? Még az is lehet,hogy van benne zsidó is egy vonóval! Lehet,hogy nem érdek nélkül bújtattak zsidókat a háború alatt. Akkor még nem csináltak D.N.S vizsgálatot.Birkabőr suba helyett lehetett kutyabőrt is leteríteni a földre,ha a nemes asszony nem volt túl kényes.Ez akár magyarázatot is adhat a szájtépésére. Lásd:Kurvai Hisztina vagy Seggedi 3.14csa nád.Azt hiszem nőstényeket a Köves Slomo nem tanít Tórára.Maradt nekik a nemzetes asszonykodás.

  • Kedves Margit, propagált kutatások vannak arról, hogy az ateista, társait csak alkalmanként használó világpolgárnál jobb fogyasztóautomata nincs.
    Ezt is figyelembe véve, többre tartom magamat annál, hogy évezredes hagyományokat elhagyjak, ne higgyek a jóságos Istenben, ne higgyek önmagamban, tulajdonságaimban hogy képes vagyok egy életre hű társat választani, és hálával tartozom a hazámnak, hogy gyönyörű életfeltételeket biztosít nekem és a családomnak.
    Nekem mindezen harmónia megadatott, ennek őrzésén érdemes munkálkodnom, nem gondolod?

  • Na megint megszólalt a „kulturált,bedilizett (állítólag)liberális
    balszélső”itteni krémje.. alja……” Na jó megaszonták….és moderálás nélkül!!!

    Gratulálok,innen vezet az egyenes út a győzelem felé!

  • tóth péter!

    Ne aggódj,akár hiszed akár nem nekik van még lejjebb is…..
    ők nem gyávák,bátrak,itt megtehetik!

  • talalom!

    Nem vagyok bolsevik (az oroszoknál többség)csak itthon a normális többséghez tartozom,óriási különbség!
    Több dologban vagy nem értesz,vagy nem akarsz,valóban nem a nemesi származás számít,de ugye a neveltetéshez köze van,aztán én is ismerek egyszerű embereket akik azért rendelkeznek alapvető intelligenciával,jó érzéssel,…ha a másik oldalon is állsz azért
    próbál különbséget tenni a buta,primitív és gonosz emberek meg köztem,főleg ha tárgyilagosan figyeled a hozzászólásokat….!
    Az azért tettszett,amit a naplódról (cirill betőkről)írtáál,én is
    így tettem,ha nem akartam,hogy véletlenül is értsék a szüleim a
    tini titkaim.
    Na minden jót!

  • Geyza, Gyuri1o!
    Ha ti ennyire utaljatok a magyarokat akkor, miert nem egy olyan oldalon erosititek egymas tullicitalt lumpenproli, multiliberalis, rasszista erkolcseit , ahol nem ezen a kozepazsiai mekegessel tarsalognak a kommentelok mint, az amugy korrektnek tuno Kanadai Magyar Hirlapon? A Moderator meg valoszinu 0sszeteveszti az anarchiat a liberalizmussal, mert turi ezt az alpari mocskolodast amit ez a ket ubermens megenged maganak!

  • Megis mit akar egy allami alamizsnabol vegetalo, mikroszkopikus tamogatottsagu latszatpart, Szigetvari miniszterelnokot? Annal meg orban is jobb!

  • Kedves Orsós Elemér!

    Örülök,hogy hozzászólt és elmondta a véleményét,egyre többen vannak….persze olyanok is akik elolvassák ezeknek a bunkóknak a beírásait,förmedvényeit,a véleményük is megvan….csak feleslegesnek tartják helyretenni őket,részben mert semmi önkritikájuk nincs így reménytelen az igyekezet,másrészt el akarják kerülni,hogy lenácizzák,fasisztázzák,sértegessék őket…
    másra nem képesek.
    Én a kinti és itthoni magyarok érdekében (hiteles tájékoztatás)nem adom fel,jót tesz az adrenalin szintemnek,meg
    mint ráérő nyugdíjas örömmel tölt el,hogy saját magukat járatják le,ja és néha egy kávét is megspórolok (alacsony a vérnyomásom…)mint szegény,éhező magyar…
    Persze az interneten,(több fórumon)TV-ben és olvasással máshonnan elégítem ki a kulturális igényeimet….nem innen!!!.!
    Ezt a fórumot szórakozásra,”ismeretterjesztésre” felvilágosításra,meg „derűre” használom!

  • orsós + elemér 2o,
    modortalan nácikkal szemben a moderálás azonos a nyilaséra visszafogadásával.Látom megérkezett a soros náci troll.
    Kiskomám menj az első kocsmába,jól idd le magad igazi szittya virtussal.A családodnak meg majd ad megélhetést a „szebb jövő” reménye.Vigyázz,hogy azért a házak falát ne hányd le.Saját magadat igazi lumpenproliságod igazolására igen.Tudod öcskös te és a barátaid vagytok bizonyíték arra a törvényre,hogy a szar mindig úszik a víz felszínén.Egyébként vannak nagyszerű tisztességes magyar EMBEREK,akiket tisztelek,szeretek,Ők is Engem és jó barátságban vagyunk.Sokszor találkozok Velük itt Izraelben vagy Magyar országon minden évben.Na…azért ne érts félre,ti kis náci tetvek nem tartoztok közéjük.Ti csak csóváljátok a csíkos rongyot és vigyázzatok,hogy a kukákban mindig maradjon is valami.A KMH oldalait igazándiból nem kellene tele rondítanotok,mert igaz,hogy nehéz felfogásotokkal meg sem értitek, de ez nem a Sthürmer és nem a nyilaskereszt propaganda oldala.

  • orsós+elemér 2o,
    tetszik nekem,hogy egy ekkora darab sz…szittya vitéznek angol nyelvű klaviatúrát kell pötyögtetni.A magyar nyelvű lehetőséget elittad?Ha egy hónapig lógsz a villamoson összespórolhatod a pénzt a technikusra.De azt már ne idd el!

  • gyuri10
    2016 május 16
    5:35 du.
    Prof. gyuri csak 1o, pedig ilyenbol 1OOOOO is keves lenne!
    Hatalmas oromet okoztal gyors es frappans, lenyegre toro valaszoddal, mert meg a nagyon hianyos psihiatriai es neurologiai ismereteimet is csodalatosan visszaigazoltad, am azt az onmegtartoztato visszafogottsagodat sajnos nem tudom neked megbocsatani, hogy egy teljesen ismeretlentol kimeletlenul megvontad az altalad tomegpusztito fegyverkent alkalmazott antiszemita jelzot, pedig ez lehetett volna a gyonyorok csucsa sZamomra! Az is orvendetesen dicserendo, hogy te sorun latogatod rezeda illatu kishazankat, mi masert ha nem europai osnyelvunk gyakorlasaert, Isten ments hogy magyarellenes gyulolet szitasara gondoljon valami szittya ostulok! Ami meg az idonkent egy kis gumikesztyus fejsimogatasert hozzad dorgolozo, megfejthetetlen identitasu tv szerelo haverodat illeti, O egy snajdid kemenykalapos angol uriember, de csak hozzad kepest! Orommel toltene el bennunket, ha tudnad meg fokozni a nekem es a hozzam hasonlo szittya csuszomaszoknak szant kontraproduktiv dicsereteidet!

  • Tudod Marcsi, nem annyira az állítólagos konzervatív, jobboldali szemléleted miatt ragadtál le, ahol vagy. Hanem az az óriási – nem tudom eldönteni, hogy szánandó, vagy megvetendő – magabiztosságod, amellyel eldöntöd, hogy Te a „normális többséghez” tartozol – az mutatja igazán „bolsevista” hajlamaidat. Egyszer, még gyerekként a fiam azt kérdezte: „Anyu, mikor leszek én okos?” Azt feleltem: Kb. akkor, ha már kapisgálod, hogy mennyi mindent nem tudsz.
    Te belesüllyedtél igazad biztos tudatába – nem vagy egyedül, vannak minden oldalon méltó partnereid. Kár, hogy az írásokban felvetett konkrét ügyekhez nem nagyon szóltok, nem teszitek hozzá az érveiteket, tapasztalataitokat, csak egymáson köszörülitek a nyelveteket, ráadásul elég szellemtelenül.

  • orsós+elemér 2o,
    látom levelem nagy hatással volt a szürkéidre.Hiányolod azt a bizonyos „tömegpusztító fegyvert”.Hát valóban sok mindent igen,de azt még nem érdemelted ki.Először is stílusosan, vazelinnal nyomod a mérges gyökérkedésedet.Mindenesetre csak mű nácinak fogadlak be.Még egy jó szaftos zsidózást sem tettél az asztalra.Legalább ebben közösülhetnél valódi kutyabőrön a vitéz mányokrekettyén pölöttyén pattyáni nemes Boda marcsa nemzetes asszony-nyal.A pszichiátriai és neo urológiai ismereteid gyarapítására az ő gyógyszereinek utasításait olvasd el. Egyetemet sem kell végezned.Mindent pontosan írtak le a faj-tisztátalan orvosok. Látod öcskös,még azt sem értetted meg,hogy a klaviatúrádat nem egy tv szerelőre kell bíznod,hanem egy fajtiszta,turul záptojásból kikelt nyomtatógép technikusra amikor éppen nem vagytok delírium trémenszes állapotban.Egyébkén Én nem írtam semmiféle csúszó mászókról,Ha igen,hát bocsánatot kérek tőlük.
    Ezt a rangot egyedül adományoztad magadnak.Ki vagyok Én,hogy még ezért is vitába szálljak veled.Nem érthető minek a hatása alatt írtad,hogy én sorun látogatom a rezeda illatú kis hazádat. Először is nem sorun,hanem sűrűn tört oda a nyavalya,de ennek már vége.Eladtam a pesti lakásomat.Részben azért is,mert általában mindig nyáron mentem és bár a rezedának nem rossz a szaga,de a nyári Budapest csatorna bűzét nektek hagyom.A felesleges dollárjaimat kulturáltabb országokban is el tudom költeni,ahol még az ázsiai ősnyelveteket sem kell gyakorolni.A baj pontosan az hogy ezt az ázsiai hordanyelvet olyannyira jól ismerem,hogy mindent megértek.Ha nem érteném még embernek is hinném azokat ott akik nem tartoznak a nagyon nagy tiszteletet érdemlő nagyon kis kisebbséghez.

  • Kedves Orsós Elemér!
    Sajnálom,hogy miattam (is..) megkapta a magáét….várható volt,(megjósoltam,így legyen 5.találatom a lottón!!)de ugye nem izgatta fel a dolog?…nézze meg,hogy „ki” mondja!
    Az sem mellékes,hogy kisebbségről beszél a szerencsétlen és nem veszi észre,hogy ők a kisebbség…!A moderálás említése meg külön
    csúcs …az ilyenek részéről,de oda se neki,üdvözlöm ezen az oldalon mint „újdonsült sokadik náci….”.(ha-ha)
    Ne adja fel,maradjon(!!!),legalább lesz színvonal és tartalom!!!

  • ja egyébként gyury10-nek a származása,az új „hazája” miatt vannak felesleges dollárjai,nem a képességei,munkája,érdemei miatt….
    ezt eddig is tudtuk,kár volt dicsekedni vele…kiderült a sokak által ismert igazság….nagy ész!
    jól teszi ha nem jön haza és nem rontja itt a levegőt,senkinek sem hiányzik!

  • A „lejjebb” a mélységek mély fenekében van.Odajutni ez dicsőség?
    Üdvözlettel

  • talalom!

    Tisztázzunk valamit!nem vagyok elvakult pártelkötelezett,de a többség alatt azokat értem,akik itt élnek és a MAGYAROK,a haza érdekeit nézik!soha nem voltam egy párt tagja sem(sokszor leírtam,de itt a szánalmas szélső balosok ezt képtelenek felfogni!!)arról szól a mese…,hogy az itthoni és kinti elvakult baloldaliak támogatják a kétes,primitív,képzetlen,
    beilleszkedésre képtelen migránsok betelepítését,nem gondolva
    a tisztességes itthoniakra,akiktől elveszik a gazdaság helyzet által nyújtható és jogosan megérdemelt!!!lehetőségeket,juttatásokat!Milyen alapon?
    Aztán ha nem fogadjuk be ezeket a kétes elemeket akkor FEJENKÉNT 250 ezer euró büntetést kellene fizetni minden arab után…..mire fel?niből?amikor egy átlag magyar aki a hazájában becsületesen dolgozik,ennyit 30-35 év után keres!!!!
    Na aki ezzel egyetért az bizony hazaáruló és a kisebbséghez tartozik!Lehet,sőt biztos,hogy a Fidesz sem tökéletes,több dologban lehet bírálni(én is többször megtettem!),de az az ellenzék ,aki az országa ellen uszít,akinek többet ér egy arab kétes menekült,mint egy magyar(csak azért,hogy ellenkezzen…)
    az bizony megvetendő,aljas hazaáruló!!!!
    se jellem,se becsület,se ész,na ezért (de sok másért és a múltjuk miatt…)vannak a béka feneke alatt vannak és a hibái ellenére is magasan vezet a jelenlegi kormány és győzni is fog,utánuk
    pedig a Jobbik vezet magasan(ők sem tökéletesek,de nem hazaellenesek!!)Aki ezt nem érti meg,és idétlenül alaptalanul
    vádaskodik,nácizik az bizony haza és magyar ellenes,hosszú távon nincs esélye és szégyellheti magát!

    Egyébként Te nem tudom hol élsz,???de itthon bizony sok baloldali ismerősom és minden tisztességes ember migráns ellenes,pláne ha a napi konkrét híreket,tényeket,képeket nézzük a TV-ben
    a többségük egymást is megtámadja leszúrja,a rendőröket is,követelődzik,képtelen lenne beilleszkedni!!
    Az ilyenekből köszönjük nem kérünk,meg azt sem szeretnénk,ha minden második,harmadik ember arab lenne az utcánkban,akiktől még tartani is kéne.
    Ha valaki ezek után nacionalistának,nácinak stb.nek nevez,az nem tud érdekelni,megsérteni sem engem se a magyarok többségét!
    Egyébként megjegyzem,hogy az értelmiségi többség a jobboldalra szavaz,statisztika,szerint is(értelem,tájékozottság…)
    A primitív,hazaáruló és bunkó,hatalom és pénzéhes szélső balosokkal szemben nincsenek komplexusaim(ink)!

  • Marcsi
    Az értelmiségi többség amely a jobboldalra szavazott, ma is olyant kapott az orcájára, hogy a fal adja a másikat ! (tanarak)
    Az eü.-ben más a helyzet, ott nem csak a dolgozókra, de a betegekre is rászámoltak.
    Te másképp tudod ?

  • talalom!

    Szerencsére a saját meggyőződésem , önálló véleményem írtam le,amit
    TV,(képek,riportok,tények)újság, internet,meg a saját szememmel
    látottakra alapozok,ugyanis én itthon éltem,élek sosem hagytam befolyásolni magam!(a város közepén nyitott szemmel sok valódi tapasztalatot lehet szerezni,a múltbéli és megélt események alapján meg pláne!))
    Te,hol élsz, eddig nem derült ki? és milyen alapon gondolod,hogy csak neked lehet igazad?
    Én tényekkel érvelek és nem fölényeskedek senkivel csak leírom a véleményem meg a fentiek alapján tartozom szerencsére és nem véletlenül többséghez,gondolkodás,tapasztalat és nem befolyásolás….alapján!

    Nem fölényeskedem veled ….nem akarlak mindenáron meggyőzni de nincsenek komplexusaim semmilyen téren,senkivel szemben ezen a oldalon.

    Itt sokan mindenkinél okosabbnak tartják magukat,közben magukról semmit nem írnak,…..honnan jöttek,környezet,szülök,
    kinek a hatása,befolyása alatt állnak? ami sok dolgot megmagyarázna,de én a megélt tapasztalataimra alapozok!

  • Marcsi! A szívemnek legkedvesebb városban élek, Budapesten.
    2. Az én szememben a „soha nem voltam pártnak tagja” csak csak a sunyiság jele: még arra sem képes a illető, hogy nyíltan vállalja felfogását, nézeteit. És a pártokat annak használja, amire valók: a demokrácia eszközeiként.
    3. A menekültek semmivel sem jobbak, mint az itt élők, de nem is rosszabbak. Mások – és ezzel nem könnyű együtt élni. Azt kellene valahogy felfogni – magukat „baloldalinak” tartó ismerőseidnek is -, hogy nem szándék kérdése a mai helyzet. Nem csodálom, hogy annyit tudsz erről, amennyit: ma hallgattam a közrabszolgák híradóját: a 11 hírből öt migránsokkal rémisztgetett, 3 áttételesen erről, a maradék meg felépült-átadtuk típusú volt. A mai helyzetet csak közösen lehet valahogy rendezni – európaiak, amerikaiak, ázsiaiak és új hazát keresők együtt tudnának civilizált megoldást találni, és ebből nem lehetne kihagyni az oroszokat, kínaiakat sem. Sokmindent nem is értünk, legalábbis nekem sok a homályos rész. Pl: e területek jó részén még nomád életet élnek. Mégis: Afganisztánból özönlenek a menekültek, Mongóliából meg nem. Vajon mi a különbség oka? Ha nem haragszol, a hazaárulós okádásodat nem veszem figyelembe – nyilván ezt nem a „nemes, jólnevelt” hölgy mondta…
    Charlie! Tőlem nyugodtan dédelgess „ezeréves” hagyományokat, de jó, ha tudod 1000 évvel ezelőtt nem volt nemzet: se magyar, se francia, se másmilyen. Nem tudom, mi bajod van a „fogyasztóautomatákkal” – hacsak nem a testsúlyt képesek csökkenteni, engem nem érdekelnek. Aki akar – meg van pénze, vegyen, amit akar. Nekem még senki nem tartott pisztolyt a homlokomhoz, hogy kötelező megvennem a seggenfütyülő, világító lovacskát. Higgy nyugodtan istenben is – csak ne tedd kötelezővé. Örülök, hogy Neked gyönyörű életet biztosított a hazád. Nekem minden darab kenyérért magamnak kellett megdolgoznom, és bajok esetén „csak” a szüleimre, testvéreimre, fiamra, jó barátaimra számíthatok. A hazámnak – úgy érzem: én tartozom. Legalább annyival, hogy szerény képességeimhez mértem ne hagyjam, hogy az oktalan gyűlölet, sötét ostobaság vesse szét. Életen át tartó kapcsolatot találni szerencse dolga is, és nem tudom, hány éves vagy, de én mindig azt mondtam a páromnak az „örökké szeretsz?”-re. Nem tudom, majd kiintegetek a koporsóból, ha addig megvagyunk, hogy sikerült. Kívánom, hogy Neked sikerüljön – én is így gondoltam még egy héttel előbb is, hogy sikerülhet. Aztán mégsem. Ne hidd, hogy nekem az az eszetlen orgazmus-kergetés tetszik, ami az amcsi filmekben már-már fétisként szerepel. Szerintem nemcsak ez a két út lehetséges, kellene találni egy normális harmadikat is. Persze ehhez pár is kell:))) Az én életemnek ez a szakasza már lezárult, nem lennék már képes olyan fokú alkalmazkodásra, ami egy közös élethez kell.

  • gyuri10
    2016 május 17
    8:20 de.
    Nem zavar hogy, lattatlanra egybol leocsiztel, pedig csak par evvel lehetek fiatalabb nalad, az sem hogy csak mu nacinak titukaltal, az sem hogy, meg azt az egyetlen, szerinted leginkabb delirium tremanszes allapotban fetrengo tv szerelot sem veszed emberszamba aki neha naivan melled all, az sem zavar hogy a tobb evtizedes magyarorszagi joletben eltoltott szamuzetesed halajakent rendszeresen es buzosen visszaokadsz, az sem hogy valoban nem neveztel bennunket soha sem csuszomaszonak csak felreerthetetlenul utaltal ra, az azsiai hordanyelv sem zavar, mert a tietek zavarosabb, az sem zavar hogy Budapestnek pont azon reszei a legbuzosebbek, amiket az igenytelen romkocsmaitokkal pont ti tettetek patkanytanyakka, az sem zavar hogy te pont azt a halatlan inproduktiv kisebbseget nevezed embernek, akik a mi apanazsunk nelkul mar reg ehen haltak volna, vagy mar reg uj hazad kibucaiban dolgoznanak vizholyagos kezecskeikkel! Az viszont kifejezetten kivancsiva tesz hogy arra kerdesedre miszerint ”ki vagyok En”[szerenyen nagy kezdobetuvel] miert nem valaszoltal, pedig sokan vartuk volna a meghokkentoen szimpatikus valaszt! Azt az oromodet viszont, hogy jo szaftosat zsidozzak meg a te kedvedert sem teszem meg, hiaba nevettetel meg ingyen!

  • talalom!

    Hát bemutatkoztál egy kicsit….Azért mert becsületes munkából éltem és nem pártoknál helyezkedésből…. sem régen sem,most pontosan azért vagyok különb mint azok, akik nem tanultak,nem akartak dolgozni,mint sokan itthon és ezen a fórumon!!!
    Régen vasvillával sem tudtak volna kényszeríteni a szocik….
    most meg nyugdíjasként a megdolgozott és megérdemelt nyugdíjamból élek,(sokan nem…)gondolom világos?

    Aztán tegyél már különbséget a legálisan,indokoltan,papírokkal
    rendelkező menekültek és a bűnöző,bunkó csőcselék között,mivel
    a dicső leszerepelt,impotens
    „megvilágosodott” nyugat,EU is ezt teszi,az utóbbiakat kívánja hozzánk betelepíteni kötelező jelleggel,na aki ezzel egyetért az bizony
    hazaáruló és nagyon buta is….mert őt is érheti atrocitás
    pártállástól függetlenül(nincs senkinek a nyakában tábla….)
    Lehet,hogy Te nem de én és sokan mások igenis különbnek tartom magam az ilyen csőcseléknél!!!
    Na látod többek között ezért fog a Fidesz győzni,mert a magyar emberek érdekeit,biztonságát védi (annak ellenére,hogy ők sem tökéletesek,vannak hibák.rossz döntések,korrigálni valók!)és nem ilyen álságos, internacionalista..és főleg érdek EU talpnyaló,mint a baloldal!!!!
    A válaszoddal sok dolgot közöltél,meg nem győztél,de ezek után pláne nincsenek komplexusaim…..sőt!
    Nagy előnyöd,hogy eddig igyekeztél kulturált lenni,remélem az is maradsz,én meg az ítélőképességem,tisztességem,tájékozottságom,becsületem alapján
    továbbra is vállalom az eddigi véleményemet,szerencsére több
    baloldali (de normális)ismerősöm,barátom is osztja a véleményem,meg a baloldali tisztességes politikusok is,a környező európai országokról meg már ne is beszéljünk,akik
    ebben a témában kiállnak Orbán mellett(sőt több neves nyugati politikus is!)
    Na ezt megtárgyaltuk,a lelkiismeretem nyugodt(a valóban rászorulókon eddig is segítettem!)az önbecsülésemen sem esett csorba,amiért ÉRDEK nélkül vagyok magyar és itthon!
    nem

  • Ja sunyi az ,aki hiányos képességei miatt bárhová belép,hogy megéljen,aztán időnként változtatja a nézeteit,nem meri kimondani amit gondol…a pillanatnyi érdekei alapján nyalizik!
    Nekem erre nem volt és most sincs szükségem,szerencsére enélkül is rendesen megélek!

  • Elemér, nem tudom ki tanított fogalmazni, de megérdemelné az Apáczai-díjat a tanítód. A hasamat fogtam a röhögéstől.
    Itt ne hagyj minket, gyere gyakrabban.

  • Ja amúgy Kedves talalom én régen és most is nyíltan vállaltam és vállalom a nézeteim,meggyőződésem,ha netán figyelmesen olvastad volna a
    hozzászólásaim,persze ez nem mindenkire jellemző,nem kell és szerencsére ma már nem is kötelező másoknak bólogatni!!!…

  • Kedves O.Elemér!

    Ne izgasd fel magad,se a fórum,se az itteni kétes elemek…..
    miatt,nem érnek annyit,de ne add fel,persze van aki megérti ,van aki nem amit írsz,(szellemi képességeik szerint)és van aki egy darabig ….igyekszik kulturáltan válaszolni,meg van aki erre sem képes!Arra azért vigyázz,hogy ne alacsonyodj le hozzájuk stílusban…
    (már ha egyes esetekben egyáltalán lehet ezt a szót használni…)!!!! esetleg HELYETTŰK…Téged „moderálnak” véletlenül….itt könnyen megesik!

  • charlie
    2016 május 17
    4:41 du.
    Ha komolyan gondolod,akkor kössz! Nem volt tanítóm, csak az ősi (2000 évvel Murphy és a mádi csodarabbi elötti) szittya(fajmagyar) tapasztalati törvényeket magoltam be jó kis kosher -természetesen igazoló pecéttel ellátott- szathmárhy szilva pálinka bíztatással, persze elötte hogy, -Gyuri Bátyám intelmeit megfogadjam- a falakat hányásmagasságig fóliával gondosan betakartam! Az is hogy, angol billentyüzetet használtam az elöző kommentjeimben, egy még a hátrafelé nyilazásnál is ravaszabb, elterlő szittya vezércsel volt, mert a megszólított igenkedves illető figyelmét elvonta a náluk ilyenkor szokásos, dogmával és törvénnyel védett és egy átlag magyar állampolgárnál beszarást eredményező vérvádtól, amit elfelejtett bevetni, mert a klaviatúrámmal és az ékezetes magánhangzók hiányából eredő megfejtési nehézségekkel volt elfoglalva. Látod kedves Komám, ezért nem szabad nagyképűen és felsőbbrendűségi túltengéstől elkábulva az egyszerű, hazaszerető magyar embert alábecsülve az egészséges toleranciájának határán túl is provokálni és mindenféle rá nem alkalmazható, becsmérlő jelzőkkel illetni!
    Na, de ennyi felesleges kitérő után, akár a címben szereplő témához is visszakanyarodhatnánk:
    szerintetek jó miniszterelnök lehetne a mi győzelmi babérokra vágyó Szigetvári Viktorunkból?

  • Nyelvzsenik,öndicsérő némberek és az összes ide pofátlankodó trolloknak: Most egy időre befejezem a disznók etetését,annak reményében,hogy felfordultok saját gyártmányú moslékotoktól a 15.000 évvel ezelőtt kopasztott turulcsirkével a kárpátlavórba loccsant rovott írású múltú és mentalitású tetves nyilas és utód senkiségeitekkel együtt.Bizony gyávaságból kormányt váltani nem lehet,de ha nem egy túl engedékeny moderátor lenne itt,akit egyébként nagyra becsülök és szeretettel gondolok Rá,például Ille Pista úgy vágta volna ki ezt az egész nyilas csürhét,mint a szaros pelenkát.Igaz,hogy akkor viszont néhányunkat megfosztott volna a napi kacagástól.Nos…száz szónak is egy a vége:unom a szátokból a klaviatúrára lihegett undorító szájbűzötöket elképzelni is.Nem akarok még ebben is a kezetekre játszani.Sok időt hagyok nektek a kocsmagőz élvezésére,boka csattogtatásra és a napi szellemi táplálékotok:a kulturált(sic)zsidózásra.Csíkos rongycsóválgató „szebb jövőt”!!!Persze azért remélem nem fog sikerülni a „kitartás”!!!

  • Köszönöm a nempubliklást.

  • Parács Péter Pál

    Tisztelt Hozzászóló Barátaim!

    Én lehet ki fogok szállni az „értekezletből”.
    Hozzászólásaimmal a saját álláspontomat szeretném megosztani nem pedig egymással szemben kvázi vitatkozni.
    Bocsánat! Ez, „mostanában” tipikusan a parlamentben „divat” sajnálatosan.
    Kaptunk egy „világra szóló” lehetőséget egy kanadai laptól, hogy informálódjunk a világról. Nekem Magyarországról sikerült -véletlenül- felvenni a kapcsolatot és ha tehetem hozzászólok cikkekhez, mint most is.

    Szerintetek melyik közvetlenebb és barátságosabb egymással szemben, ha már egymás hozzászólásait tekintjük?:
    – Figyelj, „Kedves,-Tisztelt,- vagy egyszerűen XY!
    Szerintem nincs igazad, mert……..
    Hozzászólásod elgondolkodtató, szerintem……..
    vagy
    – A másik álláspontját kritizáljuk, mintha a
    sajátunkkal szemben semmi kétség nem merülhetne
    fel.

    Ha eddig nem volt velem szemben kritika, akkor most lehet kapni fogok.

    Пока

    Порач Петер Пал
    Венгрия и Закарпатия

  • Parács Péter Pál
    2016 május 18
    9:13 de.

    Tisztel uram, óva intelek ezen honlap elhagyásától, mert megtisztulás után ez egy igazi közösségi lappá fog vállni!
    Én kb egy éve figyelem az értelmes, segítő szándékú és sportszerűen vitaképes emberek véleményét a háttérből, hozzászólás nélkül, csupán szórakozásból, ám az egyre jobban dühített hogy, egyes egoista véleménydiktátorok a legmocskosabb személyeskedésig fajulva a saját, másoktól eltérő véleményét akarják a rebellis másként gondolkodókra ráerőszakolni, ezért vetemedtem pár napja erre a szánalmas, ám úgy látszik felettébb hatásos provokációra! Mindenkitől elnézést kérek, de most angolosan távozok, ám nem szabadultok meg végleg tőlem, mert a háttérben árgus szemekkel figyelek és ha megint elfajulnak a dolgok, akkor ismét pofátlanul visszaköszönök! Külön elnézést kérek a Moderátortól, hogy intézkedtem helyette és a kényelmetlen feladatot diktatórikusan magamra vállaltam. További kellemes együttlétet és tartalmas, okos vitákat kívánok mindem magyarul beszélőnek!

  • Nos…Egy patkányt lecsúsztattam a csatornába a lehető legdemokratikusabb módszerrel.Majdcsak utána esik a többi!!!

  • ÓRIÁSI VITA
    bontakozott ki ellenzéki és fidSS körök között ÁDER JÁNOS köztársasági elnök jövője körül, UGYANIS Rubovszky főfidSS thodumfactum a Hírtévé bekapcsolt kamerája előtt egy másiknak, elszólva magát elárulta, hogy aszongya
    „nem hiszem, hogy Viktor ’17-ben beleegyezik Áder újra indításába”
    (ti. a közt.elnöki jelölését illetően).

    NAMOST, most jön be régi vesszőparipám a JOBBIK győzelmi esélyeivel és Orbán megbuktathatatlanságával kapcsolatban. Orbán ui. rendkívül nyugodt. Miért is? Azért, mert Vonát valamiféle megállapodás és súlyos kötelék köti hozzá, miszerint ha a Jobbik győzne (2018-ban), Orbánnak egy esélye marad: a köztársasági elnöki szék, persze akármilyen néven és címen.

    Nem véletlen tehát:
    – A fenti, Rubovszky féle elszólás.
    – A Vár sürgős átépítése.
    – A Liget projekt sürgős, felgyorsított bonyolítása.
    – A szélsőséges jobbikos vezérkari tagok váratlan lecserélése
    . szalonképesebb* „radikálisokra”(E leválasztás nagyon hasonló a
    . e náci gyülekezet megalakításának furcsa körülményeihez.)
    ˙

    .
    * A fidSS első hatalomba jutása előtt is sürgőssé vált a szalonképtelen, úgymond „radikális” – tulképp szélsőjobboldali, ill. náci – tagok leválasztása a kómilfó, a viselkedésben is legalább a minimális nemzetközi elvárásokat teljesítő fidSS tagságról. Ez a szalonképtelen banda volt akkor tulképp a Kossuth-teresek és a Fradi-B-közép néven elhíresült sötét, lumpen csürhe, stb. Belőlük nőtt ki – mint „fatörzsből rücskös ága” – a Jobbik, amelynek valamiféle eleganciát volt hivatott kölcsönözni a szintén Orbán-kiagyalta „Polgári Körök” nevű, valójában egy jobboszélső rohamcsapat-hálózat.

  • +1

    Ruboszky megjegyzésében külön érdekesség számba mehet odafigyelni, arra a kitételre, hogy”Viktor b e l e e g y e z n e” e – X köztársasági elnök – jelölésébe.
    Íme hát, az általa illiberális demokráciának nevezett rendszer gyakorlati jelentősége, ami tulképpen diktatúra.

  • gyuri10
    2016 május 19
    3:21 de.
    Ügyes vagy, de ne állj meg félúton, hemzsegnek itt még a patkányok!

  • Elemér!
    ne hátráljon meg,ne távozzon!!!Még egyes jellemtelen hazaárulók,azt hiszik,hogy a tisztességes,magyar többséget
    meg lehet félemlíteni…ugyan mivel?se érvek,se ész,se program
    hatalom meg számukra még utópiának is nevetséges!!!

  • Ez a topic már megint OIM-ról és az ő nagy nagy hatolmos eszéről , munkájáról és emberségéről szól.

    Csakhát amelyik kutya ugat , az ugyebár …

  • Elemér: Szalggy már át elemér’
    Merhogy kéne a píszmékerembe , annyira ajd’kiugrott a szűm hogy itten fidelsz mint valami Nagy Testvér.

  • Seres Róbert

    jaffanarancs
    2016 május 19
    11:19 de.
    Bolond jószág, próbálj meg csak egyszer ellentmondani neki, ha goj vagy akkor rohadt náci, ha zsidó vagy akkor meg feketeseggű leszel! Ha nem hiszed, járj utána! Ha minden önérzetes ellenszegülőt lecsúsztattok a csatornába akkor maximum négyen maradtok ezen a honlapon: Moderátor, Gyuri bácsi, te, meg Geyza! Szerinted ez jó perspektíva?

  • Parács Péter Pál

    Orsós Elemér Úr
    – részére –

    Tisztelettel megköszönöm a „nevemre szóló” hozzászólását!
    Köszönöm, hogy „valahol” egyet értett velem! De, ha nem is így értelmeztem volna, akkor sem lenne probléma.
    Ön álláspontja igencsak elgondolkodtatóvá tett és meggyőzött!
    Lesznek további hozzászólásaim. Eddig is próbáltam azokat tényekre alapozni és álláspontomat „kérdések” mellett kifejezni. Ez nem személyeskedést motivál, hanem a közvélemény értelmezését, megítélését úgymond szeretem összevetni az én információimmal illetve ezek birtokában való álláspontommal.” Például, Ön meggyőzött és átértékeltem magamban a tanácsait.”

    -Változatlanul az a véleményem azonban, hogy a hozzászólók egymás közötti nézeteltérés-vitái illetve az érintett témában történő egyes szóhasználatok, kifejezések használatát nem tudom hová tenni.

    Mindezek rontják a Lap színvonalát is, pedig komoly lehetőségünk van egymással, nyilvánosság előtt kommunikálni. Ez hatalmas sansz! Több Tízezer kilométerről is megtudhatnánk egymásról ki-hogyan látja a világot. Ez nem csak a politikát jelenti, hanem a kultúrát, szokásokat, szakácskönyvet, baráti-ismeretségi kapcsolatok kialakulását stb.!!

    Kedves Elemér!

    Én megadnám az: E-mail címemet: [email protected]
    : SKYPE : petroskype64
    : Tel. : +36(70)2221750

    Magam részéről úgy vélem, hogy egy pár szót váltani kellene egymással.
    Ha, Ön is így gondolja, várom a kapcsolatfelvételt.

    Köszönettel
    és
    Üdvözlettel

    Parács P.P.

  • Seres Ró(vott multú)bika,
    baj van a szövegértéseddel!Amint látom már ez is kezd származás függővé válni.Majdnem minden igaz amit írsz azt nem bogoztad ki, hogy minden zsidó azért feketeseggű,hogy nektek legyen mit fehérre nyalni.Nem is gondoltam volna,hogy te is csatorna töltelék vagy,ha igen hát azt sem bánom,ha lepottyansz a barátaid barátnőid kíséretében a”nehéz és becsületes munkával”kiérdemelt pöcegödörbe.Egyenlőre még nem számítalak a boda marcsi féle disznók közé.Amíg újabb igazolást nem kapok addig egyenlőre még tőled nem vonom meg az etetést.

  • Seres Róbert

    gyuri10
    2016 május 20
    7:23 de.
    Ha neked a náci haláltáborok 71 évvel ezelőtti felszabadítása és Izrael 68 éves sikeres megalapítása után is még mindig egy következő pogrom kiprovokálásán jár az agyad, akkor agyhalottabb fanatikus vagy annál a lakatlan szigeten megtalált japán katonánál, aki 40 évvel a II. világháború befejezése után is vadállati elszántsággal védte a szigetét! Jó lenne most már leadni a kincstárnak az irgunos álcaruhádat és az arab- és gojnyúzó késedet, mert azok az idők már rég elmúltak! Te már nagyon korszerűtlen, sőt káros vagy beteges üldözési mániáddal erre a megváltozott világra!

  • Seres Róbert,
    ez nem csak egy jó perspektíva lenne,hanem egy jó megoldás is. A mocskos nyilasoktól szabadulás után egy emberek számára fenntartott oldal újjá szervezésére.A tetves nácikat pedig akkor folyatnánk a csatornába,amikor még sperma formájában jelentkeznek

  • Sörös Róbert,
    ugye van ikertestvéred?Mert egy élőlény egyedül ilyen hülye nem lehet.Legalábbis 2016 máj. 20 4:43 du. bepötyögésed erre utal.

  • Katona Zsombor

    SörösGyuri!
    Szórakoztató a belháborútok!

  • gyuri10
    2016 május 13
    2:50 de.

    ” marcsa
    te szerencsétlen lelki és agyi sérült evolúciós hulladék.Honnan veszed a pofátlanságot,hogy Geyzát,Illét és Engem egyáltalán megszólíts?Alantas,undorító indulataiddal ráadásul minősíteni is merészelj?Kinek vagy helyesebben minek képzeled magad?Ennyi unintelligenciával még a nemzetes asszonyi címet sem pályázhatod meg. Charlie nem a lieblingem,de akkor is csodálkoznék rajta, (intelligenciája miatt)ha téged észre venne.Nekem is csak lábtörlőnek felelsz meg.Ha lehet a jövőben azzal levelezzél akinek kiittad a lábvizét,mert én még arra sem tartalak jónak. Már többször megígérted,hogy elsüllyedsz erről az oldalról. Természetesen az igazmondást sem a csatornában tanítják vagy a külvárosi raktárak patkányai között. USZKUT.”

    Nade Gurltiz.
    Azé ENNYIRE mégsem kéne a szádból segget csinálni
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Te kis köpönyegforgató buzi.