Melegfelvonulás — A komplett jobboldal támogatja a Pride-ot

2016 július 2 8:04 de.51 hozzászólás

A kanadai Konzervatív Párt összes elnök-jelöltje résztvesz a torontói Pride felvonuláson, amely vasárnap kerül megrendezésre. Kellie Leitch, Michael Chong és Maxime Bernier is szolidáritást vállal a melegbüszkességgel, miután a tavasszal a jobbközép párt – egy történelmi változásban – bejelentette, hogy ezentúl a baloldalhoz hasonlóan támogatja a melegházasságot. A konzervatív egy, a jobboldali melegek által létrehozott csoport keretein belül vesz részt a Pride felvonuláson. Az LGBTory nevű szervezetről van szó.

„Szerintem a párt most üzeni, hogy lapozott és végre elfordul ezektől a megosztó társadalmi vitáktól. A párt egy befogadóbb, toleránsabb arcot kíván mutatni. Most már nem kell néma lenni a melegházassággal és a Pride-dal kapcsolatban. Nincs semmi gond, ha mi is felvonulunk”–mondta Eric Lorenzen, az LGBTory alapítója.

Lorenzen szerint a konzervatív értékrend „evolúciójának” lehetünk tanúi Kanadában.

„Pusztán azért mert meleg vagy, még nem jelenti azt, hogy értelemszerűen egy magas adókat és felelőtlen állami költekezést támogató szocialista vagy”‘–mondta Lorenzen a CBC-nek.

Amikor a konzervatív párt ideiglenes vezetője – Rona Ambrose – egy indítványban szólította fel a kanadai parlamentet, hogy genocídiumnak minősítse az Iszlám Állam tevékenységét, akkor a jobboldali vezető kiemelte a melegeket, mint egy olyan demográfiai csoport, amely áldozat és célpont.

Vannak kanadai konzervatívok akik már tavaly is aktív résztvevői voltak a Toronto Pride felvonuláson. Például Patrick Brown, az Ontario-tartománybeli Progresszív Konzervatív Párt vezetője egy molinóval vonult fel, jobboldali aktivistákkal együtt.

Patrick Brown, az Ontario tartománybeli Progresszív Konzervatív Párt (tehát a hivatalos ellenzék) vezetője.

Patrick Brown, az Ontario tartománybeli Progresszív Konzervatív Párt (tehát a hivatalos ellenzék) vezetője.

At LGBTory várja az aktivistákat vasárnap, július 3-án. Facebook csoportjuk szerint egy kioszkkal várják a Pride felvonulás résztvevőit. A kioszkot az Alexander Streeten állítjál fel, száma: B61. A LGBTory csoport pedig a Bloor St/Ted Rogers Way-nél kapcsolódik be a felvonulásba.

Vajon hány évtized kell még ahhoz, hogy a magyar jobboldalt is elérje ez az evolúció?

51 hozzászólás

  • .

    A kanadai jobboldal feltalálta a spanyolviaszt, ugyanis Jörg Haider, a szélsőjobboldali Osztrák, ún. Szabadságpárt (FPÖ) náci elnöke is meleg volt addig, amíg autóbalaeset áldozata nem lett.
    ˙

    Nyugodjék…! 😀

    .

  • valasztasok elott……………….ertheto is. kellenek a szavazok onnet is

  • A „melegfelvonulás” szó helyett inkább érdemes lenne a „szexuális fogyatékkal élők megtekinthetősége” címet adni ezeknek a meneteknek. Mivel többségében tanult viselkedésformáról van szó, ezért roppant veszélyes a fiatal nemzedékre. Az ő védelmük az idősebb és a normalitás pártján állók felelőssége. Ezzel az erővel a kleptománia szépségére büszkék is vonulgathatnának.
    ……..
    Ma Pesten is vonultak a sajnálatra méltók. A Jobbik bejelentette, beszünteti az engedélyezését 2018-tól ennek a vallás- és családellenes parádénak.

  • Csak a kontraszt kedvéért:
    http://kep.index.hu/1/0/1216/12168/121686/12168605_89af9c991245819c3c37c4f85444cac9_wm.jpg
    …….
    Ma volt az „Ezer székely leány napja”. Ugye mennyivel gusztusosabb?

  • Neocsárli:
    Szovj..pardon..Orosz mintára börtönbe is vetitek majd őket?

  • barlévval értek egyet
    Ez nem más, csak politika.

  • charlie, ez Csíksomlyón lehetett, ráismerek a hegyoldalra!

  • A kanadai politikus egy olyan gerinctelen lény amely mindenben benne van amitől nő a népszerűsége. Alapból semmi bajom, hogy ezek nemhagyományos lények felvonulgatnak és büszkék arra amik, viszont hagyják már meg azt a luxust a normálisoknak, hogy legyünk mi is azok amik. Továbbá az is nagyon jó lenne ha a felvonaglásukat saját zsebből finanszíroznák nem pedig a mi adónkból és mivel Kanada elég tágas hely, így menjenek valahova olyan helyre ahol a normális gyerekek nincsenek kitéve az ilyen fajta terrornak. Ez az egész dili semmi más mint a pedofília legalizáláshoz vezető út.

  • Sztárcsávó, amíg te a normálisak közé sorolod magad, sokan meggondolják, hogy hova akarnak tartozni.
    Karesz, igen, a kleptomániát napi szinten tanítják ma Magyarországon – vitatható, hogy mi okoz több szociális feszültséget, gazdasági kárt és fejlődés torzulást… De nem fogunk vitatkozni…

  • Csak azt tudnám, hogy mire büszkék?

  • tisztelthölgyeimésuraim

    Figyelő

    Én meg úgy látom, szerintem ez inkább a Normafalejtőn volt, a népviselet is ezt tükrözi.- A forrónadrágos és halásznadrágos székely lányokról már nem is szólva… Tényleg gusztusosak a javábúúú. Idevele! Ezer egy éjszaka !!! Hűűűűűűűh … !!!
    ))) 😀 (((

    .

  • Csild:
    Mielőtt sommás véleményt formálsz,miért nem
    a mostani hungaropolitikusok házatáján nézel előbb körbe?

  • Nálunk itthon tegnap volt a „meleg büszkeség „napja……
    Sok rendőr volt kivezényelve (az adófizető többségében heteroszexuálisok pénzén,jóval több mint az ünnepelt magyar focisták fogadásán a Hősök terén…)és sajnos a mi utcánkban
    is dübörögtek a kamionok,nagy hangerővel,zenével meg a tömeg..ami
    szerencsére jóval kisebb volt mint az előző években…és gb 15 percet kellett az itt lakóknak elviselni!
    Az is öröm,hogy nem volt gusztustalan(félmeztelen,ordenáré..)provokálás,kivéve egy két
    tangás „főszereplőt”,Lendvay Ildikó meg Kunhalmi Ágnes persze
    teljes mellszélességgel vonult,mint ellenzék (Gyurcsány nem,mert tavaly született (ötödik..)
    gyereke és vicces lett volna ha a ő is azt üvöltözi,hogy- meleg mint régebben-de érdekes módon volt több zsidó zászló is….csak nem mind melegek?….

    A véleményem (sokaknak!)a következő:
    Az azonos neműek kapcsolata részben születési génhiba,illetőleg
    későbbi csalódások,kiábrándulások következménye,amiről nem tehetnek!Maximálisan toleráns vagyok velük szemben,egészen addig,amíg otthon intézik a dolgaikat és nem provokálják a normális többséget(sok kiváló meleg művész,közismert ember közül akik nyíltan vállalták a másságukat egy sem üvöltözik és vonul fel….)
    Egyébként nem értem ,hogy ugyan mire olyan büszkék a többséggel szemben(sőt egyes zavarodottak még többnek is képzelik magukat!)amikor ugye Isten, azért teremtette Ádámot és Évát,hogy
    benépesítsék a földet?…..ha az ő szüleik is melegek lettek volna,akkor ugye ők sem születtek volna meg…
    Ami pedig a politikát illeti,hát nincs mit a magyar kormány szemére vetni,engedélyezte,biztosította(jó pénzért!!!!)a felvonulást!Az más kérdés,hogy egy normális ország kormánya nem híve a melegek házasságának és nem dicsőíti,legfeljebb elfogadja őket!z így helyes!

  • Nagyon jót mulattam.
    A délutáni híreket akartam nézni a TV.n, de annyit fogtam csak el, hogy egy fekete nő hangosan kiabált a TV.n és panaszkodott, hogy a feketék felvonulását elrontották a melegek, mert nekik lett volna ma és most joguk tüntetni a színesek érdekébe, de a melegek elvették a lehetőséget, az időpont miatt.Ezért megzavartáka a melegek örömét, azaz a tüntetésüket!

    Azt hiszem, én is szervezek már egy tüntetést, valamiról!

  • Kedves Figyelo!

    Itt az ideje, the TBC-seknek is szervezzunk felvonulast. Elotte persze be kell nekik magyarazni, hogy nekik muszaj buszkenek lenniuk a betegsegukre.

    Aztan jonnek az aranyeresek, akiknek kotelezo is lesz bemutatni, hogy nem hazudnak. Csak nehogy egyidoben szervezd az aranyeresek es homosexualisok buszkesegfelvonulasat, mert meg ve’res felreertesekre kerulne sor.

    Szerintem nincs is jobb demokracia annal a demokracianal, ahol a tobbseg torkan minden baromsagot lenyomnak a kisebbseg kedveert.

    Mielott felreertenek itt az elvtarsak, hadd fogalmazzak maskepp:

    Szerintem nincs is jobb demokracia annal a demokracianal, ahol a tobbsegre raeroszakolnak minden baromsagot es elfogadtatnak veluk minden idiotizmust a kisebbseg kedveert.

  • Jól látod, Moshe!
    Az viszont hányingert okoz, hogy a kanadai miniszterelnők is ott rázza magát a többivel!

  • Marcsi
    2016 július 3
    5:13 du.
    „Az azonos neműek kapcsolata részben születési génhiba…”

    A géneknek semmi köze hozzá. A gének a fizikai test holografikus kivetítésének a kerete ami meghatározza egy élőlénynek hogyan fog kinézni. A gének a tudatot nem befolyásolják.

    Moshe Akiva
    2016 július 3
    6:45 du.

    „Szerintem nincs is jobb demokracia annal a demokracianal, ahol a tobbsegre raeroszakolnak minden baromsagot es elfogadtatnak veluk minden idiotizmust a kisebbseg kedveert.”

    Énszerintem is abszolút így van.

    Geyza
    2016 július 3
    3:44 de.

    „Csild:
    Mielőtt sommás véleményt formálsz,miért nem
    a mostani hungaropolitikusok házatáján nézel előbb körbe?”

    Kanadáról volt szó…

  • melegbüszkeség, mekkora baromság ez. Mitől büszkeség ez? Heterobüszkeség miért nincs? És heterofelvonulás.
    Állítólag van valami tabletta, mely csökkenti e ferdeségnek a vágyát. De ha van a homárságra gyógyszer, akkor ez nem betegség?

  • Kedves Figyelo!

    Hat 2016 van, nemde? 🙂

    113 milliardbol lehet is rongyot razni. Meg mindig jobb, mintha valamelyik terrorkelteto intezmenybe (mecset) ment volna el a Szepfiu.

  • Starchild!

    Lehet,hogy neked van igazad én régebben azt hallottam,hogy génhiba….de mindegy, aki nem vonzódik az ellenkező nemhez és boldogtalan…az találja meg a társát a sajátjai között(egyébként
    sokan átoperáltatják magukat a boldogsághoz….de ez már más téma,)nem simán homoszexualitás!Nem vagyok szexológus,éljenek úgy ahogy akarnak,de másokat ne botránkoztassanak meg,és a közösen vállalt gyerekneveléssel sem értek egyet!

  • Moshe Akiva!

    Nagyon igazad van és szellemes vagy…!

  • Moshe Akiva
    2016 július 4
    12:52 du.

    Kedves Moshe,
    Oda is elmegy előbb utóbb, csak várjál!

  • no meg hat az a szelsojobb orbaniaboll amelyiknek egyes tagjai vinnyogva rangatozva reszt vesznek a tel aviv-i gaypride-on evente,,,,,,,,,,,,,,,mit kell csodalkozni most.

  • barlev, ezt az állitást erősen kétlem, főleg azért mert a jobboldali egyszerű polgárnak, nincs pénze Izraelbe utazni.

  • barlev!

    Orbán kormánya nem szélsőjobb,ezt mindenki tudja,meg azt is,hogy normális családpárti,szerintem kevesen mennek ki Izraelbe közülük,hogy a melegfelvonulást nézzék(ugye itthon is van,az is elég…minek mennének?ha nem azért,hogy jót derüljenek rajtuk….)kivéve a melegeket,
    mert ugye a nemi eltévelyedés nem pártfüggő,de szerencsére a másik…oldalon a szélsőbaloldali liberálisok,zsidók között több van!Ezt igazolja,hogy az itthoni felvonuláson büszkén lengették a zsidó zászlókat többen…
    na ez az igazság!

  • Kedves Marcsi!

    Meg vagyok lepodve. Magyarorszagon zaszlot lengetnek a homokosok? Nalunk itt mast szoktak lengetni, mikozben pengetik a gitarjukat is.

    Nem lehet, hogy az izraeli zaszlot lengeto egyenek izraeliek voltak?

  • Moshe Akiva!

    A homokosok vonultak,fetrengtek,zenéltek,dübörögtek…zászlót,mint írtam
    a zsidók lengettek(nem hinném,hogy Izraelből jöttek volna ide ezért,szerintem „hazai” népség volt…nem mentem le megkérdezni,mert iszonyodom az ilyen idétlen felvonulóktól,akár kintiek akár itthoniak..!Csak lejáratják magukat,a többség megveti őket,de kénytelen elviselni!

  • Mellesleg zsidók,melegek,cigányok régóta összetartanak(közös múlt…ma már a kutya sem üldözi őket,persze régen sem mindenkit…!)de szerencsére a többség normális és nem vesz részt ilyen primitív és felesleges megmozduláson,csak az agyament,gusztustalan kisebbség!

  • Marcsi
    oprban kormanya valoban nem szelsojobb. hanem 100% FASISZTA kormahy…………..Mussolini-t majmolva le.

  • OIM*
    Már megint túl okosnak hiszed magadat.
    PEdig csak ostobaságokat firkálsz szokás szerint.

    *OIM = Ostoba Idejárgató Maca

  • geyza.,megint deléríumban vagy? én láttam, te meg remélem jó messze vagy innen …..és még a orrodig sem látsz,lengesd a zászlót otthon…
    így senkit sem zavar!

  • barlev!
    Nagy butaságot írtál,aminek semmi alapja,az itthoni zsidó közösségeket támogatja a kormány,a rabbikkal is jó viszonyban van,nem üldözik a zsidókat,se a melegeket,talán nem bűn,ha az ország és a kormány alapvetően keresztény és normális heteroszexuális hajlamú…?Tudomásul kellene venni,akár tetszik,akár nem!

  • OIM*
    Erre csak egy példabeszédet tudok felhozni Rejtőtől:

    Piszkos Fred Vöröskaromnak:
    -Akkor az lesz a legjobb Anna, ha hozzámegy feleségül Vadsuhanchoz..
    Mire Anna Alvarez felháborodottan:
    -Mondja Fred maga részeg?
    -Természetesen! De ez nem tartozik a tárgyhoz…

    *OIM = Oldal Idióta Macája.

  • OIM*

    Ritka nagy ostobaságot írtál Barlev.-nek de mindegy.

    Látszik hogy fingásod sincs semmiről pedig ezerszer leírtuk már itt.

    Tehát akkor ezer és egyedszer is:

    A fasizmusnak nem feltétlenül ismérve az antiszemitizmus, bár adott esetben, ha a körülmények „megkívánják” , jól megfér vele.

    A nemzetiszocializmusnak viszont alapeleme a fajelmélet.

    Érted már idióta ?

    *OIM az egy mozaikszó.Mint tudjuk.

  • geyza!

    Jobb ha csöndben maradsz…semmivel sem sikerül jobb észre téríteni?!!,sérült, génhibás, idióta vagy vedd már észre szerencsétlen!
    Az ,hogy egy cionista,őrült,csökkent agyú zsidó vagy, azzal csak a normális,tisztességes zsidóknak tudnál ártani….ha normális lennél….de klinikai eset vagy!Ezt még a hozzád hasonló,de még normálisak is elismerik!

  • Antiszemitizmus,fasizmus,alaptalan vádak ,egy szellemi fogyatékos csökkenttől is bizony
    a rágalmazás kategóriájába sorolhatok!Természetesen súlyosan beteg ,terhelt emberekkel szemben nincs értelme küzdeni,mert a törvény sem ítélheti el őket értelmi,szellemi szintjük miatt,legfeljebb gyógykezelésre kötelezik!(ha ott is van internet,az bizony pech,de nem igazán számít…!)

  • Marcsi
    szellemi fogyatekos itt te vagy……………..

  • Marcsi
    nem irtam semi butasagot………….
    orban meg a valasztasok alatt azt nyilatkozta a kisalfold c ujsagnak szoszerint,; „Orban; a vilagtortenelembol az en legnagyobb peldakepem Benito Mussolini..”

    tetszett volna jobban odaugyelni anno…….
    az idegengyulolo kormanyzat igenis hirdet erosen antiszemita ess rasszista nezeteket is ujabban a fizetett mediaiban.
    kar ezt tagadni mert meg itt nalunk is nezheto hallhato es olvashato a fideSS-media torzszulemenye.
    ugyhogy megismetlem es batran kijelentem a mai magyar kormany igenis 100% FASISZTA KORMANY.-ezt tudjak Europa szerte mindenhol cask ugytunkik ti magyarok nem.
    a szellemi fogyatekos kezelesre szorulo agyilag zokni igy te vagy itt.

  • OIM*
    Te patkány-krokodil kevercs:
    Majd te mondod meg hogy liberáis-demokrata létemre mit írhatok egy libárális és demokrata fórumon.
    Te barom kapjál már magadhoz.
    Nézzenek oda.
    Az idóta hülyéje megmondja hogy ki mit és mikor írhat ide…

    *OIM az egy rövidítés. Azt jelenti: Ostaba Idióta Marcsi.

  • Barlev:
    Semmi értelme *OIM .-nak magyarázni.
    Láthatólag nem tud olvasni.
    A betűket ismeri, a vszavakat képes eslolvasni, de nem képes a szavakból összeállított mondat értelmét megérteni.

    Úgy nevezik az ilyet hogy „funkcionális analfabéta”.

    Ha leírod neki azt például hogy :

    Orván Viktor írásaiban és beszédeiben gyakran hivatkozik Mussolíni állam-elméleteire mint követendő példára , továbbá a Szent-Ágostoni állam-modellt prefelerálja a Felvolágosodás-korabeli és azóta minden fejlett országban elfogadott Montesquieu-féle alkotmányos rend helyett, tehát minden ismérve megvan az Alaptörvényben a nemzeti-katolicizmus alapjain nyugvó fasiszta államberendezkedésnek, tekintettel még a szakszervezetek kiüresítésénre is,

    Akkor azt fogja mondani ez a barom OIM* hogy az nem úgy van, aki ilyet ír az vagy zsidó vagy bukott baloldali vagy bukott baloldali zsidó.
    A „Montesquieu” -s részre meg nem fog reagálni mert fingja sincs róla.
    Max. azt hiszi hogy az egy francia varrógép-márka és nemérti hogy jön ide.

    Ennyi tellik ettől az idiótától.

    *OIM = Ostoba Idióta Marcsi.

  • Utananeztem ennek az idezetnek: “legnagyobb peldakepem a vilagtortenelembol Benito Mussolini”.

    Semmi sem jott be, kiveve a KMH egy regebbi cikke. Fel merem tetelezni, ha ez igaz lenne, teli lenne vele a magyar sajto. De sehol semmi.
    Mi megy itt elvtarsak?

  • Akiva:
    Fáradj be egy levéltárba és kérd ki a régi újságokat és írásokat.

    Honnan veszed hogy minden felkerül a NET-re ?

    Csak mert TE onnan tájékozódsz, gőzöd sincs a hazai meg a VILÁG valóságáról és valami egyéni vágyakat vetítesz rá mindenre,attól még a dolgok másképp állnak.

  • Moshe, szimpla hazugság, semmiféle mussolinis cikk nincs a Kisalföldben. Manapság egy perc alatt kideríthető az igazság, ehhez még nem idomultak az elvtársak. Hasonló hazugságuk volt, hogy Vona listázni akarná a magyarországi zsidókat.

  • Látom, egyesek örökölték a vezérüktől ezt a gyakorlatot:
    „Hazudtunk reggel, este……..”

  • Neocsárli:
    Jó amit írsz, vannak is benne általában féligazságok.
    Csak egy baj van velük:
    NEKED , mint a svasztika helyi élharcosának, még a kérdéseid is magasfokú hazugságtartalommal bírnak.

    TE csak egy náci propagandista vagy itt , akinek az a dolga hogy lyukat beszéljen mások hasába.
    Eleinte.
    Mert amint megnyílik a lehetőség, a lukat nem „beszélés” útján fogjátok mások hasfalán előidézni.

    Mint az már többször megmutatkozott a közelmúlt történelmében.

    A menetrenedetek:

    1. Viszaélni a demokratikus játékszabályokkal
    2. Cukiskodás.(Eleinte.)
    3. Hatalom megragadása és tömeggyilkosságok.

    Eddig legalábbis mindig így volt náciéknál.
    Javíts ki ha valamiben tévednék.

    Nem hinném hogy a Szálasi és Hitler nyomdokain haladó Hungarojobberek most majd másképpen szeretnék csinálni, bár programjukban a parlagfűirtás és öregnénik úttesten való átkísérése szerepel. Ha átakarnak menni , ha nem.

  • Figyelő:
    Akkor megismétlem mert megint kezdesz nagyon elborulni:
    Tessék befáradni egy könyvtárba Magyarországon és kikérni Mussolini meg Orbán viktor írásait , munkáit.

    Ert van nekik bőven.
    Azért mert féleszű Akiva nemtalálja a Wikipédiában, attól még azok megvannak.

    Neocsárli indefferens.
    Neki alap-kötelessége a folyamatos hazudozás.

  • Charlie
    de van………..illetve volt,; meg a valasztasok alatt. olvastam is a cikket es reagaltam is ra……..aminek a vege kitiltasom let onnet.

  • Moshe Akiva
    a kisalfold oldalan volt fent a valaszatasok alatt.
    de ok is toroltek egy ido utan mint rossz propaganda nekik gyori fityszeseknek.

  • Kedves Barlev!

    Ez hiheto lenne, de ha a Kisalfold ki is torolte, miert nincs ezzel teli a magyarorszagi baloldali sajto?
    Meg ugy altalaban az europai baloldali sajto?

  • Moshe Akiva
    anno amig fent volt a cikk volt rola nagy gezerec.
    onnet van az otlet is-(ez a cikk ota)-hogy magyarorszag lessz az unio elso fasiszta allama………
    a Mussolini fele koztarsasag ugyanis fasiszta eszmeken allt………….NEM keverendo ossze a Naci eszmekkel. koszno viszonyba sincsenek egymassal.

  • Geyza
    2016 július 9
    1:34 du.

    Sajnálom .
    Ilyen hülyeségekre, nincs időm!