MAGIC NIGHT – A nagy illuzionista show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

2016 augusztus 12 11:01 de. MAGIC NIGHT – A nagy illuzionista show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

MAGIC NIGHT

A nagy illuzionista show!

VILÁGPREMIER

18 éven aluliak szülői felügyelettel vehetnek részt az előadáson!

2016. augusztus 12. (péntek) és 13. (szombat) 22.00

Margitszigeti Szabadtéri Színpad

(110 perc, egy szünettel – várható befejezés: 0 óra 10 perckor)

Ahol a lehetetlen lehetségessé válik!

Az éjszakai revücirkusz hatalmas sikere után az idei évben egy szuperlátványos magic show-val várjuk a műfaj szerelmeseit a Margitszigeten, az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi programmal. Világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a közönséget. A Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciók izgalommal és csillogással töltik meg a forró nyári éjszakát.

A varázslat és borzongás világába a szemfényvesztés mesterei kalauzolnak el bennünket. Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, Vincent Vignaud (FR) a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent (E) hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. Christian Farla (NL) három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal  és többezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág egyik legnevesebb, nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid (H) is bemutatkozik klasszikus mutatványaival.

A világ legjobb és legkeresettebb illuzionistái először szerepelnek együtt a káprázatos Magic Night illuzionista show-ban a Margitszigeten. Legyen részese a varázslatnak!

Konferanszié: Kolovratnik Krisztián

Koreográfus: Nádasdy András
Koreográfus asszisztens: Bujtor Xénia
Zene: Weisz Nándor
Látvány: Madár, Szolga István
Díszlet: Szolga István
Videotechnika: Visual Power
Szöveg: Falaky Zsolt
Szakmai konzultáns: Zsilák György
Producer: Bán Teodóra

A Szabad Tér Színház produkciója.

Fotók: Gergely Bea

MAGIC NIGHT a Margitszigeten 019

MAGIC NIGHT a Margitszigeten 061

MAGIC NIGHT a Margitszigeten 084

MAGIC NIGHT a Margitszigeten 087

MAGIC NIGHT a Margitszigeten 091

MAGIC NIGHT a Margitszigeten 153

MAGIC NIGHT a Margitszigeten 172

MAGIC NIGHT a Margitszigeten 314

 

 

Comments are closed