Miért írták át a Budaházy Györgyöt elítélő vádpontokat?

2016 augusztus 30 12:52 du.36 hozzászólás

Ez az ügy már nagyon hosszú ideje húzódott. Budaházy György köztudottan egy szélsőséges újnáci csoport vezetője volt. Már 2004 óta folyamatosan bűnvádi eljárások sorozatán volt túl. Ha a bíróság különféle vádpontok alapján bűnösnek találta, hiába ítélték el, az ítéletet rövid idő alatt „átírták”, illetve megsemisítették. Senki sem tudja, hogy a valóságban minek köszönhető az, hogy Budaházyt és társait most végre elmarasztalták, és el is ítélték.

Megtapsolták a jobboldali szimpatizánsok a rasszista-terrorista Budaházy Györgyöt. Természetesen a jobbikos EP képviselő - Morvai Ktisztina - is ott volt és elkezdett üvöltözni amikor meghallotta, hogy az ügyészség kevesli a 13 évig tartó fegyház-büntetést.

Megtapsolták a jobboldali szimpatizánsok a rasszista-terrorista Budaházy Györgyöt. Természetesen a jobbikos EP képviselő – Morvai Krisztina – is ott volt és elkezdett üvöltözni amikor meghallotta, hogy az ügyészség kevesli a 13 évig tartó fegyház-büntetést

Ám valaki(k) ezt úgy készítették elő, hogy még véletlen sem az legyen ellene a vád, hogy antiszemita rasszista. Ügyesen kitalálták, hogy „terrorizmussal” fogják öt és társait vádolni. Nem az volt a vád, hogy a Magyarok Nyilai szervezet (ez is valószinű át lett írva, mert Magyarok Nyilasai lehetett a valódi nevük) megfélemített és jópár esetben fizikailag is hatást gyakorolt emberekre, gyújtogatott Molotov bombákat hajigált, melegbárokban tört és zúzott.

A vád ezt úgy színezte ki, hogy „bűnszövetségben elkövetett terrorcselekményekben” találta bűnösnek. Isten ments, nehogy azt mondták volna, hogy antiszemitizmus gyűlölet beszédeés gyilkosságra való felbújtás legyen a vád. Ha ez lett volna a vádiratban leírva , akkor mindenképpen folytatása kellene hogy legyen az ügynek. Mivel nem egyedül Budaházy neve fémjelzi a Magyarországon egyre jobban elszabaduló antiszemitizmust, amit egész Európában büntetnek.

Csak egy példát emelnék ki, nevezetesen a Jobbikot és annak képviselőit, illetve hangadóit, Novák Elődtől egészen Vona Gáborig bezárólag. És ha ezeket az urakat is belehetne citálni a bíróságra az Isten sem mosná le a Fidesz holdudvarából kinőtt szélsőjobboldalról, hogy rasszista. Márpedig ez egyenlő volna a bukásukkal mint hazai mind nemzetközi téren,(Ámbár ki tudja, manapság ennél jóval súlyosabb vádak nem bírnak leradírozni rezsimeket)

A tárgyalóterem most is zsúfolásig megtelt, főleg Budaházy és Jobbik szimpatizánsokkal. A tárgyalás megkezdése előtt a bíró figyelmeztette a hallgatóságot, hogy akik bekiabállással vagy más tevékenységgel akadályozni akarják a rendes ügymenetet, azokat kivezetteti a teremből. Mikor Budaházyt bekisérték, úgy köszönt, hogy „szabadság” amit a közönség lelkes tapssal fogadott. Az itélethozatal után a karzatot ki kellett rendőrileg üreti a bekiabálások fújjolások miatt. Csak utána tudta folytatni a bíró az ítélet indoklását.

Ám még itt sem lett „igazi nevén nevezve” Budaházy tette. Csupán nagy általánosságban használt szavakat használt a bíró, egyetlen egy esetben sem mondta a rasszista, illetve antiszemita szavakat. A 13 évig tartó teljes idejében letöltendő fegyházbüntetés első hallásra erősnek hangzik. Budyházyt több esetben is elkenték, de a fellebezései után szabadlábra helyezték, és az eljárést megszüntették ellene. Pusztán házi örizetre ítélték, amit később lakóhely elhagyásra enyhítettek. Természetesen most sem maradt el a vádlottak fellebezése és a bíró súlyosbítást kérő beszéde. Budaházy előzetes letartoztatásban volt sokáig amit, házi örizetre enyhítettek. Nem lesz senki sem meglepve, ha ismét elkenik az ügyét. Már vagy 11 éve ezt játsszák vele. Hol elítélik, hol felmentik. Most is nagy valószinűséggel ez fog történni. Pusztán az nem érhető a világ közvéleménye részéről, hogy még ennyi törvénytelenség láttán sem szólnak be a jelenlegi kormánynak, hogy uraim önök nem demokráciát, hanem diktatúrát építenek. Nincsen helyük semmilyen demokratikus elveket valló nemzetközi szervezetben.

Avi ben Giora

36 hozzászólás

  • Közben a csak pofázásban hazafias kormány kézivezérlésű bírósága 13 évi fegyházra ítélte terrorizmusért Budaházy Györgyöt, sokunk szeretett példaképét.
    Ezért a gaztettért az eddig békés oldalunkat ismerő fidesz biztosan megfizet. Persze tudom, társadalmilag rendkívül káros egy nemzeti oldalon kirobbanó, és hosszan eszkalálódó konfliktus, de ez már az utolsó utáni csepp a pohárban.
    Meg se nyikkantunk, hogy az mszp-szdsz csaló nemzetellenes sleppjét börtönévek és vagyonelkobzás helyett kiváló állásokkal jutalmazzák, hogy a buzulást és más degenerált viselkedésmódot elfogadottnak minősíti a “kereszténydemokrata” kormány, hogy hagyja időseink kiszolgátatottságát, napi szintű kirablását, hogy engedi haveri körének a közpénzek pofátlan ellopását stb.
    Budaházy ügye ugyan jelentéktelennek tűnik a felsoroltakhoz képest, de hogy egy gyáva, páncélozott dzsippel menekülő, népét az összetűzésekben magára hagyó, kisebbrendűségi komplexusát megint kimutató Orbán egy lánglelkű, hazája felemelkedésért tettrekész hazafit elítéltessen koholt vádak alapján – hát ezt “elkúrta, nem kicsit, nagyon”.

  • Avi ben Giora, ezt az antiszemita vonalat most honnan vetted elő? Egy politikai berendezkedés elleni bírálat nem lesz antiszemita, mert a bírálandók között zsidók is vannak.
    A 2006-os események az Szdsz és Gyurcsány eltakarításáért robbantak ki, senkit nem érdekelt a származás. Na persze az nem maradhat szó nélkül, ha a baloldali sajtó zömmel zsidó munkatársai az objektív tájékoztatás helyett vad hazudozásba kezdenek. Ez időtájt a sajtó 90%-a volt balos.

  • Kedves Avi!

    Haaaat… eszerint nincs itt semmi zsidogyulolet, csak nem tetszik neki a rendszer:

    https://hu.wikipedia.org/wiki/Budah%C3%A1zy_Gy%C3%B6rgy

    Ez nem az elso, hogy terrorizmussal vadoltak es iteltek el.
    Persze en nem ismerem szemelyesen, nem tudom, hogy kozben esetleg zsidozott is volna.

    De kapott eleg rendesen bortonbuntetest, mi mast lehet meg elvarni?

  • Az imperialista konstrukciók ÁLLAMTERRORISTA szervezetek.
    És természetesen, a rendfenntartói monopólium jogát is magának vindikálja a vezérkar.
    Nagy álszenten úgy is, h alájuk becsatolt bűnözőket, bűnszervezeteket futtatnak.

  • György Molnár

    Egy nyilas országban a bírók is félnek. Ez pedig mindig is egy fasiszta ország volt, csak a „kommunizmus” idejére alámerültek a nácik és „kommunistának” álcáztak magukat a la Bayer Zsolt….

  • „bíró súlyosbítást kérő beszéde”
    esetleg, az ügyész kért súlyosbítást!

  • Budaházy tizenhárom év. Mennyi jár a szemkilövetésekért?

    Schiffer András

  • Emellett a szemkilövető gyurcsótány még mindig szabadlábon. Ez így nagyon nincs jól.

  • Tropa:
    Ócska náci dumát löksz.
    Dehát mit lehet elvárni egy neonácitól ?

  • Ez az ítélet egy nagy DISZNÓSÁG !!! Budaházyra egy tettlegesség volt rábizonyítható: megverette (a zsidószármazásu köpönyegforgató Csintalant). Norvégiában 13 évért közel 100 embert lehetne legyilkolni…!!!
    Röhej a köbön…..

  • Göllner András

    Látom, már megint egész szép számban beözönlöttek ide a dühöngőbe a nyilas nénik és bácsik, hogy megvédjék a hősüket. A Charlie félék meggyőzhetetlenek. Úgy léteznek mint a laktanya vécé ajtaján a fikák. Gusztustalanok és kész. Nem kell őket kapirgászni. Majd a Mosse le mossa és
    utána ír nekem egy levelet amit bedobok a kukába. Konyec filma !

    A Simon Wiesenthal Központ nyilatkozata a Fidesz kormány sunyi magatartásáról sokkal érdekesebb. Azt kell terjeszteni. És minnél több olyan cikket kell közölni a KMH-ban, melyek érthető nyelven, és verifikálható módon bizonyítják, Orbán rendszerének hazug, aljas, fosztogató, gerinctelen természetét. Ettől borulnak ki a nyilasok, a Fidesznyikek, az Orbán imádó nagynénikék itt a környéken, ettől ömlik mindegyikből a galambepe, amire csak tojni kell. Táncolj Feri !! 🙂 🙂

  • Látja Figyelő, szokta mondani, hogy a magyarok (meg egyáltalán a keresztények) közt nincs terrorista, bezzeg a menekültek azok mind azok. Itt van ez a díszmagyar-díszpinty, aki 13 évet kapott terrorizmusért. Még saját terrorszervezete is van/volt. Magyarok Nyilai Felszabadítási Hadsereg 😀

  • Ez az ítélet egy nagy DISZNÓSÁG !!! Budaházyra egy tettlegesség volt rábizonyítható: megverette (a zsidószármazásu köpönyegforgató Csintalant). Norvégiában 13 évért közel 100 embert lehetne legyilkolni…!!!
    Röhej a köbön…
    Tessék már mondani honnan tetszik venni ezt az egetverő marhaságot, hogy Norvégiában 13 évvel le van tudva 100 ember halála? Andreas Rejkvik „csupán” hetven valahány gyereket ölt neg és tényleges életfogytot kapott. Na ja ez a díszmagyar nem ölt meg senkit. (még nem)És mitől disznóság az itélet? Tudja 56 hogy még is miért disznóság? Mert a törvény megengedi maguknak és magához hasonló népségnek, hogy büntetlen zsidózzanak cigányozzanak és ezért a hajuk szála sem görbül. Hiába egy nyilas országban nyilas szólásért senkit sem lehet elítélni. Csak ha kifacsarják a vádpontokat és koszos antiszemitából terroristát csinálnak. Valahol igaz, hogy terrorista minden ilyen mert megpróbálja terrorizálni az esetleg másképen gondolkodókat. Nos ez éppen elég lenne ahhoz, hogy az egész Orbán gépezetet legalább ugyan ennyi évre hidegre tegyék

  • HunCanada, te milyen terroristáról írogatsz? A saját népe szabadságáért küzdő ember mióta terrorista? A bírónőt (Kenéz Andrea), aki az ítéletet meghozta, ismerjük már régóta. A szabadrablásban élenjáró liberálisok csoportja (szdsz) a magyarok kifosztása közben lebukott, így került napvilágra a Tocsik-ügy. Itt a két gengszterekből álló kormánypárt (mszp-szdsz) főpénztárosai az önkormányzatoktól kizsarolt pénzeket tömködtek a pártkasszába. Ennek az ügynek volt a bírája minő véletlen Kenéz Andrea, fel is mentett ítéletében mindenkit, amiért utólag fegyelmit kapott. Ő hagyta elsétálni az mszp titkosszolgálati háttéremberét Földesi-Szabó Lászlót a bíróságról, aki milliárdokat lopott segélyszervezetnek álcázva magát. A rendszerváltás utáni legnagyobb gazdasági bűncselekményben (olajszőkítés, Energol-ügy) szintén véletlenül őt választották bírónak, meg is hálálta nevetségesen kedvező ítéletekkel. Itt ugyan kivégzések, halottak voltak szép számmal, de ez nem annyira volt veszélyes a társadalomra, mint Budaházy Gyuri karikás ostora, igaz HunCanada?

  • Geyza

    Tropa:

    „Ócska náci dumát löksz.
    Dehát mit lehet elvárni egy neonácitól” ?

    Sajnos, az hogy náci, egy dolog – de még primitív is hozzá annyira, hogy elmondani sem tudod neki, mert a felét sem értené meg!
    Mindenesetre elég nagyot fejlődött a „nadrágszíjmeghúzós libazsíroskenyér”óta! Még viszi valamire, ezeregy terület van ahol a primitivitás és az erőszakra oktathatóság kifejezetten előny!

  • Az impériumi konstrukciók terror államiságok.
    Lényegileg mi a különbség egy „pénzt, vagy életet” útonálló és a MONOPOL HELYZETBEN LEVŐ államigazgatás és a szolgáltatók ügyfelezői között, akik közlik, h csak ilyen és ilyen feltételek mellett elégítheted ki rajtunk keresztül a szükségleteidet?
    A túlkínálati munkaerő piacon a munka, ezzel megélhetés adók is diktálási pozícióban vannak. Ugyanez a helyzet az erősen monopolizált kereskedelemben is. Itt diktált választékból, diktált árakon elégíthetjük ki a szükségleteinket.
    Ezek (a teljesség igénye nélkül) még csak azok a rendszerbe épített általános terrorizmusok amelyek alól csak a kivételezettek mentesítettek.
    És, igen. Az is terrorizmus amikor valaki ezt a nagy terrorszervezetet, ennek „tisztességes állampolgár” tagjait terrorizálja.
    És a nagy terror szervezet tagjai mondják meg, h mi tartozik a terrorizmus címkézettség alá.
    Egészen addig, ameddig bele nem ütköznek egy kivilágítatlan fa testápolóba.

  • Ötvenhatos!

    Milyen érdekes, hogy nem azt írod,Budaházy mindössze egyetlen bűncselekményt követett el,hanem azt „egy tettlegesség volt rábizonyítható”!
    Te talán olvastad a vádiratot és ott voltál az összes tárgyalási napon – mert volt néhány ? Pontosan tudod hogy a terhére rótt bűncselekményekből mennyit sikerült bizonyítani?
    A számításodba pedig hiba csúszott – Norvégiában a 86 ember „legyilkolásáért” elítélt Breivik, – aki magát a templomos lovagok vezetőjének vallotta – 21 évet kapott, ami irgalmatlanul kevés az elkövetett cselekmény/ek súlyához képest, hiszen ha kiszabadul ott folytathatja ahol abbahagyta – ám az ő törvényeik szerint ennyi szabható ki, és innentől nincs apelláta!

    Tehát a 100 ember / 13 év átlag még „akciós” áron sem jön össze, nem említve azt a tényt, hogy a bíróság a bűncselekményeket nem veti, nem is vetheti össze, mert minden bcselekmény egy önálló külön eset, melyet a létező összes bizonyítékkal együtt, egyenként és összességében értékel a bíró!

    Azt meg egyenesen nem is értem, hogy Budaházy „megverette” a zsidószármazású köpönyegforgató akárkit…stb Kicsoda tulajdonképpen Budaházy, hogy csak úgy megveret valakit/valakiket, még csak nem is saját maga végzi a piszkos munkát, hanem külön emberei vannak erre a célra?
    Ő valami önkéntes igazságosztó? Milyen alapon? Ha itt bárki akinek nem tetszik a másik származása, vagy köpönyege, önbíráskodásba kezdve husángot ( vascsövet) ragadva elkezdené a másikat csépelni – sőt jobbat mondok, „csépeltetni” – a fél ország, (ha nem az egész) felkötött karral és vérző fejjel tántorogna!

  • T. Szerző! Nem ismerem az ítélet indoklását, lehet, hogy az antiszemitizmus és a rasszizmus is szerepel az indokok között, és ezért volt ilyen súlyos az ítélet. Az antiszemitizmus és a rasszizmus nehezen bizonyítható, hiszen csak akkor büntethető, ha erőszakra buzdít. Az elítélt nemcsak buzdított, hanem tevőlegesen szervezkedett a kirekesztő nézetei megvalósításáért.
    CH meg a többiek fenti epehányása sem bűncselekmény. De felhívnám a figyelmüket: súlyosabb bűntény militarista csapatokat létrehozni, mint saját kezűleg megverni valakit – persze jellemző módon többedmagával. Amikor a „lánglelkű” izéjüket védelmükbe veszik, gondoljanak arra: lehetnek néhányan, akik viszont úgy tartják, hogy a „hössük” veszélyes ágálása nemhogy a haza felemelését szolgálná, hanem éppen az itt élőket zavarná teljes káoszba, nyomorba és kilátástalansága.

  • Ő valami önkéntes igazságosztó? Milyen alapon? Ha itt bárki akinek nem tetszik a másik származása, vagy köpönyege, önbíráskodásba kezdve husángot ( vascsövet) ragadva elkezdené a másikat csépelni – sőt jobbat mondok, “csépeltetni” – a fél ország, (ha nem az egész) felkötött karral és vérző fejjel tántorogna!
    A baj az, hogy ebben az országban főleg ilyen „igazságosztók” vannak. A mindenkori hatalom mindég az elődjére mutogat (ugyan ki mást tudna okolni, mert ebben a zsidóknak vajmi kevés szerepe volt) és nem azzal foglalkozik, hogy rendet teremtsen hanem még az előző kormányt is túlszárnyalva lop hazudik és sikkaszt. Eddig sajnos még egy alkalommalsem volt olyan változás a magyar történelemben hogy ne az úgynevezett egymásra mutogatás vagy a másik befeketítése lett volna. Napersze volt pár eset az 1848 és az 1956. És kész. Azóta csak az van hogy az egyik szar a másik mégszarabb. és az jár jól akinek van gyomra és nincs gerince hogy beálljon pártkatonának pár privilégiumért amiből milliókat tud összeharácsolni. Ha meg esetleg egyikkel sem tud egyet érrteni akkor ha nincsen pénze(de még ha van akkor is) hamar lapátra teszik. Vagy megszoksz vagy megszöksz (utóbbi a rendszerváltás óta nem számít bűncselekménynek)

  • György Molnár,
    amit írsz,pontos meghatározása a mindenkori Undorlandnak.

  • charlie,
    aki a”hazájáért harcol”az a hadsereg tagja,katonája.Aki másokat uszít és beszervez törvénytelen erőszak végrehajtására az többnyire köztörvényes bűnöző,maffiózó,terrorista vagy nyilas aljadék.Magyaroknál ez többnyire mind a négy együtt.Ha neked ez a börtöntöltelék a szeretett példaképed,hát várnod kell néhány évet amíg szentté avathatjátok.

  • Gyuri bácsi, a jelzőket a győztesek osztják, remélem még megérem, hogy iskolákat, utcákat nevezzenek el róla.
    Nem tisztem véleményt mondani az Izraelben hősöknek tekintettekről, a ti dolgotok kit emeltek példaképnek.
    Csak ennyit szeretnék én is.

  • Elvileg demokrácia van.
    Ebből adódóan,mindannyiunknak joga van egyéni döntéseket hozni és cselekedni. természetesen, vállalva a cselekedeti következményeit is.
    A vezérkarunknak a jelenleg érvényes jogrendszerünk szerint, a jogi státusa JOGBITORLÓK, ENNEK TÖBBSZÖRÖSEN MINŐSÍTETT ESETE.
    Emellett, a jogrendszerünk szerint nem csupán jogunk (jogos önvédelem), hanem kötelességünk is megakadályozni a károkozást a FELELŐSSÉGI szabály miatt.
    BTK tétel a segítség elmulasztása is.
    Amellett, h a vezérkarunknak nincs a közösségi többségtől való felhatalmazottsága, ebből adódóan, nincs felhatalmazottsága a közösség nevében semmire, kiemelkedően nincs, rendfenntartói MONOPÓLIUMA.
    Az csak másodlagos, h a vezérkarunk jelenleg még eredményesen hatalom bitorlók és a törvényesség szerinti működés helyreállításán önkéntesen (egyéni vállalással) tevékenykedőket képesek meghurcolni.

  • charlie,
    igyekezz,ha lehet objektíven megitélni a dolgokat.A Te hőseid és mintaképeid,lehet,hogy csak elődeik,elődeitek ott a Te hazádban kiirtották a családom egy részét többszázezer magyar állampolgár zsidóval együtt.Nekem jogom van hozzá,hogy ne tapsoljak a budaházi féle neomocskok piedesztálra emeléséhez.Neked viszont valóban nem tiszted és nem is jogod,hogy Izrael államáról egyetlen bíráló hangot is ejtsél ki.Merthogy nem vagyok benne egészen biztos,hogy izraeli állampolgár családtagjaidat ITT kifosztották, koncentrációs, megsemmisítő vagy deportáló lágerekbe zártuk volna. Ha tévedek,elnézésedet kérem és kérni fogom Izrael állam történelmének revidiálását.Az eredményről értesíteni foglak.

  • charlie,
    gyengén vagytok eleresztve otthonról,ha ilyen budaházy féle szentek az új mintaképeitek?Vagy csak az előzőek(az akasztottak) már nem szalonképesek?

  • Nagy Gyula!
    aug.31.3:22

    Mi történt? Legutóbbi beírásában sehol egy „impérium”?

  • Avi Ben Giora!
    Aug.31.2:03

    Az elítélt norvégiai Breivik 21 évet kapott, azaz a saját törvényeik szerinti legmagasabb büntetést, ami sajnos nem tényleges életfogytot jelent – a mi fogalmaink szerint! Tehát, ha kiszabadul, akár ott folytathatja ahol abbahagyta! Ez már önmagában egy sokk, túl azon, hogy szinte luxuskörülmények között tölti büntetését, miközben a hidegvérrel legyilkolt 75 áldozatnak (67 gyerek, ill.8 felnőtt, még mielőtt a fiatalokra sort kerített volna)még csak esélye sem volt!

    Budaházyt halmazati büntetésként – a fennálló rend erőszakos megdöntésére irányuló bcselekmény elkövetése okán ítélte a bíróság 13 évi fegyházra! Az antiszemitizmus, és a rasszizmus – ahogyan azt már talalom is írta – nagyon nehezen bizonyítható cselekmény, ellenben ha az összefüggésben van sorozatos robbantásokkal és különböző életellenes cselekményekkel, akkor már igen! Az ugyan egy dolog, hogy Csintalan Józsefet „zsidósága” miatt választották ki de a többi terhére rótt bcs-ben különböző, jó részt ellen oldali politikus és azok családja elleni merénylet volt a vádpont. Az, hogy nem halt meg senki, nem igazán Budaházyn ill. a hős szabadságharcosokon múlott – akár áldozattal is járhatott volna a cselekedete/tük.
    Nem gondolom tehát, hogy a bíróság „kicsavarta” volna a vádpontokat, hiszen a bíróság nem változtatta meg a bcs minősítését (a beszámolókban erről nem volt szó)ezek szerint tehát az ügyész minősítése is megegyezett ezzel, persze nem tudjuk mi van a pontos és részletes indoklásban!
    Azaz Budaházy nem járt jobban, mintha – mint írod – „koszos antiszemitaként” ítélik el!
    Egyébként minden általad leírtakkal egyetértek!

  • A háttérben ott tapsol a kossuth-téri hugyosok színe, java…

  • Azt nem tudom, h Budaházy ügynök, vagy nem.
    A tettei egy részének a nép szempontjából való jósága megkérdőjelezhető.
    De az biztos, h nem a népet akadályozta, terrorizálta.
    Én gerilla harcos Betyárnak, szabadságharcosnak látom.

  • Nagyula,
    én meg téged látlak egy ócska agyi nyomoréknak.

  • HunCanada

    2016 augusztus 30
    11:06 du.
    Kivétel

  • Egy olyan országban ahol két nagykövetség nagy rendszerességel beleugat az ország belügyeibe-és itt beszélünk olyan pitiáner ügyekről, hogy ki kaphat Táncsics díjat vagy ki nem-teljesen elképzelhető, hogy megrendelték Budaházynak a koncepciós perét. MO-on nem változott szinte semmi ’45 óta azonkívül, hogy nem az Andrási út 60.-ba viszik az embereket agyonverni, viszont egyre finomabban szívatják a magyar népet. Ameddig komcsi patkányok, ex-ávosok leszármazottjai, fidesz bűnözők szabadon grasszálhatnak és lophatnak addig tudjuk nagyon jól, hogy honnan fúj a szél és kinek érdeke fenntartani ezt a romlott rendszert. Budaházynak csak annyi a „bűne”, hogy fellázadt a rendszer ellen. Csak annyit felejtett el, hogy ez a háttérhatalom kiterjed az egész világra és egy kis tűzijátékkal nem lehet szembe menni velük. Gyurcsány se mert volna a tömegbe lövetni ha nem kapott volna külföldről kölcsön néhány száz „rendőrt” és normális esetben már neki is régen az életfogytiglanját kellene, hogy töltse…

  • Charlie! –> 1:19

    Ezért, lehetőleg ne fogadjunk el szívességet senkitől.
    Itt van pl. Orbán esete is. Maguk – ti. a szélsőjobb – szívességből összetörték neki a várost is, s most meg a szemére hányják, hogyasszongya: Hát ez a hála Führerünk? Na megálj csak!

    .

  • Sarchild
    teljes jogon csatlakoztál a Lágyulához.

  • szarcsild és nagyalágyula,
    ti koncepciós ikrek vagytok.Kár,hogy nem sziámiak.

  • Barna Gergely,
    látod ez a téma neked való.Itt is mondasz sok baromságot,mellyel elhitelteleníted még azt a kevés igazat is amit tudsz.Ebben a cikkben és a beírásaidban egyetlen pozitívumot látok.Azt,hogy nem foglalkozol Izraellel.Ezért a megnyilvánulásodért megérdemled a „magyar köztársaság lóvagina keresztjét”.