Gratulálunk Gergely Beatrixnek!

2016 szeptember 6 10:39 de.8 hozzászólás

Gergely Beatrix lenyűgöző fotói évek óta jelennek meg a Kanadai Magyar Hírlap virtuális hasábjain. Most viszont magyarországi olvasóink életben is láthatják fényképeit, amelyek egy budapesti kiállítás részét képezik. Gergely Beatrix hosszú ideje lelkesen dokumentálja a magyar demokatikus ellenzék társadalmi életét, illetve a budapesti kulturális eseményeket is. A magyar főváros csaknem egyedülállóan gazdag kulturális életéről ismert. Az utóbbi években pedig kialakultak civil ellenzéki közösségek, amelyek szintén hozzájárulnak Budapest társadalmi sokszínűségéhez. Talán Lendvai Ildikó korábbi MSZP-s politikus fogalmazta meg legjobban: „Mindenüt ott van, ezért ha véletlenül elmulasztok egy fontos kulturális vagy közéleti eseményt, az ő képeiből úgy érezhetem: én is részese voltam.” Ez a külhonban élő olvasóink szemszögéből nézve sokszorosan igaz megállapítás, hiszen nagyon sokan akik a KMH-t követik, ritkán utaznak Magyarországra. És amikor egy tenger választ el bennünket, az a képvilág, amit Trixi nyújt olvasóinknak budapesti kulturális és társadalmi megmozdulásokról tényleg pótolhatatlan.

14232610_10202035811973341_10711772112634805_n

A fotókiállítás Budapesten, a Visegrád utca 6 alatt tekinthető meg. Trixi fotói mellett még látható Hunyadi Margit, Kolbe Gábor, Puskel Zsolt és Dr. Toldy Miklós színházi fotózása is. A kiállítást szeptember 20-ig tekinthetik meg, 15 óra és 19 óra között! Szívből ajánljuk magyarországi olvasóinknak, illetve a Magyarországra látogató külhoniaknak!

Gergely Beatrix

Gergely Beatrix

8 hozzászólás

  • Örömmel gratulálok! Nagyon szépek a képei, mindig megcsodálom, és csakis fotóinak köszönhetően járhatok pesti színházakba! -:))))

  • Nagyon szépen köszönöm!

  • Én is csatlakozom a gratulációhoz!

  • Hivalkodó emberként, szoktam dicsekedni barátaimmal. Vele is. – Budapesti barátom Trixi. Színházi fotós. -teszem hozzá, és ilyenkor pár centivel magasabbnak érzem magam. Trixi(!) lebuktam; büszke vagyok Rád. További sok sikert!

  • Gratula!! Ragyogó felvételek!

  • Köszönöm Mindenkinek!
    A fotót rólam Kaszás Klári barátnőm készítette.

    Külön köszönet annak a körülbelül 100 vendégnek,akik megtiszteltek minket és eljöttek a megnyitóra!

  • Gratulálok!

  • Személyesen ugyan nem ismerjük egymást, de a fotós éppúgy „kiteszi a lelkét” a képre, mint más alkotóművész. És tetszik, amit látok. Köszönöm: rátesi