Orbánnak viszket a tenyere

2017 április 17 7:34 de.23 hozzászólás

Sok békés keresztény embernek viszket már a tenyere. Ezt Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke mondta húsvét vasárnapján a közrádióban a tüntetőkről, akik szerinte meg nem engedhető mondatokat skandálnak.

Békés keresztény emberekről beszélt a miniszterelnök, akiknek fogytán a türelmük és ezért viszket a tenyerük. A magyar nyelvben arra mondják, hogy viszket a tenyere, aki ütni készül, és akiről tudvalevő, hogy meg is van az ereje ahhoz, hogy üssön.

Orbán miniszterelnök tehát megfenyegette az ellene tüntetőket, akiknek szerinte sok békés keresztény ember fogja majd megmutatni, hogy mindennek van határa, nem lehet mindenféle rigmusokat skandálni, demokráciát, jogállamot követelni, vagy, teszem azt, felszólítani a miniszterelnököt, hogy mondjon le.

Orbán miniszterelnök nem vitatkozik az ellene tüntetőkkel, nem akarja érvekkel megvédeni az álláspontját, hanem fenyeget, és azt vetíti elő, hogyha a tüntetők nagyon elszemtelenednek, és még a mostaninál is jobban kihúzzák a gyufát, akkor még a békés keresztény emberek is képesek lesznek arra, hogy ne békés, és ne keresztény emberek módján viselkedjenek.

17760206_10155031508661093_3068903788848970266_n

Esetleg, ha nagyon elfajul a helyzet, és a kormány ellen tüntetők nem fogják vissza magukat, akkor még az is előfordulhat, hogy az Orbán miniszterelnök által hivatkozott békés keresztény emberek tevőlegesen is fellépnek azok ellen, akik miatt viszketni kezdett a tenyerük. Kopasz, kigyúrt verőemberek alakját öltik, és ebben a minőségükben megfegyelmezik az Orbán ellen tüntetőket, megtanítják őket kesztyűbe dudálni, azaz, megmutatják nekik, hogy mi a magyarok istene.

Ma, amikor az Élet Menete rendezvényen a Dunaparti Cipőktől sok ezren indultunk el emlékezni, az jutott az eszembe, hogy azok, akik 1944-ben gyerekeket, időseket és középkorúakat, nőket és férfiakat lőttek a Dunába, egytől egyig békés, keresztény emberek voltak. Feltehetőleg mindannyian büntetlen előélettel, makulátlan, négy nagyszülőig igazolható felmenőkkel, és csupán az hozta ki őket a sodrukból, az tette őket elállatiasodott véglénnyé, hogy előzőleg évtizedeken át uszították őket a zsidó származású magyar honfitársaik ellen. Ébren tartották bennük a gyűlöletet, majd idővel parancsot kaptak arra, hogy lőjék a Dunába azokat, akik szeretett vezérüket olyannyira kihozták a béketűréséből, hogy még a tenyere is viszketni kezdett.

Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy Orbán miniszterelnök bárkit is a Dunába lövetne. Csupán azt, hogy nagyon kell vigyázni a szavakkal, mert tudjuk a történelemből, hogy a szavakból lesznek a tettek, a szóból fakad a gyűlölet.

Ezért én a magam szerény, visszafogott módján, az tanácsolnám Orbán miniszterelnöknek, hogyha viszket a tenyere, mosson kezet. Ha meg még ez sem segít, kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Föld S. Péter

23 hozzászólás

 • Megteheti. Ha eljön az ideje, pofán csapja a neki nem tetszőket. Természetesen nem személy szerint, ahhoz nincs benne kellő kurázsi.

  Büntetlenül beszélhet így, az Európai Néppárt is elnézi neki. Szükségük van rá az Európa Tanácsban, ahol, ha szűken is, de többségben vannak. Orbán és pártja nélkül ez a vezető szerep rendülne meg.

  Így tehát, Orbán nemcsak a vele egyet nem értőket pofoztathatja idehaza, hanem még az Európai Unió alapját is feltörheti, bomlaszthatja.

 • Hát nem egészen így volt, amit a cikkben olvastam.
  T.i Akik a zsidókat a Dunába lőtték, nem voltak keresztények, ilyet azok nem tesznek!
  Először még magyar nácik sem tartották magukat kereszténynek, ha annak is születtek.Azok istentelenek voltak.
  Volt viszont sok keresztény aki bújtatta a zsidókat, mint pl. Mindszenty hercegprímás, vagy például Anyám is.

 • Hát bizony sok békés embernek viszket a tenyere,amikor a kintről
  (Soros által vezérelt ellenzék)meg az itthoni ballibsik,sorozatosan bunkó módon provokálnak,ünnepet sem tisztelve őrjöngenek!
  Bizony nagy türelme van az embereknek ,Orbánnak,meg a kormánynak
  pláne(esze is),de egyszer betelik a pohár……
  Ez a kisebbség képtelen belátni vak gyűlöletében,hatalomvágyában,
  hogy a többség másként gondolkozik!
  Régen ilyen ocsmány cirkuszt már karhatalommal vertek volna le,annak ellenére hogy az akkori tiltakozások jogosak voltak!!!
  (1956,2006…)

 • Fyigyelő!

  Most is volt az Élet menete,sokan voltak és az ártatlan áldozatok
  megérdemelték az emlékezést!
  Itthon minden szörnyű népirtásról megemlékeznek,ami helyes!
  És pont Húsvétkor provokálják a békés,jóérzésű keresztényeket,akiknek semmi közük nem volt a nácizmushoz!
  Minél jobban igyekeznek a többséget sértegetni,annál lejjebb csúsznak az idióták……bár már így is “pince”szinten vannak!
  Itt egyesek összevissza beszélnek és feleslegesen belekeverik
  a csőcselék tüntetését…….azt sem tudják mit is írjanak kínjukban!

 • Na nem az Élet menete,hanem a süket ballibsik provokálnak,
  a gyengébbek kedvéért…!

 • FIGYELO es BODA MARCSI soaraira;

  Nem vallast , hanem emberi tisztesseget kivan azon tettek visszautasitasa, ellenzese, s a tisztesseges emberi magatartas betartasa.

  A tunteto fiatalok eseten, persze a fiatalokat, mint elet-gyarkorlatlanokat konnyu felizgatni, felrevezetni, s az utcai zajongasokat havereik, leanybarataik kedvencere elvezik is am.
  Nekik semmi mas tudatos celjaik nem igen akad abban.

 • A gyűlölet keltésnek meg is van az eredménye. A Déli határon rendszeresen verik, és porig alázzák az ide menekülő embereket!

 • Bendeguz79
  2017 április 17
  3:14 du.
  A tüntető fiatalok, a mai kormány ELLEN tüntetnek, nem pedig a 75 éves eseményekért.

 • ‘’Csupán azt, hogy nagyon kell vigyázni a szavakkal, mert tudjuk a történelemből, hogy a szavakból lesznek a tettek, a szóból fakad a gyűlölet.’’

  Budán, 1944 nyarán/őszén lehetett, a Margit körúton álltam és láttam Szálasi Ferenc nagy Hungarista ‘nemzetvezető’ egyik fekete egyenruhás nyilas bandáját, fényes, csigaszöges bakancsaikban, rohamléptekkel igyekeztek a Margit körút közepén, a Széna tér felé. Volt, bal-jobb-bal, – bal – bal – bal-jobb bal ! Gondolom, hogy az akkori Széna téri katonai fegyházba igyekeztek ezek a békés, viszkető markú, makulátlan, mélymagyar keresztény emberek, hogy ők is résztvehessenek az összefogdosott és az ott fogvatartott Magyar zsidó honfitársaik verésébe, kínzásába és gyilkolászásába !

 • Kijelölve a főcsapás iránya : Soros György. A nép elhiszi, vulgárisabban fogalmazva: beszopja, mint Boda Marcsi. Soros beivódott a mindennapjainkba, ott van térben és időben minden kilométerkőnél, villamoson és metróban, már bejutott a lakásunkba is, be a spájzba, és ott ücsörög ebédkor a tányérunk szélén. Vigyázz magadra magyar, Soros megásta a sírod! 🙂

  Uj Péter főszerkesztő hívja föl – tőlem teljesen eltérő módon – a figyelmet egy újabb lehetséges veszélyre, ami nemrég körvonalazódott a 444.hu körül, és aminek a kiváltó oka természetesen Soros György. Uj Péter mai írása a linkre kattintva olvasható:

  https://444.hu/2017/04/18/olvasoinkhozhoznak

 • terminus
  2017 április 17
  3:43 du.
  Az itt leírtak úgy hazugság ahogy le van írva.

 • Drizari és mások figyelmébe!

  A “volt magyar” (sajnos….) Soros mind a hazája,mind Európa ellen súlyos bűnöket követett és követ el!
  Egy lelketlen ,hit vallás nélküli jellemtelen milliomos,aki egxre több országba nem teheti be a lábát,meg Amerikában is eljárás folyik ellen tisztességtelen üzleti tevékenység miatt,méghozzá egy izraeli (!!!!!)milliárdos indított ellne eljárást,na nem semmi!
  Amúgy soha nem volt vallásos(ez persze nem bűn),de nemcsak a keresztény Európa ellen vétett,hanem zsidóként az 1944-ben lehurcolt, meg kifosztott zsidók ellne is!
  Apja ügyvéd volt és egy dunai szigeten húzták meg magukat,lefizetett,megfenyegetett egy kormány tisztviselőt,hogy
  “keresztfiaként”fogadja örökbe…az akkor 14 éves Sorost.
  “Gyuri bácsival” később riportot készítettek aki,minden lelkiismeret furdalás nélkül…..vallotta,hogy tanúja volt zsidók elhurcolásának,kifosztásának,mert készült a jövőre…!
  Se a családját,se őt nem érte semmilyen üldöztetés sérelem.
  Az ezzel kapcsolatos riportot mellékelni fogom(interneten részletesen elolvasható!!!
  Bizonyíték,hogy a magyarok többségének(nem csak a keresztényeknek!!!) nem a tisztességes zsidókkal van problémájuk,hanem vallástól függetlenül a jellemtelen hazaárulókkal,akik a saját népükkel sem tisztességesek!!!!
  ha arra gondolok,hogy a normális,jóérzésű keresztények régen és most sem ártottak a zsidóságnak(holokausztban sem vettek részt!!)az Élet menetében is részt vettek,akkor különösen szégyenletes,hogy egy lelketlen,haszonleső és hit nélküli milliárdos uszít a volt hazája és Európa ellen!!!
  Isten fizessen meg neki!!!!

 • Egyébként bárki utánanézhet,olvashat:

  -Soros György-Wkikipédia
  -Dokumentum: Soros György és a budapesti deportálások Interjú
  CBS Nimuts részére 1998.december 20 Steve Krolf riporterrel..
  -Nemzetközi elfogatóparancsot kérnek Soros György…Hun
  -Soros dollármilliárdokat adományozott Izrael ellenes….zsidó.com

  Na lehet csemegézni…meg a sok buta tájékozatlan tüntetőnek
  minél előbb leállni!
  Se az előző sem a mostani hozzászólásomban nem voltam trágár,közönséges,csak tényeket, hivatkozásokat írtam,így gondolom nincs mit moderálni…?!!!amire lehet reagálni,és kulturáltan,ha valóban demokratikus ez a fórum!!!….

 • FIGYELŐ!

  A tüntető CEU-s fiatalokat (több külföldi,mint magyar!!!)
  a kinti és itthoni ellenzék bérelte fel a a tüntetésre(Sorosnak
  köszönhetően)ami már rég nem az egyetemekről,hanem az illegális
  migránsok ellenőrzés nélküli beengedéséről szól……
  Na ez nem fog megvalósulni,szerencsére!

 • Amúgy Föld.S Péter nincs “teljesen” képben…
  Orbán ugye nem vehetett részt a Holokausztban,mivel jóval később született,(meg nem is lett volna képes rá!!!)amúgy meg nem gyűlölködik,nagyon jó kapcsolatot ápol az itthoni zsidó rabbival, Ő és a kormány támogatja az egyházat,mint a többit is,tehát nagy butaság vádakkal illeti,mind őt,mind a kormányt,na ez megint nem jött be,mint sok más….
  Oda se neki,de azért lehetne némi önkritikát gyakorolni,gondolkozni mielőtt állít valamit,nem lenne kevesebb…sőt több!

 • tóth péter
  2017 április 18
  11:04 de.

  🙂 Tőled nem is vártam mást! 🙂

 • Figyelő!

  Bizony volt sok magyar keresztény ,aki bujtatta a zsidókat,(mint Apám is..)és akik ezerszer különbek voltak mint Soros és ősei……!
  Na az előző és mostani hozzászólásaim is főleg a reklámok alatt írtam,mert bizony a sok negatív hír,hőbörgés,tüntetés mellett vannak szórakoztatóbb és főleg művészileg tartalmasabb filmek,amelyek némileg ellensúlyozzák a hitvány acsarkodók által okozott rossz hangulatot,ellenszenvet!

 • Ez az Oldal Idióta Macája meg ez a Humortalan Náci tóthpéter még járnak ide ??

  háát..az ember mindég jobbat vár. Ha megjő hosszú útról…

 • Geyza
  2017 április 18
  5:13 du.

  Osztják az “észt” ezerrel! Ez van.

 • Geyza!

  A normális,de legalább józan….többségnek írtam,és nem az “elvonóból” (drog,vagy ital?…)vagy a pszichiátriáról ideiglenesen kiengedett betegeknek!
  Próbálj lenyugodni,az állapotodra való tekintettel!

 • kedves Földes!

  Kicsit téved,mert ugye nem a” kigyúrt kopaszok” hanem a normális itt élő többség szavaz Orbánra…meg igazán jó lenne , ha valaki “megsúgná” hogy ugyan melyik “népszerű” ellenzéki pártra kéne szavazni és miért? (érvek, hitelesség,program,garancia…)
  Na eddig többszöri kérésemre sem érkezett érdemi válasz,pedig több cikknél is felvetettem….nincs ötletük, meggyőző érvek?…
  Hát tanácstalan vagyok….!Rém kellemetlen!

 • Isten hozott Kedves Barátom! Úgy látom visszaküldött hozzánk! Örömmel fogadunk!Nagyon hosszú úton jártál,reméljük jó egészségben térültél meg!
  Kisnyilas mivoltodat nem vesztetted el útközben.
  Nem kevés üdvözlettel!

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.