Momentán egy pár napra leporolt piálás

2017 augusztus 13 10:34 de.78 hozzászólás

Általános szabály, hogy aki nem bírja, az ne igyon alkoholt. Kiegészítés: mindenkinél van egy szint, ami kiüti. Ez akkor is igaz, ha a sarki kricsmi látogatójáról van szó, és akkor is, ha egy nem szűkölködő politikuskezdemény az illető. Legfeljebb az előbbi esetéből nem csinálnak gumicsontot és nem promotálják úgy, hogy már-már nagypolitikai berúgás lesz belőle.

Mert amikor olyan címek jönnek szembe, hogy „Momentum vs. LMP: kapóra jött az Ungár Péter-ügy”, akkor azért erről van szó. Arról, hogy kezd kicsit túldimenzionálódni az ügy. Még akkor is, ha valószínűleg tényleg kapóra jött az ügy. Mert lám, beszélnek róla. Akkor is, ha a belső pozícióharcokkal elfoglalt Momentum Mozgalom egy lendületes indulás után már márciusban sem volt fenékig tejfel. Beleértve azt is, hogy már akkor is látszott, hogy több szempontból ugyanúgy a féligazságok mozgalma, mint a Jobbik. Az LMP pedig már elég régóta olyan helyzetet foglal el a politikai palettán, ami néha még az ellenzékiségét is kétségessé teszi. Többször volt olyan érzésem, hogy sokkal inkább a Fidesz balfelé kinyújtott állába, ahogy a Jobbik sem biztosan ugrana félre egy fideszes koalíció elől. Kialakítva egy olyan politikai amőboid, amelyiknek hatalma nincs, gerince meg talán sosem volt. Amiről Clark Darlton fantasztikus lénye juthat legfeljebb az eszünkbe (Clark Darlton: A titokzatos bolygó).

Az, hogy hetekkel az esemény után leporolták az Ungár-dossziét? Valószínűleg pont azt jelenti, amit említettem. A hazai politika sallangjai a pár napos figyelemre vágytak. Mert önmagában Ungárnak nem volt kötelező berúgni. A Momentum meg aktivizálhatott volna néhány jól megfizetett aktivista hölgyet a béke érdekében. Amiért most lehet köpködni, meg a nők lenézésén püffögni. De a való világban valószínűleg nem ez lett volna az első és nem is az utolsó olyan rendezvény a történelemben, ahol a készenlétben álló hölgyek és urak biztosítják a felesleges energiák levezetését. Ahogy jó pár évvel ezelőtt jutalom prosti-parti járt egy cégnél. S azon sem lepődnék meg nagyon, ha kiderülne, hogy az legfeljebb a jéghegy valószínű csúcsa volt.

ungar_peter_mathe_zoltan

De rendben van! A Momentum nem olyan. A Momentum maga az erkölcs, a rend és a béke szigete. Ahogy az LMP is. Ahogy az összes párt és mozgalom Magyarországon. Legfeljebb a politikai kupiban érdekeltek. Azért ettől függetlenül sem nagyon hiszem, hogy a pár napos uborkaszüreti hírnél többet érne az egész. Momentán az egész Momentum és az LMP együttvéve. Túl meleg van most ehhez. A beígért vihar dacára.

78 hozzászólás

  • Szereny meglatasom, hogy magyarorszagon, mint bar-hol mas hol is, egy olyan egyenre van szukseg, s azt a tobbsegek hajlandok kovetni, aki kepes minden reszrehajlasok nelkul egyesiteni a tomegeket es kepes megnyerni a tomegejet,hogy van kepessehe es meglatasa a nemzet, a nep szuksegleteinek kielegitesere.

    S az NEM a szelsosegesek (sem a jobb, sem a ball) kozzul fog elolepni.

    Alig hinnem hogy az majd ismet Orban lenne. DE HA egy olyan egyen nem letezik, a tobbseg Orbant fogja ismet elfogadni, prsze rajongasok nelkul !

  • hogy mit ne mongyak??? a Momentum pontosan olyan amilyennek bemutatod itt, én a magam részéről sokkal rosszabb színben látom, egyetemet és „külföldet” végzett fiatalokról van szó, közelebb a 30 hoz, mint a 20-hoz és abszolút műveletlenek, sodortattyák magukat a szennyvízben és közben assziszik, hogy tényezők…az LMP az tökig prostituált még így is, hogy a schiffer már máshol és mást zenél k…nagyon hamisan lógó hírokkal és kilógó lólábbal…a dzsobbik az -szerencsétlen- a vonagabcsi alakításai ellenére egyetlen dolgot nem tud, DOLGOZNI KEMÉNYEN ÉS KÖVETKEZETESEN EGY PÁRT MUNKAPROGRAMJÁN AMOLYAN ÁRNYÉKKORMÁNY KÉNT ÉS sohasem aszt a lerágott gumicsontot csámcsogva, amit a fidex -szokásához híven- odavet nekik, hogy eszt csócsáljátok mert ha eszt csócsáljátok akkor sehová soha sem juttok de nagy füstye lesz…a kétfarkú kutyák legalább készítenek színes járdajeleneteket és mosolyt fakasztanak ebben a keserű savanyú bidesch politikai szeméttdombban

  • Az általános szabály az, hogy egy politikusnak, aki ráadásul egy párt elnökségi tagja, minden körülmények között úgy kell viselkednie, hogy ne legyen támadható.

    Az ő esetében se engedhető mondván, hogy előfordul ilyen mással is. Sőt, körültekintőbbnek kellett volna lennie, mert italos poharába egy óvatlan pillanatban bármikor beledobhat valaki „bódító” szert.

    És különben is, apjától hatalmas vagyont örökölt, filléres dolognak számítana rendelnie ideig-óráig konzumhölgyet. Anyukája, aki Schmitt Mária, a Terror Háza Múzeum igazgatója, biztosan nem szólná érte meg.

  • A Momentum egy erős kezdés után folyamatosan esik ki a rostán. Nagyképűek, ostobák, és alig ellenzékiek.

  • Csak az igyon, aki birja az italt!

  • Rodeo, ezt írod: „a dzsobbik az -szerencsétlen- a vonagabcsi alakításai ellenére egyetlen dolgot nem tud, DOLGOZNI KEMÉNYEN ÉS KÖVETKEZETESEN EGY PÁRT MUNKAPROGRAMJÁN AMOLYAN ÁRNYÉKKORMÁNY KÉNT”
    Most alulinformált vagy, vagy csak a vágyaidat írod le? Ne járj úgy mint bolgárgyuri bácsi, aki még a parlamentbe kerülést is kizártnak tartotta a Jobbiknál, aztán lett húsz százalékunk. „Dolgozni keményen” szerintem tudunk, minden településen ott vannak a Jobbik alapszervezetek. Még a Fidesz sem olyan öntevékeny, mint a Jobbik.

  • Ungár Péter, a lopott vagyonát költhetné inkább zsinagógák, zsidó temetők felújítására, a holokauszt kutatására, a zsidó olimpiára stb. mint hogy politikai helyet vásárol magának. Minden stílusjegyet megvillant, ami riasztja a magyart.
    Az amúgy rokonszenves LMP-t ez ügyben nem értem.

  • A vilegszerti adatok es reszletek bizinyitjak ,hogy egy politikus botranya nem veglegesseget jelenti HA a gazdasagi koruplmenyek megfeleloek.
    Igen van bizonyitek arra tobb is.

    Az altalanos megelegdetseg , fokent az nayagi lett-teren mai a szamot ado a valasztoknak mindeg.
    Mint a mondas, mindenki a penztarcalja lapjan szavaz !

    Vilagszeret iajjonana szervezet partok, szervezetek melyek csak le-leptek a fal-papirrol soha nem tutatnak jelentos jovoket. Mint az egyennek, bizonyitani kell magukat, csak aztan lessz elfogadhato a tomegek altal.

  • Simay, ” ahogy a Jobbik sem biztosan ugrana félre egy fideszes koalíció elől” – na ennek mi is lenne az értelme?
    A jobboldal uralja a kormány és az ellenzéki oldalt is, miért kellene ezt nektek adni. Jó, mondjuk álmodozni nem tilos.

  • Nos az egész baloldal ég(nem kicsit nagyon!!!)….de az LMP-és Ungár Páter még rátesz egy „lapáttal”, A Momentumról meg kár is beszélni,eddig sem voltak
    tényezők,most meg már „0” szinten vannak!
    Hát úgy ahogy vannak szánalmasak,megvetendők,bemutatkoztak…..!

  • Figyelő!
    Egy párt tagja, ismert képviselője ne igyon,randalírozzon,vagy ha igen maradjon csendben és otthon….!
    Valamivel mindegyik ellenzéki párt lejáratja magát,persze ez alól
    a Jobbik sem kivétel,se ész,se morál,se program,se tisztesség!
    Ez telik tőlük!

  • charlie
    2017 augusztus 13
    3:44 du.

    jujj de élvezem én a…szóval, hol is van egy komplett árnyékkormány + részletes munkaprogram…amit írtam nem értetted, és a dzsobbikban pont ez a probléma, te is tipikus vagy Karcsi…nem azokat a problémákat kell kergetni, mint délibábot amit a fidexkft/habonyművek odavet (aszt pontosan tengermélyen le kellene sz…i) hanem a valós problémákat feltárva azok megoldására és okaira rávilágítani a nagyérdemű mexerzése (szavazatai) érdekében

    az nem megoldás amit a devízaalapú útonállásról beszélni, mint „mindenrosszokozójáról” aszt a nagyérdemű nem érti, aszt viszont igen ha számszakilag be is bizonyítod neki, hogy legalább 5 ször megvetetik vele a sajátn ingatlannyát
    ugyanez a rezsidémon ról és az egészségügyról valamint az oktatásról

    aszt mindenki érzi, hogy mi is a probléma de nem tuggya sem okát sem annak törvényes megoldását és ez lenne a dzsobbik feladata

    a Vonagabcsi amikor belemászik a jól beszervezett fidexes CÖF öreglány csapdájába és arra időt veszteget, hogy arról beszéljen amit a csajka hebeg és évek alatt betanították neki mint papagájnak a himnuszt, hanem megmagyarázni neki ott a helyszínen, hogy ő maga vágja önmagát és követőit a palánkon, mint aszt a bizonyosat és megmagyarázni nekijje, mi is a valós megoldás egy létező és nem gumicsont ként (szekrényből kieső kieső kísértet)

    remélem, ez érthetőbb

    a fidex taqktikája, bedobni műproblémákat és ezzel eltakarni a valóságot és megett tovább útonállni nincs soros probléma de a fidex kitalálta ez jól hergeli a butákat és íme…le kell sz…ni, és aszondani, hogy …

    és itt jön dzsobbik + vonagabcsi

    én drukkolok (nektek???) és segíteni akarok nem kell elharapnod a torkomat a cassandra effectus még érvényesűl és Trója meg ugyanúgy: Carthaginem esse delendam

  • charlie
    2017 augusztus 13
    3:44 du.

    ezért (is) mondom, amit mondok:
    http://www.hirado.hu/2017/08/13/kocsmai-hangnemet-ut-meg-a-jobbik/

    kész a gumicsont???
    „”Vona Gábor szerint „ma már rendszeres, hogy a hétköznapokon kedves bácsikák és nénikék magukból kivetkőzve ugranak egymásnak, vért akarnak ontani remegő kezeikkel, trágárul ordibálnak”. Ezt akkora sértérnek fújja a fidesz és az ő Lajosa, hogy ha kipukkan, akkor a saját szaruk őket fogja befröcskölni, mert a tisztességes nyugdíjas ezen nem húzta fel magát. Ja, és savat sem akart soha önteni a fideszt bíróló fiatalokra. Kocsmai stílusban sem.”

    ERRE (IS) KEMÉNYEN, AZONNAL ÉS LÉPNI TOVÁBB A LÓT ÉS A LÓTNÉ TÖRTÉNETE lebegjen előttetek

    meg a kedvenc viccem

    megérkezik Nóé Skóciába és mondja a skótoknak, hogy neki kell minden állatból egy pár a skótok megkérdezik: és mennyit fizecc érte??? Noé: nem fizetek, én Isten küldöttye vagyok és hatalmas árvíz lesz 40 napig fog esni az eső és meg kell menteni a vilőágot ez az én küldetésem istentől kaptam… a skótok, MONDD MEG AZ ISTENEDNEK, HOGY ITT MÁR 54 NAPJA ESIK ÉS MÉG NEM TUGGYUK MEDDIG

    na ennyit habonyművek által gyártott gyermekmesékről és a valóság összevetéséről

    dzsobbiknak van közgizdája??? tud excel lel bánni??? egy eccerűke táblázatocskácska a devízaalapú útonállásról számokkal (persze Bözsi bácsi aktuális adatait feldolgozva alsó kikkericsről) és mutogatni mint anno a véres lepedőt meg az Áttila kargyát akár lóháton röhögénybe csomagolva

    a röhögés öl, butít és nyomorba dönt

  • charlie
    2017 augusztus 13
    3:44 du.

    Karesz, a „dönt” helyett jobban hangzik a: taszajt

  • charlie
    2017 augusztus 13
    3:44 du.
    adjunk variánsokat a dzsobbik szájába:

    „Ceterum censeo Carthaginem delendam esse” ou „Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse” (em latim, „Considero ainda que Cartago deve ser destruída”), costumeiramente abreviada pra „Ceterum censeo”, „Carthago delenda est”, ou, mais frequentemente, „Delenda est Carthago”

  • charlie
    2017 augusztus 13
    3:44 du.

    Miondjuk eddig is tudható volt, hogy egy antiszemita jobbikos vagy. Azért ez a coming out nem ártott. Elvégre miért is hagyatkozzunk sejtésekbe, ha kriptonyilasokkal van vitánk.

  • LMP elnökségi tagja, Ungár Péter ,(milliárdos csemete, Schmidt Mária fiacskája) mocsár részegen randalírozott a Momentum fesztiválján. Lányokat molesztált, fogdosott, szexuális ajánlatokat tett. Volt, akinek a sátrából háromszor kellett kivágni.

    Momentumosok (akik bezsebelték az állami támogatást, és szintén, igen gazdag szülői háttérrel szórakoznak a politikai cirkuszban)
    nem tudni miért aszalták egy hétig az ügyet ??

    A dolog ezek alapján súlyosabb lehet, mint elsőre gondoltuk, a Momentum közlése szerint ugyanis

    Ungár Péter részéről kísérlet történt szexuális aktusra

    ami viszont már büntetőjogi kategória, ha a másik fél akarata ellenére történik.
    Végre egy ügy amit Simay a helyén kezelt…Illetve nem tudott vele mit kezdeni…Ilyen alapon, írhatott volna, fidesz-bérenc suszter bogarak szerelmi életéről…

  • Sszámomra minden kis párt ígí ők is csak az üres zsebeiket szeretnék megtömni.

  • Rodeo, szenzoraim érzik a „drukkolásodat” :).
    Az árnyékkormány ilyenkor még nem időszerű, mindegyik résztvevőt kivégezné az ellenséges sajtó, ezt csak nem akarhatod. A választások közeledtével lesznek csak nevek megemlítve.
    A Fidesz beágyazottsága olyan mély, hogy sem a közigazgatásban, sem az önkormányzatokban nehéz labdába rúgnunk, a kormányzati rutinról nem is beszélve. Nyithatunk mi még tizenhárom klasszul kidolgozott támadást a Fidesz ellen, egyrészt a szavazók nagy része fogalmatlan ezekről, másrészt fingunk sincs mit kéne kezdeni a több évtizede görgetett problémákkal, főleg úgy, hogy népszerű is legyen, meg pénzbe se kerüljön.
    A közéletről kipattanó „szikráiddal” nyugodtan „fáraszthatsz”, legfeljebb továbbítom felfelé. És majd egy éjszaka érted megy egy árpádsávos autó, négy kacagányos szittya legénnyel, hogy a „vezér látni akar”.

  • Simay, amíg ezt az elkeseredett „antiszemita, kriptonyilas” szöveget nyomod, addig szellemi fölényben érzem magam, szürke amatőrként. Szedd már össze magad, ez még ezen a szinten (Geyza) is kevés.

  • Ha jol emlekeznem a regi idokbol, a magyar „utca-nyelv” alapjan a „pialas” az iszakoskodast jelent ?

    De hogyan lehetseges az iszakoskodst elporolni ?

    Vagy az egy masik ,talan mai „utca-nyelv” az az u.n. „slang” ?

  • Miközben a „demokrácia” fellegvárában horogkeresztes zászlókkal vonulnak az elnégeresedés ellen, ahol halottak, meg rendkívüli állapot van bevezetve, ennek a kis iszákos piócának van nagyobb tere itt a KMH-n.
    Szerintem megérdemelne egy cikket az az amerikai állapot, ahol a felvonulók jelszava: „A zsidók nem lépnek a helyünkbe!”
    Nem tudom berendelték már az izraeli USA nagykövetet ez ügyben?

  • BODA MARCSI fejen utotte a szeget !

  • Kácsi,

    Gondolom nekem akartál válaszolni, csak a komplexusaid uralkodnak a neveken 🙂

    Szerintem ezzel a mentalitással szellemi fölényben maximum a mohához képest vagy, de alig hiszem, hogy a személyeskedés jó érvkészlet.

    Mi lenne, ha általános személyeskedés helyett egyszer a büdös életben megpróbálnál úgy érvelni, hogy
    1. ez van
    ezért nem értek egyet,
    3. forrással megjelölt tény-hivatkozások. Lehetőleg nem az alfa és hasonló igen objjektív ojjektumok tárházából.

    Hátha menne.
    Bendegúznak pl. eleddig nem siekrült. De a nagy szellemi fölényedben megpróbálhatnád.

  • Az árnyékkormány akkor időszerű, amikor fel képes állni.
    van programja és vannak felelősségteljes szereplői. Meg vélhatő az elfogadottságuk.

    A többi gyáva mellébeszélés.
    Alkalamsint mindkét oldalon. a Jobbiknál és az MSZP-nél is. Aki fél az „ellenséges” médiától, az vagy a táborában nem biztos, vagy az érveiben, a programjában.

  • Bendeguz drága…

    Boda Marcsi szege fejedbe ment. Ezért vagy annyira szellemileg lepusztulva.

  • Simay, én mindig Simaynak a cikkírónak írok. Ha egy cikkel nem értek egyet, azt megírom, ez nem személyeskedés. Nem mondom a cikkíróra, hogy liberálfasiszta, meg bolsevik bértollnok, én tiszteletben tartom a másféle véleményt.
    ….
    1. pont ezt írtam: „A jobboldal uralja a kormány és az ellenzéki oldalt is, miért kellene ezt nektek adni.” Erre lettem „kriptonyilas”.
    …..
    3. (hogy 2. pont miért nincs, azt nem tudom) a forrásoknál előszeretettel csak a velünk ellenséges portálokból idézek, nehogy a rettegésre vágyókat kirázza a hideg – meg a cenzornak se akarok munkát adni.
    …..
    Mondjuk ezt a linket a cikkírónak kellett volna beillesztenie, de jóindulatom jeléül:
    http://nemgogol.blog.hu/2017/08/10/ungar_peter_a_ner_haszonelvezo_reszvenyese
    De aztán elolvasni ám :).

  • charlie
    2017 augusztus 14
    11:14 de.
    Onnan, nagyon megérteni az USA balhékat. Én közelükben élek, Kanadában, de a különböző balhékat, még én sem értem.

  • Figyelő
    2017 augusztus 14
    1:08 du.
    attól, hogy te nem érted, még érthető:”nő a feszkó'” és le kell vezetni valami módon, náluk ez a „szokás” előbb lőnek azután nem kérnek bocsánatot…most egy kanadai „arrajáró” hölgyemény lett a halálos áldozat már tüntetnek is a kanadaiak a megfelelő konzulátusok előtt…
    a „zemberek” nem kapnak bérfejlesztést (még PhD esetén sem) már 20-25 éve de arra mindíg lesz pénzük(???) hogy más nemzeteknek megmutassák, hogyan kell kesztyűbe dudálni!!! mit keres Pence elvtárs délamerikában??? a lopott holmit, vagy szíttya tovább a bozóttüzeket amiket implantáltak amúgy demagográciásan

  • charlie
    2017 augusztus 14
    1:06 du.

    A 2. pont ból kimaradt a „2”

  • charlie
    2017 augusztus 14
    8:47 de.

    a szittyák szíttyák (eztetetetet kérjük meg a @bende guzi t, hogy pötyögje be) van nekik GPS -ük? nagyon fejlett volt már Árpád (tudod az a hülye aki eltévedt…, Etel közben elment) előtt is kacagányban de én röhögényben jobban szeretem meg turbános csákóban

    csak tudnák ki vagyok és főleg azt, hogy éppen akkor holis???

    ülök eléjük…röhögényben én nem szeretem a piros fehér csíkosat csak a fekete fehéret

  • charlie,
    hát…végre álarc nélkül is árulod az ideológiai szennyedet.Sok fórt nem adtok egymásnak a rohadeoval. Különbség köztetek nincs, mert ahhoz valamelyiknek különbnek kellene lenni.Az már majdnem mindegy,hogy piros-fehér vagy fekete-fehér rongyot csóváltok. Sajnos szimpla kis-nyilaskák vagytok.Olyan kicsik,hogy még a Rákosi elvtárs is befogadna az ÁVÓ kötelékeibe.Mentalitás szerint mindketten onnan jöttetek.Nem csalódtam benned!

  • gyuri10
    2017 augusztus 14
    5:26 du.

    sohasem fogjuk megtudni, hogy te, gyurika mit árulsz, gyanúm az, hogy arra sehol sincs piac, vagy ha piac van azt rajutad kívűl még ketten látogattyák: a kóbor kutyus és a sánta kecskebéka

    te mit akarsz itt eladni a gyűlölködésen és személyeskedésen kívűl…van e rá vevő??? mennyél csarlocceville be ba és ott

  • Gyuri bácsi, ideológiával nem foglalkozom, csak tényekről és közösségi érdekekről írogatok, szerencsére ez semmilyen tekintetben nem keresztezi a te szférádat. Egyszer már megegyeztünk, hogy mindketten az övéit tartja elsősorban becsben, ezért ne húzd fel az orrod.

  • Charlie inkább szidja, akár még lopott vagyonnal is vádolja szegény csőbehúzott Ungár Pétert, ill. halott apját, mint azt inkább közismerten náci anyukájával, Orbán személyes tanácsadójával tenné, aki bizony tényleg Peti apukáján gazdagodott meg, mielőtt végleg elfordult volna néhai férje származásától, ill mielőtt kifordult volna önmagából és lefeküdt Orbánnak…
    Pont ezt teszi Charlie közvetlenül a Keresztapa körül is. Azt ugyanis ő soha nem venné a szájára – pedig példának okáért az aztán az igazi és profi tolvaj – amivel olvtársunk meg ugyancsak azt bizonyítja, hogy
    „fidesz-jobbik egyet akar”, mégpedig egy hungarista koalíciót.

    Tehát ez az itteni Ungárt cikiző antiszemita kirohanása is csak egy ügyes, náci fogás… Annyiban ügyes, hogy a primitív plebsz ezt a ki is mondom, de ha kell inkább elhallgatom taktikát nyakig képes bevenni, tekintettel az autoriter Vezér teremtette jobboldali, benne az „ellenzéki” 😀 Jobbikkal együtt, 99%-os sajtó és média-monopóliumára… Szerencse, hogy a KMH olvasótábora nem része a hazai sajtó kartellnek.
    Így legföljebb megmarad a Charlie-ra jellermző goebbelsi magasságban…

    .

  • charlie,
    minden köztünk lévő ellentét dacára,azért jóindulatúan figyelmeztetlek,hogy vigyázz ezzel a rohadeoval.Nem tudom a baját diagnosztizálni,mert orvos nem vagyok,de hogy nem komplett a fazon az borítékolható.Az előbbiekben csak annyit tévedtem,hogy te azért képes vagy kulturáltan is vitázni és ez azért óriási különbség a javadra.Ha nem zsidóznál,talán nehezebb is lenne észrevenni vad antiszemitizmusodat.Dehát ez vagy te.E-nélkül nem lehetnél charlie.

  • Mindenkinek! A Jobbik nem kopasz véglényekből álló párt – bár nincs kétségem, hogy szükség esetén építenek ezekre. Van programja: profi módon kidolgozott, közérthető, jól tagolt. Vagy két éve részleteztem, itt: http://kanadaihirlap.com/2015/05/27/part-pr-1/
    Vannak „közgizdái”:az etatista, államkapitalista, erőszakos elosztáson alapuló gazdaságot pártolják. Ahol megmondják, hogy kinek, mit kell dolgozni, azért mennyit kaphat, és mennyi lehet az ára bárminek.
    Hogy ez mennyire veszélyes,azt semmi nem demonstrálja jobban, mint Charlie hsz-e:
    „A közéletről kipattanó “szikráiddal” nyugodtan “fáraszthatsz”, legfeljebb továbbítom felfelé. És majd egy éjszaka érted megy egy árpádsávos autó, négy kacagányos szittya legénnyel, hogy a “vezér látni akar”.”
    A diktatúra megvan,jogi, fizikai feltételei adottak. A Jobbik bátor, nem lacafaszázik: jön a terror. Felfelé jelentőkkel, néma autókkal. Ez van a heves kormányellenesség mögött.

  • charlie,
    folytatásként még annyit,hogy nehogy véletlen azt hidd,hogy engem megsértesz ha lezsidózol.Én egy izraeli zsidó vagyok,aki az ilyen hülyeségeket kimulatja,mert számunkra ez annyi,mintha valakit le- angolozol,lehollandozol,lemagyarozol,lespanyolozol és még és még folytathatod.Itt is a különbség adja a minőséget. Én a ma létező legrégebbi népből származok.Származási alapon nem vagyok senkinél több,de az biztos,hogy senkinél és a senkiknél kevesebb sem.Mindezt csak azért írom neked,hogy spóroljak az energiáddal. Rám nem kell pazarolnod az ebbeli szókincsedet.Hagyd a kackiásan kifejezett aljaskodásokat a rohadeonak és itt levegőt mérgező többi,finomkodó vagy ordenáré barátainak.

  • Szerintem az LMP-nek az ártott legjobban, mikor kiderült, hogy Ungár Péter anyja a fidesz udvari történésze. Ezek után hiteltelen az LMP minden ellenzékisége a mezei szavazó szemében.

    Sajnálom Sallait és Hadházyt, mert nem ezt érdemelték. Széll Bernadett viszont odavaló, mert sokat beszél, de soha nem csinál semmit.

  • ELVIRA BACSI (transgender?)soraira;

    Ha maga nem kepes ellenezni vagy eggyeterteeni BODA MRCSI Aug 13-i ket cikkevel, hat azt jelezze neki.

    Ne engem tamadjon mert nem kepes elolvasni Ms.Boda sirait, s velemnyt nyilvaniatani azon.

  • FIGYELO megjegyzesere a Charlotvill-i esemnyekkel kapcsolatban.

    A Charlotvillben tortentek a reakcio egy hosszabban torteno tortenelmi revisios esemnyekre.

    Ami az ,hogy a „bal” kezdve az „Antifas”-fele szervezetekkel mar eleg-ideje kuzdott a nehany deli-orszagok zaszlojaibol az u.n. „stars and bars” jellemet torvenyesen valtoztatni. Abban az elmult par ev alatt sikereskedtek.

    Most meg kezdtek ugayn azzal folytatni a Civil War (polgar haboru) emlekmuveit eltavolitani.
    Hasonloan mint Pesten a Sztalin szobrokat.
    A heten a Charlotvill-i general Lee lovas szobrat tavolittotak el.
    S azt sokan ellnezik. A fiatalok, fokent a feher-nemzetisegi erzelmuek ellenzik, s egy szocialista csoport vezetoje beszedet adott azon.
    Azt a „Antifas” kulombozo csoportjai megtamadtak.
    A szonokot eroszakkal ( a PBS hirjelentesen lattam) eltavolitottak. A Voros-okol a „szilidaritas” jelszavaval is kozbelepett es a verekedes kezdoddott.
    A rendorseg nem volt kepes azt megelozni, sem felbeszakitani.
    Egy fiatal ferfi haragjaban kocsijat a verekedo tomegbe hajtotta.
    Egy no meghalt. S rendorseg helikopera lezuhant valami okokbol, s a ket rendor eletet vesztette.

    De a verekedo csoportok vezetoi most tovabbi akciokkat serkentenek, s mar is tervezik tovabbi es nagyobb meretu tunteteseket.

    Ha tudataban van az esemenyeknek es azok okainak igen egyszeru megerteni a tortenteket.

  • gyuri10
    2017 augusztus 15
    6:16 de.

    gyuhuhihihahabeee…:

    maraggy magadnak…és mellőzzél…nem érdekel a lelki nyomorod

  • Kedves talalom, öniróniával próbáltam Rodeoval társalogni, te meg már „erőszakkal, diktatúrával, terrorral” ijesztgeted a fórumtársakat. Ejnye. (remélem ettől nem ijedtél meg 🙂 )

  • Gyuri bácsi, vannak fegyveres arabok, akiket kórházban babusgattok, vannak fegyveres arabok akiket halomra öltök. Valószínű, annak megfelelően, ahogy az érdeketek kívánja.
    Az én hozzáállásom, pont ugyanilyen. Mivel téged ártalmatlannak gondollak a mi ügyeinkben, ezért veled kapcsolatos pejoratív zsidózást még nem olvashattál tőlem.
    Rodeo meg egy jó eszű legény, sajnálom, hogy összekaptatok.

  • Hazai lámpa, lehet hogy Ungár Klára neve meg sokakat vonz az LMP-hez – na jó, ez vicc volt. Az LMP stratégiáját én se értem, először kettészakadnak, aztán lelép a karizmatikus Schiffer, Sallai. Így be se jutnak.

  • Parács Péter Pál

    Tudjátok, az állat azért okosabb az embernél, mert nem iszik, ha nem szomjas.
    Egyébként nem lenne baj, ha valaki „alkoholizál”. (Nem alkoholfüggőségre gondolok)Az is tény, hogy „nagyobb körökben” kifejezetten használják az alkohol-tesztet. Olyan értelemben, hogy kíváncsiak, kiben mit vált ki az alkohol. Pl.tud-e magán uralkodni, hogy ne „csevegjen el” elvileg bizalmas dolgokat stb.. vagy vigyorog, agresszív…?

    Akkor van nagy baj, ha például egy politikusnak még józanon sincs meg a józan esze. Egy egész párton belül pedig nem kellene a parlamentet elvonókúrának tekinteni és hol jobb, hol pedig bal kézzel mutogatni és hinta-palintázni mesemondás közben.

    Bocsi! Talán túl vicces voltam egy sör után

    xywz

  • charlie,
    mint már írtam neked,aki engem lezsidóz annak maximum igaza van. A saját szegénységi bizonyítványát állítja ki.Aki másokat,akár nem is zsidókat próbál lealázni,az nem mindig biztos,hogy a magasabb színvonalra emelés sikerét jelenti.
    A fegyveres arabok akiket kórházakban gyógyítunk(babusgatunk) humánumból egy borzalmas öt éve tartó polgárháború többnyire súlyos sebesültjei,akik gyógyulásuk után hazatérnek az Izraellel határos és Izrael katonai védelmét élvező szíriai területekre.A késekkel,ollókkal szurkáló,teherautókkal gázoló,Carl Gusztávokkal és pisztollyal vagy robbantásokkal próbálkozókat,sokszor”sikerrel” nem halomra öljük,hanem ha lehetőség van rá halomra lőjük.Ha nincs más lehetőség sok évi sittre tesszük.Amelyiknek sikerül átszenderülni terror akciója után,annak jót tettünk,mert az iszlám paradicsomban 72 szűzzel huncutkodhat tovább.Persze a börtönbe kerültek sem igazán bűnhődnek,mert a 15-20 év alatt megtanul írni,olvasni.Elvégzi a 8 osztályt,a 4 középiskolát és a 4 év egyetemet.Többnyire mérnöki szakon,hogy szabadulása után harci eszközöket,robbantó műszereket tudjon gyártani a cionista tanárai ellen.Persze a fennmaradó 3-4 évet még ülve vagy állva,de ingyen koszton kell hogy maradjon. Addig is „szabadidejében”pingpongozik,testedzést tart,mobil telefonja van és elsőrendű kosztot kap.A kint élő családja,pedig fizetést kap a HÁMÁSZ-tól.Ha pedig ezekből csak egy is kimarad közös éhségsztrájkot rendeznek.Jó,faszfejű haverod,rohadeo pedig csak csóválja a kis fekete fehér rongyocskáját.Ha elég nagy használhatják számára(mielőbb) tachríchemnek.

  • charlie
    2017 augusztus 13
    3:44 du.
    Kedves Charlie, szomorúan közlöm veled, hogy a Jobbiknak nem az a legnagyobb hibája hogy, kezd elfideszesedni! (Sajnos én meg kezdek kigyógyulni belőle, de a szennyesünket nem akarom kiteregetni!)

  • gyuri10
    2017 augusztus 15
    3:39 du.
    gyügyüke…szóval -ha jól értem eme emelkedett heveny letaglózódat, akkor a terroristákat meggyógyíttyútok és visszaviszitek ahonnan elhoztátok hogy tovább terroristáskoggyanak milatt ti magatok terrorizáljátok a palesztínokat gázában és gázán kívűl valamint lebontyátok a házaikat és őket nevezitek terroristáknak azaz az egész teleterror félig nem érdemes alapon kidobott sékel

    de azért jól vagy? nagyon aggódnék, ha te is tenorista lennél és kivágnád a magas C-t az ablakon és bevágnád a magas F-et az már 3 keresztes…és ha ezek után sem rekedsz be akkor igyál teát hogy karcos érces hangon tuggyál engem szeretni, mert bennetek dúl a szeretet és tombol mint Jahve ban a Harag istenében a dühkitörések meg a csipkebokrok amikor Noé begyűjti a palesztínok összes még megmaradt kecskéit és…kóser lesz reggelire vigyázz nehogy megárcson…aggódnék

  • rohadeo,
    amint itt bizonygatod a te Wassermann pozitívod már olyan állapotba van,hogy felkészülhetsz a legrosszabbra.Nem az agyi leépülésre gondolok,mert az nálad már csak a teljes agyi lebénulással lehetséges.Ami a KMH számára nem is lenne egy rossz megoldás.Charliet sajnálom,hogy nem vette még észre hogy rossz helyesírással írta rólad”jó fej”,ló fej helyett.Na jó,hát tényleg nem szép tőlem,hogy a lovakat sértegetem.

  • gyuri10
    2017 augusztus 16
    6:43 de.

    gyurcsinéni (vagy bácsi??) szóval ennyire jutottál…nagybecsű soraid még előttem de nemsokára már megettem lesznek…igazi kultúró amit itt elkövecc…van még ilyened…ne tartsd vissza, megárthat

  • rohadeo,
    ami Tőlem neked jár nem lehet visszatartani csak mindig oda kell figyelni,hogy nehogy túl gyorsan jöjjön Rám.

  • Elemér, teregesd csak a szennyest, én csak örülök az értünk bírálóknak.

  • Bendeguz79
    2017 augusztus 15
    10:19 de.
    Sajnalom oket, hiszen mindegyiknek kicsit igaza van!
    Sajnos, ez az ellentet nem akar megszunni odaat.
    Csak azon mosolygok, hogy Trump ellenesek, meg ezt is erre hasznaljak fel. Mindenkeppen meg akarjak buktatni. Mrs. Hillary Clinton nem nyugszik!

  • FIGYELO soraira;

    Jelentektelen, semmi nem segiti Hitlerit.

    Meg HA kepesek lennek Trumpot elmozditani barmi modszerrel is, hat van am al-elnok, sot utanna Paul Ryan a Haz-ulnoke, majd a Seretary of State kovetkezik az elnoksegre.

  • charlie
    2017 augusztus 16
    11:56 de.
    Nem szeretném összekeverni a csalódottságot a hálátlansággal vagy árulással és ha valakivel bajom van azt nem a háta mögött másoknak kotyogom ki, még akkor sem, ha a mundér becsületét egyre nehezebb megvédeni!

  • gyuri10
    2017 augusztus 16
    11:38 de.

    gyuváska …maraggy magadnak a kóbor kutyák ugyanúgy nem érdeklődnek becses kirohanásaid iránt mint én…
    egyre unalmasabb leszel, dugjál be valamit a siratófalba és mozgasd, vagy egyél kocsonyát…, csak engem haggyál magamra…, örökre…, nem vagyok rád kíváncsi semmilyen állapotodban sem…

  • rohadeo,
    most kárba vesszen? Éppen a részedre szántam a kirohanásomat. Szerencsémre idejében értem ki.

  • gyuri10
    2017 augusztus 16
    6:38 du.

    bözsike …tudod e? szánalmas vagy, mit erőlködsz…nem érdekel a hülyeséged sem sülve sem főve, bár teljesen önjáró lett (mármint a hülyeséged) azaz a kukacok viszik a hátukon az egész nyúlós és undorító dzsuvát

    miért nem tudod abbahagyni…a kóbor kutyákat sem érdekelsz…ezzel akarsz beleakaszkodni másokba???
    úgy tűnik neked már nincs is más dolgod?

  • rohadeo,
    nem ismertem és nem is hallottam nálad undorítóbbakról.A kóbor kutyák sem pisálnak a sírjukra,mert még a föld alól is mérgezést kaphatnak tőlük.שתמות בנעליים כמה שיותר מהר. Mi a helyzet a bözsikézéssel? Csak nem te vagy a Karola bácsi,mert Oscar Wilde már nem lehetsz.

  • gyuri10
    2017 augusztus 18
    2:52 du.
    nem tudsz adni méást, mi lényeged

    ez megint valami zsidó átok??? csak nem képzeled, hogy fárasztom magam veled?
    kuccsi kuccsi

  • rohadeo,
    ez nem kifejezetten zsidó átok.Én fordítottam le magyarból. Részedre készített hő kívánság,amire akkor is gondolok ha nem írom le:”dögölj meg cipőben”.

  • Gyuri, Rodeo, ne legyetek már ilyen közönségesek, vannak a magyarban nagyon szépen sejtelmes átkok is, mintpéldául: „Mindenki álljon az udvarotokban, csak te feküdj”! Hát nem bájosabb, mint a dögölj meg? 🙂

  • Orsós Elemér
    2017 augusztus 19
    2:46 du.

    kedves, szép és cizellált

  • rohadeo,
    ahogyan bájosan le van írva:csak te feküdj(megdögölve)!

  • rodeo36
    2017 augusztus 19
    3:58 du.
    Hálásan köszönöm hogy, három napi ricinus kúrától mentettél meg, mert a röhögéstől ihletet kaptam! 🙂

  • gyuri10
    2017 augusztus 19
    4:53 du.
    Neked is köszönöm! 🙂

  • Orsós Elemér
    2017 augusztus 19
    4:59 du.

    majd mindíg időben szóljál…a segítség sohasincs nagyon messze…”van másik”

  • gyuri10
    2017 augusztus 19
    4:53 du.
    nagyon bájos…
    tudod te is olyan vagy mint a

    szóval az ürge megbetegszik és minden orvos aszongya neki, hogy nincs más megoldás, le kell vágni…már teljesen olyan lett, mint a gyurka és végső kétségbeesésében elment a Nagy Varázslóhoz és megmutatta neki és kérdezte Óh Nagy Varázsló le kell e vágni? és a varázsló: nem, leesik magától

    szóval te is leesel magadtól

  • rohadeo,
    a zsidó gyerek fitymáját levágják,földbe temetik,jól megdöngölik meglocsolják és hagyják növekedni.Egyre nagyobbá válik és amikor egy akkora f..z lesz belőle,mint te vagy elküldik rodeo36 nak. Sajnos leesni csak akkor tud amikor már rohadeová válik.Itt jött el a te időd.

  • gyuri10
    2017 augusztus 20
    4:39 de.

    gyurcsika a zsidógyereket miért kell megcsonkítani mingyárt világrajötte után…van e ertre valami racionális magyarázat vagy csak a hit…hogy ne kelljen földbe döngölni és keresni mint jézus fitymáját, ami kő kövön eltünt és most ez olyan snassz tehát a jézus mégis zsidó volt??? és miket mondott?

  • Gyuri!
    Ilyen foku gyuloletnek,mint amit
    rohadeo mutat,szerintem- pszichologiai
    oka kell,hogy legyen.
    Nem akarok talalgatni,de lehet,hogy egyszer
    egy „zsidrak” leanyzo kepen torolte,vagy
    nem akarta elfogadni az „udvarlasat”,
    mert nala kulonbre vart.
    Talan nem is a vallasa,hanem „szereny,”szeretetre
    melto” egyenisege miatt.

  • Izraeli
    2017 augusztus 21
    11:26 de.

    a két hülye hisztérika a zizraeli meg a gyurcsika

    mint látom a fitymátlanításban még istent is felűlbíráljátok azaz lehülyézitek, minek teremtette a fitymát ha ti lekaszaboljátok

    gyűlölet az nincs bennem senki iránt de olyan jókat röhögök a nyavajgásaitokon…van még ilyen orvosi vélemény? esetleg a lúdtalp ellen vagy a lábszag? hajrá neki telibe…dolgozzatok hadd röhögjek

  • rohadeo,
    Vilagos, hogy „szerenyseged” mindenkinel,
    az orvosoknal is- „tobbet tud”.
    Mibol van- a nagykepusegen kivul- „szaktudasod”?
    Kulonben, amig hozzad hasonlo „hiszterikakat”
    latok-nyugodt vagyok.
    A csinn-bumm cirkusz bohoca,rohadeo,derus
    perceket szerez.
    Van kin mulatnom – a nyari uborkaszezonban.

  • rohadeo,
    a Jó Isten nem mindent teremtett azért,hogy végleg megmaradjon. Például neked csibe husika az egyik szemedben a horogkereszt a másikban a nyilaskereszt.Mind a kettő szúrós.Előbb utóbb majd csak úgy jársz mint Vajknak az unokatestvére,Vazul.Akkor majd nem fogsz röhögni mint egy elvadult ló.Addig is élvezd a saját lábszagodat,ami a szádból dől.

  • gyuri10
    2017 augusztus 21
    4:17 du.

    gyurcsinéni vagy maribácsi…és a izraeli

    ne fárasszátok magatokat, humorotok elveszett, bepisiltek az erőlködéstől, hogy valamit kinyögjetek, pazaroljátok az itteni helyet. és k…tt unalmasak vagytok az izzadságszagotok idáig bűzlik

    ne feszüljetek

    egyetek tejeskávét kiflivel de mártogatva, hogy a fogatlanságotok ne fájjon

    cuncimókus olyan jókat kuncogok…de tényleg fölösleges az ilyenfajta bömbölményetek

  • rohadás,
    te született mongoloid vagy?Esetleg csak azért produkálod magad, hogy a lipi újranyitásakor már zsebbe lehessen a flepnid.Addig is hagyd abba a böfögést,mert a tehenek is elájulnak körülötted a szájbűzödtől.