Köszönjük!

2017 szeptember 13 12:34 du.13 hozzászólás

Alig egy hónapja tettünk közzé egy felhívást, melyben jeleztük: a Kanadai Magyar Hírlap hosszú távú jövője akkor biztosított, ha fedezni tudjuk az évi csaknem 5 ezer dolláros működési költségeinket. Igazán lelkesítő volt látni, hogy hány olvasó járult hozzá az elmúlt hetekben lapunk fennmaradásához. Az elmúlt egy hónap alatt összesen 4 ezer dollár érkezett be hozzájárulásokban, vagy virtuális „előfizetésekben.” Támogattak minket – többek között – Kanadából, az Egyesült Ámerikából, az Egyesült Királyságból, Izraelből, Dél-Amerikából, Magyarországról, Németországból és Romániából. Köszönetet mondunk valamennyi egyéni támogatónak!

Munkánkhoz nagylelkűen hozzájárult az Egyesült Államokban bejegyzett közhasznú Gallic Foundation nevű alapítvány. Hálás köszönet az alapítványnak adományukért és támogató levelükért, melyben kiemelték a magyar és angol nyelvű lapjaink értékelvű újságírását és, hogy nehéz aktuálpolitikai és történelmi kérdésekre nyújtunk őszinte és nyilt reflekciót.

Fontos kiemelnem, hogy szerzőink önkéntes munkája tartja életben ezt a platformot és lapunk értékvilágát.

A Kanadai Magyar Hírlap és a Hungarian Free Press a továbbiakban is megőrzi a magyar államtól, illetve a jelenlegi magyar kormánytól való függetlenségét. Szabad, demokratikus platformot és virtuális találkozóhelyet igyekszünk nyújtani a diaszpóra magyarságának, a magyarországiáknak, a határon túli közösségeknek és a Magyarország iránt érdeklődőknek.

Köszönjük támogatásukat és hogy velünk tartanak!

Utóirat: A hozzájárulások jelentős része a PayPal-en keresztül érkezett, az alábbi mezőben találja meg az ehhez szükséges linket. Azonban néhány amerikai és kanadai olvasó kérdezte, hogy csekken is küldhet-e támogatást kiadónknak, a Presszo Media Inc-nek. Természetesen ez is lehetséges kanadai és amerikai bankkal rendelkező olvasóink számára. További információért, kérjük írjanak email címemre: [email protected] .

 

 

13 hozzászólás

  • ” Munkánkhoz nagylelkűen hozzájárult az Egyesült Államokban bejegyzett közhasznú Gallic Foundation nevű alapítvány. ”

    Erdekes, nincs nekik website-juk. Csak nem a magyar ellenzek illegalis amerikai penzlerakata? Esetleg Soros elvtars egyik gittegylete a sokezerbol?

    ” Hálás köszönet az alapítványnak adományukért és támogató levelükért, melyben kiemelték a magyar és angol nyelvű lapjaink értékelvű újságírását és, hogy nehéz aktuálpolitikai és történelmi kérdésekre nyújtunk őszinte és nyilt reflekciót. ”

    Szegenykeim, talan meg kene nekik tanulniuk magyarul es angolul is. Nehez lehet ma mar a gall nyelvvel boldogulni.

    Bar meg kell hagyni, hogy az „értékelvűben” van valami, amig nem firtatjuk mi is pontosan az az ertek. 🙂

  • MIKLÓS!

    Hát megnyugodtam…nem kell tovább aggódnom a KMH jövőjéért…
    így már nyugodtan alszom..!

  • Értetlenkedem, hogyan lehet egy szinvonalas internetes újságot évi 5.000 CAD-ból (vagy akár USD-ből) fenntartani. Nincs valami nagyságrendi elírás? A sógoromnak ennyi a félhavi jövedelme Calgaryban.

  • Amúgy fején találtad a szöget….mi itthon eddig sem aggódtunk,féltünk..
    sem ettől a „monumentális”fórumtól,sem Sorostól,sem az itthoni és kinti ellenzéktől,csak kissé…megvetjük az utóbbiakat,meg igyekszünk továbbra is hiteles tájékoztatást adni főleg a kintieknek az itthoni eseményekről,valós tényekről!

  • Nyilván ez a három és Klárika volt az igazi oka, hogy fizettek. Mostantól fő fórumosaink biztos úgy érzik, hogy megilletné őket a szerzői jogdíj:)

  • Marcsi,

    Ha lenne penzem en is tamogatnam a KMH-t, vegulis elsoosztalyu vicclap.

  • Ilyenkor egy kicsit mindig szégyellem magam, hogy nekem nincs pénzem.

  • Miklos Banfi
    2017 szeptember 13
    11:28 du.
    Sajnos, én se fizetttem, bár „Klárika” vagyok! Én is nyugdíjból élek, ami nem nagyon sok.

  • https://mail.google.com/mail/#inbox/15e7ca4b2ec44be3

    Felhívom Christopher és a többi magyar ottawai lakós figyelmét erre a magyar kiállitásra Ottawaban.

  • Én nem szégyellem magam….csak a valóban rászorulókat támogatom lehetőségeim szerint, ha lehetőségem van rá, az egyébként tisztességes nyugdíjamból,aminek van helye bőven….megdolgoztam érte!

  • MIKLOS meglatasara;

    Igen Miklos, a „pokhalo-rendszer” mukodik.
    Igy kibogozhatatlkan. Csupan az „al-nevek” sorai ahogy a penzt megtalalhatatlanna probaljak tenni.

    Persze Mr.Adam „cenzura-koltsege” nem tulsok, 5,000 USD vagy CD elegendo azert. Hiszen csak harman vagyunk itten akik sorait cenzurazza, ill. eltunteti neha.

  • Kedves Christopher Adam!

    Múlt héten e-mailt küldtem a
    [email protected]
    címre. Nem tudom, megkapták-e, mert választ nem kaptam.

    A freemail-os fiúk nemrég jelezték, hogy volt valami gond a fiókommal, talán azért… De lehet, hogy nem erre a címre kellett volna írnom?

    Tisztelettel Almási Alma

  • Christopher Adam

    Kedves Almási Alma,

    Nem láttam, de ajánlanám ezt az email címet: [email protected]