A munkás apáca — Láncfűrésszel szolgálja közösségét Margaret Ann nővér

2017 szeptember 21 10:17 de.6 hozzászólás

Margaret Ann nővér megszokta, hogy részt vállal a közösség dolgaiból, így Miami tikkasztó hősége ellenére az iskola láncfűrészével felfegyverezve tisztította az utakat az Irma hurrikán után.

Két dolog motiválta a munkára: a cél, hogy az általa vezetett közösség biztonságban legyen és az tudat, hogy ő képes segíteni ebben. Silvia Nadal, egy helyi tisztviselő vette észre, ahogy dolgozik, mikor kiment megtekinteni a károkat. Videót készített a nővérről, hogy ezzel motiválja munkatársait.

– Hihetetlen volt! Ő egy valódi példa Isten szolgálatára. – mondta Nadal.

– Ha van lehetőséged segíteni, meg kell tenned. – hangsúlyozta Margaret Ann nővér, aki egyben az Archbishop Coleman F Carroll nevű római katolikus középiskola igazgatónője.

Egy interjúban elmesélte, hogy munka közben imádkozott a közösség azon tagjaiért, akik otthona károsult a katasztrófában. Kiemelte, hogy ebben a helyzetben nem ő a fontos, hanem Isten jósága, ami a tragédiából is képes kihozni a jót, például, hogy ilyenkor az emberek másokat maguk elé helyezve tesznek meg mindent egymás segítésére.

Jessica McAfee / epicPew

(A Szemlélek fordítása alapján)

Fotó: epicPew.com

6 hozzászólás

  • Oh oh !
    Ledontott fajkat feldaroblni lancfuresszel a teljes testet takaro fekte jihab allatt a 95 fokos del-floridai hosegben ?

    Az a recepie a guta-utes es sziv-szelhudesnek.

    Eros fiatal ferfiak nem teszik azt azon modon .

  • Bendeguz,

    Emberek ezrei dolgoznak ejt nappalla teve jelenleg azokon a teruleteken, ahol vegigsoportek a hurrikanok. De miert ne jojjon fel valaki egy kacsa hirrel, kivalasztva egy allitolagos szemelyt a sokezerbol?

  • Mint gyakorló katolikus mondom : A liberális , keresztényeken utálkozó KMH-on ez a 12 soros csinált cikkecske finoman szólva is „osztályidegen” !

  • Arról nem is beszélve, hogy régen az apácák termelték néha maguknak az ennivalót, éppen egy úgy mint a papok is.

  • ISTVAN Nagy
    2017 szeptember 21
    3:22 du.

    De látod Miklós tudja a tutit, hogy ez csak egy kamu hír! Ha Miklós is csatlakozott volna a sok ezer segítőhöz és róla készül egy ilyen fotó az nem lenne kacsa! Neki csak a negatív kisugárzása volt látható, azt nem tudták lefotózni!

  • NO<NO, No hozzaszollotarsak/

    Nem az hogy "kacsa" lenne az eset.
    Szazezrek valoban dolgoznak mindenfele segiteni embertarsaiakat a hurrikan pusztitasai utan.

    Cask az hogy a lanc-furesszel a fejtol-talpig feketeben oltozott apaca ohajtana azt.

    Valaki is tett mar eros fuzikai munkat mint ledontoot fakat lancfuresszel felvagni 95 fokos melegben, amikor a leg-nedvessege is 70-85 % folotti ?

    Probaljak a valosagot, mielott ezeket a kulombozo allitasokat ohajtanak terjeszteni.