Nem hagyom szó nélkül

2017 október 14 8:30 de.217 hozzászólás

Állok a villamosmegállóban, gyanútlanul, kit sem sejtve. És akkor hirtelen rám mosolyog egy magyar származású milliárdos. Ismerem ezt az arcot, naponta ezerszer tolják a képembe a fizimiskáját, még a nevét is odaírják, annyira hülyének néznek, hogy azt hiszik, ha egyszer mondják, nem tudom megjegyezni.

Naná, ő a Soros! A híres, nevezetes. Akitől rettegni kell, mert rosszat akar nekünk.

Terve van a Sorosnak, és most azt kéri tőlem a kormány, plakáton, konzultációs levelekben, és mindenütt, ahol módjában áll elkölteni a adófizetők milliárdjait, hogy ezt a tervet, ami a Sorosé, ne hagyjam szó nélkül.

Mit is mondhatnék. Káromkodni nincs már kedvem, akit kellett, elküldtem rég az anyjába.

De jól van, legyen úgy, ahogy akarjátok! Nem kellett volna ezért milliárdokat kidobálni az ablakon, megmondtam volna én nektek ingyen is.

Szóval, az a helyzet tisztelt Főkérdező, hogy gazemberek vagytok. Tudjátok, hogy miért.

De hátha nem mindenkinek világos. Mari néninek például Balatonborzadályon, és Józsi bácsinak Dunarettentőn. Ők azok, akiket ti a propagandátokkal halálra hülyítetek.

Ti tudjátok a legjobban, hogy a Soros-terv nem létezik. Valamelyik éceszgéberetek találta ki. Nem hinném, hogy maga a Főkérdező, ő leginkább stadionban és szotyolában utazik.

Arra lett szotyializálva.

Sorosnak persze vannak elképzelései arról, hogy miként lehetne megoldani a migráns-válságot – melyikünknek nincs! – de ezek az elképzelések köszönőviszonyban sincsenek azzal, amivel ti a magyarokat etetitek.

Ti azt akarjátok, hogy a magyarok féljenek, mert akkor majd hozzátok szaladnak védelemért. És ti meg is véditek őket, megsimogatjátok a buksijukat, és azt mondjátok nekik, hogy drága magyarok, nem lesz bajotok, elűzzük a Sátánt, nem engedjük a közeletekbe. Óriásplakáttal, rózsafüzérrel, mikor mivel.

Csak annyit kérünk cserébe, hogy szavazzatok ránk.

És a magyarok majd szépen rátok szavaznak, ti meg viszonzásul még jobban széthordjátok az országot, és azt a keveset is belerakjátok a csókosaitok zsebébe, amit még meghagytatok belőle.

Hát ez jutott hirtelen az eszembe, miközben a villamosra vártam. Lett volna még más mondandóm is, de jött a villamos, és felszálltam.

Ott még eszembe jutott, hogy lehet még négy évetek, vagy annál is több valamivel. De eljön majd az idő, amikor bocsánatot fogtok kérni

Mari nénitől Balatonborzadályon és Józsi bácsitól Dunarettentőn, amiért rútul átbasztátok őket.

Föld S. Péter

217 hozzászólás

  • Nagyon gyenge cikk, egy allitolagos gyakorlott jeournalitatol.
    Ami a „milliardossat ” illeti, annak volt kezdetben sikerei, de az 2007-es bankolasi botranyoktol az mar lejart.
    Mindenfele ellene fordult elozo sikerei.
    Csupan csak egy IRS (US adohivatal)bitrany hianyzik.

    S amit mindeg kerdezem magamtol, amikor az arc-kepet latom, hogy a feneben nem lenne kepes egy „face-lift”-re billiomos lettere. Mert ugy nezki am mint egy Monitor-lizard.

    Nagyon olcso Jancsi am az a szerzo rem-gazdag urgeje?!

  • Nagyon sötét és alpári ember vagy Föld S.Péter, na de aki a Disznó viccek gyűjteményében jeleskedett meg a Móriczkában attól vajon lehet mást várni? Majd amikor a kapubejáródba szarnak a kedvenc migránsaid vagy urambocsá’ erőszak áldozata lesz valamelyik családtagod akkor is így védd őket.

  • Nem fognak bocsanatot kerni. Tessek mar lemaszni a falvederol! Az is lehet hogy ok elobb halnak, belehalnak a rohogesbe. Persze hogy mi rajtunk. Nem igazan ertem a magyarsagot, de hat tobb is veszett mohacsnal! Vagy megsem?

  • Charlie, Miklós, és a többi ,,nemzeti” bevándorlásügyi hivatásos hozzászóló! Merre vagytok?? Meló van! 😀

  • Kalocsai Miklós

    ” De eljön majd az idő, amikor bocsánatot fogtok kérni”

    Föld S. Péter nem lehet annyira naiv, hogy ne tudná, hogy ennek a lelkiismeretlen társaságnak fogalma sincs arról, mi a bocsánat kérés.

  • Kedves Föld.S Péter,
    először is nem hiszem,hogy Balatonborzadályon vagy Dunarettentőn bárkit is átbasznának.Akiket,pedig Ön szeretne átbaszni,azoknak bizonyítson és járjon elő jó példával:fogadjon be a saját házába, lakásába 2-3 szíriai vagy egyéb Európát megszálló arabot és rövid idővel később értesítsen a fejleményekről,ha módjában lesz… Hogylétéről is.Addig,pedig bátorítsa Mari nénit és Józsi bácsit, hogy ne hagyják magukat átbaszni.Fogadjanak be Ők is néhány ilyen békekövetet lányaik és leány vagy akár fiú unokáik örömére.

  • György Molnár

    Ez a hála a bunkó felcsútitól, pápaitól, kazincbarcikaitól, és a többitől, hogy megpróbálta megtanítani őket késsel-villával enni…..Az sem megy nekik még mindig…..
    Érdekes lehetett amikor -ha csak 2-3 hónapra is- de egy kis primitív felcsúti parasztlegény beállított Oxfordba, hogy jöttem tanulni…..Nyilván összeszaladt az intézmény összes tanára-diákja…..

  • Kedves Föld.S Péter,
    amit itt írtam elhiheti,mert jól ismerem a témát.Az ok rá ugyanaz,mint amiért nem kerülhettem rokonságba a Vasvári Nusival. Unokabátyám menyasszonya volt egészen addig ameddig nem vadászták le jányi gusztáv hős vitézei a Don-kanyarnál.Én viszont olyan helyen élek,ahol a mai békeharcosok igen csak örültek volna,ha mindnyájunkat levadásztak volna vezérük: hadzs amin el husszeini hordáinak segítségével.Nem sikerült és remélem volt hazám sem lesz Eurábia része.Akkor sem ha magyarországi baloldal,amely nem kevésbé antiszemita a szélső jobbtól,sérvet kap az erőlködéstől.

  • Tudjátok hogy mi lesz a sok Sorosozásból? Hát kerítés az biztos nem(he még nem lenne elég) De ez a Soros egy fertőző betegség. Most itt kezd járványszerüen terjedni, hoggy az új fiatal kan cellár jelölt( azért így irva mert még az sem biztos hogy valódi kan. Egyesek ebben is kételkednek) Állítólag ő ugyan úgy Soros embere(minden esetre ő nem kerülhetett sok pénzbe mert tanulni lusta és el nem fogad olyan pénzt amit tanulásra kéne fizetni. Szinte biztosra vehető hogy királyt csinálnak belőle. (korábban már írtam hogy szinte szóról szóra olyan ez a kis pöcs mint anno MIVIKTORUNK volt amikor Soros felkarolta és kicsit kikupálta. Ő sem lesz különbb azt már most tudni de miket fog addig véghez vinni amig vált vagy seggbe nem rúgják? Remélem nem lesz belőle semmi sem mert az úgy Ausztriának mint Európának egy katasztrófa lesz.

  • Jó lenne hinni, hogy nem Soros György (George Soros) és globális hálózata áll(t) a „demokratikus átalakulásokat” kierőszakoló/támogató/pénzelő klf. mozgalmak mögött Kijevtől (Majdan-tér) Belgrádon át Szkopjéig – Budapestről most ne essék szó.
    Jó lenne hinni, de nehéz-:)

  • Fideszes kommentek, egészen obszcén szavak, amelyek jellemzik a hozzászólókat. Az biztos, hogy nincs a világon olyan gazdag (milliárdos) személy, aki bármelyik – akár a legkisebb – országot befolyásolni tudná. Soros egy nagy népi etetés. Nem látszik, hogy hozzánk jönne a sok barna bőrű arab, vagy fekete bőrű afrikai, hogy iszlámizáljon minket. Egyszer már volt próba, 150 évig itt voltak a Szulejmán szultánék, de nem terjedt a népre az iszlám vallás. A nagy nyugati országok meg még mindig nem zárják a határaikat. Biztosan akad a menekültek között, aki akar és tud dolgozni.

  • az ugynevezett soros terv az valojaban az ENSZ altal kitalalt kvota terv.
    ahhoz meg sorosnak SEMMI KOZE…………..plane most mar vegkepp semi koze hogy az USA kilepett az UNESCO-bol ahonnet az eredeti terv szarmazik mint otlet.

  • Robert Morrison

    @Föld S. Péter

    “annyira hülyének néznek, hogy azt hiszik, ha egyszer mondják, nem tudom megjegyezni”
    Péter ezek nem néznek Téged hülyének csak ismernek!

    “Ti tudjátok a legjobban, hogy a Soros-terv nem létezik.”
    Péter! Soros terv létezik (és ezt Te is tudod) csak Ti bal-liberális Soros bérencek megpróbáljátok bekötni Mari-néni és Józsi-bácsi szemét.

    “Sorosnak persze vannak elképzelései arról, hogy miként lehetne megoldani a migráns-válságot”
    Ebben is tévedsz Péter. Sorosnak nem arra van terve hogyan lehetne megoldani amit Ő és csatlósai szabadítottak Európára, hanem arra van terve hogyan lehetne folyamatosan elosztani az EU országok között azt a hordát amit rászabadítottak és továbbra is rá akarnak szabadítani Európára.

    “ti meg viszonzásul még jobban széthordjátok az országot, és azt a keveset is belerakjátok a csókosaitok zsebébe, amit még meghagytatok belőle.”
    Péter, ha időd engedi és kedved telik benne (kétlem de azért hátha) olvasd el ezt:

    https://www.ringmagazin.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=40733:hogyan-qloptaq-meg-az-orban-kormany-a-magyar-embereket&catid=211:utkozo&Itemid=534

    Nem mintha ettől remélném, hogy ‘megtérsz’ vagy legalább a józan eszedet használod, csak hogy valami friss információhoz juthass, mert Te még 2010-nél tartsz.

    “Hát ez jutott hirtelen az eszembe, miközben a villamosra vártam. Lett volna még más mondandóm is, de jött a villamos, és felszálltam.” Hála az Orbánék által csődtől megmentett BKV-nek volt mire felszállnod.

    „De eljön majd az idő, amikor bocsánatot fogtok kérni Mari nénitől Balatonborzadályon és Józsi bácsitól Dunarettentőn, amiért rútul átbasztátok őket.”
    Péter! Most jöttem rá, hogy ezt Te Gyurcsány Ferenc és gittegyletéhez címezted. Sajnos az idő már régen eljött erre, de az öszödi önvallomás ellenére a bocsánatkérés liberális szokásoknak megfelelően elmaradt, helyette a mocskolódás folyik megállás nélkül.

  • GEORGE SOROS: „ÍME A TERVEM A MENEKÜLTKÁOSZ MEGOLDÁSÁRA”

    Írta: George Soros
    (Szó szerinti fordítása, az első tárgyban kelt irásának, amit még két, konkrétabban tematizált dokumentum követett)

    Az Európai Uniónak vállalnia kell a felelősséget azért, hogy nincs közös menekültpolitikája. Ez az idei növekvő menekültbeáramlást kezelhető problémából egy újabb politikai válsággá alakította át.
    Mindegyik tagország önző módon saját érdekeire összpontosított, gyakran mások érdekeivel ellentétes módon cselekedve. Ez pánikot keltett a menekültkérők, a nagy nyilvánosság, valamint a jog és rend fenntartásáért felelős hatóságok soraiban. A menekültkérők voltak a legnagyobb áldozatok.
    Az EU-nak átfogó tervre van szüksége, hogy a válságra reagáljon. Olyanra, amely megerősíti a hatékony irányítást a menedékkérők áramlásai fölött úgy, hogy az biztonságos, rendezett módon menjen végbe, és olyan ütemben, amely tükrözi Európa képességét befogadásukra. Annak érdekében, hogy a terv átfogó legyen, annak ki kell terjednie Európa határain túl. Kevésbé bomlasztó és sokkal kevésbé drága, ha a potenciális menedékkérőket jelenlegi helyükön vagy ahhoz közel tartjuk.
    A jelenlegi szíriai válság eredete miatt a szíriai nép sorsának kell az első számú prioritásnak lennie. De más menedékkérőket és migránsokat sem szabad elfelejteni.
    Hasonlóan, egy európai terv mellett egy globális reagálásnak is kell lennie, az ENSZ hatósága alatt és a tagországainak részvételével. Ezzel el lehetne osztani a szíriai válságnak a terheit számos ország között, miközben globális normákat is meg lehetne alkotni ahhoz, hogy nagyobb általánosságban lehessen foglalkozni a kényszerű migráció problémáival.
    Íme egy átfogó terv hat eleme.
    Az első: az EU-nak évente legalább egymillió menedékkérőt kell befogadnia a belátható jövőn belül. És ehhez a terhet korrekt módon kell megosztani – ami olyan elv, amelyet a szeptember 23-i csúcson egy minősített többség végül meg is hozott.
    A megfelelő finanszírozás kritikus fontosságú.
    Az EU-nak menekültkérőnként 15 000 eurót (16 800 amerikai dollárt) kell biztosítani az első két év mindegyikére azért, hogy fedezni lehessen a lakhatás, egészségügyi ellátás és az oktatás költségeit – és azért, hogy a menekültek elfogadását vonzóbbá lehessen tenni a tagországoknak. E pénzösszegeket elő lehet teremteni azzal, hogy hosszú lejáratú kötvényeket bocsátanak ki, felhasználva az EU igénybe nem nagyon vett AAA kategóriájú kölcsönzési képességét, aminek a további előnye az lesz, hogy indokolt fiskális ösztönzést adnak az európai gazdaságnak.
    Az is egyformán fontos, hogy lehetővé tegyük az államoknak és a menekültkérőknek preferenciáik kifejezését, a legkevesebb erőltetést alkalmazva. A sikernek elengedhetetlen feltétele, hogy a menekülteket oda helyezzük, ahová ők akarnak menni.

  • Flow, bocsi a késésért itt vagyok már, egy náci kedvtelésnek hódoltam, túrázni voltam a családommal. 🙂
    Földes barátunk cikkében ugye mindenki észrevette a lényeget, az író villamossal közlekedik a régi szolgálati Volga után.
    Szomorkodása érthető a kilátástalanság miatt: „Mit is mondhatnék. Káromkodni nincs már kedvem, akit kellett, elküldtem rég az anyjába.”
    Ha ez a baloldal intellektuális szintje…

  • Mari nénitől és Józsi bácsitól legfeljebb a temetőben kérhetnek majd bocsánatot. Jövőre biztosan nem, talán öt év múlva sem, és nemcsak azért mert élni fognak ezek az öregek.

    Éltek 30-40 évvel ezelőtt is Mari nénik és Józsi bácsik, és hittek ők is annak, amit megírtak az újságok, amit láttak a két közszolgálati tévécsatornában. Sőt, hetente beszélték a kertkapuban állva egymásnak – hallgatva a rádiót – ma is milyen jól odamondogatott a Szabó néni (Gobbi Hilda szerepe).

    A gazdaságban most zajlik az eredeti tőkefelhalmozás (lásd Mészáros Lőrincet), hogy aztán lehessenek magyar alapítású exportképes gyárak. Cél : kifejleszteni a magyar világmárkát – ez most Orbán irányvonala. Hogy ez milyen termék lesz, erről nem beszélt.

    Ja, hogy Soros? Kell mindig egy ellenség, akivel ideológiai alapon föl lehet venni a harcot. Miatta szerepel gyengén a fociválogatott is. 🙂

  • Robert Morrison

    Kalocsai Miklós 2017 október 14 11:06 de.

    „Föld S. Péter nem lehet annyira naiv, hogy ne tudná, hogy ennek a lelkiismeretlen társaságnak fogalma sincs arról, mi a bocsánat kérés.”
    Persze hogy nem. Gyurcsány Fletó bocsánatkérésére már 2006 óta hiába várunk. Tekintettel arra hogy feltartja a sort ‘ezekre’ sokkal tovább kell várni.

  • Ronda arca van az illetonek, nem biznek ra egy centet sem.

  • Robert Morrison

    Figyelő 2017 október 14 1:06 du.

    „Ronda arca van az illetonek, nem biznek ra egy centet sem.”
    Az Állatker elutasította a munkahely kérvényét, mert az éhes majom nem vette el tőle a banánt 🙂

  • Hagyja vagy nem hagyja, az nem szamit.

    Ami varhatoan tortenni fog Austriaban ezen a het-vegen majd felebreszti az evtarsakat ottan

    Newm voltak kepesek elhinni a valosagot evekig, hat most egy nagy utes a fejukon elvarhato.

    Na persze mindeg, s mindenutt vannak akik a mult ertelmetlen dogmaikban elsulyedtek es ela-aludtak.

    De az elet modszere. hogy azok az idovel mind elmulnak.
    Hajlandok felebredni vagy sem, az nem szamit.
    A Fold forog, az emberiseg halad.

    Akik hatra maradnak azokat a tortenelem haladasa elsopri.

    Az egyedulli kerdes , hogy azok mirt nem kepesek, vagy hajlandok mazt felfogni ???

    Lenne barkinek is valssza arra ???????
    Come on elvtarsak. Legalabb probaljak !!!

  • Nos nagyon szánalmas,ha egy fanatikus cikkíró próbálja cáfolni a
    nyilvánvaló ismert tényeket,meg még le is közlik….
    Soros terv igenis létezik (maga Soros sem csinál titkot a múltbéli és jelenlegi szemétségeiből,sőt még a „múltját” saját népével,-nem gyakorolt
    vallása ellenére- a zsidósággal,holokauszttal szembeni közönyét sem tagadja)lehet,hogy ezt a cikkíró nem hiszi,idegesíti a plakát,akkor ne nézzen oda…..és ne magából induljon ki,amikor
    a tájékozott többséget próbálja hülyének nézni….!
    A hiba F.S,P. készülékében van!

  • Ja és kár,hogy nem hagyta szó nélkül…kimondta a beteg gondolatait……jobban járt volna,ha hallgat,gondolkodik amíg
    világosság nyílik az agyában……elkapkodta!

  • Mar tobbszor tettem fel a kerdest itten a KMH soraiban.
    Ha az EU segiteni ohajtana a Sziriai menekulteket, miert nem lepnek fel a politikai vonalon a verontasok veget-beteseinek?

    Az egyedilli humanista megoldas, a tomeg-gyilkossagok veget veteseinek.
    Hogy a menekultek kepesek lehessenek haza terni, otthonaikat , eletuket es hazajukat ujja-epiteni ?

    Nem az lenne a leg-humanisabb megoldas ????

    Talan sokan nem tudjnak mit jelent a „humanisabb megoldas” ?????

    Az mindenkit boldogga tehetne, s nem lenne a menekultek millioi !!!

    Hat miert ne ????

  • slapaj
    2017 október 14
    12:33 du.
    Egy hiba van a Soros tervben, hogy a befogado orszagoknak nincs tokeje, amit apropenzre tudna valtani. Sem az olaszoknak, de meg magyaroknak sem.
    Majd mindezt fedezi Soros dollarja, akkor talkan sikerulhet.

  • Figyelő,
    ha nem csak az arcát néznéd,hanem a tetteit is ismernéd,nem bíznál rá még egy rühes macskát sem.

  • Orsós Elemér

    Kedves Föld S.!

    Szerintem te már rég eljátszottad az aliya endedélyed, de akkor hová fogsz menekülni, ha ne adj’ Isten Magyarországon is teljesül a tervetek? Ukrajnába? 😀

  • El jon az az ido, amikor az egesz magyarsag szegyenkezhet. Hiszen egy kormany egyre primivitebb, egyre szanalmasabb kampanyanak doltek be. A magyar nemzet egy zombie nemzet. Europa vadallatai. A magyarsag jovobeni generacioi viselik majd ezt a szegyent.

  • Elkepeszto latvany, amikor a zsido hozzaszolok echte nacikent viselkednek. Per pillanat ezek a zsidok a szelsojobbos, antiszemita magyarokban talalnak szovetsegest, pusztan azert mert mindketten egyforman utaljak a muszlimokat meg az arabokat. Azt pedig elfelejtik, hogy ugyanezek a sorosozo magyarok, akikkel egyetertenek a naci zsidok, holnaputan majd oket is bevagonirozzak.

  • Robert Morrison

    Boda Marcsi 2017 október 14 2:03 du.

    Marcsi! Csodák néha történnek de lehetetlent ne várj ettől a szegény szerencsétlen villamosra kényszerült tudathasadásos volt Volga utastól. Gondolkozzon?

  • lanark!
    Üdvözlöm,mint új hozzászólót,csak az a baj,hogy szintén nem tájékozódik,gondolkodik meg F.S.Péter szellemi szintjén van….
    Sem nácik,sem hülyék nem vagyunk,csak biztonságban szeretnénk élni.
    Ehhez a vallásnak semmi köze,mert több normális és főleg itthon élő zsidó vallású ismerősom is a többséghez hasonlóan ítéli meg
    a helyzetet ők ugyanolyan magyarok,mint a keresztények,vagy hitetlenek.
    Maga biztosan nem itthon él,de ha igen akkor bizony súlyosan sérült,gyógyíttassa magát!

  • Robert Morrison

    Lanark 2017 október 14 3:02 du.

    Azon kívül hogy Te is undorító módon ékezet nélkül használod a Magyar Nyelvet még az eszmefuttatásaid is sántítanak.
    “a zsido hozzaszolok echte nacikent viselkednek”
    Ezt magad sem hiheted komolyan. Szövetségest nem azért látunk a Magyar Népben mert mindketten egyformán utaljuk a muszlimokat meg az arabokat, hanem azért mert mindketten (egyébként ez is a szűklátóságodat mutatja mert én egyszerre vagyok Magyar és Zsidó) egyformán látjuk a veszélyt amit a Te szemed elől eltakar a Soros ezüst.

    “ Azt pedig elfelejtik, hogy ugyanezek a sorosozo magyarok, akikkel egyetertenek a naci zsidok, holnaputan majd oket is bevagonirozzak.”
    Ma kivédjük az inváziós hordát és ha lesznek akik vagonírozni akarnak azokkal majd akkor fogunk megbírkózni. De legalább nem kell kettővel egyszerre.

  • Should you buy a used car from this guy ? No, never !
    Schwartz ur még kölcsönt is vetetne fel, hogy tartsuk el a migránsokat !!! (Ezen is nyerhetne esetleg…. ) Nem hiába zavarta el Horn Gyula a magyar pénzügyektől valaha, igen messze….

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2017 október 14
    2:09 du.

    „Ha az EU segiteni ohajtana a Sziriai menekulteket, miert nem lepnek fel a politikai vonalon a verontasok veget-beteseinek?”

    Mert az EU Parlament Soros frakciója népesebb mint az összes többi!

    „Az mindenkit boldogga tehetne, s nem lenne a menekultek millioi !!!

    Hat miert ne ????”

    Mert a Soros kollaboránsok nagyon szomorúak lennének ettől!

    Egyébként mindenben igaza van és minden normális ember az ÖN javaslatát tartaná célszerűnek, de az EU illetékesek csak a félrevezetettekkel vagy a lefizettekkel tárgyalnak, a többinek kuss, mert intoleráns rasszista! Szerintük!

  • Lanark

    „.. mindketten egyforman utaljak a muszlimokat meg az arabokat.”

    A muszlim az egy vallás, az arab pedig egy nép. Vannak keresztény arabok is, sőt arab nyelvű zsidók is. Azt sem árt, ha tudod, hogy nácik „faji alapon” rangsorolták az embereket. Itt erről szó sincs.

    Mi a muszlim vallástól félünk, független hogy arab, perzsa, török vagy afgán stb. Azért, mert erőszakosnak és embertelennek tartjuk. Szerinted rendben van, hogy a muszlimoknál megölhetik, aki szabad akaratból más vallást választ? Vagy ha egy muszlim lány beleszeret egy más vallású fiúba? Nézd csak meg! Hol látsz olyan vegyes házasságot, ahol a lány muszlim? Folytathatnám…

  • Orsós Elemér

    Turóczi Béla
    2017 október 14
    12:11 du.

    „Az biztos, hogy nincs a világon olyan gazdag (milliárdos) személy, aki bármelyik – akár a legkisebb – országot befolyásolni tudná. Soros egy nagy népi etetés.”

    Kedves Béla, most beletrafált, valóban, nem kell Sorosnak nagy jelentőséget tulajdonítani, ő csak egy stróman vagy kápó vagy mindkettő, aki jó pénzért bármire vállalkozik! Az igazi ötletgazdák nem reklámozzák az arcukat!

  • lanark!

    csak a félreértések elkerülése végett,a cikk egy magyar ügyről szól,és semmi köze az izraeli-arab ellentéthez.
    Az hogy Izrael a független Pakisztán területén erőszakosan zsidó telepeket hoz létre,inzultálja a palesztinokat…elítélendő,törvénytelen!
    Az,hogy egyes elvetemült arab terroristák zsidók elleni merényleteket szerveznek hajtanak végre …..elítélendő,szintén
    törvénytelen!
    A fentiek szemben egy önálló,független ország lakosságának többségének(akik az itt élő kulturált,beilleszkedett zsidókkal békében él!!!)ugye joga van a saját hazájában biztonságban,békében élni és nem köteles kétes, ellenőrizhetetlen,erőszakoló,esetleg gyilkos terroristákat befogadni…..???!!!!!!!!!!!!!
    Na erről szól a „történet”,ami egyértelmű és csak egy idióta képes kiforgatni!

  • Orsós Elemér

    ISTVAN Nagy
    2017 október 14
    3:29 du.

    Na, ugye, hogy Gyula bátyám karakán, fas.za gyerek volt! 😀

  • A többi baloldali felháborodott „ellenállónak”(pláne,ha nem itthon él!) is csak azt üzenem,hogy a lelkiismeretünk tiszta,nincs mit megbánni,sem most,sem később!
    Na ennyi!

  • Mint minden titkosszolgálat, a kanadai is figyeli az internetet. Akik ezzel foglalkoznak, azok meglepve olvashatják az itt megjelenő kommenteket. 😀

  • Tisztességes ember ennek a kormánynak az ámokfutását nem tudja támogatni.

    Más: a fasisztákkal egy húron pendülő zsidók miatt egyszerűen égek a szégyentől. Ha ezek az alakok legközelebb a magyarországi antiszemitizmus miatt sírnak és tiltakoznak, az én szolidaritásomra ne számítsanak!

  • Orsós Elemér

    Puff
    2017 október 14
    4:22 du

    Te csodálkozol azon, hogy helyetted inkább a fasisztákkal pendülnek egy húron?

  • Robert Morrison

    Puff 2017 október 14 4:22 du.

    „Tisztességes ember ennek a kormánynak az ámokfutását nem tudja támogatni.”
    Hangzatos szavak kár hogy értelmezhetetlen frázisok. Brossura szöveg. Találj valami értelmes álláspontot, részletezd és legyél kész és képes megvédeni az azt. Akkor van helyed a felnőtt csapatban.

    “ a fasisztákkal egy húron pendülő zsidók miatt egyszerűen égek a szégyentől.”
    Azokkal én is ugyanígy lennék. Szerencsére már nincsenek közöttünk .. pl. V.I. Uljanov (Lenin).

    Veled pajtás az a baj, hogy szajkózol kifejezéseket melyekről csak azt tudod hogy rossz a hangzásuk nameg ezzel meg lehet sérteni embereket, de fogalmad sincs arról, hogy mi a történelmi háttere, kik hozták létre, kik támogatták, mi volt a céljuk, és mi köze van ennek a szónak a zsidóság szenvedéseihez.

    Na jó az utolsó részhez adok egy kis segítséget: semmi köze a Holokauszthoz. Az a nácizmus amivel összekevered. Na jó mégegy kis segítség hogy okosodj: a fasizmus baloldali eredetű és a mai napig is azok gyakorolják.

    Menj történelmet olvasni és ha érted a fenti témát akkor gyere vissza a felnőttek közé! Ha tudsz angolul esetleg megkérhetsz szépen hogy küldjek egy video linket ahol mindezt türelmesen elmagyarázzák az ilyen félre-tájékoztatottaknak egyetemi szinten.

  • Robert Morrison

    Drizari 2017 október 14 4:18 du.

    „Mint minden titkosszolgálat, a kanadai is figyeli az internetet. Akik ezzel foglalkoznak, azok meglepve olvashatják az itt megjelenő kommenteket.”

    Miért nekik nem jár egy kis szórakozás igy szobat délután? Legalább nem kell fizetniük egy Yak-Yak előadásért 🙂

  • Robi, figyusz! Sorosbérencezőtől nem kérek semmilyen infót sem pedig magyarázatot. Olyan, hogy Soros-terv csak a fideszes pártkatonák meg a meghülyített magyarok fejében létezik. Még a Jobbik is normálisabb mint amilyenek Ti vagytok. A jobbikosok legalább feljelentést tettek Soros ellen, ha már ilyen ördögi „tervet” dolgozott ki. Kiváncsi vagyok az eljárás és vizsgálat eredményére. Vajon lesz majd vádemelés??

  • Christopher Adam

    Drizari,

    A kanadai titkosszolgálatról nem tudok, arról viszont igen, hogy az Országos Széchényi Könyvtár a Kanadai Magyar Hírlapot teljes egészében archiválja, így a hozzászólásokat is. Ezért majd évtizedek múlva, amikor a KMH már valószínű nem létezik, a történész és kutató innen is hű képet kap a mai magyar társadalom mentális állapotáról. Ezért is fontosnak tartom a viszonylag liberális, nem túlságosan keménykezű moderálását. Ez is forrásanyagként lesz felhasználható, amikor a későbbiekben a NER-korszakot és a NER-korszakbeli magyar társadalmat kutatják. Nem lehet majd letagadni a múltat, ami miatt bizony lesz miért szégyenkezni.

  • Christopher Adam,

    ennyire mélyen nem akartam belemenni, de való igaz, ha már szóba került. Ezekben a hozzászólásokban az az érdekes, hogy elsősorban érzelmi töltetű és nem pedig tudásalapú.
    Ha meg is jelenik egy-egy megalapozott vélemény, azokon a többség átsiklik, és folytatják hozzászólásaikat érzelmi kitöréseikkel. 🙂

  • Robert Morrison

    Puff 2017 október 14 4:51 du.

    „Robi, figyusz! Sorosbérencezőtől nem kérek semmilyen infót sem pedig magyarázatot.”

    Te senkitől nem kérsz semilyen infót mert annyira öntelt vagy, hogy már elhitetted magaddal, hogy mindent tudsz. Ez pedig önmagában is elég ahhoz, hogy ne fogadj be semmiféle információt ami azt bizonyítja, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.

    “Olyan, hogy Soros-terv csak a fideszes pártkatonák meg a meghülyített magyarok fejében létezik.”

    Nameg az EU központban és az Internetten kb kilenc nyelven nyilvánosan elérhető. De csak érezd jól magad a kényelmes tévhitedben.

  • Robert Morrison

    Christopher Adam 2017 október 14 5:00 du.

    Chris, Remélem, hogy nem szünik meg a KMH ilyen hamar.

    Nameg azt is remélem, hogy végre publikákod a cikkemet hogy a Széchényi Könyvtárban legyen nyoma annak, hogy valaki itt Kanadában megpróbálta megmenteni az ékezetes betűket.

    Cheers Robi

  • Puff!
    Na megint melléfogtál,sem a magyarok többsége nem fasiszta,és a
    normális zsidók sem asszisztálnak a még itthon”egyenlőre” létező kétkulacsos
    (régen nagyon is antiszemita)Jobbikkal,akiket Te most dicsőítesz…Na fordulj orvoshoz,de legalább maradj csöndben a saját érdekedben(már csak a megítélésed végett is).
    na késő van ennyi elég is volt az ilyen „észlényekből”….

  • Boda Marcsi,
    már majdnem bedőltem Neked.Azt hittem felmentél normálisba.Ekkora ésszel tudnod kellene,hogy az izraeliek Finglandban cseszegetik a molesztínokat a független Pankisztán helyett.Benned már soha nem fogok csalódni?

  • Em nem tudom, hogy ki ez a kalap, aki Robert Morrison alneven irogat, de mint ahogy magat definialja, egy raero magyar migrancs kanadaban. Kanadaban ilyen gyuloletkeltesben elenjaro, uszito migransokat is befogadnak? Pedig ugy tudtam, hogy a Kanadai Parlament declaralta, hogy magyarorszagon nincs politikai uldozes, tehat nem fogadnak be menekulteket magyarorszagrol. Bar lehet hogy valami mas magyarlakta teruletrol menekult oda? De akkor miert nem ul a seggen, es miert migransozik onnan kanadabol?

  • A pitlibe, rafaragtam! Hiszen ez a lény, – R. M. álneven – egy tegla. Egy valodi fizetett provokator, az ujkokori nemzetvezeto netes zsoldoskatonaja. Hat, innentol oszt vegkepp lottek az internetezesemnek.

  • Flow,

    ” Charlie, Miklós, és a többi ,,nemzeti” bevándorlásügyi hivatásos hozzászóló! Merre vagytok?? Meló van! ”

    Nezd, a cikk borzalmasan alacsony szinvonalu, raadasul errol beszelunk minden mas hazug cikk kapcsan is. (Ez nem azt jelenti, hogy a sok cikk kozul egyik-masik hazug. Itt mind az.)

    Erdekes, hogy Avi szerint is terjed a „Soros-imadat”. Ugy latszik mar az osztrakok is tudnak egy Soros-tervrol, sot mindenki tud rola aki figyeli a hireket, csak a cikkiro nem. Mert most eppen ez a soros letagadni valo. Jovore majd mas lesz a menun.

    Ha akarod megismetelhetem, hogy ez valojaban nem Sorostol, hanem az amerikai allamtol (feltehetoen a kulugyi hivatalbol) ered, Sorost csak mint „maganembert” hasznaljak, o pedig rengeteg „jotekonysagi” gittegyletet tart fenn a „szent” cel erdekeben. Ez csak a szokasos, lehetne a Soros helyett barki mas, mint szarkevero.
    Ha azt nem is nezzuk, hogy a penzugyi disznosagai miatt mar reg kivegezte volna valaki, meg mindig ott van Szerbia, Makedonia (ezekben sikertelen lett a puccs-kiserlet ha jol tudom), aztan (ha jol tudom) Gruzia, ahol viszont sikeres puccsot hajtatott vegbe. Meglepne ha Ukrajnaban nem lenne egy sem a „jotekonysagi” gittegyeleteibol. Kozben belepofazik Egybesult Europa ugyeibe, azon belul Magyarorszag es a masik 3 belugyeibe is, mikozben az EU-s politikusok nem gyoznek „hallgatni ra”.
    Ha szerinted, vagy barki mas szerint mindezt meg tudna es merne tenni mint maganember, akkor azt is el fogod hinni, hogy a Fold belul ures.

    Christopher Adam

    ” A kanadai titkosszolgálatról nem tudok, arról viszont igen, hogy az Országos Széchényi Könyvtár a Kanadai Magyar Hírlapot teljes egészében archiválja, így a hozzászólásokat is. Ezért majd évtizedek múlva, amikor a KMH már valószínű nem létezik, a történész és kutató innen is hű képet kap a mai magyar társadalom mentális állapotáról. … Nem lehet majd letagadni a múltat, ami miatt bizony lesz miért szégyenkezni. ”

    Nahat! Ennek kifejezetten orulok!
    Most mar csak azt szeretnem tudni, hogy az Országos Széchényi Könyvtár bolsi kezekben van, vagy mar azt is a mindenhato Orban kormany bitorolja?

    Nem mintha tul sokat jelentene, foleg ha a magyar nep lesz akkora marha, hogy a „haladokra” szavaz. (Vagy ha kicsit megdolgozzak a valasztasokat.)
    Az elvtarsak elso dolga az lesz, hogy azt a keveset is, amit az Orban kormany elert tonkreteszi, mikozben legalabb 200 000 bekeaktivistat fog betelepiteni Magyarorszagra egy ev alatt.
    Ettol a magyarok utra fognak kelni, mint 1500 evvel ezelott.
    50 ev mulva Europaban mar nem lesz internet sem, mert az a Sétán muve, nem beszelve a konyvtarakrol, amikrol tudjuk, hogy ha a benne levo konyvek ellent mondanak a Korannak, akkor azok gonosz konyvek, ha pedig ugyanazt mondjak amit a Koran, akkor feleslegesek. Tehat el kell azokat mind pusztitani.
    No meg hat addigra a volt Magyarorszag teruleten egy erdekes szomali-arab kevereknyelven fognak beszelni az emberek.

    Szegyenkeznie sem kell majd senkinek, mert addigra nem marad senki, aki beszelne magyarul.

  • Lanark
    2017 október 14
    3:02 du.

    Elkepeszto latvany, amikor a zsido hozzaszolok echte nacikent viselkednek.
    ____________________________

    Igen… 🙁

  • „a szegény szerencsétlen villamosra kényszerült ”
    _____________________

    „akinek nincs semmije, az annyit is ér…”

  • SZENT ISTVÁN KIRÁLY INTELMEI IMRE HERCEGHEZ

    ‘Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő.’
    ‘Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak.’

    Ahogy a világ egy óriási kulturális olvasztótégelyként működik, ez a folyamat egyre magasabb és okosabb embereket termel – sugallja egy új kutatás !
    Ez a feltűnést keltő, nemzetközi tanulmány megállapította, hogy a különböző genetikai háttérrű szülők gyerekei általában magasabbak, szebbek és élesebb gondolkodásuak mint mások.
    A skót Edinburghi egyetem irányítása alatti kutatás, ma már több mint 100 tanulmányt foglal össze, amely tartalmazza érdekes részleteit – a tanulmányok utáni érdeklodés, világszerte, ugrásszerűen megemelkedett.
    Üzenem a ’keresztény‘, maradi, mélymagyaroknak ! – itt az alkalmatok bebizonyítani, hogy mennyire sziveteken viselitek hazánk jövőjét – könyörgöm ne engedjétek, hogy a Magyar teljesen elbutuljon – usgyi a menekültek táborába amig nem késő – keveredjetek, közösüljetek, éljétek ki a vágyaitokat és termeljetek magas, szinesebb, élesebb gondolkodású magyarokat – ugyanis hazánkra nagyon rá férne !

    Christopher Adam
    2017 október 14
    5:00 du.
    Remélem ez a cikkem vizsgakérdésként lesz felhasználható nebulóknak, amikor majd a NER-korszakbeli magyar társadalmat kutatják úgy 2060 körül.

  • Orsós Elemér

    Gabriel
    2017 október 14
    9:48 du.

    Hííínye a „pitlibe”, hiszen akkor Te vagy az arkangyal? Ha lenne egy kis reális önmérsékleted akkor nyugodtan „internetezhetnél”!

  • Christopher Adam
    2017 október 14
    5:00 du.
    Drizari,

    „A kanadai titkosszolgálatról nem tudok, arról viszont igen, hogy az Országos Széchényi Könyvtár a Kanadai Magyar Hírlapot teljes egészében archiválja, így a hozzászólásokat is. Ezért majd évtizedek múlva, amikor a KMH már valószínű nem létezik, a történész és kutató innen is hű képet kap a mai magyar társadalom mentális állapotáról. Ezért is fontosnak tartom a viszonylag liberális, nem túlságosan keménykezű moderálását. Ez is forrásanyagként lesz felhasználható, amikor a későbbiekben a NER-korszakot és a NER-korszakbeli magyar társadalmat kutatják. Nem lehet majd letagadni a múltat, ami miatt bizony lesz miért szégyenkezni.”

    Há-há-há-há… archiválva lesz ez a pöcegödör, ahol még némely zsidó is úgy okádja a mocskot, mintha mondjuk egy Heinz-Chiristian Strachét a hírekből ( persze külföldi médiumokból, ugyanis máshonnan már nem is igen lehet tájékozódni Hunniában a világ dolgairól, nagyjából mint a múlt század derekán ) vagy egy éppen egy Csurkát hallana…

  • Csak mellékesen:
    A „sorosozást” – a várható ’18-as fidesz győzelem után – úgy
    elfelejtik a ner-esek, mintha nem is lett volna soha.
    (dixi-:)

  • Várjátok ki mi lesz itten Ausztriában. Utána majd ráértek a soronkövetkező sorosozással. Sajnos létezik ez a fazon és az is tény, hogy minden olyanba belepofázik amiben pénzt lát. Nagyon feledékenyek vagytok. Hol volt még a nagy nyitás amikor soros már eleve abban utazott, hogy a volt kelet-közép európai országokat úgymond megveszi kilóra. Most hogy egyre jobban ellenállnak neki próbálkozik a sógorékkal. És mégis mit gondoltok mi lesz az eredménye? Nem fogjátok elhinni: elküldik a pi-csába és utána szabadon lehet majd újra zsidózni. Először arabozni fognak persze és utána zsidajozni. Mert hogyan is van Magyarországon? Először cigányoznak aztán jönnek a zsidók is. Szóval akárhogy is csámcsogó judeonácinak fogtok hívni van és létezik Soros terv.Külön pech, hogy ő maga is zsidó.

  • @Nyuszika

    Azt gondolom, elég szépen és tisztán „lejön” – különösen éppen az izraeli példa nyomán – hogy az ilyen negatív indulatokkal teli rasszizmusban mekkora szerepe van a nemzetállamnak. Az egyes szereplők majdnem hogy nem is tehetnek róla, hiszen ők csak a „nemzetet, meg a hazát” védik… Na jó, esetleg még a keresztény kultúrát (ez különösen az Európából alijázott izraeli zsidó állampolgárok esetében még mulatságos is…)

  • Pityi Palkó

    ‘Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő.’
    ‘Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak.’

    Szent István felnégyeltette a pogány hithez ragaszkodó Koppányt.

    „…Üzenem a ’keresztény‘, maradi, mélymagyaroknak ! – itt az alkalmatok bebizonyítani, hogy mennyire sziveteken viselitek hazánk jövőjét – könyörgöm ne engedjétek, hogy a Magyar teljesen elbutuljon – usgyi a menekültek táborába amig nem késő – keveredjetek, közösüljetek, éljétek ki a vágyaitokat és termeljetek magas, szinesebb, élesebb gondolkodású magyarokat – ugyanis hazánkra nagyon rá férne !”

    Keresztény férfiak nem tudnak keveredni muszlim nőkkel, mert a muszlim vallás tiltja. Te barom!

  • Nincs ezzel az írással semmi baj, a plakátot látva Föld S. Péternek ez jutott az eszébe, amikor a megállóban várta a villamost.

    Mondjuk nekem meg az jutott az eszembe, hogy Sorosnak nincs annyi pénze, amennyivel befolyással bírhatna a magyar közéleti „eseményekre”. a mai Magyarországon elég róla annyit tudni, hogy zsidó. Máris veszve az ügye. Nála rosszabbul csak a cigányok, legvégül a migránsok állnak. Utóbbiak esetében lásd az őcsényieket.

  • Robert Morrison

    Drizari 2017 október 15 9:37 de.

    “a mai Magyarországon elég róla (Sorosról) annyit tudni, hogy zsidó”

    Ha Te ezt ‘tudod’ róla akkor nagyon rosszul vagy tájékozódva. Szabadjon kiegészíteni a tudásanyagodat, mert az említett nemzetközi pénzügyi bandita ugyan zsidó szülők gyermekeként látta mag Hazánk egén a napvilágot, de 14 évesen elárulta a faját és vallását, hitetlenné ‘fejlődött’ és ez nem ugyanaz minthogy nem jár egyházi foglalkozásokra. Új Istent választott magának amit úgy neveznek, hogy PÉNZ, Money, Dinero, Argent, Geld, Moneta, I Soldi, Penger, Bani, Pieniądze, Mənē, Airgead, Peníze, Dinheiro, Dollar, Euro, Frank, Arany/Gold. Ennek az új istenének hódol, érte lop, csal, hazudik, ármányságokat sző, másokat kirabol és nyomorba dönt, ha kell gyilkosokat bérel fel és minden aljasságra képes hogy hízlalja és növessze a bálványát. Hogy istene szemében kedves legyen fegyvereket szállít oda ahol az emberek egymást gyilkolják, majd az életükért menekülőket lélekvesztő dzsunkákba ülteti, hogy a nyilt tengeren hazárdírozzanak az életükkel, és akiknek sikerül partra szállniuk azokat ráerőszakolja olyan kultúrákra melyek biztos pusztulásra lesznek ezáltal ítélve. Istenét felhasználva megvásárolja azokat a nép és nemzet árulókat akik a tervei végrehajtásában segíthenek, mely által még jobban hízlalhatja az istenét.

    Én ezt a Sorost ismerem és ez az a Soros akit Magyarországon jogosan megvetnek, kiplakátolnak és remélem mielőtt természetes halál útján eltávozik közűlünk még a vádlottak padjára is fogják ültetni.

  • Robert Morrison

    Nyuszika 2017 október 15 5:27 de.

    “… archiválva lesz ez a pöcegödör, ahol még némely zsidó is úgy okádja a mocskot..”
    Nyuszika menj vissza az út szélére és reszeld a körmödet. Ne gyere ide ebbe a pöcegödörbe mert ekkora szar mint Te vagy már nem fér bele.

  • Robert Morrison

    Pityi Palkó 2017 október 15 4:14 de.

    “ usgyi a menekültek táborába amig nem késő – keveredjetek, közösüljetek, éljétek ki a vágyaitokat és termeljetek magas, szinesebb, élesebb gondolkodású magyarokat – ugyanis hazánkra nagyon rá férne!”

    Van lányod vagy lány unokád? Küld őket oda hogy kiélhessék a vágyaidat. Esetleg Te is odatarthatnád magad egy kis alváz tágításra.

  • Robert Morrison

    Pityi Palkó 2017 október 15 4:14 de.

    “Remélem ez a cikkem vizsgakérdésként lesz felhasználható nebulóknak, amikor majd a NER-korszakbeli magyar társadalmat kutatják úgy 2060 körül”.
    Minden bizonnyal a szólásszabadság témakőrnél, az idióták is szabadon kinyilváníthatták véleményüket alcím alatt 🙂

  • Robert Morrison

    Gabriel 2017 október 14 9:30 du.

    “Em nem tudom, hogy ki ez a kalap, aki Robert Morrison alneven irogat,”
    Neked elég annyit tudnod, hogy ékezetes betűk használatára képes intellektuális hozzászóló akinek vannak értelmezhető és vitára alkalmas gondolatai amit Rólad a legjobb indulat mellett sem lehet elmondani.

  • Robert Morrison

    Gabriel 2017 október 14 9:48 du.

    “A pitlibe, rafaragtam!”
    Igen, mert nem tanultad meg annak idején, hogy “Ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna” és szóltál méghozzá gindolkodás nélkül ami valószínüleg ennek a képességnek a hiányából fakad.

  • Almási Alma
    2017 október 15
    8:37 de.
    @Nyuszika

    Azt gondolom, elég szépen és tisztán “lejön” – különösen éppen az izraeli példa nyomán – hogy az ilyen negatív indulatokkal teli rasszizmusban mekkora szerepe van a nemzetállamnak. Az egyes szereplők majdnem hogy nem is tehetnek róla, hiszen ők csak a “nemzetet, meg a hazát” védik… Na jó, esetleg még a keresztény kultúrát (ez különösen az Európából alijázott izraeli zsidó állampolgárok esetében még mulatságos is…)

    Kedves Alma!

    Azért a „ha valaki Á-t mond, akkor mondjon B-t is” alapon, hangsúlyozni kell azt is, hogy messze nem minden zsidó – akár izraeli, cionista zsidó – ilyen útszéli módon gyűlölködő soviniszta, fasiszta, rasszista stb. beállítottságú mint némely itteni kommentelő.

    https://www.youtube.com/watch?v=udSOi9pqJA4

    https://www.youtube.com/watch?v=w8A3M5OzJgA

    Arról nem is beszélve, hogy Aleppóból, Idlibből stb. Báshár-ál-Ásszád meg Putyin terrorbombázásait, gáztámadásait túlélt, földönfutóvá tett menekülteknek vagy a Jemenben vívott szaúdi-iráni háború pusztítása nyomán csontsovánnyá fogyott, kolerától szenvedő tömegeknek ( csak kettőt kiemelve a politikailag-társadalmilag összeomlott harmadik világbeli országok második világháborús állapotokat idéző kríziseiből ), akik ellen ezek a szélsőjobboldali cionista trógerek uszítanak, meg ráadásul semmi közük az izraeli-palesztin viszályhoz.

  • Drizari
    2017 október 15
    9:37 de.

    Ha igaz lenne a hamis rangsorolásod, akkor logikusan nem a muszlim migráns hordákat kellene hathatós segítségül hívnunk Soros és bandája ellen? Nehéz megérteni, hogy a migránsok ránk kényszerítése és IMF hitelekből való erősen diszkriminativ támogatása -miközben a saját hid alatt élő rokonainkra alig jut pénz- öngyilkos álhumanizmus, még akkor is ha Soros esetleg fajtiszta eszkimó lenne, ezért nem Soros vallásával vagy származásával kellene a hülyeségei ellenességünket példálóznod!

  • Kalocsai Miklós

    Robert Morrison
    2017 október 14
    12:55 du.

    Gyurcsánynak nincs miért bocsánatot kérni! Ezt a penészes csontot már csak az ostobák, és a fideszes agitátorok rágják. További jó csámcsogást kívánok!

  • Nyuszika
    2017 október 15
    10:45 de.
    ________________

    IGEN.

  • Robert Morrison

    Nyuszika 2017 október 15 10:45 de.

    „ hangsúlyozni kell azt is, hogy messze nem minden zsidó – akár izraeli, cionista zsidó – ilyen útszéli módon gyűlölködő soviniszta, fasiszta, rasszista stb. beállítottságú mint némely itteni kommentelő.”

    Nyuszika, neked ha kétszer ennyi eszed lenne akkor sem lennél még féleszű sem. Hogy a frászba tudsz Te összehordani ennyi baromságot egy mondatban annélkül hogy mondanál valamit? Nem voltál Te párttitkár az átkosban?

    A két youtube link arról tanuskodik, hogy fogalmad sincs a Korán tanításairól. Erről csak annyit, hogy nemcsak megengedett a muszlimoknak, hogy szinleljék a békés barátságot miközben a tőrt már bele is nyomták a hátadba, de egyenesen előírás a hitetlenek félrevezetése és ily módon való csapdába terelése.

    “ szélsőjobboldali cionista “ … bravó Nyuszika második liberális cimkéző osztályba léphetsz. Menj vissza a árok partjára reszelni a körmeidet!

  • Pityi Palkó,

    ” Ahogy a világ egy óriási kulturális olvasztótégelyként működik, ez a folyamat egyre magasabb és okosabb embereket termel – sugallja egy új kutatás ! ”

    Pityi elvtars a genetikai keveredesrol beszel itt, amit itt soha senki sem ellenzett.
    Ugyanakkor Pityi elvtars elfelejti, hogy itt mi nem genek, hanem beteg ideologiak ellen harcolunk, ha egyaltalan lehet az iszlamot ideologianak hivni.

    Termeszetesen nem beszelhetek minden magyar, vagy zsido neveben, de nekem semmi bajom azzal, hogy velem egyutt lakjanak szinesboruek, amig azok nem muzulmanok.

    Mellesleg, pont a muzulmanok azok, akik tortenelmuk soran allando jelleggel kihereltek a rabszolganak elhurcolt ferfiakat. Erdekes lesz amint Pityi elvtars unokai majd „toketlenul” megprobalnak keveredni a muzulman lanyokkal, akiknek azt amugy sem szabad.

    Micsoda bolcsesseg arad Pityi elvtars hozzaszolasabol!

    ” Remélem ez a cikkem vizsgakérdésként lesz felhasználható nebulóknak, amikor majd a NER-korszakbeli magyar társadalmat kutatják úgy 2060 körül. ”

    Valamit hagyni kell az utokornak is, ugye? Nem eltel hiaba! A jovo „haladoi” meg halaado bolsi miset is celebralnanak a lelki udvodert, ha maradna beloluk hirmondo addigra. De „hala” neked es a tobbi „eszlenynek” erre nem fog sor kerulni.

  • Nyuszika,

    ” Arról nem is beszélve, hogy Aleppóból, Idlibből stb. … vagy a Jemenben vívott szaúdi-iráni háború pusztítása nyomán csontsovánnyá fogyott, kolerától szenvedő tömegeknek, … akik ellen ezek a szélsőjobboldali cionista trógerek uszítanak, meg ráadásul semmi közük az izraeli-palesztin viszályhoz. ”

    A muzulman muzulman mindenhol. Abbol a szempontbol, hogy mikent fog viselkedni holnap teljesen mindegy hogy hol el. Abbol a szempontbol viszont, hogy a bronzkorszakbeli „ideologiaja” szerint fog elni, jobb ha egy muzulman orszagban el.

    Miert nem azon erolkodsz, hogy a muzulmanok az elso szabad, bekes muzulman orszagban maradjanak – ha valoban menekultek? Ugye tudod, hogy amint elhagyja az elso szabad orszagot es utra kel mashova mint haza, bunozove valik? Miert tamogatot ezt a torvenytelenseget ilyen nagy vehemenciaval?

    Ha azok, aki a torvenytelenseget es a hazugsagok sorozatat, valamint az azokkal egyuttjaro nyilvanvalo veszelyt eszreveszik mind nacik es trogerek, akkor te, aki tamogatod a torvenytelenseget, es a tobbi velejaro mocsingot, te mi vagy?
    Ha nem tudnad, majd a Gyuri felvilagosit rola teged. 🙂

  • Na nem kell várni…..Ausztriában is nyert a jobboldali néppárt,(akik „kissé” felülvizsgálnák a migráns helyzetet…)a szocik meg jó nagyot buktak és a botrányos ténykedésük is
    kiderült,akárcsak az itthoniaknál,naponta derül ki róluk valami
    botrány,jogsértés……
    Csak így tovább!

  • Alapvetően elvi és egzisztenciális alapon ellenségek vagyunk.

  • Robert Morrison
    2017 október 15
    12:21 du.

    A magadfajta és a pengekerítéses, stadionos fidesznáci bandád mégis mi volt az átkosban…? A kérdés csak retorikus.

  • Miklos
    2017 október 15
    12:55 du.
    „, te mi vagy? ”

    Alapvetően elvi és egzisztenciális alapon ellenségek vagyunk.

  • Egy hozzáértő segítségét kérném, mert nem értem.
    Ha a demokratikus választás a társadalmi berendezkedések legigazságosabb pillanata, akkor egy newyork-i zsidó kijelentheti, hogy az Ausztriában nyertes Kurz csak a szocialistákkal köthet koalíciót?
    Nálunk Gyurcsány jó barátjaként ismert Ronald Lauder, a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke Soros 2.0-ként független országok belügyeibe avatkozik.

  • Marcsi,

    Koszi a hirt.
    Ugy mellesleg megjegyeznem, kar hogy te is felultel az arab propagandanak. De majd talan egyszer veszed a faradtsagot es elgondolkodsz a tenyeken.

    Nyuszika,

    ” Alapvetően elvi és egzisztenciális alapon ellenségek vagyunk. ”

    Nem tudtam eddig, hogy megelhetesi bunozo vagy.
    Ki hitte volna!? 🙂

    charlie,

    Egyre-masra jonnek elo az amerikai „maganemberek” a „jotanacsaikkal”, ugye? Nagyon nem tetszik nekik, hogy egyesek nem akarnak nemzeti ongyilkossagot elkovetni.

  • charlie
    2017 október 15
    2:19 du.
    „ez” nem fog sokáig tartani…az ilyen jellegű demokrácia exportnak álcázott pofátlan és erőszakos (fegyveres?) piacszerzés már le van leplezve, „csak” a mainstream media -egyelőre- agyonhallgattya, a tömegek meg nem tuggyák -még- hogy melyik social media -t lapozzák, ahhoz, hogy tiszta víz kerüljön a fejükbe ugye assange és hasonlók nem igen szerepelnek a cnn ben kivéve úgy, hogy egy szarházifeketeseggűakimegerőszakoltaanakitis? egyébként is rohaggyon meg és halál rája ugyanúgy mint a snowden és akkor a többiekről nem szóltunk…és akkor nyomják a sok süket dumát a sajátn állampolgáraik el, vannak szédűlve és holmi himnikus térgyelés meg kersztsávos zászlók és colombus kristóf szobrok bántalmazásában élik ki a feszkót mert olyan „jól” vannak nevelve, hogy az NFL, NHL, MLB NBA -n kí1vűl csak a sajtbőrgert meg baddvájzert (acsehektől lopták asztis) ismerik és hogy minek híjják a zelnököt ott a fehér házikóban hillarihó vagy krump lee esetleg sansders de az meg szocialista zsidó közvetlenűl Marxból és Lenin (két másik zsidó komcsi) -ből nőtt ki …ki is csinálták gyorsan

  • Robert Morrison

    Nyuszika 2017 október 15 1:57 du.

    “A magadfajta és a pengekerítéses, stadionos fidesznáci bandád mégis mi volt az átkosban…? A kérdés csak retorikus.”

    Nem Nyuszika, a kérdésednek komoly humor tartalma van. Röhelyes. De kielégítem a kíváncsiségodat mert én szeretem a tapsifüleseket. Ameddig az elvtársaid elől nem menekültem küldöldre addig éppoly szabadelvű voltam mint most. A saját és mások személyes szabadságát egyformán tiszteltem, és akkor sem fogadtam el senkinek az önmagára kiosztott felsőbbrendűségét mint ahogy most sem.

    Azzal pedig hogy cimkéket próbálsz ragasztgatni semmire nem mégy mert leperegne rólam mint a nyuszikról az eső. Na menj vissza az ót szélére és reszeld tovább a körmödet míg nem jön a medve.

  • Nyuszika!

    Te egy agyament,szánalmas,becsavarodott emberke vagy….
    Az idétlen ,alaptalan nácizásod,(ami az agyadra ment)ellenségképed alapján, bizony sürgős kezelésre szorulsz!!!!

  • charlie
    2017 október 15
    2:19 du.
    ajánlom figyelmedbe:
    http://kanadaihirlap.com/2017/10/15/a-sears-canada-csodott-mondott-12-ezren-veszitik-el-allasukat-karacsony-elott/#comment-243938
    ből a:

    rodeo36
    2017 október 15
    2:48 du.
    nem másolom ide akkor a többit is elolvasod ugyanott

  • charlie
    2017 október 15
    2:19 du.

    hahahaha ez egy nagyon szimpatikus labanc fiatalember!!!
    csak azt ne „veddbe”, hogy jobb meg bal annak régen vége illetve értelmét veszítette de kurvajól hangzik a mainstream media ban ahol a világ összes állatfaja megtalálható, de leginkább a cerkófmajmok…a Jim Scitto a „kedvencem,” annál nagyobb bohócot keveset találni a valahavolt Bilicsi Tivadar meg az Otvos a Nagycirkuszban Pesten hát ők, de rossz pillanataikban, mert a UIm en nevetni nem lehet sírni nem tudok de undorodni tőle nagyon

    bal job bal jobb mennek a majmok

    abba kéne már hagyni…a zemberek az érdekeik (ha haggyák őket és nem készítik ki a többiek minta Sanders t ott usa nkában) szerint döntenek
    én egyébként a balrahajló szélső középre szavaznék ha tudnak felfelé is …mert ugye attól, hogy akárki jobbra vagy balra hajt attól még a mély szarban marad és egyre mélyebbre kavarja bele magát
    hahahahahaha

  • Kalocsai Miklós

    Boda Marcsi
    2017 október 15
    1:41 du.

    Nem sokáig fogtok örülni, mert Orbán orra alá fogják törni a borsot.

  • Miklós!

    Nem értem milyen propagandának ültem fel?….tájékoztass ha lehet!
    Több helyről,hiteles forrásból igyekszem tájékozódni(TV,Újság ,internet stb)
    Egyébként soha semmilyen hírt nem hiszek el rögtön maradéktalanul,
    igyekszem utánajárni,bizonyítást nyerni ahonnan csak lehet!
    Az viszont tény,hogy sem Te,sem én nem számítunk a végkifejletben,legfeljebb csak közvetve….!

  • Az osztrák választás kapcsán legjobban annak örülök, hogy a Zöldpárt kihullott, Ulrike Lunacsek asszonnyal(?) az élén. Emlékszünk, ő volt a magyar kormány/nemzet legfőbb mocskolója Brüsszelben, nem is oly túl régen! Hja, Sic itur ad CASTRA…. ahogy a Nagykörúton kívül mondják.

  • Miklós,
    az eleftheriából tapsifüles nyuszikává vedlett simlis tróger, ugyanolyan rohadt árulója a zsidó népnek,mint az Izrael és M.O. ellenségeit is pénzelő soros.Persze csak félig,mert ő csak félzsidó. A főnöke teljesen zsidó,még akkor is ha 14 évesen át akart állni a másik zsidóktól lopott hitre.Nem mindenhol pikkölik a hadováját Például a Lehár blogból úgy rúgtuk ki mint a szalonban szaró rühes macskát.Sajnos a Chris hibájából itt mérgezheti a levegőt. Kedvenc ételét gyűjti azzal,hogy saját féltányérját üríti tele. Akkor kezdi a cionista és a náci szöveget bedobni,amikor támogatásra van szüksége.Kár,hogy ezt nem a kuruc in fosoknál csinálja.Ott és az UNESCO nevű sóhivatalnál több sikere lenne.Az amerikai elnök már kirúgta őket,most majd a tapsi haverjaival együtt a soros kegyelem kenyerén fognak tengődni.A hős nyúlnak is juthat néhány patkányok által már félig elrágott répa.Jó esetben batáta (édes krumpli).Nem kell komolyan vennünk ezt a nevetséges szájtépőt.

  • Robert Morrison

    charlie 2017 október 15 2:19 du.

    “ egy newyork-i zsidó kijelentheti”
    Nem Charlie, teljesen egyetértek Veled, hogy egy new-york-i személy nem avatkozhat bele sem a magyar sem az osztrák belpolitikába, de menj Te az édes anyádba a zsidózásoddal.

    Az a szemét akire utalsz az a zsidóság elfajzott szégye és legnagyobb ellensége, és nem fogadható el, hogy egy napon említsd a zsidósággal. Egyébként pedig azon kívül, hogy idióta vagy hogy jön ide a körülmetélése, merthogy más a zsidósággal nem köti össze.

  • Az ide rajzott kis pöcsös, csődbe ment erkölcsöt dédelgető gyűlölködőknek !
    Soros György magyar származású amerikai üzletember, aki sokat tett a liberális nyitott társadalom kultúrájának Magyarországi előmozdításán, ma ő a megválasztott tiszteletbeli tagja a világhírü British Akadémiának.
    A British Akadémia az igazságot, okot, a bizonyítékokon alapuló tanulást, szellemi és intellektuális kiválóságot, szaktudást, valamint az emberi elme minőségét és erejét jelenti !

    Kérdés ! Ki nevet itt utoljára ?

  • Boda Marcsi,

    ” Nem értem milyen propagandának ültem fel?….tájékoztass ha lehet! ”

    A toketlen rodeonak eleg reszletesen leirtam hogy mennyi koze van az araboknak Izrael foldjehez, az ugynevezett „jogi” alapot is, ami kulonben marhasag, de neki fontos volt.
    Te megis „palesztinozol” es meg egy fuggetlen Molesztinat akarsz zsido foldon. (Egy mar van, ugy hivjak, hogy Jordania, es azt is „Palesztinabol” kanyaritottak ki annak idejen.)
    Vagy nem olvastad a beirasokat? Erted az angol szoveget, ertetted a videokat, amiket az Izraeli kuldott?

    Kedves Gyuri!

    Koszi! Nem tudtam, hogy egy masik megvezetett bolsi zsidorol van szo (meg ha csak az egyik szuloje is volt zsido).
    Szerintem is „osztondijra” vagynak az ilyenek. A kulfoldi „haladok” nem fizetnek, ha a magyar „haladok” nem elegge „haladnak”. Ehhez pedig egyhuzamban nacizni, fasisztazni, fobiazni, es ujabban cionistazni is muszaj. (Tudod, az anti-cionista nem zsidogyulolo, csak a zsidok orszaghoz valo jogat nem ismeri el, es szeretne ha azt a 7 millio zsidot kiirtanak a muzulmanok. Csupa szeretetbol es humanizmusbol termeszetesen.)

    Pityi Palkó,

    ” Soros György magyar származású amerikai üzletember, aki sokat tett a liberális nyitott társadalom kultúrájának Magyarországi előmozdításán… ”

    Igy van. Pl. ilyen „liberalis”:
    http://magyaridok.hu/velemeny/a-genderterror-eloestejen-2321542/?utm_source=Napi+hírlevél+a+Magyar+Idők+kiemelt+híreiről&utm_campaign=180662aa0c-hirlevel&utm_medium=email&utm_term=0_4fe27455be-180662aa0c-202047005

    Es ez meg nem is a teljes kep, csak aranylag jo leiras a ti csodalatos „nyilt tarsadalmatokrol”.

    Ha kinai atlagember lennek fetrengenek a rohogestol ahogy az europai es eszak-amerikai feherek idiotizmusat neznem. Nem hogy nem hajlandok megvedeni magukat, kovetelik, hogy meg tobb gyilkost hozzanak be rajuk. Kozben agymostak a noiket mar regen, hogy az abortuszban semmi rossz nincs, es most mar az 5-6 eves gyerekeiket (sajat gyerekeiket!!!) is rabeszelik arra, hogy jobb ha csiratlanitjak magukat. A behordott bekeharcosok pedig szaporodnak, mint a nyuszikak.
    Mint kinai vezeto aggodalommal figyelnem a folyamatot. Az angol es francia nuklearis arzenal azer’ eleg szamottevo, es ha pl. London jelenlegi polgarmestere lesz Anglia miniszterelnoke, es a miniszterek es a nacsalnyikok is mind bekeharcosok lesznek, akkor meg kiderulhet az is, hogy a muzulman terrorizmus nem csak a nagyvarosok elengedhetetlen kelleke, hanem az egesz „demokracia” normalis velejaroja is, sot belefer meg egy kis nemzetkozi terrorzimus is. Esetleg meg Kinat (es masokat) is megszorjak, ha eppen ongyilkosak akarnak lenni. Nekik ugy is jo, ok mennek a 72 szuz koshoz a muzulman mennyorszagba.

    ” Kérdés ! Ki nevet itt utoljára ? ”

    Szerintem az amerikai hatterhatalom fog a Sorossal egyutt. (Legalabbis addig, amig az angol es francia nuklearis fegyverek nem veszelyeztetik Amerikat.)
    Ezt a haborut Magyarorszag nem nyerheti meg, tul gyenge ahhoz.

    Persze ha Magyarorszag otthagyja Egybesult Europat meg van esely. Kerdes, hogy megeri-e az amerikaiaknak addig erolkodni, amig a most mar 5 hajdani komcsi orszag visszater az orosz erdekvedelmi zonaba?

  • Robert Morrison
    te nyomorult senki elfajzott tetu.
    soros zsido tetszik neked vagy sem. nem te dontesz rola ki az es ki nem……………
    a Yehudi NESHAMA osszekot minden zsidot………….

  • Orsós Elemér

    Robert Morrison
    2017 október 15
    5:25 du.

    Nem vetted észre, hogy költői kérdés volt, mert igenis, Lauder „független országok belügyeibe avatkozik”, bizony, és már nem először, hanem sorozatosan, ezért a tendencia miatti összehasonlítás lehet, hogy nem volt teljesen alaptalan? Másrészről az anyázásod teljesen alaptalan volt, mert azzal, hogy zsidónak nevez valaki egy zsidót, még nem meríti ki a „zsidózás” tényállását! Ha csak egyszerűen a WJC elnökére hivatkozik -aki mellesleg tényleg zsidó, mert mi más is lehetne-, akkor is leanyáztad volna? Az a gyanum, hogy igazándiból Te is szeretsz tréfli goyokat anyázni vagy most nagyon benéztél valamit!

  • Robert Morrison, hogy melyik zsidó melyiket szereti vagy utálja, maradjon a belügyetek. Én biztosan nem szólok bele.
    A „zsidózás” nálam nem pejoratív szóhasználat, ahogy engem is nyugodtan „magyarozhatsz”, legfeljebb még jobban kihúzom magam.
    Az „anyázás” meg téged minősít, most én is indítsak facebook oldalt – ahogy te a vesszőkért – a kulturált vitastílus megvédéséért?

  • Rodeo, ne félj, régóta mindent elolvasok tőled. Ennek ellenére még nem tudom melyik polcra tegyelek.

  • barlev,
    nem érdemes mérgelődnöd.Nézz utána jobban,hogy ki is ez a soros. Ha a népünk ellen elkövetett bűneinek csak a 10%-át ismernéd védelme helyett le se köpnéd.Az idejáró ellenségeink tevékenysége ellenünk ehhez a döghöz képest még”babazsúr”sem lehet.Üdv:Gyuri.

  • Orsós Elemér
    2017 október 16
    5:52 de.
    csak „szépen, csendben” meg kell nekik mondani, hogy a nagyérdemű megvilágosoggyék („ők” már sohasem fognak) és lássa, hogy bárki aki merészeli kritizálni a szeméccségeiket és aljasságaikat és a pofátlanságaikat (lásd az ilyen lauder féle tetveket és azokat aki egy húron pendűlnek vele) azt azonnal a régen kialakított aljas trükkjükkel akarják „megsemmisíteni”, miszerint vagy náci (az Ignác beceneve, vagy spanyolosan nacho amibe meg darált csirkét lehet pakolni fűszerezve), anti (a Tóni hoz semmi köze mert nem tud tó’ni) és kausztikus és habzó szájjal üvöltik bele az íccakába hogy báncsák krahácsot

    és még mindíg assziszik, hogy van olyan hülye, aki beveszi eszt a maszlagot is és megriad, vagy visszavinnya és le meaculpázza magát riadalmában

    ez kabarénak rossz és dögletes de ráadásúl unalmas is nagyon nagy mértékben de legfőképpen röhögény

    és mondani kell nekik, mert csak akkor húzódnak vissza a csigaházukba és morogan egymásnak mert legjobban két zsidó tud amúgy „istenigazábúl” veszekedni…csak úgy repkednek a tollak meg a pajeszok és repednek a kaftánok

  • Robert Morrison

    charlie 2017 október 16 9:15 de.

    „engem is nyugodtan “magyarozhatsz”, legfeljebb még jobban kihúzom magam.”
    Tedd úgy Testvér,mert én is büszke vagyok a magyarságomra. A Himnuszt együtt énekelem, a zászlónknak mindig tisztelgek, és a Magyar szót mindíg előnyben részesítem.

    Az “anyázás” tényleg túl lőtt a célon, de a fejvizem felment a beírás tartalma miatt. Ha tudod magyarázd meg nekem miért kell hozzátenni valakinek a származását és/vagy vallását amikor egy negative cselekményt elemzel. Itt lenne az ideje visszafogni ezeket a teljesen felesleges összekötéseket, mert igazából nem a budapesti soros plakátok okozzák a problémát hanem azok az idióták akik David csillagot firkálnak rá.

    „én is indítsak facebook oldalt – ahogy te a vesszőkért – a kulturált vitastílus megvédéséért?”
    Szerintem érdemes lenne ahol részletesen kibonthatnád annak szükségességét, hogy a faji, vallási és egyéb külömbségek hogyan befolyásolját a modern társadalom széthullását.

    Bocsánatot kérek édesanyádtól!

    Hajrá Magyarok, Hajrá Zsidók és Hajrá Magyar-Zsidók.

  • Robert Morrison

    barlev 2017 október 16 5:29 de.

    Te szegény unatkozó vénember! Csak firkáld az ékezet nélkül értelmetlen kirohanásaidat. Kár hogy már senki nem figyel Rád. Én sem.

  • Robert Morrison

    Pityi Palkó 2017 október 15 5:42 du.

    „Soros György magyar származású amerikai üzletember, aki sokat tett a liberális nyitott társadalom kultúrájának Magyarországi előmozdításán”
    Minden valószínüség szerint. V.I. Uljanov (Lenin) Joszif Visszarionovics Dzsugasvili (Sztálin) és Roth Mátyás (Rákosi) is sokat tettek a kommunizmus Magyarországi előmozdításán mégsem éltetjük őket.

    Hogy a szélső liberáslis “világhírü British Akadémiának ma ő a megválasztott tiszteletbeli tagja” az csak azt bizonyítja hogy oda is vastag csövön ömlesztette a megnyomorított emberek verejtékéből kisajtolt dollar milliókat.

    “A British Akadémia az igazságot, okot, a bizonyítékokon alapuló tanulást, szellemi és intellektuális kiválóságot, szaktudást, valamint az emberi elme minőségét és erejét jelenti!”
    Neked, de nem azoknak akik ismerik a tevékenységét.

  • Robert Morrison

    Roth Mátyás = Rosenfeld Mátyás = Rákosi Mátyás

  • gyuri10
    a hla’ha vilagosan ir errol.- ne itelj hogy ne iteltess.
    attol hogy mit hogyan tett es tesz attol az meg ugyanolyan erteku zsido mint mi. tetszik vagy sem……………ugyan az a neshama van benne mint barmelyikunkbem

  • barlev,

    ” te nyomorult senki elfajzott tetu. …
    a Yehudi NESHAMA osszekot minden zsidot…………. ”

    Foleg, ha komcsi zsidokrol van szo, ugye? Ha nem komcsi, mint a Robi, vagy en, akkor hirtelen eltunik a nesama. 🙂

    Kezeltesd magad.

    A Gyuri megprobalta szepen elmagyarazni azt, amit neked tudnod kene. En ugy vagyok vele, hogy te minden bizonnyal tudod is nagyon jol.
    De mivel egy elvtelen aljas emberrol van szo a vegsokig kiallsz mellette. Rendkivul furcsa ez. Nem szoktunk tulzottan nesemakkal foglalkozni arulok eseteben. Ha te megis megteszed az tobbet arul el rolad, mint gondolnad.

  • Robert Morrison, „..akkor egy newyork-i zsidó kijelentheti, hogy az Ausztriában nyertes Kurz csak a szocialistákkal köthet koalíciót?
    Ezt kifogásolod. Ha newyork-i osztrákról beszélnénk, vagy ausztriai zsidóról, meg se szólaltam volna, de itt egy olyan kívülálló hatalmasság próbál egy nép életébe beleszólni, akinek semmi köze ahhoz, hogy mit terveznek az osztrákok a jövőjükkel.
    Amúgy részemről nincs harag, anyukám meg már régen meghalt sajnos.

  • Turóczi Béla
    2017 október 14
    12:11 du.
    ” A vak nem látja a fától az erdőt”! Nem is akarja , mert éppen az a célja : kisebbítse e témát semmissé tegye .Igenis van befolyása . sok mindent a háttérből nem tudni , de ezt eleve tagadni?
    „civil ” szervezetei képviselik , mondják , teszik azt amit a nagy öreg diktál – persze azt tudni kell : nem szó szerint az öreg mondja , megfelelő gépezet van hozzá és azok juttatják el a „civil” szervezetekhez és azok úgy adják elő mint a nép akaratát!
    Gyurka bácsi elment brüsszelbe ,elmondta amit elmondott.És érdekes módon az látszik ezek megvalósításán fáradozik az uniós gépezet , de úgy előadva mintha a saját találmányuk lenne , mintha soros nem is lett volna.
    Tudod . ? Az elvtársak fél szavakból,mondatokból,intésekből , mozdulatokból, elvtársi megbeszélésekből, ” elvárom elvtársakból” megértik egymás mit kell tenni anélkül , hogy ezt állandóan mondanák nekik. , tudják mi a feladat,sőt arra még rászokás licitálni,hogy felfigyeljenek rájuk.
    Megtesznek valamit és utána ország világ előtt tagadják,hogy őnekik közük lenne hozzá.Ezeknél ez így működik.No meg brüsszelnek semmilyen értelmes ,elfogadható ötlete , megoldása nem volt a migrációra, jött egy nagyokos és az általa elmondottakat már csak végre tudják hajtani!?Ez így működik és ezeket elmismásolni, elbagatellizálni ??? annyit jelent ,mint azzal egyetérteni azért tenni.
    Szerintem.Ezen üdvözletével.

  • A született újságíró egy jó provokátor : nézzétek csak meg : a semmire amit mondott hányan kapták fel fejüket és szóltak hozzá? ezért jó provokátor.

  • György Molnár
    2017 október 14
    11:26 de.
    Ez túl egyszerű gondolkodás,Naiv.

  • Robert Morrison

    charlie 2017 október 16 12:52 du

    Mint kifejeztem az eredeti hozzászólásomban, teljesen egyetértek Veled, csak a zsidó szó használata elllen ágáltam!

    Szent a béke?

  • Kalocsai Miklós

    Robert Morrison
    2017 október 16
    1:25 du.

    A magyar náci, és a magyarzsidó náci egymásra talál?

  • Persze, spongyát rá.

  • Nos a cikkírónak csak azt tudom tanácsolni,hogy a saját érdekében
    a legjobb,ha visszavonul,hallgat…..!

  • Orsós Elemér

    tóth péter
    2017 október 16
    1:09 du.

    „No meg brüsszelnek semmilyen értelmes ,elfogadható ötlete , megoldása nem volt a migrációra, jött egy nagyokos és az általa elmondottakat már csak végre tudják hajtani!?”

    No, azt szerényen megcáfolnám, hogy a büsszeli kollaboráns vízfejet készületlenül érte volna ez a „hirtelen” jött, -szerintem előre megtervezett és megszervezett- áldás, mert egyetlen bármilyen, jó ösztönökkel rendelkező, normális ember nem ilyen abnormálisan reagált volna!
    Ja, most látom, az utolsó írásjelekből ítélve, mint ha Te is hasonlókra céloznál! 😀

  • Ha a szerző szó nélkül hagyta „volna”,jobban tette „volna” és bölcsebb)maradt „volna.”…..
    Sajnos nem mérte fel a helyzetet,és nem először,leszerepelt…!

  • Robert Morrison

    Kalocsai Miklós 2017 október 16 1:45 du.

    „A magyar náci, és a magyarzsidó náci egymásra talál?”
    Ezt miért tőlem kérdezed amikor Te magad testesíted meg mindkettőt? Csak azt nem értem, hogyan lettél szélsőbalos bolsevik liberális ütődött? Ne is válaszolj, tudom. Te voltál Napoleon mielőtt bezárták a Hárshegyet.

  • Boda Marcsi
    2017 október 16
    2:41 du.

    De Marcsi, hát a plakátokon és a köztévé propagandáiban is az vvan nagybetűkkel, hogy „Ne hagyjuk szó nélkül”. Erre kérte a kormány az embereket, a szerzőt is, aki nem is hagyta szó nélkül. Már az is baj, ha azt teszi valaki, amire felhívják a figyelmét a plakátokon? Magának semmi sem jó! Vagy Ön szerint az a frankó, ha csak egyféleképpen szabad/lehet szóval illetni a propagandát, csak a kormánypropaganda és az Ön szája ízének megfelelően? Akkor pedig mi értelme nem szó nélkül hagyni?

    A másik hozzászólását magyarázza már el. Mi az, hogy „saját érdekében” jobban teszi ha visszavonul” a szerző? Mi ez? Fenyegetés? Mi lesz ha nem vonul vissza? Megvereti, kopaszokat küld Ön is, ahogy a magyar kormány teszi ha nem tetszik egy-egy másfajta gondolat? Marcsi, mi ez??

  • Orsós Elemér

    Robert Morrison
    2017 október 16
    3:45 du.

    Kedves Robi!
    Csak Hárshegyben tévedtél, mert az OPNI Lipótmezőn volt! 😀

  • Robert Morrison

    Orsós Elemér 2017 október 16 -4:18 du.

    Köszi. I stand corrected.
    Tudhattam volna mert ott ápoltam ezt a szerencsétlen Kalocsai Mikit mielőtt megszökött 🙂

  • Miklos
    2017 október 15
    2:52 du.

    Nyuszika,

    ” Alapvetően elvi és egzisztenciális alapon ellenségek vagyunk. ”

    Nem tudtam eddig, hogy megelhetesi bunozo vagy.
    Ki hitte volna!? 🙂

    Miki bá;

    azt a magamfajta mezei nyúl sajnos nem tudja hogyan lehet megélni a szélsőjobbosokkal való egyet nem értésből. Viszont ami a megélhetési bűnözést illeti; általában mindenki magából indul ki; nem…?

    Amúgy jó is, hogy anonim módon megy a szardobálás, mert amit itt maga és némely elvbarátja megenged magának, az erősen súrolja – ha nem éppen átlépi – a rágalmazás határát…

  • barlev
    2017 október 16
    11:28 de.
    „gyuri10
    a hla’ha vilagosan ir errol.- ne itelj hogy ne iteltess.
    attol hogy mit hogyan tett es tesz attol az meg ugyanolyan erteku zsido mint mi. tetszik vagy sem……………ugyan az a neshama van benne mint barmelyikunkbem ”

    Megszívlelendő szavak…

  • gyuri10
    2017 október 15
    5:02 du.
    Miklós,
    az eleftheriából tapsifüles nyuszikává vedlett simlis tróger, ugyanolyan rohadt árulója a zsidó népnek,mint az Izrael és M.O. ellenségeit is pénzelő soros.Persze csak félig,mert ő csak félzsidó. A főnöke teljesen zsidó,még akkor is ha 14 évesen át akart állni a másik zsidóktól lopott hitre.Nem mindenhol pikkölik a hadováját Például a Lehár blogból úgy rúgtuk ki mint a szalonban szaró rühes macskát.Sajnos a Chris hibájából itt mérgezheti a levegőt. Kedvenc ételét gyűjti azzal,hogy saját féltányérját üríti tele. Akkor kezdi a cionista és a náci szöveget bedobni,amikor támogatásra van szüksége.Kár,hogy ezt nem a kuruc in fosoknál csinálja.Ott és az UNESCO nevű sóhivatalnál több sikere lenne.Az amerikai elnök már kirúgta őket,most majd a tapsi haverjaival együtt a soros kegyelem kenyerén fognak tengődni.A hős nyúlnak is juthat néhány patkányok által már félig elrágott répa.Jó esetben batáta (édes krumpli).Nem kell komolyan vennünk ezt a nevetséges szájtépőt.

    Böööööööffff…. de jó volt ez a répatorta… Remélem jól esik neked is a már megszokott böfögés… Amúgy egyfolytában a pár netező által látogatott Ráchel féle privát napló a vesszőparipád. Le se sz@rják. Ellenben a KMH-nál azért még nem vagy szerkesztőségi tag…

  • gyuri10
    2017 október 15
    5:02 du.

    Apropó UNESCO… Ami téged és a hozzád hasonló beállítottságúak viszonyát illeti az egyetemes kultúrához, hááát…

  • Amúgy ha már UNESCO meg a sokat szidott Soros-féle alapítványok; az ilyen sovinisztákat kevés dolog irritálja jobban, mint pl. ha az arab, az iráni, afgán stb. elvégzi az egyetemet, mint ahogyan pl. hunniai újdonsült turul elvbarátaikat, ha például a cigánynak minősített szegény sorú magyar végzi el az egyetemet ( vagy ahogyan annak idején nem bírták, ha a zsidó végezte el az egyetemet… )

  • Orsós Elemér

    Nyuszika
    2017 október 16
    5:04 du.

    Nyuszika, túlságosan komoly vagy itt a csörgősipkás viháncolók között! A Magad kedvéért iktass be néha legalább egy pár smileyt, mert az agyadra fogunk menni! 🙁
    (Hidd el, hogy nem az itt kommentelő „hülyék” fogják a világot megváltani! Nem akarom elhinni, hogy nincs humorérzéked!)

  • Ha valaki házat próbál építeni, nem csak az emeletekért, hanem az alapozásést és a pincéért is felelős. A laptulajdonos-szerkesztő-moderátor úrnak gratulálok a KMH-ban megjelenő kommentek tartalmi és stilusbeli szinvonalához.

    A továbbiakban is jó mulatást a továbbiakban úgy Cristopher Adam úrnak, mint a kommentelőknek.

    Búcsúzásként:

    WEÖRES SÁNDOR
    Kisfiúk témáira
    1
    Ha majd hatéves leszek
    Ibit elveszem feleségül
    mercédes kocsit vezetek
    Ibi nem ülhet bele
    otthun a hele.
    2
    |KARESZ HÜJE|
    |GYÖNGYI HÜJE|
    csak én vagyok okos
    énnekem a segembe is felyem van.

  • Nyuszika,
    Hogyan is irta on?
    „Apropo UNESCO…Ami teged es a hozzad hasonlo beallitottsaguak
    viszonyat illeti az egyetemes kulturahoz…./”
    Erdekes, mi errol a velemenye az UNESCO uj elnokenek,
    Audrey Azoulai-nak, a volt francia kulturalis miniszternek,
    aki megnyito beszedeben megemlitette a tagokat,akik
    keszulnek-KIVALNI belole,mert nem biznak az UNESCO-ban.
    Keri,hogy vonjak vissza lemondasukat.
    Lehet,hogy ez a kivalo holgy- nem viszonyul
    AZ EGYETEMES KULTURAHOZ?
    Hogy mik vannak!!!!

  • Orsós Elemér
    2017 október 16
    5:33 du.

    No azért bizony szoktam néha jóízűeket röhögni is a sok f@szságon, ami gyakran megjelenik errefelé. A szmájlikat sajna nem tudtam hogyan kell beszúrni a kommentelő panelbe.

  • Orsós Elemér,

    „” No, azt szerényen megcáfolnám, hogy a büsszeli kollaboráns vízfejet készületlenül érte volna ez a “hirtelen” jött, -szerintem előre megtervezett és megszervezett- áldás, mert egyetlen bármilyen, jó ösztönökkel rendelkező, normális ember nem ilyen abnormálisan reagált volna! „”

    Igen, minimum 20 eve keszitik elo ra az embereket, kiserletezve, hogy mi minden baromsagot lehet nekik meg beadni, mielott „megvesznenek”. De hat itt pont az ellentetje megy; engedelmes, gondolkodasra keptelen kezesbaranyokat csinaltak az emberekbol.

    Es lathatod, hogy meg a magyar bolsik kozott is akad olyan, aki oszinten hiszi hogy jo neki, ha megolik, vagy masodosztalyu allampolgart csinalnak az unokaibol, esetleg eladjak oket rabszolganak valahova.

    A tobbi aki penzert, vagy pozicioert csinalja meg ugy-ahogy ertheto, bar a hazaarulo unokai ugyanugy meg fognak lepodni.

    Nyuszika

    ” azt a magamfajta mezei nyúl sajnos nem tudja hogyan lehet megélni a szélsőjobbosokkal való egyet nem értésből. ”

    Hat ez marhara egyszeru.
    Jelentkezzel Soros Gyuri bacsinal, hogy te kepes vagy 1000 szo leirasa kozben 200-szor leirni a naci, vagy fasiszta szavat ugy, hogy kozben a „cikknek” meg lesz valami homalyos ertelme is.
    Vagy mondd neki, hogy jo eros a torkod, es tul tudsz uvolteni barkit az utcan „tuntetes” kozben, es hogy azt is tudod hogyan kell vascsovekkel felholtra verni a demokratakat. De vehetsz keselo leckeket is, valoszinu akkor jobban fogsz kelleni valamelyik sorosjugend gittegyletbe. Ha kitartasz, nehany ev mulva mar sturmbannführer is lehet beloled. 🙂

    (A 🙂 -t ugy csinaljuk tobbek kozott, hogy leutod a : -t, utana kozvetlenul a – -t, es aztan kozvetlenul a ) -t, es vagy uj bekezdes, vagy „space bar”. )

    Mellesleg te irtad, hogy: ” Alapvetően elvi és egzisztenciális alapon ellenségek vagyunk. ”
    Hat ha az en becsuletben megszerzett 108 dollar es 1 centemre ellenseg vagy, akkor csak megelhetesi bunozo lehetsz, nem? 🙂

  • Robert Morrison

    Belzebub 2017 október 16 5:49 du.

    „A laptulajdonos-szerkesztő-moderátor úrnak gratulálok a KMH-ban megjelenő kommentek tartalmi és stilusbeli szinvonalához.”
    Tudod Belzebub az én generációm megtanult olvasni a sorok között. A tieidből azt olvasom ki, hogy Tea z az éhenkórász vagy aki beténfereg az ingyen népkonyhéra, belenyal a tökfőzelékbe és utána lehordja a főszakácsot hogy ilyen löttyöt lök az éhes emberek elé.
    Ne vagyok biztos abban, hogy felfogtad-e azt az egyszerű tényt, hogy senki nem hívott ide és igazából nem is kért senki editorial tanácsot Tőled. Nekünk megfelel Cristopher Adam úr szerkesztői stilusa Te pedig nyugodtan menj fel a saját bloggodra mely oly magasan szárnyal,, hogy helikopterről kell beadni a kommentárokat.

  • Nyuszika 4:47

    Jó ha tudod, hogy

    Miklós: alias> Moshe Akiva pszeudózsidó

    .

  • Folytatás)

    , aki 2015-ben még ezen a néven ITT tündökölt.

  • 0/100
    Valóban elképesztő, hogy zsidó származásu kommentelők esnek neki a zsidó származásúaknak. Legdurvábban… („Elvtársak, az ellenség mindig belülről támad leghatékonyabban!”). Nem volna hülyeség, ha a komment legelején rögtön feltüntetnénk a származásunkat, százalékosan. (Én pl. büszke lennék, ha nem „0” lenne az első számjegyem !)

  • Nyuszika, úttörő, ahol tud, segít…

    Smájli: space, kettőspont, D, space

    😀 😀 😀

  • Orsós Elemér

    Nyuszika
    2017 október 16
    6:03 du.

    A smileyt csak képletesen mondtam, de az igyekezeted dicséretes!
    (:-D) ha előtte és utána szóközt hagysz, akkor ez lesz: 😀

  • Orsós Elemér

    Orsós Elemér
    2017 október 17
    3:57 de.
    (:-() = 🙁
    (:-)) = 🙂
    (:-D) = 😀
    (:-O) = :-O
    Van több is, de azokat nem ismerem, az alap hangulatokhoz ez bőven elég!

  • Orsós Elemér

    Orsós Elemér
    2017 október 17
    3:57 de.
    (:-O) = :-O (Bocs, az előbb kifelejtettem a végéről a szóközt!) 😀

  • Orsós Elemér

    Orsós Elemér
    2017 október 17
    4:06 de.

    (:-o) = 😮 (Baki, baki hátán! 🙁 )

  • Répa pusztító,tapsifüles
    adnék neked egy jó ötletet.Az Izraelben élő és élni akaró zsidóságot a nép nagyobbik %-át,akik mindent túléltek még a félzsidók és a KGB és manapság a soros ügynökök machinációit is nyugodtan nevezheted”cionáciknak”.Annyi baromságot hordasz ide, hogy ez még igazán beleférne.Meg aztán tőled ennél többet elvárni úgy sem lehet.
    Nos…ha ezt elfogadod,mert ennél többet el sem képzelek rólad, akkor segíts nevet találni a brüsszeliekre akik néhány millió belga kongói életéért sárosak és most ők diktálják a tenni valót. KGB,NKVD,GPU,STÁZI,ÁVH ügyében meg sem merlek kérdezni, mert amilyen érzékeny lelkű vagy még képes vagy a KGB-re vagy az ÁVH-ra kérdezésemet magadra venni.Egyenlőre még azon túlmenően nem lehet tőled megtudni mást a cionizmus és Izrael iránti gyűlöleteden kívül,hogy bizony a sivatagi fertályunkon a sorostól kitartott,igencsak szárnya törött békeverebek milyen programmal,pogrommal próbálják majd csodálatos kormány váltó ideológiátokat(rák ló BIBI) lenyomni a torkunkon.A Lehár nevét ne vedd a klaviatúrádra.
    Nem érdemli meg a mocskos gondolataidat.

  • Miklos………..-/vagy inkabb a fake-jew akiva??/-
    milyen komcsi zsidok te majom??hol??mutasd mar te szellemi toprongy.
    egy vodor szar is ertelmesebb mint te.

  • Christopher Adam
    2017 október 14
    5:00 du.

    Érdekes. Én azt hittem, hogy azért vagy liberális a moderálásban, mert érdekel az emberek véleménye.

  • A fenti témához. A fidesz volt kampányguruja adta a tanácsot, hogy a politikus mindig mondjon valami igazat, mikor nagyot hazudni készül.
    Tehát ha Soros-terv nem létezik olyan formában, ahogy a fidesz összeesküvés-írói a közönség elé tárják, attól még lehet valamilyen terve. Erre Föld. S. is utal az írásában.

    Megjegyezném, hogy ez nem egészen új stílusa a magyar politizálásnak, amikor valami összeesküvést vizionál a kormány. Legutóbb a Rákosi időkben volt ilyen, mikor az imperialisták voltak minden rossz okozói a propaganda szerint.

  • hazai lampa

    En biztos vagyok abban, hogy van terve, ehhez nem kell politikusnak lenni.

  • Kalocsai Miklós

    igyelő
    2017 október 17
    10:29 de.

    Ez igaz! Elég ha csak együgyű vagy!

  • barlev,

    ” Miklos………..-/vagy inkabb a fake-jew akiva??/-
    milyen komcsi zsidok te majom??hol??mutasd mar te szellemi toprongy.
    egy vodor szar is ertelmesebb mint te. ”

    Tipikus peldaja vagy annak, hogy nincs rosszabb annal, amikor egy osbunko meg a telejebe szenilisse is valik.

    Te csaholsz itt ertelemrol, aki annyira hulye vagy, hogy babonas baromsagokban hiszel a specialis zsido lelkekrol?

  • Robert Morrison

    ISTVAN Nagy 2017 október 17 3:04 de.

    0/100
    „Valóban elképesztő, hogy zsidó származásu kommentelők esnek neki a zsidó származásúaknak. “
    Ezzel maximálisan egyetértek kivéve az elfajzott soros esetében.

  • Robert Morrison

    Orsós Elemér 2017 október 17 4:06 de.

    ‘Tévedni emberi dolog’ mondja a sün, és lemászik a drótkeféről.

    Almácskának szeretettel a sex ismereti gyüjteményéhez. 🙂

  • Kedves Robi!

    Szerintem Barlev „baratunk” 1944-ben lemaradt a szajrerol amikor Soros lelek-testverevel egyutt fosztogatta a zsidok hazait, es ezert most utolag becsokol neki, hatha kap 1-2 morzsat.

    Tudod, ha neki ugyanolyan lelke van mint a Sorosnak, sokat nem lehet elvarni szegenytol. De legalabb hallgatna mint szar a fuben, mert igy csak lejaratja a zsidosagot.

  • Robert Morrison

    @ Miklos

    Használj ékezetes betüket pls.

  • Orsós Elemér

    Robert Morrison
    2017 október 17
    12:50 du.

    Volt egy fantasztikus humoru középiskolai osztálytársam, akinek az örökbecsü mondását most közkinccsé adom azzal a feltétellel, hogy senkinek nincs joga magáévá tenni, csak idézni:
    „Tévedni emberi dolog, de azért te is tévedhetsz!” (Most nem Neked szól!)

  • Kalocsai Miklós
    2017 október 17
    11:42 de.
    Nem lehet mindenki olyan zseni, mint te!

  • Izraeli
    2017 október 16
    5:59 du.

    Akkor most Ön szerint Izrael lépjen ki az UNESCO-ból vagy ne? Szerintem például nem kéne, ily módon csak saját magát rekeszti ki Izrael a világ országai közül. Amúgy az Azoulay nem egy szfárd zsidó családnév…?

  • gyuri10
    2017 október 17
    7:15 de.
    „Répa pusztító,tapsifüles
    adnék neked egy jó ötletet.Az Izraelben élő és élni akaró zsidóságot a nép nagyobbik %-át,akik mindent túléltek még a félzsidók és a KGB és manapság a soros ügynökök machinációit is nyugodtan nevezheted”cionáciknak”.Annyi baromságot hordasz ide, hogy ez még igazán beleférne.Meg aztán tőled ennél többet elvárni úgy sem lehet.
    Nos…ha ezt elfogadod,mert ennél többet el sem képzelek rólad, akkor segíts nevet találni a brüsszeliekre akik néhány millió belga kongói életéért sárosak és most ők diktálják a tenni valót. KGB,NKVD,GPU,STÁZI,ÁVH ügyében meg sem merlek kérdezni, mert amilyen érzékeny lelkű vagy még képes vagy a KGB-re vagy az ÁVH-ra kérdezésemet magadra venni.Egyenlőre még azon túlmenően nem lehet tőled megtudni mást a cionizmus és Izrael iránti gyűlöleteden kívül,hogy bizony a sivatagi fertályunkon a sorostól kitartott,igencsak szárnya törött békeverebek milyen programmal,pogrommal próbálják majd csodálatos kormány váltó ideológiátokat(rák ló BIBI) lenyomni a torkunkon.A Lehár nevét ne vedd a klaviatúrádra.
    Nem érdemli meg a mocskos gondolataidat.”

    Tehát aki nem a jelenlegi izraeli kormánnyal és a még annál is szélsőségesebb – sőt már már rágalmazó – retorikát használó Gyuri10 úrral ért egyet, az az ország ellenségeivel van egy kalap alá véve. Na ez a retorika a fasizmus tankönyvi mintapéldája, egész nép és vallási csoportok ( jelen esetben több mint 1 milliárd arab, moszlim Nyugat-Afrikától a Fülöp-szigetekig ) megbélyegzése meg bizony erősen a nácizmus eszméihez közelít. Amúgy próbáld már meg odahaza nyomni ezt a dumát valamelyik izraeli zsidó ( vagy fél-zsidó ) honfitársadnak, akivel nem értesz egyet, kíváncsian lesném nem perelne e be rágalmazásért. Amúgy a „KGB” meg Soros összehasonlítása picit más perspektívából: a mostani putyini orosz rezsim nem a haverotok véletlenül? Az posztszovjet-izraeli oligarchák, akik a SZU közvagyonának szétzabrálásában való részvétellel hajtottak végre eredeti tőkefelhalmozást ( persze nyilván úgy, hogy semmi közük nem volt az ottani hatalomhoz, áááá dehogy… ) azok már a fasza csávók; mi…? Amúgy lehet, hogy meglepődnél, ha esetleg az Izraelbe beépült kágébés téglákat, ma éppenséggel a legbuzgómócsingabb jobboldaliak között találnád…

  • Miklos
    2017 október 16
    11:25 du.

    „Nyuszika

    ” azt a magamfajta mezei nyúl sajnos nem tudja hogyan lehet megélni a szélsőjobbosokkal való egyet nem értésből. ”

    Hat ez marhara egyszeru.
    Jelentkezzel Soros Gyuri bacsinal, hogy te kepes vagy 1000 szo leirasa kozben 200-szor leirni a naci, vagy fasiszta szavat ugy, hogy kozben a “cikknek” meg lesz valami homalyos ertelme is.
    Vagy mondd neki, hogy jo eros a torkod, es tul tudsz uvolteni barkit az utcan “tuntetes” kozben, es hogy azt is tudod hogyan kell vascsovekkel felholtra verni a demokratakat. De vehetsz keselo leckeket is, valoszinu akkor jobban fogsz kelleni valamelyik sorosjugend gittegyletbe. Ha kitartasz, nehany ev mulva mar sturmbannführer is lehet beloled. 🙂 ”

    Nagyon primitív.

  • Nyuszika(aljas eleftheria),
    említed a mai jobboldali izraelieket,mint volt KGB-s haza és népárulókat.Tudtommal jiszrael beer,udy adiv,vanunu vagy az a szovjet kém professzor,akit a börtönévei letöltése közben cseréltünk ki az oroszokkal a cionizmusért börtönben űlő Natan Scseránszkira és ha venném a fáradságot még kikereshetnék néhány hasonló általad „jobboldalinak” beállított kakukkfiókát, egytől egyig ti nyalhatjátok fényesre.Aztán a hab a tortán,hogy a Gurcsi és Vlagyimir Iljics is egészen jól megértették egymást. Sőt azt is van merszem ide beírni,hogy a Gurcsi csak azért kiáltotta ki a független zsidó államot,mert ha nem,hát az általatok annyira gyűlölt Menachem Begin tette volna meg.Nem tudom,hogy már írtam e,hogy van neked olyan valami amivel egyidős vagy.Nyugodtan szórakozhatsz vele.Több élvezetet fogsz találni,mint a KMH oldalaira idepottyantott,görbe tojást érő begurgulázásaidra kapott válaszok olvasgatása. Nyusz-nyusz menj,edd meg a répa tortád maradékát.Abban jó vagy.

  • Miklod
    en lennek babonas? nocsak-nocsak………….
    en nemn jarok kurltaj-ra sem saman ess taltos fesztiuvalokra dobot p[ufolni es a multba revedezni, nem koltok turltojast……….nincs betyarseregem se.
    toletek babonasabb a foldon nincsen.
    a torah az alapja a vilag osszes torvenykonyvenek.
    a papjaitok abbol olvasnak fel szentlecke alneven minden vasarnapi misen.
    es en vagyok a babonas??
    anyad is inkabb nyelte von le……………..

  • (eleftheria)-(nyuszika)….és mi még?,
    azt hiszem a mein kampfban még nem volt elég tökéletesen leírva,hogy a zsidó nép gyűlölete és kiirtandósága mennyire az élettér fontosságához tartozik.Talán még tökéletesíthetnéd.Az lehetne esetleg a deinekampf. Biztosan kielégítené származási és tudat kettősséged igényeit.

  • Nyuszika
    hat tapsifulesske le vagy maradva…………..Israel mar kilepett………….most eppen a franciak tartanak arra fele hogy kilepjenek……….

  • Nyuszika,
    ha tudsz ivritül és el is olvasod,akkor már nem is fogod a répát tovább rágni.A körmeidet fogod lerágni és ha meg is érted,hát vagy szégyellni fogod magad vagy ami még jobb,vásárolsz egy darab 2 méteres jó erős kötelet….

    http://www.zeevgalili.com/2013/05/18444

  • gyuri10
    2017 október 18
    9:58 de.

    Szlichá,

    azt írtam, hogy MANAPSÁG a beépült kágébés téglákat inkább a jobboldalon, illetve a SZU-beli rendszerváltást meglovagoló dollárban milliárdos oligarchák ( mint gondolsz egy a hetvenes évekbeli alijája után nem sokkal Párizsban „fordítóirodát” nyitó Gaydamak, később milyen kapcsolati hálóval szedi meg magát az angolai fegyver és gyémántkereskedelemből… ) között találnád meg, mint az amúgy romokban heverő baloldalon, tehát nem a Gorbacsov előtti keményvonalasan Izrael-ellenes szovjet politika időszakáról beszéltem. Ennek semmi köze Beginhez, vagy Jabotinskyhez, akikről sehol nem írtam, hogy gyűlölném őket. De Ben Guriont vagy Golda Meirt se. Izrael Államot pedig nem Ben Gurion vagy Begin, hanem az oda alijázók hozták létre, építették fel, védték meg stb. s ha a létre hozandó ország demokratikus, szabad választásokkal, a hatalmi ágak szétválasztásával ( ezeknek Jabotinsky és Begin kései utódaikkal ellentétben következetes híve volt ), akkor nem mindegy „ki kiáltja ki”…?

    Amúgy Jabotinsky vagy Begin nem uszítottak egyetlen népcsoport vagy vallás ellen sem, ellentétben néhány rájuk hivatkozó kései utódjukkal. Sőt fogóddz meg, Jabotinsky még azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy Izrael Államnak akár arab miniszterelnöke is lehessen…

    De sok izraeli szintén nem mutat ilyen fanatikus gyűlöletet az arabok, moszlimok iránt, lehet, hogy ők is „Soros-ügynökök”…?

    https://www.youtube.com/watch?v=GhmSQOCoinU

    https://www.youtube.com/watch?v=Dlq3lUBUHHY

  • Nyuszika,

    ” Tehát aki nem a jelenlegi izraeli kormánnyal és a még annál is szélsőségesebb – sőt már már rágalmazó – retorikát használó Gyuri10 úrral ért egyet, az az ország ellenségeivel van egy kalap alá véve. ”

    Akik az ellenseggel paktalnak, akik az ellenseg propagandajat fujjak, azokat igen – sajnalatodra – egy kalap ala kell vegyuk. Tudod, Izrael egy paranyi orszag, es minimum 60-szoros tulero ellen elet-halal harcat vivja agymosott orultekkel, akik nem hajlandok megallni egy pillanatra sem. Izrael nem engedheti meg maganak azt, amit pl. Magyarorszag megengedhet. Bar ahogy nezem, a magyarok szive sem sovarog tulzottan a hazaarulokert.
    Vajon miert?

    Aztan vannak azok, akik osszekeverik az arab es a muszlim fogalmat, es olyan baromsagokat irnak, hogy tobb mint egy milliard arab muszlim el a Foldon. Aztan osszekeverik a nepet is az ideologiaval megint. Ha a muzulmanok barhogy is meg vannak belyegezve, akkor az az iszlam altal van, ami egy rendkivul beteg kis „ideologia”, es amit minden normalis ember a hata kozepere sem kivan. Hogy ezt az ideologiat emberek hordozzak, az sajnalatos.
    Viszont te is megbelyegeztel itt ket ideologiat is; a fasizmust es a nacizmust. Azt is emberek hordozzak. Van benne valami rossz, hogy valakinek nem tetszik a nacizmus, vagy az iszlam? Szerintem semmi, eppen ezert mindkettot kritizalom, ugyanis lenyegeben semmi kulonbseg koztuk. Te viszont beszarsz ha az iszlamot kene elmarasztalnod, csak „nacizini” tudsz ha valaki megis megteszi. Csak tudnam miert? Gyuri Ba’ nem fizet, ha eszreveszed a nyilvanvalot?

    Nyuszika (megint)

    „” Vagy mondd neki, hogy jo eros a torkod, es tul tudsz uvolteni barkit az utcan “tuntetes” kozben, es hogy azt is tudod hogyan kell vascsovekkel felholtra verni a demokratakat. De vehetsz keselo leckeket is, valoszinu akkor jobban fogsz kelleni valamelyik sorosjugend gittegyletbe. Ha kitartasz, nehany ev mulva mar sturmbannführer is lehet beloled. 🙂 ”

    Nagyon primitív.0 „”

    Hat persze hogy az, de te es elvbarataid szemmel lathatoan nagyon kedvelitek ezeket a modszereket.

  • elef nyuszika,
    van egy pár előfeltétele az általad áhított arab miniszterelnök megválasztásának.
    I.Az arab államok és az Izraelben egyenjogú,de nem azonos kötelezettségekkel élő polgárokként élő arabok ismerjék el,hogy Izrael a zsidó nép országa.Bár ezen változtatni amúgy sem tudnak.
    II. Muzulmán nőket ne gyilkolják meg,ha keresztényhez vagy zsidóhoz akarnának férjhez menni.
    III. A chamász,chizbala és a többi UNESCO tarhákból élő molesztin szentszék mondjon le Izrael megsemmisítéséről.
    IV. Ez a leglényegesebb pont,hogy az Izraelben élő zsidó nép, saját akaratából fejezze be hitler elkezdett működését és szavazásával bizonyítsa,hogy öngyilkosok és gyermekeik gyilkosai akarnak lenni.
    Ameddig mindez nem áll össze addig az összes nyuszikák,rohadeok és barátaitok falkában ugassátok meg a teliholdat,ameddig leesik az égről ementháli sajtként”és lőn béke Izrael ellenségei lelkében”.

  • Miklos
    2017 október 18
    2:39 du.

    Hááát, ami azt illeti az orthodox-judaizmus elvei és gyakorlata
    ( háláchája, ami olyasmi mint az „orthodox” moszlimoknál a shárijá… ) sem éppen kompatibilis a nyugati stílusú szekuláris demokráciával, s ezt egyenesen az autentikus, egyedül érvényes zsidóságként hirdeti a cháredim… Mégsem bélyegzi meg a baloldal az egész zsidóságot emiatt. Amúgy van olyan moszlim vallási vezető – Fetullah Gülen – aki egyenesen azt mondja, hogy az iszlám alapvetően 95%-ban összeegyeztethető a nyugati, szekuláris demokráciával, a maradék öt százalékért meg nem érdemes harcolni. Így beszél egy humanista, akár zsidó, akár moszlim, akár hottentotta…

  • gyuri10
    2017 október 18
    3:26 du.

    Na… hát akkor ez egy politikai konfliktus, nem pedig vallásháború. Akkor viszont nem az arabokat meg moszlimokat kell válogatás nélkül szidni, hanem a felsorolt szervezeteket ( chámász, chizbolláh stb. ) Elárulnád, hogy miért is bűnös az Izrael-ellenes politikában egy Idlibből vagy Aleppóból Ásszád meg Putyin terrorbombázását túlélt szír menekült, aki Európában akar új életet kezdeni, tekintve hogy a vérontásnak, a véres diktatúrának nem látni a végét a közeli jövőben….? Vagy egy a Jemenben vívott szaúdi-iráni háborúban éhező, kolerás gyerek..?
    Amúgy ha az arabok többsége nem fogadná el, vagy legalábbis nem venné tudomásul Izrael Állam létét egy perc nyugtotok nem lehetne, ugyanis legyőzni lehet hogy nem tudnak titeket, de attól még folyamatosan támadhatnának. De ezt még a megélhetési terrorista Hámász se teszi napi rendszerességgel.

  • gyuri10
    2017 október 18
    3:26 du.

    „IV. Ez a leglényegesebb pont,hogy az Izraelben élő zsidó nép, saját akaratából fejezze be hitler elkezdett működését és szavazásával bizonyítsa,hogy öngyilkosok és gyermekeik gyilkosai akarnak lenni.”

    Ezt, hogy is érted…?

  • gyuri10
    2017 október 18
    10:20 de.

    „A körmeidet fogod lerágni és ha meg is érted,hát vagy szégyellni fogod magad vagy ami még jobb,vásárolsz egy darab 2 méteres jó erős kötelet….2

    Amúgy bármennyire is megvetem a gondolkodásmódodat és az itt összehordott rágalmazást, gyűlölködést, nem kívántam a halálodat…

  • barlev,

    ” en lennek babonas? nocsak-nocsak………….
    en nemn jarok kurltaj-ra sem saman ess taltos fesztiuvalokra dobot p[ufolni es a multba revedezni … ”

    Rossz iranyba lovoldozol. Engem nem zavar a vallasok kigunyolasa, en magam is megteszem azt neha. Csak nekem van annyi eszem, hogy nem masok vallasaba kotok bele, hanem a sajat hazam tajan okoskodom.
    Arrol nem is beszelve, hogy mas vallasok hulyesegei nem teszik semmivel sem jobba a zsido vallast.
    A multba revedezest pedig jobb lett volna ha nem emlited, mert vajon te mint „ortodox” mit csinalsz? Csak nem uj vallast kezdtel? Mert ha nem, akkor a multba revedezel.

    ” toletek babonasabb a foldon nincsen. ”

    Haaat attol fugg. Az „ortodox” zsidokra nyugodtan ra lehet fogni. Azonban a konzervativ es a reform zsidok, vagy az ateista zsidok kozott mar nem talalsz babonast.

    ” a torah az alapja a vilag osszes torvenykonyvenek. ”

    Ne nevettesd ki magad. Meg a legtobb muzulman orszagban is a romai jog az alap. Mellesleg, ahhoz a romai joghoz igazitottak hozza meg a Torah-t is a rabbik, a rabbinikus Judaizmus kialakulasanak elejen.
    A Torah egyik alapja a Hammurabi torvenye. Hacsak azt nem kepzeled hogy elirtak, es a Hammurabi helyes betuzese Hamu rabbi lenne…

    ” anyad is inkabb nyelte von le…………….. ”

    Eleg nagy bugris vagy ahhoz, hogy haredi lehess.

  • Nyuszika

    ” Hááát, ami azt illeti az orthodox-judaizmus elvei és gyakorlata ( háláchája, ami olyasmi mint az “orthodox” moszlimoknál a shárijá… ) sem éppen kompatibilis a nyugati stílusú szekuláris demokráciával… ”

    Ez egy szep kijelentes, de tudnal ra peldat is mondani? Ez kulonosen nem lehet igaz a galutban, ahol az orszag torvenyeit kell kovessuk a Halacha szerint. (A muzulmannak viszont nem. Ezert megy az Europaban es Eszak-Amerikaban jelenleg, ami megy.)
    Talan otthon… de nem emlexem semmi olyanra, ami tiltana, hogy miniszterelnokoket valasszunk.

    ” s ezt egyenesen az autentikus, egyedül érvényes zsidóságként hirdeti a cháredim… ”

    Ne rohogtesd ki magad! A haredim az autentikusak? Tudsz arrol, hogy az osszes haredi szekta a felvilagosodas utan alapult meg? Vannak am normalisabb ortodoxok is, aztan ott vannak meg a konzervativok, reformek … es barmelyik zsido, amelyik ugyanugy autentikusan elkuldheti a babonas hulyet a francba.

    ” Mégsem bélyegzi meg a baloldal az egész zsidóságot emiatt. ”

    Persze, mert nincs miert. Hany zsidorol hallottal az utobbi 2000 evben, aki be akarta vezetni a Halachat a galut valamelyik orszagaban? Hany linket kuldjek azokrol az Europaban es Eszak-Amerikaban hozongo bekeaktivistakrol, akik felvonulva kovetelik a Saria bevezeteset?
    Ha relativizalni akarsz, kosd fel a gatyeszt egy kicsit jobban. Ismerem ezt a bolsi taktikat, valami mas hulyeseggel gyere elo.

    ” Amúgy van olyan moszlim vallási vezető – Fetullah Gülen – aki egyenesen azt mondja, hogy az iszlám alapvetően 95%-ban összeegyeztethető a nyugati, szekuláris demokráciával, ”

    Hat akkor jo! Van egy olyan szektajuk is, amelyik nem veszi figyelembe a Koran vergozos verseit. Tudod mit csinalnak veluk a „moderalt” bekeharcosok? Indoneziaban (ami a muzulman demokracia fenylo peldaja Hillary szerint) vascsovekkel verik oket agyon fenyes nappal az utcan.

    ” Na… hát akkor ez egy politikai konfliktus, nem pedig vallásháború. ”

    A zsidoknak valoban nem az. A muzulmanoknak viszont sajnos igen. Ezert nem birjak a muszlimok azt abbahagyni. Van egy olyan erzesem, ha valahogy egyik percrol a masikra Hinduva, vagy Buddhistava, vagy ateistava valnanak a muzulmanok, az Arab-Zsido haborunak azonnal vege lenne.

    ” Elárulnád, hogy miért is bűnös az Izrael-ellenes politikában egy Idlibből vagy Aleppóból Ásszád meg Putyin terrorbombázását túlélt szír menekült, aki Európában akar új életet kezdeni, ”

    Amig Torokorszagban var a sorara a menekulttaborban, addig nem bunos. De amint onnan elindul, illegalisan atlepve orszaghatarokat maris bunozove valik. De ez meg a legkevesebb.
    Te tenyleg ennyire nem olvasod a hireket Nyugat-Europabol? Miert kell teged es az elvtarsaidat minden nap tizszer emlekeztetni arra, hogy mit muvelnek manapsag a bekegalambok Europaban? Miert feledkeztek meg arrol is minden masodpercben, hogy manapsag van 54 muszlim orszag? Miert nem jeleskedik pl. Szaud Arabia, hogy bemutassa a vilagnak milyen is az a nagy muszlim testveri szeretet, es fogad be nehany millio “menekultet”?

    ” Amúgy ha az arabok többsége nem fogadná el, vagy legalábbis nem venné tudomásul Izrael Állam létét egy perc nyugtotok nem lehetne, ugyanis legyőzni lehet hogy nem tudnak titeket, de attól még folyamatosan támadhatnának. ”

    Te melyik bolygon elsz? Ezt csinaljak 1921 ota. Diplomaciai uton is.

  • Kedves Gyuri!

    http://www.zeevgalili.com/2013/05/18444

    Ez egy erdekes cikk. Viszont nem hiszem, hogy sikerult volna ezt megcsinalnia a Jabotyinszkinek – akit mellesleg en is millioszor tobbre tartok, mint a Guriont es tarsait.

    Anglia nem hagyta volna, egy haboru ellenuk pedig kilatastalan lett volna. Kotve hinnem, hogy Amerikara lehetett volna szamitani ekkor. Sztalin elvtarsnak pedig Ben Gurion volt a lieblingje.

    Talan, ha par evvel hamarabb kezdik szervezni, behordjak a fegyvereket, municiot …stb… es aztan a vilaghaboru soran, amikor Anglia tulzottan el volt foglalva sajat magaval, akkor talan ugy meg lehetett volna csinalni.
    De meg igy is elofordult, hogy a komcsi zsidok feljelentettek az Irgunt az angoloknal. Vajon mennyire lehetett volna rajuk szamitani egy joval nagyobb fegyverszallitmany eseten?

    De bator otlet volt, az biztos.

  • nyuszika = SIKSA…….GOYA.

  • Nyuszika,
    valóban nem írtad ide,hogy személy szerint az én halálomat kívánnád.Azonban minden gondolatod és minden pirosrongycsóváló ideológiai színtvallásod sokkal alattomosabb mint az én halálom ferginolása. Lévén,hogy én csak egy kis pont vagyok,tehát a te világod nem én ellenem szól.Részint egy egész állam,népe,majd tovább fokozva Magyarország,Európa és az egész világ ellen az iszlám világhódító érdekeit ajánlva,álhumánus csomagolásban lenyomni az idejárók torkán.Egyetlen egy dologban van igazad: szerencséd,hogy nem én vagyok a KMH tulajdonosa és moderátora. A IV. pontban leírtakat nagy”naivitásoddal”nem értetted meg.
    Minő csalódás,hogy az általad hirdetett elmélet lényegét meg sem érted.

  • Robert Morrison

    Nem hagyom szó nélkül, de versbe foglalom:

    Amikor bealkonyodik, a játszótérről minden gyerek hazatér,
    Anyuka a homokozó porát kirázza a gatyákból,
    S kapnak jótanácsokat a apjuktól:

    Holnap fiam, ha megint veszekszel, menj közel és a másikat köpd jól szemen,
    Rúgj is bele ha lehet a tökébe, hogy veled veszekedni többé ne merjen.
    Ennyit mondott a bölcs apa, s másnap egy gyerek sírva ment haza.

    De ott is jött az apától jó tanács, mondj csak neki jól oda,
    Fejeld le, hogy reccsenjen álla és peregjen ki minden foga,
    Egy gyermek három kihullott foga lett ennek fogganatja.

    Ömlöttek az ötletek s a homokozó háborúnak lett színhelye,
    az egyik zsidózott a másik „te goly vagy” és ökölre mentek,
    míg a cikk írója a villamosra kaján vigyorral arcán szállt fel!

  • Robert Morrison
    2017 október 19
    10:00 de.

    Minden a korulmenytol fugg. Az en fiam is hazajott k.b. 12 eves volt es sirva panaszkodott, hogy az udvaron megvertek.
    En is azt mondtam, hogy usson vissza, minden erobol. Tobbet nem panaszkodott.
    Kesobb, fiam tornaszereket kert szuli napra, amivel erositette az izmait.

    Kulonben, elnezest, hogy elment az ekezetem, de varom a fiam, hogy ujra beallitsa a gepemet.

  • Robert Morrison

    Figyelő 2017 október 19 11:49 de.

    Két lányom fekete őves karatés. Semmi kivetnivalót nem találtam a válaszodban. De…

    Az én kis versecském az itteni Nyuszika-Miklos-Gyuri10-barlev véget érni nem akaró egymás nyüstöléséről szólna.

  • Robert Morrison,
    Mi hárman vagyunk fekete övesek a fiammal és a lányommal együtt. A fiam dan II.Bár azt sem értem,hogy ez miért tartozik ide. Ebből következően sem látom ki is nyüstölne engem. Az hogy az elef-nyuszikával nem evezünk egy csónakban ez igaz,de a nyüstölés egészen más valami.A rohadeo 079-el pedig igyekszünk szóba sem állni.Nem gondolom,hogy bárki is megbántott volna.Aki szeretett volna baszogatni az egyedül a pinyólakó volt.Vele is csak elszórakoztam. Végül nem tudom miért,de elvitte őt is a radai rosseb.A pinyóig meg sem állt.Nincs semmi féle nyüstölés. Remélem,hogy én sem sértettem meg senkit.Aki ennek ellenére megsértődött az legyen az ő baja.

  • Robert Morrison
    a valaszom a versikedre……- nyasgem. 2000% kosher.
    ——————————————————-
    nekem nincs se feher se fekete ovem………/a csaladomban se mer mar mind halottak/- viszont van egy kivalo yeriko full-auto fegyverem 9mm. az meg egy 20 dan-ost is lefektet orokre

  • Robert Morrison

    barlev 2017 október 20 1:54 de.

    Nekem Te ne írj addig míg az ékezetes betűket nem találod meg.

    Uninteligens ajánlatodat pedig annak tedd akit szeretsz vagy aki szeret bár ilyen valószínüleg nem létezik.

    A 9mm-est meg kapd be és húzd meg a ravaszt, de ne feledd előbb kibiztosítani.

  • barlev
    2017 október 19
    4:43 de.
    nyuszika = SIKSA…….GOYA.

    barlev = racist plus sexist…

    Gut Sábesz,

    Kockásfülű Nyuszika és Gólya útban Afrikából

  • gyuri10
    2017 október 19
    6:04 de.

    „Részint egy egész állam,népe,majd tovább fokozva Magyarország,Európa és az egész világ ellen az iszlám világhódító érdekeit ajánlva,álhumánus csomagolásban lenyomni az idejárók torkán.”

    Egyszreűen beteges a dumád.

    ” A IV. pontban leírtakat nagy”naivitásoddal”nem értetted meg.
    Minő csalódás,hogy az általad hirdetett elmélet lényegét meg sem érted.”

    Na ja, minden zsidó – izraeli is – ellenség, aki nem osztja paranoiás gondolataidat.

    Od já’ávó sálom álénu, od já’ávó sálom álénu…

  • Jichak Perlmutter

    Moshe Akiva aljas Miklós/ okt.17. 1:10-kor
    azt írja Sorosról, hogy úgymond
    „Soros lélektestvérével együtt fosztogatta a zsidók házait.”

    Miközben a nagyon idős holokausztban megőszült Barlevbe akar egy jó nagyot belerugni, de felhasználja az alkalmat, hogy Sorosba is még ezdredszer is belémarjon…

    Tudniillik az állítás mögött rejlő igazi történethez ismerni kell még az 1944-es események, a deportálások, a gettózások, vagonírozások Horthyék zsidó-rendeleteiben megszabta lefolyását, sorrendjét. Ezt persze Akiva/1:10 nemcsak nem tud, de jónácihoz méltóan szánt szándékkal kivesézi belőle a félreérthető, illetve a jól félremagyarázható, rágalmazásra alkalmas epízódokat – lásd: goebbelsi cinizmus, populizmus és propaganda-technika

    A GYERMEK! Soros Györgyöt – hivatalos üldözötti státuszában, ahol élet és halál volt a tét – az édesapja olymódon „bújtatta” el, hogy egy ismerős pesti, történetesen nyilas(párt-tag, nem fegyveres) ügyvédnek adta át „megőrzésre”, aki a gyereket, >mint a keresztfiát< mutatta be minden ismerősének. Bárhova ment,a srác is ment vele.

    Már 1944. április 14-én megjelent, az addigi 3 ún. zsidó törvényre hivatkozó ;

    "m.kir.minisztérium 1944.évi 1.600.M.E. r e n d e l e t e . a
    zsidók vagyonának bejelentéséről és zár alá vételéről".

    E rendelet vhr.-e szerint részben önkéntesen, mésrészt bizottságok előtt kellett az érintett, rendelet szerint(!) zsidónak minősülő "állampolgárnak" megvallania az elkobzásra kerülő vagyontárgyait…

    Mit ad Isten, a Soros gyereket bújtató ügyvédet is ilyen háznál törénő, h i v a t a l o s . leltár-bizottságba sorolták be, mely tevékenység során "nyilas jótevője" – lássuk be, tényleg az volt – minden helyszínre magával vitte a srácot, aki afféle 14 éves fiúként "segített" ebben a hivatalos aktusban; tárgyakat, számlált, és cédulázott, valamint a csomagolásban segédkezett az állam nevében eljáró csopoton belül, mint külsős…
    Ez az eljárás nem volt azonos a Horthy proklamáció utáni nyilas terror módszereivel; hanem kiszámított, tervszerű hivatalnoki munka állt mögötte, mint a 3 évvel korábbi Kamenyec-Podoszkban végződő idegenrendészeti eljárás is.

    Ki kell hangsúlyozni tehát, hogy ott még nem voltak véres események, a házak, a lakások akkor még nem voltak üresek – miként azt Akiva itt állítja, hogy úgymond ahol a bárki is effektíve és privátin fosztogatott volna… Ez hazugság lenne, különösen Sorosról ezt állítani. Egy-két hónappal később már azonban, amikor a sok szép városban már nem voltak "zsidók" az akkorra lakóiktól teljesen megfosztott lakások sérelmére a "magyar polgártársak" részéről is megindult az alattomos fosztogatás és nem "hivatalos" zabrálás…

    Viszont ha valaki, vagy inkább valami ebben az egész észbontó akcióban igazán fosztogatott, akkor az maga
    a dicső Magyar Királyság horthysta államgépezete* volt,
    többek közt a fenti módon,"törvényi alapon" és szisztematikusan. Övék az igazi érdem és dicsőség – mindörökké 🙁
    ˙

    .

    ˙
    *Bürokratikusan precíz hóhérbárd:
    1-2 évtizede Auscwitzban elpusztított szegedi Nagyapám arany pecsétgyűrűje [persze már csak az írott nyoma] a Magyr Nemzeti Bank hivatalos nyilvántartó könyvében bukkant fel, név szerint nyilvántartva, melyet az MNB "ki nem váltott letét"-ként tárolt aztán a többi ilyen és hasonlóval együtt értékesítette…

  • nem aljas Jichak Perlmutter,
    (és Miklós sem aljas Moshe Akiva.)Ha befejeznéd soros múltjának szidolozgatását,maradna erőd és időd megvizsgálni ennek az aljas féregnek(elnézést a férgektől)Izrael ellenes ténykedését. Megvizsgálhatod és beszámolhatsz arról,részletesen,hogy hány és mely néven regnáló Izrael ellenes és antiszemita,arab”civil szervezetet”támogatott és támogat sok millió dollárral.Hány arab országból zúdítja Európára a megszálló hadsereget. Sajnos,zsidónak született,de a nesómet elhagyta a városmajori tümeben.Meglátjuk,hogy az amerikai adóhivatalnak mi lesz a véleménye a 18 milliárd dollár átutalásáról.Az ügy lezárulása után folytathatjuk tovább,szordínósan a vitát”aljas” és a nyúlszájú kedvenc szlogenje a”cionáci”jelző nélkül.Addig szerezz be sok-sok liter szidolt,mert amit eddig idehoztál nem lesz elég a fényezésre.Ha esetleg megbántottalak,elnézésedet kérem.A hiba nem a készülékedben van.

  • nyuszika,
    ha te is így nézel ki,mint az iderittyentett mos ben ári barátod és gondolom,hogy sokkal szebb nem lehetsz,akkor már meg is értettem milyen lukból fúj a szél.Na azért ne hidd,hogy esetleg kinyitottam volna a klippedet.Egy ilyen forma,ha megjelenhetne a televízióban,amit kézből kontrázok,csak akkor hallgatnám +- fél percig,ha nagyon fájna az ujjam vagy a sálátom hirtelen elromlana A szövegedet nem lehet szétosztani,mert olyan keveset ér,hogy még beszorozva is nulla alatti osztályzatot kaphatsz rá. שבת שלום! Na nem neked,hanem azoknak akik ezen az oldalon meg is érdemlik.

  • Jichak Perlmutter,

    ” A GYERMEK! Soros Györgyöt … az édesapja olymódon “bújtatta” el, hogy … ügyvédnek adta át “megőrzésre”, aki a gyereket, >mint a keresztfiát< mutatta be minden ismerősének. Bárhova ment,a srác is ment vele. "

    A "gyermek" 14 eves volt. Abban a korban azert mar tudjuk, hogy mit csinalunk.
    De nem ez a lenyeg. Miert ment vele mindenhova a "srac"? Mert a s"srac" tudta hova kell menni, tobb esetben talan azt is, hogy mit kell keresni.
    A vele keszitett interjuban o maga mondta, hogy abszolut nem erezte magat bunosnek, hogy igy jutott penzhez, es azt is, hogy ez segitett neki a karakteret felepiteni.

    https://www.youtube.com/watch?v=8ZhIrYxOQsI

    gyuri10,

    " Meglátjuk,hogy az amerikai adóhivatalnak mi lesz a véleménye a 18 milliárd dollár átutalásáról. "

    Szerintem epp azert utalta at oda a penzt, hogy ne kelljen adot fizetnie. Nagyon valoszinu, hogy ugy teljesen legalis adozas megkerulesrol van szo. Ne felejtsd el, hogy az o gittegyletei mind "jotekonysagiak".

  • Miklós,
    lehet,hogy Neked van igazad,de azért szerintem az amerikaiakat sem újjal csinálták. Al Caponet is az adóhivatal kasztlizta be. Ha a magyarok kikérnék,háborús bűnök elkövetése miatt 44-ben és az amerikaiak megmozdítanák a dolgokat Európával és Izraellel összehangolva terrorszervezetek támogatásáért,nem biztos,hogy az amerikai adóhivatalnak lenne privilégiuma.

  • Gyuri főrabbi

    „nyuszika,
    ha te is így nézel ki,mint az iderittyentett mos ben ári barátod és gondolom,hogy sokkal szebb nem lehetsz,akkor már meg is értettem milyen lukból fúj a szél.Na azért ne hidd,hogy esetleg kinyitottam volna a klippedet.Egy ilyen forma,ha megjelenhetne a televízióban,amit kézből kontrázok,csak akkor hallgatnám +- fél percig,ha nagyon fájna az ujjam vagy a sálátom hirtelen elromlana A szövegedet nem lehet szétosztani,mert olyan keveset ér,hogy még beszorozva is nulla alatti osztályzatot kaphatsz rá. שבת שלום! Na nem neked,hanem azoknak akik ezen az oldalon meg is érdemlik.”

    Sokat képzelsz Te magadról, hogy azt hiszed mindenkit megítélhetsz, aztán meg csodálkozol ha Te is megítéltetsz.
    Hogy kicsit a vulgáris stílusodban „igazítsalak helyre”, mehetsz kinyalni a nem-KGB-s I. Nagy Putyin cárod hátsóját,
    vagy Vitéz Felcsúthy Pengekerítéses Orbán Viktor kormányzóét.
    Amúgy olyan nagy barátai mindketten hazádnak, hogy az Iráni Iszlám Köztársaság nagy ájátolláhjaival közös nukleáris-ipari érdekeltségekben utaznak ( míg mondjuk egy Obama éppen gazdasági kedvezményekkel akarta letéríteni hazád ellenségeit a „nukleáris proliferáció” rögös útjáról ), de nyilván mit sem számítanak a tények egy fanatikus gyűlölködőnek.

    Salaam!

  • gyuri10
    2017 október 20
    2:49 du.
    „Miklós,
    lehet,hogy Neked van igazad,de azért szerintem az amerikaiakat sem újjal csinálták. Al Caponet is az adóhivatal kasztlizta be. Ha a magyarok kikérnék,háborús bűnök elkövetése miatt 44-ben és az amerikaiak megmozdítanák a dolgokat Európával és Izraellel összehangolva terrorszervezetek támogatásáért,nem biztos,hogy az amerikai adóhivatalnak lenne privilégiuma.”

    Gyuri aljas…

  • A mai Gyuri10-ek és politikai példaképeik olyanok, mint hajdanán Heródes és hívei, akiket pedig becsmérelnek és legszívesebben üldöznének, azok pedig mint Jézus és tanítványai.

  • gyuri10,

    http://www.kulfoldiapro.com/news/feltortek-soros-gyorgy-szervereit-dobbenetes-dolgok-derultek-ki/

    http://www.kulfoldiapro.com/news/putyin-elfogatoparancsot-adott-ki-soros-gyorgy-ellen/

    Remelem, hogy igaz. A cikkeknek kacsa szaga van. Tul szep ahhoz, hogy igaz legyen.

    Utananeztem ket (a cikkekben) megadott forrasnak, egyikben sem talaltam emlitest Sorosrol. Se az olasz site-on (bar lehet hogy a nyomtatott valtozataban van) se a Twitter-on.

    Szerintem most mar keso. Soros nagyon beepult az amerikai hatterhatalomba.
    Mindjart 45-ben kellett volna felkotni. Kar, hogy valamiert se a magyarok, se az oroszok akkor nem orroltak meg ra akkoriban.
    Persze nagy valoszinuseggel akkor most valaki mas csinalna ugyanezt.

    Mit gondolsz errol a musz-muszrol:
    ” Sokat képzelsz Te magadról, hogy azt hiszed mindenkit megítélhetsz, aztán meg csodálkozol ha Te is megítéltetsz. ”

    Nem lehet, hogy amig teged kritizalt, megitelt teged? Most bajban van a nufikazo, megbocsathatatlan a bune. 🙂

    https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kisemlosok__133490-mit-mond-a-nyuszi

  • Nyuszika aljas Eleftheria,
    amennyiben érzésem szerint már el is fogadtad,hogy úgy nézel ki, mint az iderittyentett barátod,az azt jelenti,hogy valóban az elvárásokon felül is vulgáris vagy.Ha engem főrabbinak szólítasz az pedig a primitív gondolatvilágodat ékesíti.Ügyesen beraktad az antiszemiták legaljasabb destruktív szövegét is, amiből már az is következtethető,hogy én Jehosua ben szentlélek üldözője vagy gyűlölője vagyok.Te viszont a legbiztosabb igazolása vagy a Tóra egy pontosan rád illő mondatának: „Máchrivéchá mékirvéchá jákum”= „A vesztedre törők közületek kerülnek ki”.Az azért elég érdekes,hogy már ősi időkben is ismerték a mentalitásodhoz tartozó jótét lelkeket.Ha valóban úgy lenne ahogyan elbúcsúzol Tőlem,hogy”Gyuri aljas…”Akkor én is a soros tenyeréből enném az Izrael és a zsidó gyűlöletet.Sőt az egész emberiség elleni elméletek hívőjeként akár terroristának is beállhatnék.Ez viszont neked egy egész testhez állóan elfogadható tanács.Remélhetőleg nem lehet rajtad a külsődön észrevenni a félzsidó beütést.
    Maradok hozzád kiváló tiszteletlenséggel:Vitéz Mányok-rekettyén Pölöttyén Pattyányi Gróf Kohn Izidor,akinek a hátsója mellett nem áll rendőr.Ha erre jársz,majd benézhetsz!

  • Nyuszika aljas Eleftheria,
    amennyiben érzésem szerint már el is fogadtad,hogy úgy nézel ki mint az iderittyentett barátod,az azt jelenti,hogy valóban az elvárásokon felül is vulgáris vagy.Ha engem főrabbinak szólítasz az pedig a primitív gondolatvilágodat ékesíti.Ügyesen beraktad az antiszemiták legaljasabb destruktív szövegét is, amiből már az is következtethető,hogy én Jehosua ben szentlélek üldözője vagy gyűlölője vagyok.Te viszont a legbiztosabb igazolása vagy a Tóra egy pontosan rád illő mondatának: „Máchrivéchá mékirvéchá jákum”= „A vesztedre törők közületek kerülnek ki”.Az azért elég érdekes,hogy már ősi időkben is ismerték a mentalitásodhoz tartozó jótét lelkeket.Ha valóban úgy lenne ahogyan elbúcsúzol Tőlem,hogy”Gyuri aljas…”Akkor én is a soros tenyeréből enném az Izrael és a zsidó gyűlöletet.Sőt az egész emberiség elleni elméletek hívőjeként akár már terroristának is beállhatnék.Ez viszont neked egy egész testhez állóan elfogadható tanács.Remélhetőleg nem lehet rajtad a külsődön észrevenni a félzsidó beütést.
    Maradok hozzád kiváló tiszteletlenséggel:Vitéz Mányok-rekettyén Pölöttyén Pattyányi Gróf Kohn Izidor,akinek a hátsója mellett nem áll rendőr.Ha erre jársz,majd benézhetsz!
    Hogy a neked megfelelő régebbi salaammal köszöntselek:KITARTÁS!

  • Miklós,
    már magam sem tudom miként fogadjam.Nuf-nuf?Nyusz-nyusz?Neeem!… Azt hiszem a mak-mak illik a leginkább.Azért még csak meg sem sértődhet.

  • Orsós Elemér

    gyuri10
    2017 október 21
    7:38 de.

    Gyuri bácsi!
    Ha egymást nyilvánosan így illetitek, rossz belegondolni, hogy nekünk mi jár!? 😀 (Seresnek volt egy jó mondása a sertések
    etetésével kapcsolatban annó amikor még idejárt!)

  • Orsós Elemér,
    azért mert valakinek vagy valakiknek más az identitásuk vagy a vallásuk nem jár se jó se rossz.Emberek,mint minden ember,ha valóban EMBER,akkor barátként még tisztelet és szeretet is jár. Aki népemnek ellensége az akkor is ellenségem,ha merő véletlen félrelökésből fél zsidónak született.Ami a legrosszabb,ha egy ilyennel egy kalap alá vesznek.

  • gyuri10
    2017 október 21
    7:38 de.

    “Máchrivéchá mékirvéchá jákum”

    Vagy esetleg rád igaz.

  • gyuri10
    2017 október 21
    3:01 du.

    Ja bocs; nem főrabbi, habem jóisten. Majd mindenkiről egyenként megmondja ki ember, ki nem. A nácik is így gondolkodtak.

  • Hm.. Látom a kápófi visszatért…

  • falusi, te merre csavarogtál, és ki engedett el ilyen hosszú időre? 🙂 Remélem nem betegség tartott távol.

  • Gyuri bácsi, Elefthériát ne lökdösd már át a mi „oldalunkra”, azért valamennyire mi is igényesek vagyunk. 🙂

  • charlie,
    elnézésedet kérem.Azt hittem,hogy Ti semmitől sem undorodtok.

  • Orsós Elemér,

    ” Ha egymást nyilvánosan így illetitek, rossz belegondolni, hogy nekünk mi jár!? ”

    Ne izgulj. Egyreszt, ha nem valasztottal ugy, hogy az ellensegunk leszel, akkor soha nem leszunk ellensegek. Masreszt, meg ha ellensegnek is valasztottad magad es nyiltan csinalod, meg mindig vegtelenul tobbre tartunk teged, mint egy idiotat, es/vagy arulot.
    Ezzel ti magyarok is vagytok, mert minden ember igy van vele.

    Oh ja, es latom a bugrisok es patkanyok kiralya megjelent itt ujra.

  • mint egy idiotat, es/vagy arulot, aki zsido. (lemaradt)

  • Miklos
    -hosszu napkor nem reagaltam de most…….
    „mint egy idiotat es/vagy arulot aki zsido (lemaradt)”
    meg az a tetves repedtsarku szaroslabu nyuves anyadat……

  • Tanyasi,
    hol találkoztál a goálnerrel. Eltévedtél?Itt nem vagy a pinyóban!

  • barlev,
    igazán sajnálom,hogy Miklos szavait,melyek nem is hozzád szóltak, nem értetted meg.Ezzel a beírásoddal egy elborult agyú sehova sem tartozó belső ellenségünk malmára hajtod a vizet.Olvass utána és meglátod,hogy igazam van.Chavér.

  • gyuri10,

    Most mit irjak a barlevnek? O imadja az arulokat. Tetelezzem fel, hogy imadja a nacikat, nyilasokat is? Vagy csak siman fogadjam el, hogy szegenyke mar tul oreg, es nem tudja mirol beszel?

    Gondolom ismered szemelyesen is. Az a baja velem, hogy nem vagyok akkora Talmud es Kabbalah chacham, mint o?

    Megmagyaraznad neki valahogy, hogy nem mindenki kepes addig agymosni sajat magat, amig a legblodebb otleteket is elfogadja kritika nelkul?
    En egy ponton felalltam es azt mondtam, hogy nem vagyok tobbe hajlando az embernek adatott intelligenciat elnyomni magamban, csak azert hogy elhihessem azt a sok babonas marhasagot amit tanultam.
    Hogy neki sikerult lekuzdenie sajat magaban az emberi intelligenciat, az az o dolga. Ezert en nem bantom ot, de annyi azert maradhatott volna meg benne, hogy legalabb ne anyazzon.
    Nem gondolod?

  • Miklós,
    bárlév barátunkat nem ismerem személyesen.Azt hiszem,hogy egy néhány dolgot félreértett és ebből származik az egész hajcihő.Nem tételezem fel,hogy bármely árulónkkal szimpatizálna.Pont az ellenkezője lehetséges.Személyes élményei alapján (jogosan) mindenhol és mindenkiben ellenséget hisz.Nálad keményen mellélőtt Nézd el Neki.Sokat átélt Ember.Rá fog jönni a tévedésére,és lesz benne bátorság a tévedése beismerésére.Újra:כול ישראל חברים,akkor is ha néha tévedünk.

  • Kedves Gyuri!

    Koszonom a magyarazatot. Talan egyszerubb lesz az o hozzaszolasat is atugrani.

  • azert vagyok csak ember……………hogy tevedhessek en is mint barki mas.
    de………a zsidozas minden formajat visszautasitom es nem hagyhatom szo nelkul.

  • gyuri10
    neked cimzem mert a miklos szart se ert belole.
    foltetelezni merem hogy te mint israelita hitu erteni fogod mire gondolok akkor amikor vedelmembe veszem a soros=t mint poklot jart sorstarsamat.
    attol hogy mit hogyan tesz-/es/vagy nem tesz/-a soros az meg a neshama Yehudi miatt ugyanolyan teljes erteku zsido mint te vagy en. cask mert mast tesz mint mi attol a zsido volta nem valtozik.

  • Kedves Barátom Bár Lév,
    szeretném,ha megértenéd az én hozzáállásomat a soros ügyhöz.
    Ameddig Te megsemmisítő lágerben szenvedtél és elvesztetted a családodat,Én a budapesti gettóban éheztem,7 évesen százszámra láttam a meggyilkolt halottainkat,elvesztettem Apámat és a családom nagy részét,addig a kikeresztelkedett 14 éves schwartz györgyből sorossá vált aljadék a nyilas keresztapjának segédkezett a zsidók vagyonának rekvirálásában.Ettől fogva kissé más helyre tette le magát.Azt,hogy hány zsidó élete sározza be a lelkét nem lehet pontosan megállapítani.Tény hogy napjainkban is és hosszú évek óta,minden fórumon Izrael veszett ellenségeit támogatja dollár milliókkal.Ha szerinted ennek zsidó lelke van,akkor mondd meg mi a véleményed a csatornában futkosó patkányokról.Szomorúan konstatálom,hogy a soros elleni fellépést zsidózásnak értelmezed.Azt a bizonyos 9mm-est nem fordíthatod felém vagy Miklós felé.

  • gyuri10
    olyan nincsen hogy kikeresztelkedett…….
    azt cask a keresztenyek hiszik hogy lehet ugy.
    egy gyerek ha zsido anyatol szuletett……a fogantastas pillanataban az apatol atvette a neshama Yehudi-t .
    ez a gyerek akar napont 10-szer is keresztelkedhet az attol meg marad zsido.
    az hogy szemet aljas modon mit es hogyan tett vagy nem tett az egy egeszen mas kerdes.az egyiknek semmmi koze a masikhoz.
    de!!!!-es itt a lenyeg………
    en mint hivo gyakorlo zsido ember NEM itelkezhetek senki-/zsido/- felett. az az UR dolga. soros el fogja nyerni melto bunteteset az UR-tol biztosan azert amit es ahogy………….

  • tobbszor nem magyarazgatom……..ezt, vagy ebbol megertik mire celzokk vagy nem………….es ha nem akkor bizony kar minden tovabbi szoert.

  • barlev,
    akkor szerinted jogtalan volt Izrael árulóit beert,udy adivot, vanunut és még néhány KGB ügynököd börtönbe zárnunk csak azért,mert zsidó anya szülöttei?Tudod Te,hogy hány zsidó anya szülte katonánk halt meg csak azért,mert udy adiv kiszolgáltatta a szíriai titkosszolgálatnak a Golánon levő hadállások térképét a jom kippuri háború előtt?Tényleg ne magyarázd meg többször,mert én egy ilyen nehéz felfogású fickó vagyok.שבת שלום לך ולכול משפחתך!