Zaklatási vádak miatt lemondott a konzervatív kormányfőjelölt öt hónappal a választások előtt

2018 január 25 10:44 de.128 hozzászólás

Két nő szexuális zaklatással vádolta Patrick Brown progresszív-konzervatív kormányfőjelöltet szerda este, öt hónappal a 2018. június 7-re kitűzött Ontario tartományi választások előtt. A legutóbbi felmérések szerint a 39 éves Brown jó eséllyel leváltotta volna a 2003 óta kormányzó liberális pártot Kanada legnépesebb tartományában. Szerda este – pár órával az után, hogy a CTV televízió riportot közölt a vádakról és amiután Brown kampánystábja lemondott, illetve azonnali lemondásra szólították fel párttársai is — az ellenzéki kormányfőjelölt jelezte, hogy visszalép. Ugyanakkor a vádakat egy röpke, egyperces, 22 órakor tartott sajtótalálkozóban határozottan elutasította és hozzátette: bírósági úton keres majd jóvátételt.

(Patrick Brown január 24-én)

A vádak szerint Brown több alkalommal zaklatott szexuálisan két fiatal nőt, az egyik segédként dolgozott irodájában. Az egyik nő még akkoriban gimnazista volt, Brown tőle állítólag orális szexet kért. Brown egy bárban találkozott először a gimnazistával, onnan lakására hívta, ahol a lánynak alkoholt adott. A lány még akkor nem volt 19 éves, így a tartományi szabály szerint nem ihatott volna. A riport szerint amiután a lány ittas lett, bevitte hálószobájába, ott levetkőzött és megmutatta neki nemi szervét, orális szexet kérve a lánytól.

Egy másik fiatal nő hasonló váddal kereste fel a CTV-t. Tizennyolc éves volt és éppen egy Air Canada járaton repült, mellette ült Patrick Brown, aki még akkoriban szövetségi politikus volt a regnáló kanadai konzervatív pártban. A leszállás után Brown állítólag felkereste a lányt a közösségi médián keresztül és jelezte, hogy mely bárban találhatja meg Barrie városában. Brown állítólag megígérte: ha találkozik vele, megoldja, hogy lányt annak ellenére beengedjék a bárba, hogy még nem 19 éves. A lány ugyan nem élt a lehetőséggel, de néhány hónappal később — amikor nyári állást keresett — kapcsolatba lépett Brownnal. A konzervatív politikus fel is vette és a lány a nyár folyamán irodájában dolgozott.

Az egyik este egy partyn, a lánynak állítólag rengeteg alkoholos italt vett Brown, illetve barátai, ezt követően pedig lakására hívták. Brown hálószóbájában elkezdte a lányt csókolni, majd ágyára fektette és ráfeküdt. A lány kérte, hogy hagyja abba és hogy vigyék haza. Brown ezt meg is tette.

Később Brown azt javasolta a segédnek, hogy utazzon vele Indiába. Állítólag azt mondta neki, hogy “jól nézne ki egy elefánton”. A fiatal nő nem élt ezzel a lehetőséggel.

“Ezek a vádak egytől egyik mind hamisak. Meg fogom védeni magamat amilyen keményen csak tudom és erre felhasználok minden olyan lehetőséget, amely rendelkezésemre áll”–mondta Brown. Az egy perces sajtótalálkozón teljesen egyedül volt és ekkor még nem volt hajlandó lemondani. Ezzel egy időben jelentette be kampánystábjának négy vezetője, hogy csoportosan, azonnali hatállyal lemondanak. Alig másfél órával később — nem sokkal éjfél előtt — a Progresszív Konzervatív Párt frakciója egyhangúan azonnali lemondásra szólította fel Brownt. És amiután pár óra alatt eltűnt minden szövetségese, Brown a hajnali órákban lemondott a kormányfőjelöltségről.

Kérdés, hogy ezek után fel tud-e állni a legnagyobb ellenzéki párt, hiszen öt hónapjuk van találni egy új kormányfőjelöltet és szinte a nulláral felépíteni annak kampányát.

 

128 hozzászólás

 • Valo a mondas: ami tortenik a US-ban az kis idokkel kesobb de biztos fog tortenni vilagszerte is.

  Persze a politikai ‘vermentes-merenyletek’ az US-ban az honapokkal ezelott kezdodott, sok esetekben sikeresen am.
  De aztan az megallitahattlannak tunve megy korul a vilagaon.

  Tegnap (Szerda) itelte el egy holgy-biro 175 evi fogsagra a US torna-csapat orvosat. Persze, a szovetsegi borosagon is egy 60 eves borton buntetessel all szemben.

  S mivel hogy az allitott tettek nem a pub;likum szmei elott, sem video-camerak elott tortennek, csupan az a “she said-he said” esetek.
  De ha valki vadait nyilvanossagra teszi, a vadlott elitelt rogton. Sot semmi vedelmere lehetosege nem letezik. Hat hogyan lehetne ellenbizonyitas.

  Mind az tortenik dacara az egeyni-jog alapjan levo’ “artalan amig a vad nem bizonyitva a ketelkedes leheto-leg-halvanyabb arnyakai hianyaban”.

  Lesz ebbol majd ‘igazsag’ vagy tomeg-hysteria ?

 • Ismeros a mai divatos karrakter gyilkossag! Ma ez a divat, na. Mar jol bevalt az Allamokban is, sok ferfi karrierjet tettek tonkre. Most Kanadaba is eljutott. Sajnos, nem vagyok buszke egyaltalan, sajat nememre.

 • Figyelő Az fel sem vetődik benned, hogy azok a férfiak nem is olyan ártatlanok. Csupa ártatlan bárány, akiket ezek a csúnya lányok behálóznak? Biztos nem minden vád igaz, de azért nehogy a férfiak legyenek a szárnyatlan tündérek. Mindkét nemben megvannak a csibészek.

 • Magyar mondás szerint : nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

  Nyilván a két nő “felkérésre” jelentkezett a történetével, amit megelőzhetett a felkérők részéről egy részletes kutatás. Erre utal kampánystábja négy vezetőjének lemondása, majd a frakciójának felszólítása a lemondásra.

  Nagyon helyes, hogy ha némi ösztökélésre is, de jelentkeztek abúzálós történetükkel a nyilvánosság előtt, ezzel elrettentve a még rejtve lévőket. Nincs annál ocsmányabb, mint amikor egy férfi visszaél pozíciójával és szexualitásra kényszerít egy nőt.

  Hatalmas bukás lett a vége egy angol elit klubnak is, akiknek a tagjait “álruhás” újságíró nő leplezett le:

  https://index.hu/kulfold/2018/01/25/alruhas_ujsagiro_leplezte_le_a_londoni_gala_arnyoldalat/

 • Kérdés hány évesek MOST ezek a fiatal leányok.
  Mertha pl. eltelt mondjuk 10 év, akkor kérdés hogy miért csak most jutott mindez az eszükbe.
  Továbbá azt is tisztázni kéne hiteltérdemlően hogy e fiatal leánykák nem e küldtek “jelzéseket” a férfinak, mintegy “felkérve őt a keringőre”.
  Mertugyebár ezek a dolgok is számítanak.

  Kezd már nagyon elharapózni ez a szexuális zaklatás izé.

  Azt hallottam hogy az USA.-ban a nők SZENVEDNEK attól hogy a munkahelyeken az óvatos férfiak gyakorlatilag semleges-neműként kezelik a kolleginákat. Egy nőnek jólesik ha észreveszik, ha bókolnak kicsit neki, stb..nade ilyen körülmények között ??

 • Geyza Felelős politikus ne vigyen fel fiatal lányokat a szobájába, és ne igyon velük. Ha olyan hülye, hogy kockáztatja a karrierjét ezért, akkor bukjon. Főleg ha még konzervatív kereszténynek mondja magát, dupla hiba. De egy politikus tartsa a nadrágban a farkát, tudnia kell, hogy egy időzített bomba akkor robban amikor kell. Ha ezt nem tudja, alkalmatlan politikusnak.

 • Geyza, valaki meghekkelte a nicknevedet, hirtelen gondolatokkal átszőtt egybefüggő mondatok jelentek meg. 🙂
  Maradj már meg ilyennek.

 • Vajon a hatalom megtartása miatt mire képesek?
  Jó ez a kérdés vajon???
  Mert konzervatívot támadtak meg e kedves “nők”( vajon kik vannak a háttérben???,aki kiütötte volna ….””””leváltotta volna a 2003 óta kormányzó liberális pártot””””….
  Nahát még ezt kellene bevetni Magyarországon is és győzedelmeskedne a kormányváltás!!!!
  Rajta fiúk!!Sok “jó” újságíró van mellettetek : mindent megtesznek értetek.
  Baráti üdvözlettel!!!

 • charlie
  2018 január 25
  12:29 du.
  Érdekes megfigyelés !!! de valós.
  Mindent megfigyelni üdvözletével.

 • Geyza
  2018 január 25
  11:53 de.Teljesen egyeertek Veled! Bennem is sokszor felmerul a klrd;s mind az Usa niind Kanada ” aldozatainal”, hogy mi;rt cartak mostanig a panaszukkal, miert nem akkor tettek, mikor aktualis volt,
  No l;temre, ne szeretem ezt stilust es ezt aragalom hadjaratot. A fe;t sem hiszem el. en is no vagyok ; es voltam fiatal.

 • “Az egyik este egy partyn, a lánynak állítólag rengeteg alkoholos italt vett Brown, illetve barátai, ezt követően pedig lakására hívták. Brown hálószóbájában elkezdte a lányt csókolni, majd ágyára fektette és ráfeküdt. A lány kérte, hogy hagyja abba és hogy vigyék haza. Brown ezt meg is tette.”

  Nem ertem! Csak en latom totalitarius jelleget ennek a gender kurzusnak?
  Kb. ugyanezert nemreg egy wales-i minisztert az ongyilkossagba hajszoltak.
  Luis C.K elkeszult filmjet sosem fogjuk latni mert kiderult, hogy nem zaklatott senkit.
  Matt Damon-t kivagtak az uj filmjebol mert azt mereszelte mondani, hogy valakinek a fenekere csapni nem ua., mint megeroszakolni. Mult heten bocsanatot kert.

  Roman Polanski-t meg birosag iteli el es utana meg Oscar-t kap.

 • Ujra irom, mert televan hibaval az elobbi beirasom.

  2018 január 25
  1:05 du.
  Geyza
  2018 január 25
  11:53 de.Teljesen egyet ertek Veled! Bennem is sokszor felmerul a kerdes mind az USA mind Kanada ” aldozatainal”, hogy miert
  vartak mostanig a panaszukkal, miert nem akkor tettek, mikor aktualis volt,
  No letemre, nem szeretem ezt stilust es ezt a ragalom hadjaratot. A felet sem hiszem el. en is no vagyok en is voltam fiatal.

 • A kerdesre hogy hany evvek ezelottik az allitolagos “nemi zaklatoasok” tortenetei?

  A valasz 20-30-sot 40 ev elotti eseteket allitott.

  Mint pl. volt Roy Moore eseten, aki az 2917 novemberi valszyasok idejen (ket honappal ezelott) az Alabama orszag szentusi szekeert probalkozott, 72 eves.
  S az allitasok alapjan egy, majd 7 masik nok eseten amikor 32 eves fiatal ugyesz volt Roy Moore.

  S az egyik vadolo holgy mutatot be undvozlo-lapot amit allitotta hogy Roy Morre irt neki 40 evvel ezelott.

  A no altali bemtatott udvozlo lap hamisitasnak biznyult.
  A no aztan bevalotta hogy inmaga irta lapot, Roy Morre ,csak nevet irta ala, kesobbi allitasa szerint.

  De a kerdes, mivel nem letezik, s alig letezhet persze bizonyitek barmely oldalon is, hogy miert fogadja el az allitasokat a pubklikum. S miert a ferfik tonkre teve csupan a bizonyitatlan allaitasok alapjan ?

  Na ha valaki ferfi nem “uriember modjan” viselkedne a holgyekkel szemben az ketesegtelenul elitelendo.
  S az esetek alapjan buntetendo is.

  De elitelni, sot tonkre tenni sokakat csupan allitasok alapjan. Sot meg amikor az bizonyitva valotlannak.

  Mint tortent pl.Roy Morre eseteben ?
  Aki NEM volt vadolva 40 evig. Csupan amikor 12-15% elonnyel a valasztasok elott, s par-hettel a valszztas elott elemlve a vadat.

  Na hol az igazsag ? Kerdezhetne barki.
  De hogyan meghatarozni hogy valoban mi is az igazsag???
  Fog majd ugyan az tortenni Kanadaban is honapokig a valasztasok csorbitasai celjabol ???

 • Kenny
  2018 január 25
  11:16 de.
  Tudod, sajnos nagyreszt ez a sok szoveg , csak ragalom, es emberek karrierjet pusztitja el. Ahogy mar irtam, miert nem AKKOR panaszkodtak, mi;ert most teszik a holgyek?
  Soha nem voltam oda sajat nememtol,
  Mar eleg fiuatalon megtapasztaltam azt, majd a fitalkoruak bortoneben, kozelebbrol is megismertem.,

 • Én nagyon sajnálom az ártatlan,kiszolgáltatott áldozatokat,pláne
  ha még bizonyítékokkal is rendelkeznek,fel kell lépni az elkövetők ellen!
  sajnos itthon is több ilyen “eset”van…de az is igaz,hogy többen
  így akarnak más személyes okokból ártatlan embereket tönkretenni,ami bizony nagyon becstelen,gusztustalan dolog.
  Gyanús….,hogy az első kinti botrány után(ami bizonyított!!)több országban,itthon is “megszaporodtak” az ilyen valódi(???)rágalmak,ebben több ismert kinti és itthoni művész,ráadásul NŐ!!!!!is egyetért.
  Kenny szerint,ha jobboldalit vádolnak(mint a cikkben)akkor igaz a dolog?Aztán arról sem írnak itt,amiről az itthoni újságok:
  történetesen Soros bankárját rágalmazták meg többen,a képe is benne volt az újságban,meg az illető még meg is verte az áldozatait,kiskorúakat is bántott!Ez nem baj?
  Pártállástól,politikától független,hogy ki is beteg,alja ember!

 • ha konzervatív politikus,művész az illető akkor bűnös,ha baloldali akkor persze “ok” nélkül rágalmazzák?(mint itthon Kerényit….akire többen vallottak és bár elhúzott,de nincs tárgyalás…!)
  Na ez a hozzáállás szánalmas baloldali próbálkozás,amivel politikai előnyt akarnak szerezni…!

 • tóth péter
  2018 január 25
  12:45 du.
  Ne haragudj, ha most csak Toled kerdezem meg korkerdes helyett,miert kell nekunk a canadai politikusok vagy akar egyszeru emberek maganugyeivel foglalkoznunk, igy jogot adunk nekik egy vice-versa idemutogatasra! Mi foglalkozzunk csak a sajat szennyesunkkel!

 • tóth péter!chalie!

  Megint nagyon szellemesek voltatok,díjazom!
  Kár,hogy itt többen nem fogják fel a reagálásotokat,részben,mert ész nélküli,lekötelezett fanatikusok,egyesek…meg még erősen terheltek is…!

 • Figyelő Teljese igazat adok Neked abban, hogy vannak “olyan” nők. De hidd el nekem, vannak “olyan” férfiak is. Miután a férfiak uralják a világot és a hatalmat, így a hatalmaskodásban is erősen kiveszik a részüket. Már természetes, hogy a férfiak azt csinálhatnak amit akarnak, de ez egy rossz felfogás. Ideje rendet tenni, bár biztos lesz aki ártatlanul esik áldozatul vagy megússza mint Woody Allen vagy Polanski. Akkor maradjon minden így, és másszanak a férfiak akire akarnak? Úgy gondolom, nem.
  De egy politikus nem lehet ilyen ostoba, mikor tudják hogy árgus szemekkel figyelik mikor hibáznak. Udvarlással is lehet nőt szerezni, sokkal nagyobb élmény mint pénzzel vagy erőszakkal. Igaz, munkásabb.

 • Ez is egyfajta abúzus, csak éppen nem nő ellen követték el.

  A hatalom lecsapott Rékasi Károly és Détár Enikő 17 éves fiára, mert a diáktüntetésen felszólalt. A pribékek megvárták, amíg Détár Enikő egyedül maradt a lakásban, és akkor törtek rá.

  Olvasd:
  https://24.hu/szorakozas/2018/01/25/rendorok-foglaltak-le-rekasi-karoly-es-detar-eniko-fianak-szamitogepet/

 • Geyza Mikor mentőztünk, kimentünk hívásra a Domus mellé. Lakáson sérült nő. A hölgy összeverve, 6-7 foga kiverve, mert nem volt hajlandó lefeküdni egy férfivel. Nem érdekelte a hivatalos szervet igazából ez az erőszak, nem nagyon akartak intézkedni. Igaz, roma volt a lány.
  Nem tudom tudod e, milyen megaláztatások érik a molesztált vagy megerőszakolt nőket? Először is Ő a hibás, mert rövid a szoknyája, nincs rajta melltartó, ivott vagy szívott. Egyik sem indok az erőszakra. Utána férfi vizsgálja meg, mikor idegileg úgyis rongy. Természetesen senki nem akar nekik hinni, szeretnék elfelejteni az ügyet. Á ő jó ember, biztos nem csinál ilyet. A bírósági tárgyalás is egy megalázó procedúra. Ha az erőszakoló vagy molesztáló gazdag és hatalmas, akkor teljesen biztos, hogy tönkreteszik az életét. Te nem tudod, hogy egy mezei rendőrőrs, hogy tudja zaklatni az embert? Képzelt pénzelt profikkal. Még fiatalon egyik munkatársam katonatársaival csoportosan megerőszakolt egy lányt. A férfiak legyintettek, SZEGÉNYT belevitték. A lányt senki sem sajnálta. Egyiknek sem jutott eszébe, hogy az Ő lánya is lehetett volna, ha már egy idegen kislány nem érdekli. Vagy erre jók a nők, mit számít?
  Megértem, hogy akkor nem mertek szólni, de most ebben a hangulatban ki mernek állni, mert nincsenek egyedül. Igen, lesz aki visszaél a helyzettel. Akkor most nézzünk mellé megint?

 • Drizari!

  Erről nem hallottam,de olyanról sem,hogy egy diáktüntetésen résztvevő fiatal miatt a családját molesztálják…
  majd elolvasom,ha lesz rá időm…
  MÁS!
  Ha kiderül,hogy a jobboldali politikust ok és bizonyítékok,vallomások hiányában vádolták meg (mint mondta bírósághoz fordul!)akkor az nagyon “égő” lesz a baloldali jelöltnek,és a szavazatok alapján,megismételhetik a választást.
  Nem ismerem a kinti jelölteket,de ha olyan szinten állnak az ottani balosok,mint itthon,akkor semmin sem csodálkozom….
  Mindezt pártelkötelezettség nélkül,az igazságot kívánva mondom…

 • Kenny,

  Azert csak van egy Theresa May vagy egy Angela Merkel ebben a “ferfiuralmu” vilagban.

  ’68-ban volt a szexualis forradalom, ahol azt mondtak nekunk, hogy szabad egy nonek szexualis ajanlatot tenni. Most ennek van az ellenforradalma. (Nem tudom Marcsinak jo vagy rossz hir, de mint a ketto balrol jon.) Senki nem akarja az igazi zaklatokat felmenteni, de itt mar nagyon sok dolgot egybemosnak. Az igazi aldozatokrol, meg senki nem beszel, azokrol akik eroszak aldozatai, vagy eppen nemet mondtam a szereposzto divanyon es ezert nem lett karrier.

 • Marcsikám… az nem a TI Kerényitek vót, úgyogy megnyugoghatsz…

 • Kenny:
  Igazad van!!!!!
  Politikus, ha férfi, ne vigyen kecóra nőt.
  Vigyen fel férfit ! És természetesen vica-versa.

 • Persze vannak esetek ahol valmifele bizonyitas letezhet.
  Pl. Harvey Weinstein eseten.
  Kb. Harom tucat no vadolta nemi eroszakkal.
  Harvey buszken bevalotta hogy igen kozosult a holgyekkel, DE NEM volt az eroszak modjan.

  Egy masik az Al Franken szenator esete.
  Valamikor a Viet Nam haboru idejen, egy C-130 repulo-gepen, egy szinesztras-no elaludt a gepen, s Franken a ketkezevel a hogy mellet mutatava ragadta meg.
  S kozben tarsa fenykepezte.
  Kezei NEM erentettek a holgy melleit, csak abarazolta azt.
  De az “bizonyitek’-nak elfogadva,szenator Franken lemondasra lett kenyszeritve.
  Maga a holgy nyilvanosan kijelentette hogy o nem akata Franken-t a Szenatusbol kirugni azert.
  De azt nem halottak am.
  Na hogyan itelne azt?

  P.S. Al Franken demokrata, Roy Morre koztarsasagi volt.

 • László!

  Érdekes amit írsz,de sajnos… vagy jó?.?…több esetben kiderült,hogy bizony voltak igazi áldozatok is!
  Hát valóban létezett a szexuális forradalom,de nő létemre nagyon
  megvetem az olyan nőket,akik felkínálják magukat (tehetség híján…)a “szereposztó díványon” és utána még ők vádolják meg azt a gyarló férfit,aki lefogadta a “bájaikat”.
  Na igyekszem tárgyilagos lenni,és ehhez semmi köze annak,hogy jobboldali érzelmű vagyok!
  Aki valóban bűnös az bűnhődjön!Így igazságos!

 • Basszus valamit nagyon elcseszhettem mert a csont-náci Csárli tapsikál nekem arbeit-macht-frei.-s kezecskéivel.

 • OIM* te olyan okos vagy.
  Vagyis okosnak látszódhatnál.
  Persze csak ha csendben maradnál..

 • Kenny:
  Tudom és ismerem ezeket a dolgokat a nők megerőszakolásával kapcsolatban.
  De én fenntebb nem a hazai viszonyokra céloztam.

 • Kisboda:
  Ne ábrándozz.
  Téged nem akarnak.
  (Azok a fránya állatias szőrös kanok heheheheeehe)

 • Geyza!

  Azért ne bízd el magad, mert valaki egy “pillanatnyi!” józan állapotodban írt bejegyzésed miatt dicsért……
  Nálad ez nem tart sokáig…így jobb ha kezelteted magad szakemberrel,az én rendelési időm lejárt,és jó műsort nézek,amiből tanulni is lehet ,meg nevetni is……bár rajtad is,de a műsor legalább szórakoztató!
  Na pá,kapd be….a gyógyszereid!

 • Laszlo Azért Te is tudod, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Nem akarod azt mondani, hogy a pozíciók többségében nem férfiak vannak? Magyarországon főleg ez a tendencia, nők szüljetek és mars a konyhába. Ismered Bornai klasszikusát, a Terülj, terülj asszonykám című dalt? Az is az erőszakról szól.
  Itt azért nagyjából mindenki tudja, hogyan kell egy nőhöz közelíteni, hogyan lehet szexuális ajánlatot tenni, hogy ne legyen tolakodó. Lehet azt zaklatás nélkül. Persze, lehet elnézni a jelet, de talán kellene várni egy megerősítést? De nem kilógó pénisszel, kérve, hogy kapja be. Ezt senki sem gondolhatja komolyan! Ha a nő is akarja, hamar megkapom a második jelet. Hatvan év alatt soha nem kellett erőszakoskodnom, és mégsem maradtam le semmiről. Igen, sok mindent egybe mosnak, megjelentek valószínűleg a hiénák is. Akkor maradjon így ahogy van? Nem gondolom.
  Éppen én írtam az erőszak áldozatairól, tehát egy már egy van. A szereposztó dívány éppen olyan erőszak. Legyen baloldali, jobboldali, vagy középen, a [email protected]ázi minden oldalon szarházi. Természetesen az erőszak és a molesztálás nem egyenértékű, de a molesztálás az erőszak előszobája. Szerintem.

 • Geyza Egy férfinek nem kell molesztálni és erőszakolni.

 • Boda Marcsi
  2018 január 25
  3:50 du.

  “megvetem az olyan nőket,akik felkínálják magukat (tehetség híján…)a “szereposztó díványon” és utána még ők vádolják meg azt a gyarló férfit,aki lefogadta a “bájaikat”…”

  Ehhez képest VV Évikét jól megvédte Havassal szemben másfél hónapja 😀 Marcsi imádom amikor össze-vissza beszél, azaz mindig imádom, annyira következetes! 😀

 • OIM*
  A náci dícsérete nem számít.
  Rosszab mint mikor az ember kutyaszarba lép.

 • Geyza Látom ma nem bírsz magaddal. 🙂 Megint kikapsz Bélától.

 • Kenny:
  Kérdés hol a határ a molesztálás és a férfias fellépés között.

  Egyben biztos vagyok:
  Ha a nő határozott NEM-et mond , akkor vissza kell vonulni mégha keserves is.

  És onnantól a nő nem vádolhatja a pasast molesztálással, pláne sok év eltellte után.

 • Kenny váázzz..majdnem magamra borítottam mai utolsó kofimat heheeeehehehheheheeheheeeeh

 • HunCanada!
  Egyre aggasztóbb az állapota….VV Évikéről és soha nem írtam!
  Sürgős kezelést javaslok!!!!!!!

 • Geyza Igen, sokszor vékony a határ. Olyankor biztos jelet vártam.
  Sok év után? Mennyi az elévülés? Mindennek van elévülése, lopásnak, rablásnak vagy okirat hamisításnak. Pont ennek a súlyos bűncselekménynek két nap?

 • Kenny:
  Na jó de miért pont mindig valamiféle nagy publicitású közösségi esemény előtt kerülnek felszínre ezek a régi bűnök?

 • Boda Marcsi
  2018 január 25
  4:01 du.
  …az én rendelési időm lejárt,és jó műsort nézek,amiből tanulni is lehet ,meg nevetni is……
  ____________________

  “…az én időm lejárt, hogy visszatérjek
  kénköves lángok közé…

  Óh, szegény szellem…” [Shakespeare]

 • Kenny,

  Szornyu dolog a csaladon beluli eroszak, a kiszolgaltatottsag. Elitelek minden eroszakot, legyen az testi vagy lelki. Nem gondolom, hogy a nonek a konyhaban a helye es hogy kizarolag o vegzi a hazimunkat.
  Abban is egyet ertek, hogy hogyan kell a nohoz kozeliteni es Geyzaval is hogy a nem nemet jelent. Viszont azt meg nem tartom buncselekmenynek ha valaki kilogo penisszel keri hogy kapja be. NAgyon budos bunko viselkedes, szose rola, de ha nem tortenik eroszak, egy penisz latvanya egy felnottet ne traumatizaljon.

  Abban is egyet ertek, hogy ha tenyleges eroszak tortenik akkor ido kell az aldozatnak amire beszelni tud rola. De a cikkben szereplonel nem tortent, Sarosdi Lillanal sem tortent, Havasnal sem, Luis C.K.-nel sem, Matt Damon csak a velemenyet montda el ami nem csengett oszze a mainstream-mel es ot is meghurcoltak.
  Arra kellene koncentranli ahol tenyleges buntett tortent. Lett ebbol egy olyan folyamat ahol siman meglehet vadolni barkit tonkreteve ezzel a karrierjet, csaladjat. Ennek tenyleg az lesz a vege, hogy csak nok lesznek az altaluk ohajtott magas pozociokban.
  Ebben is erzek visszassagot. En ugy erzem, nok eligyreltek a ferfiakat. Mas a no es mas a ferfi, ha felajanlunk egy jofizeto de bizonytalan allast es egy kevesebbet fizeto de biztosabb allast, szerintem tobb ferfi valasztana tobb penzt es tobb no biztosabbat.
  Tobb hatalmat akarnak magasabb poziciokat. Nem a csavargyarban vagy a banyabakban, pedig a banyaszok orulnenek. Mi ferfiak nem panaszkodunk hogy altalaban a munkahelyi balesetek nagy resze ferfikat sulyt, vagy miert van tobb noi nover mint ferfi, miert tobb a ferfi hajlektalan.
  A bolsevikok egy tengelyre huztak fel az ideologiajukat az osztalyokra a nacik fajokra a feministak pedig a nemekere. Ebbol meg nem sult ki jo.

 • Geyza Mert mindig van olyan, aki meglovagolja mások nyomorúságát, és hasznot húz belőle. Ha nem lennének ilyen érdekek, elsüllyesztenék ezeket az eseteket is, soha nem kerülnének nyilvánosságra. Ha az elsőket pofán csapták volna, akkor most nem lenne ilyen cirkusz. De inkább mindenki elfordult, most kiömlött a pohár, és megjelentek a hiénák is.

 • Boda Marcsi
  2018 január 25
  4:48 du.

  Jajj Marcsi kár a hazudozásait leplezni újabb hazugsággal, hogy soha nem írt VV Évikéről. 😀 Azért mert magát hülyének nézi mindenki, legalább próbáljon meg kitörni szerepéből és nem tovább rontani újabb hazugsággal. Ha meg csak szimplán elfelejtette, hogy pár hete nem is keveset írt Baukó Éváról védelmébe véve Őt (Most meg elítéli az ilyen nőket) 😀 Akkor nincs mese az Ön emlékezőképessége és így a véleményformálásának hitelessége – ha még ez nem lett volna eddig egyértelmű bárkinek is – fabatkát sem jelent.

  Tessék pár hozzászólása, melyekre nem emlékszik, tagadja, hazudja:

  Ezeket 2017 december 13.-án írta Mari néni: “Amúgy Havast illetően: se Baukó Éva,se Molnár Anikó,se Görög Zita
  (és ami még kiderül…)nem volt és most sem prosti. Amúgy a hatalommal való visszaélés (Havas akkor Baukó É.Főnöke volt…!!!)vagy bárki molesztálása is zaklatásnak minősül,ha nem is jut el a tényleges szexuális erőszakig(!!!)és Havas,mint ismert közéleti személyiség ezt nem engedhette volna meg magának!”

  Letojom Havast, letojom VV Évát, nem ez a kérdés. Hanem az, hogy maga az imént megint azt hazudta, hogy soha nem írt Baukó Éváról. Írt róla, és tegnap ezzel összevetve újabb észveszejtő következetlenségéről tett tanúbizonyságot a hazudozásai mellett. Bravó Marika néni!

  (A Baukó Éváról fentebb idézett sorait ezen poszt alatt olvashatja, hogy frissítse igen rövid emlékezetét: http://kanadaihirlap.com/2017/12/07/a-jobbik-esetleges-kivegzese-mutatja-hogy-mi-var-magyarorszagra-2018-utan/ )

 • Hun Canada:
  OIM* már kissé szenilis.
  Azé nem tud viszaemlékezni 3 napnál messzebbre.
  Ez nem lenne baj csakhát a nyanya másokra keni saját baját.

 • Lehet,hogy megemlítettem,de ugye másokkal együtt,akik szintén nem voltak prostik,csak az ilyen szánalmas és hiteltelen alakok szerint.Nem emlékezhetek minden szánalmas cikkre,de soha nem írtam valótlan,alaptalan dolgot,mint itt “egyesek”
  HunCanadának és a csökkent elméjű Geyzának írtam,akik még mindig nem értik,hogy pártállástól függetlenül sok aljas,és beteg ember
  van itthon és kint is….Na Havas is közéjük tartozott,leszerepelt,megszopta…még a riportert is meghazudtolta!
  Talán bővíteni kéne a szánalmas,beszűkült érdeklődési körüket…

 • OIM* nem említetted de ne is nagyon törd vele magadat, úgysem érdekel senkit…

 • Almási Alma
  (Boda Marcsinak): “Óh, szegény szellem…”

  Kedves Alma, látom, kedveled az oxymoronokat. 🙂

 • Jaj Istenem, édes Mari néni 😀 Ilyet szól lehet, hogy megemlítette… lehet.. persze az is lehet, hogy holnap piros hó esik. De ez viszont ott van kerek-perec, hogy következetlenül hazudozott tegnap is, és hülyeségeket beszélt az idézett saját hozzászólásában. És még ezt is egy “lehettel” elpróbálja maszatolni 😀 Nem lehet, hanem biztosanmegemlítette, tetszik érteni!?.
  Nem mellesleg előre írtam, hogy letojom a Havast, letojom Baukó Évit mindössze az újabb eszement hazugságára világítottam rá, erre menekülésképpen eltereli a témát szokása szerint. Azt hiszi, így elillannak a ostobasággal párosuló hazudozásai? Jaj Mari néni, Mari néni 😀

 • …Hazudozott tegnap is

  /Idézet Hun Canadától/

  Ma még nem hazudozott,de fog…

  /Idézet tőlem bár még nem írtam le sehol.De lehet hogy leírom/

 • De csak azé mert itten éppencsakhogy elmúlt az éjfél.
  OIM* ilyenkor kesshedt ágyában hánykolódik.

 • Hollósy Gerti

  József Attilát idézve a lényeg:

  “Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
  de mi férfiak férfiak maradjunk
  és nők a nők – szabadok, kedvesek
  – s mind ember, mert az egyre kevesebb…”

 • HunCanada!

  VV Évát több más molesztált nő mellett emlegettem,nem magolok be minden sort,mert nem itt töltöm minden időmet….tény,hogy Havas eltünt a süllyesztőben és jogosan,egy cinikus,beképzelt,modortalan hazug alak,de azt hiszem ezt már leírtam! Egyébként Éva hivatalosan dolgozott Havasnak,majd otthagyta emiatt…!

 • Egyébként csak kérdezem,hogy több itteni megszállottnak nincs más szórakozása?se könyv,se film,se újság ?csak a “fórum”?hát nem semmi…..szánalmasak!

 • jaj,jaj szegény HunCanada (néni?bácsi?,vagy vegyes…?)én nem hazudozom,mint itt egyesek,akik bemagolják,hogy mit is kell..mit is írtak!
  Amúgy mindig a cikkhez,a témához szólok hozzá,(amihez jogom van!)nem vagyok “fizetett”acsarkodó provokátor mint itt többen,van aki “fő “és ,van aki “mellékállásban”!
  Na túlragoztuk a dolgot!

 • Ja és én nem provokálok,csupán reagálok a bunkó észlények….
  provokációira!én nem ebből “profitálok”…..!
  Nagy különbség!Már aki érti?….

 • Boda Marcsi,

  “Egyébként csak kérdezem,hogy több itteni megszállottnak nincs más szórakozása?se könyv,se film,se újság ?csak a “fórum”?hát nem semmi…..szánalmasak!”

  MArcsi, ezt szinte naponta leirod, es megis te is visszatalalsz a reklamok alatt. Lehet jobb lenne mindenkinek ha megprobalnal inkabb csak egy dologra koncentralni de az ne az internet legyen. Kerlek menj messzebb a szamitogeptol! Meg! Meg messzebb! Meg csak menj! Messzebb Marcsi!!!!

 • Laszlo Itt foglalkozunk vele, fontosnak érezheti magát, mert nincs rosszabb mint amikor senkit sem érdekel a személye. Itt nyugodtan gúnyolódhat, gyalázkodhat, a nyakon hajítás veszélye nélkül. Ha elveszed laptopját, akkor csak a depressziója marad. Ne legyél kegyetlen, magában átkozódni nem egészséges. 🙂 De gonosz vagyok. 🙁

 • Kenny!
  Szerencsére velem máshol is foglalkoznak,persze jobb körökben,így nincs hiányérzetem,ide csak szánakozni és időnként derülni járok…
  Igazatok van tényleg többször nézek be ide,mint kellene,de azért szerencsére tartalmasabb,értelmesebb szórakozásra is szakítok időt,nyugdíjasként megtehetem.
  Egyébként a baloldali ellenzék “szolid,hiteles,jó modorú stílusát”hozzátok,szegény ellenzéknek csak az ilyen hasonlókra
  telik…na ezért tartanak ott ahol….
  csak az a különbség,hogy ők igyekeznek moderálni magukat,a “győzelem érdekében”bár ez nem mindig sikerül …a parlamentben is figyelmezteti őket a házelnök.Lesznek akik be sem jutnak a választások után…!
  Nos “madarat tolláról,embert barátjáról”……
  A jelenlegi kormány az intelligens,tárgyilagos és normális többséget tudhatja maga mellett,meg ráadásul nem hazaáruló,a magyarok biztonsága az első számukra….ami nagyon fontos!
  Na ennél fogva a jelenlegi állás szerint 57 %-on állnak,míg az
  ellenzék (az összes törpét is beleértve…!!)együttesen még a
  fele %-on sem áll.
  Na tudom “nehéz dolog”talán ezen illene(főleg ha megy…)elgondolkozni,bár már késő és semmin sem változtat ha sikerül!
  Na tényleg megint sok időt pazaroltam feleslegesen,jó filmet nézek!
  Pá és részvétem!

 • Egyébként mindig a vesztésre álló,dühös, tehetetlen alakok provokálják a többséget…..!Én csak reagálok,mint írtam!

 • Kenny, birom MArcsiban, hogy mindennap megtud lepni. Szerintem meg az anyjat is letagadna, ha nem illene bele az Orban, NER es a kepzelt jobboldalisaganak haromszogebe. Hihetetlenul szorakoztato lenne egy forumtalalkozo Marcsival. En ugy kepzelem, hogy a bal kezet es a bal labat mar reg levagatta es buszke arra hogy azota a jobb oldala mennyivel jobban mukodik. Meglatna, hogy balkezes vagyok idegosszeroppanast kapna. 🙂

 • Ja a jobboldali elmebeteg ellenzéket,Vonával az élen majdnem kifelejtettem,akit a saját pártja kíván jó ideje megbuktatni,mostanában szerencsétlen a törököknél már Allah-hoz is(!!!!)
  imádkozott…na ő is becsavarodott!
  Az azért megnyugtat,(bár nem örülök neki)hogy nem csak velem,de több nálam tapasztaltabb,okosabb emberrel is szórakoztok….ami magáért beszél.
  Szerénység nélkül állítom,hogy az itteni fanatikus észlényeknél,nem nehéz okosabbnak,tisztességesebbnek lenni(kivéve a kevés kivételt!)

 • Christopher Adam

  László,

  Lehet, hogy ha legközelebb Magyarországon vagyok, a KMH-nak szerveznie kéne egy élő előadást, vagy vita estet Marcsival az elmúltnyolcévről meg a becsületes, normális fideszes többségről…Talán ha éppen nincsen jó film a tévében, be is vállalná… És szerintem a Pártközpont is áldását adná az egészre, esetleg még szubvenciót is kaphatnánk. Javaslom helyszinként a Mikroszkóp szinpadot, vagy ha sokan leszünk, akkor a Vigszinházat.

 • Boda Marcsi 🙂

 • Boda Marcsi
  2018 január 27
  2:14 du.

  Ez szép vallomás volt. Marcsi, hát ha még pénzt sem kap azért a sok hazudozásért, ostobaságért amiket itt előad, akkor ne haragudjon nincs más szó rá, tényleg egy marha. Mások milliókat kapnak a NER-től, Ön meg ingyen hazudozik nekik. Ezért mondtam, hogy Önt mindenki annak nézi ami: Bolondnak. 🙂

  De reagálok a mai sületlenségeire is azért. Az, hogy néni, bácsi, vagy vegyes … (az mi? ) vagyok és hol élek, otthon-e vagy sem, netán az ISS – nemzetközi űrállomásról állok szóba magával annak milyen relevanciája van mindannak amit Önnel kapcsolatban minden egyes alkalommal legyen bármi is a téma tételesen forrásokkal megcáfolok? Most meg azt hazudja, hogy nem hazudozik, amikor fent ott mutattam be magának, hogy hazudozik… 😀 Marcsi, inkább nézzen filmet, tudja közte van a propaganda tananyag, magoljon egy kicsit holnapra. 😀 Mari-Mari, Mari néni 😀

 • Hollósy Gerti

  Az ilyen és hasonló megnyilvánulások miatt, nem lehetne esetleg a drága Marcsit kollektíven szó nélkül hagyni és akkor talán néha szó esne a témákról is, Marcsi pedig valóban több időt töltene jobb köreiben…

  idézek párat:

  “Kenny!
  Szerencsére velem máshol is foglalkoznak,persze jobb körökben,így nincs hiányérzetem,ide csak szánakozni és időnként derülni járok…
  Igazatok van tényleg többször nézek be ide,mint kellene,de azért szerencsére tartalmasabb,értelmesebb szórakozásra is szakítok időt,nyugdíjasként megtehetem.
  Egyébként a baloldali ellenzék “szolid,hiteles,jó modorú stílusát”hozzátok,szegény ellenzéknek csak az ilyen hasonlókra
  telik…na ezért tartanak ott ahol….”

  “Na tényleg megint sok időt pazaroltam feleslegesen,jó filmet nézek!
  Pá és részvétem!”

  “Egyébként csak kérdezem,hogy több itteni megszállottnak nincs más szórakozása?se könyv,se film,se újság ?csak a “fórum”?hát nem semmi…..szánalmasak!”

  Ki a bánat ez a zakkant NERimádó, unatkozó nyugdíjas, hogy megteheti, hogy szétverjen és méltatlanná tegyen egy egész fórumot?

 • Marcsi, szerelmem, tedd már el a laptopot és gyere be a hálószobába! Késő van már. Itt várlak rád narancssárga selyem pizsamában, tudom ez a kedvenced! Kigombolom, ha szépen kéred!

 • Laszlo Biztos vagyok benne, hogy szerelmes Orbánba. Álmában ül az asztala alatt pitizve, de nem kap egy pici morzsát sem tőle, csak megvetést. Mert trollokra szükség van, de tisztelet nem jár nekik. Ezért utána idejön gyalázni minket, ez a bosszúja és a reménye, hogy holnap mégis leesik egy morzsa, vagy legalább beletörli szerelme tárgya a cipőjét. Szomorú sors, akármit is mondsz.

 • Christopher Adam Vállalná. Első két percben elmondja, hogy milyen senkik vagytok, majd kifogy a szókincse. A vitát ezzel lezárja és elmegy mert kezdődik a Szulejmán 1526-ik része.

 • KEnnny 😀 😀

 • Hollósy Gerti Ne máááár. A nevetés jót tesz, olyan jót mulatunk rajta. Tudom nemtelen, de mindenkinek kell egy kis szórakozás. Ő meg önként jön a pofonért.

 • Istenem,mennyi lekötelezett,és főleg szellemes “pártkatona” van itt…..és milyen fürgék,gyorsak!
  Orbán jót röhögne az idióta vádakon,de én is ezt teszem…..
  Mint írtam én nem politikából,hanem a tisztességes munkám utáni nyugdíjból élek és szerencsére semmiből sincs hiányérzetem!
  Amúgy régóta többen titkolják a nemüket,foglalkozásukat,hol élnek.. vajon miért?nem véletlen,talán van rá okuk,de ennyi idő után levontam a megfelelő konzekvenciát….már nem érdekel!
  ha nem provokálnának,nem kellene a válaszaimon csámcsogni….
  Meg ugye állítólag egy “demokratikus fórumról” beszélünk,vagy tévedtem volna…..
  További jó őrjöngést kívánok!

 • Egyszer a Puzser meselte, hogy egy radiomusoraba betelefonalt egy szkizofren no es masfel oraig szoval tartottak, mert amugy senki nem hallgatta a musort, de a studioban meg mindenki megmamorosodott attol, hogy egy igazi skizofrennel beszelgetnek.
  En kb. ugyanezt erzem, minden nap megmamorosodom amikor Marcsit olvasom. Tudom, hogy nem kellene es hogy tragikus, de ugyanakkor szinte mar vicces is.

  Chris,
  Halal komolyan gondolom, hogy jo otlet egy interju, Youtube-on kozbetitve vagy csak ugy felvenni egyet. Igazi gyongyszem lenne az utokornak.

  Kenny a szulejman nagyon vicces volt 🙂

  HunCanada, nagy respect a mindennapi munkaert amit ebbe a nobe belefeccolsz. Ha ez nem lenne Marcsi sem tudna a lejobb formajat hozni.

  Tenyleg kellene egy kanadai forumtalalkozo.

 • Marcsi, remélem nem hagy itt bennünket azért?! :O Ön nélkül nem tudunk őrjöngeni, mert Ön az őrületünk forrása. Hogy értse Ön egy őrületes személy. Ha nincs itt, akkor csak érdemi vita kerekedne és a lényeges dolgokról ütköztetnék meglátásainkat, és cserélnénk eszmét.

 • Gerti:

  Hollósy Gerti
  2018 január 27
  4:17 du.

  Egy csavarra jár az eszünk.
  Én probálkozok tegnap óta ezzel a dologgal.

 • Laszlo, köszi, de nem nagy munka. Pontosan tudom Marcsi összes elmúlt 4-5 évnyi hozzászólását. Itt van a fejemben. Hát lehet azokat elfelejteni? 😀 Igen, Marcsi láthatóan a nulláról is képes egy lefelé ágazó hazugság és butaság spirálba egyszerre tévedni, egy “elnézést valóban tévedtem” mea culpa maxima mondat helyett 🙂 Komolyan vicces. Még, hogy őrjöngünk? Szerintem ez maga a Vígszínház amit Marcsi előad.

 • Laszlo:Mé?
  Van neki formája ?

 • Na vége egy tartalmas jó filmnek(amúgy nem nézek sorozatokat:a nagyon gyengék kedvéért már többször leírtam!!!)
  Örülök,hogy a baloldali “munkásosztály” ilyen későn is dolgozik…biztosan megéri!
  Na megyek pihizni,mindenkinek hasonlót kívánok,hogy a későbbiekben is legyen energiájuk értelmetlenül vádaskodni,…
  jó tesz a vérnyomásomnak…bár időnként annyira közömbös vagyok a sok hülyeséggel szemben,hogy kénytelen vagyok kávét inni….persze nem ilyen későn!

 • Marcsi coming out-ja:

  “Szerencsére velem máshol is foglalkoznak,persze jobb körökben,így nincs hiányérzetem”

  Koszonjuk Marcsi, mar tudjuk mibol van az a tisztesseges nyugdij 🙂

 • Önök csak azért piszkálják a Boda Marcsi programot, mert irigylik! És nem alaptalanul! Mármint azt a gyereket aki az általános iskolai informatika órákon fölcsipegetett tudásával ilyen jópofa, mulatságos szoftvert tudott összehozni.

 • Kérdés hogy jobb avagy balkézzel foglakoznak e vele.
  Éshogy mutató, avagy győrűs ujjal…

 • Belzebub:
  Akkor mégiscsak OIM*bot ?

 • Belzebub Akkor ezert irja ki allandoan Marcsira a virusirtom, hogy karantenbe tette?

 • HunCanada, Sajnalom, hogy ez a 4-5 ev kimaradt nekem, de most mar teljes eletet elek ugy erzem.

  Geyza, ugy gondolom, hogy a 10-es skalan a 8-as es felettire es a 2-es es alattira edemes idot vesztegetni. Marcsi a 2-est elengedett kezzel es csukott szemmel is tudja, de kilehet belole hozni az 1-t is siman.

 • Kenny:
  Szegény karantén…

 • Na nem semmi,hogy itt mindenki velem foglalkozik,a cikk helyett…büszke is lennék rá,ha nem ilyen tehetetlenül
  “sziporkázó” észlények lennének…..
  Sebaj,itt erre telik…

 • Boda Marcsi
  2018 január 28
  12:28 du.

  Látja Marcsi mekkora sztár lett MAgából!? 😀 Ahogy Laszlo mondja, azokkal érdemes foglalkozni akik elütnek az átlagtól. Ki felfelé, ki lefelé és Ön nem találja ki merrefelé lóg ki a sorból. Hacsak nem elolvassa Laszlo skáláját fentebb.

 • Marcsi, valld csak be hogy jolesik es hogy ilyenkor kicsit elerzekenyulsz!

 • Hollósy Gerti

  Akkor mától nálam Boda Marcsi indexen van.

 • Hat azert , eleg szomoru, hogy a forumnak nincs mas szorakozasa, mint egy regi tagot cikizni.
  Mindenki jogaban van magaban nezni, hogy mivel jobb, mivel tobb mint a beiro!
  Ez egy szabad orszag es szabad forum.
  Mindenkinek JOGABAN van, sajat velemenyet kinyilvanitani.

 • Figyelo,

  Mi is ugyanerre a jogra hivatkozva baratkozunk Marcsival.

 • Laszlo, en nem baratkozom vele mint ti. Semmi kozos velemenyem nincs vele. Viszont nem cikizem ot egyedeul itt a forumon. Latom, meg mindig nem ismerik egyesek a szabad szolas szabadsag ertelmet.

 • Laszlo Ezt a “baratkozas” szot kar volt forszirozni, most rankeg. Brrrr.

 • Ejnye Figyelő!
  Azért sok dologban volt közös véleményünk…. és én is hozzászóltam
  többször a jó észrevételeidhez……..
  Miattam nem kell szégyenkezni senkinek,letagadni,hogy több dologban azonos a véleményünk,persze azért sem,hogy
  sokan veled szemben is sértő,lekezelő hangot ütnek meg…..
  Ráadásul én itthon élek és egyenesben tapasztalom a valóságot
  a tényeket!
  A sértegetést azon kezdeményezik általában,akik tényeket nem ismernek!

 • Figyelő!

  Az tény,hogy nem vagyunk barátok(csak a fórumról ismerjük egymást),de az,hogy ne lenne közös véleményünk sok dologról,az
  Te is tudod,hogy nem igaz(már a sok hasonló hozzászólásunk alapján)
  Különben én nem csak a véleményem mellett tartok ki,hanem olyanok
  mellett is nyíltan kiállok,akiket szintén többször lekezeltek,sértegettek mint téged!
  Na ennyit a “szolidaritásról”,védelemre meg köszi,nincs szükségem
  egy ilyen fórummal szemben.
  Na nem vagyunk egyformák…

 • Kimaradt:
  Figyelő!
  Biztosan,hogy jó szándék vezetett,hogy meg akartál védeni,amit köszönök,(bár ezek az emberek nekem nem számítanak)de a mellettem való kiállás jobban esett volna….biztosan érzed a különbséget?
  Remélhetőleg a jövőben is cserélünk véleményt,mint eddig?!

 • Marcsi, ne is haragudj, de en voltam egyedul a vedelmedben,> Nekem nem is lehet az a velemnyem mint neked, aki 6 ezer km. tavolsagban el.
  Orbant egyszer lattam evekkel ezelott mikor Montrealban is jart.. Ha megtapasztalnam az uralmat sajat szemlyemen, akkor tunek esetleg mondani partatlan velem;nyt.

 • Kisbodából feltörni láccik a honleányi bú.

  (Géjza egy könnycseppet morzsol szét szeme sarkában: Egyet és nem többet,)

 • Na, pont erről beszéltem az imént a másik poszt alatt, hogy már az értelmezéssel is sajnos bajok vannak és így rendszerint elúszik a mondandó. Marcsi besértődve félreérti Figyelőt, aki voltaképpen megvédte Őt. 🙂

 • Maarcsi, sajn’lom, hogy oszinte voltam> Viszont keresztenyi szellem vezenyelt arra engem, hogy mar egyszer valaki melled alljon. Ha ezt te nem erted, akkor sajnalom.

 • Nehéz idők járnak a mai kormányunk feltétlen híveire. Eddig csak hagyján, a kormánykommunikáció az egyszerű, hívő lelkek számára elfogadható volt. Most azonban egyre több ökörség, egyre több szarvashiba, egyre több szembeszökő ellentmondás jelent meg ezen a területen. Ne gondoljuk, hogy ezeket is mind olyan könnyen magukévá tudják tenni… Szóval ilyenkor emelni kell a hangon, sértődni és főleg sérteni kell, egyre erőteljesebben. Bizony, manapság már nemigen elég a reklámidő a tévében arra, hogy megerősíthessék a saját bizonytalanságukat…

  Egyszóval, kérünk egy kis empátiát!
  És vegyük figyelembe azt is, hogy ez a helyzet áprilisig a végtelenségig elfajulhat…

 • Laszlo
  2018 január 27
  3:57 du.

  “…Hihetetlenul szorakoztato lenne egy forumtalalkozo Marcsival. En ugy kepzelem, hogy a bal kezet es a bal labat mar reg levagatta es …”

  ..aztán javasolná, hogy “Na jó,egyezzünk ki döntetlenbe!”
  (Gyalog galopp) -:))))

 • HunCanada Marcsi nem ertette felre. Figyelo Marcsi szolasszabadsagaert allt ki, de elhatarolodott Marcsitol. Marcsi viszont elvarta, hogy Figyelo a velemenyevel is vallaljon kozosseget. A voltakeppen serti.

 • Kenny!
  Ne szóljon bele olyan dolgokba amihez semmi köze!
  Figyelőre és rám tartozik a dolog(akit maximálisan tisztelek,és neki válaszoltam.
  “Minden lében két kanál” szövegelőkre nincs szükségünk,maga és a hasonlók(HunCanada..) foglalják el magukat valami értelmesebb dologgal,vagy ha “nem megy” egymással……

 • Boda Marcsi Akkor elmagyarázom. Ami a kommentfolyamban leíródik, az közügy. Az ír hozzá, aki akar. Te állandóan belekotyogtál az életembe, akkor nem ötlött ez a fejedbe?. Idáig világos?
  Ha magányügyben akarsz írni, akkor kérd el az e-mail címét. De miután világosan leírta, hogy semmiben nem egyezik a véleménye veled, így aligha kapod meg. Egyedül maradtál, keményen megküzdöttél érte. Így jártál kedves Marcsi. Sajnos Te leszel az utolsó, akinek a tanácsát kérni fogom, menj szépen TV-t nézni.

 • Na mindenki megkapta a magáét Marcsitól, aki meghagyta a kussoláshoz való jogunkat és pásssz. 🙂

 • Igen. Lepjunk tovabb!

 • Bizony lépjünk tovább a konzekvenciákat kristálytisztán le lehet vonni.

 • Én normálisan,kulturáltan megírtam a véleményem Figyelőnek és
  nem “szúrtam” le,nem szeretem ha kiforgatják a szavaim!
  Megint nagyon “demokratikusan”kötekednek,beleszólnak egyesek,nem én kezdtem!

  Viszont lenne egy kérésem,nemrég (most este!)írtam egy észrevételt egy cikkhez,amiben Figyelő,Kenny,Marosi és Szikszai
  leveleztek többnyire!
  Sajnos valahogy eltűnt a cikk…..pedig nem töröltem,telefonom volt,itt hagytam a gépet,most csak a régebbieket és más témájúakat találom,kérem ha lehet küldjék el ismét,hogy mind a hozzászólásom,mind az esetleges válaszokat elolvashassam!
  Köszönettel:Marcsi

 • Kenny!
  csak megjegyzem,hogy én alapból a cikkekhez szoktam hozzászólni,és ezután jönnek a kötekedők,akik velem foglalkoznak,folyamatosan,….én csupán erre reagálok,válaszolok amihez jogom van,mint bárki másnak!

  MÁS:

  sajnos nem emlékszem a cikk címére,rögtön a hozzászólók észrevételeire válaszoltam,ilyen még nem történt velem,hogy eltűnt volna…ha lehet küldjék át ismét!

 • Igen!
  Köszönöm,ha elküldöd!

  Marcsi

 • Boda Marcsi Ha rákattintasz elméletileg kinyílik.

 • Laszlo:
  Jó hogy szólsz!
  Így mostmár tudom hogy barátkozok OIM*.-mal

 • László Nem láttam bocs. Jó, ne legyen bűncselekmény a kilógó pénisz, de akkor legyen jogom egy baseball ütővel elégtételt venni a nőrokonomat ért megszégyenítésért. Akkor rendben is van.
  Nem hiszem, hogy ez feminista kérdés, ez simán a macsó állati viselkedés. Ha nem verik bele az orrát, hogy ilyet nem szabad, akkor jön az egyre pofátlanabb viselkedés. Úgy gondolom, ha a férfinek bármilyen hatalma van a nő felett mikor ezt csinálja, akkor bűncselekmény, az hatalommal való visszaélés. Azért az érdekes, hogy a férfiak ezt csak az alárendelt nővel merik megcsinálni, aki retorziót tud vele szemben foganatosítani, ott nem divat. Tudom van nő, aki vagányan megszégyeníti az állati kant, de ez nem megkövetelhető viselkedés.

 • Kenny!
  Köszi megtettem ,de külön oldalon nem jelenik meg..csak ezen a cikken keresztül.
  Még egyszer köszönöm a segítséged,újabban sok gond van a gépemmel,meg elismerem,hogy nem vagyok egy számítógépes zseni….
  ,de ilyen még nem volt…lehet,hogy valamit elnyomtam,elszúrtam..
  Ismételten köszönöm a segítséged!

 • Boda Marcsi Jelöld ki a kék szöveget, és másold be a keresőbe. Ott akkor kinyílik rendesen.

 • Kenny,

  Igy mar nekem is oke. Csak ugy latom mostanaban atbillent a merleg a masik oldalra. Remeljuk lesz egyszer egy egeszseges egyensuly. Van hova fejlodni az tuti.

 • Figyelő!

  Igen,lépj tovább….nem kell velem foglalkozni,de a lelkiismereteddel és a múltaddal ,gondolom igen?….
  besoroltál….,semmi gond,én a “régi Figyelőt”tartom meg az emlékezetemben!!!!!
  Lehet,hogy régóta félreértettelek,sebaj,elfordul az ilyesmi,nem ez az első csalódásom,és nagyon edzett vagyok….
  Minden jót “odakint”ne aggódj az itthoniakért,megoldjuk….!

 • Boda Marcsi
  2018 február 1
  4:58 du.
  Figywlo az aki mindig volt. Ha mas is a velemenyem sokban mint a tied, megis ;en vedtelek meg akik teged bantottak.
  Probalj nem it;elkezni emberek fwlwtt igen gyorsan, meglatod, kevesebben fognak bantani.
  Ha en megbantottalak volna akaratlanul, elnezesedet kerem.

 • Figyelő!

  Nem bántottál meg és én sem akartalak téged,csak emlékeztem
  pár véleménycserére!
  Köszi,hogy próbáltál megvédeni…,de ugye nincs kitől….
  Továbbra is szimpatizálok veled,a primitív,acsarkodó,vádaskodó
  ellenzékiek,meg nem érdekelnek,szerencsére többen vannak, akikkel
  hasonló nézeteket vallunk,meg csak ráadás,hogy az itthoni “helyzet” maximálisan engem igazol,nem izgulok se a kinti,se az itthoni kártékony kisebbség miatt,kiegyensúlyozottan élek és szerencsére sok más dolog is érdekel a politikán kívül!

 • Általában Mindenkinek!

  Volt anno egy botrányos Simon Gábor ügy,külföldi bankszámlák,pénzmosás,gyilkosságok stb…..,és most is van egy Simon ügy(napjainkban!)

  Simon József Orbán Viktor lelövésével kapcsolatos értekezése….
  Érdekes,hogy az MSZP ennek ellenére sem zárta ki…
  Na mindkettő szoci volt,az utóbbi szerencsére önként kilépett a pártból…(a sok felháborodott tiltakozás,vagy netán a “lelkiismerete” miatt)
  Na ennyit a feltörekvő MSZP-röl röviden…..!

 • HunCanada és a hasonlók!

  Tévedés nem kell kussolni,(sem beleavatkozni mások levelezésébe)de ugye nekem sem.kell……
  csak néha elgondolkozni, az itthoni tényeken,valós helyzeten,önkritikát gyakorolni,de előtte “nem tilos” hiteles forrásból tájékozódni,mielőtt leégnének…..
  Na búcsúzom,elmentem!
  Ennyi elég is volt!

 • Justin Trudeau interrupts woman during Q&A when she used the word “mankind.” He recommended that she say “peoplekind” instead.

  Ez az a gender forradalom amitol en felek, ez meg csak a kezdet, amikor szavakat nem lehet hasznalni mert az nem politikailag korrekt. Nem a mondanivalot nezi, hanem a szot cenzurazza.

 • Laszlo, igen ezzel egyetertek.

  Justin meg buta, de nagyon.

 • Laszlo:
  Fene a gusztusodat barátkoznál inkább egy döglött angolnával.
  Még az is gusztább mint ez az OIM*

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.