Németh Szilárd a szögek bajnoka

2018 február 22 11:18 de.8 hozzászólás

Bréking! Németh Szilárd szögbe nyúlt! De kihúzta, kezelte a saját szöghelyét, és nem ment el a sürgősségire. Mert ő ilyen kemény legény. Úgyhogy nincs is semmi probléma az egészségüggyel. Csak túldimenzionáljuk. A temető különben is tele van sikeres szimulánsokkal. Meg azokkal, akik velük születve hordozták a hajlamot a halálra.

(Németh Szilárd a kampány alatt is talál időt főzni…)

Egyébként persze lehet, hogy velünk született probléma, hogy orvoshoz járunk. De ez azért lehet, mert nem mindenki olyan univerzális zseni, mint Németh Szilárd. Elvégre aligha kétséges, hogy amennyiben leszakad a plafon a mondásai nyomán, akkor vakolókanalat ragad, és visszaépíti. Ha kell egy új sámli, akkor kalapácsot fog, gyalut, faesztergát, és nekilát sámlit eszkábálni. Valamint minden ruháját maga varja, és a birkákat is maga tenyészti hozzá, Az utóbbiaknak személyes példát mutatva legelésből. Ha pedig a vakbele elkezdi halálra röhögni magát, akkor előveszi a nagypapától örökölt bugylit és meg is műti magát. Ott hátul a fészerben. A frissen esztergált széklábakba kapaszkodva, illetve a maga foncsorozta tükörbe bámulva.

A többi ostoba halandó meg rohangál az orvoshoz. Mindazok, akik mégsem szeretnék magukat megműteni. De még a gyermeküket, illetve a szüleiket sem. Még akkor sem, ha az egészségügy állapota lassan azt sugallja, hogy a műtéti önképzést is célszerű lesz felvenni a képzési palettára. Meg a nemzeti fakírképzést is. Annak érdekében, hogy bárki, bármikor szögbe nyúlhasson, illetve ülhessen. Netán fekhessen. Esetleg a vasmenyasszony karjaiba vetve magát. A kormánypárt alelnökének nagyobb épülésére. Ennyit a szögekről. Illetve még annyit, hogy érdekelne Németh Szilárd véleménye abban az esetben, ha az a szög nem egy mondabéli, hanem egy olyan százas darab, ami egy ganés úton megy a lábába úgy, hogy a felül kandikál ki lábfejéből. De nem is ragoznám. Németh Szilárdból kinézem, hogy simán megpróbálja otthon kikezelni, és az amputációt is megoldja okosba’.

Azért mégis jobb lenne, ha az, akinek görcsrohama van, fájdalmai vannak, vért hány, az bizalommal fordulhasson orvoshoz. Egyébként akár egy szögbenyúlás esetén is. Mert még az utóbbi esetben is célszerűbb lehet egy gyors szakorvosi ellátás, mint pénzfeldobással tippelni a sérülést okozó műtárgy mikrobiológiai állapotára. Arról nem is beszélve, hogy amikor valaki felelősséggel tartozik a másik emberért, akkor különösen szeretne mindent megtenni, amit tehet. Szülőként, társként, vagy az idős szüleit gondozó gyermekként. Mert az ember már csak egy ilyen, szolidáris hordalétre szocializált, társadalmi lény. Természetesen nem vonva kétségbe, hogy Németh Szilárd nem ilyen.

De azért nem kell ebből sem messzemenő következtetéseket levonni. Már csak azért sem, mert könnyen előfordulhat, hogy Németh Szilárd szög-történetében pont annyi igazság van, mint az egyéni nyugdíjszámlákban, a rezsicsökkentésben, és megannyi másban. Egyébként nem zavar, ha egy kormánypárti politikus nem ért, a széklábaktól a vakbélműtétig, mindenhez, illetve nem nyilatkoztatja ki a tutit sem. Az sokkal jobban, hogy ahhoz sem nagyon értenek, a nagyotmondásokon kívül, amihez kellene érteniük.

8 hozzászólás

  • György Molnár

    A WWF új emlős állatfajt talált Magyarországon, a síkvidéki gorillát, amely díszpéldánya itt látható a képen…..Elég sok példány él belőle nálunk, most éppen a jövő táplálékairól beszéltek egy összejövetelen a másik gorillával, amelyik Karcagról származik és éppen miniszteri posztot tölt be a Fidesz-gorillák között. Szerintük majd rovarokat és férgeket kell ennünk, ha jön pár migráns hozzánk. Hogy az az 5-600 ezer honfitárs mit eszik Londonban-Berlinben-Bécsben, akik ezek elől a férgek elől hagyták el hazájukat, arról nem volt szó…..

  • György Molnár
    2018 február 22
    2:29 du.

    Meg aggódnak az olyan hagyományos magyarosch konyháért, amelynek éke a csülökpörkölt:
    Disznó (a rövidlábú házi sertés tutira nem gyalogolt Etel-közben), paprika, illetve krumpli (amerikaiak), bors (India, Észak-Afrika) nélkül. Utána kávét sem isznak (É-Afrika).
    A termesztett búza őse is részben afrikai, illetve föníciai (ma Izrael).

    Tehát inas marhát, illetve nem kevésbé inas vadat esznek sóval, és murokkal, kigyóhagymával egybefőzve, erdőszéli vadárpa kásájával.

  • Andrew_s :
    Dehogyisss !!!

    Nyeregalatt puhított Gyurcsányt esznek !
    Magyarossssan elkészítve.
    Őrölt árvalányhajjal.

  • Inkabb letagadnam, hogy magyar vagyok, ha ilyen lett volna egy osom.
    De szerencsere nem. Megerne egy DNS vizsgalatot elvegezni ezen a kriaturan.
    Mindenesetre jo hogy van, letezik, mert ez pontot tehet egy regota huzodo polemiara – hogy Darvinnak van e igaza, vagy Mozesnak. Ilyen emlostol biztos nem szarmazhat az egesz emberiseg.
    A tortenetben csak annyi a szornyu, hogy ez meg jo nehany evig a magyarsag meghatarozo szemilyisege lessz. Nincs semmi ketseg efelol. Sajnos sok rokoni allat van belole a keritesen belul. Mert ezek korbe fogjak keriteni az egeszet…

  • Latva tobb mai magyar politikusok kepeit, ketsegtelenul az izlam bevandorlok genetikai fel-lendulest jelenthetne a magyaroknak.
    Persze a variaciok semmiben sem artalmasak.
    Minden esetekben barmi valtozas a tarsdalmakban, kozgazdasagokban,tarsdalami szokasokban,idegen nemzetek szokasai, kepessegeik, mindeg mindenutt serkentenek valtozasokat es serkulo alakulasokat.
    Amig az korlatozott mertekekben tortenik ketsegtelenul a haladas jele lenne ottan.

    Latott valaki is Nemat Szilardhoz hasonlo pukkado pofat Syriabol?

  • „Vigyázat, mert röhögök .. Szólt Géjza komoran”

    /Erich Kästner után szabadon/

  • Rájuk szavazott 10-ben és 14-ben az emberek azon önkívületben élő része, akiknek ők a szívük csücske. Anyagi és más előnyt ezek a fidesz szavazók ugyan nem kaptak, csak szeretik a kis zsiványokat, akikből már sokan közepes és nagy zsiványokká nőttek. És a mákony ma is hat. Csak az Isten mentse meg kis hazánkat az 50%-tól. Majd az unokáink fognak szidni, hogy ekkora barmok voltak a felmenőik.