Soros nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket

2018 február 28 5:41 du.32 hozzászólás

Bencsiknek elege lett a sorosozásból

„Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.” Bencsik Andrástól származik ez a kijelentés, az Echo TV sajtóklubjában mondta a Demokrata főszerkesztője. Két nappal az orbánizmus ottani bukása után.

Bencsik Andrásnak nem az a baja a sorosozással, hogy nem igaz, és a legalapvetőbb emberi ösztönre, a félelemre, valamint a butaságra épít. Amíg Hódmezővásárhelyen „rendben mentek” a dolgok – értsd: a Fidesz hatalma öröknek látszott – addig Bencsiknek sem volt baja a sorosozással. Nézte ő is a plakátokat, látta a lapokban a kormányhirdetéseket, és magában bizonyára jót derült rajtuk.

Ezek a barmok biztosan beveszik, gondolta magában.

Aztán ezek a barmok nem vették be. Más barmok talán igen, mert a félelem nagy úr, a butaság meg még annál is nagyobb, ám a hódmezővásárhelyiek most nemet mondtak a gyűlöletre.

Persze főleg a lopásból lett elegük, az verte ki náluk a biztosítékot. A Lázár János családjának földjei közé épült titokzatos kastély, az Elios céggel kapcsolatos visszásságok (visszafogottan fogalmaztunk), de talán a sorosozással is tele lett a hócipőjük. Mert bár közel élnek a határhoz, és sokan a saját szemükkel is látták 2015 nyarán a menekültáradatot, de azt is tapasztalták, hogy azóta alig jönnek, és akik mégis, azok sem nálunk kívánnak letelepedni.

Senki sem akarja elvenni a munkánkat, a kultúránkat, senki sem akarja nem tisztelni a törvényeinket.

Vagyis, ez utóbbi nem teljesen igaz. Vannak, akik nem tisztelik a törvényeinket, de ezek az emberek nem a migránsok között keresendők. Bencsik András magyar párttársai azok, akik nem tisztelik a magyar emberek törvényeit.

Erre az igazságra döbbent rá a Demokrata főszerkesztője a vásárhelyi narancsos bukta után. Bencsik tulajdonképpen azt akarta mondani, hogy abba kellene hagyni a lopást. De ennek még nem jött el az ideje, így, első lépésként, maradt neki az, hogy a sorosozás bunkóság.

Soros György tündöklése és bukása

Eltűnt a plakátokról az újsághirdetésekből Soros György fényképe és ezzel együtt a felszólítás, hogy meg kell őt állítani. Az egykor a Fidesz mai vezetőit is támogató 87 éves magyar származású fotójával és róla szóló szövegekkel nemrég még Dunát lehetett volna rekeszteni, ám a vasárnapi óta alig lehet látni valahol.

Soros György már nem téma. Budai Gyula tegnapi sajtótájékoztatóján ugyan időlegesen előkerült, de ez feltehetőleg annak tudható be, hogy a volt feljelentésügyi biztost elfelejtették értesíteni a változásról.

Márpedig fontos tudni, hogy aktuálisan ki az ellenség és ki a barát. Kit kell szeretni, és kinek kell nekimenni.

Lehet, a Fidesz központban úgy ítélték meg, hogy kissé túltolták s biciklit, és ez a 87 éves idős úr nem alkalmas arra, hogy a magyarok a tőlük elvárt szinten és minőségben gyűlöljék.

A migránsok még maradhatnak, mint elsőszámú közellenség, Brüsszel véleményes. Bennük még van valamennyi tartalék, tőlük valószínűleg továbbra is meg kell védeni az országot. És ki más lenne, aki megvéd bennünket, mint a kormány?

Soros azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért megbukott. Egy ideig jó ellenségnek számított, de az utolsó időkben egyre rosszabbul teljesített. Talán mert a magyar emberek, bármennyire is szerették volna, nem voltak képesek elhinni, hogy minden rossz miatta van.

Hogy, Orbán Viktor miniszterelnök veje azért állhat – a szó szoros értelmében fényűző módon –  mert Soros rosszat akar a magyaroknak. És Mészáros Lőrinc sem azért keres még álmában is milliókat, mert Soros György a magyarok elleni gaztettekben mesterkedik.

Soros György megbukott. Új ellenség kerestetik.

Föld S. Péter

32 hozzászólás

  • Nekem mind ugy tunik hogy inkabb belattak hogy az nem sikereskedett, s sok penzbe is kerult.
    Valami mas modszerre koltik majd azt a penzt.

    Ez a politika. Ez igy megy am. Majd hozza szoknak egy par tucat valasztasok utan.
    Mindent a gyerek-cipoben kell kezdeni !

  • Bencsik mondja: „Azt hiszem, hogy abba kéne hagyni ezt az elemi iskolai szintű sorosozást például, Stop Soros, meg egyebek. Ezek jópofák, de a magyar társadalom ennél intelligensebb.”

    De azért eddig hülyének kellett nézni az embereket ezzel a propagandával több éven át. Marcsit például nagy sikerrel tekintik ostobának, Ő az etalon, hogyan lehet az agysejteket leépíteni! :)) Mert, hogy semmi változás nem lesz, nyomják tovább, sőt a CÖF két napra rá, hogy ezt mondta, hogy abba kéne hagyni, alig pár órával ezelőtt a facebook oldalán tovább sorosozik. Marcsi örülünk? :))

  • Ejjj há mán a Sorosban se bízhat az ember?

    Most mi lesz akkó?

    Ki fog adni a „saját lábon állóknak” zsebpénzt?
    Fegyverre, paripára, nőre ??

  • Jajistenem… Már a Hóbagoly is… és az ORIGO-ban? Hová leszünk így? 😀 😀

  • Most, mától az ENSZ a soros, vagyis a Soros. Na szóval a soron következő Sorosista ellenség 😀 😀 a kormánypropagandában.:DDD

  • Reszemrol nem itelem meg sehogy Sorost, mert nem ismerem, penz nem erdekel stb. Viszont az felteltlenul kintrol lathato, hogy Soros a mai magyar kormanyt leakarja valtani, es olyat akar a kormanyon, aki neki tetszik,. Ezen dolgozik, hogy sikere lesz e nem tudom?.

  • Orsós Elemér

    Na jó ha kivesszük szegény 87 éves öreg embert a jelzői szerkezetből, mert valószínű nem az ő agyában pattant ki a szikra, nem személyesen ő koordinálja, finanszírozza, navigálja mégha minden jel erre is mutat, akkor mégis kihez vagy mihez lehet kapcsolni ezt a letagadhatatlan TERVET, mert egyértelmű, hogy LÉTEZIK, nem spontán, irányítás nélkül indult meg minden irányból szinte egyszerre ez az ingyenélésre, beigért és ezért követelhető Kánaánra felcukkolt aranyhorda? És miért pont Európát szemelték ki a leamortizálásra? Mi célból és kinek a hasznára? Kedves Bácsik és Nénik, még senkiben nem merültek fel ilyen ovodás értelmi szintet is alig meghaladó berzenkedő kérdések?

  • Orsós Elemér
    2018 március 1
    4:38 du.

    Kedves Elemér, hát hogy írhatsz ilyet? És Nagy Gyula? Lehet, hogy te nem olvasod Nagy Gyulát? Öreg hiba…

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2018 március 1
    5:06 du.
    Kedves Alma, hát hogyne olvasnám, csak fáraszt, hogy fél nap mire kikódolom, mert nem meri eccerü, érthető magyar nyelven a túlmisztifikált igazságait a tudatlanoknak is érthető módon papirra vetni, pedig már volt olyan korszaka, amikor ez frappánsan sikerült.

  • Nem jól állsz hozzá Orsoskám.
    Idézzed fel Adyt, persze kissé szabadon:

    Kód és dekód fia vagyok én…

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 1
    7:05 du.
    Jobb ma egy Enigma,
    mint holnap egy Nagy Gyula!
    (Ne haragudj Gyula! 😀 )

  • Nadeviszont ezzelszemben!
    Ma reggel állítólag Miviktorunk a szokásos péntekreggeli szózatában kifejtette, hogy a választás tétje nagy, mert ha a Soros és bevándorláspárti ellenzék kerül hatalomra, a magyar nők elveszíthetik a nyugdíjukat.

    Hát, ilyen ez a szelavi itt nálunkfelé…

  • Elcsi:
    Azt ugye hallottad hogy az egész kémhistória csak kitaláció volt körötte?
    Hogy MEGSZEREZTEK egy ilyen masinát, hihhhetetlen nehézségek árán.

    Magát a gépet a huszas évek végétől kereskedelmi forgalomban árúsították a németek, igaz tudomásom szerint kevesebb tárcsával.

    A hangsúly tehát nem a gépen hanem a beállításokon volt.

    Még édekessége a kérdésnek hogy a németek NEM VOLTAK TISZTÁBAN a kódolás matematikai alapjaival.

    Egy ügyes és nyílt értelmű irodagép-technikus találta ki az eljárást a huszas években és nagyon bevált.
    Annyira hogy a háború után a Varsói Szerzödés hadereje is használta egy darabig.(Emlékeim szerint)

    A Háború alatt a németek azt az újítást vezették benne be , hogy a kódtárcsákból kijövő impulzussorozatot VISSZEFÉLE ismételten átvezették a gépen !!!
    Arra gondoltak hogy ezzel duplájára nő a titkosítás mértéke.

    A következmény: Kb. fele annyi idő alatt fejtette meg Bletchley-ben a Turing gép a levett rádiógrammokat.

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 2
    5:34 de.
    Geyzi, köszönöm! Jó pap is holtig tanul, hát még a rossz!

  • Ezt a levelet kaptam ma emailen….

    Subject: FW: Soros György levele a magyarokhoz

    MAGYAR VOLTAM, MAGYAR VAGYOK és MAGYAR leszek, míg élek..!

    Bár ezek, akik most vannak kormányon, szeretnének látni felravatalozva és akkor örülnének, mert nem volna senki a világban, aki merészelne nekik ellentmondani… Gyűlölet járja át Magyarországot, és nem sok hiányzik ahhoz, hogy most már nyíltan ki merjék jelenteni, hogy ki maradhat és ki nem! Ismét állnak a kerítések – amelyek szükségesek az invázió megállítására – azonban látnia kell mindenkinek, hogy most már a MENEKÜLÉS ÚTJÁT is elzárnák azok elől, akiket ellenséggé nyilvánítanának. Listákat készítettek és készítenek, akikkel le kell számolni. Fasiszta megoldás, és technika. Így kezdődött a zsidók deportálása, majd ledíszítése is, amit nekem is viselni kellett, – a sárga csillagot.

    Magyar voltam abban a pillanatban, amikor megszülettem 1930 augusztus 12.én Budapesten.

    Igaz, vallásom IZRAELITA volt, de itthon, a fasiszta nácik csak büdös zsidónak neveztek minket. Magyarok voltunk szívvel lélekkel. Talán még jobbak is, mint azok, akik akkor és most is annak vallják magukat a gyűlölködéseikkel együtt! Szokásainknak megfelelően most is beszélgettem régi barátommal, SOROS GYÖRGGYEL, aki ezekkel a fenti szavakkal kezdte a beszélgetésünket.

    „ – Tudod Lajos Barátom, amikor a Magyarországról érkező híreket nézegetem, vagy amikor a titkárságom beszámol arról, hogy milyen módon gázolnak a becsületembe olyanok, akiknek emberré válásához sok pénzt adtam, elszomorodok. Gondolok arra, hogy ez a magyar mentalitás a parasztokból – már ami a felkapaszkodottakat illeti – soha nem fog kihalni. Amikor azokat a bizonyos NUMERUS CLAUSUS törvényeket hozták, akkor is a sikertelen, az ostoba felfuvalkodottak voltak azok, akik a tanárok, professzorok helyére pályáztak, és ők ordítottak a leghangosabban azért, hogy mindenkivel tudassák: ŐK az IGAZI KERESZTÉNYEK! A maiak csak abban mások, hogy nem zsidóznak nyíltan – azt tagadni próbálják, de minden tettükben, megnyilvánulásukban azt az aljas eszmét imádják, amikor az embereket megbélyegezték, mint az állatokat! Állami és politikai szinten dicsérik a legnagyobb nyilasok egyikét WASS ALBERTET és róla, még az általános iskolásoknak is hazug, hamis anyagot oktatnak. A papság sem jobb ezeknél, hiszen templomaikban a fasisztoid megszólalásairól hírhedt Horthy szobrokat avatnak, imádnak…

    Ma, ellenség lettem ismét Magyarországon!

    Én lettem ellenség, aki 1980. évtől folyamatosan pumpáltam a pénzt oktatásra, egészségügyre, az emberi jogok ismertetésére. Amikor a vörös iszap katasztrófa megtörtént, egymillió dollárt utaltam át azonnal segélyezés céljára, ami aztán sok más pénzzel együtt, szőrén – szálán eltűnt. A befolyt összegekről a FIDESZ kormány soha nem számolt el, és még mindig akad olyan ember, vagy embercsoport, akiket nem segítenek megfelelően…

    Ki akarnak tiltani a HAZÁMBÓL, ahol születtem, és amelyért olyan sokat tettem. Nem loptam, nem csaltam, bűnt nem követtem el, csak segítettem. Ezt, nem mondhatja el magáról az a politikusi csoport, amely most ellenem minden eszközt felhasználva – az adófizetők pénzén – azért kampányolnak, hogy lejárassanak. Én, egyetlen terrorista gyanús, vagy kőrözött személyt sem csempésztem be Magyarországra. Egyetlen migráns beutazását nem támogattam, és nem is titkoltam el semmit a nép előtt. Nem loptam el a megtakarított magánnyugdíjakat, nem semmiztem ki a trafikosokat, és nem zavartam el földjeikről egy hirtelen törvénymódosítással a földművelő földbérlőket. Sorolhatnám, hogy mit nem tettem, de minden bűnt varrnának a nyakamba KÖZPÉNZEN úgy, hogy a plakátokat a haverok készítik és állítják ki…

    MAGYAR VOLTAM, MAGYAR VAGYOK és MAGYAR leszek, míg élek..!

    Bár ezek, akik most vannak kormányon, szeretnének látni felravatalozva és akkor örülnének, mert nem volna senki a világban, aki merészelne nekik ellentmondani… Gyűlölet járja át Magyarországot, és nem sok hiányzik ahhoz, hogy most már nyíltan ki merjék jelenteni, hogy ki maradhat és ki nem! Ismét állnak a kerítések – amelyek szükségesek az invázió megállítására – azonban látnia kell mindenkinek, hogy most már a MENEKÜLÉS ÚTJÁT is elzárnák azok elől, akiket ellenséggé nyilvánítanának. Listákat készítettek és készítenek, akikkel le kell számolni. Fasiszta megoldás, és technika. Így kezdődött a zsidók deportálása, majd ledíszítése is, amit nekem is viselni kellett, – a sárga csillagot.

    CIVILNEK lenni ma, Magyarországon, ÉLETVESZÉLYES, mert most már nem tagadják, hogy erővel fognak fellépni, a demokratikus megoldásoktól mereven elzárkóznak. Nem akarják megérteni és elfogadni, hogy egy DEMOKRÁCIÁBAN a polgárok igenis ellenőrzik, beszámoltatják, és egyben irányítják is a megválasztott vezetőket. Hamis, hazug kampánnyal azt akarják a világgal elhitetni, hogy a többséget képviselik. Nem igaz, csak töredék szavazatot kaptak most is, de nekik – akik távol állnak a matematikai ismeretektől – hirdetik a hazugságot, és mossák az agyakat – mert megtehetik…”

    Kedves Lajos Barátom!

    – Elnézésedet kérem azért, hogy egyből lerohantalak a politikával, de nem tudtam megállni, hogy ne mondjak véleményt az aljasságról. Milyen jogon is vennék el az állampolgárságomat, amiről soha nem mondtam le? Majd hoznak egy törvényt, ami nem illik bele a világba, de a sunyi parasztoknak megfelel. Én, ha akarok, akkor megyek Magyarországra, amikor csak akarok.mert AMERIKAI állampolgár vagyok, és alaptalanul a szülőhazámból ki nem tilthatnak. Mi amerikaiak megmutattuk, hogy a korrupcióval gyanúsítható politikusokat nem engedjük be az országunkba, de az ELNÖK sem fogadja őket! Legfeljebb, ORBÁN VIKTOR sem léphet majd az USA területére – ahol egyébként sem nagyon kíváncsiak személyére, meg a piszkos, disznószaros cipőjére!

    Közelednek Hazámban a választások.

    A kormányotok nagyon sok ADÓFORINTOT áldoz törvénytelenül arra, hogy a határon kívüliek rá szavazzanak. Birkák mindig voltak, mert a nyáj nélkül, nem létezhetne. Csak rajtatok, hazaiakon múlik egyedül, hogy sikerül-e, leváltani őket vagy sem…

    Most, személyes témákra nincs időm! – Kérlek, amiről beszélgettünk, add közre. Támadni fognak, de Te, csak légy erős, mert az IGAZSÁG a Te oldaladon áll. Isten segítse Magyarországot és a Magyar népet a gonoszok legyőzésében…!

    Ne engedjétek meg, hogy embereket jelöljenek meg, Dávid csillaggal, vagy egyebekkel. Ne engedjétek., hogy RABOK legyetek saját hazátokban és megszabják azt, hogy ki hova mehet, hova nem! Ne engedjétek, hogy a kerítés elválasszon a szabad világtól, a szabad eszmei áramlatoktól és ne engedjetek az oktalan erőszaknak, a feketelistáknak, egyebeknek!

    Meg kell értenie mindenkinek, hogy IGAZI MAGYAROK azok, akik a humanitást képviselik, akik kiállnak a tudományok mellett, és elvetik a fizikai és szellemi erőszakot…!

    Lesz még szabad, MAGYAR KÖZTÁRSASÁG!

  • Erdekesnek tartom, hogy ehhez a levelhez nincs hozza szolas.

  • KEDVES FIGYELŐ! 3:40

    A magam részéről engedje meg, hogy nagy-nagy köszönetemet fejezzem ki az igazi SOROS GYÖRGY, talán az elmúlt év legfontosabb kordokumentumának, honfitársunk hazafias levelének a leközléséért.
    Meg kell mondjam, ez az Ön részéről egy igazi h a z a f i a s
    t e t t . 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
    KÖSZÖNÖM !

    A többi olv-és kommettárstól pedig azt kérem, hogy aki tudja és megteheti, ezt a levelet az Internet hullámhosszán minél szélesebb körben t e r j e s s z e ! Hadd ismerjék meg a világ magyarjai, mi az igazság a Soros-hisztériával szemben.

    .

    Ui:
    Bodamári olvtársőnek feltétlen biztosítson legalább 1 pld-t.

  • Christopher Adam Főszerkesztő Úr!

    Véleményem szerint ez kuriózum, Soros György levele [Figyelő 3:40] az Ön lapjában még külön is megérdemelne egy elemző vezércikket.

    Tisztelettel: M.Sz. 🙂

  • Figyelő:
    Az a helyzet hogy elkezdtem olvasni a levelet de nagyon hosszú.

    Majd később folytatom a tanulmányozását.

    Meaculpa… : )

  • Figyelő:
    Háát…….igen… : (

  • Sztálin: hatvan éve halt meg az egyik legvéresebb kezű diktátor

  • Hogy elrepült ez a Sztálin nélküli hatvan év…

  • Nekem mondod! Pedig en megszenvedtem miatta igen fiatalon.

  • Figyelő:
    A Sztálinizmust el kell törölni a Föld színéről.
    Mintahogy a nemzetiszocializmust is
    Sajna itten éppen efelé tendálunk
    Valahogy mindig ujjáélednek.

    E kettő különös kevercse alakul itten.

  • Egyet nem szabad elfelejteni. a mai magyar kormny vezetoi is abban nottek fel es igazabol nem ismernek jobbat.

  • Figyelő:
    Nem nem.Tévedés.Ők nem abban nőttek fel.
    A Kádárizmus azért már messze volt a Sztálinizmustól.
    De..véleményem szerint bármikor elmennének addig,ha tehetnék.

  • Hollósy Gerti

    Figyelő, bocsi, nem akarok veled kötözködni, de kihagytál néhány évtizedet, a mai magyar kormány vezetői nem a sztálinizmusban nőttek fel. (a sztálinizmusnak nevezhető Rákosi korszaknak Orbán gyerekkorában itt már vége volt)

    Én is Sztálin halála után születtem és O.V. és társai jóval fiatalabbak nálam. Orbán 1963-ban született, akkor itt szocializmus volt. Ez olyan kis laza csúsztatás, de nagyon félreérthető.

  • Gerti, igazad van. Nem a Sztalinizmusban szulettek, hanem mar mas nagyfeju kommunistak oidejeben. Minden esetre megmaradt annak a nyoma/

  • Figyelő:
    Ez a mentalitás nem feltétlenül annak a nyoma.
    Ezek KOMCSIK voltak.
    Had ne mondjam el ezrszerre is mit takar ez a kifejezés.

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 10
    7:11 de.
    Tudod mit: soha nem gondoltam volna, hogy visszanosztalgiázom Őket, pedig akkor sokszor kinyilt a bicsak a zsebemben!

  • Orsóskám:
    Én nem sírom vissza bár tagadhatatlan tény voltak jó oldalai annak a korszaknak is.

    Azért azt megemlíteném mégis:
    Ha beteg lettem, bementem a rendelőbe vagy kórházba és egyből meggyógyítottak.INGYEN !

    Én ezidáig csak egyszer adtam ajándékot orvosnak: A fogorvosomnak.
    De ő gyerekkori haverom és pilótatársam .

    Mostanában meg -amint hallom- már a várólistára kerüléshez is várólisták vannak.