Zombi-szentek menete

2018 március 15 7:56 de.302 hozzászólás

A március idusára szervezetten tervezett Békemenet kapcsán számos, a külföldiek részvételét is kiemelő írás jelent már meg. Ezen polemizálni tehát korántsem tekinthető hézagpótlásnak. A busszal érkező eseményturisták korántsem titokban érkeznek. Migránsoknak sem tekinthetők. Szimplán turisták. Ha nincs is tudálékos körtefából készült varázsládikájuk.

Van azonban sokaságuk. Amellett van egy hatalmas előnyük is. Valószínűleg nem mind beszélik anyanyelvi szinten a magyart. Talán konyhanyelven sem. Így korántsem kell zavartatniuk magukat a magyarországi viszonyok ismeretétől. Pontosan úgy megetethetők az eléjük szórt, szűrt információval, ahogy az egyszeri kormánypártinak is elég, ha a hatalomnak lengőbordáig benyalók szerkesztette híreket ismerik. Holott elolvashatnának, megismerhetnének más nézőpontokat is. De az emberi élet véges. Nem lehet minden információt megszerezni. Marad a kisebb ellenállás. A kisebb ellenállás meg korántsem az önismereten, a helyzetértékelésen és a felelősségvállaláson keresztül vezető úton van. Ezt pontosan tudják azok akik olyan rendezvényeket rántanak össze, mint most a Békemenet.

Amely menetelés első alkalmával is az volt az eszmei kínálata, hogy „nem Te nem gondolkoztál a hitelfelvételkor, hanem a bankok a hibásak”. Mindenben. Nem csak abban, amiben tényleg sárosak, hanem mindenben. Pontosan ugyanazt a logikát követve, hogy nem az a baj, ha az adott ember járt az iskola mellé, ha a kocsmába gyűjti a tapasztalatot, ha nem tanult idegen nyelveket, ha nem ismer más kultúrákat. Nem kérem, nem hibás. A cigányok, a zsidók, a migránsok, illetve „természetesen” Soros tehet róla. A törvényekkel támogatott korrupcióról pedig az ellenzék. Még véletlenül sem a kormány. Mert a kormányban olyan emberek ülnek, akik felmentést adnak minden rossz döntés, minden egyéni kudarc érzése alól. Csak el kell menni egy kicsit menetelni, és eközben a feszültséget is le lehet vezetni. Azt a belső feszültséget, amit a saját rossz döntésekkel, elégedetlenségekkel, kudarcokkal, a megméretéskor tapasztalt könnyűségekkel való szembenézés okozhatna.

A felelősség áthárításának a mechanizmusa egyébként remekül megfigyelhető az iskolákban. Amikor elkezdődik a tanár hibáztatása a diák egyéni megfelelésképtelensége miatt. Amikor az a tanár a hibás, aki gondolkodásképességet, a házi feladat elvégzését várja el, és nem az a gyerek, aki nem végzi el a feladatot, aki csak a címszavak felmondását tekinti tudásnak. Ahogy az a szülő sem válik vétkessé, aki nem a tudás felé haladást várja el a csemetétől, hanem a követelmények lazítását a hatalomtól. Amikor a hatalom enged ennek, csökkenti a tankötelezettséget, szétveri, alacsony színvonalú egyen-szellemi esztergapaddá szervezi az oktatást, akkor nem tesz mást, mint erősíti a fenti folyamatot. Azt, amelynek a végén felesleges rácsodálkozni, hogy a feladatokkal megbirkózni képtelen, nem egy esetben funkcionális analfabéták jelennek meg tömegesen a munkaerő-piacon. Akik aztán szembesülnek a saját színvonaltalanságukkal, és megtartják a maguk kis békemeneteit. Agresszívek és konfliktusgenerálók.

Amellett biztos utánpótláscsapatai a nagy békemeneteknek is. Elvégre ott vannak az általuk sosem látott migránsok, akik elveszik azt a munkájukat, amit tudásuk sem lenne elvégezni. Ellenben menetelni még tudnak. Hangosak is tudnak lenni. Ellenségesnek lenni sem nehéz. Mindenkivel szemben, akik el akarják venni a nekik szellemi placebót adó hatalmat. Aki azt hiszi, hogy a békemenetek valami újdonságot jelentenek, az nyugodtan ábránduljon ki. A tömegek frusztrálása, majd a generált frusztrációk tömeges levezetésének, illetve a saját felelősséget áthárító összegyűlés felajánlása nagyon is ismert recept. Aki nem hiszi, az mélyedjen el Helene Bertha Amalie Riefenstahl, 1933-1934 évi, munkásságában. Amely munkásság nem csak azt demonstrálja, hogy az említett recept nem új, hanem azt is, hogy általánosan alkalmazható. Nem kötődik országokhoz, ha közös ellenséget, vagy közös vezér-eszmét, illetve akár mindkettőt lehet találni.

Hitlernek is voltak számos országban követői. Magyarok is. A közelmúltban magyarok is részt vettek a lengyelországi rasszisták felvonulásán. Most külföldiek jönnek, esetleg nagyobb számban is, eseményturistának. Felzaklatott, frusztrált, helyismerettel, magyar nyelvtudással nem feltétlenül rendelkező emberek. A maguk igényeivel, decibeljeivel, kultúrájával. A hipotetikus migránsok helyett a valóságban. Mindenki fogadja őket szeretettel. Mert tudjuk, hogy a békemenetre csupa akadémikusi tudással felfegyverzett, szerzetesi fogadalmat tett, absztinens és galamblelkű ember fog idebuszozni. Illetve buszozott ide.

302 hozzászólás

  • AKINEK NEM TETSZIK A BÉKEMENET, AZ

    HÁLLJON AZ ANYJÁVAL !!!

  • akkor most mar nyiltan ki is mondjak-(nem csak zart korben es egymas kozt…)- „a hibas mindenert a Soros, a ciganyok, es a ZSIDOK….”
    hat kerem csak eljutottunk visszafele az 1933-as evekig, mertt akkor is ezzel kezdodott minden.
    orban kimutatja igazi enjet, mindent es barmit elfogad mint hatalomra segitot, csak hogy topvabbra is o uralkopdhasson, igy elfogadja soooot magaeva is teszi akar az ordas antiszemita eszmeket is, ha erzi hogy ezzzel is nyerni tud szavazokat a sajat taboraba!!!
    -es ugasson obegasson most amelyik hulye csak akar mint a Boda, vagy a Figyelo, vagy neo-Charlie, le se sz@rom, ezuttal kimondtak a fideszsesek nyilvanosan es fennhangon azt amit eddig mi csak sejteni mertunk roluk.
    gyalazatos csirkefogok aljas es undorito bandaja mind egytol egyig es szekertoloik is veluk egyutt.

  • Christopher Adam

    Kocsis nevű hozzászóló fenti kommentjét azért engedtem át a szűrőn, mert jól tükrözi a Békemenet résztvevőinek, illetve a Fidesz „keresztény” szimpatizánsainak igazi arcát.

  • Na ezért a cikkért már igazán elszégyellhetnék magukat(cikkíró,szerkesztő egyaránt akik,”állítólag” magyarok…voltak!)
    Hatalmas tömeg (táblákkal!!!)nem turisták,hanem igazi tisztességes magyarok,a környező országokból is jöttek,meg a történelmi múlt miatt sok lengyel is érkezett,nem „zombik”és nem
    hazug,történelemgyalázó ballibsik,akiknek az „uralkodása” alatt tilos volt ünnepelni március 15-ét…..bezzeg április 4-t november 7-ét igen….
    Na az ilyenek ideje lejárt……
    Az sem mellékes,hogy még a Jobbik is ünnepel,ha más helyszínen is,míg a DK(Feltó..)a szocik és a Párbeszéd ünneplés helyett
    tüntetést!!!!!szervez a Fővám térre……
    Hazaáruló,hazug,hiteltelen banda,és még hülyék is……a választások előtt:::!
    Na ezért fognak elbukni,nem kicsit hanem nagyon,de az lenne a legszerencsésebb,ha végleg eltűnnének,megsemmisülnének……
    de ugye vannak férgek,amelyek mindent túlélnek….

  • Most vagy ez volt az utolso ilyen menet vagy a kovetkezon mar az uj hosoket fogjak unnepelni, mint Orban, Lazar,Kosa, Nemeth Szilard es Rogan. Ok az igazi szabadsagharsosok akik egy olyan fenyegetestol vedik meg az orszagot amivel tortenelme soran meg sosem talalkozott. Brusszel, Soros terv es migransok egy olyan kombo amivel csak ezek a NER lovagok kepesek sikeresen felvenni a harcot. Ennek fenyeben Kossuth es Petofi tortenelmi szerepe eltorpul, az igazi tortenelem most zajlik.
    En nem szeretnem ujratanulni a tortenelmet!

  • Kedves Kocsi!

    Bár kissé nyersen fogalmazott,(nem méltó hozzánk!!)megértem a reakcióját……de vegye figyelembe az „elvtársak érzékeny lelkét”,(válságos állapotát,helyzetét….).akik magukat elfelejtik,moderálni….. Eddig a Békemenetet,ünnepséget néztem,majd később,estefelé megnézem Gyurcsányék őrjöngését és a szimpatizánsok „hatalmas tömegét”!

  • Amúgy barlev is az ő szintjükön,van …az általa felsoroltak és
    többség,akik nem írnak ide,szerencsére magasabb intelligenciával,
    hitelességel,ésszel rendelkeznek és ugye akár kint akár itthon élnek,MAGYAROK!!!!!

  • Christopher Adam
    2018 március 15
    9:18 de.
    Ha nem a cöf és bayer szervezte volna ezt a fidesz menetet, hanem csak kifejezetten, politika mentesen az ország szuverenitásának, kultúrájának identitásának megörzéséért és a kényszerbetelepítések elleni tiltakozásért hozták volna életre csupán jólértelmezett patriotizmusból még átpolitizálatlan józansággal gondolkodni képes magyarok, akkor is ennyien lettek volna vagy mégtöbben! Ezt az elvakultságot nem kellene a fidesz nyakába varrni, annál is inkább mert már a megveszekedett bodafélék is ácsingóznak ki orbán mellöl! Nem kellene azokat megbillogozva lenézni, akik szarnak a politikára, csupán hazaszerető megélhetési magyarok, reálisan jövőbelátók és nem akarnak egy globalizált, komformizált majmok bolygója ihletésü aeuropakommunát!

  • A pár elütésért (Kocsis helyett Kocsit,írtam…hitelességel,helyett: hitelességgel kellett volna,de mindez,csak a jogos felháborodásom miatt történt a stílusom,tisztelettudásom,sem a helyesírásom nincs miért szégyenkeznem……
    Korrigáltam!

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    10:20 de.

    Senki nem szólta meg a hibázásáért.

    De mit háborodik fel a Békemenet napján, mit idegeskedik?

  • B.M. sajnos tipikus példája a becsukott szemmel, fejjel a falnak szisztémànak, „ha belpusztulok is, csak a Fidesz!”
    Ismertem ilyen embert és ő „belepusztult”.

  • A FENTI KÉPRE BELESZERKESZTETT PLAKÁTOK TARTALMA HŰEN TÜKRŐZIK A kanadaihirlap BÉRTOLLNOKAINAK AZ ELMEÁLLAPOTÁT.

    ŐSZINTÉN SZÓLVA EZEK A BÉRTOLLNOKOK AZ ÁLLATKERTBE VALÓK.BÁR AKKOR TÁPLÁLNI KÉNE ŐKET. AZT MEG NEM ÉRDEMLIK MEG.

  • Meghallgattam az Orbán beszédet – úgy nagyjából. És megütötte valami a fülemet. Azt mondta, hogy most a választások előtt még… de majd a választások után, ha győztek, majd elégtételt fognak venni…

    Szóval ez mit jelent szerintetek? Marcsikám?

  • kocsis
    2018 március 15
    10:52 de.

    Kocsis barátom, áruld már el ha állítasz valamit, hogy például:

    Ki a kanadai hírlap bértollnoka?

    kinek bértollnokoskodik?

    Ha már ezeket tudod, akkor mondd már meg légyszi, hogy mennyit kap érte?! 😀 Érdekel a meló.

    De szerintem az eddigi megnyilvánulásaidból mindezzel szemben az sejthető, hogy Te vagy egy bér troll, aki a biorobotképző első osztályából átemelt a hatalom, hogy NAGYBETŰKKEL szórd teli értelmetlen marhaságokkal a kommentmezőt.

  • Christopher Adam

    Almási Alma,

    Pont ez ütötte meg az én fülemet is. Szerintem eléggé ominózus…

  • Kocsis
    2018 március 15
    8:18 de.

    „AKINEK NEM TETSZIK A BÉKEMENET, AZ

    HÁLLJON AZ ANYJÁVAL !!!”

    HEHEeeheheeh
    Hülye analfabéta : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Figyelő: Figylelj !
    Hallottam ma egy felmérést:

    A FIDESZ-re szavazók INKÁBB OROSZ-PÁRTIAK mint a balra szavazók.
    A Median szerint.

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    9:58 de

    HEHEHEHEeheheeh Kisboda…
    TE rábuksz mindenre,mint gyöngytyúk a takonyra,ami narancsszínű?
    Éhes vagy mi? Szerencsétlen.

    „BÁR KISSÉ NYERSEN FOGALMAZOTT” HHAHAHAHA
    Annyira izgalomba jött a jóasszony hogy elfelejtette átnézni a szellemtését .

  • Alma, Chris én is felkaptam a fejemet ugyanerre a mondatra.

  • Érdemes volt kimenni erre a „Békemenetre”, itt több fiatalt lehetett látni, és a beszédek is elgondolkodtatók voltak, nemcsak a kézi transzparensek feliratai:

    http://www.youtube.com/watch?time_continue=145&v=kHCaNIrEdG4

  • Geyza,

    A legtobb embernek annyi eleg, hogy kereszteny konzervativnak hivjak magukat. Hiaba se kereszteny ertekeket nem kepvisel se konzervativ erteketet. Figyelo is itt lett megtevesztve.
    Aztan igy a fel orszag mar ugy tekint magara, hogy o kereszteny konvervativ nevelest is kapott otthon, es minel tobbet mondogatjak annal jobban el is hiszik. Legjobb pelda itt a forum macaja.

  • Kocsis
    2018 március 15
    8:18 de.

    Az általad elmondottak a keresztényien demokratikus alapvetések.
    Az őszinteségért köszönettel tartozunk. akkor is, ha önleleplező

  • Nagyon kár feleslegesen erőlködni.(legalábbis velem szemben.)magyarként megírtam a véleményem,amit fenntartok sokad magammal!
    Aki nem magyar ezt úgysem érti…és itt nem csupán pártállásról,(sőt egyáltalán nem arról)hanem főleg az itthon élők sorsáról,jövőjéről van szó!Mivel az ellenzék ezt nem képes,és nem is akarja képviselni,így a józan többség nem akar változást!
    Aztán Kedves Alma!
    Nem értem min is csodálkozol?Orbán nem egyéni elégtételre,bosszúra áhítozik,de ugye ideje lenne már egy józan
    felelősségre vonásnak,a bűnözök eltávolításának,amit ők fordított
    esetben már rég megtettek volna,természetesen nem törvényes,tisztességes eszközökkel…..(ahogy a múltban többször megtették…)
    Na aki csak egyszerű ,megtévesztett,fanatikus balos, annak nincs mitől félni(de nem árt elgondolkozni),a tényleges bűnözők meg vállalják a felelősségre vonást,a gyávák,jellemtelenek,meg húzzanak el a kinti társaikhoz,(mint eddig már többen…)ne rontsák itthon a levegőt!

    Ennyi!

  • Halló emberek, beszéljünk a lényegről!
    Ma délután a kilátástalanság és az elporladás rémétől fenyegetett baloldal vezetői, Gyurcsánnyal és Karácsonnyal az élen, behódoltak a Jobbiknak – a hallgatóság tapsától kísérve -, megkérték a nemzeti párt vezetőit, legyenek kedvesek elutasító álláspontjukon változtatni és kezdődjenek tárgyalások, akár a Szebb Jövőről is, csak had maradhassanak részesei a politikai elitnek.
    Vona visszautasította dörgölődzést, és meghirdette 12 pontját, amit kormányfőként megvalósíthatónak gondol.

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    9:45 de.

    Abból a „hatalmas” tömegből még Leni asszony sem tudott volna tömeget varázsolni. A Bem-tér és környéke nem nagy. Viszont kicsi. A gyülekező menetelők ha 3-4 ezren voltak, akkor az erős túlbecslés. A neten elérhető felvételek alapján 15-20 busszal érkeztek az eseményvezérelt turisták. Ez alsó hangon 500 vendégszurkolót jelent. Ez a tulbecsült tömegben is azt jelenti, hogy minden nyolcadik résztvevőt busszal szállították oda.
    A netes közvetítésből világosan látható, és hallható volt a népes lenygel résztvevők kara.
    Úgyhogy
    1./ Fogalmad nincs, hogy mi volt a birkameneten;
    2./ Hazudsz.

    Oszd be magadnak, hogy melyik.

  • Almási Alma
    2018 március 15
    11:14 de.

    Tudható. ’53 körül már megvolt a bolsevik főpróba.

  • kocsis…….(testver! kitartas!…..)
    es te kinek bertollnokoskodsz te szerencsetlen szellemi nincstelen??!!
    anyad is inkabb mozioba ment von, vagy nyelte von le helyetted

  • laszlo
    azok a keresztenyi ertekek NEM ARROL SZOLNAK, amirol orban es maga ugat itt!!
    azok egytol egyig izraelita vallasi erdetuek!
    igy legyen on eztan antiszemita hogy azzalm arcul kopi a „jezuskajat” is

  • charlie
    2018 március 15
    1:05 du.

    Ugye te is tudod, hogy nem igaz, amit írsz?
    Mármint a behódolásról.

    Tudod, perszehogy tudod, csak a párt most nem ezt várja el tőled, Gyurcsány nem azt mondta, hogy leáll választási szövetséget kötni a Jobbikkal, hanem azt, hogy amennyiben a szükség úgy hozza, akkor a választások UTÁN, a parlamentben hajlandó szóba állni a Jobbikkal.
    Nem kicsi, hanem qrva nagy különbség.

    Még akkor is, ha személy szerint ezzel sem értek egyet, mert Karácsonynak igaza volt, hogy aki a Jobbikra szavaz, az a Fideszre szavaz.
    Mert karácsony ezt mondta. Ha ez behódolás, akkor Te egy másik bolygón élsz.

  • Na kedves „értelmiségiek,magyarok”!
    Mindjárt kezdődik a Duna TV-én Jókai: A kőszívű ember fiai c.
    regényéből készült régi magyar film,parádés szereposztással!
    Én anno többször olvastam a könyvet és láttam a filmet!
    Sokakra ráférne,hogy megnézzék(pláne akiknek kimaradt a műveltségéből..) és elgondolkozzanak például a jellemességen,hazaszereteten és persze az árulókon is……
    Az intelligens jóérzésű emberek,biztosan látták(!!!)nekik jó
    szórakozást kívánok.Ma az első,holnap a második rész lesz!
    A gyengébbek,fanatikus balosok meg menjenek a kocsmába…ott nem kell gondolkozni!(Geyza…)

  • charlie
    2018 március 15
    1:05 du.

    Díjaztam Gyurcsány mondását. Látszik – amit én már az őszödi beszéd óta tudok – hogy az egyetlen egészséges gondokodású jószándékú politikusunk. Nem túl furfangos, jól át szokták verni, néha behúzzák a csőbe, de következetes és becsületes. Ezért én elsősorban az ő „híve” vagyok.

    De örülök, ha Vona pökhendiskedik, mert hát az is jellemző, én különben sem bízom benne… És kíváncsi vagyok, Mit fog lépni Szél Bernadett…

  • Gebedjek meg, ha ertem miert ilyen nagyon gonosz ez a bekemenet.

    Csak nem az a baj, hogy nem a „haladok” szerveztek?

  • Andrew!

    ne erőlködj ennyire,mert még baj lesz….(büdös..!)
    A Bem téren gyülekeztek,folyamatosan vonultak(kb 1 óra hosszat),és
    a Kossuth téren sem fértek el,a környező utcák is tele voltak…
    Részvétem!

  • Az idióta Geyza már szegény Figyelőt is zaklatja,aki most történetesen hozzá sem szólt….
    barlevnek meg agyára ment a zsidó származása,holott se a békemenet,se 1948 nem erről szól…..
    A menetben bárki részt vehetett vallási származásától és pártállásától függetlenül!Persze akik ott volta azok nem jellemtelen gyűlölködők….mint ő!
    Na neki is orvoshoz kellene fordulni,sürgősen!

  • Orsós Elemér

    charlie
    2018 március 15
    1:05 du.
    Kedves Charlie, még nincs itt az ideje a melldöngető nagyképűsködésnek! Jó lenne okulni az előző, előre beharangozott győzelem fiaskójából!

  • Alma, en meg ugy latom, ha Feri bolcs lenne akkor latna, hogy o szemelye az egyik legnagyobb akadalya a fidesz levaltasanak. Nelkule az ellenzeknek konnyebb dolga lenne, hiszen neki koszonhetjuk az elso 2/3-ot.

  • barlev!

    Nagy az Isten állatkertje.(!!!..de a többség különbséget tud tenni
    állat és ember között,és bár sok szerethető állat van,maga ugye
    nem tartozik közéjük?…..de ne aggódjon,nincs egyedül!

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    2:35 du.

    Persze, persze. Fülöpke óta tudjuk, hogy oda befér vagy kétmillió ember. ….

  • Orsós Elemér

    Szikszai
    2018 március 15
    2:29 du.
    Amit mondasz, az egy hatalmas ellentmondás, a „haladók” egy ösznépi szelfivel egybekötött migránsáradat követeléséért meneteltek volna, de szerencsére közel sincs annyi hülye, mint amennyi normális Magyarországon!

  • charlie
    2018 március 15
    1:05 du.

    Hazuzdozzál csak…te szarházi

  • OIM*
    Beteg vagy?
    Végy be még egy ampullával.
    Csak ne Heineken legyen mert megfexi a nemlétező agyadat.

  • Neonáci Szebbjövös Hitlerista Charli azt képzeli ITT IS hazudozhat kedve szerint-
    Az idiótája.

    Hát nem tudod hogy mindenki nyomon követte a mai nap eseményeit?

    Talán a féleszű Marcsinál tudsz az efféle Gyurcsányozásos hazudozással jópontot szerezni, de tudjuk : neki az agya helyén csak egy marék molylepke van : DDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • A jelszavak:
    Rénszarvas
    Helikopter
    és
    Pénzeteket Kósa mossa
    DDDDDDDDDDDDDDDD

    https://24.hu/belfold/2018/03/15/az-opera-elott-tuntetnek-a-diakok/

  • Élőben nyomják a balhét.

  • Fél hétkor:
    ” Európa ”
    „Diktátor”
    ” Ruszkik haza”

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2018 március 15
    1:59 du.
    Kedves Alma, hát én meg úgy látom, hogy Gyurcsány épenséggel túl furfangos, szerfelett okos és ép ezért pont ő az aki másokat csőbe húz, átver és papirjaival sakkban tart, ha egy ilyen kvalitásu ember előfordulna a Jobbik vezérkarában, már rég a Fidesz lenne ellenzékben! 😀

  • Francba..Most, hogy „eksőn” van, az istenverte Klubrádió valami vallási baromságot nyomat.
    Há minnyá motorra pattanok és megnézem mi folyik az Andrássy úton…

  • Szikszai
    2018 március 15
    2:29 du.

    Nem Szixai.
    Olyanok szervezték mint TE !

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    1:00 du.

    Veled nem „erölködni” szoktunk, hanem játszunk veled.
    Nem veszed észre?
    A játékszerünk vagy : D : D

  • Kedves Orsós!

    Nem kell aggódni,annak ellenére,hogy különböző helyeken „léptek fel”Fletó(Gyurcsány)üzent a Jobbiknak,(meg az MSZP,nek,LMP-nek)hogy szívesen szövetkezne velük,de ugye még választ nem kaptak a balosoktól…de épp most mondták be a hírekben,hogy a Jobbik nyilatkozott,nem szövetkezik velük.
    Na rém kellemetlen,hogy csak az amúgy is „törpe” balosok egyezkednek…..

    Egyébként:
    A Jobbik népszerűsége azonnal zuhanna(amivel tisztában vannak!),a DK.meg egyszerűen eltűnne!
    Rossz hír:
    Na ezek ismeretében nem kell tartani kormányváltástól….

  • természetesen ez a hír csupán a baloldalnak rossz…..a többségnek nem!

  • Kedves C.A.

    „Christopher Adam
    2018 március 15
    9:18 de.
    Kocsis nevű hozzászóló fenti kommentjét azért engedtem át a szűrőn, mert jól tükrözi a Békemenet résztvevőinek, illetve a Fidesz “keresztény” szimpatizánsainak igazi arcát.”

    A Kocsis nevű jóember tényleg bunkó, de csak magát képviseli!
    Ön viszont ezzel a véleményével, hozzászólásával – gondolja át újra – meglehetősen alulmúlta Önmagát! Nyugodtan törölheti, de azért gondolja végig! 🙁

  • Megfejtettem a Maresz-rejtélyt! Ez valamilyen posztmodern önparódia a Fideszről! Ugye, Maresz jól kitaláltam?!

    Pusszancs.

  • Geyza
    2018 március 15
    3:38 du.
    A hatalom bátorságáról……

    „Már nagyjából 25 rendőr jut egy tüntetőre, a rendőrök körbezárták a tömeget a Rákóczi út-Síp utca sarkánál.”

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    4:15 du.

    A kormányváltástól legfeljebb a kedves korrupt vezéred retteg. Amúgy is paranoid. De amióta tudhatja: neki nincs több babér, azóta annyira kivan, hogy a Himnusz szövegét is olvasnia kell.

    Mert
    1/ győz a Fidesz. Akkor előbbutóbb akasztás lesz a körúton, és ezt pontosan tudja. Nem a baloldal miatt, hanem mert az embereknek ez marad, mint ’56-ban
    2/ nem győz a Fidesz, és a Jobbik is inkább a saját hatalmi bázis kiépítése mellett dönt. Ekkor Orbánra vagyonelkobzás, számlabefagyasztás és csukda vár. A böriben meg lehet, hogy először kicsit agyonverik, aztán itt ott megtiporják, aztán megint agyonverik.

  • Geyza!

    Ne próbálj szellemeskedni,nem voltunk,nem vagyunk és nem leszünk játszótársak…., te csak egy próbálkozó idióta senki vagy,és nem egyedüli…
    Peched van:
    Értelmes emberekkel szoktam játszani….emlékszel a „Ki nevet a végén” társasjátékra?…!
    Te meg azt nem veszed észre,hogy egyre többen beletaposnak a betonba….téged és a hasonlóakat,de majd hamarosan bekövetkezik,az más kérdés,hogy képes leszel-e még felfogni?…!
    (na nem biztos)!
    Elmentem,jó vígjáték van a TV-ben!

  • Ha a népharag egyszer kitör, akkor nem számít már, hogy ki a jobbikos, vagy dékás, vagy maszopos. Akkor már csak az számít, hogy orbán úgy végzi majd, mint a kárpátok másik géniusza…

    https://vignette.wikia.nocookie.net/totalwar-ar/images/f/f4/Ceausescu_execution.jpg/revision/latest?cb=20160619153056

  • Elvira bácsi
    2018 március 15
    4:49 du.
    http://kanadaihirlap.com/2018/03/06/nemzeti-kover-tendencia/
    ” Így most már eljutottak oda, hogy mindazok, akik nem szavaznak a Fideszre, azok tulajdonképpen hazaárulók.”
    „Meglehetősen sok stadionunk lett hirtelen, amelyekről a történelem során, például Chilében, többször bebizonyosodott, hogy igazi multifunkcionális építmények lehetnek. Azt is tudjuk, hogy a koncentrációs táborok lakói, már a náciknál is, először a politikai ellenfelek, az ellenzék köreiből kerültek ki. Amelyet hamarosan követett a rasszista indíttatású táborhasználat. „

  • Laszlo
    2018 március 15
    2:57 du.

    Alma, en meg ugy latom, ha Feri bolcs lenne akkor latna, hogy o szemelye az egyik legnagyobb akadalya a fidesz levaltasanak. Nelkule az ellenzeknek konnyebb dolga lenne, hiszen neki koszonhetjuk az elso 2/3-ot.
    ___________________

    Én meg úgy látom, hogy ez a szöveg egy típusszöveg, amit valaki terjeszt már néhány éve. Talán épp a fidesz, bár én inkább az MSZP-re gyanakszom.

    2006-tól az őszödi beszéd szándékos félremagyarázásától kezdve a TV székház felgyújtásán át a nagyon is átlátszó tüntetés-provokációk, valamint a hugyosforradalom eseményein át a fidesz megpróbálta leváltani Gyurcsányt, és átvenni a hatalmat (erről később Vona is tett beismerő nyilatkozatot), de nem sikerült. Végül maga az MSZP és a szadesz hatott oda, hogy Bajnaira cseréljék. Gyurcsány nem volt túl ravasz, többször is behúzták a csőbe, például a „liberálisok”, akiknek a vezetőjét, Fodor Gábort bevette a listájába, és aki, amikor bekerült a parlamentbe, nem volt hajlandó frakciót alakítani vele.

    Nyilván ennyi gyalázkodás után a legtöbben feladták volna – ami kedvére lett volna Orbánnak, ugyebár. De ő egy makacs hosszútávfutó, ha tudod, hogy ez mit jelent. Az MSZP nagyágyúi azt hitték, hogy az ő bukása árán fognak győzni, de nem győztek.

    De ha te másképp tudod, magyarázd el, hogy miért lenne az ellenzék erősebb, ha Gyurcsány nem lenne ott…

  • Boda Marcsi:
    „vannak férgek,amelyek mindent túlélnek….”

    Tükörbe nézett?

    Maga „nemesi származású keresztény úrinőnek” hazudja magát, holott valószínűleg a balkáni török kamionparkoló utolsó, százéves, fogatlan szexmunkásnője sokkal tisztességesebb hangot használ, mint ahogy maga ugat. (Az „ugat” ige Önre vonatkozó használata miatt elnézést kérek a szegény rühös kóbor kutyáktól.)

  • Orsós Elemér
    2018 március 15
    3:46 du.

    Kedves Alma, hát én meg úgy látom, hogy Gyurcsány épenséggel túl furfangos, szerfelett okos és ép ezért pont ő az aki másokat csőbe húz, átver és papirjaival sakkban tart, ha egy ilyen kvalitásu ember előfordulna a Jobbik vezérkarában, már rég a Fidesz lenne ellenzékben!
    __________________

    Milyen papírjaival? 😮

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    4:19 du.

    Nem nem.Tévedés.
    Nem vagytok többségben

    Csak olyan választási törvényt csinált a FIDESZ saját magának 2014 előtt, hogy a leadott szavazatok 27 %-ával a parlamentben kétharmada lehetett.
    És akkor még nem beszéltünk a „hallgatag 39 % ról”
    https://www.kephost.com/image/JEY0
    Tudom..tudom..
    Nehéz ezt neked feldolgoznod, mert csökkött az agyad.
    De próbáld meg DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD idióta.
    Nehéz ezt neked feldolgoznod

  • Lelszi:
    Mert Kocsis cimborád kb. ezt a színvonalat képviseli
    (veled együtt) :
    https://www.kephost.com/image/JEZk

  • Laszlo és Alma:
    Az „öszödi beszédet” még tanítani fogják az általános iskolák történelem-óráin.
    Ezt biztosra vehetitek.
    Lehet hogy 500 év múlva, de mindenképp.

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    4:49 du.

    Próbálkozni csak te szoktál szépségem.
    Azzé vigyázzá’ vele, a nagy erölködésben még…hehehe

  • Elvíra bácsi,Andrew!
    Nagy tévedésben élnek….bár abban teljesen igazuk van,hogy a népharag egyszer kitör ,de ugye nem lehet összehasonlítani azzal,amit a komcsik ,szocik bűnei miatt érthetően bekövetkeztek….,csupán törvényes szavazás útján semmisítik meg az ellenzéket,ami ugye nem bűn?

    Alma!

    Fletó nem hülye,csupán önkritikátlan,amnéziás hatalomvágyó alak,aki nem képes semmit sem belátni,ennek hála,hogy ismét 2/3
    lesz!
    Na ennyit a reklám alatt!de remélem érthető?!

  • Aki nem ért a szép szóból,a többség igényeiből,elvárásaiból és szavazataiból az bizony számíthat egy jogos tiltakozásra,fellépésre!

  • Marcsi, ha majd egyszer a rendszer bukik, ki fogsz magadnak nézni egy szép lombos fát a körúton?

  • Bár azt mondják a cél szentesíti az eszközt,én szeretném ,ha a ballibsik visszavonulnának,és nem kerülne sor „miattuk”!!!!brutalitásra,értelmetlen vérontásra!
    Soha nem értettem egyet az erőszakkal,de a történelem során sajnos több esetben is sor került erre,jellemtelen,erőszakos
    politikusok miatt!
    Remélhetőleg most nem köetkezik be!

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    5:26 du.

    Népharagról papol a féleszű.
    Pont ő.
    A többségnek hazudott kisebbségével.

  • Boda a békés keresztény: „Aki nem ért a szép szóból,a többség igényeiből,elvárásaiból és szavazataiból az bizony számíthat egy jogos tiltakozásra,fellépésre!”

    Milyen fellépésre Marcsi? meglincselésre, lámpavasra lógatásra számíthat az aki megkérdőjelezni meri vezérünk létjogosultságát? Vagy mi a francot kell azon érteni, hogy fellépés? Netán EDDA koncert lesz? vagy mi a túró?!!!

  • Azt mondjuk percig sem vitatom hogy kétharmad lesz.
    Ha másképp nem, hát a Jobbikkal karöltve.

    Mert a FIDESZ -szerintem- egymagában már nem képes elérni a matematikájuk szerint kikalkulált minimum 27 %-ot, ami pontosan 1 képviselővel adja ki nekik a szűk kétharmadot.

    Ha szemét módon nem szabják magukra a választási törvényt és azzal a választási rendszerrel indulnak 2014-ben is mint 2010-ben, akkor most erösen kisebbséségben lennének a Parlamentben. És a Jobbikkal kellett volna összeállniuk, de még lehet hogy úgy is kisebbségből tudtak volna kormányozni.

    Szóóóóvaaal…

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    5:46 du.

    NÉZZENEK ODA
    Fenyegetőzik a féleszű!
    Látta Orbá beszédét aki leszámolást ígért akik őket bántják.

    Hát már itt tartunk.

    Abartuslaci ezt is megjósolta előre, azon a napon mikor felfüggesztették az Alkotmányt.

    Féleszű Boda lesz a Satadion női részlegének a kápója.
    Erről álmodozik a banya.

  • Megveszekedett gonosz banya

  • Alma,

    Biztos vagyok benne, hogy azert kerult ki az oszodi beszed, mert meg akartak Gyurcsanyt buktatni. De meg azt is el tudom kepzelni hogy o hozta nyilvanossagra, de elszamolta magat. Mindegy nem is fontos. Az en olvasatomban az oszidi beszed nem mas, mint hogy Gyurcsany kapott egy lehetoseget de nem elt vele, es ebben a beszedben beismeri.
    Ennek kovetkezmenyekent alakult ki az a tunteteshullam. Ezt nem akarom minositeni, tudjuk, hogy csunya volt. Ha akkor 2006-ban lemond, jon a fidesz, amit telibekap a vilagvalsag es egybol meg is bukott volna a fidesz is. De Feri meg huzta vagy 2 evig es nem latta be, hogy milyen karokat tesz ezzel a baloldalnak. Aztan jott a valsag es meg ez is utott egy nagyot rajtuk. Igy lett 2/3-a fidesznek. De Ferinek ez nem volt eleg o visszajott es tovabbra is megosztja a baloldalt, ellenzeket. Hogy ez kinek jo, hat a fidesznek, amig Feri ott van addig a kompromisszumot kotni nagyon nehez vele, hiszen o az ami miatt ez kialakult. Minden megkotott egyezseg veszteseggel is jar. Lehet, hogy ez most miatta megy el.
    Elobb utobb kialakul a baloldalon egy vakum ami letrehoz egy normalis ellenzetet, effelol nincs ketsegem, de ahhoz az kell hogy ne legyen MSZP es DK. Lehet hogy ehhez kell meg 8 ev de lehet hogy 20. Ki tudja? De amig Feri ott van o ezt mindig megosztja. Biztos vagyok benne, hogy ezt Gyurcsany is tudja.
    Egy elmelet szerint a fidesz zsarolja valamivel, ezert van meg jelen. Sosem tudjuk meg, viszont nem akarodzik neki lelepni az tuti.

  • szocdem89!
    Na ezek vagytok ti…és még csak nem is tagadjátok?..na nem semmi…(se ész,se becsület,de jegyzés sem!…).,bár nem számít, mivel fenyegettek, csak magatokat adjátok,…és járatjátok le,(különösen,hogy már ti nem is léteztek ,pláne hivatalosan)….!!!!!!
    Idős nyugdíjas vagyok és bízom benne,hogy az ilyenek „álmai” nem válnak valóra,és a hátralévő életemben nem az ilyen bűnözök,csalók fognak
    kormányozni!
    Na ne erőlködj ennyire szégyenletesen és feleslegesen!!!!

  • László!

    Az ősződi beszéd Gyurcsány egyetlen őszinte (de véletlen)megnyilvánulása volt,ami azóta is megpecsételi a sorsát…amit meg azóta követett el a hazája,népe ellen az csupán ráadás….és ezek után még meg mer szólalni?…..Hát se önkritikája,se bűnbánása ,se becsülete,de szerencsére jövője sincs!!!!!!

  • Érdekel a kérdés, szóval másodjára is: milyen fellépésre gondol Marcsi? meglincselésre, lámpavasra lógatásra számíthat az aki megkérdőjelezni meri vezérünk létjogosultságát? Vagy mi a francot kell azon érteni, hogy fellépés? Netán EDDA koncert lesz? vagy mi a túró?!!!

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2018 március 15
    5:00 du.

    „Milyen papírjaival? 😮 ”

    Azokkal amiket a felesége egykor befolyásos és benfentes szülei elspájzoltak inységes időkre! 😀
    Szerinted bosszúvágyó ellenfelei miért nem tudnak vagy mernek hozzá férkőzni, miért nem tudnak elégtételt venni rajta? Még a bizonyított és bevallott adócsalását is csak az elévülési időn túl merték -reménytelenül- elővenni ellene! Sokkal okosabb, óvatosabb és előrelátóbb mint a volt egyívásu cimboráiból átfajzott ellenfelei, akik most a másik oldalon ugyanúgy nyerészkednek a közösen megtervezett rendszerváltásból!

  • Idióta Boda:
    Mondjál öt..nem is..három olyan dolgot amivel Gyurcsány vétett a Magyar Törvények ellen.

    Ezt meg direkt neked kerestem ki.

    https://24.hu/belfold/2018/03/15/facebook-kozmedia-sved-no-video/

    Te idióta.

  • Laszlo
    2018 március 15
    6:11 du.

    Hát igen.
    Gyurcsány mintha kettő év késében lenne mindenben.

    Le kellett volna AZONNAL mondania.
    Nem ártott volna a politikai karrierjének szerintem a lemondás.
    A maradás annál inkább.

  • Belzebub!

    A valótlan ,sértegetni „próbáló” jelzőin és az „őrjöngő”alakításán,vagy derülni,vagy szánakozni lehet….
    Szerencsére nem ismerjük egymást,így nem tudom hogyan is néz,ki,de őszintén szólva nem is érdekel(el tudom képzelni….)
    Ami engem illet,a koromhoz képest kb.tiz évet letagadhatnék,ismerőseim ,barátaim szerint,annak ellenére,hogy idős beteg, nyugdíjas vagyok,és nem csak a külsőmet,hanem az eszemet,tájékozottságomat illetően is,meg ugye tükörbe is nézek időnként,nem úgy mint itt egyesek!
    Na pá,pihizzen!

  • Goda M
    azt irtad „nagy az isten allatkertje”
    igy igaz………..es te vagy benne minden genetikai selejt ,torz szulott anyja.

  • HunCanada,

    „Milyen fellépésre Marcsi? meglincselésre, lámpavasra lógatásra számíthat az aki megkérdőjelezni meri vezérünk létjogosultságát?”

    Itt valoban, tobben is uldozesi maniaban szenvednek, ugy latszik te is.

    Ugyan nem Magyarorszagon elek, de van annyi kepzeloerom, hogy a kulfoldrol tamogatott „haladotarsaknak” lesz mivel elszamolni anyagilag is es hazaarulasilag is. Csak remelni merem, hogy a hazaarulasra van mar most is torveny, mert az utolag hozott nem vonatkozna rajuk.
    Nem artana nehany ev borton egyik-masiknak. Hatha abbol megtanulnak, hogy nem erdemes nehany forintert idegen hatalmak szekeret tolni.

  • HunCanada,

    Bocsanat, elfeledem, hogy Orban letjogosultsagarol beszeltel. Ez mit jelent? Hogy mit kell tenni azzal, aki meg akarja olni az Orbant?
    Ha tettlegessegig fajulna a dolog az azer’ csak gyilkossag, vagy gyilkossagi kiserlet lenne, nemde? Szerinted mivel kene ezt dijazni?

  • Szikszai, te vadbarom auschwitzi lágerkápó. Ceausescu kivégzőivel mi lett a rendszer bukása után? Hatalomra kerültek, ennyi. Megkaptad a választ, most pedig tünjél a pokolba, Te náci hulla.

  • szocdem89,

    Csak nem zsido szarmazasu vagy te is? A helyedben letagadnam.
    Mert ha az vagy, a zsidosag szegyene vagy. Nem csak a stilus, hanem az intelligencia hianya is borzalmas.

    Te erted, hogy mit bufikeztel ide, es foleg, hogy miert? Mert en nem.

  • Szikszai, Te a Soá minden túlélőjét és áldozatát elárultad. Valamennyi áldozat emlékét röhögve tiprod agyon, poraira, sírjaira jársz hányi, sz-rni. Egy utolsó náci gazember vagy, a tömeggyilkosok szellemi örököse.

  • szocdem89,

    Tehat zsido vagy. OK.
    Ugye ismered a mondast, hogy ha a zsido hulye, akkor nagyon hulye?

    Tudod, erdekesebb lenne, ha van valami erved, vagy legalabb okod kirohanni ellennem, akkor tudatnad azt (vagy azokat).

    Ugyanis idiota ures ragalmakra nem lehet erdemben valaszolni, igy csak aggodni tudok erted; remelem duhonges kozben nem szoktal magadban is kart tenni.

  • Boda Marcsi
    te minden genetikai torzszulottek anyja……..
    ezt irtad ram,;-
    „kulonben bar-lev is kozejuk tartozik…”
    meg a vegere hogy ti „MAGYAROK” volnatok………….es mi a tobbi 10egynehany millionyi akik nem veletek ertenek egyet es nem a felcsuti duice-ra szavaznak?,ok nem magyarok szerintedd? az orszag osszlakossaganak a 3/4-e??? a jozanabbik resz!!
    na EZERT gyulollek titeket, az ilyen magyarok miatt min te.
    -mashol ezt mereszelted leirni,;-
    „vannak fergek akik mindent tulelnek..”
    te gyalazataos fasiszta kurva!!megkeserulod ezt keservesen……….

  • Szikszai
    2018 március 15
    11:11 du.

    Én csak kérdezem, mert mást sem hallok már szinte nap mint nap, csak hogy a „taknyukon és vérükön kell” (Bayer) kirángatni embereket, a Dunába belelő(k)ni (Békemenet), leszámolni (Orbán), fellépni (Boda)..(Lehet további is sorolni, de érted szerintem) Ne haragudj nincs üldözési mániám, csak megkérdeztem, hogy ez/ezek mit jelentenek, konkrétan Marcsitól, hogy Ő mire gondol milyen fellépésre. És most megkérdem, hogy ez a megfélemlítés mire jó, mire használ? Egyébként ilyen megnyilvánulások után joggal lehet félelem emberekben, ez biztosan nem vitatárgya.

    Másik kérdésedre pedig: Nem gondolod, hogy Orbán megölésére gondoltam a létjogosultság szóval? :O Szerintem ennyire talán ismerhetsz, hogy ilyet ne feltételezz rólam. Lehet rosszul fogalmaztam meg, de akkor bővítem: A létjogosultság elfogadása alatt a rendszerének teljes elfogadását értettem.

  • szocdem89
    2018 március 15
    5:41 du.

    Marcsi, ha majd egyszer a rendszer bukik, ki fogsz magadnak nézni egy szép lombos fát a körúton?
    _______________________

    Addigra, für alle Fälle már nem lesznek Budapesten fák… Sőt, ha Tiborczot megbízzák vele, talán lámpaoszlopok sem. Elővigyázatosságból.

  • Laszlo írta:
    Elobb utobb kialakul a baloldalon egy vakum ami letrehoz egy normalis ellenzetet, effelol nincs ketsegem, de ahhoz az kell hogy ne legyen MSZP es DK. Lehet hogy ehhez kell meg 8 ev de lehet hogy 20. Ki tudja?
    __________________________

    De ha így látod, valyon miért nem az MSZP-t ekézed, akik 8 éve szerencsétlenkednek, és a pénztárosukról már évekkel ezelőtt kiderült, hogy Orbán pénzeli?
    Inkább Gyurcsányra ugrasz, aki a maga módján 2006 óta KÖVETKEZETESEN ugyanazt képviseli. És az egyetlen a baloldalon – de az egész ellenzékben is – akinek karizmája, és logikus és tisztességes mondatai vannak.

    Tény, hogy erőszakos, de szerintem nem hatalommániás, hanem tudja magáról, hogy amit csinálna, az jó lenne az országnak. Ha én ilyesmit tudnék magamról, én is erőszakosan hatalomra törnék.

    Arról, hogy a fidesz zsarolja valamivel, nem is mondok semmit, akkora marhaság. Mire zsarolja? Hogy eltűnjön, vagy hogy állandóan kiálljon Orbán ellen, aki a saját bevallása szerint is retteg tőle, és egyetlen vetélytársának tartja?

  • Orsós Elemér
    2018 március 15
    6:54 du.

    “Milyen papírjaival? 😮 ”

    Azokkal amiket a felesége egykor befolyásos és benfentes szülei elspájzoltak inységes időkre! 😀
    _________________

    Na, akkor ezt beszéljétek meg Laszloval. Orbán zsarolja Fletót, vagy Fletó zsarolja Orbánt? 😀

  • Geyza
    2018 március 15
    7:00 du.

    Hát igen.
    Gyurcsány mintha kettő év késében lenne mindenben.
    Le kellett volna AZONNAL mondania.
    Nem ártott volna a politikai karrierjének szerintem a lemondás.
    A maradás annál inkább.
    _________________________

    Lehetséges, szerintem is. Ezért írom, csinált egy csomó hibát, talán tapasztalatlanságból, talán ideológiai okokból. Viszont nem kérdőjelezem meg a jószándékát, de még a képességeit sem, hogy rendbehozza a dolgokat, ha megértette a tévedéseit és korrigálni tudja.

    Most is megtehetné, hogy visszavonul, hogy majd 15 év múlva, Orbán után visszajöjjön (mint a sokszorosan bukott Churchill), de azt jól látja, hogy az országnak most van szüksége cselekvésre.

    Szerinted ki cselekedhetne MOST: Szél Bernadett? Molnár Gyula? Karácsony Gergely? Vona Gábor? Mindegyikőjük tehetetlen, esetleg jószándékú, de gyenge figura.

    Mondj egy elfogadható, erélyes, esélyes alakot MOST Gyurcsány helyett…

    Számomra még az is nyilvánvaló, hogy amennyiben a fidesz győz, Gyurcsány lesz az első alanya annak a bizonyos kéjes elégtételnek, amit Orbán előre vetített. És szerintem ezt Gyurcsány is pontosan tudja.

  • Szodem89:
    „Szikszai, Te a Soá minden túlélőjét és áldozatát elárultad. Valamennyi áldozat emlékét röhögve tiprod agyon, poraira, sírjaira jársz hányi, sz-rni. Egy utolsó náci gazember vagy, a tömeggyilkosok szellemi örököse.”

    Ugyan Szocdem 89, igaza van, de mégis, minek ez?
    Meg kell érteni Szikszait is. Hogy Orbán, Vona vagy esetleg valamelyik arab állam fizetett ügynöke, lehetséges; önmagát zsidónak beállítva, nyilván meg kell dolgoznia a pénzért. Ám nem kizárható, hogy tényleg zsidó, és nem megbízásból írja, amit ír hanem, mint néhai Bobby Fischeren, az egykori sakkvilágbajnokon, a „jewish self-hatred” vett rajta erőt,s ha nem írná ki magából, rövidesen kitörne rajta valami akut elmebaj.

    Akár így, akár úgy, szerintem békén kell hagyni szegényt, nem kell szót váltani vele.

  • Elolvasva a hozzaszolasokat a napnal is egyertelmubb, hogy bodamarcsi nem egy egyszeru venasszony, hanem egy mocskos bertollnok.

    A szikszai pedig egy mocskos csavargo, aki kulfoldrol ugat haza, onnan pusztitja az orszagot.

    Mintahogy masutt is irtam ennek a napnak a kapcsan, ez a hazaarulo bandita, akinek sikerult megkaparintani az orszagot, mostmar fél, innentol fenyegetozik!
    Amikor egy pszichopata orult idaig jut, onnantol nincs mese, bosszura keszul. Kimutatta a foga feherjet!

    Fél valosagosan az unios rendorsegtol, az Interpoltol.
    Fico is feladta, a pelda a szomszedban, a nep ott levaltotta a masik haramiat, pont most.
    A roman kormanyfo bekejobbot ajanlott, ami kihuzta a meregfogat az erdelyi „nagy hazafisaganak”
    A csehek tuntetnek.

    Csak a masik lengyel eszeveszett, szinten pszichopata maradt a partnere.
    De ott a „nagy a baj”, mert a lengyel nep sokkal jobban fél az oroszoktol, mintsem a nemetektol. Ezert ment neki a vadbarom a nemeteknek, az a masik szelhamos amokfuto! (nekik nincs Sorosuk)

    Putyin, Erdogan, az azeri diktator, irani ajatollah – milyen szovetsegbe vezeti ez az amokfuto az orszagunkat?
    Innen ertheto, hogy miert kaptak letelepedest csecsen tomegek!
    Az ISIS-t csecsen banditakbol verbuvalta Putyin.
    Most itt vannak Magyarorszagon – jonnek majd fenyiteni, robbantani, gyilkolni.
    Mar egyszer bemutattak, hogy mukodnek. A valasztasnak bohazat utan akcioba lepnek!

    BUDAPEST A SZEKHELYE AZ ISZLAM TERRORISTAKNAK, meg nem vettetek eszre?

    Mintahogy a kadar-korban a Sakál, meg a Voros Komando itt szekelt.

    Tehat ismetlem onmagam:

    Ezutan a beszed utan ki merem jelenteni, hogy mindenki, aki a FIDESZ nevu bunszovetkezetre szavaz, az maga is egy nyomorult, ocska bunozo, egy amokfuto hazaarulo!
    1948-ban meg TV se volt, nemhogy internet. (Informacios csatornak) ugyhogy a haborus pusztitasbol eppen csak labadozo embereket konnyu volt Rakosinak megteveszteni, hogy raszavazzanak.
    Na de a jelenkori viszonyokra apallalva majd 10 ev mulva mikent lehet majd valami ilyesmivel megindokolni, hogy akkor egyszeruen csak megtevesztettek, hat az nem nem fog menni!
    Akit ma megtudott „teveszteni” (vezetni) ez az elmebeteg pszichopata bandita, az maga is az.

    A legsunyibb, ocsmanylelkuletu drogos, reszeges, kivenhedt hippi haverjanak kedvenc szavaival:
    „Ennyi”

  • HunCanada
    2018 március 15
    6:42 du.

    EDDA. Uforablás után. Amikor Pataki agyát kicserélik Bodáéra. Vagy fordítva.

  • Boda Marcsi
    2018 március 15
    6:17 du.

    „Na ezek vagytok ti…és még csak nem is tagadjátok?..na nem semmi…(se ész,se becsület,de jegyzés sem!…).”

    Te Boda elvtársnő! Ha már ennyit beszélsz a becsületről, akkor meséld már el, hogy hol és milyen beosztásokban dolgoztál ’89 előtt. Voltál-e tagja a Pártnak, a KISZ-nek és milyen pozícióig vitted.
    Erre a becsület dologra majd utána térjünk vissza.

    Csak nehogy úgy járj a végén, mint Hoffmann Rózsa vagy Péter Piroska, akikről tudható, hogy az összes pártvonalat felszopták mielőtt megtalálták magukban az ősellenálló vallásost, illetve a szakszervezeti vezetőt.

  • Laszló,6:11, nem vagy a „szívem csücske”, de egyetértek a Gyurcsány-értékeléseddel.
    Fletó szétcsapta a baloldalt, létrehozta a Jobbikot, megölte az SZDSZ-t, elérte a Fidesz kétharmadát. Lehet hogy a szándéka más volt, de az eredményt neki lehet köszönni.

  • Szikszai, szocdem89 barlev leánykori neve, sima provokátor, aki nehezen emészti meg, hogy tények, matematika, logika esetleg történelem is létezik még a világon.
    Mivel a zsidókra egyáltalán nem jellemző a primitív, ordenáré, érvelés mentes stílus, ezért én egy kisfröccsel kifizetett hontalanra tippelek inkább, aki hidegrázást kap, ha az emberi méltóságot mások által tisztelni látja.

  • Háát Alma..nem tudom..
    Én azért nem kedvelem Gyurcsányt mert mást hirdetett 8 évvel ezelőtt mint most.

  • Boda M…
    ez a „nem lesz szukseg verontasra” visszafele is ervenyess……….ezt azert tartsa szem elott.

  • Almasi Alma
    into peldakent alljon itt az a teny hogy biza 1946-ban en lattam nyilasokkal „feldiszitett” lampavasakat az oktogonon.
    ezt meg lehet ismetelni is…..

  • Szikszai
    te nyomorult niemand!
    mit zsidozol itt? te ne pofazz itt zsidokrol mert neked azokhoz csak annyi kozod van hogy apad a szegedi XV.ik csendorkerulet zsidovadasza volt 44-ben.

  • Alma,

    „Arról, hogy a fidesz zsarolja valamivel, nem is mondok semmit, akkora marhaság. Mire zsarolja? Hogy eltűnjön, vagy hogy állandóan kiálljon Orbán ellen, aki a saját bevallása szerint is retteg tőle, és egyetlen vetélytársának tartja?”

    Pont, hogy ne tunjon el. En ugy latom, hogy pont addig jo orbannak amig Feri politizal, mert megosztja az ellenzeket.
    Nem retteg, Orban Gyurcanytol, miert rettegne. Kicsit tulertekelt az a video, ahol a fiatal orban arrol beszel, hogy a fiatal Feri milyen okos. Orban ha retteg akkor attol retteg, hogy a Gyurcsany visszavonul es nem politizal, mert akkor egysegesebb lenne az ellenzek.
    Ugyan ez az MSZP-vel, amig ok vannak az a fidesznak nagyon jo. Emlekezzen vissza amikor Botka lemondott a fidesz ilyedt meg a legjobban. Mi lesz most, talan szetesik a part, talan eltunik, nekik az nem jo. Addig szoba sem alltak veluk, de a lemondas utan egybol leult a fidesz vitatkozni a MSZP-vel.

  • NHC* megint kinyitotta a hazugságládát…
    Hiába.
    A Gyurcsányozás minden náci hálás témája.
    Tudják csócsálni mint kismalac az annya csöcsit

  • charlie
    2018 március 16
    7:34 de.

    Az ugye megvan, hogy Vona és Orbán egy polgári csücsökben ültek?
    Ugye az is megvan, hogy az őszödi beszédet a szövegkörnyezet kihagyásával idézte a Fidesz vezérkar és hiszterizálta a népet.
    Ugye az is megvan, hogy 2006-ban Orbán elhuzott egy fekete erősített autóval az ellenkező irányba, amikor a híveit rávezették a tudhatóan ott álló rendőrsorfalra Révész Márcsival az élen (meg sok színpadi festékkel).
    Ugye az is megvan, hogy a Kossuth teret a 63+1 vármegye hugyoztatta össze, és TommyCica Vona haverja?

    a Jobbik nagyon is Fidesz-kreálmány. Pontosan azt a szerepet szánták neki, amit anno a náciknak. Kikaparni a gesztenyét, felkarolni a szélsőségeseket, kimondani azt a rasszista retorikát, amit a pávatáncos nem mondhat ki. Az, hogy a gesztenyekaparók eddig általában a kapartatókat is félresöpörték valószínűleg kimaradt Orbánnál. Vagy úgy gondolta, hogy majd ő megmutatja, hogy őt nem lehet félresöpörni.

    A Jobbiknak nagyon kényelmes a gyurcsányista eredettörténet, mert hátrányba hozza Gyurcsányt, miközben látszólag izolálja Orbántól. Kényelmes, de nem igaz.

    ” Jobboldali Ifjúsági Közösség 2003. október 24-én a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevet felvéve párttá alakult. Fő céljuk az volt, hogy a MIÉP bomlásával és háttérbe szorulásával reális alternatívát nyújtsanak a radikális jobboldali szavazóknak.”
    Forrás: Jobbik.hu.
    beszélgess a pártoddal….

  • Andrew_c
    Hát igen.
    Neonáci Hitlerista Charli hazudozza itt a vaskosakat.

    Úgytűnik ezek már annyit öszehazudoztak az elmúlt 10-valahány év alatt, hogy maguk is elhiszik.

    Ugye Charli, jólmondom ?

  • Ja igen…
    A 2010-es VALÓDI kétharmad azért jöhetett össze mert a hülye MSzP nem vette észre hogy ezek szép suttyomban egyszerűen ELFOGLALTÁK az egész hazai médiát, nagyon kevés kivételtől eltekintve.

    Jól emlékszem még az 2004-2008 közöti állapotokra:
    A Kossuth Rádó és más URH aókon a hírekben, ha valamit akart a Kormány, minden harmadik mondat az volt hogy ” De a FIDESZ szerint..stb stb..”

    A hírek között meg fényezték a FIDESZT.

    A segg Maszop meg hagyta, hogy hát hiszen szólás-szabadság van, az emberek meg okosabbak annál hogy bedőljenek a hülyeségnek.

    Másodjára már igencsak nem lett volna kétharmaduk, de addigra kreáltak SAJÁT MAGUKRA SZABVA egy frankó kis választási törvényt.

  • Megismétlődni látszik Hitler választásokkal szerzett , örökösnek beállított hatalma, illetve a Rákosi féle , szintén választásokon elért győzelmére alapozott örök-kormányon maradás.

    A diktaturák nem élnek hanem visszaélnek a demokratikus jogokkal azért hogy azokat megsemmíthessék.

    „A hatalmat megragadni és egyszer s mindenkorra megtartani”

  • Geyza
    2018 március 16
    9:58 de.

    Igen. Nagyjából úgy működnek, mintha mindenki szenilis hülye lenne, akik nem ismerik az évszámokat, és tegnap születtek. Friss Alzheimer-kórral

  • Andrew 9:48,
    Köszönöm a kérdéseidet, mindenre emlékszem, abban javítanálak, hogy Tomcat sosem volt „Vona haverja”.
    Ha elfogadjuk, hogy a Jobbik Fidesz-kreálmány, és a logikádat követjük, akkor a Fidesz meg ugye az SZDSZ Ifjúsági Tagozataként született. Tehát bebizonyítottuk, hogy az SZDSZ hozta létre valójában a Jobbikot. 🙂
    Most, hogy kiröhögtük magunkat, nézzük a tényeket.
    2006-ban A MIÉP-Jobbik Harmadik Út néven 2,2%-ot ért el a választáson, ami teljesen tükrözte a társadalom igényét a radikális vagy nemzeti megoldások irányába.
    Ebből nagyvonalúan vegyük csak a Jobbik támogatását 1%-ra.
    Az őszi események, és a 2010-ig tartó balos hibasorozat oda juttatta a pénz, és a társadalmi betagozódás hiányával küzdő Jobbikot, hogy „megtizenhétszerezte” a támogatottságát a következő, 2010-es választásokra.
    Andrew, a te informáltságoddal bizonyára nem lesz nehéz találni hasonló „politikai üstököst” a nagyvilágban -nem segítek -, és hogy máshol mi történt az üstökös száguldozásának okozójával.

  • HunCanada,

    „” Én csak kérdezem, mert mást sem hallok már szinte nap mint nap, csak hogy a “taknyukon és vérükön kell” (Bayer) kirángatni embereket, a Dunába belelő(k)ni (Békemenet), leszámolni (Orbán), fellépni (Boda)..”

    Erdekes, en nem olvastam kirangatasokrol es Dunaba lovesekrol.
    De elofordulhat, hogy egyik-masik hagymazas magyarnak kicsit tulzottan elege lett a „haladasbol”. Viszont az Orban kormany eddig sem csinalt ilyeneket, es ezutan sem fog. Ha lesz elszamolas, az bortonbuntetessel fog jarni.

    „A létjogosultság elfogadása alatt a rendszerének teljes elfogadását értettem.”

    Igy jobb.

  • charlie
    2018 március 16
    1:26 du.

    NHC*
    Ne terejjéé
    Ha emlékszel akkor miért hazudsz?

  • charlie
    2018 március 16
    1:26 du.

    Nem is kell hogy olvassál ilyesmiket.
    Szépen kampányolj csak a jogállam fedezékéből.
    A diktatúra mellett, a jogállamiság ellen. Te agyatlan.

  • Előzőt nem Charlinak hanem Szikszainak címeztem.

    BOTSÁNAT kedves Charli meaculpa

  • Latom, a fake-zsidok megint osszefogtak. 🙂
    Eloszor Belzebub elvtars:

    „Meg kell érteni Szikszait is. Hogy Orbán, Vona vagy esetleg valamelyik arab állam fizetett ügynöke,”

    Ilyen buta modon megvadolni azt, aki a bekeaktivistak Europan kivul tartasat surgeti, csak olyan elmebeteg kepes, aki a logikaval meg koszono viszonyban sincs.
    Ugyanakkor ez tipikus esete annak, hogy „vadold az ellenfeledet azzal amit te magad csinalsz, vagy ami te vagy”.
    (Es most varom a lekezelo, ugyanakkor semmitmondo beszolast, hogy „te meg ellenfelnek sem vagy melto”. Lasd lejjebb miert.)

    „Ám nem kizárható, hogy tényleg zsidó, … a “jewish self-hatred” vett rajta erőt”

    Detto ugyanaz. Azzal vadol, amit o maga csinal, vagy ami o maga.

    „Akár így, akár úgy, szerintem békén kell hagyni szegényt, nem kell szót váltani vele.”

    Ezt viszont megertem. Ha nincs erv, ha nincs logika, se tudas, akkor jobb nem vitatkozni egy olyannal, akinel viszont meg van mind a harom. Ez kulonosen igaz, amikor az illeto tudja, hogy valami aljassagot tamogat.

    Es a masik „geniusz”. bar-lev:

    „te nyomorult niemand!
    mit zsidozol itt? te ne pofazz itt zsidokrol mert neked azokhoz csak annyi kozod van hogy apad a szegedi XV.ik csendorkerulet zsidovadasza volt 44-ben.”

    A csaladommal kapcsolatos megjegyzeseid a te intelligenciadat, illetve annak hianyat mutatjak. Ha a gyanum igaz, es te egy kozepkoru magyar bolsi szarkevero vagy csupan, akkor a Marcsinak igaza volt egy dologban. Termeszetesen nem abban, hogy te tulelted a Soah-t, mert egyreszt akkor meg nem eltel, masreszt te zsido nem lehetsz. Meg az allitolagos szektad viselt dolgait sem ismered, tehat hazudsz, es minden bizonnyal mindenben hazudsz.

    ———–

    Charlie,

    Koszi a felvilagositast! Nem ismertem fel a lanykori nevevel.

  • Oh, meg annyit a Magyaorszagon elo, es bekegalambokat simogato zsidoknak, hogy remelem ez az 5 kivalo bekeharcos orvos majd Magyarorszagon fog letelepedni, es titeket fog „gyogyitani”:

    https://gellerreport.com/2018/03/baghdad-students-nazis.html/

    Az csak a baj, hogy sajnos nem csak titeket „gyogyitananak” igy.

  • Szikszai:
    Miért nem adod fel pajtás?
    Látod hogy közútálatnak örvendsz..,,,

  • Szikszai
    2018 március 16
    1:36 du.

    Amikor a Magyar Nemzet újságírója kérdezte a békemeneteseket a Margit hídon, majd egyszer csak válasz helyett inkább kirángatták, eltaszigálták őt (mert a békés békemenetelők fel vannak bátorítva, hogy az „ellenséget” taknyukon – vérükön, ésatöbbi mód elbánhatnak velük). Na ekkor skandálta a békés keresztény báránybőrbe bújtatott siserehad, hogy Dunába vele, Dunába vele. Mert az a munkáját végezve merészelt kérdezni ott ahová a szervezők mindenkit vártak, pártállástól függetlenül – elvileg.
    Szóval mire jó ez a folyamatos hergelés, uszítás? Döbbenet, ahogy szépen lassan és fokozatosan eszkalálódik az erőszak felé a kimondott szó, mert ezt hallják, látják a vezértől és a slepptől az emberek.

  • Charlie,

    Vona mikor is ítélte el TomCat bármelyik akcióját? Mert a közös fórumozást is csak tavaly utasította el a nagy cukisodás után. A kurucot pedig TomCat maga állította, hogy az akkor még bőven jobbikos Novákkal szerkesztették közösen.

    A 63+1 vármegyés térpisilőkkel meg de facto szellemi közösséget vállaltak anno.

    ” a Fidesz meg ugye az SZDSZ Ifjúsági Tagozataként született. ”
    Ez de facto tévedés. A Fidesz kontraJISZ-ként alakult akkor, amikor az SZDSZ mint párt még nem is létezett. A SZKH munkájában meg sosem vettek részt. Otbán azon sértődésének a terméke, amikor nem választották be a KISZ-KB -ba.
    Később valóban azt állították magukról, hogy az SZDSZ utánpótlásaként akarnak működni. Azonban ezt az SDSZ vezetése nem akceptálta, és amikor a Horn-kormány alakításakor nem hívták be őket a koalícióba akkor Orbán vérig sértődött és a MIÉP felé fordult. vö. MIÉP tagok kooptálása a Fidesz-be.

    Már párszor felvetettem, hogy ne nézzük egymást hülyének. Fenntartom.
    Az pedig hogy egy hibás politika felhuzza az ellenzék támogatottságát az lehet politikai hiba, de attól nem lesz az ellenzék „kreálmány”. Gyurcsány sokat bénázott. De ettől még a Jobbik a Fidesz-vezér PÖCSéből bújt elő.

  • Geyza
    2018 március 16
    1:58 du.

    Nem terel. Hülyének néz.

  • Andrew nem okoz nagy örömöt javítgatni a tévedéseidet:
    Ezt írod: „Vona mikor is ítélte el TomCat bármelyik akcióját? Mert a közös fórumozást is csak tavaly utasította el a nagy cukisodás után.”
    Ezzel szemben az igazság:
    https://mno.hu/bunugy_baleset/ket-ugyben-is-korozi-a-rendorseg-tomcatet-2423180
    Vona nem tavaly, hanem 2008 óta nem vállal semmilyen közösséget Tomcat-tel.
    ……..
    Orbán azon sértődésének a terméke, amikor nem választották be a KISZ-KB -ba.
    Orbánt sehova nem tudták volna beválasztani, mivel általában nem 15 évesen gimnáziumi osztályában fél évig kisz-titkároskodó serdülőket választanak kommunista szervezetek vezetésébe. Az egyetemen már semmi köze nem volt a KISZ-hez.
    ……….
    „..a Horn-kormány alakításakor nem hívták be őket a koalícióba akkor Orbán vérig sértődött és a MIÉP felé fordult. vö. MIÉP tagok kooptálása a Fidesz-be.”
    Ezeket a Horn-kori miépeseket sorold már fel. Vagy a kisgazdákra, mdfesekre, kdnpsekre gondolsz?
    Vannak egyáltalán valós ismereteid bármiről?
    ……..
    Akkor a megkérdezett üstökös-szerű pártnövekedést hagyjuk is, az a kérdés tuti nem fog menni.

  • Geyza, en nem ujtalom Szikszait.
    Van amiben igaza is van.

  • szikszai arpad csendortorzsormester a szegedi 5-ik csendorkerulet zsidokat begyujto osztalyanaj oszlopos tagja, referens ferenczy laszlo m;kir.csendoralezredes fele a zsidotlanitas lebonyolitasarol szged kornyeken;
    no akkor ki hazudik ketton kozul te nyuves fereg SZIKSZAI-kam???
    latom telibe talaltam, erzekeny csaladi pontra tettem a kezem!!
    ilyen ferget mint te mar lottem fejbe -(egy angol katona remingtonjaval)-buchenwald-ban 1945-ben!!

  • -es ma is buszkeseggel tolt el hogy 45-ben a kl buchenwald szabaditasa utan lelohettem ket kapot es harom ss-t, mintegy fizikai elegtetelt veve, bosszut allva a csaladom kiontott vereert ami ezert kialtott!!
    nem bantam meg semmit!! ma is igy tennek((
    kesobb beoltoiztunk yankee ruhaba es fegyveresen kutatni kezdtuk a bujkalo ss-eket! akiket emlkaptunk az megasta a sajat sirjat es belelottuk, eppugy mint ezek tetttek a mieinkel!
    szerencsenk volt joparat likvidalni!!

  • Figyelo
    miben van igaza a szikszai-nak??
    abban hogy hazugsagokat alhireket terjeszt?amiket tel aviv-val kapcsollatban leirt semmi sem igaz!!!

  • Charlie, Charlie,

    Decibellel nem mész semmire. Nem is Neked írom, mert Te úgyis mantrázni fogod, hogy a Jobbik nem fasiszta, hanem szent és gyurcsányahibás.
    A többieknek:
    A linken ez olvasható:
    „a mára néppártosodó Jobbik elnöke a beszéd után jelezte, többé nem akar egy fórumban szerepelni Tomcattel. ”
    Az írás dátuma: 2017. október 24.,
    Nem 2008

    „Orbánt sehova nem tudták volna beválasztani, ”
    Már hogyne tudták volna. Volt rá kiskapu. Párttagság kellett hozzá és akkor a párt alapszervezet jelölhette. KISZ-tagnak meg KISZ-tag volt. A semmi köze egy finoman szólva eufemisztikus megközelítés.

    A MIÉP 1993-ban alakult és 1994-ben nem kerültek be a Parlamentbe. Olyan önmeghatározásuk volt, ami az akkor a liberalizmussal szakító Orbánnak éppen megfelelt, mert a csuházós szövege sem játszott a pártjának. Függetlenül attól, hogy a MIÉP mennyire mondta magát „kereszténynek”. A sértett Orbánnak teljesen jó terep volt dörzsölődni a populisták felé.
    A kötődés olyan jól sikerült, hogy amikor a MIÉP gyakorlatilag kiütötte magát a politikából jó pár arra kacsingató figura a Fideszben bukkant fel. Pl. a nyóckeres polgármester is.

  • bar-lev,

    „latom telibe talaltam, erzekeny csaladi pontra tettem a kezem!!”

    Nagyon beteg vagy. Csak azert mert a butasagodat nem cafoltam nem jelenti azt, hogy a legbol kapott baromsagodnak barmi koze is lenne a valosaghoz. Ugyan az igaz, hogy apam Csongrad megyeben szuletett, de nem Szegeden, es amikor vege volt a haborunak 13 eves volt. No es hamar leleptek Csongrad megyebol, mert a nagyapamnak volt annyi esze, hogy idejeben szerzett hamis papirokat, hogy elkerulje azt, amit lelki szemei elott latott kozelegni.

    „ilyen ferget mint te mar lottem fejbe -(egy angol katona remingtonjaval)-buchenwald-ban 1945-ben!!
    -es ma is buszkeseggel tolt el hogy 45-ben a kl buchenwald szabaditasa utan lelohettem ket kapot es harom ss-t, mintegy fizikai elegtetelt veve, bosszut allva a csaladom kiontott vereert ami ezert kialtott!!
    nem bantam meg semmit!! ma is igy tennek((
    kesobb beoltoiztunk yankee ruhaba es fegyveresen kutatni kezdtuk a bujkalo ss-eket! akiket emlkaptunk az megasta a sajat sirjat es belelottuk, eppugy mint ezek tetttek a mieinkel!
    szerencsenk volt joparat likvidalni!!”

    Latom nacikam, hogy mindenaron le akarod jaratni a zsidosagot. En nem vagyok vevo a bugyuta hazugsagaidra. Kar erolkodnod ezzel a taho stilussal, es hencegni nemletezo gyilkossagokkal.

    „miben van igaza a szikszai-nak??
    abban hogy hazugsagokat alhireket terjeszt?amiket tel aviv-val kapcsollatban leirt semmi sem igaz!!!”

    https://forward.com/news/israel/156804/israeli-anger-over-african-crime-wave/

    https://www.timesofisrael.com/dozens-protest-at-high-court-heads-home-against-african-migrants/

    Meg a bolsi nytimes is megemliti a kerdest, bar nagyon halandzsaznak:

    https://www.nytimes.com/2018/02/02/world/middleeast/israel-migrants-african.html

    https://www.theguardian.com/world/2012/may/20/israel-netanyahu-african-immigrants-jewish

    http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/Life-in-South-Tel-Aviv-has-become-unbearable-480862

    Ennyit a naci idiota igazmondasarol.

  • Szikszai:
    „Ha nincs erv, ha nincs logika, se tudas, akkor jobb nem vitatkozni egy olyannal, akinel viszont meg van mind a harom”

    Szikszai úr, Ön betegesen szerény. Nem tudom, mi roncsolhatta ennyire össze sz önbizalmát… de egy egy jó pszichológus, egy kis pszichoterápia… Vagy inkább egy megbízható pszichiáter, néhány tablettácska?

    Vita közöttünk a minimális közös kognitív és morális alap híján valóban értelmetlen lenne, nagyon hamar üres veszekedéssé fajulna. Nem mondom, ha telekszomszédok lennénk, kénytelen volnék valamiféle látszólagos modus vivendi létrehozására törekedni, már csak azért is, hogy ne verjük hetente kétszer orrba egymást. Mivel Ön valahol Argentínában, én meg (legalábbis földrajzilag) Európában élek és dolgozom, nincs túl nagy veszélye. hogy orrunk és öklünk rendszeresen és kölcsönösen üdvözöljék egymást. Ezért a mostani eszmecserénket is nyugodtan megszakíthatjuk.

    Magánéletében sok szerencsét, egyébként pedig bő javadalmazást kívánok Önnek úgy az antiszemita, mint a Führere melletti nehéz és felelősségteljes propagandamunkájában.

  • Andrew, mivel a türelmem végtelen:
    „Cigány- és zsidóellenességét nyíltan vállalja, megszólalásai a nemzeti radikális oldalt is megosztották – például az a kijelentése, hogy az ávósok gyerekeit is fel kellett volna akasztani már ötéves korukban.
    Vona Gábor, a mára néppártosodó Jobbik elnöke a beszéd után jelezte, többé nem akar egy fórumban szerepelni Tomcattel.”
    ……..
    Ez a cikk tényleg 2017-es, de csak a felületes olvasó nem veszi észre az „ötéves korukban” kiemelést, ami egy Hajdú Online 2008. május 8.-i cikkre mutat. A cikk elmeséli, hogy Tomcat a fentieket a 2008-as!!! szegedi Majálison mondta.
    Vona Gábor, a Jobbik elnöke a beszéd után – 2008 május!!! – jelezte, többé nem akar egy fórumban szerepelni Tomcattel.
    ……….
    Horn tevékenységekor 1994-98 és a „csuhás beszédkor” 1991-ben a valóban MIÉP-ből jövő Kocsis Máté 10 illetve 17 éves volt, arról nem is beszélve, hogy a MIÉP-be 1999-be lépett be 18 évesen. Tehát a „Horn kormány alatt MIÉP tagok kooptálása a Fideszbe” egyáltalán nem történt.
    ……….
    Most, hogy átszaladtunk az objektíven megközelíthető tényeken és belátod, hogy felületesen írogattál zöldségeket, felőlem átbeszélhetjük a csak szubjektíven megközelíthető kérdést, hogy a „Jobbik fasiszta” párt lenne?
    Itt már több sanszot érzek a sikeres hozzászólásodra. 🙂

  • Szekercés Balázs

    bar-lev
    2018 március 16
    7:41 du.
    Bravo levyke, Münchhauser báró vagy Háry János ha most élne besárgulna az irinységtől!

  • Gerti Hollósy

    Geyza,marc.15.5.55 du.

    Pontosan, epp ezért, a Jobbiknak hinni és rá szavazni bármiféle egyezkedés alapján botorság…

    Szóóóval muszáj győzni a demokratikus ellenzéknek…

    Fidesz – Jobbik, az világvége

  • Charlie

    Szinte csak kiragadásként
    “Horn kormány alatt MIÉP tagok kooptálása a Fideszbe”
    Nos ez a mondat csak nálad szerepel. Hiába tetted idézőjelbe. Ugyanis nem idéztél, hanem hamisítottad. amennyiben nem nem írtam ilyet.

    Kocsist ebben az összefüggésben emlegettem:
    „A kötődés olyan jól sikerült, hogy amikor a MIÉP gyakorlatilag kiütötte magát a politikából jó pár arra kacsingató figura a Fideszben bukkant fel. Pl. a nyóckeres polgármester is.”

    A MIÉP 2002-ben szorult ki a parlamentből. Ekkor Kocsis már tag volt 4,37%-kal.

    TomCat-et helyre tettük. Rendben.
    Maradna még Torockai, Novák, Morvai és a többiek, akik rasszista csirkefogásától mentesíteni kellene Vonát 🙂 A gyöngyöspatai gárdistáktól, a Vonával fotózkodó főbetyártól, stb. most ne is essen szó. De abban lehet valami, hogy talán nem fasiszták a szó korporatív államelméletet hirdető értelmében, hanem szimplán nácik a szó nemzetiszocialista értelmében. Ha Neked az szimpatikusabb, ezen nem veszünk össze

    Ezek szerint lábon maradt a Vona-Orbán közös indulás (nehéz is lenne cáfolnod), világossá vált, hogy Orbánnak túl sok valóságos köze nem volt az SZDSZ-hez, a Fidesz valóban kontra-KISZként alakult, valóban Orbán sértődései a legkomolyabb mozgatórugók stb. A politikai hibák vs. ellenzéki előretörés meg nem akkora történelmi nóvum, hogy láthatóan ne tudtál volna szakítani kedvenc Gyurcsányodtól 🙂
    Alakulunk 🙂

  • szekerces balazs
    a doktor ur mit mondott?kinovod??
    amit szikszai beirt az csak a balos izraeli -(arab barat sajto,mert van olyan is itt)-hagymazas szulemenye!!
    ugy es olyan meretekben az nem igaz!
    egyetlen dolog igaz , espedig hogy csutortokon (yom hamishi)-a legfelsobb birosag befagyasztotta az illegalisan itt tartozkodo feketek kitoloncolasat.
    a tobbi baromsag!
    a tunteteseket nem a feketek szerveztek hanem a haredi zsidosag (orthodox zsidok) tel aviv-ban a rehov h’yaarkon-on a katonai kotelezo szolgalat miatt.
    hirforras,; arutz 10 tv israel, 20h hadasoth=hirado
    mint helyi lakos jobban tudom mi hol hogyan mint ti okoskodo magyarok

  • szikszai es szekerces testver!
    kezdjetek teli tudobol enekelni,;
    -„ungarn der land der treue oh du mein heimat land…..usw”

  • bar-lev
    2018 március 17
    11:35 de.

    A gárdáik ajánlásával….
    Avagy a birkamenetlők kérték
    https://archive.org/details/youtube-EKliGBJqGKE

  • Szikszai, „-es ma is buszkeseggel tolt el hogy 45-ben a kl buchenwald szabaditasa utan lelohettem ket kapot es harom ss-t, mintegy fizikai elegtetelt veve,”
    A múltkor még négy SS-t lőtt le. 🙂
    Engem jó pár éve az Anti Deffamation League-val és valami JDL-el fenyegetett meg, amikről gőzöm sincs micsodák, de nem lehetnek nagyon veszélyesek, mert még mindig boldogan élek. 🙂

  • Gerti, „Pontosan, epp ezért, a Jobbiknak hinni és rá szavazni bármiféle egyezkedés alapján botorság…
    Szóóóval muszáj győzni a demokratikus ellenzéknek…”
    ………
    Gerti meglátod milyen rokonszenves és nehezen visszautasítható ajánlatot tesz majd a Jobbik a politikai elit felé.
    Kíváncsi vagyok majd a véleményedre, mert olyanra tervezték, hogy akár te is elfogadd.

  • Szekercés, fenti urak helyett barlev inkább Joseph Hirt-re hasonlít.

  • Szikszai, a soraidra egy alátámasztó videó:
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=537&v=XySZ4VaQtnA
    ………
    Szóval már a „német nyárról” beszélnek…minek kellett ez?

  • Kocsis,charlie!
    Nos az a helyzet,hogy az ellenzéki pártok egymással „közös..ülnek”amiből több kis életképtelen koraszülött lesz….

    Ma például Gyurcsány 17-órára invitálta a DK központba „beszélgetésre”….az ellenzéket,a többség elfogadta,de a Jobbik nem kért a találkozóból…..!
    Fletó főnök majd adja a jó tippeket,de valószínűleg sikerül úgy „szétkúrni”(bocs az ő szavaival élek)őket,mint annak idején a volt pártját az MSZP-t.
    Na remélhetőleg megfogadják a „bölcs” tanácsait…….,és többen megszűnnek.!Hajrá!

  • Marcsi, demokrácia van, hisz bárki nyerhet. Ezért kampányol az ellenzék, ezért vannak gyűlések, tüntetések.
    Most derül ki az igazság sok hazudozóról, akik szükségállapotról, betiltott választásról, csalásról stb. kábították a jónépet évek óta.

  • Gerti!
    A Fidesz-Jobbik nem lenne a világ vége,de baloldal -Jobbik szövetség Jobbik végét jelentené…..és rengeteg szavazót veszítenének,na ennél (és a ballibsiknél is)biztosan több eszük van……ami nem nehéz dolog,egy azonnali kormányválságról már ne
    is beszéljünk!!!!!

  • Vegig olvastam ezt a temat. Bevallom, felfordult a gyomrom.
    Meenyi ertelmetlen es buta hozzaszolassal van teli. Erdekes, hogy ezt hagyta a cenzura.

  • Charlie!

    Tudom Te hő jobbikos vagy,de azért el kéne gondolkoznod cseppet,egy esetleges Jobbik-baloldal szövetségen,továbbra is fenntartom nagy bukás lenne,különösen a Jobbik nemzeti,hazafias szemléletét ismerve,amelyben talán mégis csak közelebb áll a Fideszhez……(mellőzve a szélsőséges,antiszemita,rasszista szárnyát…..)ami pedig a ballibsiket és azsidókat,illeti,nem döbbent meg,hogy
    a hatalom érdekében képesek lennének szövetkezni a szerintük”náci”párttal.
    Morvay Krisztina óvta Vónát a rossz lépéstől,aki ma nem ment el a találkozóra,de most mondták be a hírekben,hogy hétfőn „külön”
    esetleg találkozik Gyurcsánnyal…..Na nem semmi. Nem vagyok fanatikus fideszes,se párttag,de a hibáik,hiányosságaik mellett sokkal tisztességesebbek,nem köpönyegforgatók,mint az ellenzék,ezért remélhetőleg önállóan is győzni fognak!
    Az emberek békét,biztonságot szeretnének és nem egy kormányzásra képtelen koalíciót,válságot!

  • Szekercés Balázs
    2018 március 17
    5:54 de.

    Emmeg már kiafene.
    Valami önjelölt ítéletvégrehajtó?
    Balage Balage, túl nagy az orcád.

  • Charlie!

    Bocs elírtam,holnap vasárnap lesz a „csúcstalálkozó”,amire Vona
    nem megy el,de hétfőn már igen a külön beszélgetésre.
    Nem tudom,hogy mi a tényleges helyzet a Jobbiknál(csak amiről a riportokban,TV-ből értesülök)de sajnos párton belül sincs egység,vannak ,akik Vona távozását szeretnék,mások meg támogatják…
    Na nagy a káosz mindenhol!
    Én és a többség békét,biztonságot,normális életet szeretnék gyűlölködés és cirkusz helyett!

  • Andrew_s
    2018 március 16
    3:36 du.

    És kontra
    DDDDDDDDDDDDDDDDD

  • charlie
    2018 március 16
    7:59 de.

    HEHehehe
    Bírom mikor egy echte náci „tényeket” emleget…,

  • Gerti Hollósy,

    „Szóóóval muszáj győzni a demokratikus ellenzéknek…”

    Kik kepzik ma Magyarorszagon a demokratikus ellenzeket szerinted?

    ———-

    Belzebub,

    „Magánéletében sok szerencsét, egyébként pedig bő javadalmazást kívánok Önnek úgy az antiszemita, mint a Führere melletti nehéz és felelősségteljes propagandamunkájában.”

    Csak azt aruld el, hogy miert muszaj nap-mint-nap bizonyitanod a feneketlen butasagodat?

    ————

    bar-lev,

    „amit szikszai beirt az csak a balos izraeli -(arab barat sajto,mert van olyan is itt)-hagymazas szulemenye!!
    ugy es olyan meretekben az nem igaz!
    egyetlen dolog igaz , espedig hogy csutortokon (yom hamishi)-a legfelsobb birosag befagyasztotta az illegalisan itt tartozkodo feketek kitoloncolasat.
    a tobbi baromsag!”

    Hmmm, vajon mennyire lehet baromsag, ha az a zsido kormany, amelyik meg a muszlim gyilkosait sem deportalja, ugy dont, hogy ezeket elkuldi egy 3. orszagba?

    Nacikam, probalj meg ugyesebben hazudni! Foleg, hogy nekem jonnek az Aruc Seva hirei minden nap. Gondolom sejted, ez mit jelent.

    ———-

    „Andrew_s,

    bar-lev

    https://archive.org/details/youtube-EKliGBJqGKE

    Most az egyszer veletlenul beletrafaltal a kozepebe. Ez az, amit Barlev elvtarsad szeret.

  • Figyelő
    2018 március 16
    5:37 du.
    Igen, de Szikszai igazságai
    olyanok akár egy szép bonbon egy vödör takonyban.
    Ha meglátok egy csábos bonbont egy vödör takonyban,
    hát nem fogom kihalászni és leszopogatni hogy jé, milyen egy finom bonbon!

  • Marcsi, nekem minek kéne „elgondolkozni egy jobbik-baloldal szövetségen”? Csak nem gondolod, hogy mi, akik SZDSZ sírját megástuk, pont Gyurcsányt és a haverjait emeljük hatalomba.
    Nekem higgyél, ne hagyd magad félrevezetni.

  • charlie,

    ” A múltkor még négy SS-t lőtt le. 🙂”

    Kezd szerenyebb lenni. Holnap ki fog az is derulni, hogy megsem o a Zrinyi Miklos.

    „Engem jó pár éve az Anti Deffamation League-val és valami JDL-el fenyegetett meg, amikről gőzöm sincs micsodák, de nem lehetnek nagyon veszélyesek, mert még mindig boldogan élek.”

    Az anti-defamation (ragalmazas/becsuletsertes-ellenes) csak perel, ha van ra lehetosege, es van miert.
    A JDL a Zsido Onvedelmi Liga (Jewish Defense League), nem tamadasra, hanem onvedelemre talaltak ki. De hat egy hibbant naci, vagy komcsi ezt sem tudhatja.

    „https://www.youtube.com/watch?time_continue=537&v=XySZ4VaQtnA
    ………
    Szóval már a “német nyárról” beszélnek…minek kellett ez?”

    Valakiknek nagyon utjaban all a nemet, francia, sved, angol, es egyeb europai ipar/gazdasag. Valahogy tonkre kell tenni, nem igaz?
    Tudnal jobb modszert, mint rajuk szabaditani a bolsikat es a bekeharcosokat egyidoben? En nem.

  • Gerti!
    Eddig abban bíztam,hogy balos létedre,azért tudsz tárgyilagosan gondolkozni,értelmezni….
    Én nem bolondultam bele Fideszbe,mint itt sokan a baloldalba és
    főleg akik belőlük élnek….
    Mindig dolgoztam,most meg a nyugdíjamból élek,és ha tudni akarod
    jelenleg egyedül a Fidesz garantálja az ország biztonságát,békéjét és a törvényességet,ha alakult volna egy másik hiteles,tisztességes párt,amely netán „tökéletes”,biztosan szimpatizálnék vele,de ugye manapság ilyen
    nincs!
    Ilyen egyszerű!
    Aztán „sötét geyza „riogatása a számonkérésről,nevetséges,aki nem tartja be a törvény,csal,lop,nőt ver,garázdálkodik annak a börtönben a helye minden normális jogállamban,de ugye a fejbelövés,akasztás,ítélet nélküli kivégzés ,szemkilövés a komcsi,szoci időkben volt,manapság már kiment a „divatból”.
    És nem vagyok lekötelezett, fanatikus nem halok bele a politikába….nem kell aggódni!

  • Belzebub,

    „” Szikszai:
    “Ha nincs erv, ha nincs logika, se tudas, akkor jobb nem vitatkozni egy olyannal, akinel viszont meg van mind a harom”

    „Szikszai úr, Ön betegesen szerény. Nem tudom, mi roncsolhatta ennyire össze sz önbizalmát… de egy egy jó pszichológus, egy kis pszichoterápia… Vagy inkább egy megbízható pszichiáter, néhány tablettácska?”

    Gondoltam meg valaszolok itt nehany dologra. Ez az egyik:

    Nem furcsallom, hogy ennyire felreertetted a dolgot, hiszen akinek se tudasa, se logikaja, nem erheti fel esszel, hogy a tudas konnyen megszerezheto, es a logika „egyszeru”, vagy mondhatnam mindennapi velejaroja a normalis embernek, semmi kulonleges nincs benne; annak hianya viszont sulyos betegsegre utal vallon felul. Ez lehet az oka annak is, hogy ilyen ketsegeesetten kapalozol, hogy tudatlan maradj.
    Haaat … majd ha megerted veletlenul ez mit jelent, gondolkozz el rajta.

    „Vita közöttünk a minimális közös kognitív és morális alap híján valóban értelmetlen lenne, nagyon hamar üres veszekedéssé fajulna.”

    Ilyen „szepen” meg egy bolsi sem vallotta be, hogy o egy erkolcsi nulla. Ugyanakkor mar kisse keso az aggodalom; az ertelmetlen nacizasoddal, a zsidosag megkerdojelezesevel mar reges regen megkezdted a veszekedest. Persze tudas es logika hianyaban mas nem varhato toled.

    Na, hat csak elvezkedj magadban, vagy a hibbant komcsi es naci haverjaiddal!

  • Kiegészítés!

    Amúgy én mindig jobboldali szimpatizáns voltam,akkor is amikor
    a baloldal volt hatalmon,soha nem voltam szélsőséges,mind a rasszizmust,mind az antiszemitizmust elítéltem(az embereket a jellemük,cselekedeteik alapján ítélem meg) bár volt hogy bizonyos
    emberekről nem voltam és vagyok jó véleménnyel,mert okot adnak rá.Nem váltogatom a szimpátiámat,mint egyesek a „gatyájukat”….
    Aztán már nagyon régóta kérdezem,hogy ugyan ki melyik párttal is szimpatizál és miért?????senki nem válaszolt,!!!mivel maguk sem
    tudják….váltogatják a pártjaikat,ahogy az érdekük kívánja…..

  • Szekercés Balázs

    bar-lev
    2018 március 17
    11:33 de.
    Te szerencsétlen szájhős, ha az ortodoxok gyárilag pacifisták, akkor te hogy lehettél irgunos vagy stern csoportos fegyveres terrorista és nyugdíjasként hogy tarthatnád a párnád alatt az uzidat, a galilodat és a merkava tankodat, mint ahogy már arról is büszkén dicsekedtél? Nekem még legalább 30 évig nem kell orvos, mert nincsenek előjelei a Münchhauser-kórnak annyira szerény vagyok!
    Másik: ha már 70 éve Izraelben élsz, akkor honnan tudod, hogy mit jelent a hagymázas, mert nálunk ez elég ritkán használt kifejezés!

  • charlie
    2018 március 17
    3:45 du.

    Csak szerettétek volna megásni az SZDSZ sírját.
    Azt kisapám maga az SZDSZ ásta meg.
    De hazudozzál csak tovább.
    Ha mulassunk rajtad.

  • Boda Marcsi
    2018 március 17
    4:02 du.

    Ő NEM FANATIKUS

    Borzasztó heheheeeheheh nem fanatikus HAHAHAHAA Ő NEM FANATIKUS HEHEEEHeheheheeheehehehehe ő tárgyilagos…

  • Szikszai
    TE tulajdonképpen minek okoskodsz még kilómétereket mindenki nevet rajtad, nem zavar ?
    Az otromba elvtársazásod csak visszatetszést kelt
    A gyűlölködéseid primitívek,,
    A vélemény formálásaid egyoldalúak,
    már nem sok értelme van hogy elolvassuk amiket összehordasz.

    Magadat ismételgeted.
    Te ősfideszes.
    A származásod körüli hazudozásaid meg egyenesen nevetségesek.

  • Hollósy Gerti

    Charlie, látrom te nem értesz engem,

    „Gerti meglátod milyen rokonszenves és nehezen visszautasítható ajánlatot tesz majd a Jobbik a politikai elit felé.
    Kíváncsi vagyok majd a véleményedre, mert olyanra tervezték, hogy akár te is elfogadd.”

    Én a Jobbik puszta létét sem tudom elfogadni addig, amíg Vona azt a magatartást, amit a videók és a konkrét történések mutatnak ki nem írtja a népe, a követői gondolkodásából és ez nem fog menni, túl mély a gyűlölet, a rasszizmus.Jól megnézted a videón a női szereplőt ajánlom, az ilyenektől szégyelleném, hogy nő vagyok, de inkább abban hiszek, hogy kevés van belőlük…

    A cuki elnök úr, a remek programjával meg semmire se megy, amíg ettől el nem határolódik…és nem teszi…még meg is védte, magyarázta, mosdatgatta a gárdát…

    ennyi…a korábbi jobbikos attitűd beivódott a követőkbe és avidéki hívők a régi brutális, rasszista Jobbikot akarják, nem a cukiskodó, álénéppártoskodó Vonát.

  • Hollósy Gerti

    B.M.

    „Gerti!
    Eddig abban bíztam,hogy balos létedre,azért tudsz tárgyilagosan gondolkozni,értelmezni….
    Én nem bolondultam bele Fideszbe,mint itt sokan a baloldalba és
    főleg akik belőlük élnek….”

    Én soha nem mondtam, hogy „balos” vagyok, pláne nem úgy, ahogy te értelmezed…

    azt mondom most is, hogy baloldali értékek mentén (van ám különbség) gondolkodom, az pedig nem kétséges, hogy a szociális témák, az empátia, a szegénység iránti szolidaritas, nem kifejezetten jobb oldali, fideszes értékek…kifejezetten olyan párt itt most nincs, ahogy én gondolkodom, de legközelebb áll hozzám Karácsony Gergely programja…

    Azt pedig sose mondtam, hogy belebolondultál a Fideszbe…azt mondtam, hogy vakon hiszel benne, vagy ilyesmit, de ez a te dolgod

    „belőlük élnek”, hivatásszerűwen bármelyik irányzatból csak a politikusok élnek, nem tudom mit értesz a belőlük élnek általánosítás alatt…de ha már a belőlik élnek olyan lényeges, akkor ez oda – vissza létezik…

    hogy értelmezni én tudok-e, azt meg bízd rám, megnyugtatlak, hogy tudok…

    Az, hogy valaki a Fideszre vagy valamelyik ellenzéki pártra szavaz majd, nem értelmezés kérdése…

  • Boda Marcsi,

    ” Én és a többség békét,biztonságot,normális életet szeretnék gyűlölködés és cirkusz helyett! ”

    Ismered ugye a banyaszkoszontest? Az volt, hogy „Jo szerencset!”

    Ha most nem tetszik a gyulolkodes es cirkusz, kepzeld el mi lesz nalatok aprilis 9.-en es utana! 🙂

    A Gertivel kapcsolatban szerintem tevedsz:

    ” Gerti! Eddig abban bíztam,hogy balos létedre,azért tudsz tárgyilagosan gondolkozni,értelmezni…. ”

    A Gerti nem balos, se nem jobbos. O semmilyen, legalabbis az csendul ki a semmitmondo hozzaszolasaibol. Az a tipus, aki nem tudja mit akar, relativizal, habozik, nem tud donteni, lagymatag, mikozben azt hiszi, hogy felfedezte a racionalis gondolkodast.
    Olyantol nem varhatsz el targyilagossagot, aki retteg attol, hogy nyiltan felvallaljon valamit. Tole csak tili-tolit varhatsz, innen-oda ingadozast. Mar ha kedve szottyan arra.

  • Szekercés Balázs,

    „Te szerencsétlen szájhős, ha az ortodoxok gyárilag pacifisták, akkor te hogy lehettél irgunos vagy stern csoportos fegyveres terrorista és nyugdíjasként hogy tarthatnád a párnád alatt az uzidat, a galilodat és a merkava tankodat, mint ahogy már arról is büszkén dicsekedtél?”

    Nacsak! Mi masrol maradtam en meg le? 🙂

    „Másik: ha már 70 éve Izraelben élsz, akkor honnan tudod, hogy mit jelent a hagymázas, mert nálunk ez elég ritkán használt kifejezés!”

    Surun jar Magyarorszagra, mert gyuloli a magyarokat. Es akkor mi van? Te talan nem jarsz olyan orszagokba surun, amiket utalsz? Minden egeszseges ember igy tesz, en is. 🙂

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2018 március 17
    4:23 du.

    „Kiegészítés!

    Amúgy én mindig jobboldali szimpatizáns voltam,akkor is amikor
    a baloldal volt hatalmon,”

    Marcsi, ne beszélj hülyeségeket! Az átkosban azt sem tudtuk, hogy mi fán terem a jobboldal, de aki úgy viselkedett, az sem jobboldali, hanem rohadt reakciós volt! 😀

  • NHC*

    “Gerti meglátod milyen rokonszenves és nehezen visszautasítható ajánlatot tesz majd a Jobbik a politikai elit felé.
    Kíváncsi vagyok majd a véleményedre, mert olyanra tervezték, hogy akár te is elfogadd.”

    Na és,,,,,,mesélj!!!
    Honnan veszitek rá a pénzt?
    Nektek nincs se Simicskátok, sem Puchlászlótok!
    Csak nem az iráni mullahok küldenek valamicskét? Meg Putyin?

    Ehh…Haza , Európa és NATO áruló banda…

  • Meg ennyit a Barlev es egyeb nevu egyenrol:

    Belép a pszichológus egy tök üres szobába, majd megszólal:
    – Mondja uram… mióta képzeli magáról, hogy láthatatlan?

  • Orsós Elemér

    Szikszai
    2018 március 17
    5:42 du.
    Szerintem Te is tévedsz, mert Gerti már többször bizonyította, hogy szerethető humanista, amihez nem kell ideológiai elkötelezettség, csak jóindulat és tolerancia!

  • Hollósy Gerti

    Szikszai úr, gratulálok, ennél rosszindulsatúbbra nem sikerült. Kár.

    „A Gerti nem balos, se nem jobbos. O semmilyen, legalabbis az csendul ki a semmitmondo hozzaszolasaibol. Az a tipus, aki nem tudja mit akar, relativizal, habozik, nem tud donteni, lagymatag, mikozben azt hiszi, hogy felfedezte a racionalis gondolkodast.
    Olyantol nem varhatsz el targyilagossagot, aki retteg attol, hogy nyiltan felvallaljon valamit. Tole csak tili-tolit varhatsz, innen-oda ingadozast. Mar ha kedve szottyan arra.”

    ez egyenesen nevetséges, Ön is szelektíven olvas. Több helyen világosan megírtam, hogy Karácsony Gergely propgramja mellett teszem le a voksom és számtalanszor kinyilvánitottam, hogy mélységesen elítélem a Jobbikot, és nem értek egyet a Fidesz kormányzásával…szóval nincs véleményem és rettegek…ingadozni meg távol áll tőlem…csak azért gondolja, mert nem használok nem ide illő szavakat, mert nem fejezem ki magam gyűlölködően és mert nem gúnyolódom a másképp gondolkodókon…vagy zavaró, hogy nem vagyok bunkó…

    Gratulálok, ha ennyit volt képes kihámozni…

  • Kedves mindenki.
    Há nemmemmontam hogy ahogy közeledik a választás napja, úgy fognak egyre hangosabban ordibálni ezek a szenny emberek?

    A Szekercések, Szikszaiak, satöbbik ?

  • Szikszai egy rohadék

  • Geyza:

    Szikszai náci söpredék–egy olyan ember aki bármikor röhögve követne el tömeggyilkosságot. Kun páter szellemi örököse ez a rohadék szenny.

  • Szocdem:
    Valahogy úgy kezdem mostmár én is látni.

    Ő egy rohadék

    SZaR*:
    Nincs rád jobb jelző
    Naon sajnálom öregem TE VIVTAD KI MAGADNAK

    *Szikszai a Rohadék

  • Geyza
    2018 március 17
    3:38 du.

    Nem is értem, hogy mily erőfogyta lehetett. Úgy tűnik most lehet az eligazítás, hogy miként is kéne kezelni cukisan a gárdák kérdését. Vagy most vitatják meg, hogy a korporatív fasizmus, vagy a nemzetiszoc nácizmus az, amit követnek tulajdonképpen. ?mert nem mindegy.
    Orbán egyértelműen Mussolini korporatív elvét vallja. Attól meg csak meg kell különböztetniük magukat a Jobbikban.

  • Hollósy Gerti,

    „ez egyenesen nevetséges, Ön is szelektíven olvas. Több helyen világosan megírtam, hogy Karácsony Gergely propgramja mellett teszem le a voksom és számtalanszor kinyilvánitottam, hogy mélységesen elítélem a Jobbikot, és nem értek egyet a Fidesz kormányzásával…”

    Hat akkor elnezest, en azokat a beirasokat nem lattam.

    En mondjuk nem ismerem a Karacsony programjat, de nagyon meglepne ha a nagyaranyu bevandoroltatas nem lenne resze, vagy ha hallgat ebben a temaban, akkor minden bizonnyal tervezgeti.

    Ilyen ugyben csak a FIDESZ-re es a Jobbikra lehet szamitani, mert bar Vona kacsintgatott nehany iszlamista orszag iranyaba, azert annyira hulye nem lehet, hogy tonkre akarna tenni az orszagat veluk.
    A „haladokrol” azonban ezt nem lehet elmondani. Nekik mindig muszaj majmolni valakit, es most a nyugati „haladok” vannak soron.
    Teged a bevandoroltatas resze a dolgoknak nem zavar?

  • szocdem89,

    „Szikszai náci söpredék–egy olyan ember aki bármikor röhögve követne el tömeggyilkosságot. Kun páter szellemi örököse ez a rohadék szenny.”

    Pont egy olyan elmebeteg irja ezt, aki buszke arra, hogy zsidokat lott le. (Ami persze nem igaz, de legalabbis errol almodozik.)

  • Szikszai írta:

    En mondjuk nem ismerem a Karacsony programjat, de nagyon meglepne ha a nagyaranyu bevandoroltatas nem lenne resze, vagy ha hallgat ebben a temaban, akkor minden bizonnyal tervezgeti.

    Ilyen ugyben csak a FIDESZ-re es a Jobbikra lehet szamitani, mert bar Vona kacsintgatott nehany iszlamista orszag iranyaba, azert annyira hulye nem lehet, hogy tonkre akarna tenni az orszagat veluk.
    A “haladokrol” azonban ezt nem lehet elmondani.
    ________________

    Bizony-bizony, Orbán Viktor legalább derekas baksist fogadott el (zsebbe) attól az 50 ezer muszlim terroristától, akiket beengedett. Azok aztán majd jól borsot törnek a hülye brüsszeliánusok orra alá, meglátjátok… De hogy valaki ingyér legyen jóságos, hát az tényleg nemhogy nem rátermett ember, hanem direkte egy mamlasz. Ilyenek ezek a haladók, ideje lenne kiirtani őket is…

  • Gerti 5:26, egy országban kell élnünk, és te még a „puszta létezésünket sem tudod elfogadni”. Hmm.. mi a „véresszájú fasiszták” nem mondunk ilyeneket, hanem a tisztességes baloldali embereket megpróbáljuk meggyőzni az igazunkról – itt vannak is sikereink.
    ……..
    „Jól megnézted a videón a női szereplőt..” Nem tudom milyen videóról van szó, linkeld légyszíves.
    ……..
    „..a korábbi jobbikos attitűd beivódott a követőkbe és a vidéki hívők a régi brutális, rasszista Jobbikot akarják, nem a cukiskodó, álnéppártoskodó Vonát.”
    Akkor ezekkel az emberekkel mit is kellene tenni? Hagyni őket önjáró egyéniségként, vagy becsatornázni egy konszenzusra épülő szervezetbe?
    Gerti aranyszivű, kedves, toleráns segítőkész teremtés vagy, neked főleg törekedned kell egy harmonikus együttélésre, – példát mutatva nekünk!! -, akik ugye „gyűlölködő, kirekesztő, rasszista”, népség vagyunk.

  • Szikszai
    2018 március 17
    10:00 du.

    SZaR* kamerád hirtelen „HALADÓ ELVTRÁRS” lett.

    hehehe ezt a pálfordulást.

    Látom öregem nehezen bírod a „feszkót” .

    *SZaR = Szikszai a Rohadék

  • És itt van Gerti, egy, a mondandómat alátámasztandó hír:
    http://hvg.hu/itthon/20180317_A_Jobbikra_szavaz_aprilis_8an_Csintalan_Sandor

  • charlie
    2018 március 18
    6:34 de.

    Csintalan már régesrégen politikai hulla te szerencsétlen.

    Fel tudod mérni egyáltalán mekkora hülyeségeket lelkendezel ide ?

  • Gerti Hollósy

    charlie,

    most jót derülök, Csintalan nekem se régen nem volt és most se tényező…neki már egy újabb köpönyeg édes mindegy…

    Jobb ötletet charlie, de tudod, mit, tök fölösleges.!

  • NHC* :
    Szép (és becsülendő) dolog a te FELTÉTLEN PÁRTHŰSÉGED de a nyers számok sem megvetendőek.Ime:

    https://www.lokal.hu/2018-03-vona-gabor-most-eppen-hazai-palyan-sult-fel-kampanyforuman/?utm_source=hirstart&utm_medium=link

  • Hollósy Gerti

    charelie, itt a videó

    https://www.youtube.com/watch?v=9eyLEQdN6iU&sns=fb

    nem régi összevágott, friss…

    bármit is ígér Vona, itt az ő cuki népe nyilatkozik, hogy senkivel nem egyezkednének,

    igen, másodszor is leírom, a puszta létezése is – az olyan embereknek, mint a kopaszfrizurájú férfi és a zászlóba öltözött nő – elborzaszt, nem fogadom el a nézeteiket cukormázba és aranysztaniolba csomagolva se…

    toleráns vagyok igen a szegényekkel és az igazságtalanságot elszenvedőkkel, de ezeket a videó tanusította nézeteket soha egy szóvalsem fogom közelíteni segíteni a többi párt nézeteihez, mert az én értékrendem szerint nem lehet.

    (aztán azért ne felejtsd el az uniós zászló égetést, a könyvégetést, a cigányok elleni támadásokat, egész falvak rettegésben tartását, a Jobbik az erőszakot tűzte magára jelvényül…)

    Hát charlie további sok sikert neked a pártod szerecsenmosdatásában, de jobb alanyokra pazarold a municiódat, rám kár, én már csak ilyen „hülyén” halok meg…

  • Hollósy Gerti
    2018 március 18
    9:42 de.

    Hát igen.
    Undorító mikor egyesek heretartónak meg tangának használják hazájuk zászlaját, vagy sárba tiporják minduntalan mint holmi szilveszteri felvonulási kelléket.

    Én, mikor hazám zászlójára nézek, meghatottságot érzek, de az olyan hármomszínű rongy, amire mindenféléket rávarrnak (akár ilyen akár olyan címereket) vagy lukat vágnak a közepébe, számora semmit nem jelent.

    Magyarország zászlója szép tiszta piros-fehér zöld és nincsen arab-módra felcsicsázva. Nincs rajta semmiféle pártjelvény vagy lejáratott koronás cimer.Semmi

  • Az olasz trikolor is szép tiszta, a franciáké is. A holland is.
    Az angol Union Jack is. A Strip and Stars is.
    Csak mi…mi alakítjuk átlag negyven évenként még a zászlónkat is aképp, mikor éppen melyik hatalmon lévőnek tetszik.

    Ehh…banánköztársaság…banán nélkül.

  • szekerces b koreztvezeto testver! kitartas…….
    -mirol pofazol te majom nacipocs??
    ki a „gyarilag pacifista”?? jaaaaaaa a netorei karta-s haverjaid az arabok segget kinyalo hamis zsidok…….igy mar ertem!
    megnyugtatlak te szelmlemi nyomorek hogy volt es ma is van kimondottan „haredi” egyseg a tsahal kotelekeben! az 1948-as milhama h’hatsmauth alatt onkentesen jomagam is ilyenben szolgaltam az uj hazam fuggetlensegeeeert vivott kemeny harcokban a palmach kotelekeiben!
    aztan megsugom kulon neked hogy M. Begin a mi fonokunk azz irgun tsvai leumi kotelekeben 1946-ban szinten hasid zsido volt mint jomagam es meg 4 masik tarsam is. eppenhogy kapora jott ez, azz anglisoknak meg se fordult a fejeben pajeszos szakallas kaftanos hivo hasid zsidokat ,motozni.
    -de majd te jobbban tudod……………

  • Hollosy Gerti
    nos amiket en lattam mar edddig ezeekrol a kopasz bakkancsos ferrgekrol -(nyilas tetovalasok, horogkeresztek, hitler es hesss es szalasi fejek tetovalva stb-stb)- megnyugtatnak affelol hogy a jobbik egy uj-nyilas partt!! ehhez ketsseg se ferhet!!!

  • szekerces b testver…
    kimaradt az elobbi vegerol…….potoloùm mielott ugatyna!!
    hogy en miert jarok magyarorszagra?
    mert a Torah es a hala’ha eloirja nekunk zsidoknak a rendszreres megjelenest a szertetteink ottt levo sirjainal leroni kegyeletunket…………..es nekem vannak ott hzzatartozoim eltemetve tetszik ez neked vagy sem!!!
    tudom-tudom maguk nem zsoidok le se szarjak a hozzatartozoik sirjait es ki se mennek oda mer ez maguknak csakl olyan „zsidos szokas”- de ezz van es ez orokre igy is marad eszi nem eszi igy lesz tovabbra is

  • Christopher Adam
    gyalazatos azert hogy ujnyilas fergek onthetik dezsaszam a mùocskot…….

  • Bar-lev :
    heheheheeh

    „Szekercés Testvér”

  • Geyza 9:20, dicséretet érdemelsz, az utóbbi három évben az első érdemleges hozzám-szólásod, ami valljuk be elég lehangoló.
    Szóval ügyes vagy Geyza, hatalmas fejtörést okoz nálunk is az a közönyösség, ami a mai politikát körbeveszi.
    A Jobbik mindig jó volt a lelkesedés fenntartásában, de sajnos manapság erős érdektelenséget tapasztalunk országszerte, vagy a mondanivalónk, vagy az előadóink középszerűek, sajnos ezen már áprilisig nehéz lesz javítani.

  • Gerti megnéztem a videót, igen, tagadhatatlan ezek is mi vagyunk, de ha barátibb az operatőr, akkor olyan videó készül ami közelebb áll a valósághoz.
    Hogy Csintalan kire szavaz, megakadályozni nem tudjuk, látod Gerti, évekkel ezelőtt halálos ellenségünk volt ő is, mára meg támogat minket.

  • Szekercés Balázs

    Te Jószagu Pálinkásbutykos, már megint hová keveredtem, az előbb fordult ki a belem az Amerikai Népszavától, mert ott is egymást gyilkolják a zsidók magyarul! Lehet hogy ezekre a liberális honlapokra járnak a rokonokat gyalázni, antiszemitázni és nácizni, mert otthon nem lehet? Hajrá!

  • Szekercés Balázs

    bar-lev
    2018 március 18
    10:23 de.
    Levyke, hol láttál te magyar temetőben nyakig érő gazt és egymásra dőlő sirköveket, mert én csak ilyeneket láttam a tietekben, na meg előre odakészített kavics kupacokat, hogy azért se kelljen pénzt kidobni!

  • Szekercés Balázs

    bar-lev
    2018 március 18
    10:26 de.
    Nagy hős, aki árulkodik a tanító bácsinak!!!!!!!!!Ezen szétröhögtem a pendelyem!!!!

  • Christopher Adam

    Szekercés Béla,

    én is láttam ilyen temetőt–Bánffyhunyadon–ahol égig ér a gaz, azért mert a Holokauszt után nem nagyon maradt zsidó Hunyadon aki gondozná a temetőt.

  • Szekercés Balázs
    2018 március 18
    11:21 de.

    Még mindig jobb mintha TÉGED gyilkolnánk öcsi.

    Szaal ne panaszkodj

  • Micsoda egy szar alak ez a Szekercés.
    Meg hazudik is.
    Tudtommal az Amerikai Népszaván nem lehet kommentelni.
    De ha másképpen van javícsál ki pendelyes

  • Neonáci Hitlerista Charli:
    Látom pajtás el vagy bizonytalanodva
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Telefonos segítséget hívtál, akár kettőt is.
    Mijaháálzett szarul megy a boóót ?

  • Gerti!

    Köszönöm a válaszod,végre egy kulturált szóváltás!
    Egy dologban tévedsz és nem hiszek senkinek sem vakon,a személyes tapasztalataim alapján írok véleményt,és bár igaz senki (egy párt,kormány)se tökéletes,de tudok különbséget tenni!

    HunCanada!
    nem tudsz provokálni,csak magadat égeted,ugye a

    lámpavas,lincselés már rég kiment a divatból és sem a mostani sem az előző jobboldali kormányok idején nem volt szokás…

    Ha netán 56-ra gondolsz, akkor megfeledkezel akkor
    a komcsik,ávósok kínzásairól,gyilkosságairól és az ezt követő
    némileg érthető,jogos népharagról!
    Be mindegy mit is karattyolsz, feleslegesen ne írogass,ne bőgj le!

  • Minden idiótának,jellemtelennek nem tudtam válaszolni,így csak most vettem észre,hogy „Okos Szocdem89” fenyegetődzik,és azzal,hogy ha a Fidesz veszítene,arra az esetre kinéztem-e egy
    szép lombos fát?……ahol lógni fogok(?),na balos önvallomás,beismerés….!
    Nevetés helyett,most kívételesen öklendezem,hányingerem van…..
    Ilyen fanatikus,jellemtelen jelöltek mellett,rossz elképzelni,hogy a pártjuk mire is „lenne”(ha győzne….) képes……!
    Nekem nincs mitől félnem,nem cirkuszolok,(pláne a nemzeti ünnepen!)és remélem az ellenzéki csőcseléknek (kivétel a tisztességesek,szerencsére vannak!)nem lesz módja öldökölni…
    mint régen….!

  • Jelöltek= hozzászólók?…..!

  • Boda Marcsi
    2018 március 18
    1:02 du

    Marcsi még mindig nem tegeződünk.

    Aztán meg hol provokáltam Magát? Kérdeztem, amit Ön írt, hogy:

    mit kell érteni azon amit ÖN írt, hogy „fellépés”?

    Harmadszorra is megkérdezem, mert megint szokás szerint nem sikerült válaszolni erre az egy kérdésre.

    Hogy a fenébe lehet Magával kommunikálni, ha mindig mással árassza el a kommentmezőt, ahelyett, hogy kifejtené amit ír?

    Elolvasva ezt a mostani legutolsó hozzászólását, nagyon mérgesnek tetszik lenni valamiért ma is. Mint egy méregzsák, pedig Ön az aki nem fejti ki, hogy mire gondolt amikor ide leírta ezt. Idézem Önt:

    „Aki nem ért a szép szóból,a többség igényeiből,elvárásaiból és szavazataiból az bizony számíthat egy jogos tiltakozásra,fellépésre!

    Azért mérges, mert nem tud felelni? Jaj, már 3 kérdés is volt most Önnek, nehogy leterheljem, mert egy kérdést is többször kell feltenni, hogy eljusson tudatába.

    Szóval erre az egyre, mert még mindig komolyan érdekel, hogy
    ilyen fellépést szeretne maga Marcsi?

  • szekerces testver! kitartas!
    no folvilagositlak a sajat tortenelmedbol te gane!!
    azer olyan amilyen a zsidotemeto mer ti magyarok elhurcoltattatok a gazba a zsidoitokat!nincs aki apôlna!! ugyhogy ami nt tukor ele allsz kopd le azt a tetves csirkefogo ferget aki viosszabamul rad!!
    a masik
    a „kavicskupac”
    mi nem rakjuk tele a sirokat miuviraggal es egyeb csirbiri kacatokkal giccsekkel!!
    mi egy kis kovecsket teszunk a sirra! nem gondoltam volna hogy EZ belezavar majd a maga szennyes buzlo lelkebe….!!

  • Hát Gerti részéről lehet hogy kulturált a szóváltás, de hogy Boda részéről is….

  • Boda Marcsi
    „egy szep lombos fat…”
    senki se keri hogy onkent logjon rajta………………..arra a nemes celra van kijelolve ember, az uj hoher!

  • Almási Alma,

    „Bizony-bizony, Orbán Viktor legalább derekas baksist fogadott el (zsebbe) attól az 50 ezer muszlim terroristától, akiket beengedett…”

    Nocsak? Tegnap meg egy muszlimot sem engedett be. Valtoznak az idok, vagy a hazugsagok?

  • Itt van egy sved-magyar „zombi”:

  • Szikszai
    2018 március 18
    3:00 du.

    Nocsak ??
    TE tényleg ennyire hülye vagy,
    vagy csak fested magad?

    SZaR* még nem hallott letelepedési kötvényről.
    Hiába no. Szelektív a felfogó képessége.

    Mennyé orvoshoz. Operáltassad meg magad.

    *SZaR = Szikszai a Rohadék

  • Szekercés Balázs

    bar-lev
    2018 március 18
    2:40 du.
    Még egy olcsó művirágra is sajnáljátok a pénzt? Adok kölcsönt heti 2 %-os zsidó kamatra vagy ingyen neked adom a használt pendelyem, még annak az árából is kapsz legalább hármat!

    Tisztelt Kanadai Magyar Hírlap!
    Ez a mosdatlan köcsög a weblap hivatásos provokátora és szendvicsembere, mert unalmas a műsorotok és kell a nézettség növeléséhez?

  • Szekercés Balázs

    Geyza
    2018 március 18
    11:41 de.
    Neked rokonod ez a mosdatlan etetőjü levy? Ketten kitesztek egy segédkápót! Jó trükk különben a kiprovokált nácizás, de csak hülyegyerekeknek, jól lehet vele álcázni a szellemi alultápláltságot! Na allah legyen veletek, megyek vissza az értelmesek közé a Népszavához!

  • Szekercés Balázs
    2018 március 18
    6:06 du.

    TE véletlenül nem a Boda férje vagy?

    (Kápó..izé..kábé egy szellemi színvonal hehe)

  • SZKBp*

    Ne sírdogálj kisfiam :

    Szekercés Balázs
    2018 március 18
    5:53 du.

    El is mehetsz !
    Mi tart vissza? Mert mi nem !

    *SZKBp = NEM a Szovjetúnió Kommunista Bolseviki pártja, hanem Szekercés Kápó Balázs. A „p” betűt még nemtom mi benne. Majd kitalálom hehe.

  • Orsós Elemér

    Jól elkanyarodott itt a téma alpári személyeskedésbe(bár tudom, hogy egyeseket az sokkal jobban szórakoztat), ezért inkább ezt csócsáljuk egy kicsit, mert ez is a zombi szenteknek köszönhető:
    http://makronom.mandiner.hu/cikk/20180318_visszacsorgas_igy_gazdagitja_nyugat_europat_a_visegradi_orszagokba_aramlo_unios_penz

  • Orsóskám:
    Én nem csócsálok.
    Én tudomános alapossssággal értekezek.
    Meg is mutatom hogyan:

    MINDEN SZARRR !

  • szekerces b testver! kitartas…
    mit nem ertesz te szellemi topropngy??
    nalunk NEM SZOKAS a virag se es a mugaz se, de a giccses porcelan kacat sem!
    ennek tobb ezredeves hagyomanya van hogy kis kovet teszunk oda csak!!
    de lesz@rom erted-e!!

  • a fenti videot megneztem!
    ocska hazugsag az egesz!!honnet tudom? onnet hogy rakerdeztem a stockholm-i izraelita diaszpora tanacsra es ok mondtak , nem igaz!!!

  • Tisztelt Kanada-i Magyar Hirlap
    lealacsonyitonak es buzloen undoritonak tartom hogy itt ezen az oldalon gyalazkodhassanak antiszemita, yehovista, es ujnyilas egyenek!!
    az orbani hazugsag gyar propagandistai mocskoljak azt aki nem az o notajukat fujja!!
    feleledtek az ordas nyilas eszmek, az ujnaci eszmek!!
    al-tudalekoskodo nyilas naciz le zsidot aki lager tulelo!!
    meddig meg ez?????
    meddig kell meg ùminden gyalazatot elturnunk??

  • a torah-ra eskuszom itt nyiltan mindenki elott hogy kerul amibe kerul kifizetem ha klell mindenem eladiom hozza de el kell tunniuk orokre a fold szinerol az ilmyen nyuves fergeknek mint itt egyesek!!
    megadom az arat busasan!!!
    halistenke van ismeretsegem „olyan korokben” akik kepesek erre……
    eleg volt!!!! nem turom tovabb a mocskolodast!!
    kirohoghettek de ratok kerul a sor hamarost!!

  • Szekercés Balázs,

    „Még egy olcsó művirágra is sajnáljátok a pénzt?”

    Azer’ nem kell hulyenek lenni!

    Van itt egy zsidogyulolo magyar, aki ultraortodox zsidonak adja ki magat es kozben fujja mindazt, amivel a zsidogyulolok vadoljak a zsidokat – mindezt ugy, hogy ne tunjon fel masoknak, hogy csupan lejaratni akarja a zsidosagot.

    Na jo, vannak itt paran a „halado” zsidok kozul is, de azok legalabb nem ennyire (vagy egyaltalan nem) bunkok.

    Csak azert mert egy hulye provokator ugy tesz, mintha nem tisztelne a ti hagyomanyaitokat, nem kell a mienket froclizni.
    Ha kerhetnem, persze…

  • bar-lev,

    „a fenti videot megneztem!
    ocska hazugsag az egesz!!honnet tudom? onnet hogy rakerdeztem a stockholm-i izraelita diaszpora tanacsra es ok mondtak , nem igaz!!!”

    Mar megint hazudsz… Mikor lesz ennek vege?
    A zsidok is szep lassan tunnek el Svedorszagbol, vagy valamivel biztonsagosabb varosokba koltoznek – amig vannak olyanok. Hany linket kuldjek errol?

    „al-tudalekoskodo nyilas naciz le zsidot aki lager tulelo!!
    meddig meg ez?????
    meddig kell meg ùminden gyalazatot elturnunk??”

    Ha nem hazudoznal ossze-vissza, es legalabb annyit kibirnal, hogy jambor Haszid letedre nem hasznalod a computert Sabbat napjan, meg talan hinnek is neked. Igy viszont maradsz amit eddig is mondtam.

    „” a torah-ra eskuszom itt nyiltan mindenki elott hogy kerul amibe kerul kifizetem ha klell mindenem eladiom hozza de el kell tunniuk orokre a fold szinerol az ilmyen nyuves fergeknek mint itt egyesek!! megadom az arat busasan!!! halistenke van ismeretsegem “olyan korokben” akik kepesek erre……
    eleg volt!!!! nem turom tovabb a mocskolodast!! kirohoghettek de ratok kerul a sor hamarost!! „”

    Gondolom, hogy ram (is) celoztal. Hat en nem rohoglek ki. Csak arra kernelek meg, hogy a legkozelebbi gyilkossagra valo felbujtas soran a Kereszteny Bibliara eskudj meg, ugy hihetobb, hogy fogsz fizetni, mert egy kereszteny, vagy bolsi hiaba eskuszik a Torah-ra.
    (Talan eskudhetnel a Toke-re, esetleg Lenin elvtars osszes muveire is.)

    ———-

    Na, es innentol fogva ezt az idiotat is nelkulozni fogom.
    Amen:

  • Orsós Elemér,

    „Jól elkanyarodott itt a téma alpári személyeskedésbe(bár tudom, hogy egyeseket az sokkal jobban szórakoztat), ezért inkább ezt csócsáljuk egy kicsit, mert ez is a zombi szenteknek köszönhető:
    http://makronom.mandiner.hu/cikk/20180318_visszacsorgas_igy_gazdagitja_nyugat_europat_a_visegradi_orszagokba_aramlo_unios_penz

    Ezt mondtam en is mar miota, de a „haladoknak” tetszik az otlet, es komolyan azt hiszik, hogy a nyugati „haladotarsaik” segitik Magyarorszagot.

  • barlev, tényleg körberöhögteted magad:
    „A Talmud azt mondja: “ne kezdj el esküdözni, mert a végén rendszeresen meg fogod szegni esküidet”. A fölösleges és a hamis eskü súlyos bűnnek számít, melynek büntetése esetenként kollektív is lehet.
    Még szükség esetén sem helyes esküt tenni. A idők folyamán szokássá vált, hogy a zsidók egyáltalán nem tesznek esküt, még akkor sem, ha emiatt nagy anyagi veszteség éri őket.”
    (zsido.com)
    És mi az hogy TE nem tűröd a mocskolódást, mikor a kutya se szól hozzád, unalmadban idejössz átkozódni, gyalázkodni.
    Nincs egy olyan beírásod sem, ahol ne tipornál a sárba valakit.
    Toporzékolsz, hogy mekkora az antiszemitizmus – közben a viselkedéseddel pont te próbálod gerjeszteni.
    Ócska provokátor vagy.

  • Szikszai
    2018 március 18
    3:00 du.

    Almási Alma,

    “Bizony-bizony, Orbán Viktor legalább derekas baksist fogadott el (zsebbe) attól az 50 ezer muszlim terroristától, akiket beengedett…”

    Nocsak? Tegnap meg egy muszlimot sem engedett be. Valtoznak az idok, vagy a hazugsagok?
    ____________________

    Hátbizony, ilyen gyorsan pörög a Miviktozunk hazudozó szélkakasa…

  • Gerti Hollósy

    charlie,

    nem értem az „operatőr” jóindulata kifejezést, a szövegek az emberek szájából hangzottak el…

  • Szikszai
    2018 március 19
    12:05 de.

    Hát hogyne.
    A zsidók most Svédországból Magyarországra költöznek
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Azt bírom SZaR* és tsai ál-realista álkommunikációjában, hogy kitesznek a NET-re valami álhírt vagy féligmeddig álhírt,vagy olyan hírt aminek ugyan van valóság-alapja de ők kissé megmanipulálják, aztán más név alatt nagy zajt csapnak körötte.
    Így ver át egy egész országot a FIDESZ kommunikáció és úgytűnik ez a SZaR* kollega itten az ő egyik „prófétájuk” Hazzayudóssyvak kéz a kézben.

    Kedves SZaR* kollega :

    Ez nagyon régi trükk.
    Ne próbálj itt minket ilyen elavult módszerekkel beetetni.
    Kevés vagy hozzá mint szarban a vitamin .

    *SZaR = Szikszai a Rohadék

  • charlie
    2018 március 19
    4:56 de.

    Miért?
    TE nem vagy az?
    Itt provokálsz naponta nyolcszor mindenkit.
    Az undorító eszméiddel, amiket ha kell ha nem terjesztesz.

    Néztél már magadba? Hogy mennyire undorító vagy ?

  • Geyza senkit nem gyalázok, senkit nem átkozok, próbálok jelzők nélkül társalogni, megtisztelem ezzel a többieket. Megpróbálok úgy fogalmazni, hogy azt az életben, szemtől szembe is vállalhatónak gondolnám.
    Te tudhatod ezt a legjobban, hisz naponta provokálsz, várva valami durvaságot tőlem.
    Az életben biztos kisebb fiú lenne belőled.. 🙂

  • charlie
    nem-eeee??
    itt gyalazkodsz zsidozol evek ota!! egyszer elszakad a cerna es visszzautok

  • szikszai
    meg csak le se sz@rom mit pofazol…………a lenyeg hogy az eskumet nem szegem meg!!
    megkapod ami jar a masik ket fereggel egyutt!! ebbe,n 100%-osan biztos lehetsz

  • nekem itt ne sabbatozzzon egy jott-ment nyuves goy!!!
    az a goyok szajabol egy sertes,egy inzultus, plane yehovista szektasoktol

  • a talmud-rol az pofazzon aki tanulja is……..nem eleg kiragadni egy egy frazist!! ugy semmi ertelme!!

  • Bunkó Geyza!

    Gertinek én is kulturáltan írtam,mint ő nekem!Ezzel szemben számomra nagyon megerőltető….. hasonló módon válaszolni neked,amit
    nem érdemelsz meg,de ugye a szintedre is nagyon nehéz lenne lesüllyednem,meg veled ellentétben …..engem moderálnának…!
    Ezek ismeretében azért remélem tudod,hogy mit is gondolok rólad?és mire tartalak?….

  • Boda Marcsi
    te? kulturaltan irszz?? hol????
    mert itt csak HAZUDOZOL!!!

  • bar-lev!

    Én tényeket írok,hiteles forrásból,tapasztalatból és nem „paraszt” stílusban.
    A másik oldalon…pedig hiteltelen koholmányokat…bunkó stílusban.
    A stílus és az igazság két különböző dolog,de van akik ezt nem értik,mint ahogy sok mást sem!
    Na ennyi,ne izgasd fel magad feleslegesen…

  • Boda Marcsi
    2018 március 20
    7:36 de.

    Neked soha nem voltak hiteles forrásaid.

  • Elvira bácsi
    2018 március 15
    4:49 du.
    Ma mar nem divat az akasztas nem tetszo politikusoknak..
    Ne almodoz, kar.

  • bodamarcsi -(direkt a csupâ kisbetu!!!)-
    azt mereszled irni „a masik oldalon koholmanyokat”???!!
    mit nevezel te koholmanynak te nyuves nember?, a Shoah-t???
    alavalo nyomorult tetu vagy

  • Na helyben vagyunk,itt a bizonyíték,hogy igazat írtam…….!
    Engem megsérteni nem tudsz,(szint alatt vagy!)csak magadat lejáratni,engem igazolni,de csak így tovább,hajrá….!
    Most nincs több időm,de majd még írok érdekes dolgokat,amitől be
    fogsz pörögni és esetleg Geyza szintjére kerülni……
    Megérdemlitek!

  • Szikszai
    2018 március 18
    4:40 du.
    KOszonom szikszai, nagyon tanulsagos video volt!
    Nem megyek Svedorszagba, nekem jo az unalmas Kanada is.

  • Kisboda:
    Te utoljára akkor írtál igazat, mikor egy papírra ráírtad hogy :
    ” T. villanyszámlás.Sajnos el kellett mennem, kérem fáradjon vissza holnap”

  • Figyelő:
    Gondolod hogy Szikszai videója az igazságot tükrözi?

    Kitudódott az is hogy Lézerjani, aki állítólag az okostelójával csinálta a VÉRPROFI videot Bécsben, magával vitte oda az Echo-TV forgatócsoportját is.
    Há most mé??! Véletlenül vele volt egy egy egész kamera-stáb.
    Bárkinek lehet kamerastábja nem? Nincs abban semmi.

    Komolyra fordítva:
    Nem nehéz megrendezni bármit is.
    Főleg igy választások környékén,ha megkívánja a helyzet.
    A Kormánynak miliárdok állnak rendelkezésre a hírhamisításhoz.

  • charlie
    2018 március 19
    10:07 de.

    Jó, rendben van Charli.
    Akkor mostantól hagyd el annak a propagálását hogy mennyire nagyszerű a diktatúra és hogy mennyivel jobb lesz mindenkinek ha majd nyilas rémuralom lesz Mo.-n.

    Ha megteszed, akkor rábólintok:
    Ez igen !

    Van elég téma a náci rendszer dicsőitésén kívül is.
    Irhatsz például a törvényes minimálbér feléért dolgoztatott emberek tízezreiről.
    Vagy arról hogy fél évet is várni kell egy egy szakorvosi vizsgálatra.

    Azért ilyesmik nem voltak még nyolc éve.

    Szaal pajtás téma van bőven.

    Én sem kampányolok semelyik baller párt mellett.
    Mert az magánügy hogy ki kire szavaz.

    Szedd össze magad.

  • Geyza, diktatúrák között van ám különbség, és bizony vannak kiváló diktatúrák. Az ennek elismerésében nem érdekeltek szeretik ezt elhallgatni, de a mai világban már elég nehéz.
    ……..
    https://mno.hu/kulfold/zseni-szabadsagharcos-diktator-ki-is-volt-li-kuan-ju-1278536
    ……..
    http://kapitalizmus.hvg.hu/2015/03/23/egy-liberalis-es-tekintelyelvu-zseni/
    ……..
    Ha ezeket elolvastad, akkor talán felfogod, hogy a „nyilas rémuralom” meg „náci rendszer” a tudatlanságod miatti hiteltelen sárdobálás.

  • charlie
    2018 március 20
    5:00 du.

    Jólvan Charli.
    Most megint felhasználtál engemet a propagandád terjesztésére.
    (Géjza gondolatban megtapsolja Charlit)

    Nem tűnik fel neked hogy már kiveszett belőled minden emberi?

    Csak egy kissé megkopott ócska szócső vagy !

  • Figyelő,

    „KOszonom szikszai, nagyon tanulsagos video volt!”

    Ez meg nem is olyan nagyon rossz. Csak ugye ez magyarul volt.
    Megnezheted ezt is, ezt nem magyarok keszitettek:

    https://www.youtube.com/watch?v=QCE_vEdA9WU

    Ha utana megnezed a vele egyutt feljovo meg masik nehanyszaz videot is, kivancsi leszek mit fogsz mondani utana.

    Aki pedig meg mindig habzik, annak ajanlom ezt a szep, megnyugtato, del-amerikai melodiat:

  • Geyza
    ez a video ugyanolyan ocska hamisitvany mint korabban volt a „pally-wood” gazai-i meszarlasokrol belinkeltje!!
    azok is a sziria-i haboruban keszzultek meg libanonban, csak a szoveget csereltek ki bennuk!!
    es igy van annyi hamissagot elkovetnek csak hogy ujra megvalasszak oket hogy ez belefer!!
    nem vandorol ki annyi izraelita hitu szemely svedorszagbol mint amirol a fidesznyik szikszai testver beszamolitt!! a forrasai ketes eredetuek!!
    az enyemek viszont kozvetlenul a svedorszagi izraelita hitkozseg vezetoitol vannak!! hadd higyjek inkabb nekik mint egy jott-ment senkihazi kis yehovista-nak!!

  • charlie
    a nyilas fergeket a svabhegyen az ss-ek fegyvereztek fel!! addig nem volt modjuk tomegesen gyilkolni zsidokat a dunaba love!! a nemetek jovoltabol es teljes tamogatasaval lett modjuk elkovetni a gaztettet!!

  • Bar-lev:
    Gondoltam mindjárt.
    Ahol nem kell elszámolni a közpénzzel,minden előfordulhat.

  • Érdekes dolog történt nemrég:
    Egy finn harcirepülőgép az Atlanti oceánon gyakorlóleszállást hajtott végre a USS Abraham Lincolnra.
    Ez egy Nimitz osztályú repülőgéphordozó.

    Pedig Finnország semleges…

    Mostanában azt nyilatkozgatják az eset kapcsán hogy ez többször nem fog előfordulni.

    Hát persze…,,, DDD

  • barlev 7:10, miből gondolod, hogy engem érdekel, mi történt anno a Sváb-hegyen?
    Ne fárassz már a marhaságaiddal, megkértelek már egy párszor. Ha mindenáron valaki vállán szeretnél sírdogálni, nem értem miért egy jobbikost választasz erre a célra?
    Ott van a híresen empátia-túltermelésben szenvedő Geyza, borítsd be őt a könnyeiddel.

  • charlie
    pontosan ezert szzanom neked te majom folmnyitom a szmed hogy az aminek tagja vagy egy ujnyilas csurhe!! azokat ajnarozzak mosdatjak akik anno zsidokat lottek a dunaba ezrevel!!
    meg azokat azz ss-eket akik ehhez fegyvert adtak a kezukbe!!!
    es meg van pofatok mondani -„neeeeeeem a jobbik neeeeem naci part”

  • Kedves Szekeres!

    Bár nem vagy a férjem,maximálisan egyetértek veled,és örömmel üdvözöllek ezen a fórumon!
    Geyza „ápolttal” (aki,sajnos még kezeletlenül szabadon garázdálkodik….nem sokáig!)meg ne is törődj,maradj itt,akkor is ha egyesek bunkó és erőszakos eszközökkel akarnak elüldözni!

  • Kedves Orsós!

    Abban nagyon is tévedsz,hogy az átkosban….nem tudtam,hogy mit is jelentenek a balosok,nagyon is tudtam és mások is,…..hogy van más is….
    Hidd el!Csak ugye akkor még nem lehetett lépni,választani,ma meg
    már lehet,na óriási különbség!

  • charlie
    2018 március 19
    10:07 de.

    Szerintem szemtől szemben, egy olyan társaságvban és helyen ahová demokraták és liberálisok járnak, te sem provokálnád az embereket fél óránként valami Jobbikról szóló dicshimnusszal.

  • Boda Marcsi
    2018 március 21
    5:29 du.

    Szerintem ma már ne igyál többet.
    Vagy ha iszol (ami önmagában nem baj)
    akkó ne mennyé a kéjbord közelébe heheeehehe

  • barlev a hazudozást befejezheted, az általad felsoroltakat a törvény bünteti, és a nagyítóval figyelt, hibázó jobbikost majd elviszi a rendőrség ha valami csúnyaságot elkövetett.
    Mivel ilyen nem történt, ezért hőbörögsz? Zavar a nyugalom és a béke?

  • Nadapy Nándor
    2018 március 15
    10:08 de.

    Gondolod hogy az istenháta mögötti kis falvakból feljöttek volna a jó emberek, ha nincs ingyen buszoztatás, meg valami kis kaja pia állampénzen?

    Én elhiszem hogy FIDESZ-párti vagy de azért ekkora böszmeséget állítani…

    Elmondom mennyien lettek volna sok sok hetes szervezés és sok sok tíz millió Forint meg Széles Gábor sok sok autóbusza nélkül : kb 10 000 ember TALÁN ha összejött volna

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 21
    9:16 de.
    Az semmi, nálunk már jópár éve történt olyan eset, hogy Ferihegyen gyakorolt leszállást harci repülőgép.
    Pedig nem is volt europai…

  • Egy kicsit had lelkendezzek Neonáci Hitlerista Charli stílusában:
    Émbörökkk nagyszerű örömhír érkezett mindenki ugráljon örömében legyen bor pia pálinka és buli

    Az utolsó pillanatban ugyan, de a Morawiecki-kormány eleget tett az Európai Bizottság felszólításának, így egyelőre biztos nem indul el a 7-es cikkely szerinti eljárás Lengyelország ellen.

    A lengyel kormány az utolsó pillanatban válaszolt az Európai Bizottságnak az igazságszolgáltatás függetlenségének a helyreállítását sürgető ajánlásaira, és az úgynevezett 7. cikkelyes eljárás megindítására felszólító, indoklással ellátott javaslatára. Az uniós végrehajtó testület decemberben három hónapos határidőt adott a varsói döntéshozóknak arra, hogy orvosolják a kifogásait. A teljesítés ideje kedd éjfélkor lejárt. A Mateusz Morawiecki vezette kabinet a kora délutáni órákban küldte el a megjegyzéseit Brüsszelbe.

    Frans Timmermans, alapvető jogokért felelős bizottsági alelnök még a hivatalos válaszlevél kézhezvétele előtt tájékoztatta a tagállamok Európa-ügyi minisztereit a Varsó és Brüsszel közötti párbeszéd állásáról. Közölte, hogy a Morawiecki-kormány magyarázatait és észrevételeit alaposan elemezni fogják, az eredményről pedig beszámol a miniszteri tanács következő, áprilisi ülésén.

    Mint megírtuk, az EU végrehajtó testülete tavaly decemberben a szankciókkal fenyegető 7. cikkelyes eljárás megindítását kérte a kormányok képviselőiből álló Miniszteri Tanácstól, mert úgy ítélte meg, hogy Lengyelországban fennáll az uniós értékek súlyos megsértésének egyértelmű kockázata. Ezzel egyidőben újabb ajánlást fogalmazott meg a jogállamiság helyreállítására. Ebben a brüsszeli testület felszólítja a lengyel döntéshozókat, hogy módosítsák a Legfelső Bíróságról és a Nemzeti Igazságszolgáltatási Tanácsról szóló törvényeket, módosítsák vagy vonják vissza a rendes bíróságokról szóló jogszabályt, és állítsák vissza az alkotmánybíróság függetlenségét és törvényes működését.

    /Idézet a Népszavaából/

    A teljes cikk:
    http://nepszava.hu/cikk/1155711-varso-engedett-brusszelnek

  • Orsós Elemér
    2018 március 21
    7:02 du.

    Asszem egy izraeli szállító repülőgép volt és megbeszélt hosszútávú navigációs gyakorlatról volt szó.
    Emlékeim szerint.

    A VSZ idején pedig magyar bombázók (ameddig voltak) csináltak ilyen hosszutávú navigációs gyakorlatot, például Lengyelországba.
    Namármost ilyenkor szóltak a bennfennteseknek hogy ha van kedvük lehet jönni, mert igy vámmentesen lehet hozni a lengyelektől egy kis ezt-azt hehehe..
    (Katonai reptereken jó ha kétezer évenként fordul meg finánc)

  • Geyza
    2018 március 21
    5:46 du.
    Jobbikosokkal keveset társalgok, hisz alig van vitánk, balosokkal a legjobb „szétszálazni” a történéseket, de egymás sértegetése sosem jutna eszébe egyikünknek sem, mivel a politika fontos, de csak egy kis szelete a közösségi, baráti együttélésünknek.

  • egy nyuves fasiszta mint ez a „neo-nyilas charlie testver” semmit nem ert csak hajtja a jol bemagolt zazrivecz fele hazugsag gyar termeket!! ezek az igazi mosott agyuak!!

  • charlie
    mivel ugy valszoltal ahogy, es tagadtad a letagadhatatlant……..
    ezert ezutan igy szolitlak meg teged is,;-
    „charlie testver! kitartas…”

  • NHC*
    Hátha nektek sértés ha nácinak neveznek benneteket…
    http://fideszfigyelo.blog.hu/2013/03/29/a_jobbik_nem_naci_csak_hitlert_elteti

    Amúgy meg a fene sem akar veletek „barátilag” együttélni.

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 21
    9:08 du.

    „Orsós Elemér
    2018 március 21
    7:02 du.

    Asszem egy izraeli szállító repülőgép volt és megbeszélt hosszútávú navigációs gyakorlatról volt szó.
    Emlékeim szerint.”

    Lehet, hogy az is volt, de én határozottan egy katonai felderítő gépre emlékszem, ami nem lett volna furcsa egy katonai repülőtéren egy magyar katonai gép izraeli vendégszereplésének viszonzására, de vajon mit kereshetett egy nagyforgalmu polgári repülőtéren?

  • Orsós:
    Az is lehet.
    Meg kéne nézni a NET-en.
    Nézzed meg és ird ide.Én most nem érek rá.

  • Elemer,

    Orsós Elemér

    „Lehet, hogy az is volt, de én határozottan egy katonai felderítő gépre emlékszem, ami nem lett volna furcsa egy katonai repülőtéren egy magyar katonai gép izraeli vendégszereplésének viszonzására, de vajon mit kereshetett egy nagyforgalmu polgári repülőtéren?”

    Nem tudom mirol ertekezel az illetovel, de mint hajdani lokatoros nyugodtan mondhatom, hogy semmi kulonleges nincs abban, hogy neha egy-egy katonai „hulladek” leszall egy polgari repteren. Forgalomtol fuggetlenul.

    Ferihegy ujabban nagyforgalmu? A 80-as evekben inkabb unatkoztak ott a legiiranyitok. Volt egy deli „hullam”, es meg egy kisebb delutan, amugy alig volt forgalom. Ehhez kepest a torontoit vagy a chicagoit – ami napi 2000-2500 gepet fogad es/vagy ereszt fel – inkabb lehet forgalmasnak nevezni.

  • az ket izraeli harcigep -(F/16-os vadaszok)- volt akik berepulesi gyakorlmatot tartottak, es csak akkor eszleltek a magyarok radarjaikkakl mikor mar kifele repultek delkeleti iranyban magyarorszag legterebol!!!!!
    volt is ebbol nagy-nagy blama akkoriban, fel europa a magyar legvedelmen rohogott!!!
    erre irja azt a „szikszai testver” hogy „hulladek gep”!! orlunetek ti ket olyan hulladeknak!!
    de hat ugye a „csorike” meg a kozel 40 eves osdi szar helikopterjeitek az mar igen!! nem is szolva a grippenekrol amik ha el akarnak vegezni egy komolyabb gyakorlatot az MINDIG egy masik orszag legtereben vegzodik

  • Orsós Elemér

    Szikszai
    2018 március 22
    2:48 du.

    Nos a MALÉV is tipikus állatorvostudományi szemléltető lova a „rendszerváltás” spontán privatizációinak, ami végül is 2012 februárjától mint egyetlen magyar -tehát nemzetstratédiai jelentőségü- légitársaság hosszú agónia után kiéheztetve kipusztult, sőt talán a repülőteret fenntartó és légiirányítást végző LRI sem magyar, de ebben lehet hogy tudatlan vagyok! Azonban nem ez a lényeg, ezért a kérdést még egyszer felteszem: mi célből gyakorlatozik egy idegen katonai gép magyarországi(mert nem magyar!) polgári repülőtéren? Lehet, hogy már megint olyan tudatlan, tájékozatlan vagyok, mint a megcsalt férj, aki utoljára tudja meg felesége éveken át tartó hűtlenségét?

  • Szikszai
    2018 március 22
    2:48 du.

    A nagymenő:

    „hulladék”

    Hát hiába.
    Aki tud az tud !

    Amúgy meg fingja nincs mi van Ferihegyen.

    Az sem világos kinnt született e vagy itt.
    De ossza az észt rendületlenül..

    „HULLADÉK ”
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Na megnéztem mi is történt Ferihegyen.

    Két izraeli FELDERÍTŐ gép volt,
    kétszer megközelítették a leszállópályát és mindakétszer leszállás nélkül elemelkedtek.

    Az ilyen akciót úgy nevezzük hogy
    „Átstartolást hajtott végre”

    Átstartolást két okból szoktak végrehajtani:

    1 ha valami miatt meghíusul a leszállás.Pl. a pilóta észreveszi hogy a gurulópálya végén akadály van, vagy ha rájön hogy nen jött ki valamelyik kerék, stb.

    2 ha leszállási GYKORLATOT hajtanak végre,
    Vagyis begyakorolják azt, miképpe4n kell -adott esetben- azon a reptéren leszállni, ahol a gyakorlatot végrehajtják.

    Akadály és műszaki probléma nem volt ebben az esetben.
    Akkor meg miafrásznak ragozzuk?

    Orsóskám : menj be a HM-be és verd ki a botrányt.Hogy mit keresett itt az ellenség. Milyen jogon. Megsértették a szuverenitásunkat. És egyáltalán,. A rohadt zsidók biztos elakarják foglalni az egész Üllői utat. Azt gyakorolták biztos. Mert kell nekik a kockakő.Mert nekik nincs olyan.
    Holnap már C-5 Galaxykkal jönnek felszedni ?
    Nahát.

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 23
    9:27 de.
    Köszi Geyza, hogy tudom mi az az átstartolás, már nem éltem hiába és nem fogom hülyén feldobni a talpamat, azonban azt megértem, ha egy Ferihegyen még nem járt polgári repülő ezt elővigyázatosságból gyakorolja, de egy katonai pilóta miért nem katonai leszállópályán tanul meg ismeretlen helyen landolni, mi a szándéka ezzel, erőfitogtatás vagy dezertálni akart és a második kisérlet után meggondolta magát? 😀
    Az utolsó bekezdésed erős hülyének nézésnek szántad vagy burkoltan cinkos célzásnak? 😀

  • Kedves Elcsi.
    Hát honnan a fenéből tudhatnám, miért pont ott csinálták?

    Egy dolgot azért még elmondok?

    Bármiféle katonai repülés folyik, úgy igyekeznek tervezni és végrehajtani hogy baráti repterek felett történjen.

    Mostanában gyakran járnak felettünk az USAF marha nagy szállítógépei.
    Ahol én lakom, kiváló rálátás van a Városra és látható hogy itt Budapest környékén úgy repülnek hogy Ferihegy-Budakeszi-Budaörs Hármashatárhegy-Dunakeszi ne essen messzire a kurzustól.

    Azért, hogy ha bármilyen müszaki probléma keletkezne, legyen hová letenni a madarat.

    Ha érdekel keresek egy fotót (valahol megvan de hol ?) amin egy MALÉV Böeing átstartol a Farkashegyi vitorlázó reptér felett.
    Eléggé bizarr látvány…

  • Orsós Elemér,

    „Azonban nem ez a lényeg, ezért a kérdést még egyszer felteszem: mi célből gyakorlatozik egy idegen katonai gép magyarországi(mert nem magyar!) polgári repülőtéren?”

    Ezt nem tudhatom. De amikor en kotona voltam es volt roppentes (ami legihadgyakorlatot jelentett a mi nyelvunkon, ugyanugy ahogy a „hulladek” repulogepet jelentett) a magyar legiero gepei ritkan maradtak Magyarorszag felett. Vagy Csehszolovakiaba, vagy Romaniaba roppentettek at, es aztan vissza. (Tudod, kicsi az orszag.)

    De egy alkalommal total el voltam ajulva, ahogy az egyes legicsatornarol jott be szovjet gep, ha jol remlik MIG 31-es. Mivel pontosan felenk szaguldott nem kellett szamolgatni se a tavolsagot (oldalszogek nem leven), nem hittem volna ha nem a sajat szememmel latom, hogy 3000 km/ora sebesseggel kotort (30 km magasan). De az is bejott es Pest folott kezdett megfordulni.

    Ha jol tudom Izrael jelenleg nem ellenseges orszag – merhogy a regi szep cocjalista idokben a magyar komejnistak ellensegnek valasztottak oket is – ha tehat egy izraeli kotonai hulladek arra jar, nem lehet olyan nagy szenzacio, hogy emogott valami osszeeskuvest keressunk. Legalabbis szerintem.

  • Orsós Elemér

    Szikszai
    2018 március 23
    11:47 du.

    „Ha jol tudom Izrael jelenleg nem ellenseges orszag – merhogy a regi szep cocjalista idokben a magyar komejnistak ellensegnek valasztottak oket is – ha tehat egy izraeli kotonai hulladek arra jar, nem lehet olyan nagy szenzacio, hogy emogott valami osszeeskuvest keressunk. Legalabbis szerintem.”

    Szerintem is, de ha mondjuk már egy pár nappal előbb jelezték volna a médiában az eseményt, akkor meg sem fordult volna a tudatlan fejekben a találgatás!

  • Orsós Elemér,

    „Szerintem is, de ha mondjuk már egy pár nappal előbb jelezték volna a médiában az eseményt, akkor meg sem fordult volna a tudatlan fejekben a találgatás!”

    Ebben igazad lehet, de ha alaposabban megnezed a terkepet, lathatod, hogy Magyarorszag (Pest) kb ugyanolyan messze van Izraeltol, mint Iran keleti vege.

    Az izraeliek mar jatszottak elozoleg is a hulladekjaikkal, mielott az iraki atomeromuvet bombaztak szet. Hozzaszereltek a gepekhez egy extra uzemanyag tartalyt, ami, amint ures lett levalt a geprol. Ha jol tudom Izraelnek ma sincsenek tamadasra valo bombazoi, igy kenytelenek jatszani a meglevo, vedekezesre szant kisebb gepekkel.

    Es ha ez egy Iran elleni tamadas probaja volt, akkor nem tul meglepo, hogy nem akartak nagy dobra verni.

  • Orsós Elemér

    Szikszai
    2018 március 24
    1:03 du.
    Lehet, hogy most egy kicsit túlpörgött a fantáziád! 😀

  • szikszai testver! kitartas…..
    tevedsz!! vannak bombazasokra kulon gepeink izraelben csakugy mint az uj F/35 lopakodok!! ezzekbol nemreg vett az izraeli legiero 7-et az USAF-tol!
    a kulombseg az hogy itt szetszedik es felszerelik az izraeli specialis szamitastechnikakkal amikkel csak es kizarolag izrael rendelkezik az egeszz vilagon!!mind sajat fejlesztesu!!
    de vannak mar 199%-osan automatiozalt -(pilota nelkuli)- F/16-os harcigepeink is amik kitunoen alkalmasak nagy magassagbol legitamadasokra!!!!
    de ott vannak a vilagszerte elismert dronjaink is mint a „heron” es az „eitan/2”!! mindegyik 100%os israel aerospatial industrie fejlesztesu!!
    le vagy maradva az israeli milrary industrie-t illetoen, de nagyon!!

  • Orsós Elemér,

    „Lehet, hogy most egy kicsit túlpörgött a fantáziád! 😀”

    Lehet. 🙂

    ————–

    bar-lev,

    „vannak bombazasokra kulon gepeink izraelben csakugy mint az uj F/35 lopakodok!! ezzekbol nemreg vett az izraeli legiero 7-et az USAF-tol!”

    Ez jobb, mint semmi. Bar egyes meglatasok szerint talan nem lesz alkalmas elkerulni az irani (vagy mas) radarokat es legvedelmi raketakat:
    http://nationalinterest.org/blog/the-buzz/the-f-35-14-trillion-dollar-national-disaster-19985?page=show

    „a kulombseg az hogy itt szetszedik es felszerelik az izraeli specialis szamitastechnikakkal amikkel csak es kizarolag izrael rendelkezik az egeszz vilagon!!mind sajat fejlesztesu!!”

    Ezt mondjuk muszaj megtenniuk, mert ezek ugy vannak felszerelve Amerikaban, hogy barmikor uzemkeptelenne tehessek Amerikabol, ha nem tetszik nekik valami.

    „de vannak mar 199%-osan automatiozalt -(pilota nelkuli)- F/16-os harcigepeink is amik kitunoen alkalmasak nagy magassagbol legitamadasokra!!!!”

    Nem mintha nem lehetne vele mast is hordani, de ez inkabb egy vadaszgep. Ami azt is jelenti, hogy nem megy el tul messze ugy, hogy vissza is tudjon jonni.

    „de ott vannak a vilagszerte elismert dronjaink is mint a “heron” es az “eitan/2”!! mindegyik 100%os israel aerospatial industrie fejlesztesu!!”

    Ezekrol hallottam mar jonehany evvel ezelott, kerdes azonban az, hogy mekkora terhet birnak el es meddig kepesek eljutni.
    Ez utobbi kerdesekkel sosem foglalkoztam.

  • kocsis
    2018 március 15
    10:52 de.

    Azért mert TE idióta vagy
    és nem érted az iróniát, attól
    MI még jót röhöghötNÉNK rajtatok,
    ha ez az állampénzen szervezett és
    kikényszerített ál-tüntetés nem lenne annyira siralmas

  • Szikszai
    2018 március 23
    11:47 du.

    Kétségtelen jó kis gép a MIG31.
    Amint hallotam egy , annak idején a Szovjetúnióban vadászpilota kiképzésre kiküldött pilóta cimborámtól, a MIG25 és a MIG25 bázisán továbbfejlesztett MIG31 a „nyugdíjjas”, elsővonalbeli harcigépekre már egészségileg alkalmatlan ámde nagy tapasztalatú , ezért nélkülözhetetlen pilóták repülőgépe lett.

    Az irdatlan sebesség, ami már nembiztos hogy szükséges a korszerű harcirepülésben, rendkívüli módon igénybe veszi a gerincet és izomzatot.
    Bizonyos életkor felett tehát már a relatíve alacsonysebességű ámde igen mozgékony harcigépeken ( pl a „Raptor” szerűeken.) már nem bírják a légerőkből ébredő terheléseket.
    A MIG25 és leszármazottai BAROMI NAGY KÖRÖN tudnak csak megfordulni. Ezért alkalmatlanok a modern légiharcra, mert széthullanának egy szűkített harcfordulóban.Igy aztán az idősebb korosztály is repülheti őket.
    Elfogó vadásznak alkalmasok valamely második-vonalbéli harcigép ellen:
    Rávezetik, csinál EGY rácsapást és annyi.Vagy eltalálja vagy nem.Második esélye nincs mert a cél, ha túlélte, eltűnik.

    Ezeket nem én találtam ki, olyan srác meséli aki kinnt tanult anno a ruszkiknál.

    Összegezve:
    Bármit is terjeszt teljes mellszélességgel a ruszki titkosszülgálat troll-hadserege a NET-en, én nem hinném hogy a MIG31 beletudna szólni egy komoly háborúba.

    „HULLADÉK” kérdés.
    Tekintve hogy a magyar sportrepülésben nőttem fel és sok polgári és katonai polóta is kijárt repülni kisgéppel illetve rengeteg szerelő srác meg légiirányító barátom is van, De SOHASEM hallottam hogy repülőgépet „hulladéknak” aposztrofáltak volna….SOHA !!

  • bar-lev
    2018 március 24
    5:49 du.

    Azt hallom hogy az Izraeli Légvédelmnél már tavaly csapat-szinten harcrendbe állították az INFRA LÉZERES-SUGÁRVETŐS légvédelmi rendszereket.

    Oh be szép látvány..közeledik egy MIG31 Tel Aviv felé és egyszerre csak minden látható ok nélkül tűzgolyóvá válik…

    Mondjuk ezen nem nagyon csodálkoznék, mert maga az USA passzolta le Izraelnek a nehéz harci lézerek fejlesztését.

    Állítólag azért mert ott jobban értenek hozzá.

  • Geyza
    igen hadreendbe allt a lezeres legvedelem,;- 100% israeli aerospatial industrie fejlesztesu!!
    egyszerre tobb celpontot kepes megdsemmisiteni szimultan!!
    ——————————————————————————————
    szikszai testver! kitartas…..
    -hiaba akadekoskodsz!! az izraeli haditecnika vilagelso!
    a dronkjaink kepesek elvinni nagy tevolsagra 4-4 EMP bombat is ha kell………amivel visszkuldhetjuk az ellensegeinket a sotet kokorszakba!!
    de mar tobb eve letezik a tankokbol, howitzer agyukbol kiloheto izraeli fejlesztesu EMP lovedekl is, ami csak egy celzott teruleten semlegesit MINDENT ami elektromodssaggal mukodik, ugy kb 2-4 km-es korben!!
    eleg az is….
    ugyhogy az irani lmegvedelemnek eselye sincsen…..

  • egyedul allo a vilagon az izraeli merkava/5 tank vedelmi berendezese is!
    mar akkor eszleli a harckocsi vadasz helikoptereeket amikor azok felszallnak………….es ellen raketakkal meg is semmisiti azokat!!
    ezt a system-at az izraeli raffaeli defence system dolgozta ki es CSAK es KIZAROLAG izrael rendelkezzik ezzzel!!! ebbol nincs a nemzetkozi piacon egy darab sem!!
    eppezert a vilag legbiztonsagosabb harkocsija a merkava/5…………….nemzetkozileg elismerve ugy az USA, Oroszok, Kina,stb-stb allamok altal
    megjegyzem hogy az USA, KINA, az OROSZOK, INDIA, az izraeli dronokat veszi mind!!
    biztosan nem azert mert olyan vacakok….

  • bar-lev
    2018 március 25
    11:10 de.

    Rádióelektronikai villámcsapások…

  • bar-lev,

    „a dronkjaink kepesek elvinni nagy tevolsagra 4-4 EMP bombat is

    de mar tobb eve letezik a tankokbol, howitzer agyukbol kiloheto izraeli fejlesztesu EMP lovedekl is, ami csak egy celzott teruleten semlegesit MINDENT ami elektromodssaggal mukodik, ugy kb 2-4 km-es korben!!
    ugyhogy az irani lmegvedelemnek eselye sincsen….”

    Ennek hatarozottan orulok. Most mar csak az akarat kell hozza.

  • Geyza
    a meteorologiat is tudjuk befojasolni mar……………elegge regota!! ennek volt hallhato jele vilaghszerte az „gbol jovo fura hanghatasok” formajaban!! tudunk sivatagga valtoztatni egy egesz orszagot zaros hataridon belul, pl azzal hogy soha tobbe ott nem eshet eso csak ugy 20 evente egyszer 1/2 oranyit!!
    ezt egyfajta parabola antenna es a raszerelt specialis szerkezetek sora provokalja ki!! lattam errol bemutato filmet a youtoube-on !!

  • a korabban irt USA fejlesztesu EMP bombarol……………ami elektromagnetikai hullamokat gerjeszt es megsemmist a szo legszorosabb ertelmeben MINDENT ami elektronikaval kapcsolatos!!! vissza a kokorszakba!!
    nos ezt a bombat Izrael tovabb fejlesztett agyubol kiloheto kisebb teruletre is hatasos EMP lovedekke!!
    egyedul allo fejlesztes a vilagon!

  • Bar-lev:
    Ismerem a témát.
    Arról még nem hallottam hogy tűzérséggel bevethetővé vált.

    Viszont arról hallottam hogy ÁLLÍTÓLAG az USA már ott tart hogy csapat-szinten vannak a KVANTUM-HÍRKÖZLŐ eszközök.
    Ezekkel a Földgolyón keresztben is lehet információkat továbbítani. Állítólag.

  • Szumma szummárum:
    A Putyini Csodafegyver Project

    1 vagy duma
    2 vagy megjelenése pillanatában MÁR elavult

  • Bar-lev:

    Időjárást a Jobbik sámánjai is tudnak alakítani
    Lemennek falura és el lejtik az eső-táncot, nemzetíszin pántlikás ökörszarvas sámán-süvegben heheheeeheheheeeehehe

  • Még szerencse, hogy a Föld lapos…

  • Alma:
    Az még hagyján de belülről tök üres.
    Hitler idiótikus elgondolása szerint.
    Ezért aztán egy rakás légvédelmi radart kivontak a szólgálatból és valami marha nagy és mély barlangban azt próbálták bizonyítani hogy a Földben el lehet jutni pl Anglia alá.

  • Geyza
    na igen ez a samanosdi meg taltoskodas -(vajh’ aldoznak-e fejer lovat is??)-……….es mindezt a hude es agyonkeresztenyi alapu-(ugya a fidesz fele alkotmany szerint!!)-nemzetallam-ban!!
    most csak az a kerdes marad a samanok es taltosok kapnak-e papi,egyhazi aldast is a munkajukra?
    -vajon hol van most magyarorszagon a „lato fa”??
    mert a taltos oda koll folmassszon es ott pufolve a dobjat faggatja ki az „egi orteg”-et az osi hitvallas szerint!!
    ezen en mindig istenit rohogok!!!

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 március 26
    8:59 de.

    bar-lev
    2018 március 26
    12:09 du.

    A mai sámánokról és táltosokról kurvára igazatok van, DE mennyi ész kell ahhoz, hogy valaki MÉG MOST IS elhigyje, hogy egy fehér kakas évenkénti egyszeri fej fölötti pördetése elég a bűnök isteni megbocsátásához?
    Jó lenne leállni egymás mitológiájának vagy babonáinak túllicitált basztatásáról! (Nekem ez volt az utolsó előtti, mert le merem fogadni, hogy erre a javaslatomra nem éppen békülékeny válasz fog érkezni!)