Két szék között az LMP

2018 március 20 9:12 de.109 hozzászólás

Az LMP fiaskóját először az mutatta, hogy a Vágó Gábor elkezdte magyarázni a bizonyítványt, amiért lerészegezte Gyurcsányt. Lehetne persze úriemberes gesztus, ha nem tudnánk: úriember nem részegezi le a tárgyalópartnert. Különösen, ha nincs konkrét bizonyítéka rá. Aztán ma reggelre már az is kiderült, hogy Vona tényleg ajtót mutatott a LMP-nek.

Egyébként, függetlenül attól, hogy Vágó túl pökhendi volt a DK-s sajtótájékozató után, hogy bocsánatot kérjen a megjegyzéseiért. Mármint akkor, ha nyeregben érzi magát. Márpedig ehhez az kellett volna, hogy a benzinkútnál tartott párt-csúcs, ne csak egy tárgyalási csücsök legyen. Hanem tényleg eredményt felmutató csúcs. Ahhoz sem kell kremlinológusnak lenni, hogy tudjuk: az autópálya melletti benzinkút büféjében tartott megbeszélés reklám Vonának. Jelezve, hogy gőzerővel járja a vidéket. Valamint egyfajta csicskáztatása az LMP-nek, amely párt vezetőjét az út mellé rendelte a Jobbik vezetője. Szél azonban sikeresen belenavigálta magát abba a helyzetbe, hogy ennél megalázóbb körülményeket is el kellett volna fogadnia. Mert, pártja nevében, gyakorlatilag biankó megígérte a Jobbik felszopását. Így nem tehette meg, hogy ne jelenjen meg akárhol, ahol talál legalább egy web-kamerát, ami igazolja a tárgyalás megtörténtét. Ráadásul még jó képet is kellett vágnia mindehhez.

Az, hogy előtte hablatyoltak egy nagyot a komfort-zónájukról, és hatalmas mellénnyel elmondták a többi ellenzéki pártot mindenféle kerékkötőnek az nem vall túl nagy politikai éleslátásra. Különösen abban a stílusban elkövetve, amit Vágó Gábor alkalmazott. A személyes sértésig is elmenve a DK elnökével szemben. Nem azért, mintha Gyurcsány szent lenne. Nem is tévedhetetlen. Szeretni sem kötelező. Számos ötlete, döntése akár vitatható is lehet. De a jelen helyzetben, különösen azok után, hogy Vona beharangozta a magabiztos magány-vágyát, mégis inkább látszik képviselni a reálpolitikai szemléletet, mint az LMP vezetéséé. Mert továbbra is reálisabb az országos, pártfüggetlenül megoldásra váró kérdésekre szervezhető választás utáni koalíció, mint a választások előtti összefekvése azoknak, akik ezzel csak választókat veszthetnek.

Szél Bernadett tehát megszívta. Nagy arccal, és Vágó bunkóságával próbálta ott a mérleg nyelvét játszani, ahol nem tudta megkülönböztetni a mérleg tányérjait a malomkövektől. Addig billeget a tányérok között, míg most talán a párt puszta túléléséért küzdhet meg a szavazatokért. No, meg azért a képviselői baksisért, ami nem is annyira baksis. A közmunkában elérhető fizetésekhez képest. Könnyen lehet, hogy a következő lépésnek nem marad más, mint visszakullogni a DK asztalához. Hatalmas presztízsvesztéssel. Esetleg betagozódni a „Fidesz még mindig jobb, mint Gyurcsány” vonulatba. Még nagyobb presztízsvesztéssel.

109 hozzászólás

 • Eszembe jut Roosewelt és Churchill, akik Sztálinnal leültek egyeztetni Hitler lenullázására. Hol vannak ezek a “titánocskák” az államférfiúi tehetségtől!
  Legalább Márki-Zay Péterre hallgatnának.

 • A magunkfajták lassan elolvadnak a gyönyörtől, most a V18 nevű elfogult és megrozsdásodott balosokból álló “független, objektív, szakértői csapat” 11 jobbikos képviselőt nevezett meg országosan, akikről biztosan elmondható, hogy a Fidesz legyőzésére egyedüliként esélyesek.
  https://www.v18.eu/eselyes-ellenzeki-jeloltek
  ……..
  További szuper hír, hogy a liberális Momentum nevű formáció “gesztust!! kíván tenni a Jobbik felé” és visszahívja jelöltjét az olimpiai bajnok, dr. Steinmetz Ádám jobbikos jelölt útjából.
  ……..

 • Hogy a balosoknak is legyen okuk vidámságra, itt egy kép, amin Bangóné Borbély Ildikót az MSZP jelöltjét Bereczki Miklós a Jobbik jelöltje – mindenkinek példát mutatva – emberszámba vesz.
  ………….
  https://mno.hu/data/cikkek/2454/24547/cikk-2454731/fotoBango_fit_1240x10000.jpg

 • Bélai István:
  Na igen..
  De akkor az Emberiség további sorsa forgott kockán.
  Mostmegcsak vihar van a biliben.

 • G:Ma viszont a mi bőrünket viszik a vásárra és ha így megy, a lengyelekén kívül másütt is lesznek orbán-klónok. És ha így megy a kismacskák marakodása, marad a Staatsführer, és mint mondotta: lesz tetemre hívás és visszaköszön Rákosi pajtás. Amit a kormányzó párt kritikusnak vél, vezetőszárra kötve viszik a börtönbe, nincs vádemelés, csak fogda. Persze Kósa, Lázár, Rogán, Tiborcz meg a “keresztapa” más kategória. Egy biztos, ez a rezsim sem fog vég nélkül uralkodni.

 • charlie
  a valasztasok megnyeresenek erdekeben azok barmire kepesek, ugyanugy mint barkik masok ott!!
  aztan ha megvalasztodik veletlenul majd gyorsan elfelejti!!

 • Béla István
  2018 március 20
  11:33 de.

  Sajna.
  De semmit nem tudunk tenni.
  Én lemegyek és voksolok egyet a Maszopra, meggyőződésem ellenére mert én inkább a bojkott híve vagyok, dehát mindegy.

  A társadalmi folyamatok lassúak.
  Ez itt most kb. ötven évre vetette visza az egész Országot.
  Nem hogy mi de még a fiaink sem érik meg a végét, pláne ha a most még kongó stadionok is eredeti funkciójuknak megfelelően lesznek felhasználva.

 • Bar-lev:
  Hadd a fenébe a nácit.
  Csak idejár kellemetlenkedni,azthiszi súlya van neki itt.
  Dehát nem.Olyan ő mint a pártja: Piszkoskodik ahol csak tud.

 • Bájos jelenség, amikor az LMP-s Szél Bernadett elzarándokol Gyurcsányhoz – akinek az ellenében jött létre az LMP.
  Csak hab a tortán, hogy az LMP indított büntető eljárást Gyurcsány Ferenc ellen a tervezett sukorói beruházás miatt.
  Szép történet.

  További szép történet, az amikor az ex-náci Jobbik párt (de inkább nem ex-náci) amely a legerősebb ellenzéki párt, a demokratikus baloldali pártokkal tervez szivárvány-koalíciót kötni.

  Mi vár ránk?!

 • Istvan Bela soraira;

  Igen, de ha azt nem tettek volna akkor maganak fenti-sorait csak nemetul lehetet volna kepes irni.

  Zay Peter majd mutat peldat a vilag vezetoinek !

  Maj meglatjak hogy kepes-e a varosaban a szemetet elhordatni idejeben a varosi szervek. S az ivoviz majd nem lessz szennyezett, az utcak karban tartva, s megusszak majd az opiod-jarvanyt, stb.stbk.
  Azok a polgarmester napi teendoi.
  Nem is emlitve hogy majd a varosi tanacs hogyan lessz hajlando eggyuttmukodni vele, vagy allandoan gancsolni.

 • Kis Ferenc, “Jobbik a legerősebb ellenzéki párt, a demokratikus baloldali pártokkal tervez szivárvány-koalíciót kötni.”
  Semmi gond azzal, ha marhaságot állítasz, de egy igazoló linket szúrj már be, hogy mindenki láthassa honnan az információ. Ha nem teszed, akkor feltételezi az ember, hogy a fentieket csak te találod ki, számomra ismeretlen okból.

 • Kis Ferenc
  2018 március 20
  1:35 du.

  Mosolyogj.
  A holnap roszabb lesz a mánál.

  /Murphy/

 • Érdekes hír
  A 15 választó körzetben az LMP és a MoMa visszaléptette jelöltjét Kunhalmi Ágnes javára.

  A Jobbik naná hogy a FIDESZ titkos aduja.

  Csak épp Vona csábosan rázza a seggét mindenfelé.
  A kis cuki-fiú

 • charlie

  (Nem kell linkelni, mert elemzői vélemények tömegét kellene bemásolni:-)

  Nyilvánvaló, hogy a jobbik ex-náci párt azért nem hajlandó előzetes koordinálásra mert úgy ítéli meg (nem alaptalanul), hogy a legerősebb ellenzéki párt lesz a választások után. Amennyiben a fidesz nem tud kormányt alakítani, akkor a jobbik ex-náci párt + baloldali pártok alakítanak koalíciós kormányt.
  Ez a szivárvány koalíció ahol a miniszterelnök Vona Gábor lenne miniszterelnök és a legfontosabb minisztereket is ők adnák.
  (Rossz bele gondolni, hogy kik is lehetnek ezek. Talán még Simicska is kap egy posztot)
  Egyszerű ez.

 • Kedves kommentelők,egy másik, ezt megelőző (III.19-i) cikknél már
  leírtam a véleményem,akit érdekel “lapozzon” vissza,olvassa el!

 • A “torontói Magyar Rádió “cikkre írtam a hozzászólásomat,ami ehhez a témához kapcsolódik!Akit érdekel,ott olvassa el!
  Elmentem,most más programom van,majd benézek,ha lesz időm!

 • Boda Marcsi
  2018 március 20
  4:44 du.

  Aztatotat tuggyuk hogy írtad, de minek ?

  Esztet magyarázzad meg, ha bírod.

  Minek írsz te hozzá egy cikkhez, mikor

  1: eszed nincs hozzá
  2: francot sem érdekli a hozzáírásaid.

  Vegye észre már magát jóasszony.Bele fog betegedni ebbe az értelmetlen fontoskodásba.
  Aztán mehet a féléves várólistára, hogy mikor kerülhet várólistára, hogy mikor mehet próbaraggelire .

 • Kis Ferenc, egy link “az elemzések tömegéből” szerintem nem nagy kérés. Te is biztosan kiváló elemző vagy, de ragaszkodnék egy profihoz.
  Előre is köszi.

 • Kalocsai Miklós

  Kis Ferenc
  2018 március 20
  4:07 du.

  Úgy tűnik egyik oldalnak sem lesz kormány alakításhoz szükséges többsége. Ha a Jobbik, és az LMP tartja magát ahhoz, hogy nem társul a Fidesszel, akkor patt helyzet alakul ki, mert a DK és az MSZP biztosan nem lép koalícióra egyik szélső jobboldali párttal sem.Ebben az esetben az ellenzéknek könnyen meglehet a kétharmada, és koalíció kötés nélkül, parlamenti kormányzással lebontható a diktatúra, és lehet új választást kiírni, És itt ugrik a majom a vízbe! Ekkor derül ki, hogy a Jobbik tényleg demokráciát akar, vagy csak helyet cserélni a Fidesszel. Nekem úgy tünik, Jobbik az utóbbira pályázik. Listán ezért nem szabad rájuk szavazni!

 • Ma este újabb örömteli hír jött, az LMP visszahívja képviselőjelöltjét a háromgyermekes mérnökember, a kiváló jobbikos Kepli Lajos körzetében.
  Köszönjük az újabb gesztust.

 • Amúgy az számomra rejtély…hogy hol is vannak ezekben körökben az úgynevezett “úriemberek”…de az tény,hogy aki “képben” van az
  ugye tudja,hogy a jobbik népszerűsége,tábora kissé…nagyobb,mint
  Gyurcsányé!!!
  Na együtt sem osztanak,szoroznak….!
  Erről jut eszembe,hogy az “Együtt”nevű egyesületet,senki nem hívta meg……lehet,hogy ebből még baj lesz?…..na szerencsére nem az én bajom,az övék!
  Egy biztos,amit régóta állítok:nagy az Isten állatkertje…..
  vannak értelmesek,idomíthatók,szerethetők és a másik oldalon az ész nélküli kártékony férgek…
  Na mára ennyi!

 • OIM* politizál.

  Mintha egy uccakapparó agyműtétet akarna csinálni.

  Szerencsétlen jóasszony.Térj magadhoz.

 • charlie
  2018 március 20
  5:15 du.

  Elemezzétek ki Szixai hitestársaddal együtt.
  500 sornál alább ne aggyátok !
  Addig legalább mindenki le megy az ivóba egy felesre.
  Kivéve Boda barátnődet mert ő már délben kezdi a sörözést.
  Ilyenkorra már nem tud lemenni sehová csak deglik a foteljében és aprókat elhorkantva , egyik kezében sörrel, a másikban aprósütivel bámulja a jobbnál jobb szappanoperákat.

 • charlie
  2018 március 20
  5:15 du.

  Hogy lehet valaki “kiváló” , ha egyszer Jobbikos?
  Aki náci eszméket vall az távolról sem kiváló, akárhány gyermeke vagy akármennyi diplomája van.

  Mondok példát:
  Dr. Goebbels is diplomás ember volt, meg öt kis gyemeke is volt, meg is kellett mérgeznie mindet saját magával együtt mikor közelgett a leszámolás órája.

 • OIM*
  Látod, ebben igazad lehet:

  “Egy biztos,amit régóta állítok:nagy az Isten állatkertje…..
  vannak értelmesek,idomíthatók,szerethetők és a másik oldalon az ész nélküli kártékony férgek…”

  De miért itt és miért naponta gyakorolsz önkritikát?

  “azok az idők” már elmúltak.
  Nem vetted eddig észre? Rákosi pajtás már rég halott !

 • Geyza
  2018 március 20
  12:00 du.

  A passzív bojkott a Fideszt erősíti, az aktív bojkotthoz (választási sztrájkhoz) pedig egyik pártnak sincs elég ereje

 • Kalocsai Miklós

  Egyet értek azzal, hogy “egyik fél” (fidesz-lmp/jobbik-mszp/dk) sem fog tudni önállóan kormányt alakítani.
  Azt nem gondolom, hogy bármelyik félnek lesz 2/3-os lehetősége önállóan.
  A jobbik (ex-náci) párt a legveszélyesebb a magyar demokráciára minden cukiságuk ellenére: Nagyon szervezettek, nagy a támogatottságuk vidéken, a felsőoktatásban tanulók körében és sok támogatójuk van a volt mszp-sek között. Úgy gondolom, hogy ezért magabiztosak a jobbikos politikusok és (látszólag!) ezért nem működnek együtt semelyik párttal beleértve az lmp-t is.
  Úgy gondolják, hogy (ha a fidesznek nem lesz önálló kormányalakítási lehetősége) akkor a jobbik esélyesen pályázik az ellenzék vezető pártjára és “fújni a koalíciós passzát szelet”.
  Lehetségesnek tartok egy jobbik-ex náci párt és lmp koalíciós kormány megalakulását (barna-zöld koalíció).

 • Kedves ingadozó választók, nézzünk közösen videót arról, ahogy a “demokratikus” baloldal médiája után a fideszes médiát oktatja ki demokráciából és pluralizmusból a Jobbik kiváló szóvivője:
  https://www.hirado.hu/video/2018/03/20/valasztas-2018-bemutatja-programjat-a-jobbik/

 • Andrew_s
  2018 március 20
  7:10 du.

  Pontosan ettől tartok én is.
  Igaza van benne Bartuslacinak, de sajnos a dolognak van még legalább kettő másik aspektusa.

  Én mindenesetre -eredeti tervemtől eltérően- le fogok menni és rászavazok valamelyik demokratikusra, azzal a tudattal hogy úgy is minden mindegy.

  Ha véletlenül mégis sikerülne valami, akkor örülni fogok.

  Lehet ezért a Bartus most megalkuvónak fog tartani.

 • Amióta Ron Werber felmondott az LMP-nek, a párt egy nagy darab kapkodás… Berni pedig nem nő fel a feladathoz, s álmodozik: miniszterelnök asszony korában fogja megszülni harmadik gyermekét. Ez utóbbi tényleg dicséretes ! Az LMP-ben egy igazi karakter maradt, Gémesi Gyuri bátyánk, az egykori MDF-es nagyágyu , Gödöllő “örökös” polgármestere, (aki most csendben van, s lehet, hogy nagyon szégyell most mindent…)

 • charlie
  2018 március 21
  5:43 de.

  Te tényleg azthiszed hogy veled KÖZÖSEN vidót nét bárki is, akibe szorult egy csepp tisztesség?

  Te náci vagy aranyapám.

  Nézzed veled vidót a LEA*
  Kéz a kézben heheeeheheheeheehehehe

 • NAGY István
  2018 március 21
  8:06 de.

  Gémesi egy nagy kérdőjel pillanatnyilag.

 • Geyza
  2018 március 21
  5:47 de.

  Ahogy anno nekije is írtam, Bartusnak szerintem nincs igaza.
  De engem úgysem szeret 🙂 Hát nem zavar, minek tart 🙂

 • Andrew_s:
  Én kedvelem a Lacit.
  Há most képzeld csak el:
  Milyen unalmas lenne ha mind egyformák lennénk.
  Az olyasmi csak holmi narancs mákony-agyúak lázálma .
  http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/03/21/512Kalap_cs_elvt_rs.jpg

 • Újabb jó hírekről tudok beszámolni!!
  Márky-Zay és a mögé felsorakozó közéleti személyiségek bemutattak egy honlapot, ahol a legesélyesebb jelölteket listázzák.
  25 jobbikos jelöltet tartanak esélyesnek, hogy körzetüket megnyerjék. Eddig. És ez a szám napról napra nő!
  Itt a honlap, lehet böngészni:
  https://rendszervaltas2018.hu/

 • nahát ahogy így elnézem Neonáci Charli újjongását, még az sincs kizárva hogy a Nyilaspártnak kétharmada lessz itten.

  /Géjza fejcsóválva röhög mint akit ráznak/

 • Rámosolygott a Jóisten a magunkfajtákra, Heller Ágnes világhírű liberális filozófus élő adásban agyondicsérte a Jobbik politikáját, és szerinte a baloldali szavazóknak már 70%-a tart ott, hogy átszavazzon a nemzeti jelöltre.
  Remélem ez az itteni baloldali fórumozókra is érvényes.

 • Andrew!

  Hát az az igazság,hogy a szerencsétlenkedő ellenzéknek,csak a hatalmi harchoz, egymás ócsárlásához,van ereje,és pontosan ezek (meg a hiteltelen sötét hazugságaik miatt) a győzelemhez már nincs!
  Egyre jobban lebőgnek……csak amikor majd végre felfogják,addigra késő lesz(szerencsére!!!!!)
  Na csak így tovább!

 • charlie!
  Heller Ágnes gerince….= Soros Gyuri b. kinti és itthoni “híveivel”,szerencsére ezt a normális emberek régóta értik,és levonják a tanulságot!
  Na azt kapják majd,amit megérdemelnek!!!!

 • charlie!

  Ne reménykedj,ne értékeld túl őket(!!!)…a jelenlegi kinti és itthoni baloldalnak nincs, se önkritikája,se esze, jelleme meg pláne,szemben normális jobboldallal,de mindez nekünk kedvez…..szerencsére!

 • hát ez kész
  hehehe
  ez nem normális.
  Agyára ment a pártlojalitás.

  charlie
  2018 március 21
  2:40 du.

  “A baloldaliak 70 %-a nyilasuralmat akar…”

  Ébredj már fel öreg.

 • charlie
  2018 március 21
  2:40 du.

  Lehet, hogy nem vagyok baloldali, de szabad akaratomból garantáltan nem fogok a rasszistákra szavazni.

 • "tisztelthölgyeimésuraim"

  SZÉLÁRNYÉK

  A cikk legfontosabb mondata: “Esetleg betagozódni “”a Fidesz még mindig jobb, mint Gyurcsány”” vonulatba.” Ez a . b e t a g o z ó d á s . már évek ott lapul a nagykalapban.

  Tudniillik akár a Jobbikról, akár az LMP-ről legyen szó, Orbán gondolatvilágában, ez a két alakulat (egyefene nevezzük pártnak) képezi az “endlösungot”, vagy ahogy amondani szokás a “B-tervet”… Mindkét párt létrehozásában ő – a Vezér személyesen bábáskodott, és lehetnek közöttük akár durva surlódások is, az mindenképp csakis a családban maradt… Egy a fontos számára, hogy ápr.8. után ha nincs más, de legyen legalább egy jobboldali koalíció… Nem véletlen, hogy Szél – aki csöppet sem nem a maga ura, hanem a náci jobbikkal folyamatosan kokettáló Schiffer bábja – bármennyire is próbálja megjátszani az egyenlő mércével mérő, független bölcset…(pedig éppen ez a bölcsesség hiányzik szorgoskából), végül mégis az a fránya, mindig kilógó lóláb erősen szembetűnően, csak lelóg erről a mérlegről, mint ennél a DK-s tárgyalást imitáló esetnél is, de erősen torzítja a mérés pontosságát… Mert, ő nem naiv, hanem ügyetlenül csal…

 • "tisztelthölgyeimésuraim"

  helyesbítés:

  Már évek ó t a ott lapul…

 • Geyza
  2018 március 21
  4:51 du.

  hát ez kész
  hehehe
  ez nem normális.
  Agyára ment a pártlojalitás.

  charlie
  2018 március 21
  2:40 du.

  “A baloldaliak 70 %-a nyilasuralmat akar…”

  Ébredj már fel öreg.
  ____________________________

  Ne nevess, Geyza!

  A rendszerváltás utáni listás szavazatokat elemezve a 2010-es eredményeket egyszerűen nem lehet másképp magyarázni, mint úgy, hogy a Jobbik tábor 600ezer fővel való gyarapodásának legalább a fele, de gyanítom, hogy akár 500ezer fő is a régebbi maszop táborból került ki. A 2014-es növekedést már inkább a fidesztől happolták el.

  És, mivel vidéken van bő utánpótlás a volt kisgazdák hívei között, újabb gyarapodásra is számítani lehet, de ezt már a fidesz kárára. Nem véletlen, hogy mostanság már nem annyira Gyurcsány, mint inkább Vona a patás ördög…

  Gyanítom, hogy a fidesz-jobbik pártlistás szavazatok eredménye 2018-ban:fifty-fifty

  Hogy ezeknek a tendenciáknak miféle okai vannak, arra lehet elméleteket gyártani – tudnék én többet is – de minek, ha a baloldalnak nincs erre elég önkritikája…

 • Kedves baloldali szavazók!
  Ne támogassátok a Fidesz hatalmon maradását, ne hagyjátok, hogy a szavazatotok elvesszen, ne szavazzatok olyan pártra, amelynél fennáll annak a veszélye, hogy a parlamenti küszöböt sem éri el.
  A Jobbik az ország választókerületeinek 75%-ban a legerősebb ellenzéki jelölttel rendelkezik, egyedüli esélyesként, hogy a Fidesz jelöltjét legyőzze.
  Lehet ugyan más jelöltekre is szavazni, de értelmetlen, mivel azzal csak a Fidesz jelöltje jár jól. Listán adjatok bizalmat a nektek legkedvesebb pártnak, de egyéniben rajtatok is múlni fog a Fidesz további hatalma.
  Ha őszintén változást szeretnétek, hagyjátok otthon a depressziót, az előítéleteket, és adjatok egy esélyt a Jobbik jelöltjének.
  Az alábbi térképen megtekinthetők a lakóhelyeteken induló jelöltek esélyei, a Jobbik zöld, a baloldal pirossal jelölve:
  https://www.kireszavazzunk.hu/

 • "tisztelthölgyeimésuraim"

  T. Bendegúz79 2,33

  Csak aztán ez a valóban szimpatikus Zay Péter nehogy ugyanúgy járjon, mint az a másik szimpatikus és népszerű esztergomi Tétényi Éva szintén független és demokrata polgármester, akivel Esztergom FidSS-es önkormányzati testülete ott [email protected] ki ahol csak tudott, ahol csak meg voltak az eszközei. Ahol csak tehették, a munkáját teljesen el-lehetetlenítették, végül a következő ciklusra nem választották meg, bár éveken keresztül vívta hősi harcát magávl az . ö r d ö g g e l …

  Egyébként Zay és vele együtt városa, Hódmezővásárhely lakói, a megválasztása óta média üzenet formájában már meg is kapták az első fenyegetésüket Lázár János, volt polgármestertől, mai FidSS kancellária minisztertől bizonyos költségvetési megvonások kilátásba helyezésével…

  Bendegúz! Kérem, ha teheti olvasson utána ennek a történetnek is legalább a Wikipédián. Már az is megmutatja O r b a n i s z t á n . i g a z i . a r c u l a t á t …

 • Andrew 6:22, ma még nem szavaznál, de van még két hét, és a Jobbik neked is elfogadható ajánlatot fog tenni.
  Olyan személyeket kér majd fel az ország közös vezetésére, akik garantálják a te elveid megvalósulását is.
  ……..
  Vagy nézed és hallgatod Németh Szilárdot még négy évig.
  ……..
  Andrew, téged sokan olvasnak, tájékozott vagy, határozott értékválasztásod van, ez ügyben is kell egy logikus és megindokolt álláspont.
  És cserébe fejtsd ki mit tegyenek a jobbikos szavazók Budapesten, kire szavazzanak Csepelen vagy Újpesten.

 • Charlie valahol dícséri a diktatúrákat.

  Valóban, lehet jó eredményeket elérni diktatúrában – talán még könnyebben is, mint az anarchia hajlamát is magában viselő “létező demokráciákban”. Ez azonban nem a diktatúra, hanem a korrekt, az ország érdekeit elsődlegesen figyelembe vevő, okos és toleráns vezető kérdése. Sajnos ilyen a diktatúrákban ritka, mint a fehér holló.

  Orbán nem ilyen, Vona meg pláne nem – Vona ráadásul a személyéiségében, jellemében, és talán az eszében is is meglehetősen gyenge. Ha korlátlan hatalmat kap, gyanítom, nem csak lopni fog, mint Orbán, hanem messzebb is elmegy a tanácsadói hatására…

  (Kádár közelített valamennyire egy jó diktátor jellemzőihez, és még egy másikat is tudnék mondani a magyar történelemből, de nem teszem, mert utálom a csámcsogásokat, amik az ilyesmit követik…)

 • Az emberek általában sablonokban gondolkodnak, és nem veszik észre, hogy a valóság mennyivel árnyaltabb. És pontosan ez a hibája a demokráciának is.

 • Úgy látom, charlie belendült… Ja, hogy már nagyon közel a választás…

  Két probléma van a szövegeddel charlie!

  1. Hogy pontosan ki lenne a befutó a fidesz előtt, azt nem tudjuk. Az LMP bizonyára nem, különösen Bernadett újabb húzásai után. Hogy ezek ismeretében az MSZP és a DK kinek a javára “enged”, azt még azért várjuk meg. Ottan lehet alkudni. Ahol viszont nem enged – szerintem ők sokkal jobban vannak tájékozódva nemcsak a választási esélyekről, hanem a Jobbik választás utáni viselkedésének realitásairól – ott bizony becsületes baloldali ember sem enged. A fenti tirádád egyértelműen álságos, de ezt te is pontosan tudod.

  2. Miért nézném én a jövőben nagyobb undorral a derék Németh Szilárdot, mint mondjuk Vonát a gárdista egyenruhájában?

 • charlie
  2018 március 22
  5:06 de.

  Hozzám, is érkezett egy Nácipárt által szétküldött brossura.
  Csak sajnos épp kifogyott a toalettpapír.
  Gondoltam azé ültőhelyembe csak elolvasom, de találtam odabe egy régi Ludasmatyit.

  Gondolhatod melyiket választottam heheeheehe

  (A Ludasmatyit el is tettem.Jó Kádáros karikatúrák vannak benne.)

 • charlie
  2018 március 22
  4:49 de.

  Eltakarodhatnál innét az ócska jobbikos dumáddal

 • Alma:
  Továbbra is EZ a véleményem:
  https://www.kephost.com/image/Jp21

  De majd meglátjuk.

  A FIDESZ-JOBBIK kétharmadát mindenesetre boritékolni lehet.

  Mindig aztmondjuk ennél lejebb már nem lehet sűlyedni, de sajnos sosem lehet annyire lemenni hogy még ne lehessen kicsit jejjebb menni.

  Lásd a nyilasok végletekig való értelmetlen kitartását a Hitleráj mellett.

  ÉS ezt ünneplik évről évre a Charli-félék.

 • Alma, “..nem a diktatúra, hanem a korrekt, az ország érdekeit elsődlegesen figyelembe vevő, okos és toleráns vezető kérdése. Sajnos ilyen a diktatúrákban ritka, mint a fehér holló.”
  Ez igaz, de miért halálos bűn, ha én mégis erre vágynék, és ha sokan erre vágyunk, akkor miért kéne megtartani a jól reklámozott és szép nevű, de roppant károkat okozó, ma sok helyen regnáló “demokráciát”?
  ……….
  “Vona ráadásul a személyéiségében, jellemében, és talán az eszében is is meglehetősen gyenge.”
  Becsületében legyen erős, elnézést, de már a tökünk tele van a sok zsenivel Kupától, Princztől Surányiig, Bokrostól Fekete Jánosig, Békesitől Lengyel Lászlóig, akik a sok eszükkel szétlopták az országot.
  ………..
  “Hogy ezek ismeretében az MSZP és a DK kinek a javára “enged”, azt még azért várjuk meg.”
  A pártok semmit nem fognak mondani, hisz mindenki tudja, hogy a saját körzetében mi a helyzet. A Jobbik jelöltje Újpesten pár százalékot fog kapni, mert inkább tömegesen átszavaznak majd híveink a baloldali, de független jelöltre, had nyerjen.
  Ez alapján 50-60 egyéni körzet megnyerhető, a Fidesznek nem lesz többsége többsége, és akkor kezdődik majd az igazi hacacáré.
  ………..
  ” Miért nézném én a jövőben nagyobb undorral a derék Németh Szilárdot, mint mondjuk Vonát a gárdista egyenruhájában?”
  Alma én két évtizedig néztem Lengyel László pulóverét, és kibírtam. 🙂
  Amúgy lesz egy csapat, csak balos szavazóknak öltöző és beszélő prominensünk – néppárt vagyunk, ne csodálkozz – megvalósítható, jó ötleteket tőled is várunk, 🙂

 • NHC* tárgyilagosan hazudozik.

  charlie
  2018 március 22
  10:37 de.

 • Charli mostanában úgytesz mintha úriember lenne.

  Holott csak egy csontnáci.

  Dehát ez a pártfeladat–a választásig.

  Keservesen de kibírja.
  Majd utána , ha FIDESZ hátán bemászik a hatalomba, meglátjuk mire képesek ezek.

 • charlie
  2018 március 22
  10:37 de.
  __________________________

  Alma: “..nem a diktatúra, hanem a korrekt, az ország érdekeit elsődlegesen figyelembe vevő, okos és toleráns vezető kérdése. Sajnos ilyen a diktatúrákban ritka, mint a fehér holló.”

  charlie: Ez igaz, de miért halálos bűn, ha én mégis erre vágynék, és ha sokan erre vágyunk, akkor miért kéne megtartani a jól reklámozott és szép nevű, de roppant károkat okozó, ma sok helyen regnáló “demokráciát”?

  Alma: Ez nem bűn. Sőt, magam is ezt választanám, ha lenne megfelelő “diktátorjelölt”. De nincs. Akit a mai pártok jelölnek, azok legfeljebb egy jól belepofázós demokráciában tudnak elviselhetők és hasznosak lenni… ha érted azt, amiről beszélek. (Vannak 30 éves tapasztalataim ilyen téren kis sportközösségekből, ezekből veszem a példát.)
  ____________________

  Alma: “Vona ráadásul a személyéiségében, jellemében, és talán az eszében is is meglehetősen gyenge.”

  charlie: Becsületében legyen erős, elnézést, de már a tökünk tele van a sok zsenivel Kupától, Princztől Surányiig, Bokrostól Fekete Jánosig, Békesitől Lengyel Lászlóig, akik a sok eszükkel szétlopták az országot.

  Alma: Ezek egyike sem “lopta szét” az országot.
  Vona becsülete… ajaj… ÉN EMLÉKSZEM a rasszista kirohanásaira meg a gárdistaegyenruhájára is, amit most elsumákol. Ennyit a becsületről.
  __________________

  charlie:
  Alma én két évtizedig néztem Lengyel László pulóverét, és kibírtam. 🙂
  Amúgy lesz egy csapat, csak balos szavazóknak ÖLTÖZŐ és beszélő prominensünk –

  Alma: Ennyit a ti becsületetekről.
  charlie, igazán megrendültem. Észre sem veszed, hogy miket írsz?

 • Már teljese4n belebolondult a pártlojalitásba.

  Ilyeneket a Rákosi korszak megszállottjai között lehetett látni.

  NHC* méltó társa OIM* -nak.

 • “Alma: Ennyit a ti becsületetekről.
  charlie, igazán megrendültem. Észre sem veszed, hogy miket írsz?”
  Dehogynem, már századszor beszéltem a gárda létrejöttének okairól, és te mégis százegyedszer – mint valami mindent ütő piros ászt – előveszed velem szemben, erre próbáltam ironikusan felhívni a figyelmet az “öltözködési poénommal”.

 • Charlie!

  Azért mert Jobbik szimpatizáns vagy,ne állíts irreális dolgokat,
  a Fidesz egyenlőre magasan vezet és a kis ballibsi pártok közül
  nem fognak többen bejutni a parlamentbe!
  Az tény hogy a kormánypárt után a Jobbik a legnépszerűbb,csak az
  bökkenő,hogy komoly belharcok dúlnak…ami nem használ nekik,egyedül nem tudnak győzni,kormányt alapítani,akkor is ha vannak kerületek,helyek ahol jól állnak,nem mindegy,hogy kikkel is szövetkeznek….
  Mellesleg hétvégén jó “műsor” volt,amikor az LMP-t Gyurcsány piásan fogadta,amit meg is jegyeztek a “házigazda” őket is megkínálhatná,ha már nem józan….kitört a botrány Gyurcsány
  perrel fenyegette meg azokat,akikkel “szövetségre ” akar lépni…Hát nem semmi!Erre az LMP-s politikus beijedt és azt mondta csak “átvitt” értelemben gondolta és elnézést kért…..
  Hát jót röhögtem…..TV-ben is látszott rajta a dolog,meg több
  újság is megírta,képekkel meg kiegészítve aranyos dolgokkal….
  Na csak összefogni hát……Egyébként Gyurcsánynak lenne előny,ha a nála jóval magasabb %-on álló Jobbikkal egybekelnének …..!Az MSZP-Párbeszéd sem rúg labdába egyedül…
  Mindenki figyeljen,drukkoljon akinek akar,izguljon,joga van hozzá!
  Én nyugodt vagyok!!!

 • charlie, a Gárda, Vona és más Jobbikosok régebbi beszédei, a zsidózás, cigányozás… FELEJTHETETLENEK. Ezt sajnos nem lehet cicasímogatással eliminálni.

  Feltételezem, Simicska nem ad pénzt, ha nem vagytok cukik. (valami feltételt neki is kell állítani, ugyebár.) Gondolom, az oroszokkal illetve a muszlimokkal való bratyizást is emiatt kellett abbahagyni, most pedig már vérszemet kaptatok, mert akkora a siker. De mondom: ez a kisgazda romokon van. Ez a szavazóréteg még valami lájtos rasszizmust is elbír, de nem akkorát, mint ami a Jobbik FELEJTHETETLEN múltjában van.

  Sokkal praktikusabb lett volna, ha Simicska felajánlkozása után valami új pártot hoztatok volna létre… Mondjuk “Polgári Radikális Párt”, vagy valami ilyen néven, és persze nem Vonával, akit Orbán annakidején a s..ggéből (bocs) húzott ki… De hát én aztán nem akarok nálatok okosabb lenni semmiképp…

  Most mindenesetre itt a próba: Hogy fogtok viselkedni a választás után. Meglátjuk, vak is azt mondta…

 • charlie
  2018 március 22
  2:22 du.

  GÁRDA??!
  Football huligánok nyilasruhába bújtatva.

  Méghogy ” gárda”

  EZ a ti “gárdátok” :
  http://fideszfigyelo.blog.hu/2013/03/29/a_jobbik_nem_naci_csak_hitlert_elteti

 • Almácska!

  Van valami igazság abban amit írsz,de ugye azért tart itt a baloldal,mert se hitelesség,se becsület,se tisztesség,csak őrült
  hatalomvágy,kapkodás….
  Amúgy szinte naponta alakulnak új ellenzéki pártok,akik hatalmas
  szavazótáborral rendelkeznek,de legalább nekik még nincs múltjuk,mint például a szociknak…….
  Csak így tovább…..a”győzelem” felé!

 • Az új pártok “hatalmas” szavazótáborral rendelkeznek,akartam írni,természetesen,és még jobban megosztják a törpéket!!!!

 • Alma:
  Azt hallottam imént a Kossúth Rádióban
  (Na jó jó ne vessél rám követ, egy magasfrekvenciás berendezést javítottam aminek az egyik mellékfunkciója az URH sáv vétele)
  Szóval egy jó kis zsidózás-cigányozás-másságozás keretében elmondták hogy Debrecenben vagy hol megtaposták a Jobbik zászlaját.

  Na nem a demokraták, hanem a vérjobbikosok.
  És azt is mondták (csak hátradőltem és röhögtem) hogy a Vona ki van fordulva önmagából, már nem a régi.

  Erre varrjál gombot.

 • Alma!

  Azon felháborodásodon,hogy a Jobbiknak volt (van???)rasszista,antiszemita szárnya….(de mára sokat változtak)még csak egyetértek,bár charlie biztosan nem velük szimpatizál,és sok dologban egyetértek vele,csak azt nem tudom megérteni,hogy az ellenzék balliberális,többnyire zsidó származású támogatóit ez most egyszerre csak nem zavarja?????már ne olyan finnyásak?
  Na ezzel bemutatkoztak,hogy bárkivel,akár az ördöggel is (bár a Jobbik nem az)szövetkeznének a hatalom megszerzése érdekében,
  és csak ez a fontos nekik,nem egy tisztességes kormányzás!
  Na se becsület,se ész,egyszerűen gusztustalan banda!
  Aki ezt végiggondolja az nem szeretne egy ilyen kormányt!

 • Végezetül:
  Aki ezek után charliet bármiféle “náci” szimpátiával” vádolja,az ugye hazudik és természetesen a zsidó hithez,valláshoz semmi köze
  nincs a becsületes és valóban hívő zsidókhoz,akik közül többen anno valóban sokat szenvedtek a náci időkben,a holokauszt alatt!!
  persze minden normális tudja,hogy akkor ugye még a Jobbik nem létezett……!
  Az “álzsidók” csak lejáratják magukat,bemutatkoznak és azt hiszik,hogy a normális,gondolkodó embereket “beetethetik”!!!!

 • Na az lehet,hogy Vona kissé zavarodott(tény:időnként Allahhoz imádkozik)de vannak nála sötétebbek is,akik imádkozni sem tudnak,csak “félinformációk” alapján acsarkodni,gyűlölködni és csupán szánalmas “alattvalók”,hit,becsület nélkül!
  Na sem nekik sem az általuk dicsőített pártjaiknak nincs esélyük,szerencsére!
  A cikk címénél maradva,sokan a “két szék közül a pad alá “esnek!!!!
  Mindezt csupán maguknak köszönhetik!
  Na mára bőven elég volt,egy jó és színvonalas vidám show és egy szintén
  szórakoztató vígjáték után,jó hangulatban zárom a napomat!
  Jó éjt!

 • Boda Marcsi,

  mutatok egy érdekeset. Nyilván nem reprezentatív, de nagyon érdekes több dologból is. Eddig 65 ezer ember szavazott ezen az oldalon, hogy mely pártra voksolna:

  https://pollo.hu/

  Hát igen, ebben a vidékiek, Internettel nem annyira rendelkezők idősebbek nem játszanak, de ott meg amúgy is a Jobbik az erős. Ezért elgondolkodtató több dolog. Például az első helyen lévő Párt fölényének mértéke, és a harmadik helyen lévő párt pozíciója.

  (Remélem nem támad nekem, szépen írtam, komolyan kérdezve a véleményét. Ehhez mérten várom izgatottan mit reagál.)

 • Boda Marcsi
  2018 március 22
  6:23 du.

  TE tudod mit beszélsz?
  Mert aki nem ismer téged,ebből azt vonja le hogy a NHC* zsidó

 • Boda Marcsi
  2018 március 22
  6:58 du.

  Azt írja: “Na az lehet,hogy Vona kissé zavarodott(tény:időnként Allahhoz imádkozik)de vannak nála sötétebbek is,akik imádkozni sem tudnak,csak “félinformációk” alapján acsarkodni,gyűlölködni és csupán szánalmas “alattvalók”,hit,becsület nélkül!”

  Hát vannak, például maga aki épp most is írt egy félinformációt, mit felet egy tizednyit… Vona allahhoz imádkozik. Biztosan látta nemrég, hogy “nyilván” a saját országjáró autójára is ő tette rá az Allahu Akbar feliratot. :DDD

 • Marcsikám, ahogy közeledik a választás, egyre nagyobb marhaságokat írsz. Csak egyet szeretnék tisztázni: Honnan tudod, hogy “az ellenzék balliberális,többnyire zsidó származású támogatóit…”? Csak nem csináltál intim szemlét? Vagy ők régebben mind a szeretőid voltak?

 • Geyza
  2018 március 22
  5:47 du.

  Alma:
  Azt hallottam imént a Kossúth Rádióban

  Szóval egy jó kis zsidózás-cigányozás-másságozás keretében elmondták hogy Debrecenben vagy hol megtaposták a Jobbik zászlaját.

  Na nem a demokraták, hanem a vérjobbikosok.
  És azt is mondták (csak hátradőltem és röhögtem) hogy a Vona ki van fordulva önmagából, már nem a régi.

  Erre varrjál gombot.
  ____________________

  Erre már a Simicska rávarrta a gombot. Csak a választás után le ne szakadjon…

 • Hun Canada:
  hehe azt azzé elnézném amint a “többségben”lévő FIDESZ-KDNP kiesik a Parlamentből DDDDDDDDDDDDDDDD

  Csakhogy sajnos összefognak borulni a nácikkal.
  Ezt borítékolom.

 • Geyza
  2018 március 22
  7:39 du.

  Azt én is 😀

 • "tisztelthölgyeimésuraim"

  Kis Ferenc 3:52

  Akkor most, a Jobbik, mint írod ex-jobbik, vagy ex náci ? Mert nem mindegy… Egyébként nem “ex”, hisz aki eddig náci volt, az az is marad, mivel ez világnézeti és nem alkalmi kinyilatkoztatás kérdése. Ők semmit nem vontak vissza az addigi nácizmusukból, legföljebb taktikát változtatva elkezdek kutyát és gyereket símogatni. (Apropó, tegnap éppen a keresztapjuk Don Orbanini símogatott gyerekeket nyájasan egy óvodában…)

  Az pedig, hogy az LMP-t még mindig “zöld pártként” emlegeted, az a súlyos naivságra vall. Ezt a címet “ők” anno, magától Orbaninitől kapták ajándékba, méghozzá úgy, hogy a 2009-es >váratlan feltűnésükkor< , amikor a FidSS-nek – 2010-ben újból
  a hatalomba kerülvén – már semmi szüksége nem volt tovább erre a kisajátított hazug, nekik már fölösleges ámbár borzasztóan hatásos zöldblöffre, hát hitbizományként a Schiffer féle udvari baloldal szerepét eljátszó vazallusa nyakába akasztotta, hogy tányérnyalójaként mégis, hadd használja majd az "öko" 😀 varázszót hatásos márkajelként is, különben az LMP üres lufi maradna ezzel az egy év alatti létével… Emlékezz, csak 2009-ben jelenik meg, és 2010-ben már – az egybehangzó negatív (2 % !) közvélemény kutatás ellenére – 1 éven belül a Duce már be is tolja az LMP-t épphogy a parlamenti küszöb fölött… (hogy hogyan, milyen trükkel azt éppen a FidSS-nek a manapság felszínre került választási csalásaiból lassacskán már ki is következtethetjük).
  Emlékezz csak, a FidSS addigi nagyreményű zöld-felelősét, (a megláncolt Prometheust) Illés Zoltánt pedig ideiglenes pályán keringeti azóta is.

  Tény, hogy az azóta "emúúttt" mintegy "nyócc" év alatt az LMP-n belül – sokan felismervén a fentieket, bizonyos pozitív változások történtek, viszont most a választások előtti utolsó pillanatokban mutatja meg igazi célját, eredeti rendeltetését, amikor a jobbszélső, csak a . s z i n t é n . O r b á n . k r e á l t a . ikertestvérével, csakis a Jobbikkal hajlandó egy valódi választási együttműködésre, alighanem egy majdani koalíció reményében, ahol nem kizárható a FidSS-el való szorosabb együttműködésük se.

  Magyarázat ?
  A magyarázat az LMP originál vezetője – a Gyurcsányfeljelentő, Orbánt többször is képviselő udvari szolgában,
  a Szél Bernadett mögött sötét árnyékként működő, azt marionettként mozgató rossz szellemben Schiffer Andrásban, ill. magában ORbánban rejlik…

 • Gerti Hollósy

  Húú charlie, mi az hogy ember számba veszi egyik képviselőtök egy másik párt képviselőnőjét? Milyen duma ez? Nem természetes embert ember számba venni?
  Kicsit vigyázhatnál, arra hogy mi, hogy hangzik. Inkább nem irom le, milyen szöveg ez…

 • Almási Alma
  2018 március 22
  7:33 du.

  “Marcsikám….Csak nem csináltál intim szemlét? Vagy ők régebben mind a szeretőid voltak?”

  Há lehet, mert saját elmondása szerint ez a Marcsi egy női idol volt.Hasonló mint Claudia Cardinale “odaát”.
  Az is tudható róla miképpen szerezte meg állását abban az oktatási intézményben ami gyakorlatilag feleslegesen működött sok sok éven át.
  Szóval…
  jó gyomor a hosszú élet titka.Amint mondani szokás hehehe

 • Alma, “..a Gárda, Vona és más Jobbikosok régebbi beszédei, a zsidózás, cigányozás… FELEJTHETETLENEK. Ezt sajnos nem lehet cicasímogatással eliminálni.”
  Értem, és mi legyen az mszmp, mszp, az szdsz magyarellenes beszédeivel, azok gondolom felejthetők.
  Mit tegyünk a balos sikkasztók, hazudozók, besúgók, privatizátorok, hazug médiamunkások, köpönyegforgatók tömegével? Ők felejthetők?
  Alma ezzel az állandó pergőtűzzel sokra egyik közösség sem megy, se a tied sem az enyém, a közös nagy halmazról nem is beszélve.
  Arról gondolkodjunk, mit kell tennie egy szavazónak április 8-án.

 • Marcsi, “Azért mert Jobbik szimpatizáns vagy,ne állíts irreális dolgokat..”
  Erre roppantul figyelek, de remélem vágyakozni szabad. 🙂

 • HunCanada, jó és hízelgő az a link, amit feltettél, de sajnos félrevezető, mert a jobbik a legaktívabb a neten, emiatt a velünk rokonszenvezők aránya magas. Ezt aprópénzre váltani majd 2022-ben lehetne, ha bevezetjük a digitális szavazást.

 • charlie
  2018 március 23
  7:27 de.

  Én is tudom, hogy nyilván nem ez lesz (vagy nem ilyen arányban) a választás végkimenetele, és ez az élő szavazati állás nem reprezentatív, de érdekes, hogy még mindig az MSZP a második, és Fidesz a harmadik. De az oldal is azt írja, hogy a Jobbik felül a Fidesz meg alul reprezentált. Lesznek még itt meglepetések azért..

 • charlie
  2018 március 23
  7:27 de.

  “BEVEZETJÜK”

  Ez azthiszi kétharmadjuk lesz most ?

  Amúgymeg rájöttem miért erőltetik ezt a “csendőrség-projektet”
  Azért, mert igy akarnák HIVATALOSSÁ tenni a különféle nyilaszászló alatt, féllegálisan vonulgató bandáikat.
  Ráadásul úgy hogy még fegyvert is kapjanak !

  Eszem megáll.
  72 évvel a nyilas-világ elsöprése után ismét a nyilasuralom fenyegeti az országot.

 • charlie
  2018 március 23
  7:06 de.

  Alma, “..a Gárda, Vona és más Jobbikosok régebbi beszédei, a zsidózás, cigányozás… FELEJTHETETLENEK. Ezt sajnos nem lehet cicasímogatással eliminálni.”
  Értem, és mi legyen az mszmp, mszp, az szdsz magyarellenes beszédeivel, azok gondolom felejthetők.

  Mit tegyünk a balos sikkasztók, hazudozók, besúgók, privatizátorok, hazug médiamunkások, köpönyegforgatók tömegével? Ők felejthetők?
  _____________________

  Mondtam én, hogy felejtsd el?Nem, ne felejtsd el, és többé ne szavazz rájuk. Ennyit megtehetsz bizonyíték nélkül is, a saját szájízed szerint.

  Van azonban egy különbség. A praktikus kis és nagy alkalmi tolvajok, ha nincs alkalmuk, ártalmatlanok. De a fejeket megzavaró, gyűlöletkeltő rasszizmus, az egyenruhás önkéntes erőszak-szervezetek fű alatt is tönkre teszik az országot. Igenbizony, a te szép MAGYAR hazádat!

 • Nos nem semmi ami napjainkban történik a piszkos politikában…..
  A baloldali ellenzék képtelen összefogni,(mindenki hatalmat akar),ezért a Jobbik “kilóra”megveszi őket Simicska jóvoltából,aki naponta “talicskázza” a pénzt nekik…(TV leleplező képek,interjúk,újságok….)kb.4 milliárdot szán erre ….
  Charlie!
  Én veled több dologban egyetértettem,szimpatizáltam,próbáltam a Jobbik “jobb” oldalát megérteni,de sajnos most kissé öklendezem…Vona nagyon mélyre süllyedt a “vásárlási” ajánlatával,de az baloldali elvtársak sem dicsekedhetnek az “elvhűségükkel”……megvásárolhatók!!!!
  Amúgy párton belül is nagy ellentétek,felháborodás van,nem véletlenül….!
  Az összes ellenzéki párt lejáratja magát,hülyét csinál a szavazóiból,már akiből lehet……főleg a balosok,akik sokat kuncsorogtak a jelöltjeik ajánló aláírásaiért,akiket most visszaléptetnek……
  A baloldal senkihez,Vona meg ugye Allahhoz imádkozik,a tisztességes hazaszerető többség meg Istenhez,aki remélhetőleg
  megsegíti az országot…..és nem kerül sor a Jobbik és a baloldal által elfogadott kétes bűnöző migránsok befogadásra!!
  Csak ma 3 áldozatot követelő párizsi merénylet volt!
  Na ennyi,minden kinti és itthoni hazaszerető,normális ember eldöntheti,hogy kire is szavaz,de ha tisztességes és netán bizonytalan akkor inkább senkire,mint a jellemtelen hazaárulókra!

 • Egyébként mind a Jobbik,mind a sok apró “törpéből” álló baloldal,sok szavazót fog elveszíteni,amit kizárólag saját maguknak köszönhetnek!!!! Így legyen!!!
  Simicska ténykedése az utóbbi idők legnagyobb és legocsmányabb
  korrupciós botránya,amiben a Jobbik “nyakig”benne van!
  Remélhetőleg csalás,megvesztegetés miatt mielőbb bírósági intézkedés indul ellenük!!!
  Soros és a baloldal “égi” támogatásra nem számíthat, a Jobbik
  legfeljebb Allahban reménykedik hiába….de a többség Istenben
  bízik szerencsére!
  Na ezek után remélhetőleg hamarosan véget ér a jellemtelen
  hazaárulók ideje…..

 • OIM*
  A kissé érthetetlen írásodból olyannak aki nem ismer téged, az jön le hogy a Soros be akar itt kerülni a Parlamentbe.

  Csak szólok..hülyét csinálsz magadból.

 • Kedves Marcsi, ezt írod:
  “Én veled több dologban egyetértettem,szimpatizáltam,próbáltam a Jobbik “jobb” oldalát megérteni,de sajnos most kissé öklendezem….”
  Marcsi, azért mert valaki más módon képzeli el az ország közös életét, azért még “nem kell öklendezni”. Hisz lehet, hogy neki van igaza.
  Én egy csomó dologban igazat adok a Fidesznek, – sőt még a fideszes vagy gyurcsányista lelkületet is megértem, és nem öklendezem, – de hát vannak dolgok, amiken lehetne javítani. A javítás szándékát nem veheted el tőlünk, de a balosoktól sem.
  És gondolj arra az ijesztő forgatókönyvre is, hogyha nem nyertek, a baloldal vezetőivel vagy a Jobbikkal kell-e majd közösen az országot vezetni?
  Ha veszíteni fogtok, akkor azt ne Simicskára, Sorosra, meg Brüsszelre fogjátok, hanem az önvizsgálatra képtelen, gőgös, mohó, úrhatnám viselkedésetekre, ami sokakat irritál.
  Lásd Hódmezővásárhelyet, ahol a saját, zömében jobboldali választótok adott egy atyai pofont a hülyegyerekként viselkedő, korlátokat nem ismerő vezetőiteknek.

 • charlie
  2018 március 22
  5:06 de.
  “Andrew 6:22, ma még nem szavaznál, de van még két hét, és a Jobbik neked is elfogadható ajánlatot fog tenni.”

  A Jobbik olyan értékválasztás mentén indult, majd olyan értékválasztás mellett pártolta, kooptálta a gárdát, illetve tagjait (incl. Vona), illetve magának a gárdának olyan értékvilága volt, ami miatt a Jobbik nem tud olyan ajánlatot tenni, ami miatt rá szavaznék. Illetve de, egy AK47-essel a homlokom előtt.
  Azért, mert az értékválasztása alapvetően rasszista, kirekesztő, és az embereket származás, értékválasztás (incl. vallás) lenéző (saját hozzászóláaidra is nyugodtan gondolj).

  Tudom, előszeretettel jönnek a lószemüveges szélsőbbosok azzal, hogy mások meg “magyaroznak”. Csakhogy ezt általában semmivel sem tudják alátámasztani. Mármint a kuruc-infó szintjénél komolyabban. Mert nem arról van szó, hogy Orsós Nagy Ramszesz a kocsmában azt mondja, hogy g.ci magyarok, vagy arról, hogy Charles Károly Karcsevics nem kevésbé felindult állapotban szemét cigányokról beszél. Ezt a fajta személyes rasszizmust tiltani lehet, de megszüntetni nem egyhamar. A Jobbik azonban azt vállalta, hogy Goebbelshez, Mussolinihez, Sztálinhoz hasonlóan szervezett ideológiát, politikai hátteret ad mindehhez. Azt, hogy akár celofánba csomagolva, de megvalósítja azt, hogy teret adjon, háteret biztosítson az antiszemitizmusnak, a származásalapú szegregációnak, a vallási/származási listázásoknak. A kocsmából az állampolitikai szintjére emelve. Mert hatalmas különbség az, hogy a fentiek a kocsmában mondanak valamit, vagy egy politikai párt képviselője, tisztségviselője teszi. Úgy hogy sem a pártja nem vágja ki azonnal, mint macskát sz.ni, sem a párt vezetője nem határolódik el a kivágással egy időben ettől. Sőt! Inkább ráerősít és gárdamellényben feszít az országgyűlésben.

  Függetlenül attól, hogy Vona, Novák és b. neje, Gyöngyösi, Morvai, és a többiek csak a véletlennek köszönhetik, hogy ide és nem a Tűzföldre születtek. Azt sem vitatom, hogy jegesmedvének születve már régen harcot hirdettek volna a fehér-szőrű jegesmedvék nevében a barna-bőrű jegesmedvék ellen.

  Elég szomorú, hogy miközben a Jobbik a maga féligazságait gazsággal emeli a politikába, egyik párt (Fideszt is beleértve) nem képes ezen átlendülve épeszű alternatívát kínálni.
  Mert ez az egyetlen oka annak, amiért a rasszisták cigánybűnözésről, migrán-erőszakról, a cigányok elkülönítéséről, a szegények kényszerfoglalkoztatásáról és hasonlókról ugathatnak. Miközben a hatalomnak érdeke is az, hogy néprétegeket elnyomjon, frusztráljon, mert addig van mindenezek emlegetésével legitimációs bázisa. Ergo, a Jobbiknak nem érdeke egy valós közbiztonsági program következetes megvalósítása (sem). Mert abban a pillanatban kiderülne, hogy a törvénysértő nem automatikusan cigány, hogy a nemi abuzusokat nem elsősorban migránsok követik el, stb.

  A Jobbik még ezen a szinten sem a megoldás, hanem maga az ok része lenne. Ugyanúgy mint jelenleg a Fidesz. Akikkel jelenleg éppen össze is értek.

  Azt a jelenséget sem vitatom, hogy az olcsó sz.ra legyek ezrei repülnek rá. Ugyanúgy, mint Hitler szétkürtölt szólamaira. Azonban attól, hogy a sz.rt celofánba csomagolják, attól az még pont olyan büdös.

 • Andrew_s
  2018 március 24
  6:41 de
  ________________
  PONTOSAN…

 • Andrew, köszönöm, hogy ennyi leütést rám szántál.
  Bélyegekkel indítasz, “rasszista, kirekesztő, antiszemita, szegregáló”. Hurrá, a tolvaj nincs közte! 🙂
  Valamiért úgy gondolod ezek a szavak téged megilletnek, érdekeid szerint csak te használhatod, ha mégis a hibás használatra hívná fel valaki a figyelmet, az már be is bizonyította saját magáról a kifogásolt jelző helyességét.
  Ha én a rám aggatott rasszizmus, – mint pejoratív jelző – ellen tiltakoztam ezeken az oldalakon, mindig lehurrogtatok.
  A kettős mérce alkalmazása a magyarokkal szemben mindennapos, ennek megemlítése miért ne lehetne a közbeszéd része?
  És lehet elbújni álhumanista szlogenek mögé, a problémáink itt vannak, vagy együtt oldjuk meg őket, vagy a többség kikényszeríti a cselekvést.
  Tudod, mint Németországban, ahol már több mint 2000!! kettőezer!! menekültszállást gyújtottak fel a politikai döntésből kihagyottak.

 • Hollósy Gerti

  charlie, elfelejtettél válaszolni erre, pedig kíváncsi lennék…
  újra felteszem

  “Gerti Hollósy
  2018 március 23
  2:26 de.
  Húú charlie, mi az hogy ember számba veszi egyik képviselőtök egy másik párt képviselőnőjét? Milyen duma ez? Nem természetes embert ember számba venni?
  Kicsit vigyázhatnál, arra hogy mi, hogy hangzik. Inkább nem irom le, milyen szöveg ez…”

 • charlie!

  Nem fog a jelenlegi kormány veszíteni,hidd el!
  Ilyen megosztott Jobbik(saját tagjaik is felháborodnak)sok szavazót fog veszíteni….akik el sem mennek!
  Morvay Krisztina régen jobbikos,de mára független európai parlamenti képviselő is elmondta a véleményét a mai Jobbikról,normális tanácsot is adott nekik,csak nem fogják fel!
  Egy összességében nemzeti érzelmű párt nem léphet tartós szövetségre egy “internacionalista”manapság nyíltan hazaáruló
  baloldallal…
  Ugye mind a Jobbik, mind a baloldal vezetőinek “erkölcsi nívójával” várhatóan sok szavazójuk nem ért egyet….!
  és ilyen elveit megtagadó baloldal nem lehet nyerő!!!!!
  Alma!
  mindenki tudja,hogy a balliberálisok többsége zsidó,aki soha
  nem “szimpatizált”(enyhén szólva) a Jobbikkal…..

 • Amúgy a TV-ben azt is mutatják,hogy sok helyen csak páran lézengenek Vona kampány rendezvényein…Talán ez is figyelmeztető jel(?) ,meg is döbbentek…..
  Ja és az lehet,hogy Vona autójára mások tették rá az arab feliratot,de amit élő adásban,videókon produkált azt nem lehet
  letagadni!
  Hát nem kéne az értelmes embereket(szavazókat) ennyire lebecsülni egy pártnak sem!!!!

 • Egy kis derű mindenkinek!

  “Elég volt a márciusi hóból,áprilisban nem kell Karácsonyból”
  (Gyengébbek kedvéért: Karácsony Gergely az MSZP és az 1%-os
  Párbeszéd párt miniszterelnök jelöltjéből…….)
  Mai friss vicc,ha lesz még hasonlóan szellemes,majd megírom!

 • Christopher Adam

  Marcsi, kormánypárti körökben ezt valóban szellemesnek tartják? Hofi csak úgy pörög, pörög…

 • Neonáci:

  “Bélyegekkel indítasz, “rasszista, kirekesztő, antiszemita, szegregáló”. Hurrá, a tolvaj nincs közte! ”

  Ezek mind passzolnak rád, a tolvaj csak azért nem mert nem lettetek eddig bevéve a vastag bulikba.

  De ahogy elnézem a Boda-párt alacsony támogatottságát, ami késik nem múlik.

  Nektek is be fog jönni a politikai üzlet, effelől semmi kétségem.

  TI LÁTENS TOLVAJOK VAGYTOK…”elszámoltatás” ugyan.

 • Boda azért nevet az ilyen primitív rigmusokon mert kb. egy negyedik elemista mentális színvonalán áll.

  Párszázezer társával együtt.

  A FIDESZ közpénzből jólmegfizetett PR-szakemberei direkte az ilyen emberek lelkületére szabja ezeket a bárgyúságokat.

 • Kedves Gerti, 4:17, elnézést, valahogy félresiklottam a kérdésed felett: “Húú charlie, mi az hogy ember számba veszi egyik képviselőtök egy másik párt képviselőnőjét? Milyen duma ez?”
  12 év telt el, hogy a Jobbikot a baloldal ilyen-olyan indokokkal karanténban tartotta.
  Szavazóinkat gyalázatos, megvető jelzőkkel sértegette.
  Nem ült le vele egy asztalhoz, az általa felügyelt médiából kirekesztette, sorozatosan rágalmazta, politikai akciókat szervezett hazug és kitalált indokok alapján stb. Mára ez a viszony odáig finomult, hogy emberi módon lehet végigbeszélni a gondjainkat a baloldal politikusaival is – a baloldali kisember meg sohasem volt ellenséges velünk.
  Bangóné jó példa rá, nem a nácizással, meg a megszokott hülyeségekkel operál, hanem a konstruktív, értelmes párbeszéd híve. Cserébe a Jobbik sem gyalázza sztereotip módon.

 • Marcsi, ezt írod:
  “Egy összességében nemzeti érzelmű párt nem léphet tartós szövetségre egy “internacionalista”manapság nyíltan hazaáruló
  baloldallal…”
  Honnan veszed, hogy ilyen terve lenne a Jobbiknak?
  Honnan veszed, hogyha ez megvalósulna, én ezt támogatnám?
  Amúgy a programunk fő eleme: mindent támogatunk, bármelyik oldalról is jöjjön, ami szerintünk a magyarságnak hasznára válik.
  ………..
  “Amúgy a TV-ben azt is mutatják,hogy sok helyen csak páran lézengenek Vona kampány rendezvényein..”
  Marcsi, sajnos így van, de te szerintem ennek örülj, a népharag ezek szerint még nem olyan fokú, mint tíz éve..

 • charlie
  2018 március 24
  1:58 du.

  Csúsztatsz, as usual. Amikor Te akarod eldönteni, hogy ki milyen nemzetiségűnek definiálhatja magát, akkor valójában Te alkalmazol kettős mércét. Az egyik embertől elvonod a jogát, míg magadnak fenntartod. Ez akkor is a nácizmussl rokon rasszizmus, ha neked nem tetszik ez a megfogalmazás. Mivel a Jobbik nem egy megszólalója pontosan ugyanilyeneket mondott korábban, a Jobbikra is igaz (nem vágták, mint macskát az illetőt, hanem Vona is zárkózott).

  “Bélyegekkel indítasz, “rasszista, kirekesztő, antiszemita, szegregáló”. Hurrá, a tolvaj nincs közte! ”
  Az értékválasztás morális, a lopás bűnügyi kategória. A lopásokkal foglalkozzon a rendőrség és ne a választás. Ha ugyanis politikailag címkéznek valakit bűnügyi stigmákkal, az koncepciós ügyeket eredményez.
  Ha származásilag, akkor meg rasszizmust (incl. antiszemitizmus).

  ” a problémáink itt vannak, vagy együtt oldjuk meg őket, vagy a többség kikényszeríti a cselekvést.”
  Nem álhumanizmus kérdése. Pont azt írtam, hogy a Jobbik, de a Fidesz is abban érdekelt, hogy úgymond a “többség” kikényszerítse. Még akkor is, ha a többség nem több, csak erőszakosabb. Ez dobta anno felszínre Hitlert, az SS-t, az SA-t is. Ergo, számos probléma valóban van, de a Jobbik nem a megoldás, hanem az ok része, mint írtam. (Alkalmasint Sztálin pontosan ezt a receptet követte a szélsőbal irányából, akit szintén említettem)

  Egyébként okvetlenül idézd tőlem, hogy mikor mentettem fel bárkit mondjuk a lopás, a nemi erőszak alól a származása, vallása, stb. miatt.
  Igaz, megvádolni, gyanúsítani sem fogom pusztán emiatt. Veled, és a Jobbikkal, és elvbarátaitokkal ellentétben

 • charlie!

  Már ne is haragudj,de amit írtam ,azt a hírekből,egyenes TV adásokból,tényekből következtettem ki!
  Egyébként nem örülök semmi negatív ,vagy lázításra alkalmas
  riportnak,eseménynek,csak tényeket közlök,amin minden minden
  “illetékes” politikusnak el kellene gondolkoznia,önkritikát
  gyakorolnia,ami hasznára válna!!

 • Boda Marcsi:
  “minden kinti és itthoni hazaszerető,normális ember eldöntheti,hogy kire is szavaz,de ha tisztességes és netán bizonytalan akkor inkább senkire,mint a jellemtelen hazaárulókra!”

  Ebben kívételesen egyetértünk.
  Épp a fentiek miatt nem szavazok sem a Fidesz-KDNP-re, se a Jobbikra, sőt egyetlen más olyan pártra se, amelyikről okkal föltételezhető hogy hajlandó lenne együtt működni az említettekkel.

 • Andrew, “Amikor Te akarod eldönteni, hogy ki milyen nemzetiségűnek definiálhatja magát, akkor valójában Te alkalmazol kettős mércét. Az egyik embertől elvonod a jogát, míg magadnak fenntartod.”
  Tehát még egyszer, minden ember saját elhatározásából annak vallja magát aminek csak akarja – ami ugye hamis állítás is lehet, hisz volt példa rá, hogy egyesek pl. örménynek vallották magukat, csupán a kisebbségeket külön megillető támogatások miatt. Az álörmények gyorsan lebuktak, hisz a lakóhelyükön, a környezetükben és az őket ismerők körében sosem hallottak, tapasztaltak örmény identitást a hatóság nem is engedte őket választásokon indulni.
  Az “etnobiznisznek” nevezett gyakorlatra számos törvény készült, de a polkorrektség a hatásfokukat rendkívülien lerontotta.
  http://arsboni.hu/csodbement-etnobiznisz-a-nemzetisegi-onkormanyzati-valasztasi-rendszer-toldozgatasa/
  ……….
  Amúgy te tudsz úgy is egy témáról beszélgetni, hogy a “Dunába lövés, SS, Hitler, Sztálin” stb ne szerepeljen benne? Ezekben a szavakban bízol, ha az igazságot keresed?
  Képzeld, ha én is minden hozzászólásomban a körömletépés, padláslesöprés, akasztás, Recsk, Gulág szavakkal ütnélek, és már el is könyvelném az igazam.

 • charlie
  2018 március 25
  4:59 de.

  Amúgy…
  amúgy igen… de már emígy…

 • Olvastam a fenti beirasokat.
  Egy gondolat maradt meg bennem, Hala Isten, en Kanadaban elek!
  Meg ma is ez megy, szerintem az idok vegezzeteig. A bal es jobboldal harca, a magyarok kozott.

  Bizonyos vonalon megertem oket, hiszen eltem otthon 4O + evet a balopldl alatt.

 • Figyelő!

  Hát nagy szerencse neked,hogy most nem itthon élsz,nem kell látnod a hazaárulást,hazugságokat,gyűlölködést,az elképesztő,kétségbeesett,gátlástalan hatalomvágyat,de ne aggódj,mi akiket ez közvetlenül érint nemsokára fellélegezhetünk,
  a söpredék eltűnik…..és győz a népakarat,igazság!
  Béke és biztonság lesz!

This site is protected by Comment SPAM Wiper.