Győzzön a diktatúra!

2018 április 6 12:11 du.125 hozzászólás

Igen! Nekem ez a jó. A zavarosban horgászni. Ha valami kell, csak odaböfögöm, hogy Orbán vejének rokona vagyok. Sőt! Minél arrogánsabban, közönségesebben, lenézve a világot, annál hatásosabb. Igaz, hogy rokonságunk csak ideológiai és csak részemről elismert, de ezt soha senki sem tudja és nem is firtatják, csak ritkán méregetnek kétkedőn hümmögve. Azaz hatásos.

Ha azt mondanám, hogy Karácsony Gergely, vagy Szél Bernadett unokatestvére lennék, vagy Hadházy Ákos nagybátyja, akkor nemcsak mindenki, hanem én is kiröhögném magam.

Ha egy jókis üzlethelyiséget, földet, vagy egy kúriát akarnék, plusz államilag támogatott fedezet nélküli hitelből- ki a jobb nekem? Ha a szabályozás ellenére túlépíteném az amúgy védett területen megszerzett telkemet toronyházzal, vagy szélesebbet, hosszabbat- kinél tudom azt megvalósítani? Karácsony Gergelynél? Ugyan!

Egy kis közpénzért pályázom templomkert, esetleg önkormányzat parkosításáért, vagy a belvárosban egy kilátóépítésért háromszoros áron, akkor Hadházy kell nekem? Francokat! Vasláncra, vagy lámpavasra vele! Inkább Orbánnak visszatolom a nyereség felét egy karibi offshore-számlára, vagy az apjától rendelek követ duplaáron.

Itt nem kell aggódjak. Egy belvárosi kávézóban, vagy disznóvágáson, esetleg jegesmedve-vadászaton megtárgyaljuk. Akár a Polt Petyát is meghívjuk.

De igazából nem is aggódom! A jókis erdélyi-szavazatok…. Merthogy abból annyit rakunk be, amennyi épp szükséges. De, ha kell, a fiúk kicsit bele is tudnak nyúlni a választás elektromos rendszerébe! Ha ez sem elég? Áder Jani kinek ad megbízatást kormányalakitásra? Hát nemfeltétlenül a legtöbb szavazatot kapottaknak, hanem akit ő legalkalmasabbnak lát stabil-kormányalapításra! Legfeljebb két próbálkozás után félévvel későbbre újra kiírja a választásokat. Akkor pedig már senkinek sem lesz esélye, hiszen akkor egy csapdába csalt farkas agresszivitásával az életéért fog Orbán harcolni, szétmarcangolni bárkit is, aki hatalmát, fizikai konfortját bármennyire is veszélyeztetné.

Tehát, ha most nemgyőzitek le, akkor soha! Demokratikus úton esélytelen, ha a most nyitott helyzetet nem használjátok ki! Maradjatok otthon! Törődjetek bele, hogy még jó húsz- harmin éve van! Azt ti már guggolva féllábon is kibírjátok! Ráértek! Én már nem! Majd a gyerekeiteknek lesz kánaáni élet! Emberek! Hát kolbászból lesz a kerítés is! Már növekszik is! Sajtból meg a tető! Csak ne lukacsosból! Imádkozzatok!

Normál nyugdíjatok már nem lehet! Személyre szabott nyilvántartás? Örökölhetőség? Nyolc év alatt bárki is örökölte az eltávozott nyugdíját?! Az a lehetőség is el lett lopva az 3.000milliárddal! Az valamelyik karibi számlán offshorozódva, megérdemelten napozva várja miniszterelnök gazdiját. Amint a nyugdíj tekintetében is igaz, egy mindenkiért, mindenki egyért! Hiszen tudjuk, hogy anno 20% Lajosunk, (mára inflálódva már lehet 50 is, így lett belőle „Brókerlajos”) házikasszája az 1.300milliárdot se bírta.

Én beülök egy zsíros minisztériumi, vagy tanácsadói állásba, ott duzzogva elleszek a mézescsupor (mitmár! mézeshordó) mellett mohó, irígy tekintetemet kapkodva, nehogy te és a balfék társaid a közelébe kerülhessetek.

Nekünk lesz jó kormányzati Kútvölgyi-korházunk! Sőt! Orvosokkal!

Nekünk jár majd a diploma állami ösztöndíjjal, vagy kényelmesebben akár egyetem nélkül is!

Nekünk jár a kormányüdülő a Balatonnál, a kastélyokban wellness térítésmentesen! Sőt! Helikopterrel!

Az urizálás közpénzen luxusszállókban és éttermekben! A vadászat rénszarvasra, jegesmedvére, tigrisre és oroszlánra! Különben is! Addig örülj, amíg nem rád lövünk! Miért? Te is mocskos sorosbérenc vagy?

Nem utálod a rohadék háborús menekült migráncsokat?!

Mi? Hogy az orbáni fizetősök nem rizskapálásból szedték meg magukat? 30.000 orbánmigráncs? Azok már soktízmilliárd nyereséget hoztak nekünk! Fegyverkereskedők? Maffiózók? Rabszolga és leánykereskedők? Hát legalább nem veszik el a munkádat, mert az büdös nekik, a nyugdíjadat meg kiröhögik. Attól meg nemfélnek, hogy te veszed el az ő munkájukat, mert akkor lelőnek! A pénzükért meg Poltpetya és Pintérsatya megvédi őket. Tőled!

Hű! Azáldóját! Már megint rémálmaimban miket képzeltem magamról! Orbán rokona? Hííínye! A rendszer nagy barátja? Azt hiszem megint elgurult a gyógyszerem…. Gyorsan hidegvízzel arcotmosni és vadmalac-vágtában elsuhanni szavazni, mert itt különben nagygebasz lesz! Talán most még sikerülhet demokratikusan!

Mathias das Loo

125 hozzászólás

  • Érdekes!
    Amikor a régi kommunisták voltak hatalmon pl.gyulabácsi,feribácsi,stb.idejében —sosem hallottam ,hogy ők kimondottan a fidesz embereit támogatták volna ,vették volna előtérbe,csak a szocialisták közeliek kapták meg a kedvezményeket,beruházásokat!
    Hát akkor mit háborog itt e cikk szerzője?
    Gondolja úgy kell működni a dolgoknak : amikor nem ők vannak hatalmon akkor a hatalmon lévők kötelesek az ő embereit előtérbe helyezni,amikor meg ők lesznek hatalmon akkor ez nem kötelező fordítva? Csak másik oldalnak?Ez így nem normális dolog.És ha nem így teszi az ő ellenzékük akik most hatalmon vannak , akkor mindent rosszat el kell mondani róluk.Dühöngeni kell? Sárt dobálni kell?Mindig mindenki csak az ő embereit tolhatja előtérbe?
    Nahát ehhez a módszerhez nem sok ész kell!És ha nem így történik akkor a legnagyobb mocskolódást kell elkövetni?
    Ez a módszer—látom : politikusi,-tehát nem igazán érdemes vele foglalkozni.
    Többet ésszel,mint erővel üdvözletével.

  • nagyon talalo az ujmagyar cimer

  • „Talán most még sikerülhet demokratikusan!”
    A remény mindnyájunké!

  • A 3,000 miliardot a Socialistak loptak el a neptol. Nehez aszt meg ertenni, mert ok csak meg toltotek Magyarorszagot adosagal, es amiat a kovetkezo kormanynak csak kett ki up volt. 1) IMF, 2) a 3,000 miliard forint. Szerintem jobb igy.

    A sok propagandanak amit lehet ebben a cikkben olvasni, ez csak egy pelda.

  • tóth péter 2018 április 6 12:48 du.

    „Hát akkor mit háborog itt e cikk szerzője?”

    Talán azért mert neki még nem jutott a húsosfazékból, de nagyon szeretne belekavarni. Az, hogy a közmondásokat nem ismeri „A zavarosban horgászni”, – nálunk még mindig azt mondják, hogy a „A zavarosban halászni”- arra enged következtetni, hogy az általános intelligencia terén még vannak komoly kívánni valók.

    Gondolat vezetése, vagy annak hiánya, szintén arra mutat, hogy nehéz gyermekkora lehetett, amiből még nem sikerült kikeverednie.

  • @ Mathias das Loo

    „Nekünk jár a kormányüdülő a Balatonnál”
    Na erről már vagy húsz évbe lekéstél mert Fleto elhalászta előled teljesen ingyen!

    Abban egyetértek Veled, hogy „Azt hiszem megint elgurult a gyógyszerem….” Amit ide összehordtál az kétségtelenül igazolja ezt az ön-diagnózisodat.

    Azt azért áruld el hogyan sikerült azt a posztot betolni a szerkesztő megtévesztésével? Ugyanis a név mely alatt publikáltad semmiféle digitális nyommal nem rendelkezik. Arról már nem is beszélve, hogy jelentése meg éppen semmi. Ami elmondható a cikkedről is, tehát egy jó társítás.

  • Nagyon igaz.
    Pályázni kell.
    Elpályázni.Míg nem késő…

  • TOTH PETER soraira;

    Ketsegtelenul az magyarorszagon mindeg ugy volt.
    A kivaltsagosak, ill. a rendszer hatalmon levoi mindeg elonyoket elveztek, masok meg szenvedtek a hatranyait mindennek.

    De nem ohajtana hogy vegre egyszer elernek azt hogy mindenki egyenlo lehetosegekkel lahatna szemben?

    S hogy vegre, Petofi soraia alapjan a „boseg kosarabol mindenki egyarant…”, s „iagazsag asztalanal is mindenki egyforman foglahahtna helyet…”.
    Hogy mindenki, s barki a sajata kepessege es ambicioja alpjan sikereskedhetne?
    A kivaltsagossag az igazsagtalansag !
    Ugyan ugy a hatterbe szoritas, a megkulomboztetes embertarsai ellen is csupan ellensegeskedes.

    Nem velne hogy ideje lenne mar vegre mindenkinek felnoni , es felnott emberkent elniuk mindenki sajat eletet szabadon ?

  • BELA ISTVEN irta;

    „Talan most meg sikerulhet demokratikusan!”

    De hogyan ?
    A versenyzo politikusok es a partok nem azt celozzak !

    Csupan a sajat hatalmaikat es a „leszamolast” az elozo hatalomon levokkel, HA nyernenek.Tehat inkabb a vegleteka celjaik.

  • JOE;

    Nem csak az adojovedelmek pazarlasai, de mi lett a „nemzeti vagyonnal”???

    Minden vagyonok, termelo-eszkozok amit az allam elkobzott elozo tulajdonossaiktol, (minden ingatalan, termofoldek, iparvallalatok, bankok, intezetek, iskolak,stb.stb.).
    A dolgozok tomegei azt jovedelmezove tettek verijtekeikkel.
    DE az u.n. „rendszervaltas” utan elsajaitottak es elpotyaztak, eladva bagokert nyugati cegeknek, bankoknak.
    Amelyek a termelest megszuntettek, mert csupan a „versenyzes” megszuntetese volt celuk, hogy sajat nyugati portekaikat arusithatjak ma.
    Az mind teljes vesztesseg lett a nemzetnek.
    S potya jovedelm az elarusito elvtarsakanak, ingyen meg-gazdagodas, a munkasoknak meg munkanelkuliseg.

  • A cikk szerzoje azert haborog, mert a baloldal ma sincs sehol! Persze errol ki tehet? Csakis a baloldal. Ez lesz minddig, amig nem szedik ossze magukat, hogy egyelo ellenfele legyen a jobboldalnak. Ezert nyer a jobb es uralkodik.

  • Nekem az igazi magyar cimer, a koronas, nem egy holyag magyar ke=pe.

  • Elt mar a cikk iroja diktaturaban? En mar elltem, kettoben is, a naci es a kommunizmus diktaturajaban.Egyiket sem ajanlom, hogy kiprobalja!

  • Kampányzárók napja…

  • Megkérdezhetem, hogy kiből kehet a KMH-n vendégszerző?

    Mik a kritériumok, és hogyan kell jelentkezni?

  • hazai lámpa
    2018 április 6
    3:40 du.

    Bocs, kehet=lehet

  • Bendeguz79
    2018 április 6
    2:20 du.
    Ez valószínű sosem fog bekövetkezni! Évszázadokon keresztül ez volt.A szocialista-kommunizmus hasonló gondolatokkal akart működni,de egyhamar kialakította magának a klientúráját,kiváltságosait,a ” szocialista összeköttetéseit” : hogy ” egyenlő” előnyökhöz jussanak a pult alól.Tehát itt ez sem jött be.De akkor mikor is fog?
    Minden politikai szerveződések ” vezetőinek” ki kell elégítenie saját ” támogatóit”,talán most nem arra megy ki a játék,hogy ha mások kerülnek hatalomra saját embereit finanszírozza? a jobbik most nem a Simicskát,többiek nem a gyuri bácsit,vagy egyéb jelenleg háttérben lévőt akar majd teletömni minden jóval?,hogy hatalma minél tovább éljen , megmaradjon?Nahát erről szól itt a fáma! No meg arról,hogy háttérből megmondottakat hajtsák végre , valósítsák meg azokat amelyeket a „háttérurak” a jelenlegiekkel nem tudták végrehajtani.?A többi csak játék a szavakkal,betűkkel,mely a tömeg félrevezetésére való, meg megszerezze a tömeg szavazatait!Ezek a játékszabályok!
    Csak vajon milyen rejtett háttér dolgokat kell megvalósítani–ezt most letagadják,nem mondják! majd amikor kezükbe kerül a sor akkor döbbennek rá az emberek mi is történt!DE akkor már általában visszafordítani nem lehet.
    Nahát ezek mentén szerveződnek most az új hatalomra kerülni akarók.

  • Ez az ürge meg ugyan ki?…aki ezt a cikket ide tolta?biztosan nem magyar,(!!)mit keres itt???milyen jogon dumál?
    Ismeri valaki? számít valamit?
    Na szánalmas,hogy ezt leközölte a fórum….

  • Amúgy remélhetőleg nem az ellenzéki diktatúra,hanem a többségi és normális népakarat
    győz,”kedves ismeretlen,vagy rejtőzködő uszító”!!!!

  • Azért az nagyon szánalmas,elgondolkoztató,,hogy a fórum már végképp nem talál egy
    magyar hazaárulót,aki idétlen cikket írna……ha álnéven ír,akkor meg pláne elítélendő és szánalmas a szerencsétlen ürge..!

  • Ha valaki netán tudja ki is ez az ismeretlen pasi írja meg…..bár nem oszt nem szoroz,nem dönt(!!)…de kíváncsi lennék….
    Na pá!
    ennyi volt természetesen a reklámok alatt,….mert jó filmet néztem!
    Holnap tali” de csak röviden,mert ugye kampánycsend van…!

  • Magyarorszagon NEM termelnek citrus gyumolcsot, s nem tudnak focizni.

    Eltavolitani azokat a cimerbol !!!

  • Joe
    2018 április 6
    1:55 du.

    Aztán ki volt aki ellopta azt a 3 milliárdocskát a néptől?
    És mikor ?

  • Lalika
    2018 április 6
    2:01 du.

    „….az általános intelligencia terén még vannak komoly kívánni valók.”

    Nagyon igaz !
    Itt vagy minjárt példának te !

  • Nagy István:
    Kár itten kampányolnod at Echo-TV nevű szennycsatornával.

    Mi itt azt kimondottan útáljuk.
    Az ide beszokott nácik ugyan nem útálják mert szeretik a szart, de ők meg reklám nélkül is megtalálják.

    szaal..felesleges erölködés…

  • Majd ezentúl OIM* mondja meg hogy ki és mit írhat ide.

    Az idiótája DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • tóth péter
    2018 április 6
    4:21 du.

    Vigyázz HUNT* egyre inkább kezdesz lehordószónokosodni.

    Még a végén a Gulágokon találod magad.
    Tudod:Mosthatalmo..izé..Mosthordónszónokoskodók nem nagyon tűrik a konkurrenciát.

  • Lalika
    2018 április 6
    2:10 du.

    Hehehehe idióta „kardvitéz” nem látja az iróniát.

    Náciknak fasisztoid elemeknek nem szokott lenni humoruk, bár váltig állítják.

    A vicc az benne hogy a környezetük még nevetni is szokott a viccölködéseiken.
    Persze csak kínjukban.
    (Nomeg féltik az állásukat.Azzé.)

  • Boda Marcsi!
    „Ha valaki netán tudja ki is ez az ismeretlen pasi írja meg…..bár nem oszt nem szoroz,nem dönt(!!)…de kíváncsi lennék….”

    Nem tudom, de ha tudnám, természetesen akkor sem írnám meg.

    (Rühellem a spicliket, még ha az illető történetesen valami szánnivaló szegény nyugdíjas vénasszony is, akinek a politikai rendőrség besugásonként vagy havi átalányban egészíti ki a szerény nyugdíját.
    No, ez természetesen nem Önnek szól ezt csak úgy általánosságban írom, nehogy már véletlenül magára vegye!)

  • A szerző csak egy sorosbérenc. Söt! Migráncs, aki megeröszakolta a magyar lányainkat és asszonyainkat! No meg az anyáinkat és nagyanyáinkat!

    Azért az se semmi, h orbánista barátaink már nyomozgattak, h kit lehet besugni!? De nem találták!

    Matyi Lu Das, az idegenszivü komménista!

    De most is habzoszáju orbánista félig-meddig honfitársainknak van igazuk!

    Igaz, h orbán ellopta a magánnyugdijvagyonunkat, panamázva kisemmizték az országunkat, többszörös áron dézsmálják a közvagyont, de!
    Nem is értem! Mi is az a de?
    Karácsony Gergö is ezt akarja csinálni! Nemcsak orbán a gazember, hanem mindenki a jövöben! És ez felmenti orbánt?

    Karácsony Gergely eddig polgármester volt. Jol titkolta, mert eddig nem hallottam, h hány milliárdnyi közpénzt rabolt el.
    De ottvan az a Szél Bernadett! Látom lelki szemeimmel milyen fantasztikus utodja lesz don Corleonénak! DONNA WINDA CORLEONA!

    De Hadházyt is érdekes elképzelnem kalapban szivarral a szája szegletében rekedtes hangon diktálni – holnap nyuljuk le a zemberek magánszámláit, majd a hiteleiket bedöntjük és az elrabolt pénzekböl a lakásaikat felvásároljuk a végrehajtokon keresztül féláron….
    Az állami földeket megvesszük licit nélkül államilag támogatott közpénzhitelböl….
    A rokonaim holnap céget alapitanak, majd holnapután megnyerik a pályázatokat, ahol gagyiminöségben feleakkorát se épitünk. És, ha valali velünk szemben indulva nem tudunk kizárni, akkor egy vérzö szamárfejet dugunk a paplanja alá!
    Tényleg ilyen Karácsonyunk lesz hátSzélben Hatházzal félév alatt?!

  • Szerintem boda irjon egy cikket!

    Én biztos elolvasom, h egy jot röhögjek! Ahogy egyes habzoszájuak irták, ök sokkal szuperebbeket tudnak irni. No! Lássuk!

    Máskülönben az irás is pont arrol szolt amit az orbánisták védelmeznek, hogy a hatalomban lévök lopásai bocsánatosak, felmenthetöek. Pont azt áhitotta ö is. Azzal szimpatizál és ö is azzal szeretne élni.

    Elve: „Az a korrupcio, amiböl én kimaradok.”

    Végülis igaza van! Ha mindenki kimarad belöle, akkor nincs korrupcio!

    De azt sem értem, h mitöl lenne rosszabb, ha végre nem orbán rabolna, hanem bárki más kerülne oda?!
    Vesziteni valonk nincs, hiszen jo esetben nemlop, rosszesetben ugyanott vagyunk mint most, azaz nem veszitünk semmit!
    Azaz 50% esélyünk van egy jelenleginél jobb életre!
    AZ NEMROSSZ ARÁNY!

  • Toth Péter felvetése sem rossz!
    Miért nem probálják ki, hogy az ellenzéküket lepik meg duplaáron pályázatokkal? Földeket, ingatlanokat töredékáron juttatni nekik? Zsiros állásokba öket ültetni miniszterként, államtitkárként?
    Hát akkor nem kéne félniük az ellenzéktöl!
    Orbán gyözne, és Gyurcsányt tennék meg miniszterelnöknek, Poltot kirugva Hadházy kerülne pozicioba, a Nemzeti Bank átköltözne a Kajmán-szigetekre, és ezentul ott épülnének a stadionok!
    Söt, a szavazoköröket is megszüntetnék,
    a) csak a Kajmán -szigeteken lenne,
    b) csak a brüsszelben a honatyák szavazhatnának
    c) csak Soros György szavazhatna,de titkosan!
    d) csak a migráncsok szavazhatnának, de ök kézfeltevéssel
    e) a jelöltek között tombolán sorsolnák ki a gyöztest!

  • Igen, Figyelö! A cikk iroja valszinüleg most is a diktaturában él.
    Lehet, h valojában azért nem merte aláirni a nevét, h : Döbrögi!

  • Most olvastam itt fenn egy orbánista hozzászolásban, h a cocalisták lopták el a 3.000milliárdot!

    És gondolom Brokerlajos az 1.300 milliárdot sorosrészvényekbe akarta fektetni,csak a komménisták megzavarták!

  • Azt nemértem, ha hivöi azt állitják, h orbán nem lop, rabol, nem milliárdositja rokonait, haverjait, akkor mi a bánatért ragaszkodik betegesen a hatalomhoz?
    Mazohista, hogy elszenvedi 10millio magyar gyülöletét?
    Pedig, ha csak eljogászkodna, senki sem utálná, ahogy a nemzet Gázosát sem, ha Kis és Nagydobozban elszerelgetne!
    És ugyan ez igaz a többi kegyencre is!

  • TOTH PETER Bendeguzhoz cimzett soraira;

    Amirol beszamolt nem tagadnam, sem vitaznam. Sajnos mind igaz.

    De velne mind azt a kivanatosanak ?
    Itelne azt tisztesseges, erkolcsos es a nemzet szukseges tetteienek a vegrehajtasa lehetne mind az ?

    Nem az hogy mi van, vagy mi volt. Mind az szegyenletes.

    De hogy mikent lenne tisztessegesen mukodheto mindenki javara.

    S az nem kovetel semmifeele rendkivullisget senkitol, csupan becsuletsen ,tisztessegesen a kozoseg erdekeit szolgalni.
    Semmi mast !

  • Geyza 2018 április 6 6:51 du.

    Te ebben találtál vicceset? Furcsa humorérzéked van, de mit várhat az ember egy ilyen furcsa pasastól!

    „Náciknak fasisztoid elemeknek..” hányszor kell megismételni neked valamit, hogy egyszer végre megértsd?
    Gyere el a tükör elől!

  • Geyza 2018 április 6 6:38 du

    Ha neked kétszer annyi eszed lenne mint ami van akkor talán féleszű de egyszer nem beszámítható lennél.

  • HEHEEHEehehe

    ORBANFUN DDDDDDDDDDDDDDD

    ” Matyi Das Lu ”

    Hogy nem gyöttem rája magamtól…

    Sajnos má nemvok a régi.

    A NER sokat kivesz az emberből.

    Ez kb. pont olyan jó mint Karinthy régi pamfletje a szórejtvénnyel:
    ” Mit jelent az hogy Kas Saison Ka ?”

  • Orbanfun
    2018 április 6
    8:21 du.

    „Azt nemértem, ha hivöi azt állitják, h orbán nem lop, rabol, nem milliárdositja rokonait, haverjait, akkor mi a bánatért ragaszkodik betegesen a hatalomhoz?
    Mazohista, hogy elszenvedi 10millio magyar gyülöletét?”

    ……………………………………………….

    Na, hát ez itt a nagy kérdés, de úgy tűnik túlságosan nehéz ahhoz, hogy kézzelfogható érdemi választ kapjunk rá! A pártközpontban erre vonatkozó sorvezetőt nem osztogattak!

  • Idezek egy LMP-s kepviselojelolt nyilatkozatat.

    Mivel valasztasi felhivas szavazok reszere, igy – gondolom – terjesztheto, nem utkozik coopright problemakba.

    Nyilvan nem mindenki latja igy a helyzetet, de az ismereteim alapjan nyugodt szivvel magam is osztom, alairom;

    …………………………………..

    István Illéssy 2 új fényképet töltött fel.
    április 4., 14:25

    Kedves SZAVAZÓK !! Kérem osztani !!
    Lépten-nyomon megállítanak, hogy KIRE ÉS HOGYAN SZAVAZZUNK ?!
    Az LMP 4.vk. képviselő jelöltjeként az alábbiakat gondolom, JAVASOLOM :

    – Az utóbbi kétszer nyolc év, egy-egy kormányzati garnitúra alatt telt. Fél emberöltő. Négy választás. A szocik a tönk szélére juttatták az országot, élen Ferivel. Viktorék kicsit rendbe hozták, hogy közös kincseinket lerabolhassák.

    Tanulhatunk-e valamit országgyűlési választásainkból?
    – 2002: ha jól megy a szekér, ál- és rémhíreknek bedőlve, nem szabad változtatni.
    – 2006: mindkét oldal hazudott. Feri azt, hogy minden rendben, miközben az államháztartás hiánya 9,3 % lett. Viktor azt, hogy rosszabbul élünk, mint négy éve. Igaz, hitelből éltünk jól.
    – 2010: Feri, a hazug ember lebukott. Viktor, kétharmad. Kétharmad birtokában, uralva a sajtót, a hatalom ellenőrizetlenné vált.
    – 2014: Feri bekiabáltatja magát az együttműködésbe, rezsi csökkentétes Viktor, kétharmad.
    – 2018? Viktor három éve temérdek közpénzből, hazugságaival próbálja átmosni agyunkat, miközben ezerrel magánosítja közjavainkat. Feri kavarja, mint Piszkos Fred, le akarja győzni anyapártját, a Demokratikus Koalíció mezében.

    Amit megtanulhattunk a négy választásból: ezekre nem szabad szavazni. Egymást feltételezve, egymásnak alájátszva megbuktak. Pláne megtanultuk, hogy senkinek, SOHA kétharmadot! A túlzott hatalom mindig elfajzik, önkényuralomba csap át. Az abszolút többség is veszélyes. Legbölcsebb úgy szavazni, hogy egymástól távol álló pártokat, koalícióra kényszerítünk.
    Mindenképpen menjünk el szavazni, ne mások döntsenek helyettünk! Kire és hogyan szavazzunk? Mivel két szavazatunk van, egyéni és listás, OSSZUK meg azokat. Listán szavazzunk a kedvencünkre.

    Itt most reklám következik: az LMP-re, mert a mérleg nyelvének szerepére kiváló, mindkét ellenzéki oldalnak elfogadható.

    Egyéni szavazatunkat, a legesélyesebb ellenzéki jelöltre adjuk, az Orbán rezsim leváltása érdekében.
    A LEGESÉLYESEBB ellenzéki jelölt kiválasztásánál támaszkodjunk az ” orbannakmenniekell.hu „internetes oldalra !!!

    Biztosan tudom, hogy az a durván 1000 milliárd forint évente, amit ma ellopnak és elherdálnak (miniszterelnöki hobby, propaganda, stb.), hatékonyan elköltve, érzékelhető javulást hozhat. A külföldre vándorolt cca. 700 ezer magyar és a 48000 milliárd forint offshore vagyon nagy részének hazahozataláról nem is beszélve.
    Menjünk SZAVAZNI !!!!
    Menjünk SZAVAZNI !!!!

  • Orbanfun 2018 április 6 8:21 du.

    „Mazohista, hogy elszenvedi 10millio magyar gyülöletét?”

    Te aztán még a Gyurcsi-Voncsi-Karcsi-Szélcsi csapaton is túl tettél ezzel a kérdéssel. Még azok a féleszűek sem merészkedtek el odáig, hogy az ország teljes lakosságát azzal vádolták volna meg, hogy MINDENKI gyűlöli a Vikikét!

    Ébredj fel és tekints várakozással a szavazat számlálás végeredményére. Ott majd kapsz értékelhető számokat.

  • Geyza 2018 április 7 2:42 de.

    Kutyuska hát még ezt sem tudod megfejteni?
    Kas Saison Ka = kassaisonka amiből ha okosan választod el akkor kutya-nyál csorgató kassai sonka lesz. A csontot kezdheted rágni.

    Nameg a körmeidet, hiszen holnap sok minden eldől, remélhetőleg nem a te elvárásaidnak megfelelően.

  • Drizari 2018 április 6 11:13 du.

    „Bátor ember”

    Mekkora bátorság kell ahhoz, hogy valaki bemoszeroljon a FB-nál bárkit aki nem a politikai korrektség szekerét tolja. Ami ebben az egyetlen hírértékű az az, hogy a FB fenntartás nélkül ugrik ezekre, sőt az algoritmusuk alapból szűri ki a konservativ-jobboldali-Amerika és Európa sorsa miatt aggódó-etc., bejegyzéseket miközben a baloldali hazugságok zavartalanul ömlenek a FB tagjaira.

  • Geyza
    2018 április 6
    6:48 du.
    Gézuka kedvesebb barátom!
    Látod : hirtelen hat embert akartál itten kioktatni,s te beszélsz itt hogy én hordószónokolok.Te voltál a hordón s miután leestél lett az a bajod amivel most küzdesz.Bár régi szemvillanásodban visszatükröződik mostani éned ! abban fel lehet ismerni ki vagy , milyen vagy és milyen leszel.
    Pökhendiséged ,mszmp-s kisnyilas beállítottságodból csak ennyire telik,a lényeget nem látod meg üdvözletével.

  • Geyza
    2018 április 6
    6:36 du.
    Kedves barátom a 3 milliárdot a gyferiék akarták kilopni,kitenni „C” vágányra,minden „nagy” disznónak jó lett volna,a szegényebbek kitörölhették volna szemüket,amennyi nyugdíjat kaptak volna!Mindenki örült akinek nagy fizetése , jövedelme volt,mert csak a számokat látta,azt nem ,hogy az összegyűjtött mennyi ideig tudta volna fedezni azt a létet amit szeretett volna,vagy amilyen volt neki – erről nem beszélnek-ezt elhallgatják!Mert megdöbbentően rövid ideig lett volna elég és akkor ismét az államra szorulnának,és a pénz kijátszása miatt következett volna be.
    De ezt már sokszor elmagyaráztam itt bővebben , de kevés a megértéhez szükséges …velő.Hát erről nem én tehetek.

  • Lalika,

    saját nevét használta, a saját email fiókjába kapott választ, és nem névtelen bejelentést tett. 😀

    Vagyis a kormány irányította titkosszolgálatok (a TEK külön csoportja) bármikor megfigyelés alá helyezheti, mint teszi azzal a 2000 „ügynökkel”, akikről Orbán Viktor beszélt.

    A kérdés pusztán annyi, hogy ezt megteheti-e hétfőtől is?

  • „Gyozzon a diktatura.”

    A sajto vilagszerte hirdeti, vagy legalabb is ve;li hogy Orban gyozni fog.

    De nagy am a megelegedetlenseg az Orban rendszerevel.
    Tehatbaz „up-set” nem nagyon lehetetlen.

    De miert lehetseges az „Alaptorvenyuk” szerint ugy mint Moszkvaban, hogy valaki hatalmon lehet valoban orokke. Legalabb is amig el ?!

    Par evi lehetoseg utan mindenki eljatssza nepszeruseget. Legalabb is az az amerikai gyakorlat bizonyitja azt.
    Igen, meg Washington is, sot Roosevelt, Reagan, Bush, Clinton, Obama, etc.etc. 5-6 ev utan a „nepszeruseg” elkopik.

    Csupan a hatalom-vagy ami novekszik idovel, nem a nepszeruseguk.
    Az emberiseg meg-un mindent idovel.

    Persze magyarorszagon egy „up-set” nem igen lenne valtozas mint elorehaldas.

  • Drizari 2018 április 7 9:24 de.

    Látom, hogy nem vagy otthon az FB bejelentési módjában, ami arra utal, hogy Te nem jelentgetsz senki, amit értékelek. A bejelentő saját maga hozta nyilvánosságra az ügyet, mert az nem másképp nyilvánosan nem elérhető. És persze a valóság tartalmáról is nehéz meggyőződni, mert ha valamit kivettek, akkor azt már nem látjuk, tehát nem is biztos, hogy ott volt. Lehet ez egy kis önfényezés is.

    Magyarországon ma senkinek nem kell félnie attól, hogy egy FB bejelentés miatt baja származik, és ha a Fidesz nyer, akkor ez hétfő után is így marad.

    Amire én utaltam, az az FB bal liberális cenzúrája, ezért vették le a Lázár videót is és ezért (ha egyáltalán igaz) szűrtek ki az Orbán lap tartalmából is.

    Sajnos az FB a Twitter a Google és más úgynevezett társasági lapok már régen elmentek balra és semmit nem képviselnek az eredeti célokból. Ideje lenne felülvizsgálni a tevékenységüket egy kongresszusi meghallgatásban és rákényszeríteni mindegyiket a gondolatok szabadságának és szabad áramlásának tiszteletben tartására. Mert a sajtú szabadság nemcsak akkor sérül, ha egy választott kormány „elnyom” bizonyos nézeteket, hanem akkor is amikor egy társadalmi platform megszűri a megjelentethető tartalmat. Mint a legutóbbi nyilatkozatokból kiderül, még nem értük el a folyamat végét.

    Mint ezt a KMH bizonyítja, minden vélemény szépen megfér egy lapon, nem kell senkinek gondolat csendőrt játszania, mert erre senkinek nincs joga akár mekkora vagyont is halmozott fel a lap fenntartásával.

    Annak azért örülök, hogy a fiatalok lerázták magukról az FB-t mert nekik nincs szükségük a Zuki féle felügyelőkre. Jó lenne egy magyarországi alternatívára ahol mindenki azt publikál amit akar és mindenki azt néz meg amire kíváncsi, nem amit a Magasságos Elbíráló megenged. Az FB már az Internet szégyene.

  • Lalika
    2018 április 7
    8:46 de.

    Seggfejkém.
    Normális ember mulat az ilyesmin:
    http://www.inventor.hu/vedresd/alk/karinthyh.htm

    Te meg itt görcsölsz és jajveszékelsz rajta mint egy nyögdíjas kutyamosó-nő DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Tudod segfejkém két fajta ember létezik:

    Az egyik képes saját magán (is) nevetni, a másik meg diktatúra-fan. Akárcsak te. Az ilyennek a humora annyi mint szarban a vitamin, ellenben sikoltozni kezd ha valaki viccel vele. Akárcsak te.

  • Drizari 2018 április 7 9:24 de.

    „Vagyis a kormány irányította titkosszolgálatok (a TEK külön csoportja) bármikor megfigyelés alá helyezheti, mint teszi azzal a 2000 “ügynökkel”, akikről Orbán Viktor beszélt.”

    – Minden országban a kormány irányítja a titkosszolgálatokat, noha vannak NGO-k akik ebbe is bele akarnának szólni ha nem hessegetnék el őket.
    – Ezért minden bizonnyal nem fognak senkit megfigyelni, mert a rendelkezésre álló erőforrásokat fontosabb dolgokra kell irányítani (pl. terror fenyegetettség)
    – A szóban forgó NGO-k valószínűleg csak a saját alkalmazottaik 1%-t kapják, ezért a támogatottságuk megbízható fokmérője 0, tehát a fenntartásukhoz szükséges anyagi támogatás egyértelműen külföldről jön, valószínűleg a OSF-tól. Ennek megfelelően a 2000 ügynök igazándiból idegen érdekeltség alkalmazásában álló, a magyar nép által nem támogatott, ezért nem magyar, hanem idegen érdekeket képviselő NGO alkalmazottak, tehát azokat ügynöknek nevezni jogos.

  • Tuggyuk Lelőke.
    Azok a gaz USAiai kommunisták.

    De semmi baj.
    Majd Orbánék móresre tanítják azokat is !
    (Úgy hogy hajukszála sem fog görbülni.A gaz amcsiknak hehe)

    Te idióta.

  • Totkám már megint udvarolsz nekem.

    Beteg vagy ?

  • Lalika
    2018 április 7
    8:54 de.

    Szűrik a ruszki titkosszolgálat Facen- terjesztett álhíreit.
    Én megértem hogy berzenkedsz emiatt kedves továris.

  • Geyza 2018 április 7 11:07 de.
    Hagyd már abba az önfényezést:
    „Normális ember … ” mert rád mondani ezt még sértés gyanánt is sértés. Kapis?

    Geyza 2018 április 7 11:10 de.
    „Te idióta.”
    Tudod a feladatodat; gyere el a tükör elől vagy legalábbis ne beszélj magadhoz.

    Geyza 2018 április 7 11:13 de.
    „Én megértem hogy… ” Te semmit nem értesz meg már jónéhány éve. Vagyis pontosabban 8-9 éve amióta az elvtikéid kiestek a hatalomból és esés közben téged is maguk alá temettek.

  • Na sajnos kiderült,hogy nincs kampánycsend,így az ellenzék még az utolsó pillanatban is „óbégathat”őrjönghet,de a szavazó helység 150 méteres körzetében nem molesztálhat senkit,se szavazás előtt,se utána, akik megteszik azokat el lehet küldeni melegebb éghajlatra…!
    A közvélemény kutatóknak sem kötelező válaszolni és sem az előbbiek,sem az utóbbiak nem tehetik be a lábukat a szavazó helységbe!
    A csalások elkerülése végett…. mindenkit figyelmeztettek,hogy,csak lepecsételt íveken szavazzon…..!!!!!
    Hiányolom,hogy az „illetékesek”nem közölték ki is ez a nem magyar nevű jóember…és ugyan mi köze a választásokhoz?……
    De oda se neki nem oszt nem szoroz,csak írogasson kínjában…!

  • Na Geyzát többen „beleverték a betonba”,de a szája még kint van
    szegénynek és próbál…”érvelni,tiltakozni”a maga sajnálatos,szánalmas módján,rá kell hagyni(!!!),nem képes többre,meg ugye ő csak itt a fórumon számít.valakinek…!

  • Orsós Elemér

    Bendeguz79
    2018 április 6
    2:37 du.
    Gratulálok, a kezdeti alulinformáltsága ellenére egyre jobban lát bele a „rendszerváltás” utáni töketlenkedéseinkbe, a lehetőségeink kihasználatlanságába és a balfaszságaink mára szinte reménytelen helyrehozhatatlanságába, de a rendíthetetlen optimizmusa dicséretesen bátorító!

  • Orbanfun!

    Nos én különb,igazabb,hitelesebb és kulturáltabb hangnemű cikket
    tudnék írni,mint itt egyesek…..bár nem biztos,hogy mindenki ez a nagyon „demokratikus fórum”felfogná,vagy elfogadná…csupán ez a probléma!
    Előnyöm,hogy magyar vagyok,itt élek,szeretem a hazámat,ismerem a tényeket és tudom,hogy a többségnek mi a véleménye ,érdeke,arról már nem is beszélve,hogy nem hazugságokból,gyűlölködésből élek,hanem a tisztességgel megdolgozott nyugdíjamból!
    Na ez óriási különbség!!!

  • ja és nem szeretek a zavarosban horgászni….!

  • „Mellesleg” itthon nincs diktatúra,szabad ,törvényes
    választás viszont igen,ahol remélhetőleg a hazaáruló ellenzék,és a Soros -féle próbálkozások….ellenére a
    tisztességes,hazaszerető,normális többség fog győzni!
    A Haza minden előtt…..!
    Na ennyi a kinti és itthoni elvetemült,vagy csupán félrevezetett
    ész és becsület nélküli ellenzéknek….!

  • Orsós Elemér

    Boda Marcsi
    2018 április 7
    1:22 du.
    Kedves Marcsi, tudatom Veled, hogy lepecsételetlen szavazó lappal nem lehet csalni, mert az automatikusan érvénytelen! Viszont az bőven választási csalás, ha valaki az elfüggönyözött választási fülkében lefotózza a lepecsételt és szabályosan kitöltött választási lapjait, majd azt igazolásként felmutatja a 150 méterrel odéb várakozó megvesztegetőjének a beigért zsák krumpli vagy pár ezer forint ellenében! Úgy tudom, hogy ez a módszer már az előző választásokon is bevett gyakorlat volt, ezért sokan apelláltak -sikertelenül- a függöny ellen! Mellesleg a sorszavazást is simán meg lehetne akadályozni föggöny nélküli szavazófülkékkel a választások titkosságának akadályozása nélkül!

  • Elemér, valahol láttam egy olyan választást, ahol az ujjlenyomatodról azonosított egy szavazógép, és utána eltakart piros, zöld gombokkal választottál a kínálatból.
    Szerintem négy év múlva már nálunk is ilyen lesz.

  • Kedves Elemér!

    Köszönöm az infót,de amit írtam,azt újságban olvastam….
    Igyekszem mindenre odafigyelni,és remélem minden rendben lesz…
    Majd a szavazás követően, illetve a végeredmény után jelentkezem!

  • Egyébként szeretném megjegyezni,az hogy időnként burkoltan,átvitt értelemben nyilatkozom az azért van,mert erre kényszerülök a fórum elfogultsága,cenzúrája miatt,(egyszerűbben is lehetne,de nem biztos,hogy leközölnék)de aki akarja és képes rá… az biztosan érti a hozzászólásom,és ez a lényeg!

  • Lalika!
    10millio orbángyülölö magyar csak szerény szám, ha arra gondolunk, h világszerte vagy 15milka magyar él!

    12millio pontosabb lett volna!

  • Burkoltan nyilatkozik

    Me ő ollan.

  • Boda Marcsi
    2018 április 7
    3:08 du.

    Mikor Oim ideírja azt a szót hogy „NOS”
    Nos utána jön belőle a sok lenyelt fos
    Lefirkálja ezeket itt számolatlan-sokszor
    Elfelejti hogy már írta tegnap is meg múltkor
    Esze rövid mint a tyúknak a kertvégi ólban
    Eggyet akar:Orbán seggét nyaldokolni jobban
    Demivel mohón tapasztja ajkait a lyukra
    Fekália-darabkákat vesz be szegény gyomra.
    Ezért esik ővele meg az a furcsa helyzet
    Nála az a végzet ami másnál csak a kezdet:
    Ökröndözve okádja ki belének tartalmát
    Ezzel védi a pártjának mocskos kis hatalmát

  • Toth Péter

    3milliárd?! Ezzel vádolod Gyurcsányt? Hogy ennyit akart volna ellopni? Vélelmezed a jövöbeli büncselekményt? Akart volna???

    Ezzel szemben orbán 3ezermilliárdot rabolt el!!!
    Pont 2997milliárddal többet!!!

    Miröl beszélünk?

  • Orbánék naponta rabolnak el kb. Annyit!

  • Geyza 2018 április 7 6:01 du.

    Visszavonom a múltkori dícséret a költői képességedet illetően. Éppoly pocsék költő vagy mint amilyen eszetlen politikus. Minden bizonnyal agit-prop titkár voltál az MSZMP-ben.

  • Orbanfun 2018 április 7 4:39 du.

    „10millio orbángyülölö magyar csak szerény szám, ha arra gondolunk, h világszerte vagy 15milka magyar él!
    12millio pontosabb lett volna!”

    Ezt a felmérést hozd nyilvánosságra mielőbb. Köszi előre is.

  • Jó írás, de címer mindent visz:)

  • Orbanfun 2018 április 7 6:14 du.

    „Ezzel szemben orbán 3ezermilliárdot rabolt el!!! Pont 2997milliárddal többet!!!”
    Te ezeket a számokat fel tudod fogni? Akik kitalálták ezeket a sztorikat azok pontosan erre játszottak, hogy az olyan egyszerű emberek, mint Te is fel sem tudják fogni mekkora baromságot löknek eléjük, mert az meghaladja a képzelő erejüket. Ezért simán becumizzák.

    „Miröl beszélünk?”
    Te butaságokról.

  • Lallika!

    Azért mert te nem tudod felfogni a számokat, azért nem kéne engem is azzal vádolni.
    A te beszükült képességeid korlátait nem kéne rámvetitened!

    Pont azért irtam le ebben a dimenzioban, h mindenki megérthesse, felfoghassa, milyen különbségek vannak az orbánrablásoknak minden mással , bármilyen – akár hamisvád nagyságrendjével!
    Az orbáni rablás 3.000milliárdja- vagy 5millio magyar nyugdijja volt, amit már az életben nem fognak visszakapni, hacsak nem tekintik az orbánmaffiát törvényen kivülinek, akiktöl bármiáron visszaszerezhetö minden elrabolt érték!

  • Lallika!

    Ha én vagyok „egyszerü ember”, akkor minden égi mentsen meg benneteket azoktol, akik tölem különbek, és elkezdenek majd valoban igazságot teremteni!
    Ez hamar el fog jönni, hiszen most kiderül, h demokratikus uton le lehetett-e váltani az orbándiktaturát, vagy valami hatékonyabb kell bekövetkezzen!
    Tehát bármi is a végeredmény, a lavina meg fog indulni : vagy látványosan, v buvopatakként idövel néha a felszinre robbanva!

  • Lalika
    2018 április 7
    6:56 du.

    Magadból indulsz ki dumagép ?

    Levetküzhetnéd már ezt a mindenáron való hasba-dumálást.

    Már rég elmúlt a rendszerváltás.

  • „Minden bizonnyal agit-prop titkár voltál az MSZMP-ben.”
    Hát Geyza, most aztán krrrrrvára lelepleződtél… 😀 😀 😀

  • Orbanfun:
    Lalika egy „virtuális tűzben megeddződött”
    karakter-harco..izé harciaska.
    Nézd mikkel indított itt legujabb keletű idetolakodásának alkamából:
    (Mert már régebben is járt itt de mindig vissza kell vonulnia jópár hónapokra hogy kiheverje amiket kap itt)

    „….Én hiszek abban, hogy a tűz edzi a jó acélt…..”

    Megaztán itt ez a gyöngyszem hehehe :

    „Én az “amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten” elv szerint élek, és nem hagyok semmiféle karakter támadást megtorlatlanul. Tudom, hogy a bal liberálisok kedvelt fegyvere ez, mert érveik nincsenek, hiszen az eszme, amit követnek az önmagában rettenetes és minden emberi értéket nélkülöz. De azt is tudom, hogy az egyetlen védelem ez ellen a kétszeresen erős, és ha kell az eredeti támadásnál sokkal aljas visszatámadás, amire képes és hajlandó vagyok bármikor azért, hogy elvegyem a támadó kedvét az újabb mocskolódástól.”

    De ez sem semmi ám DDDDD :
    (Ebben megkegyelmez Almának mert Neocharli álságos stílusában jókat írt róla:

    „Almási Alma…..Kizárólag azért amit @ Charlie 2018 március 19-én 3:13 du.-kor írt Rólad szeretnélek megkímélni bármiféle OT inzultustól, ezért a korábbi, velem kapcsolatos bejegyzéseidet megbocsájtom és figyelmen kívül hagyom.”

    Szóval ez a fazon (vagy nőifazon?) egy, a FIDESZ és a JOBBIK határánál elhelyezkedó idióta kampány-seggfej.

    Aztképzeli itt is valami gyöngyöspatai lepukkant cigánysoron van ahol a hangerővel megtudja győzni a három elemit végzetteket az igazáról.

  • Hát! Lallikát sem az eszéért szeretjük! Inkább az emberi faj genetikai szélsöségesen sokszinüségét prezentálja, Bodával azt, hogy egy még oly értelmesnek kikáltott faj IQ-ja is mennyire szélsöséges lehet.
    Na ne tévedjünk tul nagyot, ne a fellegek felé keresgéljünk!

  • Lallika!

    De legalább nekem nem kell megbocsásson, mert én csak az igazat irom, ha fáj is!

  • Alma:
    hehehe
    az agitátor el se tudja képzelni hogy másvalakik másvalamit csináljanak.

    A NER elborult agyú idiótája …

    Igaz Lülőke ?

  • Orbanfun
    2018 április 7
    6:14 du.
    Félrebeszélni jó?

  • Geyza 2018 április 8 9:47 de

    Na ezt már szeretem amikor újra olvasod a beírásaimat. Hiába az ismétlés a tudás anyja, még talán Te is megtanulsz valamit. Addig is legalább leteszed a Lenin összes műveit amiről még nem tudtál leszokni.

  • Geyza 2018 április 8 9:32 de.

    „Már rég elmúlt a rendszerváltás”
    Nem a Te fejedben. Te még mindíg várod a Lenin-fiúkat.

  • Orbanfun 2018 április 8 11:00 de.

    „De legalább nekem nem kell megbocsásson, mert én csak az igazat irom, ha fáj is”

    Itt van az igazság új letéteményese. Boruljunk le előtte, hiszen neki jutott a megvilágosodás.

  • Hollósy Gerti

    Én azt értem és tudom, hogy ez a lap és ez a fórum egy liberális felület, szólásszabadság és mindenféle egyéb szabadság van, de azt azért nem annyira élvezem, hogy pocskondiaszabadság is van.

    Összeírtam, hogy B.M. kommentelőtárs (már, akinek a társa) csak ennél az egy bejegyzésnél milyen jelzőket aggatott az ellenzéki emberekre úgy összességében mindre, mert sokszor ír konkrét alany nélkül, pusztán többes számban.

    Tehát az ellenzékiek, csak itt és most:

    Hazaárulók, elvetemültek, ész és becsület nélküli emberek, hazugságból és gyűlölködésből élnek, szánalmasak, szerencsétlenek, óbégatnak, őrjöngenek és molesztálnak, rejtőzködő uszítók, ellenzéki diktatúra van…

    Egyszerűen „káprázatos” ámokfutás.

    Én büszkén vallom magam ellenzékinek (de nem nevezném másképp gondolkodó embertársaimat pl. hazaárulónak és becstelennek) és mindezeket, amit ez a némber itt összehord pusztán emberi mivoltom nevében kikérem magamnak.

    Remélem az itteni kormánypárti kommentelők jól érzik magukat és élvezik, hogy egy táborban lehetnek a fent nevezett pocskondiázó automatával.

    Nagyon szívesen leírnám, hogy hová küldeném el ezt a nőt, akkire semmilyen érvek és magyarázatok nem hatnak a stílusát illetően, sőt szívesen meg is nevezném, hogy minek tartom, de csúnya lenne, nem méltó egy újsághoz. Na, persze ő méltó hozzá.

    Azt is remélem, hogy az újság is megfelelőképpen büszke arra, hogy a liberalizmus nevében be tud mutatni itt egy mintaszerűen liberális és stílusában brilliáns kommentelőt.

    Nem a hitével, a pártállásával, a hova tartozásával és a véleményével van a baj, de ezt sosem fogja megérteni.

  • Lalika
    2018 április 8
    12:29 du.

    Meg is jöttek !
    Karddal !

    Igaz hogy még csak egy darab, de a zöm is várható hamarosan:

    https://kephost.com/image/Jans

    Jótanácsom:
    Ha igazi leninfiúvá akarsz válni,
    vessed le a „habüsztigusztisan”kislányos sipákolásodat.
    Te elfuserált önjelölt narancs-színű kardvitéz DDDDDDDDDDDD

  • Lalika
    2018 április 8
    12:30 du.

    Neked nem kell „leborulnod”
    TE már kellően meg vagy borulva.
    Ahogy elnézem itt az évről évre megjelenő hőbörgéseidet..

  • Csak mellékesen: ma nincs diktatúra,hanem demokrácia van,törvényes
    szavazás volt,még nincs eredmény,de remélhetőleg a normális,hazaszerető többség szavazata győz!
    A szerző valószínűleg nem magyar,nem itt él, ezért „kissé” ….
    tájékozatlan!

  • lalika!
    Orbanfun,Geyza és társai fejében nagy a káosz,zűrzavar és mellette még próbálnak is „harcba” szállni szegények….meg kell érteni őket..nem hozzák amit várnak tőlük…,kiborultak…,leépültek…gyengélkedőn vannak!
    Pár nap múlva talán felfogják,elfogadják a tényeket!
    Türelem!(rózsát…vagy sikert terem,így legyen!)

  • Boda Marcsi
    2018 április 8
    4:49 du.

    Marcsa aki idióta
    Egy begőzölt fidesznyika
    Türelemmel várja Orbánt,
    Hátha hoz egy lopott rózsát

  • Boda Marcsi 2018 április 8 4:49 du.

    „Orbanfun,Geyza és társai fejében nagy a káosz,zűrzavar …”

    Gondolom most örülsz, ezekkel pedig ne is törődj. Ma a szavazók rendet tettek a fejekben. A többi nem számít. A csalódottak tobzódnak még egy kicsit aztán valahogy feldolgozzák.

  • Győzzön a diktatúra!

    és győzött…

  • Kedves Gerti!
    írod:
    „Nem a hitével, a pártállásával, a hova tartozásával és a véleményével van a baj, de ezt sosem fogja megérteni.”

    Hát ezt bizony most legfeljebb nem olvasod, de sajnos Marcsinak, Szikszainak, Tóth Akárkinek, Lalikának Muszáj. Mi úgy mondtuk gyerekkorunkban, hogy „mert másképp elmegy a péterkéjük”. Mert most GYŐZTEK! Meg a diktatúra…

  • Alma:

    Lesz még roszabb is.
    A java még hátra van.
    Bartus azt is megmondta szószerint:
    „Fogunk mi még sírva a FIDESZ-re szavazni,
    pusztán azért, hogy ne a Jobbik kerüljön kormányra ! „

  • Lüncike nekem úgy tűnik
    a TE fejedben nincs rendben valami.
    Val’szeg azért mert a zsebedben meg rendet teremtett valaki.

  • Almási és a többi okos….

    Nos az a lényeg,hogy egy demokratikus szavazáson a normális többség győzött és nem a diktatórikus ellenzék.
    Nem is akárhogy 2/3-dal,a kulturáltabb ellenzéki politikusok száján még egy gratuláció is „kicsúszott”,próbálják meg maguk is
    elismerni a vereséget és pihizzenek,van rá 4 évük!

  • Amúgy nem csodálkozom az eredményen:ilyen „okos,hiteles” ellenzéki hívek támogatása (ami szinkronban van a vezéreikkel)
    összedolgozása….vezetett a bukásukhoz!

  • Almási Alma 2018 április 8 11:43 du.

    Itt tegnap nem a diktatúra győzött, hanem a szavazók egy demokratikus szabad választás során megválasztották a következő négy évre a Magyar Parlament képviselőit, akik közé az ellenzék tagjai ugyanúgy kerültek be, mint a jelenlegi kormány jelöltjei, a megszerzett szavazatok arányában. Aki ezt nem érti (de gondolom inkább csak nem akarja érteni) az tovább nyalogathatja a sértett büszkeségét, ezzel semmi sem fog változni.

    Itt van az ideje, hogy minden magyar sorakozzon fel a győztes mögött és egységesen álljon ki a Nemzet érdekében. Tudom, ez egy utópisztikus álom, de én ilyen optimista vagyok.

  • Almási Alma 2018 április 8 11:51 du.

    „Mert most GYŐZTEK! Meg a diktatúra…”
    Bocsánat a kérdésért, de Benned (és a többiekben, akik hasonlóan nyilatkoznak) még soha nem merült fel annak a lehetőségnek a halvány gyanúja sem, hogy esetleg netalán Ti jártok a rossz úton, vagy legalábbis nem azon, amelyen a Magyar Nép akar járni? (ismered az autópályán szembe menő autós viccet!).

  • Lalika!
    Azért az sem mellékes,hogy páran…önkritikát gyakorolva …lemondtak és tőlük „szokatlan” módon gratuláltak a győztesnek,elismerték a vereséget!Kivéve Gyurcsányt, aki tovább erőlködik,készülődik,de legalább most nem volt paraszt…! Végre némi kultúra,de az itteni fanatikusoknak se önkritikájuk,se kultúrájuk,se modoruk……

  • Amúgy lehet,hogy Gyurcsány és Geyza rokonok: mindketten józanul is jellemtelenek,modortalanok,hazudnak(Fletó be is ismerte…!)ha meg ráisznak,akkor súlyosbodik a helyzet…..egyik sem 100-as…!
    Fletó egy ciklust sem tudott végigvinni,megfúrta Medgyessyt,majd
    válságba vitte,eladósította az országot,Bajnai átvette az örökségét…majd lelépett!
    Geyza még ennyire se vitte,csupán a fórum fő munkatársa….de
    neki ennyi is bőven elég!
    Lehet,hogy nem rokona Gyurcsánynak,”csupán” hű tanítványa?!

  • Vona Gábor:
    A mai napon – a tegnapi választási eredmények fényében – ígéretemhez hűen benyújtottam a lemondásomat, amelyet a Jobbik elnöksége elfogadott.
    A közeljövőben a Jobbik tisztújító kongresszust fog összehívni, hogy új elnököt válasszon, a tisztújításon nem méretem meg magam.
    Egyúttal jeleztem az elnökség felé, hogy listás parlamenti mandátumomat nem fogom átvenni. A 2018-as választási eredményért a Jobbik miniszterelnök-jelöltjeként egyszemélyi felelősséget vállaltam. Mivel a választási győzelem nem valósult meg, tartottam a szavam. A Jobbik ma Magyarország második legerősebb pártja és az ellenzék egyedüli igazi ereje.
    Mindent meg fogok tenni azért, hogy ez a közösség a következő időszakban még erősebbé váljon, de 12 év után immáron nem elnökként. Nagyon köszönöm a több mint egymillió embernek, aki támogatta a pártunkat tegnap. Nekik ígérjük, hogy a Fidesz 2/3-a ellenére is folytatjuk küzdelmünket egy biztonságos, élhető, szabad és igazságos Magyarországért. A Jobbikra ezután is minden magyar ember számíthat, éljen bárhol a világban.
    Magyar szívvel, józan ésszel és tiszta kézzel.

  • Most olvasom, hogy a nekem rokonszenves balosok közül egy, Gőgös Zoltán sem veszi át a mandátumát a kudarc miatt.

  • NHC*
    2018 április 9
    2:38 du.

    És szerinted ez kiabánatot érdekel?
    Azt nem akarnád még itt elregélni hogy milyen volt az,
    amikor a kis Zavrizec ült a bilin és akkorát szart hogy
    összeszaladt az egész szomszédság megcsodálni?

    Mert ez biztosan óriási élmény a családnak, nade az egész kerületet ezzel terhelni ??!!

    *NHC = Neonáci Hitlerista Charlie

  • Orsós Elemér

    charlie
    2018 április 9
    2:49 du.
    Zoli urat én eddig jó parasztnak, de a családnevéhez hasonuló jellemünek tartottam, azt azonban nem gondoltam volna, hogy a pártjában akár egy ilyen igazi úriember is előfordulhat! 😀

  • Lalika

    Bocsánat a kérdésért, de Benned (és a többiekben, akik hasonlóan nyilatkoznak) még soha nem merült fel annak a lehetőségnek a halvány gyanúja sem, hogy esetleg netalán Ti jártok a rossz úton…
    ________________

    Most az egyszer válaszolok: NEM.
    Az ember ésszel él, és így tudja – de legalább is érzi – hogy mi a helyes.

    Az persze kérdés, hogy „mit akar a magyar nemzet”. Természetesen azt, amit a harsány propaganda belé ültet. Egyelőre sajnos csak fidesz propaganda van, minden más propaganda elenyésző.

    Együttérző szeretettel javaslom, ne légy magadra annyira büszke, mert nagy lesz a csalódásod…

  • És Marcsi barátnőmnek is ugyanezt:
    Együttérző szeretettel javaslom, ne légy magadra annyira büszke, mert nagy lesz a csalódásod… 🙂

  • Almási Alma 2018 április 10 5:01 de.

    „Most az egyszer válaszolok: NEM. Az ember ésszel él, és így tudja – de legalább is érzi – hogy mi a helyes.”
    Felsőbbrendűséged megnyilvánulása lenyűgöző. Még csak fel sem merül Benned annak a halvány lehetősége sem, hogy tévedhetsz. Irigylem ezt a hihetetlen magabiztosságot mely korai tinikre jellemző és tőlük elfogadható, de a Te korodban már talán párosulhatna egy kis alázatos szerénységgel, mert így ez önteltségnek tűnik.

    „Az persze kérdés, hogy “mit akar a magyar nemzet”. Természetesen azt, amit a harsány propaganda belé ültet. Egyelőre sajnos csak fidesz propaganda van, minden más propaganda elenyésző.”
    Ezt remélem csak önmegnyugtatásként írtad le, merthogy igazság tartalma nem sok van. Az elmúlt hónapokban nemcsak a nyomtatott és digitális magyar sajtó öntötte az ellenzéki propagandát, hanem a világ liberálisai egyesüljetek alapon működő propaganda gépezet kerekei megállás nélkül gyártották és szajkózták a hamisabbnál hamisabb mocskolódásaikat a Fidesz és a magyar kormány ellen. Hogy ennek a hatása miért pergett le az emberekről annak magyarázata az üzenetben keresendő.

    „ …javaslom, ne légy magadra annyira büszke…”
    Én nem magamra vagyok büszke, merthogy túl sok szerepem ebben a hihetetlen győzelemhez nem volt hiszen én is csak egy szavazati jogommal tudtam hozzájárulni, hanem a nemzeti összefogásra, amit egyedül a brüsszeli bürokrata gépezetnek lehet köszönni. Tehát hozsanna a megvásárolt tetveknek, amiért a magyarokat arra kényszerítették, hogy összefogjanak saját életterük megvédésére.

  • Geyza 2018 április 8 1:57 du.

    „Ahogy elnézem itt az évről évre megjelenő hőbörgéseidet”
    Javíthatatlan vagy kiskutyus. Csak csaholsz annélkül, hogy eljönnél a tükör elől.

    Na Isten áldjon, végeztem Veled! A továbbiakban nem vagyok hajlandó segíteni Neked a lap minőségének lerombolására tett erőfeszítéseidben.

  • Lalika
    2018 április 10
    8:50 de.

    Hehhhehehe te kis narancs-szín patkány.
    Most berágtál rám?
    DDDDDDD

  • Lalikácskácska
    2018 április 10
    8:46 de.

    „…Én nem magamra vagyok büszke…”

    Hát ne is legyél kardvitéz.
    Mert amit művelsz itt az egy köpedelem.

  • Almási Alma
    2018 április 10
    5:01 de.
    Nem tudom, mikor latod be vegul, hogy a kommunzmus eszme meghalt, kiverzett. A liberalizmus, mert ezt a nevet vette fel a kommunista helyett, az sem viragzik sok helyen. A magyarok, minden politikai iranyt vegigeltek es szenvedtek.
    A magyarok, magyarok akarnak maradni, kulfoldi befolyas nelkul, sajat erejukbol.Az Eu, aminek a vezatoi NEM megvalasztott emberek, nem tudjak befolyasolni egy reteget a magtaroknak. Jobban jarnanak a magyarok , ha kilepnenek abbol,ugy mint az angolok.

  • Kedves Figyelő, nincs igazad. Sem a „kommunizmust”, sem a „liberalizmust” illetően.

    A kommunizmus eszméje nagyon megváltozott, ez igaz, de a lényege, a vagyontalan emberek jogainak biztosítása a társadalmon belül, az ma is megvan, és FONTOS. A mi liberalizmusunk eredeti eszméje megint más, ez egy 120 éves MAGYAR eszme, amely a XIX. századi „Szabadelvű Párt” – Deák Ferenc, Andrássy Gyula, Tisza Kálmán – eszméje. Azt is érdemes megérteni, hogy a hajdani kommunista eszme HIÁNYZÓ láncszeme a szabad vállalkozás, amely a gazdasági eredményeket létrehozza, és amely sem Sztálin, sem Rákosi rendszerében nem volt benne – ezért is volt a kommunizmus alatt szegénység mindenütt – de Kádár már megpróbálta becsempészni hozzánk a Szovjet merevség háta mögött, szóval ez a szabad vállalkozás eszméje voltaképpen a liberalizmusból származik (érdekes, hogy Lenin is hasonlóképpen gondolta, csak a halála utáni hatalmi harcok sodorták el ezeket az eszméket). Ez így, együtt egy eléggé konzekvens államszervezési alapelv. Na persze nem Orbáné, mert ő csak egyszerűen lopni akar, amit én megértek. Ha teheti, miért ne?

  • Elnezest, kedves Alma, de Te tudhatnad, hogy a masik oldalon vagyok. A Kadar „joletre” tisztan emlekszem, t.i. akkor vett fel nyugat tamogatta a magyarokat es sikerult a kereskedelmet es a kufoldi kapcsolatokat elerni .Akkor Kadar Nyugatrol szep osszeeget kapott segitsegkent. Azzal mi lett?
    Azt ki lopta el? Orban meg sehol sem volt.
    A magyarok mindig igen gyorsak a vadaskodasban, mindig is ez volt. Mindenki lop> Mar irtam arrol, hogy a gyarban ahol dolgoztam a szaki hazaviie a szarszamait, hazai fusizasert.
    Az viszony NEM igaz, hogy a kommunista ideolagia igy mukodne! Eltem benne , tudom mit jelk;pez. T,i, az nem EGYENI erdekeket tamaogat, hanem az allami mommunista erdekekekt. Abban az idoben, mikor ” viragzott” Magayarorszagon az az eszme, csak az allami kassza gyarapodott, es a nep nyomorgott. A videknek volt a bEszolga;ltatasi torveny, a varosi ember nem TeremIetT EGYENI UZLETET, MUHELYT VAGY GYARAT, MERT AKKOT „iMEPERIALISTA KAPITALISTA” CIMET KAPTA ES ALLAMOSITOTTAK.

  • A liberalizmus, ami kicsit e,;lekeztet a kommuniszta rendszerre , sokat tanult a multbol. Ma az o beszedjuk alapjan, mindenki szabadon csoinal mindent, ami neki jolesik.
    Nem klassz? MInt a kapitalizmusban. Igen am, de megis feossza atarsadalmat bizonyos retegekre, amikrol az ujsk, a TV hirek is beszelnek .
    Peldaul a vallas, barmelyik, meg nincs tiltva, de bizonos modon megvan belyegezve,. Szeretett miniszterelnoke Kanadanakk, , kivetelt teesz a diakok nyari munkanak a megszerzesere. Ha ehy lanyrol kiderul, hogy abortuszt csinalt, mertnem kart gyereket, elonyben van a tobbi lannayl.
    Szerinted mi ez?

  • Magyarorszagon anno, hires volt egy bizonos reteg a Kadar korban, aminek a jelentosege az volt, hogy a lanyok abortuszt, azaz, mui abortuszt kaptak. Nem em;emlekeztet ez arra, hogy a kanadai politika, es filozofia koveti a regi Kadar rendszer gyakorlatat?

  • Geyza
    2018 április 7
    11:11 de.
    udvaroljon neked a svábhegyi betegszamár a reszelős nyelvével.Megkóstolhatod!üdvözletével.

  • Kedves Figyelő!
    Az én apám 1940-ben fogtechnikus-műhelyt nyitott, és azt 1963-ig fenntartotta. Igen, volt vele piszkálódás, ezért végül az orvosi egyetemen továbbtanult felnőtt fejjel, és utána vidékre ment SZTK fogorvosnak. Mivel emellett hivatalosan megtarthatta a fogtechnikusi tevékenységét is, utána is jól keresett.

    Nem tudom, mi a fene bajod van az abortusszal. Volt olyan idő is, (Ratkó korszak), amikor be volt tiltva az abortusz. Akkor képződött egy demográfiai csúcs, amely az ezredfordulón még megvolt az unokákban.
    Hogy valaki szül, vagy nem szül, az MAGÁNÜGY. Az abortusz ebből a szempontból csak kényelmi szempont, illetve segítség azoknak, akik nem elegendően iskolázottak. Védekezni pedig már a II. Világháború előtt is volt lehetőség terhesség ellen, méghozzá többféle. Szóval ez az egész az államnak is csak oktatás és felvilágosítás kérdése. Nem kellene mindent „rendeleti úton” az emberekre kényszeríteni…

  • tóth péter
    2018 április 11
    3:33 du.

    Mucus.
    Fordulj Marcsihoz.
    Az mégiscsak erkölcsösebb dolog
    Hogy veszi az ki magát itt nyalsz engem megállás nélkül

  • DÜGŐ-kém:a svábhegyi betegszamár a reszelős nyelvével
    Próbáld ki! Jót tenne neked!

  • EKKORA VÁLASZTÁSI GYŐZELMET utoljára HITLER ADOLF TUDHATOTT A MAGÁÉNAK 1933-BAN… Mostmár büszkén mondhatjuk, hogy végre elértük a német nép akkori szellemi színvonalát.

    Idézném itt ORBANINI és az ő nyomában, több kommenttársnak a „Márciusi 12 pontból” ellopott szlogenjét, hogyassszongya: csak attóó függg, hogy MIT AKAR A MAGYAR NEMZET ? ÉS KÉSZ.

    CSAK UGYANAZT AKARJA, AMIT A NÉMET AKARAT Hitler megválasztásával azon a végzetes januári, ill. márciusi napon. Azt amire a nemzetközi jobboldal azóta is, mint Hitler „jó oldalaként” büszkén szeret hivatkozni, hogy pl. gazdasági lépéseivel kihúzta a gazdasági válság méregfogát, s ezzel a német népet a gazdasági bajból… Eltekintve attól a mellékzöngétől, hogy mindjárt a kezdet kezdetén, még a gazdasági látszatok megjelenése előtt, százezreket záratott „átnevelő” ún. koncentrációs táborokba. Vagy azt, hogy a hosszúkések éjszakáján, mindjárt 1934-ben a saját – volt – bajtársaiból többezret végeztetett ki sőt SK is részt vett ebben az alapozó gyakorlatban… Sőt a legjobban azt szeretik kifelejteni pozitív kép kompozíciójukból, hogy a náci gazdasági csoda magyarázata mindössze a >gazdasági-hadipari komplexum< felélesztése az ő kancellári bűvészcilinderéből, aztán ennek minden addiginél magasabb szintre emelése. De még az általuk, a világ nyolcadik csodájaként emlegetett, keletre vezetett Autobahnok büszke csíkjai is katonai beruházások voltak… Ez az egész CSODA, főleg a demagógia és a propaganda diadalaként a Westerplatte-n ill. egy kis lengyel határváros Glewitz határkapuján vonult be a történelembe.

    A magyarok, amikor egy kísértetisen hasonló egyéniségű diktátort választottak, előtte igazán belepillanthattak volna a történelmi esettanulmányok tanulságainak leszűrése végett legalább a volt történelem könyveikbe.

    *

    Ui. Mellesleg ugyanígy Horthy admirális tanulságait is leszűrhették volna a latifundumok nagybirtokos politikusainak viselt alattom' galádságairól. Igaz, Orbanininál ez fordítva van, ő csak az utóbbi évtizedekben politikán felkapszkadott nagybirtokosa…

  • Dubois!
    5:03
    A német népet az ő szeretett Führere szintén nagyarányú megválasztására a Mein Kapfból magába szívott „bölcs tanulságok” ösztönözték… Hittek annak a megszállott agresszivitásában, és kész… A magyar nép pedig ? Az ebben, az ő „saját” nemzeti megszálottjában látja a jövője nagy zálogát, s hogy mi lesz eztán, az a jövő zenéje, csak úgy, mint anno a 33-as Németország választási tragédiájában.

    🙁