A magyar beteg

2018 április 9 7:15 de.149 hozzászólás

Magyarország arra szavazott vasárnap, hogy Semjén Zsolt a jövőben még többet vadászhasson Svédországban. És persze nemcsak ott, hanem bárhol, ahol kedve tartja, és nemcsak rénszarvasra, de ha úgy adódik, jegesmedvére is lőhessen. A magyar adófizetők, ahogyan eddig is, a jövőben is fizetik majd ezeket a drága kiruccanásokat.

Magyarország arra szavazott, hogy Kósa Lajos, akit most megint megválasztottak Debrecenben, ne csak egy csengeri háztartásbelinek mondott szélhámos/stróman ezerháromszázmilliárd forintját kezelje, hanem az ország más régióiból is találhasson olyan embereket, akik jó pénzért becsaphatják őt.

Magyarország arra szavazott, hogy Tiborcz István és a felesége tovább gazdagodjanak, Vajna Endinek is legyen mit a tejbe aprítania és Matolcsy Györgynek még a mostaninál is több, közpénzből támogatott unokatestvére legyen.

Magyarország ara szavazott, hogy a legfőbb ügyész a bűnt ne üldözze, hanem pártolja, az adófizetők pénzéből működtetett közmédia pedig a mi pénzünkön a mi képünkbe hazudjon.

Magyarország arra szavazott, hogy a Fidesz, és személy szerint Orbán Viktor védje meg őket a migránsoktól. Akiknek persze eszük ágában sincs idejönni, mert nem akarnak nálunk és velünk lakni. Nem akarják elvenni a munkánkat és a kultúránkat, nem kívánják meg az asszonyainkat, viszont igen alkalmasak arra, hogy nem létező mumusként félelmet keltsenek a magyarokban.

Mert aki fél, védelemért fordul ahhoz, akitől biztonságot remél. Ezt ismerte fel Orbán, aki az összes magyar politikus közül a legjobban ért a lebutított Magyarország nyelvén.

Ez a nyelv egy olyan Magyarországé, amelynek nem polgárai, hanem alattvalói vannak. Boldog és elégedett alattvalói, tegyük hozzá, mert úgy tartják, hogy egy jóságos uralkodót választottak a fejük fölé. Olyan királyt, aki mindig tudja, hogy mi a jó, és mi az, ami nem az. Hogy ki a jó polgár, családapa, dolgozó, hazafi.

És aki jó, annak megsimogatja a fejét, csökkenti a rezsijét, és ha még pacsit is ad, jutalomfalatokkal díjazza.

Ez a Magyarország most beteg. Méreg került a szervezetébe, és meg kell meggyógyítani. Minél előbb, mert ha a méreg a sokáig benne lappang, gyógyíthatatlanná válik.

Föld S. Péter

149 hozzászólás

  • A falvak röghöz kötött jobbágyai (közmunkások) szavaztak a Fideszre, akitől kapják a pénzt. Mert ezekben a falvakban helyi adóbevétel szinte semmi, sokan a házadót, vagy a kommunális adót se bírják befizetni.

    Tűzifát is a Fidesz (adófizetők) jóvoltából kaptak, és nem az ellenzéki pártoktól. A falvak lakossága legyőzte a fővárosi ellenzéket. Erről szól ez a történet.

    Olvassad:

    https://444.hu/2018/03/30/a-kiszolgaltatottsag-es-a-propaganda-letarolta-a-fidesznek-a-szegeny-videket

  • Tisztelt Földi Ur!

    Ma maga a Ludas Matyi az orszagban….Valoszinü meg a kadari korszakban jol keresett …..most a külföldön elö okos magyarok ( Kanadaban….)ujsagaban irt egy nagyon fontos cikket…… (vicc) Sajnos fogalma sincs mi megy Brüsselben talan egy forradalom segit ismet….a nep hülyitese sem segit az ujsagiroi oldalrol!!!!!

  • Mér mimegy ” Brüssel” -ben ?

    Migráncsok rohamozzák kivont karddal a piroslámpás negyedeket?

  • Drizari
    2018 április 9
    7:31 de.

    A vidéki bálozós középosztály is a fideszre szavaz, ezt se felejtsük el! Nekik mit üzent az ellenzék? A vidéki magyar az ellenzéknek:

    – ha középosztálybeli, akkor látens fasiszta, vezérimádó, antiszemita, gyűlölködő stb.
    – ha alóosztálybeli, akkor buta, analfabéta ingyenélő stb.

    Tudomásul kell venni, hogy vannak történelmi folyamatok, amiket az ellenzék se kerülhet meg. A polgárosodás nem úgy zajlik, hogy a pesti értelmiség kimásolja valami nyugati kézikönyvből!

    https://index.hu/tudomany/2018/03/26/az_orban-rendszer_mukodese_kovach_imre_interju/

  • Az ellenzéki pártok a fővárosban élve nem vették észre, hogy a falvak jobbágyainak semmit nem jelent Tiborcz és Mészáros, sem Kósa Lajos a pénzügyi manőverével, nem érdekli őket Semjén vadászata sem, mint ahogyan Rogán helikopterezése sem zavarja őket.

    Őket csak az zavarja, ha nem kapnak közmunkát a Fideszes vezetésű önkormányzatoktól. Mert pénzük nincs arra, hogy vonatozzanak vagy buszozzanak állásinterjúkra, vagy párnapos próbamunkákra, amit végül ki sem fizetnek nekik.

    Ők megvonják a vállukat is arra, ha nincs falujukban házi orvos, mert baj esetén se bírják kifizetni a szakorvoshoz utazás költségét. Vagy viszi őket a mentőautó, vagy meghalnak ahogyan az kijár nekik.

    Az egyszerű gondolkodásukkal csak annyit érzékelnek, hogy az ellenzéki pártok kiabálnak valamit, de a munkát és a segélyt azt a fideszes önkormányzatoktól kapják. A kis és közepes vidéki városok, ha jól viselkednek, még egy futballstadiont is kaphatnak, és dolgozhatnak az építésén.

  • A migransokat Orban Viktor/Vlagyimir Putyin/Recep Erdogan titkos megallapodasa zuditotta Europara!

    ORBAN VIKTOR EUROPA ELARULOJA, EGY TOMEGGYILKOS!

    hogy ki is Recep Erdogan?
    tessek elolvasni – itt van a magyar wikipedian – nem kell olyan messzire menni, idezem:

    „Recep Tayyip Erdoğan [Redzsep Tajjip Erdoan] iszlamista politikus, Törökország miniszterelnöke 2003 és 2014 között, valamint az Igazság és Fejlődés Pártja elnöke. 2014. augusztus 28-tól Törökország köztársasági elnöke.”

    Iszlamista politikus! Erti sok idiota, isten okre MÉLYMAGYAR??!!

    De nem, biztos hogy nem ertik, hiszen ha megertettek volna, akkor megszagattnak magukon a ruhat, es a porban csuszva esedeznenek bunbocsanatert!

    Recep Erdogan a MUSZLIM TESTVEREK SZOVETSEGENEK az alapitoja, aki sorban kirobbantotta a az arab tavasznak nevezett haborukat, azert hogy ujra FELELESZTHESSE a TOROK BIRODALMAT! Vissza szerezze a fenhatosagot a mediterranon, aztan majd Putyinnal egyutt megtamadhassak Europat, mostmar teljes sikerrel, nem ugy mint 500 evvelezelott.

    Amikor csak magyar foldig sikerult nekik jutni!

    MEGVESZEKEDETT ISTENBARMAI MINDENKI, AKI EZT A GYALAZATOS ARULAS SZOSZOLAJA – VALAMENNYIEN MEGVETEST ERDEMELNEK.

    NEM AKAROK SEMMI OLYAN VALASZT, EN OSZTOM AZ ESZT, EN NAGY OKOS VAGYOK, MEG MINEK KEPZELEM MAGAM!

    SEMMINEK SE KEPZELEM MAGAM, CSAK EGYSZERUEN TUDOM!
    MERT NEM KELL HOZZA OLYAN TUL SOK ESZ!
    OKE, LEHET, HOGY NEKEM KEVES VAN, DE AKIKNEK MEG ENNYI SINCS!

    VALLASHABORUKKA VALTOZTATTAK EUROPAT A XXI. SZAZADRA!

    PUTYIN-ORBAN-ERDOGAN

    OK ZUDITOTTAK EUROPARA AZ ISZLAM MIGRANSOKAT (kozel keletrol-afrikabol)

    SOTET, MELYMAGYAROK, A MAGYAROK ISTENE VERJEN MEG TITEKET!

    Hazaárulok!

  • Hazai Lampa!

    Nem kell uzenni senkinek semmit, ugysem hallajk meg!

    a videki kozeposztalynak tetszik a balozgatas, ha megteheti.

    es orban nem is igert mast – csak annyit mondott, hogy ez neki koszonheto.

    a muveletlen elesett tomegekhez pedig ugysem lehet maskent szolni, mint igergetni hetet-havat

    Orban ehelyett megremisztette oket, es innen megigerhette, hogy megvedi oket.

    Vedelmi Penz.
    don Carleoni is igy csinalta (Mossulini is – viktor peldakepe)

  • @ Föld S. Péter

    „Magyarország arra szavazott vasárnap, hogy Semjén Zsolt a jövőben még többet vadászhasson Svédországban.”

    Már ez az egy mondattal kiérdemelte, hogy a KMH publikálja a cikket. Mit ne mondjak, van még min elgondolkozni a szemellenzős bal-lib firkászoknak. Kár, hogy nem csak az idők szavát nem értik meg, de a nép hangját sem hallják. Csak a saját hozsannázásukkal vannak elfoglalva.

    Ön Tisztelt Földi Elvtárs a KMH legszégyenletesebb szerkesztőségi tagja, és a belső világa valószínüleg teljes összhangban van a külső megjelenésével.

    Nagy szerencsénk, hogy csak Kanadában van némi vízhangja az Ön „eszmeiségének”, idehaza, mint a tegnapi eredmények ékesen bizonyítják, nincs.

    Csak zárójelben jegyezném meg, hogy minden úri vadász kezeit csukló felett eltörném, és ez vonatkozik Semjén Zsoltra is.

  • Kalocsai Miklós

    hazai lámpa
    2018 április 9
    7:43 de.
    „…– ha középosztálybeli, akkor látens fasiszta, vezérimádó, antiszemita, gyűlölködő stb.
    – ha alóosztálybeli, akkor buta, analfabéta ingyenélő stb.”

    Látod, már megint megcsalt az emlékezeted, vagy rosszindulatúan rágalmazol! A fenti szöveget nem hallhattad baloldali politikustól!

    Nem a középosztálybeli a látens fasiszta, hanem Orbán rendszere! Nem a középosztálybeli az antiszemita, hanem Orbán, és Vona pártja! Nem a középosztálybeli a gyűlölködő, hanem Orbán politikája. Ezt a véleményt már nemcsak a demokratikus ellenzék mondja, de egyre több külföldi vélemény is megerősíti.

    A magyar embert dehonesztáló, becsmérlő véleményeket Lázár Jánostól, Orbán Viktortól, Kövér Lászlótól, Polt Pétertől, stb hallhattad! Csak a nagyágyúkat soroltam.

  • Mindig mindenki minden körülmények között a HITE által mutatott legjobbat/legkevésbé rosszat cselekszi.
    A „köz” hit pedig sok évszázad óta durván erős fizikai hatásokat is alkalmazva központilag formált.
    Úgy, h az újabb és újabb generációk már a családjukban is a szülőkbe manipuláltakat kapják.
    A nők munkába kényszerítése óta már a csecsemők szocializálása is egyre nagyobb részben központi direktívák szerint megy. Ehhez jött még a családokba telepített audiovizuális (TV) média hatás.
    Az így előkészítettek (bezombiztatottak) már precízen mozgathatók célirányos központi hatásokkal.
    Minden folyamatok, mindennek van idő szükséglete.
    Az ebből az állapotból való kiemelkedésnek is.
    A vezetőségünk sok „érvényes” szavazatot akart gyártatni. Sikeresen megtették.
    Jól működött a migra katasztrófával való riogatás is.
    Szerintem erősebben, mint szerették volna, de elsődleges szempont a szavazat gyártatás volt.
    Ez be is állította a végeredményt.
    Ez egyben azt is jelenti, h tévedtem a nagy koalícióban.

  • no balfekek!! egyetek meg amit foztetek!! ugye senkit se kenyszeritetttek erovel hogy ne arra szavazzzon akire nem akart??!!!!
    ne mutogassatok masokra!!
    a korabbi valasztasokon orban -(a „vezenylotabornok’-osdi idokbol..)-olyant mondott ami felett elsiklott a figyelem!!!!
    idezem szo szerint,;- „Orban,; vissza kell allitani a foldesuri es jobbagysagi viszonyt”!!!
    nnna!! MOST jon EZ!! beszitatok csunyaul ezuttal!!

  • Talán érdemes volna felkérni Kerekes Sándor urat, hogy mondjon véleményt a lezajlott Választásról. Indult, nyilván becseppent az események sűrűjébe, sokat tapasztalhatott…. s választ adhatna Földes úr felvetéseire, hogy 3 millió ember (közmunkás, migráns-fób, egyszerű állampolgár….) mitől tévedhetett meg ennyire. Azt magam sem értem igazából, hogy a DK fél százaléknak köszönhetően jutott be egyáltalában a Parlamentbe, s a kétfarku kutyák miként tudták lenullázni az igazi liberálisokat.

  • Jottem mulatni…:D

  • Gabriel
    2018 április 9
    8:15 de.

    Hazzay fontos ember(nek tarja önmagát)

  • Piroska:
    Mulassunk ketten DDDDDDD

  • adalbert george

    peti! te egy kimondhatatlan tanult szèl-hàmos vagy, valamint egy olyan muki aki csak kavarja a budoset,! mond el szepen feleto menyit utalt at neked , ahoz hogy masok hatsojaval-vel foglalkoz, sajnalom a tarsasag tobbi tagjat akik KMH-nak torzset kepezik , annak elenere , hogy mèg van ket – harom manus akiket,meg kene regulazni! na de ti tudjatok hogy ki menyit er!
    elnezest a sorokert !,de annyi badarsagot hordtok ossze, amire igy szuksegeltetik reagalni.
    R.D.ag;

  • Lalika
    2018 április 9
    8:19 de.

    Miért te szarházzy?
    Tán nem mondott igazat a cikk-író?
    Mit rikoltozol itt inkább kusshadj a sarokban.
    Ha nem vetted volna észre már rég vége a kampánynak.

  • Mindegy mit ir Fold S.Peter, nem szamit, a FIDESZ gyozott. Nyilvan jo dolog a szomszed portajan seperni, de inkabb azt ajanlom neki, hogy az ujsagiras helyett Kanada utjait menjen javitani, mert lehet ez sokkal hasznosabb dolog lesz Kanadanak mint az ujsagiras a kanadaihirlapban. Nos az utak javitasat Kanadaban tenyleg jo lenne elkezdeni, hogy ne legyen akkora baleset mint ket nappal ezelott. A hozzaszolok tobbsege is kivan egy kis kiigazitast. Ameddig az allami koltsegvetes , adok befizetesenek ujraelosztasat nem latja valaki tisztan (inkabb Drizari ur velemenyet nem is kozolnem le) ,mert szegyen ahogy vadaskodik, persze ebben a szennylapban mar mondegy ki mit szol hozza. Nem tud semmit es nem is ert semmihez. Jobbgy sor… meg kozmunkasok, talan ha on is kozmunkabol elne meg es nem irna ennyi badarsagot itt akkor nekunk sem kellene labrazassal kezdeni a napot. Szoval Fold S Ur szegyellem magam On helyett.

  • Gabriel
    2018 április 9
    8:06 de.

    A migransokat Orban Viktor/Vlagyimir Putyin/Recep Erdogan titkos megallapodasa zuditotta Europara!:::
    Ezt nemigen tiszta állapotban írtad le!
    Ha hajlandók volnátok megnézni a valóságot és azt elfogadni :::—- ilyen marhasággal nem járatnád lefelé irányba magadat.

  • Föld S. Péter
    Az igazán beteg Te vagy! Köpd ki a mérget minél előbb és gyógyulj meg.Ne írjál ilyen beteg gondolatokat,mert ilyenné fogsz válni: ….”gyógyíthatatlanná”…..
    Fel a fejjel ( a magyar egészségügy jól gyógyít üdvözletével

  • Gabriel
    2018 április 9
    8:06 de.
    Kimondottan szép amikor magatokról beszélsz!

    ……””””Hazaárulok!”””””….
    Üdvözléssel?

  • adalbert george
    2018 április 9
    9:17 de.

    Még mindig a Gyurcsány ?

  • HUNT*

    Tuggyuk.
    Most is a gaz „ámerikaiak” (szófordulat Á’la Toth) gázosítottak el egy csomó szerencsétlen szíriait.

    Talán ha néznéd a VALÓS híradásokat.

    Pl. ötéves forma kisgyerek fekszik a járdán hanyatt, keze-lába széjjel áll, feje féloldalt, arca megkékülve, nyelve kilóg.Mellette a fejkendős anyja zokog.
    Másik kisgyerek féltérden, még él.A kis feját hátrafeszíti, szemi düllednek,hajából víz csorog. Egy turbános mocskos orvosiköpenyes fazon valami sprayt adagol a kicsi szájába. Mellette a gyerek apja a kezét tördeli.
    Más emberek szintén térdre rogyva, előre tartott fejjel támaszkodnak, gázálarcosok pedig vödör vizekkel öntözik a hajukat.Hogy a por alakú méreg ne szálldosson ki belőle.

    De ugassál csak nyugodtan te érzéktelen náci disznó.

  • Gratulalok Peter!!

  • Kedves Geyza mindjart belecsapom azt a kancsal kepu alakodat azokkal a fogpiszkalo labaiddal a lecsoba! En Amerikaban nezem a tevet es Sziria vaolban artatlan gyerekeket oletet meg tegnap Al Aszad es noket mert nem tetszik a diktator kepe az ott eloknek. Te s menjel mar el dolgozni inkabb mint itt rntod a levegot es javittasd meg a computerodat, hogy olvashass normalis hireket. Oxigen palackbol lelegezteti a csoppseget! Lattal mar ilyet? Te vagy egy erzeketlen szemet diszno es nem Toth Peter.

  • Igen, ez a tipikus magyar ertelmezes es reagals a tortentekre.

    Mindenki aki nem ugy szavazott amint az elvtars parancsolta volna az „beteG”, „hulye”, „jobbagy”, „falusi-buta”, „haza-arulo”, „fasiszta berenc”, stb.stb.

    Az orszag szavazoinak oriasi tobbseg hatarozott a maguk belatasa alapjan.
    Barmifele kormanyfo Orban, de a lakossag inkabb marad vele mint valami megbizhatatlan „jobb” es „ball” szelszosegeseket bizott volna meg.
    Igen, demokracia, meg a sinylett es corrupt demokracia is lehetoseget adott a szavazoknak szabadon donteni sajat jovojuk remenyeben.

    A szelszosegesek nem nyujtottak semmi megbizhato es mukodheto lehetoseget nekik.

    Talan ideje a „piszkos pelenkajaikat” cserelni!
    (Idezve a fonokuk kedvenc kifejezeset.) !

    Tanuljanak a bukasuk okaibol, talan majd negy ev mulva felkotik a gatyaikat. Ha a leckebol tanulnak.

  • „Ez a Magyarország most beteg. Méreg került a szervezetébe, és meg kell meggyógyítani.”

    Ez igaz. A cikkiro elvtarsai tettek betegge, es most vegre gyogyitjak azt.
    A mereg pedig hat ugye a „haladokbol” all.

    ——————–

    Drizari,

    Ugy latom eldontotted magadban, hogy most mindenhol es allandoan azzal jaratod le magad es a tarsaidat, hogy bunkozod a videkieket, es butasagokat hazudozol valamifele tuzifakrol es munkakrol.
    De nehogy azt hidd, hogy le akarlak errol beszelni! Sot! Nyomasd csak, hiszen epp ezert nem nyertetek most sem, es az Isten ovja a magyarokat, hogy esetleg 4 ev mulva nyerjetek!

    Nehogy foglalkozz azzal amit a Hazai Lampa irt! Minel tobbet bunkozod az embereket annal kevesebben vesznek teged komolyan.

  • Fold S. Peter , kiment Magyarorszagrol, mert nem tudott itt boldogulni, kiment Kanadaba, hogy megtalalja az elete celjat, de ugy atszik angolul sem tud irni es igy tovabbra is a magyarokat feji a hulye cikkeivel. Ha ennyi gyulolet van Onben forditsa az arabok ellen, ne a magyarokat buzditsa erre a vilag masik vegerol.

  • Gabriel ennyi marhasagot , alapozatlan ragalmakat normals ember nem tud osszehordani.
    A wikipediat az egyetemeken betiltottak mar reges regen olvasni, vagyis akkor az On felsobb iskolai vegzettsege is kerdesesse valik szamomra, hogy egyaltalan az also tagozatbol tovabb jutott e? Ennyi baromsaggal meg Gyurcsany sem etette a magyar nepet

  • Gabriel,

    „A migransokat Orban Viktor/Vlagyimir Putyin/Recep Erdogan titkos megallapodasa zuditotta Europara!”

    Mielott ilyeneket irsz felebredsz teljesen az alvasi benulasodbol, vagy meg felalomban irod a hulyesegeket?

    „ORBAN VIKTOR EUROPA ELARULOJA, EGY TOMEGGYILKOS!”

    Igy kell ezt csinalni elvtarsak! Azzal kell megvadolni a gyulolt ellenseget, amit ti csinaltok.

    „hogy ki is Recep Erdogan? …
    Recep Erdogan a MUSZLIM TESTVEREK SZOVETSEGENEK az alapitoja …”

    Annyira buta vagy, hogy meg hazudni sem tudsz rendesen. Az iszlam testveriseg nevu gittegylet 1928-ban alapult nehany evvel azutan, hogy az Ataturk eltorolte a kalifatust. Ezt szerettek volna visszahozni (azota is).
    Namost, ha Erdogan elvtarsad 1928-ban legalabb 20 eves volt (hogy alapithasson barmit is) akkor ma 110. Szerinted kinez az Erdogan 110-nek, te kakadu?

    ” aki sorban kirobbantotta a az arab tavasznak nevezett haborukat, ”

    Ezt a korabbi amerikai elnok csinalta, akit szinten nagyra tartasz.

    „MEGVESZEKEDETT ISTENBARMAI MINDENKI, AKI EZT A GYALAZATOS ARULAS SZOSZOLAJA – VALAMENNYIEN MEGVETEST ERDEMELNEK.
    NEM AKAROK SEMMI OLYAN VALASZT, EN OSZTOM AZ ESZT, EN NAGY OKOS VAGYOK, MEG MINEK KEPZELEM MAGAM!”

    Ezek utan erre nincs is szukseg. Ajanlanam, hogy keresd fel surgosen a hozzad legkozelebbi dilihazat, ha pedig olyan nincs, a legkozelebbi korhaz zart osztalyat. Ha gyogyszereznek teged megnyugszol. Meggyogyulni nem fogsz, de legalabb nem teszel kart magadban.

  • Zetelaki Hunor

    Julius jobak
    2018 április 9
    12:33 du.
    Kedves Gyula, sajnos nem ment ki Magyarorszagbol, itt roncsa a levegot a Feszek clubbal srevizave szemben a harmadikon. A tobbit eltalaltad.

  • Nagy István 8:57, Kerekes mellett Szigetvári, Kalmár Szilárd, Hajdú Nóra, Kerék-Bárczy, Eörsi Mátyás nevét is érdemes megemlíteni, hisz ezeken az oldalakon sokat szerepelhettek.
    Közös bennük szerencsénkre a kirívó eredménytelenség.

  • bar-lev,

    „” idezem szo szerint,;- “Orban,; vissza kell allitani a foldesuri es jobbagysagi viszonyt”!!! „”

    Ha szabadna kerni, honnan szarmazik az idezet?
    Egy osnyilastol?

  • Gabriel
    2018 április 9
    8:06 de.
    — 2017. nyara
    http://kanadaihirlap.com/2017/06/13/orban-a-kerites-en-vagyok/

    „Miközben tudható, hogy több terror-felbujtó is hazánkon keresztül érkezett Európa nyugati felébe. Annak a miniszterelnöknek köszönhetően, aki 2015-ben gyűlöletplakátokkal seftelt az ide érkező menekültek regisztrációja, illetve megszűrése helyett. Majd ki tudja hány busszal szállították a ki tudja hány, ellenőrizetlen, bevándorlót az osztrák állam közelébe. Így aztán Orbán, mint morálisan mindenképpen áruló, nem igazán vethetne semmit az unió szemére. De ez aligha tartja vissza bármitől. Különösen a választásokhoz közeledve.

  • Gabriel, mivel én tisztelem azt a sok melót, amivel a beírásaidat létrehozod, ezért megkérlek, hogy meglepő információidat linkekkel támaszd már alá.

  • Julius jobak
    2018 április 9
    10:27 de.

    „Mindegy mit ir Fold S.Peter, nem szamit, a FIDESZ gyozott. ”

    Valóban?

    Nos. Kb. 8 millió magyarországi választópolgár van:
    A magyarországi választójogosultak száma a szavazóköri névjegyzék indulásának napján: 7 968 059 (http://www.valasztas.hu/)
    Nagyjából 70%-os részvétellel
    5577641 szavazatot jelent.
    67,34% -os országgyűlési arányhoz, arányos képviseltség mellett, 3.755.984 szavazatra lett volna szükség.

    A legfideszközelibb felmérések alapján sincs Orbánnak 2,5 millánál nagyobb valós támogatottsága.
    Ez azt jelenti, hogy a valós támogatottság 50%-ával összemérhető az, amit a választási rendszer manipuláltsága, ha tetszik, a rendszerszintű csalások biztosítanak a Fidesznek.

  • Orbánék csaltak!

    Orbánék igy nem nyerhettek!

    Orbánék illegitimek!

    Az ellenzék annyiban felelös, h belementek orbán játékszabályai szerinti egyenlötlen megmérettetésbe!
    És az már bün, ha továbbra is hajlandoak a szerint továbbmenni, és, ha bárkit hitegetnének azzal, h igy van esély!

    Orbánékat Demokratikusan nem lehet eltakaritani!

    E szerint kötelessége mindenkinek eljárni!

  • Romániai hullák szavazatával 3 mandátummal is gazdagodhatott orbán diktaturája!
    Romániába és Ukrajnába a fideszirodába küldték a szavazolapokat, és általában nem is látták a szavazok a szavazolapjaikat!
    Viszont lakosságcsere történt! A magyar 800ezer – orbáni emigránsok helyett (akik szavazását szinte ellehetetlenitették), adminisztrativan többszázezer ukránn és románmagyart telepitettek be, többnyire 20-50 nm-es faházakba bejelentve 100-150-esével!

    Szerintem könnyen eldönthetö a kérdés!

    Ha nemcsalt, nemlopott éljen, ha csalt, lopott, akkor vessék a népközé!
    Ha nemcsalt, nemlopott, akkor nyugodtan kisétálhatna, akár éjszaka egy sötét utcába is….

  • Kisebb településeken a fideszes vezetés zsarolással láncszavazára kényszeritették a szavazokat!

    Ukrajnában börtönnel jutalmazando köztörvényes büncselekmény a kettösállampolgárság!
    Tehát többszázezer csalo, köztörvényes bünözö szavazatával érte el orbán az adott eredményt?

    A választási csalások kivizsgálása érdekében meg kell keresni az ukrán hatoságot, h a magyar hatosággal egyeztesse, kontrollálja az egyének állampolgárságát?

    A törvényesség érdekében ez hivatalbol is kötelesség lenne?

  • A szavazobizottságok listáján szerepelnek a nevek, cimek. Azok ellenörzésével látszik, h fiktiv lakcimen lettek-e romániaiak és ukrajnaiak szavaztatva, ill. Ukrán-magyar kettösállampolgárok ellenörizhetöek?

  • Julius jobak
    2018 április 9
    12:09 du.
    Na látod Géza !

    Geyza
    2018 április 9
    11:11 de.
    A hazug kutyát hamarabb utol érni,mint a sánta embert!
    De Te folyamatosan hazudol ,kisnyilas -kommunista múltad le akarod tagadni,pedig az is te vagy.Egy vagdalkozó misszionárius.
    Nahát akkor számolgassál,mert Viktor kibukott!,mármint Szigetvári! A politikát is abba hagyja! Na ehhez mit szólsz?Egyedül gyuriferi nem mondott le ?
    számolgass!!
    üdvözletével

  • Geyza 2018 április 9 9:18 de.

    „Tán nem mondott igazat a cikk-író?”
    Nem de Te ezt soha nem fogod megérteni mert a szellemi képességed nem teszi ezt lehetővé.

    „Ha nem vetted volna észre már rég vége a kampánynak.”
    Tényleg? Akkor minek pattogsz mint egy gumiladba?

  • Kedves normálisak!

    Hát amíg az ellenzék fülét farkát behúzta,véletlenül… önkritikát gyakorolt,mindezt a tőle szokatlan jó modorban,addig
    az itteni fanatikus,bunkó elvtársaknál semmi sem változott,ők még
    négy évig kitartanak,hadakoznak…!(Volt aki már bedilizett,és van aki csak ezután fog)!
    Hát ez van!

  • Van itt egy fan-fan,akit nem is érdemes olvasni,mert értelmetlen zagyvaságokat vet papírra

  • Amúgy vadászni ,ugye nem tilos,pláne,hogy az ellenzék egymásra is
    vadászott,na ki is lőttek többeket…!
    Gratulálok!

  • Gabriel 2018 április 9 8:06 de

    Azt becsülöm benned, hogy nem rejted véka alá, hogy a választás elvesztése magával rántotta az eszedet is. Mindenesetre magasan felül múltad önmagad eddigi idiotizmusát, és javaslom, hogy keress sürgős orvosi segítséget mielőtt szívinfartust kapnál.

  • Andrew_s Erre szoktak mondani „a kutya ugat a karavan halad”. FIDESZ nyert akarmivel ervel is Ok a gyoztesek. Akarki megvaltoztathatja a szandekat az utolso pillanatban, hogy kire fog szavazni.

  • charlie,

    olvasom, Vona Gábor visszavonul. Szóval legyőzte Orbán. Ezzel a Jobbiknak vége van, mint a sétabotnak.

  • Julius jobak
    2018 április 9
    12:09 du.

    HE ??!

  • Orbanfun:

    Mondják hogy jöttek szépszámmal lengyelek is, aztán tört magyarséggal kétdezték hogy mit is kell csinálni ?

  • Zetelaki Hunor
    2018 április 9
    12:55 du.

    Há látod waze az a nyamvatt fészekklubb.
    Te is oda jársz szellemi betevőért?
    Csakmerhogy jól ismered a környéket.

  • Hát Orbaanfan a hasonlók közül….a leginkább „klinikai eset”….sűrgős gyógykezelésre szorul……
    Amíg az ellenzék próbált csalni (bizonyítottan!!!egyik szavazókörzetben kihúzták vissza nem lépő fideszes képviselő jelölt nevét,amit a szavazók jelentettek,leállt egy időre a szavazás,igyekeztek kicserélni a manipulált íveket,lehetőség szerint és jelentették a rendőrségnek!!!)
    Volt olyan elmebeteg aki a szavazóhelyiségben(!!!)a baloldal mellett próbált agitálni…szerencsére eltávolították!….
    Amúgy a Fidesznek nem volt szüksége csalásra,nincsenek rászorulva,meg ugye a régebbi választásokon kiderült,hogy cigányokat próbáltak megvenni…..amit pontosan egy cigány „beszervezett” leplezett le,nyilvánosan,TV-ben egyenes adásban…!
    Na ezek után nem kellene idétlenül,feleslegesen őrjöngeni,valótlanul rágalmazni,helyette orvoshoz kellene fordulni,de sürgősen!

  • Andrew_s

    Nem történt semmi, maradt minden a régiben, csak „kampány” címszó alatt eltapsoltak az adófizetők pénzéből valami 870 milliárdot FIDESZ „választási” propagandára.

    Vagyis valakik ismétcsak kuvvául jóljártak oszt jónapot.

    Közben meg egy kisebb nyavajával is kórházba kerülni életveszélyt jelent.

  • Egyébként Földesnek abban igaza van,hogy sok a „magyar beteg”
    különösen a baloldalon,ami ha még gonoszsággal,hazugsággal is párosul az már tényleg sürgős intézkedést igényel…..!

  • Lalika
    2018 április 9
    2:43 du.

    Hát ha neked az „pattogás” hogy megvilágítom mekkora egy idióta is vagy te.

    Még mindig kampányolsz.
    Mondjuk..nem szokatlan a dolog.
    Az elmúlt nyolc év a folyamatos kampányolásotoktól visszhangzott.

    Amugy meg ne sipákolj folyton.
    Ha férfi vagy, légy férfi.
    Te kis kardvitéz hehe

    https://kephost.com/image/JbWX

  • Drizari
    2018 április 9
    3:02 du.

    ÁÁááá gyön helyébe három.
    Itt van minnyá a mi neonáci Csárlink.
    Majd ő beugrik ügyvezetőnek arra a kis időre,
    míg meg nem lesz nekik a két hete megálmodott 75 %

  • Orsós Elemér

    Drizari
    2018 április 9
    3:02 du.
    Azt csak szeretnéd, de a Jobbiknak nem olyan lipótmezei teljhatalmú vezetése van mint a Fidesznek és a DK-nak!

  • Hat nem megprofetaltam elore, hogy ez lesz a vege? Arra gondolok, hogy lesz itt minden a „haladok” reszerol, csak onkritika nem. Most mar hibas a valasztasi kerulet – ami halado nyelven azt jelenti, hogy ha a szavazoj 100%-a is szavazott volna a DK-ra, akkor is a Zorban nyert volna.

    Na meg vannak megfelemlitesek, lengyelek, csalas…. mi lesz meg? Nem lenne praktikusabb ram hallgatnotok, es elkezdeni hihetoen hazudozni. Ha csak egyik partocskatok vezere hazudta volna azt, hogy marad a kerites, most valoszinu nem az Orban nyert volna.
    De ti diktatoroztok, fasisztaztok, es mas hulyesegeket hazudoztok, amit barki le tud ellenorizni.

    Ugyanakkor jobb is igy.

  • A magyar társadalom többségének – “kereszténynemzeti” és “liberális” beállítottságúak egyaránt – nem kell demokrácia és zsigerből elutasítja a demokrácia egyik legfontosabb alapvetését, miszerint minden embertársunk egyenlőnek született, egyikünk élete sem ér többet vagy kevesebbet a másikénál. Tehát egy különösen sötét idegengyűlölő kampány nem csoda ha termékeny talajra hull. Amúgy liberális beállíottságú középosztálybeli értelmiségi körökben is visszhangoznak – ha nem is az eredeti közönséges stílusban – az arab-muszlim ellenes előítéletek, az “orientális” népek alsóbbrendűségét hirdető kolonialista szemléletű nézetek. A magyar Európa egyik legreakciósabb, legzártabb, legmerevebb – szinte kasztos – osztály választóvonalakkal megosztott társadalma, ahol az ember születése, kapcsolati hálója a leginkább determináló faktora a társadalomban elfoglalt helyének. Egyébként az elmúlt harminc év tudatos politikájának köszönhetően, az “elmúlt nyolc év” “csak” az ezen társadalmi viszonyoknak ( lényegében “szociális apartheidnek”, illetve a mélyszegénység etnicizálása folytán “igazi” apartheid is ) megfelelő politikai berendezkedést hozta létre, amely a “22-es csapdájának” logikája alapján csak még inkább konzerválni fogja ezen viszonyokat. Nem is hinném, hogy az elempé, momentum, déká, együtt, külön stb. pesti, budai közép/felsőközéposztálybeli híveit különösen bántaná mindez; csak álnaivan csodálkoznak, hogy Hunniában miért nem élnek egy “hegyeshalmon-túli” jellegű országban…

  • Elvira bácsi

    Kár, hogy Trianon idején nem vitték el a maradékot is ebből a kurvinger országból. Mert életképtelen, piszok buta és jobb lenne mindenki számára, ha végleg lehúzná a redőnyt!

  • Nyuszika:
    Hát Veled meg milett?
    Deltaszárnyat növesztettél?

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 április 9
    3:17 du.
    Kedves Geyza, és szerinted van olyan hiszékeny szavazat számláló, aki elhiszi Witoldar Zbrdkyewkynek, hogy ő igenis egy Budapest XXV. kerület Zmrzlna boulward 8. szám alatt lakó echte magyar állampolgár?

  • Na tényleg sok a magyar beteg,vannak köztük tisztességesek,akik nem tehetnek róla(nekem is sajnos több komoly egészségügyi problémám van,amivel nem vagyok egyedül..)de agyban ugye normális vagyok és a többség is,(!!!!)ami itt nem mindenkiről mondható el
    sajnos…..!Ők maguk bizonyítják be!!!!!

  • Elvira bácsi:

    Csak várd ki a végét.
    Mert ha így megy tovább…
    A NATO fontosabb tanácskozásaira
    már nem se sem engedik a magyar vitézurakat.

    Csak miheztartás végett:

    Románia 400 milliárd Forintnyi Eurót költött a LEHETŐ LEGMODERNEBB USA légvédelmi rakéta-rendszerre.
    (Ettől egyból csókosok lettek a Fehér Házban)

    Ugyanakkor a dicső Hunnia 417 milliárd Forintot költött stadion építésre és látvány-sport-fejlesztésre.

    De legyünk igazságosak:
    Történt azért katonai jellegű beruházás is, megnyilt a felújított Nemzeti Lovarda :

    https://24.hu/sport/2018/02/24/felavattak-a-felujitott-nemzeti-lovardat/

  • Orsós Elemér
    2018 április 9
    4:10 du.

    Olyant én nem írtam le hogy el is hiszi…

    Nem hinni kő hanem cselekedni.

    Aztán majd jönnek az ügyvédek és elintézik.

    Ha meg nem, lesz rá visszamenőleges törvény.

    Oszt jónapot.

  • Megirtam, hogy nem lesz konnyen emesztheto a 2018 április 9 8:06 de. bejegyzesem.

    Nem is annak szantam, meg kevesbe vitanak.
    Elegge „nagykepuen” hangzik, de kijelentesnek szantam.
    Aki akarja, jegyezze fel, es amikor az ido eljon emlekezzen vissza rá.

    Nyilvan csak az, aki tuleli.
    Vannak kozottunk nehanyan, akik mar koruk miatt nem fogjak megélni, de a tobbiek emlekezni fognak rá, amikor majd eljon a napja.

    Aki akarja, konyvelje el nyugodtan, hogy be kell vennem a gyogyszerem, semmi baj, a bejegyzesem nem hozzajuk szolt.
    A szeles uton sokan jarnak, a keskenyet kevesen valasztjak.

    Vitaba nem kell velem szallni. Amit mondtam, azt nem is internetes cikkekbol ollozgattam ossze, sem a Nemzeti tv-csatornakbol es meg nem is az ATV-bol, nincs ertelme idezgetni sehonnan. Meg raadasul akkor mirol is vitaznank, a masok velemenyeirol? Eleg hulye felvetes.

    Az Erdogan ismertetoben is pont azert citaltam a wikipediat, hogy meg nagyon mesze se kelljen menni, még ottan is azzal inditanak, hogy „Iszlamista Allam” ujraepitoje.
    Pontosan az Ataturk szellemeben, az Iszlam Testvireseg szellemeben. (Orban megkoszruzta Ataturk – a nepirto emlekmuvet)

    Erdogan mar be is allt a nepirtok soraba.
    Tenyek.
    Termeszetesen, csak azok szamara, akik elott az igazsag nincs elrejtve.

    Lehet, hogy nehez felfogni, de en nem gyuloletbol szoltam, hanem figyelmeztetesbol. A tenyek ettol tenyek maradnak.
    Nyilvan csak azokhoz, akiknek van fule hozza.
    Mindenkinek jó szerencset – kinek igy, kinek ugy, de ne feldjetek, mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa.

    Es ha valaki tenni akar megis egy probat, ugy is hogy amugy megkattantnak tart, valaszolhat arra hogy hogyan hivtak a magyarokat az ókorban – ha ugy jobban tetszik, hol volt és hogy neveztek az okori magyar hazat, es mi volt a fovarosa?
    Egyszeru a kerdes nem? Aki valaszolni tud rá, arrol tudni fogom, hogy van hallasa, látasa.

    Lehet nem nyilvanosan is, e-mailben – [email protected]
    Kemeny szavak, nem? Kiallok ertuk – mert mi más tehetnek ha kimondtam, mint hogy bevallaljam?

  • Különben meg mindenki olyannak a pofájáról kéne hogy süljön a bőr, akik tudatosan félrevezetve a változást akarók tömegeit, demokráciát és szabad parlamenti választásosat játszanak egy egyre fagyosabbá váló diktatúrában. Ahol a hatalmon lévő párt a szavazatok kevesebb mint felével kétharmados többséget szerez, miután a saját maga javára torzította a szavazatok mandátumokra váltásának szisztémáját, „mellesleg” kezében a választási bizottság https://index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/04/07/momentum_nvb_partatlansag/, az „igazságszolgáltatás” amelyek keretén belül nyilván pártatlan, transzparens módon kivizsgálható bármilyen visszaélés… … egyszóval választást rendezni egy a hatalmi ágak szétválasztását már 7-8 éve felszámolt rezsimben. Elmehetnek a rezsim „ellenzéknek” nevezett, kitartott, utolsó rongy kollaboránsai is a 3.14-csába, illetve ha egyszer bukik ez a rezsim ( ki tudja még mennyi rombolást, akár az ország EU-ból való kivezetését, még a mai viszonyokhoz képest is nagyobb nyomort, gazdasági összeomlást, akár véres elnyomást követően ) , bűnrészességük miatt szintén felelősségre vonandók lesznek.

  • Geyza
    2018 április 9
    4:07 du.

    „Nyuszika:
    Hát Veled meg milett?
    Deltaszárnyat növesztettél?”

    Szia!
    Hááát majdnem ( bár lehet, hogy inkább kockásfülű-propeller még jobb lenne, he-he )…

    Igazándiból az a helyzet, hogy még a legreménytelenebb helyzetben, a legnagyobb ellenszélben se lenne szabad feladni a harcot:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Democratic_Army_of_Greece

  • Nyuszika :
    Nem rossz hagyományok DD

  • Geyza
    2018 április 9
    4:17 du.

    A kelet-közép európai országok ha hagyják nagyhatalmak általi felfegyverzésüket és egymás ellen ugrasztásukat, azzal egész egyszerűen öngyilkos módon a kútba ugranak. A második világháború utáni „európai project” csúfos bukása is lenne, de ez már az orbanisztáni kis neofasiszta, reakciós ( ez utóbbi jelzővel a – prekárius milliókhoz képest – relatíve felsőbb osztálystátuszát konzerválni akaró, emiatt valódi szociális progressziót legfeljebb szavakban támogató, főként fővárosi középosztálybeli rétegek által támogatott „liberális” oldalt is jellemzem ) mocskon túlmutat.

  • Geyza
    2018 április 9
    11:11 de.
    Az informaciod valahogy @mashonnan@ jonnek. A sziriaiak maguk nnyomtak a gazar a lakossagra. Amerikaiaknak ez nem szokasa. Assad elvtrs, meg minig rejtelyes maga gazosiatotta el a lakossagot, hogy ugy nezzen ki, minthaa ameikaiak csina;ltak volna. Az igaz, hogy ok is es Canadaiak is ott vannak es harcolnak Assad ellen. Nem ertem azt a az embert nem oli meg a lakossaga.

  • Gabriel,

    Eddig is tudtam, hogy nagy bajok vannak nalad vallon felul, de most, hogy igy paradeztatod az agybajodat, rajottem, hogy menthetetlen vagy.

    Hogy mikepp jon ide a szeles ut es keskeny ut azt gondolom a sleep paralysis-ed soran sem erted, de az hagyjan is.

    Hogy osszekevered az muszlim testveriseget azzal, hogy az Erdogan vissza akarja allitani Torokorszagban az iszlamot se semmi, jol mutatja milyen az ertelmezo kepesseged. De hogy az Ataturkot es Erdogant valaki egyformanak vegye, ahhoz mar az alapveto ismeretek hianya kell, es egy olyan okoskodo marha, aki tudas hianyaban sem fel baromsagokat osszehordani.
    Konyorgom, pont az Ataturk mondta fel a Kalifatust es vezetett be egy olyan iszlamot, ami nyomaiban sem emlekeztet az eredetire, eltorolve a legvadabb baromsagokat. Az Erdogan az ellenkezojet csinalja te szerencsetlen.
    Mindent oszekeversz.
    Es meg azt varod el, hogy a hatokor velemenyedet elfogadjuk Magyarorszagot illetoen is.

  • Julius jobak
    2018 április 9
    2:57 du.

    A karaván tényleg halad. De momentán a polgárháború felé.

    Másrészt bárki megváltoztathatja a véleményét. Ettől még a szavazatok száma egy nulla összegű játék.

  • Geyza
    2018 április 9
    5:08 du.

    Ugye…?

  • Az eddigi termes:

    Megfelemlites,
    Csalas,
    Romanok, ukranok, lengyelek, hullak,
    Buta videki jobbagyok,
    Gonoszak a valasztokorzetek,
    A 70% 67,34 %-a nem 3,771 millio hanem kevesebb mint 2,5 millio
    Neofasiszta,
    Fasiszta,
    Neonaci,
    Naci,
    Nyilas,
    Feudalista,
    Dzsentri-vilag,
    Rezsim,
    Diktatura,
    Reakcios,
    Apartheid,
    Kaszt-rendszer,
    Rasszista,
    Idegengyulolo,
    Igazsagszolgatas nincs,
    Atvilagithatosag nincs.

    Ezek kozul tobb ellentmond egymasnak, de ettol fuggetlenul ti egyetertetek „haladok”.
    De a legszebb az egeszben hogy mindez ures vadaskodas, semmi bizonyitek nincs rajuk adva.

    Gratulalok „haladotarsak”!!!

  • Szikszai:-)))
    Gabriel tenyleg elmebajos:-))) Miyen magasztosan predikal es probalja megetetni velunk a sajat „kijelenteset”. Ha ezt a kutya megenne amit osszahadovalt nekunk , megveszne tole. Gratulalok az erveleshez.

  • Julius jobak,

    „” Miyen magasztosan predikal es probalja megetetni velunk a sajat “kijelenteset”. Ha ezt a kutya megenne amit osszahadovalt nekunk , megveszne tole „”

    Ha jol ertettem az egyik hozzaszolasabol, Braziliaban el. Talan megartott neki egy Europaban ismeretlen bakterium, vagy virus.

  • Elvira bácsi 2018 április 9 4:05 du.

    „Kár, hogy Trianon idején nem vitték el a maradékot is ebből a kurvinger országból. Mert életképtelen, piszok buta és jobb lenne mindenki számára, ha végleg lehúzná a redőnyt!”
    Ezzel tulajdonképpen azt fejezted ki, hogy egy piszok buta ember vagy, aki nem igazán érdemli meg, hogy a magyar nyelvet használja. Te egy mocskos szemét gazember vagy akit a föld felszínéről is el kellene takarítani.

  • Gabriel 2018 április 9 4:44 du.

    „Megirtam, hogy nem lesz konnyen emesztheto a 2018 április 9 8:06 de. bejegyzesem. Nem is annak szantam, meg kevesbe vitanak. Elegge “nagykepuen” hangzik, de kijelentesnek szantam.”

    Egy frászt, dehogy hangzik nagyképűnek kedves Napóleon Úr! Már várják a diliház zárt osztályán, hogy az elmaradt gyógyszereit beadhassák. Mindössze a valós éned bújt elő. Egyszerűen csak felsőfokú idióta vagy aki cezaromániában szenved, nem kicsit de nagyon.

  • Lalika,

    „Ezzel tulajdonképpen azt fejezted ki, hogy egy piszok buta ember vagy, aki nem igazán érdemli meg, hogy a magyar nyelvet használja.”

    Kepzeld el mi lesz Magyarorszagbol, amikor majd megint ok nyerik a valasztast!

    Ugyanakkor nagyon is jo, hogy ezeket az oszinte gondolataikat megosszak veletek (magyarorszagi magyarokra gondolok elsosorban) mert ezt 4 ev mulva megint elo lehet huzni a fiokbol.

  • Gratulalok Lalika! Nekem is ez a velemenyem! Elvira bacsi szenilis…
    Is.

  • szikszai zsidovadasz testver!! kitartas…
    Orban parlament elottti-(kossuyh ter)- elmondott valasztassi beszedebol hangzott el az ominozus mondat!!
    jaaaaaa hogy te a seggnyaloja ataludtad a fuhrered ugatasat? az a tebajod!!
    ugyan ezen kampanyolas alatt nyilatkozta-(orszagjaro alatt)-gyorben a kisalfold c cajtung-nak,;- „Orban,;-a vilagtortenelembol az en legnagyobb peldakepem benito musssolini”!!!
    nyilas pediglen az anyad,-(te meg egy nyuves fotelnaci)- aki a szena teri nyilashaz besugo spiclije volt 44 novembereben!!!

  • Lalika
    2018 április 9
    11:12 du.

    heheheehe
    már remeg az idiótája
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Julius jobak
    2018 április 9
    11:27 du.

    A horthysták, nácik és félnácik
    veregetik egymás vállát.Ez így helyes.Összetartás urak !!

  • Szikszai!

    Gratulálok,nagyon szellemes vagy,jó a humorod..!

  • Szikszai!

    Azt is magyarázd el a kötözködőknek,ha lehet(??),hogy a külföldi megfigyelők(EBESZ)is
    elismerték,hogy a választás szabályos volt,a Bizottság jól végezte a munkáját!Gratuláltak!
    Egyébként a 2/3-os győzelem anélkül született,hogy a külföldi szavazatok még nem érkeztek be!!!!!Ezen talán a kinti magyarokat ócsárló Gyurcsánynak is el kellene gondolkozni egy „józan” percében….!

  • tóth péter
    2018 április 9
    2:27 du.

    Mit hőbörögsz te kis büdös-náci.
    Menj és nyalj be valami narancsosnak
    vagy árpádsávosnak.Ott a helyed szépöcsém.
    Arccal a szőrös seggben.Vagy előtte DDDDDDDDDDDDD

    https://www.kephost.com/image/JbLB

  • Figyelő:
    Neked megmagyarázom,
    a láthatólag idióta Jobaknak nem.

    Tehát,a gaz” Ámerika”(HUNT*szóhasználatával írva) kérdés:

    Azért ismerhetnél már annyira engem igy kb hét év után,
    hogy meglásd szavaimba az iróniát.

    Arra írtam fennti bejegyzésemet hogy ez a büdösnáci HUNT*
    próbálta azt terjeszteni itt hogy az USA tehet a Szíriában történttörtént rémségekről .

    Most, Trump , (nagyon helyesen) bejelentette hogy ezt az újabb népirtást nem fogja tétlenül nézni.

    Figyelő !
    Meg kell tudni érteni a dolgok mozgató-rugóit.
    A ruszkiknak igen jól jött hogy zűrzavart,humanitárius katasztrófát idéztek elő Szíriában meg ahol csak lehet.
    A menekültek, akik érthető okoknál fogva elárasztják a fél világot, aranyat érnek Putyinnak.
    Mert úgy gondolják hogy ennek a kapcsán FEL LAZÍTHATJÁK az Európai Únió egységét.

    Figyelő:
    Az Orosz Titkosszolgálatnak van Szentpétervárott egy jókora intézménye, ahol angolul kiválóan beszélő ágensek ELÁRASZTJÁK az egész Facebook-ot meg Youtubet hamis hírekkel.

    Ha beütsz egy keresést pl. a svéd helyzettel kapcsolatban, egy darab svéd nyelvű infó nem jön fel, csakis angolnyelvű rémhírek.

    Ezt az intézményt jól ismerik már az USA-ban, csak mint ” troll-gyárat” aposztrofálják.

    Most Trump kezdi végre valahára felvenni a kesztyűt a mostanra már mindent eluraló és undorítóan agresszív orosz internetes „hadviselés” ellen.

    Amit nagyon helyeslek.

    GOOD BLESS TO AMERIKA
    GOOD BLESS TO ISRAEL

  • Figyelő:

    Olvasd el alaposan mit írt ez a köpedelem Tóth:

    tóth péter
    2018 április 9
    10:37 de.

    Gabriel
    2018 április 9
    8:06 de.

    A migransokat Orban Viktor/Vlagyimir Putyin/Recep Erdogan titkos megallapodasa zuditotta Europara!:::
    Ezt nemigen tiszta állapotban írtad le!
    Ha hajlandók volnátok megnézni a valóságot és azt elfogadni :::—- ilyen marhasággal nem járatnád lefelé irányba magadat.

    Figyelő:
    ezt arra reagálta a köpedelem Tóth, hogy Gabriel ezt írta:
    (és amilyen egy primkó állat ez a köpedelem Tóth, még idézőjel közé sem tette Gabriel véleményét.)

    Gabriel
    2018 április 9
    8:06 de.

    Nézzed vissza.
    Kedves Figyelő:
    Elismerem néha kissé előreszaladok, és nem magyarázom meg egyes baírásaimat alaposabban.
    Sajna az irásban történő kommunikáció sok félreértésre adhat okot.

    De azért ismerhetnél már annyira…

  • Orsós Elemér

    Elvira bácsi 2018 április 9 4:05 du.

    „Kár, hogy Trianon idején nem vitték el a maradékot is ebből a kurvinger országból. Mert életképtelen, piszok buta és jobb lenne mindenki számára, ha végleg lehúzná a redőnyt!”

    Elég lett volna, ha csak te és a hozzád hasonlókat lapátolták volna át a határ másik oldalára, garantáltam szétzüllesztettétek volna a művelt nyugat bilógiai fegyvereként alkalmazott Kisantantot!

  • Jobak
    bajok mutatkoznak a szövegértésed körül.
    a HUNT* pontosan arra célzott hogy NEM a ruszkik meg Erdogan a felelősek a szíriai népirtásért, hanem valaki más. Naés ki lehet az a más?

    NA KI TE SEGGFEJ ?

    Idióta vagy fiam, leülhetsz.
    Egyél lecsót.

  • Lalika
    2018 április 9
    8:19 de.

    Szteem teljesen igaza van Föld S Péternek.

    De TE kis kardvitézem harcojjá’ csak tovább

    https://kephost.com/image/JbWX

    Jól áll neked szarházi DDDDDDDDDDDDDD

  • Szikszai ,
    Talan csak annyit tennek hozza a Torokorszagrol
    szolo vitahoz {vilagos,hogy Ataturk pontosan
    a demokratikus Torokorszagert harcolt,mig az
    uj „szultan” Erdogan-nem felejtheti a „dicso”
    Ottoman Imperiat- melynek az Elso Vilaghaboru
    szovetsegesei vetettek vegett.
    A volt torok elnok, Suleyman Demirel,(1993-2000}
    aki jol ismerte a terseget,jellemzo mondasa-
    „Ha a Kozel-Keleten nem hivnak meg ebedre,
    legkozelebb- te fogsz szerepelni az etlapon.”

    Europaban- tudnak errol??

  • Orsós Elemér
    2018 április 10
    5:15 de.

    Látom Irónia földje néked is a narancshegyeken túl terül el…

  • Orbán tapasztalt, dörzsölt politikus és nem fog komoly pozíciót adni a besározódott politikusainak (Kósa, Semjén, stb.)- szerintem.

  • Izraeli
    a leghszebb legcsattabobb valaszt epp netanyahu adta meg a szultan jelolt errdogan effendi-nek!
    espedig mer reçep tayyip obegatasba kezdett izrael ellen a gaza hataron tortentek miatt, mir a mi bibi-nk azt uzente ,;-„az ne okosodjon ilyesmikrol aki idegen szuveren orszag teruleten civil kurdokat bombaz gyilkol halomra!!!!”

  • Geyza
    2018 április 10
    4:28 de.
    Te Géza!
    Én eddig csak ” büdös kommunistáról” hallottam !
    Te megint kevered a szezont a fasonnal.
    Nem zavar???

  • Geyza
    2018 április 10
    4:28 de.
    Gézuka kedves Barátom !
    Mivel TE már rajta vagy a dolgokon—nem tolakszom eléd! Meghagyom neked az élvezetet!
    üdvözletével.
    meddig fokozható vajon a dühöngésed? üdvözletével.

  • Az oldal Idióta Pacákja EGY DÜHÖNGŐ ŐRÜLT:!
    mindez hosszan tartó munkája során jött elő
    Az Oldal Idióta Pacákja tehát emellett egy nagy DÜGŐ.
    Ennek élvezete mind az övé!
    S üdvözletével DÜGŐ-nek.

  • hehehehe Totkám..csillapggyá’

  • Hahaha, Geyza, hogy felszivta magat:-)) ugy latom bolond gomba kozze csapta be valaki . :-)) remeljuk holnapra kiparolog belole.

  • Bar-lev ! figyi:

    Nálam jön a Török satellit-TV
    Régebben voltak afféle filmek meg reklámok ahol az ö különös nyelvükön emelt hangon magyaráztak egymásnak, nagy mulatságomra.
    (ez a mondat például nagyon a lelkembe tiport: „deneyime dönüştürmek sizin elinizde. Yolculuk keyfinizi”)

    De ennek már vége.
    Mostanában akárhányszor kapcsolok oda, a fittyedt-ajkú Erdogánt látom, amint hasonló mondatokat mond nagy pátosszal az ájult közönségének.Csak azt nem bírom felfogni honnan vesz ilyen szavakat…”Denemiliyiríz” DDDDDDDDD
    (nemtom mit jelent de borzasztó a kicsengése.)

    https://www.kephost.com/image/JbxE

    A képen éppen eltipor egy holland vagy hasonló újságírónőt aki krizitálni merészelte

  • bar-lev,

    Hogy szolgal a betegseged nyilaskam?

    „Orban parlament elottti-(kossuyh ter)- elmondott valasztassi beszedebol hangzott el az ominozus mondat!!”

    “Orban,;-a vilagtortenelembol az en legnagyobb peldakepem benito musssolini”!!!

    Ugy latom, hogy te is sleep paralysis-ben szenvedsz. Olyan dolgokrol tudsz, amikrol senki mas sem tud.

    Amikor eler az alvasi benulas Succubus vagy Incubus szokott megeroszakolni teged? Esetleg univerzalis vagy?

  • Izraeli,

    A torok helyzetet szerintem ismerhetik Nyugat-Europaban, de nem erdekli oket tobb okbol sem.
    Az egyik, hogy rettegnek az oroszoktol es ehhez jol jon a NATO tagsaga.
    A masik, hogy az ateista „haladok” (es nehany allitolagosan jobboldali part is) szerelembe estek az iszlammal az utobbi idoben, es mindenaron iszlamizalni akarjak Europat. Hogy mi az oka a nagy szerelemnek ne firtassuk.

    Ennelfogva Ördögám elvtars lenyegeben azt mond es csinal amit akar, amig nem kuldi ra a hadsereget mondjuk Frankhonra. Bar amennyire agymosottak a nyugatiak, talan meg azt is elneznek neki.

  • Szikszai,Figyelő és a hasonló épeszű,kulturált hozzászólók!

    Eddig is tudtuk,hogy mi a különbség hitelességben,jellemben,stílusban stb. a jobboldali és a baloldali hozzászólók között,de erről sikerül naponta meggyőzniük…..
    Valaki nyugtassa meg,nevelje meg őket,és magyarázza meg nekik,hogy ha a „példaképeik,politikusaik” visszavonultak ( bár azt hiszem ez reménytelen próbálkozás) kövessék őket,mert hamarosan intézetbe….kerülnek!

  • Szikszai:

    …”torok helyzetet… hogy rettegnek az oroszoktol es ehhez jol jon a NATO tagsaga.”

    Te idióta.
    El vagy maradva 20 évvel.
    Elhúzhatnál már innen a rákba az örökös hazudozásaiddal.

    Te szerencsétlen „haladó” vagy mi..

  • Szikszai
    2018 április 10
    12:39 du.

    Szóval te is nyilas-náci vagy mint a Totpéter.

    Mindig is sejtettem.
    Te rohadék nyilas-karszalagos senki

  • Majd elfelejtem, van itt egy „konspiracio-elmelet gyarto idiota” regebbrol, aki szerint Soros elvtars gittegyletei beavatkoznak mas orszagok belugyeibe.

    Remelem, hogy most el fogjak ot is itelni az ide iro „haladova” avanzsalt volt kommunistak. Tessek sorakozni!

  • Ez angolul van, a celzott halgatosag nem magyar, amikrol szo van benne minden magyar tudja mar. De a vege nagyon erdekes! 🙂

  • Van meg egy, a kulfoldon elo magyaroknak, akik nem nezik a magyar TV adokat, jol johet.

    A Kanadaban elo magyarok pedig gondolkozzanak el, hogy lehetseges-e manapsag egy ilyen musort kesziteni es lehozni a „szabad” es „fuggetlen” kanadai TV csatornak barmelyiken is?
    Aztan majd utana megvitatjuk, hogy hol van diktatura, fasizmus, nacizmus …stb.

  • Szikszai!

    Szuper vagy!!!!Gratulálok!

  • Boda Marcsi
    2018 április 10
    3:51 du.

    Az idióta nyal a hazugság-gyárosnak.

  • Szikszai küblinek használja ezt az oldalt:
    ideönt minden szart
    amit csak fel tud ásni a NET hazugság-bugyraiból.

    Aztán dagonyázik benne, fene az ízlését.
    Te egy szellemi fekália-perverz vagy fiú !

  • Marcsi,

    Veletlenul talaltam rajuk tegnap este. Gondoltam megosztom az „igazmondokkal”. 🙂

  • Megjegyzes nelkul:

  • Meg egy kis izelito

  • szikszai te nyuves hazugsag gyaros!!!
    a francia esetben NEM migransok hanem egy fekete -(mindegyik francia allampolgar!!!!)-kozosseg szervezett szilveszteri bulijara hivtak i a rendoroket!!!
    az echo tv elegt teve orban migarncsriogato politikajanak jo nagyot hazudott

  • Gabriel,

    Az elso videod jo peldaja annak a hazaarulasnak, amit az elvtarsaid kovetnek el nyugaton. Mert ezt a sok baromsagot az Orbanrol o nem a magyar mediakbol szedte, hanem az elvtarsaid hazudozasaibol.

    De meglepo, hogy pont egy angol okoskodik a magyar migrans-ellenes politika miatt, amikor a Brexit epp azert tortent, mert az angoloknak sem tetszett, hogy a brussszeli idiotak mondjak meg Anglia kit es mikor fogadjon be.

    ———

    Barlev,

    Nem kell beszarni, azok a negerek akik ma francia allampolgarok nemreg meg illegalisok voltak.
    Tehat teljesen mindegy.

  • Meg egy utolsot.
    A 20. perctol a legjobb, kb 50 masodpercig tart ami a lenyeg:

  • szikszai te rohadek nyilas!!
    azok a „niggerek” franciaorszagban szulettek egytol egyig!!

  • Szikszai:
    „A 20. perctol a legjobb, kb 50 masodpercig tart ami a lenyeg:”

    A magát zsidóként eladni próbáló Szikszai rátalált politikai testvéreire; a „véralgebrás”, szélsőségesen Izrael-ellenes PLO-Hamasz imádó Lovas Istvánra, a mocskos szájú Bayer Zsoltra, a Pesti Srácok nevű szennylap valamlyik szerkesztőjére, végül a minden rezsim seggét kinyaló, a rendszerváltás
    előtt a Népszabadság „Pártélet” rovatát vezető Bencsikra.
    Gratulálok Szikszainak, jó elvtársaira akadt, összeillenek, szeressék egymást.

  • A választás jogilag egy SZERZŐDÉS KÖTÉSI AKCIÓ.
    A szerződéskötésre érvényes szabályok érvényesek erre is.
    A legtöbben jópár okot fel tudunk sorolni ami miatt érvénytelenek az „érvényesen” kitöltött szerződési blanketták.
    Kezdve onnan, h az érvényességhez a szerződők visszaélésekkel nem befolyásolt szabad akarata szükséges.

  • Orsós Elemér

    Belzebub
    2018 április 11
    2:59 de.
    Teljesen igaz amiket a „rezsim seggét kinyalókról” állítasz, de sajnos a nyalási szünetekben sok igazság is elhagyja szaros szájukat.

  • Belzebub
    ott a pont!!
    pontosan errol van szo…………hozzatennem meg hogy az ipse egy megveszekedett operettnyilas is egyben!!

  • Marosi Tamás Dávid

    bar-lev
    2018 április 10
    7:34 du.
    Ajvé, most akkor Netanyahu hazaáruló vagy antiszemita, esetleg te vagy elmaradva párszáz brossúrával?

  • Marosi Tamás Dávid

    bar-lev
    2018 április 10
    7:34 du.
    Bocsáss meg drága Pubika, az előbb ez kimaradt:
    http://mandiner.hu/cikk/20180409_netanjahu_gratulalt_orban_viktornak_es_izraeli_latogatasra_hivta

  • Marosi Tamas David
    1,;- „pubika” neked az a jokurvanyad kisfiam!!!!
    É,;- NEM MINDENKI RAJONG NETANYAHUERT ITT SE TE MAJOM!!! EN SPECIEL BENETT-RE SZAVAZTAM!! „ERETS ISRAEL SHELANU” -PARTRA!!
    -ugyhogy kinyalhatod!!

  • bar-lev,

    „” azok a “niggerek” franciaorszagban szulettek egytol egyig!! „”

    Latom nem akarod megerteni. Hat akkor ujra elmagyarazom, amit mar eddig vagy 100-szor leirtam itt.

    Frankhonban mar lassan a bekeaktivistak 5. generacioja no fel. Se dednagypapi, se nagypapi, se apuka eleteben nem dolgozott, egesz nap a Beke Vallasaval vannak elfoglalva, es hogy kit, vagy kiket kell surgosen legyilkolni (elsosorban zsidokat). Ahogy telnek-mulnak a generaciok az ivadekok egyre vadabbak lesznek.
    Ehhez csak fuszerezesre valonak jonnek be az ujak, akar legalisan, akar illegalisan.
    Tehat teljesen mindegy hogy hol szuletett a vadember, akkor is vadember.
    Igy most mar erted, te kis oktondi?

    ———–

    Belzebub

    „” A magát zsidóként eladni próbáló Szikszai rátalált politikai testvéreire; a “véralgebrás”, szélsőségesen Izrael-ellenes PLO-Hamasz imádó Lovas Istvánra, a mocskos szájú Bayer Zsoltra, a Pesti Srácok nevű szennylap valamlyik szerkesztőjére, végül a minden rezsim seggét kinyaló, a rendszerváltás
    előtt a Népszabadság “Pártélet” rovatát vezető Bencsikra.
    Gratulálok Szikszainak, jó elvtársaira akadt, összeillenek, szeressék egymást. „”

    En is gratulalnek a butasagodhoz, de minek?

    Ugysem erted meg, hogy mindenkinek lehet ebben-abban igaza, egyet lehet erteni masokkal reszletkerdesekben, meg ha teljes egeszeben nem is ertunk veluk egyet.

    Raadasul itt, ebben az 50 masodperces reszben csupan Magyarorszag foidiotajanak a megnyilatkozasat ideztek, minden kommentar nelkul, de ilyen aprosag se zavarjon teged.

    Ugyanakkor az is szempont, hogy ok mutatjak be, hogy a „halado” magyar media hol, mikor es hogyan hazudik. Te ebben nem tundokoltel valamiert. Te miert nem mutatsz ra a „haladok” hazugsagaira? Csak azt ne mondd, hogy nem hazudnak…

    Azt pedig vegkepp nem ertened meg, hogy az altalad nagyra tartott mocsok nagyon sok, kulonfele beallitottsagu embernek nem tetszik, akik konnyen lehet, hogy csak a mocsok eliteleseben egyeznek meg.

    De azer’ ha mar itt tartunk, te honnan tudod, hogy ezek az ujsagirok kik, kinek irnak es mirol? Csak nem olvastal toluk valamit?
    Csak nem magadat zsidonak kiado naci vagy? Aaaa, a feneket! Te csak egy buta hipokrita vagy, aki meg arra is keptelen, hogy ne mondjon sajat maganak ellent.

  • Marosi Tamás Dávid,

    ” Ajvé, most akkor Netanyahu hazaáruló vagy antiszemita, esetleg te vagy elmaradva párszáz brossúrával? ”

    Hat persze hogy ongyulolo zsido a Bibi. De az is lehet, hogy igazabol nem is zsido. Majd mindjart ki is fogjak ezt deriteni rola itt az en draga komcsi zsido testvereim.

    Nem hallottal arrol, hogy a Bibi is szeretne Soros Gyuri Ba’ „N”GO-it Izraelen kivul latni? Es aki nem ert egyet Gyuri Ba’-val (a nyilasok es nacik kollaboransaval, a zsidok arulojaval) az csakis naci, nyilas es zsidogyulolo lehet.

    Ez a „halado” „logika”. Lenyegeben azt probaljak meg rafogni az ellenfelukre, amit ok maguk csinalnak, vagy amik ok maguk.

  • Siksay
    2018 április 11
    2:09 du.

    Te buggyant vagy.
    Na mindegy, folytasd.
    Had röhögjünk az agymenéseiden.

  • bar-lev,

    „NEM MINDENKI RAJONG NETANYAHUERT ITT SE TE MAJOM!!! EN SPECIEL BENETT-RE SZAVAZTAM!! “ERETS ISRAEL SHELANU” -PARTRA!!”

    Amelyik koalicioban van a Bibi partjaval.

    De kar hazudoznod, tudjuk, hogy Ukrajnaban elsz, es „halado” vagy.

  • Üdvözöllek DŰGŐ.Most nem érek rá!

  • ez a szikszai fedonevu operettnyilas fereg ittt egy hozzaszzolasaban 5 szzor zsidozik!!
    akkor KI ittt a NACIFEREG????!!!

  • szikszai zsidovadasz-(apad az volt hiaba tagadod!! tudjuk!!)-testver! kitartas…
    huen apadhoz te viszed tovabb a „palmat”!!
    nem tudsz te semmit csak ugatsz bele a vilagba………….mig engedjuk!!

  • Hazánkban lemondott az öreg főrabbi.
    Borítékolható, h az új Köves Slomó lesz.
    Ezzel itthon hivatalosan is bekövetkezik az irányvonal váltás. A vissza a tíz parancsolathoz.

  • DÜGŐ-kém : Holnap péntek 13-a : ki ne mozdulj a házból,mert valami bajod talál lenni! Nem venném a szívemre
    üdvözletével.

  • koves slomo lubavicsi szekta vzere magyarorszagon! na meg csak ez kene oda mint elnok!! ojjjvaaajjjj szeegeny zsido testvereim((
    -(egy lubavicsi-nek csak az a jo zsido aki szinten lubavicsi szekta tag!!a tobbit le se szarjak!!)-

  • szikszai te nyomorult senki!
    te nem fogod fel hogy azok a feketek akikrol pofaztal mar a v3-ik generacio es mind egytol egyig ott is szulettek,sot mar az apjuk,anyjuk is!!
    mellelottel a migrabcsozasoddal csunyaul te mejom!!

  • bar-lev,

    „” huen apadhoz te viszed tovabb a “palmat”!! „”

    Te is. Koveted szorosan a nyilas apukad hagyomanyat.

    „nem tudsz te semmit csak ugatsz bele a vilagba………….mig engedjuk!!”

    Koszonom az engedelyt! Es az engedely bevonasa utan mi lesz?

    „koves slomo lubavicsi szekta vzere magyarorszagon! na meg csak ez kene oda mint elnok!! ojjjvaaajjjj szeegeny zsido testvereim((
    -(egy lubavicsi-nek csak az a jo zsido aki szinten lubavicsi szekta tag!!a tobbit le se szarjak!!)-”

    Nem kell megjatszanod a zsidot nyilaskam. Foleg, hogy mint allitolagos szatmar-zsidonak tudnod kene, hogy a szatmararuloknak is csak az a jo zsido, aki szatmarbarom.

    „te nem fogod fel hogy azok a feketek akikrol pofaztal mar a v3-ik generacio es mind egytol egyig ott is szulettek,sot mar az apjuk,anyjuk is!!
    mellelottel a migrabcsozasoddal csunyaul te mejom!!”

    En nem migrancsoztam. Talan mas, de en nem. Sot, ugyanazt irtam, amit te, csak tul buta vagy ahhoz, hogy ezt eszrevedd.

    Nem vagy te veletlenul azonos a Gabriel nevu agybeteggel? A betegseg tunetei nagyon hasonloak mindket esetben.

  • tóth péter,

    „DÜGŐ-kém : Holnap péntek 13-a : ki ne mozdulj a házból,mert valami bajod talál lenni! Nem venném a szívemre”

    Ezt kar volt irnod. Most minden bolsi (akarom mondani „halado”) magyar lapban meg fog jelenni, hogy „a FIDESZ fizetett ugynokei alig palastolt modon testi fenyitessel fenyegetik a halado gondolkodasuakat”. 🙂

  • bar-lev
    2018 április 12
    11:56 de.
    hogy neked mennyi bajod van a zsidokkal! ki vagy te, valami szakerto naci?

  • szenes daniel
    mi van???
    mirol ugatsz te??

  • szikszai nyilaspocs kitartas!!
    ki a szatmar zsido?? tan egyik netorei kartas al-zsido haverod? akkor ertem is a „zsido barataid” cimszot akikre oly buszke vagy!! huzz veluk farszijat……
    az en csaladomban senki se volt szatmari mar csak azzertt se se karpataljai vagyunk mind satu mare meg nem ott vann!!

  • bar-lev,

    „” ki a szatmar zsido?? tan egyik netorei kartas al-zsido haverod? akkor ertem is a “zsido barataid” cimszot akikre oly buszke vagy!! huzz veluk farszijat……
    az en csaladomban senki se volt szatmari mar csak azzertt se se karpataljai vagyunk mind satu mare meg nem ott vann!! „”

    Egyre jobb lesz… Par hete meg szatmari zsido voltal.

    Tehat mindenben hazudsz, barmit is irsz. Arra hasznalod az allitolagos Soah tulelesedet, hogy ocsmany aljassagokat szorhass az egesz magyarsagra, mert igy egyesek „megertik” a „fajdalmadat”.

  • Szenes Daniel
    2018 április 12
    5:51 du.

    Bírom mikor egy náci nácizik…

  • Javítsatok ki ha tévedek.
    A zsidó a név értelmezés szerint az új zion (Jeruzsálem, a földi menny ország) létrehozásában tevékenykedőt jelenti.
    Az alfa (Isten közvetlen) parancs pedig a tíz parancsolat.

  • Nagy Gyula!

    Tevedsz

  • Gabriel
    2018 április 14
    2:35 de.

    Szeretném ha elmondanád a Te véleményedet.