Mit és miért nem

2018 május 8 9:43 de.174 hozzászólás

Nem szándékozom megpróbálkozni a befolyásolással, (nem a fenét, de hadd legyek szerény, kivételesen.) mégis hadd mondjam el, hogy miért nem veszek részt az eheti tüntetésekben.

Egyszerűen szólva, torkig vagyok az ellenzékkel, a tehetetlen, tehetségtelen, lusta, és egocentrikus ellenzékkel, amely cserbenhagyott bennünket, az országot. Ezért nem fogok csatlakozni hozzájuk, (ha ugyan ők maguk elmennek a Térre,) és nem fogom a jelenlétemmel támogatni őket. Nincs értelme támogatnom azt a tevékenységet, amelynek két évvel ezelőtt lett volna az ideje és amely immár teljesen elkésett és hiábavaló. És amelynek a végzetes elmulasztásáért eddig még senki nem kért bocsánatot!

Megelégeltem az illegitimációról szóló sirámokat is. Ha az a parlament annyira illegitim, (igen, az, de nem neked hapsikám!) akkor miért foglalják el a helyüket benne? És ha elfoglalják, akkor mi a francot csinálnak tüntetve ellene? Csak nem ugyanazt, amit Orbán csinál Brüsszellel? Dehogynem!

Megelégeltem azt is, hogy az úgynevezett ellenzék állandóan a királyi TV alkalmatlanságát és törvényszegéseit énekli. Ha ez így van, (igen így van, de ennél azért sokkal többről van szó!) akkor miért nem akadt eddig egyetlen párt vagy szervezet sem, aki beperelte volna a közszolgálati médiát a törvényszegések miatt. MI az istennyilának panaszkodik mindenki a közmédia borzalmas állapotáról, de nem tesz róla senki semmit?

Megelégeltem ”régi pártokat” akik feladták a társadalmi szervezeteiket, akik veszni hagyták a szabad sajtót és csak utólag kiabáltak tolvajt, amikor a Fidesz már kiénekelte a szájukból a sajtot. És megelégeltem a Mesterházi Attilaféle aknamunkásokat, akik nem érik be azzal, hogy egyszer elcseszték a dolgukat, hanem azóta is áskálódnak, hogy nehogy másnak véletlenül sikerüljön bármit is elérni. De megelégeltem az ”új” pártokat is, akik (az egyetlen Együtt kivételével, bizonyos mértékig,) teljesen úgy tesznek, mintha régi pártok lennének, csak éppen a szájuk nagyobb.

Megelégeltem továbbá, sok egyéb mellett, a számtalan ostoba és bunkó szavazót, azokat, akik lusták voltak elmenni szavazni, de még inkább azokat, akik ugyan elmentek, de rövidlátó módon, rövidtávú előnyőkért a saját érdekeik ellen szavaztak, holott tudhatták volna, (és valószínáleg tudták is,) hogy azt a kis alamizsnát amit a szavazatukért adtak nekik, eredetileg tőlük lopták el és annak az ellopott vagyonnak is csak töredéke volt az alamizsna. És mégis a Fideszre szavaztak. Ezek számára nincs bocsánat és a most következő megpróbáltatásokra teljes egészében rászolgáltak. Igaz, hogy ennek ellenére a szívem szakad meg értük.

De tüntetni, holnap akkor sem megyek.

Kerekes Sándor

174 hozzászólás

  • Kedves Sándor! Nemcsak tévesnek, hanem rosszindulatúnak is tartom a gyalázkodásodat. Bővebben itt: http://kanadaihirlap.com/2018/04/22/level-az-ellenzeki-tuntetokhoz/

  • És nekem abból is kuvvául elegem von hogy olyan spinyócák,
    mint a KDNP-ből akármi miatt is kiugrott Kátyanyka ossza most az észt.

    Hát azt kell hallanom a (mostani tüncizéssel kapcsolatban) ebben a tehetetlen Klubrádióban hogy a nő szövegel átlelkesülve baromságokat.Olyanokat hogy pl. a Jobbikkal kell együttműködni. Meghogy nem „messiás-várásra van szükség” (E nyanya tán olvasott itten engem? hehehe ) hanem apró munkával építkezni kell.
    Építkezni.
    Apró lépésekben.
    Eztet bírta kimondani.
    Azzal a keresztány ajkaival.

    Aztán meg azt hallom ebben a tehetetlen Klubrádióban ma reggel,a parlamenti riprterüktől,hogy -idézem az úriembert:
    „Minden rendben zajlott, csak kicsit ZAVARTA meg az alakuló ülést a DK-képviselől kicsiny csoportja.”
    EZT bííírhatta kimondani.
    Azzal a demoksi- megalkusi szájacskájával.

    Itt tartunk.
    Megette a fene az egészet.
    Igaza van Bartusnak:nem idézem ide de akit érdekel tudja.

  • Igaz, hogy ennek ellenére a szívem szakad meg értük……
    Meg ne szakadjon Sándor!,mert abból nagy baj lenne!

  • A cenzor ismet az agyanak a rossz-oldalan kelt fel ma ismet;))
    Meg Kerekes Sandor serkentese is tilos ma ! Hm ?

  • Christopher Adam

    Unalmas az állandó elvtársozása. Hagyja abba.

  • Szukits Rezső

    Tökéletesen értem e, tagadásba csomagolt nihilt, mégis hamiskásan, a költő szavát használva üzenem -talán magamnak is – „Talpra” Kerekes!

  • Én továbbra is várom a messiást.
    (Már csak kisbetűvel.Mert ki a kicsit nem becsüli…)

    De…csak a Puklik jönnek.

  • Totkám neked van szíved?
    Végülis…de azé egy biztos:
    Jó mélyen van elásva.
    Akarod hogy fel csákányozzam neked ?

  • Érthető Kerekes Sándor kifakadása, az ellenzéki pártok mindössze jelenléte (a demokrácia látszatát biztosító) díszlet az országgyűlésben.

    Most az egyik kedvelt szófordulatuk, hogy „A Fidesznek úgy van kétharmados többsége a parlamentben, hogy a többség nem a Fideszre szavazott”.

    Ez persze – finoman fogalmazva – nagy tévedés, ha valaki utánaszámol. A jelenlegi nyertes kormányzat 2820206 érvényes szavazatot kapott, az ellenzék, beleértve a Jobbikot is, 2815600 szavazatot. Nagyjából fele-fele az arány, pontosítva viszont 4606 vokssal kapott többet a kormányoldal.

    Az ellenzékből senki nem tagja a kormányzatnak, majd kaphatnak a házszabály szerint bizottsági vezetői és helyettesi megbízatást, sőt, az egyik országgyűlési jegyző olyan személy lett, akit Kövér László tavaly örökre kitiltott, mint pártszóvivőt az országházból (Tordai Bence a Párbeszéd idén megválasztott ogy. képviselője).

    Mire jók ma az ellenzéki pártok? Hogy dokumentálva legyen a hazai közvélemény és a világ felé: Magyarországon demokrácia van.

  • Nagyjából- körülbelül egyetértek Drizarival, azzal a különbséggel hogy cirka 400 000 ezres csalás történt.

  • Ha most valaki beleköt abba hogy elírtam a szöveget a szám után akkor az illetőről balladát írok DDDD

  • Kerekes Sandor

    Kedves talalom, a legkisebb gondom is nagyobb annál, hogy Te minek tartod az én véleményemet. Különösen akkor, ha az érveimet ”gyalázkodásnak” nevezed. Nyilván túl ostoba vagy ahhoz, hogy a saját erődből megtaláld a megfelelő szót és így az államkincstár által kibocsájtott marhasággal igyekszel beérni, mint szokás szerint.
    Addigis, míg a megfelelő szó előkerül, tehetsz nekem egy kisebb szívességet.

  • Maganak talan unalmas az „elvtarsozas” mert ahoz nagyon hozza szokott. De amikor Kerekes Sandor nyujt egy ertelmes es valaosagokat jellemzo meglatasat, hat minek nevezhetnem ? Velemenyem szerint azert megerdemli az „elvtars”-at, mert megeggyezetem vele. Minek szollitanam? Szkikam-nak? Nem vagyok szaktarsa !

    Urnak ? Az meg a „vad-kapitalizmus” jelkepe.

    Nem szollithatom „polgartars”-nak. mert nem vagyok magyar polgar !

    Hat valoban maga miert ojjan over-bearing egyeniseg ? Meg annyi egyeni-szabadsag sem engedheto meg maga altal ?

  • Bendegáz:
    nekem is unalmas.
    Úgyhogy hagyd abba.
    És főleg ne okoskodj annyit szakikám

  • Lenyegeben megeggyeztem Kerekes Sandor cikkenek lenyegevel.
    DE nem eggyezhetek meg DRAZIRI altalanos megjegyzesevel.

    Nem ketelkedem az adott ossz-szavazatok szamaiban, mert azon adatok nem letezik nekem.

    Megjegyzese, hogy „demokracia van” az igen ketes es vitathato.

    Ha csupan egy igen furcsa es szelszoseges modszeru valasztast „demokracianak” nevez, hat az is nagyon vitathato.
    Csupan mert a valsztasi modszeruk nem a demokratikus alapokon van.
    A „demokratikus” valasztasi modszer ahol minden public poziciokert, mindem, ertve barki szabadon, egyenileg a sajat neve alapjan versenytezhetne.

    Az ottani modszer csupan part-valasztasok, rend-ellenes eloirasok alapjan, es igen szelszosegesen mindeg.
    Hasonlo modon tortent 1932-ben Hitler sikere is.

    De a lenyeg hogy a Parlamenti kormany rendszer nem teszi lehetove minden egyen egyenlo lehetoseget a versenyre.

    Azert tettem mar a megjegyzest hogy az messze all az Alkotmanyos Koztarsasagtol. Ahol minden egyen lehetosege minden letezo public poziciok betoltesere csupan a szavazo lakossag tobbseg szavazatai alpjan tortenhet.

    De itten a hozzaszollok zome azt erossen ellenzik.
    Tehat boldogoknak kell hogy legyenek amijuk ma letezik.
    Otban Victor biztosan boldog azzal.

  • Kerekes Sandor

    Bendeguz, kedves Bendeguz, azt hiszem bőven elég a sok írásos szószaporításból. Itt az ideje inkább egy kis olvasásnak. Az talán javít a rettenetes magyarságodon, ami még nehezebbé teszi a marhaságok elviselését. Tudod, mi van a Pigmalionban! Akármilyen ostobaságot mondjanak is, de azt tökéletes nyelven! Ezt kellene most megcéloznod. A kínzás, aminek itt alávetsz bennünket a borzalmas nyelvezeteddel, sokkal súlyosabb, mint amit megérdemelnénk.

  • Eijj de jó..Bendeguz megegyezett.
    Komolyan mondom, jobb ez mint egy Kiegyezés.
    Trianonról meg mán ne is beszéjjünk.

  • Kerekes 12:55, ez az Sándor, így kell ezt, a még tisztelhető baloldaliakat is üssed-vágjad.
    Én tőled arról szerettem volna cikket, hogy milyen megjegyzésekkel fogadtak az „ostoba és bunkó szavazók” amikor megtudták, hogy Bokros Lajos fegyvertársául szegődtél.

  • Geyza,

    megnéztem szúrópróbában egy-egy szavazókör (budapestit is) kuncsaft számát, azokban sehol nem haladta meg az ezer főt.
    Ez azt jelenti, hogy legalább 500-700 szavazókörben kellett csalni ahhoz, hogy kijöjjön a 400 ezres svindli.

    Talán ez az „érv” is azok közé tartozik, ami miatt tele lett a töke Kerekes Sándornak. Jelzem, az enyém is.

    Na most ezzel nem mondom azt, hogy ne menjenek ráérő idejükben az emberek tüntetgetni, meg a bejutott pártok képviselői ne járjanak be a parlamentbe, csak tök felesleges. Egyik sem ér el semmit. Orbán se járt be nagyon sokáig, mégis jól elvolt nélküle az országgyűlés.

    A tüntetésekhez még annyit fűznék hozzá, hogy ilyen békés tömeget szeretnének a francia rendőrök is. Meg talán annyit, ha nálunk durvulnának a tüntetők, a rendőreink is közéjük csapnának, mert nekik meg ez a feladatuk.

  • Ja, és itt vannak a részletes választási eredmények, aki nagyon kíváncsi, mazsolázgathat közöttük:

    http://portal.valasztas.hu/dyn/pv18/szavossz/hu/TK/szkkivtk.html

  • Kedves Kerekes!
    Nos a cikkével kivételesen(!!!),teljesen egyetértek ,nekem és a normális itthoni
    többségnek is elege van „tele van a szerencsétlen leszerepelt ellenzékkel, rendbontásukkal,akik nem viselik el vereséget, feleslegesen és törvényt sértve és idióta módon tüntetnek,fenyegetődznek!

  • Orsós Elemér

    Kerekes Sandor
    2018 május 8
    12:55 du.

    „Addigis, míg a megfelelő szó előkerül, tehetsz nekem egy kisebb szívességet.”

    Na szép! Még szerencse, hogy egy ilyen perverz szexista nem került be mentelmi joggal a Parlamentbe!

  • Helyesbítés!

    az itthoni többségnek nagyon elege van a választási eredményt el nem fogadó randalírozó felbérelt csőcselékkel,míg parlamenti
    mandátumot megszerző ,a mai alakuló ülésen résztvevő és esküt tevő baloldaliakkal semmi bajom,annak ellenére,hogy többen nem a parlamentben tettek esküt!

  • Természetesen a Fidesszel kapcsolatos véleményét,ellenszenvét továbbra sem osztom,de igyekszem tárgyilagos és megértő lenni!….mint mindig!

  • Boda Marcsi
    2018 május 8
    4:50 du.

    Igyekezete ellenére sehogy sem sikerül tárgyilagosnak lennie. Mert például tárgyilagosság híján nem tudtuk meg az Ön alább vastagon szedett állításaiból, hogy:

    – kik és pontosan milyen törvényt is sértenek?
    – mivel fenyegetőznek?
    – kik bérelték fel őket?
    – milyen randalírozás történt?
    – milyen a nem idióta mód tüntetés?

    Továbbá az nem tűnt fel Önnek, hogy a mostani demonstrációkon nem az ellenzék tüntet, sőt a tüntetők is ostorozzák az ellenzéket is? Követett már egyáltalán egy ilyen demonstrációt, a propaganda anyagként maga elé szerkesztett változatokon kívül?? Nem úgy fest.

    Szóval Marcsi maga megint idehányt egy csomó állítást, meg erős szavakat és vádakat, mindenfajta konkrétum nélkül. Még pótolhatja, ha a fentiekre válaszolni tud. Ha nem tud, akkor megint hazugságon lett kapva Marcsi!

    Jó éjt, jó pihenést a holnapi hazudozásaihoz!

  • Orsós Elemér
    2018 május 8
    4:08 du.

    Nyugi öreg.
    Van ott épp elegendő.
    Csak meg kell nézni az utóbbi évek botránykrónikáit.

  • Drizari:
    Ne légy naív.
    Nem a szavazókörökön múlott a dolog.
    Annál ők sokkal furmányosabban intáézik az ilyesmit.

  • Boda megint egy kukkot sem értett a cikkből.
    Mert gyagyás szegény.

  • Boda Marcsi
    2018 május 8
    4:19 du.

    Nincsen neki velük baja..
    Akkor még kicsit élhetnek szegények.
    Egyenlöre nem löveti őket fejbe az idióta nyanyinger.
    Te kis két lábon járó elaggott puhaagyú Márenyka Berijjanina

    Csak vigyázz,igaz hódolód,
    bizonyos Conchita*,ennek nem örülne.
    Ő leginkább halva látná azokat a gyilkosokat.
    Ha kedvére teszel,tán elhagyja azt a bizarr szokását
    hogy a pasasoknak küldözget itten forró csókokat és esetleg
    TE is kaphatnál tőle pár nyálasat hehehe.

  • Boda Marcsi

    Ha már normális többségről beszél valaki, akkor nem árt tudni, hogy a többség nem a Fideszre szavazott. Kínos, de ez van. Még a szavazók többsége sem. A Fidesz egy relatív többséget kapott, mert a többi szavazat többfele oszlott el. Egy tetszőlegess arányos választási rendszerben a Fidesz kisebbségi kormányzásra kényszerült volna.
    Az, hogy a Fidesz a kisebbségi szavazatpakettel kétharmadot kapott az valójában pont azt jelzi, hogy rendszerszintű volt a választás manipulációja.

    De ezt úgysem fogod fel, tudom.

    Ellenben, amikor bárkit „nem normálisként” definiálsz, akkor villámgyorsan csatold be a gyógypedagógusi, de leginkább a pszichiáteri szakvégzettséged másolatát. Vagy vegyél vissza az indulatból te troll.

  • Kerekes Sandor

    Kedves charlie! Van szerencsém jelenteni, hogy a kampány során ugyan szereztem néhány új barátot, például egy hazatelepült arisztokratát Németországból és egy diplomás ápolónőt Seattleből, de többnyire ellenségeket szereztem. A választókerületem négyszer akkora, mint Hódmezővásárhey és a legnagyobb az országban. Tele van katolikus öregasszonyokkal és az egykori BM-es nyugdíjasokkal, akik a pokolra küldtek és akik valósággal szerelmesek Orbánba. Egy ilyen roskatag öregaszony csak megállt, rám nézett és ”Förtelmes!” mondta. Egy másik az öklét rázta: ”magukat mind fel kéne akasztani!” mondta a roskatag idős dáma, a közeli templomba menet.
    De a legrosszabb a zsidózás volt. Azonban mindannyiszor megálltam velük szemben és amikor rákezdtek csak annyit mondtam, hogy ”az antiszemita szeméttel semmi dolgom.” Ezzel faképnél hagytam őket.
    No, most már mindent tudsz a fogadtatásomról.

  • Kerekes Sandor

    Orsós Elemér!

    Honi soit qui mal y pense!

  • KEDVES KEREKES!

    Egy nagy ember egyszer azt modnta, hogy

    „ha ellenséged dicsér, szaladj a tükörhöz, és keresd a hibáidat”.

    Téged most az a BODAMÁRI alaposan megdicsért a 4:19-es hsz-ében … 🙁

  • A VÁLASZTÁSI CSALÁS

    Nem csupán az egyes szavazatok elcsalásában és a szavazatokkal, mint kártyalapokkal való játékban testesül meg, hanem ORBANISZTÁN évek alatt felhalmozott komplex társadalmi SVINDLERKEDÉSÉBEN pl: a közmédia államosításában, a magánrádiók és tévék le és elköztelezésében az ún. Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság útján, történő zsaroló [általa hozzá igazított jogszabályi] pozícióból, valamint a privát nyomtatott sajtó szinte teljes felvásárlásában, illetve ezek [gazdasági hivatkozással történt] hátbaszúrásában. Az ellőbbi svindliben vezető szerepet kap az MTI ÁLLAMI HÍRMONOPÓLIOMA, amelyet magán rádióknak bemondóstul ingyen bocsát a rendelkezésáére. Az önkormányzati [helyi] tájékoztató kiadványokban a helyi fidSS vezető minden oldalon legalább egyszer szerepel egy róla szóló tündérmesés írásban, enélkül minimum a nevével, v. a fotójával, stb.
    Vagyis ORBANISZTÁNI propaganda politika egy az egyben a goebbelsi fasiszta „elveket” követve, A NÉP – különös tekintettel a vidéki népre – TÁJÉKOZTATÁSÁT, annak az igazságtól, vagyis a valódi információtól való a lehető leghermetikusabb elszeparálásával valósítja meg…
    ÉS mindez a nyolc év szakadatlan média lerablásában realizálva.

  • Kalocsai Miklós

    Nem tudom, Kerekes hogyan gondolja az ellenzékiséget, hogy elvből szemben áll a diktatúrával, vagy csak akkor ellenzéki, amikor beakar jutni a parlamentbe, és ha nem sikerül, akkor már is nem ellenzéki, sőt az ellenzék könyörtelen ellenzéke. Azt sem tudom, kerekes mit csinált 2014-18 között. Nem hallottam, hogy tüntetést szervezett volna, vagy valami nagy leleplezés részese lett volna. Ami írása itt megjelent az inkább kontraproduktív volt, mintsem előre mutató. Arról sem szól a fáma, hogy az országot járta volna felvilágosító, lelkesítő beszédeket mondandó. Nem értem miért nem mutatja meg ezeknek fránya, nem törődöm ellenzékieknek, hogyan kell csinálni? Most savanyú a szőlő, és dühödten támadja az ellenzéket, hogy nem juttatták be a parlamentbe, holott neki igazán ott lenne a helye! De ahogyan talalomnak válaszolt, az minősíti őt igazán!

  • „…a tehetetlen, tehetségtelen, lusta, és egocentrikus ellenzékkel, amely cserbenhagyott bennünket, az országot”
    „Megelégeltem továbbá, sok egyéb mellett, a számtalan ostoba és bunkó szavazót,”
    Sándor! A fentieket ugyan nem nevezném érvnek, de ez legyen a Te gondod. Ami a reagálásodat illeti: nos, ezek szerint Te egyike voltál a fent általad jellemzett szavazóknak.
    Meglepő volt – de cseppet sem mulatságos…

  • Tisztelt, Kerekes Sándor Bátyám !
    Tudom, én is öreg leszek és röhejes mint Ön !
    Elöször, amikor önmagát videózva, minősített szamárságokat, méltóztatott közreadni..
    Másodszor, amikor MOMA jelöltként, a flaszteron „kampányolt”
    Harmadszor amikor a mindenki által tisztelt Margit Néninek bumburnyák módon reagált…
    A tüntizés, nem az Ön műfaja, bár jól festett volna a takaroggyozó, diktátorozó lúzerek között, vagy a betépett libress csajok érdeklik ?
    Nem nagyon hiányzott, a Kossuth térről !

  • Hm?????
    talalomnak szabad idezni Kerekes Sandor cikkebol.

    De amikor en hivatkoztam kerekes szavaira azt a „szabad-gondolkodasu” cenzor rogton eltuntette.

    Az lenne a „szbadgondolkodasu” eszme gyakorlatban, meg a szabad-sajto???

  • Geyza,

    el kellene engedned ezt a „csaltak” szöveget, az érved ismét nem meggyőző. Amennyi esetleg előfordult, az közel sem volt döntő mértékű. Olyan mérvű biztosan nem volt, mint az a bizonyos „kékcédulázás”.

    A diaszpórában élő fiatal magyaroknak:

    A kékcédula tette lehetővé a lakóhelytől való távoli szavazást, és amit törvényben a kommunisták erőszakoltak ki. Az MKP további számos és nekik kedvező változtatást ért el rendeletek formájában (ismerős?), így sok volt jobboldali szervezetet nyilvánítottak fasisztának, így megfosztva a tagjaikat a választójoguktól. A módosításokkal 10 százalékkal csökkent a választásra jogosultak száma. A kommunista Kádár János vezette Belügyminisztérium továbbá szándékosan kihagyott majdnem félmillió jobboldali érzelműnek tartott állampolgárt. A szavazás napján a kommunisták teherautókkal járták a falvakat és kékcédulán többször leadták a szavazatukat. Az 1947. augusztus 31-én megtartott szavazáson ennek ellenére csak 22 százalékot értek el, de így is nyertek, bár nem kerültek abszolút többségbe.

  • Kedves Kerekes Sandor;

    Gondolta egy percig is,hogy cikket ertekeltem volna barmire is annak olvasasa hianyaban ?

    Vagy ha nem elemeztem volna minden megjegyzeset abban ?

    Nem ellenztem, sem kritizaltam magat cikken semmiben, de maga meg is egyeni ragalmazasaihoz folyamodott.

    Ketsegtelenul tiszta meglatast nyujtott onmagarol.
    Nem csodallom hogy a nagy-valasztokeruletebn a szavazo-lakossag miert reagalt ugy amint azt onmaga jelezte soraiban.

  • Te Slapaj.
    Te kemény vagy akár a vídia.
    Jó látni egy ilyen kemény magyarosch legényt.
    A sok ballibsibibsi közt.Csak így tovább.Ne hagyd magad.
    Te kis öcköspöckös hehehe

  • Üdvözöllek Kedves DŰGŐ Gézukám!,Szeretem a HÚMOROD!
    Na és ehhez mit is szólsz? :::::
    ….””””Megtámadtak és köpködtek egy református püspököt és a zsinat világi elnökét az Országgyűlés alakuló ülése után a Parlament előtt tartott demonstráció résztvevői – írta a református.hu portál…..””””
    Mit szólsz hozzá üdvözletével!( az 4 százezer lehet hogy l5 millió?).

  • Andrew!

    mielőtt ír,talán próbáljon meg gondolkozni…számolni….ha netán sikerül?
    A törvényes szavazás eredménye:győzött a Fidesz méghozzá+ 2/3-dal,( ezt a normális ellenzék is elismerte,akkor is ha sírdogál.. meg a választási bizottság,kintről delegált megfigyelők stb.)
    Csak a hülye lefizetett fogyatékos csőcselék ordibálja,hogy ők a „többség”…na ez már tényleg röhej!!!!
    megunták hazamentek,isznak… vagy gyógyszereznek…,netán kábítóznak……de szerencsére elfáradtak…eltűntek!

  • Kerekes úr, nem szívesen, de ismét kénytelen vagyok helyre tenni ! Ön a Bp.02-es országgyűlési körzetben szándékozott indulni, de ott a MOMA (azaz Ön) egyetlenegy javaslatos ivet nem volt képes leadni ! Ez a Körzet az ország egyik „legkisebb ” körzete volt a maga 65 ezres potencális választópolgárával. Hódmezővásárhelynél nem hogy négyszer(!) „nagyobb” volt, hanem annak még a 90 százalékát sem érte el.(Ott 74 ezer a potenciális választó). Mire jó ez a bődült hazugság?!
    Ami meg a templomokat illeti, azok nappal be vannak zárva… Egy kivétel van talán a Károli Gáspár téri zsinagóga, ahol nappal is ügyelet van, ahol egy szenzációs rabbi (Radnóti Zoltán) tevékenykedik. Újbudán az utóbbi 8 évben egyetlen zsidóembert sem ért inzultus, sem fizikailag sem szóban… (De utólag is feljelentést tehet a Bocskai uti Rendőrségen !!!)

  • Drizari:
    Nem tehetem.
    Ez látszik a legvalószínűbbnek.

  • hehehe HUNT* beindult mint egy vasárnapi körmenet, 300 kilós Jézusmária szobrokkal:

    tóth péter
    2018 május 9
    11:07 de.

    Üdvözöllek Kedves DŰGŐ Gézukám!,Szeretem a HÚMOROD!
    Na és ehhez mit is szólsz? :::::
    ….””””Megtámadtak és köpködtek egy református püspököt és a zsinat világi elnökét az Országgyűlés alakuló ülése után a Parlament előtt tartott demonstráció résztvevői – írta a református.hu portál…..””””
    Mit szólsz hozzá üdvözletével!( az 4 százezer lehet hogy l5 millió?).

  • tóth péter!
    Geyzának ugyan hiába is magyarázod,hogy „kik is a csőcselék?”
    többnyire a csőcselékhez sorolhatóak,
    ugyanis neki és a hasonlóaknak(vannak páran)csak származásuk van,hitük,vallásuk,jellemük, kultúrájuk,gerincük meg nincs!

  • Orsós Elemér

    Kerekes Sandor
    2018 május 9
    3:06 de.

    Ezer bocsánat, elfelejtettem kirakni a szmájlit! 😀 (Tudtam hogy, a sexnél enyhébb aktusra gondolt, csak hát a pajkos kisördög belém szállt! 😀 )

  • Gondolom, megegyszer meggondolja, hogy kampanyolni menjen a XI. keruketbe. Ha a Past oldalan kampanyolt volna, talan tobb sikere lett volna es nem szegyenitik es gyalazzak meg igyekezetet!
    A XI kerulet igazan „reakcios” engem kellett volna megkerdezni elobb. Persze a XII. sem jobb, ott volt egy nagyon eros jobb oldali polgarmester, nem reg.

  • Gondolom, megegyszer meggondolja, hogy kampanyolni menjen a XI. keruketbe. Ha a Past oldalan kampanyolt volna, talan tobb sikere lett volna es nem szegyenitik es gyalazzak meg igyekezetet!
    A XI kerulet igazan „reakcios” engem kellett volna megkerdezni elobb. Persze a XII. sem jobb, ott volt egy nagyon eros jobb oldali polgarmester, nem reg.

    Kerekes urnak irtam feljebb az informaciokat.

  • Bendeguz79
    2018 május 8
    11:40 de.

    „az agyanak a tuloldalaval” ez milyen nyelven nem jelent semmit?
    gyügyüke hoccspicc della ferge kutty matty lepcsák diburzy ka Hó pitty

  • Boda Marcsi
    2018 május 9
    12:00 du.

    Marcsi ma is ostobaságot beszél, vagyis folytatja ahol tegnap abbahagyta. Csodálatos. 😀 Attól amit Ön leírt attól még Andrew-nak teljesen igaza van, Ő tud számolni elemi szinten is. Maga pedig csak trollkodni tud, hőbörögni, gyűlölködni, fejbelövéseket kívánni, és éltetni a szovjet hősök fiumei úti kertjét miközben a Szulejmánt, aki magyarok ezreinek haláláért felelős éltetni mint egy érdekes szappanoperát. Csak hogy az új olvasók és kommentelők is folyamatosan tudják, hogy maga mekkora egy gyűlölködő setét és sötétlelkületű anti magyar és ál-keresztény biorobot-szerű troll!

    Visszatérve a Fidesz tábora egy kisebbség, méghozzá a legnagyobb kisebbség mind a választóképesek, mind a ténylegese szavazók között. Akárhogy is képtelen ezt felfogna, attól még ez így van.

    Melyik részét nehéz felfognia, vagy megértenie? Segítünk, csak jelezze!

  • Geyza
    2018 május 8
    11:50 de.

    másik diktátorra van szüxég, és nagyon sürgősen! a magyar történelem (ugye te is ismered?) során csak nagyon erős kezű, gyilkos diktátorok értek el eredményt: Szentségtelen Esvány, Szentségtelen László, Hunyadi Corvin Mátyás, II. Rákóczy Ferenc Főherceg, volt egy demokratának álcázott a Deák Ferkó a többi sohasem létezett 1848 és környéke a széllelbélelt maiság jogos előggye benne a Pethőffhy Lánglelkű Sanya érdekes módon néhányan a a zsidó Jókai Móric meg az Arany Jani kilógnak a sörből, majd jöttek olyanok mint a többi zsidó Babits, Ady, Radnóti és Rejtő Jenő… (erre mondom én, hogy brekeke és kutykurutty) java részük a 20. század előtt a 20
    . században egynek sikerült de gyorsan kiütötték a vetésforgóra állított seggfejek… és ma visszaállt még assem tudják hogyan kell vérszerződést kötni… mert nekem a bablevesből a babérlevelet is alapon „megy” (kúrvára döcög és zötyög meg sántít) az egész lásd még ahol lehet kamu pártokat venni literre ott bármit lehet ott még bodamarcsi is lehet

  • kiegészítés!
    tóth péter és a normális kulturált többség!
    Bár a leszerepelt baloldalt nem sajnálom,(megérdemlik a sorsukat)de a tüntető bunkó,jellemtelen csőcseléktől meg pláne nem vártam semmi igazat,emberit!
    Egyébként én úgy hallottam,hogy tegnap ökumenikus isten tiszteletet akartak tartani az új parlament megalakulása alkalmából,amit a tüntetők miatt mondtak le…erre gondoltál?

  • Bendeguz79
    2018 május 8
    1:09 du.

    elv társad neked a harapós ló! camarada

  • Nagy István,12:17, a kérdéseid nagyon jók, én is várom a válaszokat Sándortól. A régi szdsz-be simán bevették volna képviselőnek.

  • HunCanada, látom komoly erőket mozgatsz meg Marcsi „trancsírozáséra”, csak én nem értem mi az értelme. Évekkel ezelőtt is ilyen volt, ma is ilyen és a jövőben sem fog megváltozni. Meggyőzni nem tudod, érzelmi kötődése miatt minden válasza erősen szubjektív, és szerintem egy elkötelezett aktivistánál ez rendben is van.
    Inkább foglald össze te, hideg precizitással, miért is tart még ki a baloldal mellett olyan sok ember.

  • Neonáci Hitlerista Charlie
    majd újjáépíti a feltrancsírozott nyalonckáját.
    Az tutti.

    heheheehe „Nyaloncukor”

  • Jóvan Rodejjó alakíccsá’ pártot.
    Én jól rádszavazok akkor.
    Végtére is tökmindegy
    1 szavazat…

  • charlie
    2018 május 9
    2:53 du.

    Charlie, nem mozgatok komoly erőket azzal, hogy Marcsit kiigazítsam, ha valótlant vagy meghökkentőt állít. Ja és nem is akarom megváltoztatni a pártállását vagy mit. Ideológiai vitára még nem is igazán került sor közte és köztem, mert az elemi butaságainál leragadunk.
    A többiben igazad van, amit Marcsiról mondtál. Az a „baj”, hogy úgy másfél hete megszólított minden ok nélkül egyik hozzászólásában, pedig egész addig nem szóltam hozzá jó pár napig. Ha megszólít, vagy valótlanságokat mond, akkor kénytelen vagyok reagálni rá. Másrészt valóban egy esettanulmány a Marcsi, és igyekszem a „legtöbbet” kihozni belőle mint kordokumentáció.

    Ez a kérdésed egyik felére a válaszom. A másik részére nem igazán tudok válaszolni neked Charlie, mert nem tartom a kapcsolatot olyan elkötelezett baloldaliakkal akikre utalsz. Én is szeretném tudni a kérdésre a választ. Talán egy válasz szerűséget mégis tudok mondani, valószínűleg ők ugyan olyanok lehetnek mint Marcsi, csak a másik oldalon vannak horgonnyal lekötelezve. Ebből pedig az következik, hogy akkor a Marcsi-szerű mindenáron elkötelezettből a baloldalon azért csak jóval kevesebb van.

  • hazai lámpa

    Én eddig úgy tudtam, hogy a tüntetéseket civilek szervezik. A cikk pedig az ellenzékről szól.

    Az ellenzéket azzal bünteti Kerekes úr, hogy nem megy el a civilek által szervezett tüntetésre? Ez olyan, mint az egyszeri ember, aki belerúgott a szomszéd kutyájába, hogy kicsesszen a szomszéddal.

    Az ellenzéknek régóta fogy a támogatottsága, ez nem pár éve kezdődött. Akkor kellett volna gondolkozni, mikor kormányon voltak. Nem volt megfelelő a politikájuk, és a fidesz ezt használta ki.
    Egy példa. A magyarok már harminc éve hallgatják, amit Kerekes úr is farkast kiáltó fiúként ismétel, hogy most már tényleg itt vannak a nácik. Nem a nyugati zsidóknak az élete keserű, akiket megvernek az utcán, hanem a magyarországiaké. Ugyanis látszik rajtuk, sőt ők már a bemutatkozáskor azzal indítanak, hogy mi a vallásuk (másképp nem tudom elképzelni, hogy felismernének egy nem hagyományosan öltözött embert).

    Természetesen antiszemitizmus létezhet bármely országban, talán Izrael kivételével. Sőt náci vagy rasszista propaganda is létezik. De az egy természeti csoda, hogy Budapesten több náci és komcsi jut egy négyzetméterre, mint ahány kutyaszar van a pesti flaszteren.

    Ez vagy egy természeti tünemény, vagy csak a média, a különböző oldali megmondóemberek és a fenti úr képzeletében létezik.

  • Kerekes ur!

    Azzal kezdenem, hogy a „tarsadalmi-kulturalis temaju esszeidet, elmenybeszamoloidat kedveltem es kedvelem.

    Viszont nem igazan kivantam velemenyt mondani errol a cikkedrol.
    Aztan amikor elolvastam a „sajat-stabod” tagjahoz (Ratesi Margithoz) reflected eloszor „megijesztettel”. Es meginkabb csondben maradtam.

    Aztan olvasgattam tovabb a hozzaszolasokat, es lassan megerett bennem valami.
    Szolnek hozzad, mint „lovagias” ferfihoz, egy mar nagyon elfajzott lovag-leszarmazottkent.

    Illene bocsanatot kerned!

    Talan a valasztok jo resze is pont ugyanugy viselkedett, mint tenmagad.
    Kisse arrogansan, megondolatlanul, tenyek ismerete nelkul, beletenyerelve a magyar „valosagba”

    Mellesleg a Szuret utcat es kornyeket igen jolismerem, es kedvelem. (valasztasi korzeted resze) Volt ott egy nagyon gyumolcsozo vallalkozasom.
    Ennek a vallalkozasomnak a tarsa, volt professzorom mondta volt, hogy amikor egy pocegodrot felkevernek, mindig a darabosa kerul a felszinre. Ezert saccolta minimum 40-50 evre magyarorszag konszolidalasat is, amivel akkor én (meg mint heves ifju) nem igazan akartam egyeterteni.
    De latjuk a tenyeket, amik ot igazoltak.

    Ja, azon a kornyeken a mult szazad elejen (XX.) nagyon sok kerteszet volt, uveghazas termelessel. Nem veletlen a kerteszeti egyetem ottani lete sem.

    Viszont a partallam a legtobb volt tuladonostol elvette a kerteszetet, hazakat, nehanyan maradhattak, de bekoltoztetett megbizhato „part-szimpatizansokat” az epuletekbe, tarsberlokkent.
    Talan megerted a melyseges rezisztenciat a Boros „Ur/Elvtars” irant. Ok ismertek igazabol.

  • Boda Marcsi
    2018 május 9
    12:00 du.

    Lett volna egy fogadásom, hogy nem érted, amit írtam.
    De úriember biztosra és trollok fizetett felfogóképességére nem fogad

  • Hazai Lampa!

    Kerekes ur legfeljebb maga magat bunteti.
    A rossz valasztasaval leginkabb.
    A magyar valosagot nem erti, es nem fogja mar megerteni.
    Maskent lattam en is „fiatalon”, csak hat illik, hogy az emberfia az elhasznalt eveit valtsa at „bolcsessegre” a politikaban is, legalabbis megprobalja.

    Akkor meg az ember tudott hinni abban, hogy a valtozas „mostmar majd elindul a felvilagosodas utjan”
    Sajnos nem vettem komolyan, hogy az ellendrukkerek mindig hangosabbak – hiaba nincsenek tobben!

    Azoknak a partoknak akik ma ellenzekiek, azoknak valoban ott volt a kezukben a lehetoseg hogy felepitsenek egy normalis demokraciat, de ezt a legkevesbe ereztek fontosnak, igy nem tudtak elni vele.
    A kamforra valt SZDSZ-es politikusok soha meg nem bocsathato bune.

    A Viktor pedig amikor megkapta a lehetoseget, rogton elt is azzal. Vagyis, mivel a demokratikus jatekszabalyok nem lettek bebetonozva, igy visszaelt azokkal es felepitett egy antidemokratikus allamrendszert.

    A most elkovetkezo negy evben Mossulini elvei alapjan (aki a legnagyobb idoloja) ki fogja csiszolni az ILLIBERALIS allamrendszert.

    A visszaut ketseges.

  • Charlie:
    „Inkább foglald össze te, hideg precizitással, miért is tart még ki a baloldal mellett olyan sok ember.”

    A kérdés – kissé átfogalmazva – teljesen helyénvaló. A helyesen föltett kérdés szerintem így hangzana:
    a.) Miért van majdhogynem világszerte válságban a baloldal, és
    b.) Magyarországon, ahol ugyan akad jónéhány baloldali ember (pl. én is), de igen-igen régóta nincs semmiféle szervezett baloldal, legföljebb két-háromféle, érdekellentétek miatt megosztott jobboldal, mégis mit jelent „a baloldal” terminus, vagy legalábbis milyen értelemben használjuk?

    Nem eléggé iskolázott egyszerű állatidomárként – utólagos engedelmével – nem vállalkozhatom, különösen nem itt, a KMH
    fórumán, még a kérdés valamelyes megközelítésére alkalmas néhány tanulmánykötet megírására sem.

    De vannak itt nálam sokkal képzettebbek, okosabbak, bölcsebbek. Ajánlom figyelmébe például Boda Marcsit, Figyelőt, akik röviden, vagy mindannyiunk Fáklyalángját, aki hosszabban, de biztosan
    megfejtik a kérdéseket.

  • Elnézést, elbóbiskoltam, elkalandoztak a nem-létező gondolataim.
    Természetesen nem Fáklyalágot, hanem Lámpást kellett volna írnom.

  • Almási Alma

    Charlie és HunCanada

    „nem tartom a kapcsolatot olyan elkötelezett baloldaliakkal akikre utalsz. Én is szeretném tudni a kérdésre a választ. Talán egy válasz szerűséget mégis tudok mondani, valószínűleg ők ugyan olyanok lehetnek mint Marcsi, csak a másik oldalon vannak horgonnyal lekötelezve.”

    Valószínüleg azért nem értitek, mert korántsem vagytok tájékozottak arról, hogy mit jelent a baloldal. Itt ugyebár mindenki Rákosira, Sztálinra, Kádárra asszociál, valamint arra, amit kedvencem, hazai lámpa szokott szajkózni, hogy tudniillik a „komenisták” félrevezették a népet, és természetesen valamennyien gazemberek – ahogy a rendszerváltási ideológia propagandisztikusan harsogta és harsogja.

    De talán ezen túl kellene lépni…

  • Almási Alma

    Amúgy a balolodali „marcsik” nincsenek túl sokan, hiszen nem egy sikkes és sikeres eszme. Vannak viszont bőven valódi baloldaliak is, csak azok ki vannak kiáltva „népellenségnek”.

  • Aczél Gábor

    „Megette a fene az egészet.
    Igaza van Bartusnak:nem idézem ide de akit érdekel tudja.”

    Neked VAN igazad, Geyza!
    Bartusnak igaza VOLT.

  • Na, majd ha jókedvem lesz, írok egy cikket a baloldaliságról, meg arról, hogyan illeszkedik bele a politikai ideák világába… 😀

  • Almási Alma
    2018 május 10
    5:35 de.
    kíváncsivá teszel, elolvastad Marx -ot előtte?

  • Orsós Elemér

    Almási Alma
    2018 május 10
    5:35 de.
    Kedves Alma, az nagyon jó lesz, mert a legutóbbi cikkednek is 500 kommentelő vette hasznát! 😀 (Mellesleg a Valódi Baloldaliság vidáman beleilleszkedne a politikai ideák világába.)

  • Figyelő
    2018 május 9
    1:59 du.

    „Gondolom, megegyszer meggondolja, hogy kampanyolni menjen a XI. keruketbe. Ha a Past oldalan kampanyolt volna, talan tobb sikere lett volna es nem szegyenitik es gyalazzak meg igyekezetet!
    A XI kerulet igazan “reakcios” engem kellett volna megkerdezni elobb….”

    Hát bizony szegény „Kerekes úr” ezt alaposan elcseszte, mivel kampányba kezdése előtt nem kérdezte meg a 61 éve Magyarországot elhagyó B. Klára asszony véleményét – mint illetékesét- vajon van e ott esélye indulni képviselőként?
    Jaj,kedves Figyelő ezt tényleg komolyan gondolja, vagy csak vicces kedvében van! Látja mondtam én, hogy Önnel megállt az idő, méghozzá nagyon!

    Bizonyára meglepi, hogy a kerület melyet olyannyira ismerni vél közel sem „reakciós” bár itt nem ártana tudni pontosan mit ért Ön reakciós alatt, bár nagyjából sejtem. A XI. kerületet is, mint oly sok kerületet, várost, települést szétszabdalta a Fidesz, és saját nyerési esélyeinek megfelelően alakította át a választási kerületeket. Ennél fogva a XI.kerület egy jelentős részét a szomszédos budai kerülethez a XXII. kerülethez rajzolta át, így az itteni azaz a 18.-as választási kerület jelöltjéhez ez a két terület tartozott. Csak tényként közlöm, hogy reakciósság ide-oda, a 18-as választási kerületben Molnár Gyula (MSZP) nyert, és tudja az az érdekes, hogy nem annyira XXII.kerületiek szavazataival, hanem a XI.kerületi szavazatokkal! (úgy tűnik a XXII. kerületiek a reakciósabbak) M.GY.győzelme nem meglepő – talán csak az Ön számára- hiszen Őt a XI.kerületben jól ismerték és kedvelték, mivel ott volt megválasztott polgármester, mindaddig míg a Fidesz az „érdekellentétei” miatt a szokásos módszerével félre nem állította az útjából. (eljárást indítottak ellene, erről az önkormányzati választások előtti kampány utolsó napján az ügyészségi szóvivő által személyesen kézbesített értesítésből szerzett tudomást, és bár az ügy végül is bűncselekmény hiányában került megszüntetésre, arra jó volt hogy évekre kivonják a forgalomból,és emberileg, szakmailag, hivatalában egyaránt tönkre tegyék! Mert hogy a Fidesz általában így dolgozik, és ez akkor is így van, ha Ön nem hiszi, vagy erősen kételkedik benne.
    A XI.kerület másik részén pedig(ahol vélhetően Kerekes úr szeretett volna indulni) bár Fideszes nyert, nagyon kevéssel maradt le mögötte a DK.jelöltje Gy.Németh Erzsébet(Gyurcsány pártja) Hát ezek az eredmények nem igazán támasztják alá az Ön állításait. A XII.kerületben hasonló volt a helyzet: másodikként ugyan, de szoros eredménnyel szintén a DK-s jelölt végzett, meglepően magas százalékkal, bevallom én nem számítottam ilyen eredményre. És volt még két ilyen budapesti kerület (Pl a II. ker.is, ami ha jól ítélem meg az Ön fogalmait szintén sanszos a reakciós megítélésre)és ahol ugyanez volt helyzet. Tehát változnak az idők, eszmék, ideológiák, változik a társadalom összetétele, elképzelései, politikai hovatartozása, állásfoglalása. 61 év nagyon hosszú idő, ne lepődjön meg, ha nem mindent pont úgy talál ahogy itt hagyta!

  • Alma:
    Nem képesek túllépni rajta.
    Azon amit az ember nem ismer. nem tud átlépni.
    Ezért nem győzhet a jelen hazai liberális baloldal a FIDESZ
    ellenében: Mert nem imeri.
    És aki meg ismeri (pl Bartuslaci) annak nem hisz .

  • Almási Alma
    2018 május 10
    5:35 de.

    Sajnos Christől nem kaptam eddig választ.

    Régebben itt a fórumon tőle kaptad a címet, hogy hova küldd a cikkedet, és ezt elküldenéd egy hozzászólásban, ha lehetséges?

    Nem magam miatt kérdezem, de szerintem úgy lenne igazságos, ha a feltételeket mindenki ismerné. További kérdésem, de nem feléd, hogy csak Chris elvbarátai írhatnak cikket? Vagy mindenki előtt nyitva áll a lehetőség, aki megüti a mértéket?

  • Almási Alma
    2018 május 9
    9:38 du.

    „kedvencem, hazai lámpa szokott szajkózni, hogy tudniillik a “komenisták” félrevezették a népet, és természetesen valamennyien gazemberek –”

    Belzebubi értelemben nem vezették félre a népet a kommunisták, mert nyíltan megmondták, hogy a népi demokrácia az proletárdiktatúra, amit egy élcsapat irányít.
    Ezek után magára vessen (belzebubi értelemben) minden munkás, paraszt és értelmiségi, aki azt hitte, hogy ez a rendszer őérte van.
    Szerintem összekeversz valakivel, mert én soha nem írtam, hogy minden kommunista gazember lett volna. Sőt, nem a „kommunistasága” alapján ítélek meg egy közszereplőt, hanem az eredményei láttán.
    Illetve az is érdekes, hogy a kommunizmus legutóbbi bukása után ki mennyire tudott szembenézni a múlttal? A tagadás és a teljes elutasítással szemben áll a kritikátlan tömjénezés.

    „ahogy a rendszerváltási ideológia propagandisztikusan harsogta és harsogja.”
    Mi az a rendszerváltási ideológia? Az Ellenzéki kerekasztal ideológiája? Vagy a Nemzeti Kerekasztalé?
    Ez így nagyon könnyű és olcsó megoldás részedről, hogy aki nem tömjénezi az elmúlt rendszert, az az ellenség ügynöke, aszt jónapot.

  • Belzebub
    2018 május 9
    7:58 du.

    Való igaz, hogy a kommentelés nem tudományos műfaj, sőt nehezen ellenőrizhető némely állítás.
    Akit ez zavar, az megteheti, hogy nem olvas ilyet, vagy éppen valódi ismeretterjesztésre használja a műfajt, pl. megadja a forrásokat.

    Régen a marxista-leninista tanfolyamon oktatták az elméletet a párttagoknak. Nem lehetett mindenki olyan szerencsés, hogy Németországban tanulja a hegeli dialektikát. Nekik ott volt a foxi-maxi, ahol a tagadás tagadásáról hallgattak előadást.

    Így a sok pártiskolás ment a nép közé, akit az elit pártértelmiségi kiképzett. Nem volt ilyen nagyképűsködés, hogy a baloldali értelmiségi nem tud a nép közé menni, mert „fárasztja őt a nép”, amit fel akar emelni.

  • Almási Alma
    2018 május 9
    9:41 du.

    „Amúgy a balolodali “marcsik” nincsenek túl sokan,”

    Manapság DK-soknak hívják őket, de tényleg nincsenek túl sokan. Pont annyian lehetnek, mint a fidesz szektás, kemény magja, kb. 300 ezer ember.

    Pont elég, hogy az országot hiszterizáljátok, és fenntartsák a vezetőitek a hideg-polgárháborús hangulatot.

  • Rodeo36-11

    Nekem Marxizmusból van egy szigorlati eredményem az egyetemi indexemben. Egy nagyon jól ismert liberális oktatótól kaptam, aki azt fűzte hozzá a vizsgámhoz, hogy ez ugyan tulajdonképpen semmi, amit előadtam, a jogi karon bukás lenne, de fizikusnak megér egy hármast! És richtig! 😀

    Na, gondolom, ezt a semmit itt is leírhatom. Már csak azért is, hogy Hazai lámpa irigykeggyen… 😀

    De lámpa, tényleg, miféle választ vársz tőlem? Írd be egy hozzászólásba Chrisnek, hogy kűgggyön egy email címet, aztán írj neki. De ha hülyeségeket írsz, és nem jelenik meg, akkor ne morogj. Én így csináltam, és nekem bejött… 😀

  • lámpa, ez a mondásod is megérne egy misét…
    „Ez így nagyon könnyű és olcsó megoldás részedről, hogy aki nem tömjénezi az elmúlt rendszert, az az ellenség ügynöke, aszt jónapot.”
    De hagyjuk.

    Chris e-mail címéért ne nyúzz, nem irígységből nem adom meg, hanem azért, mert Chris nem hatalmazott fel rá. Egyébként pedig, ha cikket írsz, az más műfaj, mint a hozzászólás, a cikknek legyen eleje, vége, füle, farka és csattanója. És főleg: legyen TELJESEN őszinte. Hazudni még úgy sem szabad benne, hogy tulajdonképpen tudat alatt hazudsz. Szóval, részemről sok szerencsét kívánok hozzá!

    Na, most ennyi…

  • Almási Alma
    2018 május 10
    9:25 de.

    Tartsátok meg magatoknak azt a fontos emilcímet! Én Chris újságjába akkor se írnék, ha térden állva könyörögne.
    Nálam már leszerepelt az állítólagos demokratizmusával, ahogy te meg talalom is.

    Csak éppen jobb fényt vetett volna az újságra, ha nem csak a kivételezettek írhatnának cikket titokban, hanem nyílt lehetne a lehetőség.

  • @lámpa

    „Én Chris újságjába akkor se írnék, ha térden állva könyörögne. Nálam már leszerepelt az állítólagos demokratizmusával, ahogy te meg talalom is.”
    __________________

    Jajistenem, hogy fogom ezt túlélni… 😮
    (Na, mindegy, gyurcsányista öregasszony lévén majd megvígasztalódom valahogy…)

  • FIGYELŐ!

    A másik cikknél is megírtad a véleményed,illetve elküldted a református papok ellen az idióta tüntetők által elkövetett ocsmány megnyilvánulást,nagyon helyesen,bár sokan nem vonják le
    a konzekvenciát…(képtelenek rá!!)
    Nos kiegészítő tájékoztatásként írom: Orbánt ma a parlamentben
    133 igen,28 nem és 0 tartózkodás mellett megválasztották miniszterelnöknek újabb 4 évre(1 régebbi és az utolsó 3 ciklus után!)
    Na vannak, akik ennek nem örülnek,tiltakoznak hőbörögnek(lefizetett csőcselék),vannak akik csalódtak,de elfogadják(a normális baloldali parlamenti pártok, képviselők) és vannak akik nagyon örülnek: a TÖBBSÉG,amely az itthon élők biztonságára,a törvényességre,a fejlődésre szavazott!!!
    Ma Orbán kijelentette,hogy bár ismét(!!!!)2/3-os többséggel győzött a Fidesz,de ő az egész ország 3/3-ad érdekeit szeretné képviselni!!!!!!
    Na ez magáért beszél!
    (Ilyet se komcsi,se szoci,se ballibsi miniszterelnök nem ejtett ki a száján,soha!)
    Győzött a többség,az igazság itthon,ami nekünk itthon nagyon fontos ,de ennek ,Te aki kint élsz remélhetőleg szintén örülsz?…!

  • ha netán nem voltam egyértelmű: Orbán most negyedszer lett miniszterelnök!

  • Figyelo!

    Elolvastam az ominozus cikket.

    Megerdemeltek – mivel azt mondjak, hogy CSAK OK KEPVISELIK a magyarsagot. A tobbiek pedig nem azok.

    Ebben a helyzetben az elso teendo magyarorszagon, az az hogy tudjak meg a „puspok urak” – akik szerintem amugy ingyenelok – hogy ez nem igy van. Ha a nep azoknak az oldalan lat valaikit, akik ezt allitjak magukrol hogy csakis ok a magyarok, a magyarsag tobbi reszerol hogy azok nem reszei magyarsagnak, valoban le kell kopkodni.
    A bocskaiba valo oltozkodes ma ezt jelenti. A reverendas urasag vajon miert nem tudott a reverendajaba oltozni, es ugy be menni a Parlamentbe? Azt kepviselni, amit kellene?! A kereszteny hitet! Na persze, o azzal kivagyiskodott ott, hogy neki van barsonymenteje! Bocskai huszar csizmaja!
    Tehat o kivagyi, vagyis a „melymagyar”
    Szegyentelen gazember!

    Es szomoru, hogy ilyen puspokeink vannak.
    Tudja e Figyelo, hogy ezek a Kadar eraban valamennyien III/III. ugynokkent jelentettek. Szepen leadtak a jelentest, hogy ki jar rendszeresen a misekre.

  • hazai lámpa!

    Nem értem mit is írt Almásynak?valószínűleg nem gondolta végig?….vagy nem olvas figyelmesen,vagy nagyot tévedett…!
    Kikérem magamnak,hogy a DK-sokhoz az alkoholista Gyurcsány-félékhez sorolt,akiket mindig is megvetettem,jobboldali és Fidesz szimpatizáns vagyok,amióta szavazok(persze nem fanatikus
    és elvakult ,ha kellett bíráltam,észrevételt is tettem,amire normálisan,kultúráltan reagáltak) ,mint többen hazugságaikban állítják!

  • hazai lámpa
    2018 május 10
    10:37 de.
    Sajnalom, ez egy baloldal erzelmu lap.
    Termeszetes, hogy van moderalas, ez minden lapnal van. Ehhez kelll tartani magad.

  • Besancon
    2018 május 10
    7:33 de.
    Latja, elmulsztotta Kerekes urat felvilgozsitania a helyi helyzetrol. Biztos maskepp valsztotta volna a valsztasi programjat.

  • Andrew!

    Nagyon nagy tévedésben vagy,én pontosan tudom,értem,hogy mit is írtál,de ugye minek és kinek?
    A Fidesz magasan (2/3) győzött,Orbánt miniszterelnökké választották,letette az esküt,sőt kijelentette,hogy nem csak a 2/3-ot,hanem a 3/3-ot,vagyis az egész ország érdekeit akarja képviselni (beleértve a leépült,becsavarodott,lefizetett idióta csőcseléket is,akikről maximálisan gondoskodik a kórházi,intézményi … férőhelyek számának növelésével is…)
    nos kell ennél több??

  • Marcsi, felejtsük el a múltat. Kezdjük (már megint) új lappal, én nem haragszom magára cseppet sem. Gondolom ez kölcsönös, mert Magának nincs is oka. Úgyhogy újfent megpróbálkozva a valós és érdemi vita reményében szólítom meg kérdésemmel.

    Szóval tök új kérdésre vagyok kíváncsi. Hogy lehet, hogy egy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő arab fickó, aki nem először bukott meg a nemzetbiztonsági átvilágításon, legutoljára épp a Terrorelhárítási Központ átvilágításán az ott ülhetett a díszpáholyban VIP vendégként a Magyar Parlamentben, a Fidesz kormány alakuló ülésén?

    Ez hogy lehetséges? Marcsi.

  • FIGYELŐ!

    Gabriel elterelő és főleg hazug állításainak nem szabad bedőlni,de más idióta leszerepelt csőcseléknek sem!
    Na ennyi mára!Mindezt a reklám alatt INGYEN,JÓZANUL és nem delériumban írom,mint
    például Geyza ” ellenzéki alkalmazott,javadalmazott munkatárs”az idétlen hozzászólásait!
    remélem érted (???) KÜLÖNBSÉGET?HA IGEN tisztelj meg a válaszoddal,de ha attól tartasz, és félsz,hogy „törölnek” azt is megértem….!

  • OIM* hazudik amikor
    azt mondja hogy Gabriel hazudik

    *OIM = Oldal Idióta Marcsája

  • Bandzsa,idióta Geyza vonuljon fedezékbe,meg nyugovóra,,vagy kapja be,de sürgősen a gyógyszerét!
    Amúgy régebben tegeződtünk,aminek már többször véget akartam vetni,de örülök,hogy ez a csökkent elméjű Gezyza megelőzött,mert nagyon finnyás vagyok,hogy kivel is tegeződöm…..
    Hamarosan kilépek,lefekszem így szerencsére nem fogom olvasni Geyza „éjszakai” idióta megjegyzéseit!
    Egyeseknek sajnos mindig ,éjjel-nappal „szolgálatban” kell lenniük,hogy megéljenek valamiből,én szerencsére kedvem szerint pihizhetek,aludhatok!!!!

  • Akko bizonyára holnap tisztel meg Marcsi a válaszával. A pihenés az fontos, jó pihenést.

  • HEHEHEEEHeheehhe
    ennek az idiótának egyre gyérül a szövegértési képessége.

    „OIM* hazudik amikor azt mondja hogy Gabriel hazudik”

    a hülyéje azt hite NEKI írom…

    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Ekkora egy idiótát…nem tud olvasni.
    Formális analfabéta ez !
    A betűket, szavakat érti de már egy mondat értelmét nem képes felfogni.
    Pláne ha van benne egy kis átvitt értelem vagy irónia.

  • Hun Canada:
    Holnap majd „ide tisztel” a Marcsi egy szép kis szagló kupacot

  • hazai lámpa
    2018 május 10
    7:47 de.
    ídézlek Óh nagy Huri
    „Belzebubi értelemben nem vezették félre a népet a kommunisták, mert nyíltan megmondták, hogy a népi demokrácia az proletárdiktatúra, amit egy élcsapat irányít.
    Ezek után magára vessen (belzebubi értelemben) minden munkás, paraszt és értelmiségi, aki azt hitte, hogy ez a rendszer őérte van.”

    az élcsapat alapállásban munkás és paraszt (annak minden karakterisztikájával benne) tehát őértük szól!

    namost összehasonlítván a kapitalizmust az mi? ezzel a fentivel amit itt ídéztem a Nagy Huri tól?

    ott aszongyák, „hugy” (SIC) demokrácia (nincsenek tisztában ezzel a fogalommal alapesetben) és akkor pölö a süsüéknél (ugye ők a kapitalizmusz csimbókrasszójja) van szenátusz, kongresszusz, jesszusz, legfelsőbb bir(K)ák, elnök…és amíg ezek el képesek dönteni, hogy mit is akarnak (asztatatatatatat hívén, hogy van nekik hatalmuk szvsz csak 5 alma és nem is jobbikból) addig a „valakik” ott a pentagonból és cihából meg a nsa ból meg a
    Alpha Epsilon Pi (AEPi)
    American Council for Judaism
    American Jewish Historical Society
    American Jewish Joint Distribution Committee (JDC)
    American Sephardi Federation (ASF)
    American Zionist Movement (AZM)
    Anti-Defamation League (ADL)
    Association for Jewish Studies (AJS)
    B’nai B’rith International
    Farband
    Jewish Braille Institute International
    Jewish Telegraphic Agency (JTA)
    Labor Zionist Alliance
    Latin American Jewish Studies Association (LAJSA)
    Landsmannschaften
    Menorah Association and Menorah Journal
    Mizrachi Women’s Organization of America (AMIT)
    National Council of Jewish Women (NCJW)
    National Foundation for Jewish Culture (NFJC)
    National Havurah Committee (NHC)
    National Jewish Democratic Council (NJDC)
    New Israel Fund
    Ozar Hatorah
    Pioneer Women
    Progressive Jewish Alliance
    Rabbinical Alliance of America
    Rabbinical Assembly
    Rabbinical Council of America (RCA)
    Republican Jewish Coalition (RJC)
    Synagogue Council of America
    Union of Orthodox Jewish Congregations of America (OU)
    Union of Reform Judaism
    United Jewish Communities (UJC)
    Young Judea

    +AIPAC és még NRA és ezek elintézik a nehezebb dolgokat úgyhogy a fentemlítetteknek csak a könnyebb dolgok maradnak etimológiai felülvizsgálata azoknak a javaslatoknak amiket sohasem fogadnak el

    és akkor itt a világ holnap is

    szóval hogyan látod te mindezt ennek TÜKER-ében???

    nagyon jó perceket szereznél, ha megnyílvánulnál erről is…

  • Gabriel
    2018 május 10
    1:53 du.A cikk szerint tevedesbol kopkodtek meg oket, azt hittek, hogy politikusok. A reformatus puspok semmivel sem jobban kepviseli a mgyarsagot, mint a tobbi egyhaz vezetoi sem.

  • Almási Alma
    2018 május 10
    12:26 du.

    Még csak annyit, hogy egy nagy kamu a részedről, hogy nem adhatod meg a címet. Chris máskor itt a fórumban írta meg neked az emilcímet!

    Chrisről meg annyit, hogy ő állítólag nem olvassa a kommenteket, csak futólag. De azért futás közben azt bírta rólam megállapítani, hogy én tagadom a magyarok felelősségét a holokausztban.

    Ez az áldemokratikus hozzáállás, amit az itteni „demokratikus” ellenzék produkál, az pont olyan, mint mikor Orbán hirdeti a demokráciát.
    Azért azt köszönöm, hogy ezt leírhattam!

  • Rodeo36-11
    2018 május 10
    7:48 du.

    Talán nem vetted figyelembe az előzményeket.

    A magát baloldalinak valló Belzebub föltette a kérdést, hogy mitől fogyatkozik a baloldal? És rögtön ki is jelentette, hogy ő erre nem válaszol, mert úgymond neki büdös a nép közé „lemenni”.

    Erre írtam, hogy nekem a pártfőiskolák (majdnem népfőiskolát írtam:) jutnak az eszembe, vajh ki tudja miért …?

  • Boda Marcsi
    2018 május 10
    2:00 du.

    „a DK-sokhoz az alkoholista Gyurcsány-félékhez sorolt,akiket mindig is megvetettem,jobboldali és Fidesz szimpatizáns vagyok,”

    Lehet, hogy nem vagy fanatikus, de feltétlen Orbán-hívőnek látszol. Ilyen feltétlen párthívek vannak Gyurcsány oldalán is, most neveket nem írnék.
    Ők azok, akik a másik pártvezér minden intézkedését rossznak találják. A magukénál csak kisebb hibákat találnak, megkérdőjelezik a másik párt törvényességét.

    Az mszp-s kemény magra az jellemző, amellett, hogy sajnos fogyatkoznak, hogy a párthoz hűségesek. Bárki állhat a párt élén, ők a pártra szavaznak.
    A többi pártnak is nyilván van kemény magja.

    Na most, az a kérdés, hogy most kinek van igaza? A történelem majd megválaszolja. Lehet, hogy 100 év múlva Orbán neve lesz a történelemkönyvekben megmentőként, ahogy Figyelő szokta jósolni. De az is lehet, hogy a DK-s szavazók előbb-utóbb miniszterelnököt csinálnak Gyurcsányból.
    Én merem remélni, hogy akik nem a fideszre szavaztak, azok nem migránshordákat zúdítanak az országra, hanem megakadályozták a kialakuló személyi kultuszt.

  • Hazaikám ne hőbörögj.
    Úrileányok nem hőbörögnek.
    Úrileányok előbb süssenek 200 palacsintát
    aztán majd kiderülnek a továbbiak.

    (Legalábis ez volt divatban az MHSZ repülőklubjaiban.
    Ha a leányzó letett egy gyakorlati vizsgát.)

  • Hazai Lámpa:
    „Régen a marxista-leninista tanfolyamon oktatták az elméletet a párttagoknak.

    Csak a párttagoknak? Nekem azt mondták azt mondták az idős szakik, hogy „nem mindenkinek, de sajnos(!) nem csak párttagoknak”.

    Hazai Lámpa:
    „Nem lehetett mindenki olyan szerencsés, hogy Németországban tanulja a hegeli dialektikát.”

    Felhívom a figyelmét, hogy a hegeli dialektikát nem csak Németországban (melyikben? 🙂 lehetett és lehet ma is tanulni. Hegel művei
    Magyarországon is hozzáférhetőek,sőt mi több, ha valaki nem tud németül, akkor akár Szemere Samu jó fordításában magyar nyelven is. (Persze, jobb eredetiben olvasni.)

    Hazai Lámpa:
    „Nekik ott volt a foxi-maxi,”

    A foxikat kicsit ismerem, de foxi-maxiról (sőt maxi foxikról se) fajtájúakról nem is hallottam. Ettől még lehetnek.

    Hazai Lámpa:
    „ahol a tagadás tagadásáról hallgattak előadást.”

    Kik? A foxik? Tényleg jól taníthatóak, de azért abban kissé kételkedem, hogy egy foxi, sőt bármilyen más kutya megérthetné Hegelt.

  • Hazai Lámpa:
    „A magát baloldalinak valló Belzebub föltette a kérdést, hogy mitől fogyatkozik a baloldal? És rögtön ki is jelentette, hogy ő erre nem válaszol, mert úgymond neki büdös a nép közé “lemenni”.”

    Ugyan, miért kell ilyen könnyen rajtakaphatóan hamisítani, hazudnia?
    Aki olvasta a kommentemet tudja, hogy amit Ön „idézni” méltóztat, az köszönőviszonyban sincs azzal, amit írtam.
    Kicsit ügyesebben hamisítson, hazudjon jóasszony.

  • @lámpa!
    Én már tényleg nem emlékszem, ő írta meg nekem email-ban a címet, vagy hogy? De ha itt van a hozzászólások közöttvalahol, akkor meg minek baszogatsz engem ezzel? Ha megvan a cím, írj egy ütős cikket, oszt jól van.

  • Boda Marcsi
    2018 május 10
    5:02 du.

    OIM* vésd a borsónyi agyacskádba a következőt:

    Én csak kétfajta embert magázok, azt is csak ritkán:

    1
    Akit kedvelek
    2
    akit útálok.

    Hogy ki kicsoda, kiderül a szövegkörnyezetből.

    TE még viccből sem tartozol az egyes kategóriába.
    (Én ugyan szeretek komolytalankodni, nade azért a viccelődésnek is megvan a határa.)

    A második kategóriába sem tartozol mert téged nem tudlak útálni, hisz TE csak egy puha szerves kis semmi vagy.

    A puha szerves semmi abban tér el a kerítés mellett száradó többi ilyen kis semmitől, hogy még nem száradt ki a Napon.
    Ezek a mai kutyák nem szokták elkaparni a kis semmicskéiket.

  • HunCanada!

    Én sosem tagadtam,hogy jobboldali szimpatizáns vagyok,ha lenne egy csöppnyi esze(de ugye nincs…) nem hozná fel velem kapcsolatban a jellemtelen,
    részeges Gyurcsányt.

    Almából kitört a balos „kultúra” már közönségesen káromkodik is…bravó!

    Ami pedig Geyzát illeti,hát én is megválogatom,hogy kivel is tegeződöm(értelmes,normális emberekkel és főleg barátokkal),de ugye a primitív,bunkó és agyalágyult embereket csupán megvetésből tegezem,mint ahogy esetleg egy részeges,vagy drogos
    élőlényt!

    Na látom minden „kultúrált,értelmiségi észlény” szolgálatban van ……nekem viszont nem kell szolgálnom szerencsére senkit,így most búcsúzom,más és jobb dolgom van!

  • HunCanada!

    Ne égesse tovább magát sajnos sem maga sem Amdrew nem tud számolni és belenyugodni a tényekbe:
    A Fidesz törvényesen, és bizonyítottan győzött méghozzá 2/3-dal,ezen nincs mit ragozni ,még az épeszű ellenzék is kénytelen volt elfogadni,de ha ugye maguk az idióta (matekból 0)csőcselékkel szimpatizálnak,azonosulnak az más…..
    Amúgy Orbán nagyon kulturáltan viselkedett ,beszélt(az eskütétele után)mikor azt mondta,hogy ő az egész ország,vagyis a 3/3 miniszterelnöke és mindenki érdekét, biztonságát akarja képviselni,még a szerencsére kisebbségben lévő fanatikus hülyéket is……,ami szerintem nagyon nemes dolog tőle!

  • Boda Marcsi
    2018 május 11
    1:24 du.

    „Én sosem tagadtam,hogy jobboldali szimpatizáns vagyok…”

    Aha.
    Csak akkor
    amikor be-be járkáltál
    az intézeted párttitkárához,
    a Szocialista Nőszövetségbe,a Hazafias Népfronthoz
    meg még a jó ég tudja miféle társadalmi szervezetekhez
    áskálódni hogy neked adják oda a hivatali főnököd írasztalát

    Végül is sikerrel járt
    ennek az alávaló nőszemélynek a
    kitartó, végetnemérő aknamunkája mert
    leváltották a főnökét és őt tették meg helyébe.

    Ez egy ilyen aljadék.
    Átgázol mindenen és mindenkin ha az érdeke úgykívánja.
    Hazudik áskálódok feljelent. EZ BODA MÁRIA.

    De annyira ostoba
    hogy ő maga regélte itt el az egészet.
    Azt várta volna hogy megdícsérjük érte.Az ostoba libája.

  • Ennyi baromságot és hazugságot csak az ilyen erősen terhelt és közveszélyes…(bár rám nem,csak a környezetére!)Geyza képes összeírni!
    Soha nem jártam semmilyen szervezethez,nem jelentettem föl életemben senkit,de ha tudnám hol is érhető el,a saját érdekében javasolnám,hogy vegyék sürgősen gondozásba,kezelésbe!

  • Ja mindezt a reklám alatt…..
    HunCanada betegnek meg azt üzenem,hogy nem szoktam sorozatokat nézni,(egyébként mi köze lenne hozzá?)de ezt tenném, akkor is értelmesebb időtöltés lenne,mint az idétlen
    hazugságait olvasni egy olyan „embernek” akiről azt sem tudni nő vagy férfi homokos,vagy biszex ?(ugye állam ill,ügynök titok..) vagy esetleg normális és heteroszexuális nő,mint én!

  • No, így terjednek a legendák (hogy finom legyek). Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökről, a DK elnökéről az elműlt 12 évben már mindent mondtak, ami rosszat csak el lehet képzelni. De azt sose hallottam, hogy részeges lenne. Egyszerűen nem volt szó ilyesmiről.
    Erre jön egy nyikhaj Petőfi-imitátor a fidesz vezérének hóna alól, és közli, hogy Gyurcsány ivott. Boda meg kizárólag úgy aposztrofálja, hogy részeges…
    Nyilván az bosszantja, hogy a volt miniszterelnök még ittasan is képes száraz pogácsát sütni…

  • Talalom:
    Holott köztudott hogy OIM* az iszákos.
    Már délben kezdi a vedelést, jét-három sörrel.

    Ő maga mesélte itt el, nem is egyszer.
    Nem lenne ezzel baj de akkor meg mit ugat másokra ?

    *OIM = Oldal Idióta Macája

  • Boda Marcsi
    2018 május 11
    3:25 du.

    Jó jó de akkor meg miért mesélted el ?

  • talalom!
    csupán azért nem hallottak róla,mert ezen a fórumon kívül semmit
    nem néznek,a TV-ben hőbörgött (kép,hang) részegen, amikor az LMP-és képviselőket fogadta,amit azon meg is jegyeztek,majd feljelentéssel fenyegetődzött….akikkel „állítólag”szövetségre akart lépni….máskor meg kígyózott : kígyó böfi…kigyó böfi…nem tudta kimondani,hogy kígyóznak a sorok…..
    Az LMP-sek verik egymást (Hadházy és társa..)TV! ők is jelentgetik egymást,az teljesen lecsúszott Együtt meg perselyez
    a Kossuth téren…..
    Na csak így tovább!
    Hibrid Geyza meg még ráadásul (mint mindig !!)most is hazudik,delériumában….attól,hogy az ebédemhez vagy a vacsorámhoz megiszom egy sört az nem jelenti azt,hogy annyira
    leépülök vagy netán berúgok mint ő!aki sokszor írásban is dadog,értelmetlen mondatokat ír!Ezt már többen megjegyezték!!!
    Na megint más dolgom akadt!

  • Kisboda:
    Amiről MI ITT nem tudunk, az nincs is.
    Csak nem hőbörgönk róla mint te.
    Fogadd ezt el.

  • Tüske Zsófia

    Figyelő, ez komoly, hogy te a 888-ról származó cikket osztasz itt meg, sőt, még el is hiszed, amit a Habony-tulajdonolta portál hazudik, rágalmaz a főszerkesztő G.Fodor Gáborral, a legocsmányabb orbán-nyalonccal az élén? Könyvtárosként többre tartottalak…. semmilyen református papot nem zaklattak a tüntetők. Valaha az Ébredő Magyarok Egyesülete lapjában megjelent aljasságokat is így beszoptad?

  • Tüske Zsófia

    Boda:
    „KARESZ HÜJE|
    |GYÖNGYI HÜJE|
    csak én vagyok okos
    énnekem a segembe is felyem van.”

    na ez vagy te, szórod a homokot és hülyeségeket beszélsz. Dicsekszel, hazudozol, de még azt sem tudod, mi a jobboldal és mi a bal. Te mindig oda csapódsz és ott zakatolsz, ahol a többséget gyanítod, rágalmazol, ócsárolsz és közben észre sem veszed, hogy magadról beszélsz.

    Mondod, Gyurcsány alkoholista, lehet, hogy ő volt az a miniszterelnök, aki hungarikummá nyilváníttatta a pálinkát és eltörölte a pálinkafőzésről a jövedéki adót?

  • Kedves Zsofia, en semmit sem” szoptam be”, egyszeruen ideztem egy cikket, KI hazudik otthon es ki nem?Azt nem tudom eldonteni. Viszont a magyar ellenzek is, sok mindenre kepes.

  • Zsófia:
    Szörnyű!
    A Figyelő ide ömleszti
    annak 888 pöcegödörnek az undirító förmedvényeit.
    És azt magyarázgatja hogy hát azok igazak is lehetnek akár.

    Ez már erősen emlékeztet engem
    a helyi nácik attitűdjére.Akik „gondoskodnak”
    arról, hogy azok akik undorodnak tőlük és ezért
    idejárnak,valahogy ne maradjanak náci propaganda nélkül

  • HunCanada!

    Nem értem,hogy milyen kockázatot jelentő arab fickóról írtál?
    Ezt most tényleg komolyan kérdezem?

    Figyelő!

    Először Te is felháborodtál a református vezetőket ért támadáson,ami sajnos tény én több híradóban is láttam,és újságban is olvastam!
    Vallási hovatartozástól függetlenül és a többség nagyon elítéljük
    a csőcselék megnyilvánulását,pláne,hogy ők nem is politikusok!
    A kormánynak meg ugye joga van meghívni illusztris egyházi személyeket is,amihez talán nem kell engedélyt kérni a csőcseléktől,akik a cirkusz kedvéért ok nélkül rágalmazták és támadták meg őket!

  • Na bölcs Tüske is megszólalt,aki sem TV-t nem néz,se újságot nem
    olvas…..Nem tudom,hogy kint,vagy itthon él……ha az utóbbi akkor nagyon tájékozatlan,ha meg netán kint és nem halott róla, akkor minek próbálja cáfolni a tényeket?!
    Figyelő állítása sajnos igaz,de szerencsére a rendőrök megvédték
    őket!

  • Boda Marcsi
    2018 május 11
    1:24 du.

    Marcsi, most mi a baja? Szépen kérdeztem Önt, nem értem a mostani hangnemét ehhez képest. Várom a reakcióját, szitkozódás, gyűlölködés nélkül. Köszönöm

  • Kedves Marcsi, biztosan elkerülte a figyelmét Zaid Naffa, aki nemzetbiztonsági kockázat és megbukott átvizsgálat ellenére a Magyar törvényhozás épületében a karzatról figyelte a kormány beiktatását. Mi célból kell egy ilyen embernek bent lennie a Parlamentben, a díszpáholyban? Talán valamit felügyel, hogy Orbánék azt jól végrehajtják majd a következő időszakban. Szóval erről mi a véleménye?

    Ezeket tudom hirtelen Önnek mutatni, hogy mire gondoltam. Mert látom tényleg komolyan kérdezte, korrekten.

    http://www.ma.hu/belfold/315025/Nem_tudjak_ki_hivta_meg_Naffat__video?place=srss

    https://24.hu/belfold/2018/05/10/zaid-naffa-orban-viktor-parlament-eskutetel/

    http://168ora.hu/itthon/orban-beiktatasat-is-a-parlament-karzatarol-nezte-vegig-zaid-naffa-a-ket-labon-jaro-nemzetbiztonsagi-kockazat-149659

    http://nepszava.hu/cikk/1159576-naffat-senki-sem-meri-vallalni/

    https://444.hu/2018/05/11/a-kulugy-szerint-nem-ok-hivtak-meg-a-nemzetbiztonsagi-atvilagitason-megbukott-zaid-naffat-a-parlamentbe?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=a-kulugy-szerint-nem-ok-hivtak-meg-a-nemzetbiztonsagi-atvilagitason-megbukott-zaid-naffat-a-parlamentbe

    http://hvg.hu/itthon/20180511_tagadja_szijjarto_tarcaja_hogy_meghivta_naffat?s=hk

    https://24.hu/belfold/2018/05/11/rejtely-ki-hivta-meg-orban-eskutetetere-naffat/

    http://www.atv.hu/belfold/20180511-ki-hivta-meg-orban-eskutetelere-naffat/hirkereso

    https://hirtv.hu/ahirtvhirei/egymasra-mutogatnak-zaid-naffa-meghivasaval-kapcsolatban-2460988?utm_source=feed&utm_medium=rss

    https://alfahir.hu/2018/05/11/zaid_naffa_orban_viktor_ghaith_pharaon_tek

    http://168ora.hu/itthon/egymasra-mutogat-az-orszaggyules-sajtoirodaja-es-a-miniszterium-senki-nem-akarja-magara-vallalni-zaid-naffat-149681

    http://www.sztarklikk.hu/kozelet/ki-hivta-megorban-eskujerezaid-naffat/337425/

    http://magyarnarancs.hu/belpol/egyre-tobb-a-kerdojel-zaid-naffa-parlamenti-meghivasa-korul-111171

    Biztos elkerülte a figyelmét, de csodálkozom, hogy nem találkozott ezzel a hírrel: Mondjuk, tény, hogy a propagandasajtóban nem lehetett ezzel találkozni. 🙁

  • HunCanada!
    Én sem értem magát és is szépen és komolyan kérdeztem (nem gyűlölködtem,nem szidtam !!!)az állítólag kétes
    arabbal kapcsolatban,mert nekem valóban
    nincs információm róla és minden él nélkül!Konkrét választ vártam,erre maga megsértődik……
    Sajnos az a helyzet,hogy minden igyekezetem ellenére nem tudunk
    normálisan szót,vagy stílust váltani,én megtenném,ha a személyeskedésével,sértegetéseivel felhagyna!

  • Nincs róla infója.
    Ha NEKI nincs róla infója
    akkor az nem is létezik. Te idióta.

  • Elkerülte a figyelmemet,hogy 2 levelet írt és válaszolt…elnézést,majd utána nézek annak amit írt,és amikor lesz időm válaszolok!(Forrást nem jelölt meg…)
    Egyébként nehezen hihető,ha valaki kockázatot jelent az országba,a parlamentben ül…..(amikor a kormányt a jogos határ védelemmel vádolják…)
    Egy másik régebbi hozzászólását viszont nem tudom elfogadni,mármint,hogy a felbérelt csürhe tüntetők a baloldalt is szidták volna…azt viszont igen,hogy egyes baloldali pártok által vállalt megmozduláson a másik szintén baloldalit ócsárolták!
    Minden jót!
    Na minden jót,most más programom van!

  • Neki csak arról van infója
    amit a hülye Facebook-oldalán felsorol.
    Hogy milyen helyeket szokott látogatni és miket olvas.
    A rengeteg szennycsatornát és gyülölet meg hazugságportált.
    Azokon VALÓS hírekről szót sem ejtenek, igy nincs róla infója

    Te idióta.

  • Kiegészítés: ennyi hivatkozást forrást most nem tudok megnézni,meg annyira nem is izgat!

  • Na Tüske megint begerjedt:Gyurcsányról a pálinka jövedéki adója jut eszébe… a múltja,jelene nem…!
    Gratulálok!…a stílusához meg külön!

  • Úgylátom OIM* te meg a Gyurcsányra gerjedsz.
    Évek óta.
    El kell hogy keserícselek:
    A TE formáddal csak az ilyen Gjurytyz-eknél rúghatsz labdába.

    *OIM = Oldal Idióta Macája.

  • Idióta Geyza!

    Jó műsort nézek a TV-ben ,neked is javasolnám,főleg a látnál és hallanál….remélem jó megfizetnek,hogy éjjel -nappal szolgálatban vagy,így telik gyógyszerre,de sajnos ráiszol…..

  • SZERENCSÉLTELEN ÉS ERŐSEN TERHELT GEYZA!

    Nos annyira be vagy rúgva,vagy lőve(????),hogy a veled szemben teljesen normális és értelmes Gyuri10 nevét sem tudtad leírni,helyette „Gjurytyz”-et írtál….,de értettem(és biztosan ő is?)az viszont tény,hogy nem először és sajnos nem utoljára mutattad meg a szellemi szintedet,te elmebeteg…..!
    Na elmentem mára,még megy a jó műsor!

  • Röviden,a NORMÁLISAKNAK,(mert nem érek rá izgalmas és jó műsort nézek)az oldal idiótája Geyza azt írta,hogy amiről nincs infóm,az nem is létezik….Nos nekem sok dologról vannak,amiről meg netán hiányos annak utánanézek…!
    Amúgy nem kellene beleszólnia a nála azért”pár fokkal” értelmesebb,de
    szintén elfogult baloldali hozzászóló és az én eszmecserémbe!
    Majd ha lesz időm felkészülök a válaszra,de nem Geyzának!

  • Felkészül.
    Mert megérdemeljük.
    Az idiótája.Felkészül.

  • Kisboda ezekre a tyúkszarásokra,
    amik kigyönnek belőled,
    minek felkészülni?
    Te idióta.

  • Mit kiabálsz OIM* ?
    Ideges vagy?
    Csitt te!

  • Kedves Marcsi. Nagyon sok forrást tettem be Önnek, de persze nem kérem, hogy mind olvassa el, mert mindegyik hivatkozás (forrás) erről a hírről szól amiről az Ön véleményét kérdeztem. Csak szemléltettem, hogy a hírek teli vannak azzal, hogy a Parlamentben ülhet egy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, nemzetbiztonsági átvilágításon kétszer is megbukott a VIP személyként meghívott Zaid Naffa nevű ember (legutóbb a Terrorelhárítási központ vizsgálatán bukott el ez). Akiről azt kell tudni, hogy Orbánék körének „üzleti” partnere.

    Szóval a terroristák, nemzetbiztonsági kockázatok már a magyar Parlamentben ülnek, és ez nem is izgatja 🙁 Ez nagyon szomorú. Én csak a véleményére lettem volna kíváncsi. Ön elvilág jól tájékozott és mindent hírt megnéz, meghallgat. De ez most jól szemlélteti, hogy a kormányzati sajtó nem számol be olyanról ami kellemetlen számára, hiszen Ön sem találkozott ezzel a hírrel. Ezek szerint akkor mégsem tájékozódik minden oldalról.
    Ebből is azt vonhatjuk le, hogy két Magyarország van. Van egy Propaganda-világ, amivel milliószámra csak és kizárólag ezzel érintkeznek, mint Marcsi is (ilyen a „közmédia” és a kormányközeli sajtó – origo, ripost, magyar élet, pesti srácok, 888, tv2, echo tv, ésatöbbi). Meg van a teljes valóság, amiről viszont nem számol be a közmédia és a zárójelben felsorolt kormányzati sajtó hada soha sem. Ezért kell kétoldalról tájékozódni, hogy az embert ne vigyék teljesen félre.

    Ezt akartam szemléltetni és úgy érzem tökéletesen sikerült Marcsi segítségével és ezzel a hírrel megmutatni, hogy a propaganda hogyan viszi teljesen félre az embereket milliószámra.

    Köszönöm a válaszait, azt hiszem ennél többet nem kívánhattam, mert nem nagyon fogja elolvasni a csatolt hivatkozásokat, hiszen mondta nem is érdekli Önt sajnos a valóság. Jó pihenést, szép hétvégét Marcsi.

  • HunCanada!

    Igyekszem rövid lenni,nem vagyok jól(időjárási front van…) szerelőz kellett hívnom (ráadásul vasárnap…) a legjobb barátnőm
    rosszul lett,mentőt kellett hívni hozzá(súlyos beteg…..)
    Rákattantam pár hivatkozásra amit küldtél(mindet nem olvastam el,mert hulla vagyok).
    A véleményem sz olvasottak alapján:
    Z.Jaffa iráni tiszteletbeli konzul a tavaly meghalt szaudi milliárdossal együtt állampolgársági kérelmet nyújtott be,egyik sem kapta meg Áder Jánostól,az előbbi a Terrorelhárítási KP.átvilágitása….után,(2016.ban jelentett nemzetbiztonsági kockázat miatt)egyébként hosszú évek óta itt él…mint jordániai tiszteletbeli konzul… a másik meg fél meg szaudi)adócsalás,megvesztegetés miatt.az FBI és az Innterpol a
    szaudit kőrözte,bár Jaffa sem lehet egy „ártatlan” emberke….
    Z.Jaffa a diplomáciai testület tagjaként volt jelen és főleg nem Orbán,nem a Fidesz és Szíjártó , hanem az Országgyűlés hívta meg!
    Arról Orbán nem tehet,hogy az időközben meghalt szaudi mellette vett házat ,(a milliárdos meghalt),de Z.Jaffára anno nagyon berágott a „haverja” miatt!
    Mindent összevetve úgy gondolom,hogy egyikük sem jelentett,jelent nemzetbiztonsági kockázatot sem az országra,se a lakosságra!
    Az viszont tény,hogy a parlamentben ülnek hazaellenes, erősen kétes csaló (+ Áfa csaló )magyar politikusok (Gyurcsánnyal az élen…)többeknek a börtönben lenne a helye!
    Nos ennyit szerettem volna leírni!
    Amúgy igaz az a vicc,hogy: Nem csak az (A)antilop,hanem mindenki lop,de az mér nem mindegy,hogy mennyit….?
    Minden jót: Marcsi
    Én csak az itthoni többséggel együtt békében,nyugalomban szeretnék élni,ami nem pártszimpátia kérdése!

  • Kiegészítés:
    Az tény,hogy nem olvasom a 168 órát,sem az azóta megszünt Népszavát,sem az Átlátszó -t,de több napilapot(amelyek nem elkötelezettek egyik oldalra sem)sőt több TV csatornát nézek,például a közismerten baloldali RTL-t is,de sehol nem hallottam a témáról!
    Azt viszont változatlanul állítom,hogy nemzetgazdasági kockázatot
    kizárólag a papírok nélkül és nem a nyílt határon érkező,beszökő
    migránsok jelentenének,köztük több terroristával,ha beengednénk őket…..!
    Ez az állításom sajnos ,naponta hírekben bizonyítást nyer a sorozatos
    bűncselekmények bemutatásával!
    Erre sajnos bizonyíték

  • a környező országokban!

  • „Orbán nem tehet róla”
    Szegényke.
    Mert ő ártatlan !
    A Világ ! (Bruxelles, stb.) Az a gonosz !
    Nomeg a migráncsok.
    És Gyurcsány.

  • hazai lámpa!

    Veled azért érdemes véleményt cserélni,annak ellenére,hogy nem mindig vagyunk azonos állásponton…de értelmes és kulturált ember vagy!
    Azon a jóslatodon azért jót derültem,hogy esetleg Gyurcsány újból
    miniszterelnök lehet…..ebben az országban?az ő múltjával?,a bevallott szemétségeivel?,adócsalásával?jelenével?a többi párt fúrásával?az „állapotával”…? stb.
    Na azért a magyarok nem ennyire hülyék!

  • Boda Marcsi
    2018 május 14
    2:43 du.
    igazad van nem ennyire hülyék…ők a világ esze nekik a seggükben is eszük van és az ma jól láccik…ugyehogyugye

  • Boda Marcsi
    2018 május 14
    2:43 du.

    hazai lámpa!

    Veled azért érdemes véleményt cserélni,annak ellenére,hogy nem mindig vagyunk azonos állásponton…de értelmes és kulturált ember vagy!
    __________________

    Mióta lámpa is „PÁ!”-val szokott elköszönni, én is aszondom, nektek érdemes egymással eszmét cserélni… 😀

  • Almási Alma
    2018 május 14
    3:07 du.

    ez olyan sztájluszossz! bodasztájl+++
    Pááááááááá, pá, pá
    és akkor @bodamarcsi minősíti a kedves beteget, mint: értelmes és kultúrált -at az meg el van ájúlva ettől és assetuggyamondani, hogy Pá csak hápog
    mikor aggyák ki a bodaösszest úgy egyben hogy egyben tuggyam…

    „értékelni”

  • Nos Alma és főleg Rodeo36-ll a véleményük engem igazol,különösen,hogy az utóbbi (Rodeo 36)már teljesen bedilizett
    szegény,és gyűlölettől őrjöngve,becsavarodva már Geyza szintjéhez közelít…..
    na csak így tovább és természetesen mindezt a reklám alatt írom…
    Jól szórakozom ( és nem először)magukon,de a TV műsoron persze jobban,így az utóbbit választom!
    jobbulást kívánok!

  • Boda Marcsi
    2018 május 14
    3:44 du.

    kösz a beismerést…kár, hogy az OPNI bezárt ott jobban szórakoznál marcsika, otthonkában vagy nagyestélyiben vagy a kettőben eccerre

  • Amúgy a bizonyítottan hiteltelen,és hazug állításokkal, értelmetlenül sértegetni
    a más véleményen lévőket lehet,sőt szabad,(főleg ezen a fórumon szokás)mivel demokrácia van minden ellenkező állítással szemben(!!!),de ugye minek és kinek?
    Csak magukat égetik egyesek(sajnos vannak egy páran,de ugye ez nem az én problémám)amit képtelenek észrevenni!

  • és mindezt a reklám alatt… hiába, aki tud, az tud…

  • Kisboda téged nem igazol semmi.
    A hülyeségre nincs igazolás
    és TE drágám akkora hülye vagy mint a Gellérthegy.

  • hehehe
    Oldal Idióta Macája
    jól lejáratja a Hazait.
    Dehát..aki disznó közé keveredik,
    azt megeszi a korpa. Vagy fordítva? Mindegy..

  • Rodéjjó:
    OIM*-nak az otthonka
    barna nylonból, teleprintelve
    sárga virág-patternnel a nagyestélyi.
    Abban vonul végig a szombat délelőtti piacramenéskor.
    Hogy a lennt tartózkodó lepukkant baráti köre ámulva bámulhasa

  • Geyza
    2018 május 14
    4:26 du.
    te gonosz…elképzeltem…és azóta móka meg kacagás üldözményez

    na meg a bende aki egyébként guzi is

  • Boda Marcsi
    2018 május 14
    4:06 du.
    Óh, te Bölcsek Kő (feje) ve (vé vagy …szóval akármi…persze, de el tudnád magyarázni (ha nagyon sűrű tevékenységeid közepette jutna rá időd) hogy mi is az a demokrácia? itt ülök várván marcsi disszertációját…talán megkapjuk?

    mekkora az akkora?

  • Boda Marcsi
    2018 május 14
    4:06 du.

    ja és hogy „almát” plagizáljam ne pazarolj sok időt ránk, csak a reklám alatt…

  • Istenem.!!!….bizony nagy a állatkerted….és egyre többen vannak…. akik nem a szerethető,és értelmesek csoportjába tartoznak,se a netán tisztelhető, félelmetes vadak közé sem…..csupán a megvetendő,gusztustalan csúszó-mászok közé,akikre még az állatkertben sem kíváncsi a többség…!
    Na erről ennyit….dolgozzanak tovább a pénzükért szorgalmasan,amiből esetleg kajára is telik……!

  • Guzlicán jáccik a benda..izé..banda na..

  • Rodéó:
    Maga csak ne röhögjön a witzeimen.
    Azok nem azzé vannak.

  • Kedves Marcsi, írta, hogy nem érzi jól magát, úgyhogy jobbulást kívánok Önnek és köszönöm a válaszát, hogy így is billentyűt ragadott. Mivel megtisztelt azzal, hogy elolvasott pár hivatkozást, így természetesen reagálok is Önnek.

    Sajnos többször elírta a témában szereplő kulcsfontosságú infókat. Pl.: nem Jaffa, hanem Naffa és nem nemzetgazdasági, hanem nemzetbiztonsági kockázat és nem Irán, hanem Jordánia tiszteletbeli konzul a címe (Tiszteletbeli konzul egyébként akkor lehetne a gyakorlat szerint a fogadó országban, ha magyar állampolgárságot szerzett volna, de Ő enélkül is viseli a tiszteletbeli konzul címet – hogy valamit viselhessen ez a Naffa).

    Ha úgy van, ahogy mondja és az Országgyűlés hívta meg, az elég nagy baj. Hiszen többek közt Öntől is jól megtanultuk, hogy a többségi Fidesz alkotja az Országgyűlést. Mégpedig a kétharmados -telj-hatalommal bíró Fidesz. Ebből az következik, hogy a Fidesz kormány akaratából hívhatták csak meg a Parlamentbe.

    Ön említette a Gyurcsányt, meg bizonyos áfa csalókat. A nevük nem is lényeges, mert vannak bizonyára ilyenek dögivel minden frakcióban. Természetesen lehet szubjektívan ítélkezni Gyurcsány és mások felett, börtöntölteléknek nevezni, hazaellenesnek gondolni, kétes csalóknak hívni bárkit, de amíg papír nincs erről, addig az csak szubjektív vélemény jogi színtérre emelve rágalom. De ezzel szemben Zaid Naffa nevű arab üzletember nem csak kétes, hanem a Magyar Állam által elutasított, azaz papír van arról hogy Ő maga a KOCKÁZAT! ezzel szemben Ön elfogadja, ha a Fidesz többségű ORSZÁGGYŰLÉS ennek ellenére a Magyar Törvényhozás legszentebb helyén fogad egy Terrorelhárítás által a nemzetbiztonsági vizsgálaton elbukott embert. Én elhiszem, hogy utálja Gyurcsányt, és annak is örülök, hogy ÖN a tájékozódása alapján nem tartja kockázatosnak Zaid Naffát (igaz eddig nem is hallott róla), de Naffa nem csak kétes alak, hanem papírral rendelkező nemzetbiztonsági kockázat! A kettő között azért van néminemű a különbség. Azt hiszem a Terrorelhárítási központ vizsgálói valamivel pontosabban tudják megítélni, hogy valaki kockázat-e vagy sem, mint Ön kedves Marcsi, ezért ezt tekintsük is nyilvánvalónak.

    Marcsi, annál nincs nagyobb kockázat, mint akit megvizsgáltak és veszélyes, kockázatos embernek talált a hatóság. Miért kell beengedni nem csak az országba, hanem a Parlamentbe?

    Ettől az még igaz, hogy a menekültek között elvegyülve is lehetnek veszélyes alakok, akiket szintén át kellene vizsgálni, de könyörgöm!!! Akiről tudjuk már, hogy veszélyes, kockázatos a nemzetre azt miért kell babusgatni, simogatni, a magyar PARLAMENTBE invitálni, jópofizni, üzletelni vele?

    Tudjunk már néha csóválni a fejünket és nem mindenre csettintve bólogatni. Vagy néha azt is mondani, hogy: igen, ez egy hibás döntés volt és nem kellene ennek az arab embernek nemhogy a Parlamentben, hanem az országban sem lennie, ha már át lett világítva, amin nem ment át.

    A témáról ennyit, szerintem ezt átbeszéltük és konszenzusra juthatunk, hogy Z. Naffa nem való a díszpáholyba, sem az Országba a kapcsolatai miatt – ahogy Pintér belügyminiszter is elismerte a minap a veszélyes kapcsolatait Naffa úrnak. Bár ha van még gondolata a témában, akkor persze szívesen fogadom.

  • Hát én megértem a fideszt ebben a Naffa ügyben. Ugyebár, amíg ott ül a parlamentben, addig nem robbantja fel a parlamentet…

  • HunCanada!
    Köszi,hogy végre válaszolt!
    Bocs,hogy elírtam Naffa helyett Jaffát (na lehet,hogy a szöpre gondoltam…(ez vicc!)
    De aki hosszú éve óta itt él,nem csinált itthon semmit,azon kívül,hogy az időközben meghalt szaudi milliárdos csalóval volt kapcsolata,az szerintem nem jelenthet kockázatot….
    Ami Gyurcsányt illető élőben és levetített videón is tök részeg volt,pláne amikor az LMP-vel akart megegyezni,én is láttam,meg ugye ők sem hülyék…

    Ami pedig a parlamenti delegációk,illetve párton kívüli egyházi
    képviselők elleni,bunkó felbérelt csőcselék magatartását (köpködés,gyalázkodás)illeti,azt rajtam kívül is sokan elítélték és jogosan,vagy maguktól voltak ennyire primitívek,vagy ellenzéki uszitásra,azt nem tudni…de szerintem annyira sötétek,nem is tudták kik is azok az emberek.
    Csupán arról volt szó,hogy az alakuló ülésen,eskütételen esetleg az égiek áldását akarták kérni az országgyűlésre,a mind a jobb,mind a baloldali ,vagy független képviselők együttműködésére ünnepélyes keretek között!
    Ugyanis minden megválasztott képviselő ott ült az épületben!
    Nm akarok kötekedni,de ugye mi egy alapjaiban keresztény ország vagyunk (minden egyházzal,a zsidókkal,a rabbikkal is jó kapcsolatot ápol a kormány és ez nagyon helyes!!!)de ugye ez nem az izraeli parlament alakuló ülése volt……?nem tudom,hogy ott mit szóltak volna egy keresztények által szervezett hőbörgésen???(én azt is megvetném!!!)de ez más országokban elképzelhetetlen,csak sajnos nálunk!
    Erről több baloldali,sőt zsidó vallású tárgyilagos ismerősöm,barátom is így
    vélekedik!

    Remélem megért és a gyengébbek,gyűlölködők esetleges velem szembeni antiszemitázásához nem csatlakozik?!!!!

  • Amúgy nem Iránt,hanem,Jordániát írtam,ebben nem jól idézett…
    csupán a pontosság kedvéért!
    Tévedni emberi dolog,bármelyik oldalról,elismerni még emberibb!!!
    Na most tényleg fáradt vagyok + egy kedves barátnőm kórházban….
    Kikapcsolódom!

  • HunCanada!

    Igaza van először iránit írtam véletlenül(tévedtem),de a következő levelemben helyesen jordániait,persze ennek a lényeg szempontjából nincs nagy jelentősége….!

    Azt hiszem a cikkel kapcsolatban mindent megvitattunk!

  • Kalocsai Miklós

    Nem unjátok még Boda kegyelmesék szolgáló leányát szórakoztatni? Még elhiszi magáról, hogy valaki, akivel érdemes szóba állni!

  • Ez a gyagyás OIM* miról hablatyol már megint?

  • Leépült,fanatikusokkal nincs miről beszélgetni,pláne,hogy szerencsére nem vagyunk azonos szinten!
    Na ennyi időm volt,beszélgessenek egymás között,abból ugye nem lehet vita…..?!

    Na nincs több időm,de ha lenne akkor is hasznosabban tölteném el,minthogy itt vitatkozzak értelmetlenül az „értelmetlenekkel”
    remélhetőleg világos?

  • Hogy „mit és miért nem”mondok azt találják ki….. amit mondanék,annak nem örülnének,mert igaz!és sajnos úgysem értenék …!!

  • Miért mi találjuk ki, Marcsikám?
    Mert te már elfelejtetted?

  • Akinek egy cseppnyi esze van az kitalálja,hogy „mit,miért nem mondok”…(a cikk címe…)mert nincs értelme …és nem tudok,nem is akarok olyan bunkó stílusban fogalmazni,hogy egyesek képesek legyenek felfogni..
    Ilyen egyszerű!
    Nem érek rá,jó ,szellemes vígjátékot nézek,amin azért jobban lehet szórakozni,nevetni,mint itt egyeseken!