Trudeau keményen bírálta Izraelt a “megbocsáthatatlan” gázai tragédia miatt

2018 május 17 9:12 de.80 hozzászólás

A kanadai kormánytól szokatlanul kemény szavakkal bírálta Justin Trudeau miniszterelnök a Gáza határán történt vérengzést azon a napon, amikor az Egyesült Államok megnyitotta nagykövetségét Jeruzsálemben. Mint ismert, izraeli katonák hatvan palesztínt öltek meg. Egy kanadai állampolgár – Dr. Tarek Loubani – éppen a sebesült palesztínokon próbált segíteni, amikor ő is súlyosan megsérült.

“Kanada elítéli az erőszakot a Gázai Övezetben. A tragikus életvesztést, illetve a számtalan sérült mélysegesen aggaszt bennünket. Felháborítónak tartjuk, hogy egy kanadai orvos is megsérült–sok egyéb fegyver nélküli személlyel együtt–köztük egészségügyi dolgozók, civilek, újságírók és gyerekek”–mondta Kanada kormányfője. Aztán hozzátette: “Az erő túlzott használatáról és az éles lőszer bevezéséről szóló riportok megbocsáthatatlanok. Kulcsfontosságú, hogy kiderítsük a gázai események körüli tényeket. Kanada egy azonnali és független vizsgálatot követel.”

Nem csak Kanada követel egy ilyen vizsgálatot, hanem az Egyesült Királyság, Németország, Spanyolország és Belgium is. De nem mindenki ért egyet a miniszterelnök kemény szavaival. Shimon Koffler Fogel, a Centre for Israel and Jewish Affairs vezetője szerint “mélységesen kiábrándító,” hogy Kanada miniszterelnöke nem ismerte el a Hamasz felelősségét a vérengzésben.

“Ez szembe megy a kanadai kormány régóta fennálló és közismert álláspontjával,  miszerint Izrael–egy szövetséges liberális demokrácia — számíthat Kanadára, amikor biztonságát fenyegetés éri. Továbbá a kormányfő figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a 62 halálesetből ötven Hamasz-tag volt”–tette hozzá Shimon Koffler Fogel.

Andrew Scheer, a kanadai Konzervatív Párt vezetője szintén bírálta Trudeaut, mivel szerint a kormányfő egyedül Izraelt tartja felelősnek és “ignorálja azt a szerepet, amelyet a terrorista Hamasz felbujtóként játszott.” Ugyanakkor Scheer felszólította Izraelt, hogy minden lehetséges lépést tegyen meg annak érdekében, hogy fegyvertelen civilek ne sérüljenek meg, miközben az izraeli haderők “határuk megvédésének jogával élnek.”

80 hozzászólás

 • a hangzatok akkor hatékonyak, ha akció követi: megszakítani a diplomáciai kapcsolatokat vagy valami kereskedelmi embargó

  persze a zsidók ott sem voltak, mindenki hamasz meg bumusz meg mumusz és a krétai kör meg a négyzetek csak a zsidókat ne bántsa senki mert nekik ugye nincs nukláris haderejük teljesen illegálisan, és nem ők repkednek szerte szana a környéken szeretetteljes bombákat zuhogtatva meg rakétákat lődöznek ki bennük a hanuka áldással és córesszel meg a pofátlan ájtatossággal

  persze amíg az AIPAC rángatja a süsülandia soros headhoncho ját másnéven elnök vagy state jester sohasem lesz rend a világban

  Trudeau úr jó lenne nem fizetne a kinder morgannak mert az már rájött, hogy a következő 100 évben nem lesz kifizetődő (feasible) a csővezeték azaz kanadai állami támogatás nélkül az egész negativ profit!!!

  kanada saját érdeke nem az, hogy holmi izéket pátyoljon, hanem álljon a sarkára és végre a déli szomszéd pharma vállalatai helyett máshonnan és olcsóbban szerezhetné be a szükségleteket…
  többek között

  és legyen MECCA azaz Mexico Canada és hagyjuk a süsüéket magukban őrjöngeni kényszerzubbony szállítmánykat becsomagolva
  mint anno a magyar kormány az irakba irányuló hullazsákokat csak arra kellett vigyázni, hogy mindegyik a jó címre menjen mert ugye mindkét félnek szállítottak

 • trudeau faszkalap liberalis sajnos izrael bajban van mert kicsi es a gazaiak megfojtanak oket egy kanal vizben ugatni konnyu egy oriasi orszagbol amelyik URES meg 30 millioan sincsenek kanadaban

 • Egyetlen otthon maradt gázai polgár sem sérült meg.Akik megkapták a nekik járó golyót izraeli polgárok legyilkolására kiképzett chamasz terroristák vagy az általuk feltüzelt horda volt.A kanadai demokraták még nem tudják feldolgozni azt a borzalmas tényt,hogy az izraeli határokon lakók ellen nem lehet pogromozni. Aki pedig siratja az aránytalan halál eseteket ne jöjjön provokálni az izraeli határra még akkor sem,ha a kanadai állam polgára.A civilek lemészárlására felkészítés és uszítás, nem fedi a demokratikus szabad szólást.Aki pedig ennek a Trudeau féle értékrendnek a híve menjen az izraeli határ velünk ellenséges oldalára hősködni és akár milyen,kanadai,európai vagy akár izraeli zászlóval a kezében is vállalja,hogy jó esetben a térdébe,rosszabb esetben a homloka közepébe kapja a mértékmentes golyót.A brüsszeli emberjogi vagy a nyílt társadalmat álmodók mércéje értékelésével ez a beírásom természetesen nem jelenhet meg.Ha mégis…hát nagyon csodálkoznék.
  U.I.A kedves kanadai demokrata vezérek elődei miután a kiirtott indiánok maradékát rezervátumokba terelték az utódokra hagyták, hogy a mások portáját sepregessék a lépcsőkön lentről föl felé. A bili Nálatok is könnyen kiborulhat.Akkor majd mi fogjuk megkérdezni Tőletek,hogy mit jelent pontosítva az,hogy emberi jogaitok vannak.Ha még lesz kitől megkérdezni.

 • Nyilvánvaló volt, hogy megtortenik.
  Mindenki szamithatott az “akcióra”. Ki tudja, talán az eredeti tervezet meg sokkal nagyobb számu “aldozatokkal” is számolt.
  Ezzel még nagyobb felhaborodast provokalt volna ki a vilagban!

  Logikusan, a Gazai ovezet fovarosa Jeruzsalem? Soha nem volt.
  Es mit valtoztat ezen szamukra az amerikai nagykovetseg helye?
  Kinek az erdeke a haborus allapot fenntartasa? Na vajon kinek is?

  Itt kerul napvilagra teljes fenyeben a fasisztak tudathasadasos lelki es szellemi vilaga.

  Amig folytonosan muszlim-ellenessegtol begorcsolve lihegnek, addig viszont a muszlimok mellett kiabalnak!

  Nem ezt hivjak veletlenul uszitasnak?

 • Julianus barat

  Sajnalom az artatlan aldozatokat a palesztinoknal. Szornyu ez a sok halott es a sebesult, de az egeszet a palesztinok kezdik, csendben megtamadjak Izraelt egy alaguton atmennek es olik oket, ha Izrael visszavag akkor telekiabaljak jajveszekelve a vilagot. Cipelik a halottaikat es sirankoznak. A vilag csak ezt hallja es latja, de azt nem, hogy a palesztinok kezdtek az egeszet. Izrael beket akar es biztonsagot. A palesztinok munkat kaphatnak Izraelben es orvosi segitseget ,de a palesztinok a tengerbe uznek, ha tehetnek a zsidokat. 1947 ben az ENSZ izraelt a zsidoknak itelte. Ez az O foldjuk. Amerika 51 ik tagallama Izrael, barmikor kepes megvedeni a zsidok allamat. Hat a kanadai elnok nagyon fiatal meg. Lehet ellogott a tortenelem orakrol az iskolabol. Jo lenne ha kicsit tajekozottabb lenne, persze O sem erthet mindenhez.

 • Ha a palesztinok olyan békésen tüntetnek, mint nálunk tapasztalni lehetett a Kossuth téren, akkor nincs se halott, se sebesült.

  Ha fölvonulnak táblákkal, mondanak pár beszédet, majd a végén meghallgatnak valamilyen hazafias nótát és szépen hazamennek, nincs semmi atrocitás.

 • nem kell a duma. a folyamatos seggnyalas ezt hozza. 1948-tol csak haracsol bekebelez izrael. minden elvenne ami a másé.

 • nem kell a sopánka.izraelt felszámolni.1948-tol bizonyitott államként az 1910-es évekböl meg a beszivargassal

 • Ismerni kene a kanadai allamfonek, Izrael megalakuasanak tortenelmet, en meg emlekszem ra!
  Most van 7O eve, hogy megalakult , es onallo allam lett , Anglia segitsegevel. Sajnos az a kis orszag egy hatalmas arab vilagban allando tamadasok, haboruk vilaga..
  Jeruzsalem bizonyos mertekig ” szent” varos, harom vilagnak a fovarosa. Arab, zsido es a keresztenyseg bolcsoje egyben.

 • Meg elmeselem, hogy egyik lanyom tett egy utazast azon a videken es o meselt sok mindent Jeruzsalemrol. Ott aranylag bekeben vannak az emberek egymassal, van arab, zsido es kereszteny templom a varosban.

 • gyuri10
  2018 május 17
  10:07 de.

  tőled semmi mást nem vártam…szóval a zsidók visszaütöttek, kurva keményen?

 • Judith Kopacsi

  Miért? Tehettek volna akármi mást? Nem hiszem. Valahogy nem akarózzik aláirniuk saját halálos itéletüket, és igy kénytelen védekezni. Már mint természetesen Izrael.

 • Figyelő
  2018 május 17
  12:41 du.
  kavarjátok a telebilitartalmáthabosra!

  azon a területen a Dávid és a Góliát éltek és még sokan mások…mivel nem voltak földművesek mint a tőlük távolabb a sztyeppéken létezett hatalmas birodalmak…hanem “megéltek és ebből következően ugye Sámson össze tudta dönteni a “palotát” a középső oszlopait kidöntve azaz az nem volt más, mint egy sátor

  mialatt mások birodalmakat építettek és népet ezek ott a “kicsik” mindenfélét kitaláltak, hogy ők márpedig ki vannak választva (nekem erről mindig a választmányi süldő jut eszembe, nagyon jó volt nyárson sütve és mi választottuk személyesen) és ez azóta ilyen

  rend sohasem lesz, mert “valakiknek” a rendetlenség az érdeke szerte a világban mert abban lehet halászni és mindig kikap valamit (eccer majd egy nagy bombát mondjuk az Enola Gay nél 10000 szer nagyobbat és akkor majd …nem lesz ideje zokogni )

  szóval a bankokra -nem vagyok benne bizonyos- hogy szükség van de így ahogy most semmiképpen… aszongya a drága (tényleg az!) ad nekem 2.5% ot évente az állandó betétemre mialatt az infláció a valóságban (nem amit hazudnak) az meg 7,12-7,29% körüli…ha a TTC jegyek ára 22 év alatt 350% -kal nőtt akkor a többit számold ki és most van az üzemeanyag rablás a tartalékok évekig elegendőek de máris “új áron” adják, hogy a közönség legyen happy…

  és a szarból is olajat akarnak csavarni ahelyett, hogy új és felújítható fenntartható forrásokat fejlesztenének

  szép a kapitalizmus nyersen én ugyan 300 C° -kos gőzben jobban szeretném

 • Julianus barat

  Janos Dunai es akkor mi lesz a zsidok hazaja ?

 • Trudeau szerint tehát
  IZRAELNEK TŰRNI KELL HOGY 100 000 VÉRSZOMJAS DISZNÓ
  behatoljon és erőszakoljon gyilkoljon fosztogasson.

  Érdekes álláspont.
  Mondhatnám úgy is hogy undorító.

 • Janos Dunai :
  TE is undorító vagy.

 • Judith Kopacsi
  2018 május 17
  2:34 du.
  ahhoz, hogy valahol béke legyen a két marcankának meg kellene állapodnia, hogy…
  de ez az utóbbi 4500 évben sehogyan sem sikeredett!
  viszont a Dávid a párosból (ugye Michelangelo Buonarotti a Renascimento éllovasa megszoborta “Il Gigante” azaz Dávidot mint Góliát méretű harci kisfiút (szvsz kurva jó humora volt és rájött az igazságra)

  de nem tudnak? miért is? mert az egyik szerzett (megvette kilóra) egy nagy hatalmas barátot (lásd még AIPAC) és azóta mindíg neki hegedűlnek

  ez az igazság? vagy ez a minden igazsággok szemenküpése?

 • Geyza,
  visszatérsz Hozzánk?

 • Julianus barat
  2018 május 17
  2:44 du.

  Janos Dunai es akkor mi lesz a zsidok hazaja ?

  Azt már Simon Peres rég kikotyogta! Már az is megvan!

 • Gyuri10-nek.

  Nem, Géyza nem tért vissza hozzátok. Te tértél be a nácikhoz és ültél le velük vacsorázni. Jó étvágyat!

 • rodeó,
  a zsidók visszaütöttek,de ez csak simogatás volt ahhoz képest ami jöhet,ha a sivatagi horda(barátaid)így folytatják.Hogy Tőlem semmi mást nem vártál azt megértem,mert gyenge a képzelő tehetséged.Gyere ide hősi elszántságoddal és megláthatod vagy meg sem láthatod,hogy még mit várhatsz az ilyen zsidóktól,mint én is vagyok.Itt nem bikaviadal folyik.A te barátaidat hordágyon visszük ki a corridából. A duna(ment)i(mongol)jánusszal meg majd te húzzál farszíjat.

 • 89 szocdem,
  nekem sok lesz éhgyomorra.Hol dekkoltál 89 előtt?

 • szocdem89
  2018 május 17
  5:01 du.

  Csak nyugi, nyugi nemsokára mindhárman nálunk fogtok vacsorázni Nácisztánban, ha Bibi túl sok rövid gyufát húz!

 • Rodeo oromere kozlom,{mert en jo ember vagyok}-
  meg egy kovetseg koltozik Jeruzsalembe-
  Gracias, Guetemala!!!

 • rodeocska,
  és ez így megy országról országra.Te meg kiskomám,a”barátaiddal” együtt tövig rághatjátok a körmeiteket.

 • Izraeli
  2018 május 17
  5:31 du.
  én is költözök oda
  most kébzeld el???? i lesz sok izé meg akármi és bolhacirkusz

 • Izraeli
  2018 május 17
  5:31 du.
  ez milyen problémákat fog megoldani? volt probléma? megoldották?
  vagy csak csináltak új problémát a schneiderfáni maz a krumplee lánya és buziniccshenker az meg a veje
  ők csak tuggyák? vagy nem? de ordibálnak a rohadt izék

 • Julianus barat

  Jaj itt van az en baratom ! Geyza, Te teso nem vagyunk mi rokonok? Mindig az a velemenyem mint neked. Ja ez a pasi undorito, Janos Dunai, hulye ur, hogy gondoltad, hogy Izrael kinek legyen a hazaja? Tan a tied? Csak fujod a magadet mint a pereces. Elobb gndolkozzal mielott
  beszolsz mekunk, vagy kuldunk a Dunaba.

 • Israel az egyedüli parlamentáris köztársaság az egész közel keleten ahol a józan ész uralkodik !
  Izrael, egy szikla szilárd szövetségese a Nyugatnak, mert ő egy része a nyugatnak és mindig is a nyugat oldalán lesz !
  A palesztiniai társadalom politikai fejlettsége még elég alacsony szinten mozog. Ahelyett, hogy az örjöngést próbálnák higgadtsággal kezelni, a gengszter Hamas politikai vezetők, Irán utasítására, még hozzáadnak a csürhe által tanusított hisztériához !

 • Paraguai também koltozik!

 • Ez jo volt!
  Szoval Paraguai szinten koltozik!

 • Nemsokara felepul A HARMADIK TEMPLOM …

 • Izraeli
  2018 május 17
  5:31 du.
  az már összesen 2 és guatemala az majdnem ugyanolyan fontos ország a Föld nevü bolygón (a Nap körül kerengők között) mint zizrael
  és most kébbbbbbbzeldel röhögök…

 • Izraeli
  2018 május 17
  5:31 du.
  igen pontosan úgy van: van 426,327 pártyuk a parlamentben és még sohasem tudtak semmiről sem megállapodni… csakis arról, hogy ők a világegyetem legnagyobb zsidó országa (mivel humoruk sincs ezen sem röhögtek)
  és most nem tudom folytatni a röhögéstől, eljutottam odáig, hogy sziklaszilárd és, hogy szöveccségese…. marad egy kérdés addig amíg bírom a billentyűket…mijazhogy nyugat és miért fontos? kelet nélkűl nyugat sincs kébbbbzeld el a gömbölyű Föld golyhót aminek csakis nyugati féltekéje van az majdnem olyan, mint a krumplee fóbohóc a féltekéjű (bocs féltökű)

  nagyon megmosolyogtattál…kötyönnyük szépen…most menünk otthonkába bukfencből

 • Judith Kopacsi
  2018 május 17
  2:34 du.

  Miért? Tehettek volna akármi mást? Nem hiszem. Valahogy nem akarózzik aláirniuk saját halálos itéletüket, és igy kénytelen védekezni. Már mint természetesen Izrael.
  __________________________

  Nem, konkrétan most nem tehetnek mást.

  De hadd kérdezzek rá a lényegre: Annak, hogy a követségeket melyik országrészbe helyezik, mi a bánat jelentősége van a presztizsen kívül? Erre a presztizskérdésre aztán mindkét fél nagy buzgalommal ráharap. És megint meghalhatnak ott emberek.

  Legalább a zsidóknak lehetne eszük, állítólag okos nép. De úgy tűnik, nekik is kifizetődőbb így… Meg – ahogy Pityi Palkó írta, ők a Nyugat része, és hát a Nyugatnak is az a célja, hogy Izrael állandóan gyulladásban lévő tüske legyen a Közel kelet fenekében.

  Szóval Trudeau is beleharaphatna a saját nyelvébe, szerintem…

 • Egy kemény, katonailag fejlett, fegyverrel és pénzzel támogatott Izrael nagyon hasznos a Nyugatnak (és NEKÜNK). Majd ők csak harcoljanak rendesen, ugyebár mégse a szegény NATO-nak kell ott villogni.
  Mellesleg az iszlám világ is ezért tartja elevenen a palesztin problémát… Ők is jobban szeretik, ha a rongyos palesztinek pusztulnak, mint ha nekik kéne.

 • Hmm… 60 (100?) halott? Mi az?
  Amikor én születtem (1943-ban), százezrek haltak meg napról napra folyamatosan…

  “Tudd, tudd, tudd, hát tudd!
  Gyújtják az új háborút.
  Vedd, vedd, vedd már, vedd
  Kézhez a fegyveredet!”

 • Alma,
  köszönjük a verses jó tanácsodat,akkor is ha +- 100 éves késéssel küldted.1929 a hebroni pogrom óta keményen kézhez vettük a fegyvert.1929 és még inkább 1936 óta nem lehet a mi környékünkön hirtelen jött úri szokásból pogromozgatni.Szegény nagyvilág!Ez az amit nem tudnak megszokni.

 • מרים,
  javíthatatlan vagy.Miről akarod meggyőzni a rodeócskát?

 • Almasi Alma!

  Ha Israel azert van ott, hogy lefoglalja a haborusdit jatszo rongyfejueket, akkor mi magyarok mi a fenet fogunk ott Megiddo-i volgyben keresni?
  Na nem a Kibucra gondoltam, mert mint “kozismert” ott nem osztanak fizetest.
  Ha mar Ady óta vilagosan tudjuk, hogy “Góg és Magóg fia vogymuk”

  https://www.pinterest.com/sydneykjenstad1/israel-megiddo/

  szép táj, nem? nagy kár lesz érte…

 • Rodeo!

  Kosz a javaslatot, kellemesen toltottem az estet – nagyon jó szereposztás volt. Dirigindo com Karajan

 • gyuri10, a válaszod az én hozzászólásomra nem releváns. Melyik a ti környéketek?

 • Kedves Alma,
  nem értem miért nem releváns a válaszom?Csak nem azért,mert én még Tel-Aviv környéki városban élek és csak holnap utazok az ünnep alkalmából egy napra Jeruzsálembe.Egyszerű izraeli polgár lévén,nem tartozom az amerikai vagy egyéb átköltöző követségek jeruzsálemi lajstromához.Remélem,elég érthetően mondom,hogy a Szófia utcát lefokoztam 62 évvel ezelőtt,a Ben Gurion utca javára 1956 november 25.-ei kezdettel.Képzeld el,hogy a
  “mi környékünkön”(“csak”)alattomos terror robbantások, szurkálások,elgázolások létezhettek.Eddig és valószínűleg a jövőben is nagyon kemény megtorlásokat generálva.Akkor is,ha kanadai,magyar vagy egyéb ázsiai megmondóknak ez nem smakkol. Objektivitásodra és jóindulatodra továbbra is igényt tartva tisztelettel üdvözöllek:Gyuri.

 • gyuri10, üdvözöllek. A Szófia utca környékén már én is rég jártam, viszont a Szív utcában épp a minap. Olyan, mint volt… 😀

 • Gyuri-10
  Piszokul méltányolnám ha leszakadnál rólam

  Nem azonosítom Izreelt veled.

  Mintahogyan Magyarországot sem azonosítom Mosthatolmonlévőékkel, bármennyire is toljátok ezt a dumát.

 • Almási Ama
  2018 május 18
  3:26 de.

  Követség-kérdés:

  Jeruzsálem Izrael fővárosa.
  Ott van már az összes közhivatal és állami intézmény.
  Ez ellen lehet hőbörögni, attól semmi nem fog változni.

  Háborúskodás kérdés:
  A NATO nem küldi első vonalba Izraelt, ez nettó butaság.
  Izreal megvédi magát és kész.
  Ez a mostani balhé véleményem szerint amúgysem a nagykövetségek áthelyzése miatt van, hanem mert Irán gerjeszti a feszültséget.
  Csakúgy mint Afganisztánban meg máshol.
  Irán elkezdett nyúlkálni a Golán után,
  ezért Izrael belevert egy jókorát Irán pökhendi pofájába, hát csinálnak egy jó kis balhét máshol.

  Amúgy meg nem történt semmi.
  Lelőttek egy rakás vérszomjas állatot.
  Ennyi történt.
  Ha kell, lelőnek százszor ennyit és akkor sem fog történni semmi.

 • Geyza, sajnos de-ja-vu érzésem van. A világháborúk mindig helyi háborúcskákkal kezdődtek… De én nem vagyok háború-szakértő.

 • Geyza
  2018 május 18
  12:10 du.

  azon a környéken sohasem lesz béke és sohasem volt és ebből sokan nagy hasznot visznek haza profitért mindent meg a hülye vallások hinni valamiben amit egy másik hülye kitalált a teljes agylúdtalp

  és számomra meg röhögény el vannak kábítva a kába kővel és a sirató fallal meg hasonló dilivel és keresik a jézus eltünt fitymáját

 • Geyza,
  aki piszok,az méltányolni is csak piszokul tud.Komolyan gondolod, hogy szükségem van a te azonosításodra.Már azért sem,mert azonosítani is csak piszokul tudnál.Ha nem lennél piszokul piszok,akár bocsánatot is tudnál kérni aljasul piszok beírásaid miatt.Nyugodj le!Engem a hazám elfogad és értékel is.Nálad nem tudom és nem is érdekel,hogy mi a helyzet.Az ész és az emberi viselkedés nem fog leszakadni rólad.Ilyened soha nem volt.Tisztes emberi viselkedés téged soha nem fertőzött meg.Az unintelligens modortalanság csimborasszóját üdvözlöm benned.Eddig…

 • Alma,
  én nagyon szívesen leülnék Veled beszélgetni,akár a Szófia utcában a Regősnél vagy ahol Te akarod.Ha ott leszek Illétől kérni fogom a telefonodat.Ha tudja,majd biztos meg fogja adni nekem.Addig is üdv:Gyuri.

 • Kedves Gyuri!
  [email protected]
  Írj, ha van kedved…
  Alma

 • Rodeokám ne okoskoggyá.
  Van akiknek megmaradt az egész kib…szott Mekka meg sok hülye mecset,meg minden, van akiknek meg csak egy árva fal maradt meg a többezer éves múltjukból.

  A rongyfejűek most ezt a kis megmaradt múltat is a büdös lábukkal megszeretnék tiporni.

  Én meg jól a földalatt szeretném látni ezeket az istenverte rongyfejűeket.

  Ezeknek semmi nem elég.

  Elfoglalták a fél világot, a másikfelét igyekeznek felvásárolni, minden köröttük forog de még az a kis talpalattnyi föld kéne a szarházi vérszomjas csürhének amit 2000 év után ismét Izraelnek neveznek.

  De megnyugtatlak:
  Vér, könnyek és jajveszékelés lesz osztályrészük ha megpóbálják.

 • Gjurytyz:
  Minnyá ríva fakadok.
  Ha így csavargatod a lelkemet.
  Inkább mennyé le a kocsmába és igyál meg valamit.
  Én most jöttem.Mert a féldecik jókedvű várományosa voltam
  Szaal öreg kár a motalkóért.Ahogy Benedek művészúr mondá volt.

 • Alma:
  Szófia utca?
  Szinte naponta járok arra.
  Persze motorral.Kocsival már kínos.

 • Geyza
  2018 május 18
  5:49 du.

  amit írsz az sokkal rövidebben rasszizmusnak kell nevezni, a történelem során rengeteg változás jött létre nagyon nagy részük véresen és mindegyiknek a hatalomért meg a pénzért…

  a többi Grimm testvérek, Andersen, meg a Piroska néni a szomszédból a tegnapi bablevesről… a következő változás már folyamatban van és -szvsz- nagy meglepi lesz valami olyasmit hallok lelki füleimmel, hogy: fel vörösök proletárok… meg egy a jelszónk a konyha… és hasonló és hogy add vissza a babaruhát

  hahahahaha

  népek jöttek, népek mentek (a levesbe?)

  kis gonosz kérdés csak neked: miért nem megy mind oda “haza” 2000 év? a történelemben nem is hosszú idő

  majd kipa, keménykalap, kaftán és rongyok a fejen meg a lábán és hasonló farsangi jelmezek nélkül

  jaaaa, és mit szólsz a nagy szerelem a török meg a választásiak között? (emléxel? a kiválasztottak de honnan és miért? és kitör a világbéke az lesz még csak a nagyhalála azoknak akik most ugye aszongyák, hogy …. lett légyen bármi is az a “hogy”

  egyébként hogy vagy? iszol te rendesen?

 • Geyza,
  látom neked jót tesz a kocsmázás.A mi fertályunkon a maximum egy étterem vagy kávéház.Tudod az izraeliek nagyon szeretik a bort, szeszes italt…eladni.Ha nem lennél állandó szeszes nyomás alatt lehet,hogy kis segítséggel rá is ébrednél a”piszok”szövegeid minta érték nélküliségére.Amikor értelmes szöveget nyomsz az az ital hatására vagy hiányában történik?Esetleg már te sem tudod? Megkérnélek,hogy kerüld a Szófia utcát.Oda szép emlékek fűznek. Különben is egyetlen étterem-kricsmi van ott.Pesten annyi kocsma van.Miért kellene neked pont a Regős?

 • Nincs ki mind a négy kerék…

 • Rodéjjó:
  A világbéke már ki van törve.
  Azért vonták vissza a féleszű USAiaiak a Cocom-listát.

  Eredmény:
  a ruszkik tank-kontrollert csináltak a play-station .- ből.

  Még szerencse hogy jól megállt nekik a Vörös tér kellős közepén, dísszemlén hehehehe

  De majd kikupálják a dolgot.
  Mindenesetre hiba volt elhinni hogy Gorbacsovval majd megjavulnak az oroszok.

  Ma is gyűlölik a Nyugatot, azzal a pirinyó különbséggel hgy már nem kell aranyáron megvásárolni a fejlett technológiát, amit a finnekkel vagy kis hazánkkal koppintattattak le túrístaúton beszerzett eszközökről.

  elég ha lemennek a TESCO-ba és megvásárolják.

  Ez itten a baj.

  Amúgy tényleg rasszista vok ha holmi elborult agyú állatok makacsul ismétlődően le akarják gyilkolni a fajtámat.

  (Feltéve ha ez annak számít.Szerintem csak jogos önvédelem.)

 • Gyuri-10
  Egy nívón vagy OIM* al.
  Engem spec. nem zavar.
  Jól áll neked…,,-

 • Miota Barak Hussein Obama (igen, “barak” volt Mohamed kedvenc lovanak a neve) adott 150 billio dollart es engedelyt atom gegyver keszitesere 10 ev utan.
  A Teherani Ayatolaknak, azota annak minden centjet a vilagkorulli verontasokra koltik.
  Amig Iran kozgazdasafa rosszabb allapotban van mint az Obamai egyezmeny utan.
  Az Irani lakossag remenujedett a valtozasokon, ami soha nem tortent.

  Teheran, az Izrael elleni Hamast penzeli, uszitja es fegyverzi.

  A masodik front Yemenben a Hutu Siia tozset fegyverezve, uszutva verontasokra, elfoglaltak Yemen fovarosat. Onnan roketa-tamadassal Saud Arabia fovarosat tamdtak.
  Persze a Saudik hasonloan bombazassak valaszoltak.
  A Yemen lakossaga ma ehinseg, es kolera jarvany aldozata.
  Az Teheran masodik frontja.
  A harmadik front meg Szyriaban a Republikan Guard es a Hamas csapatok pusztitasai.
  A negyedik frontjuk meg Iraq teljes korlatozasai a Siia malitiak es az ottani Mulahaik altal.

  Trump a soha nem jovahagyott egyezmenyt ismet ohajtja allitani.
  Azt az europaiak ellenzik, mert felnek hogy jovedelmzo uzleteiket veszelyeztetheti.

  Persze ha a US azt koveti, ismet korlatpzasokat alkalmaz Iran ellen. Ami az egyedulli lehetoseg Iran atom terveit megelozni.

  Teheran lehetosege hogy a vilag-kozossaagenek normalis tagjava valjon mint mas npormalis nemzetek.
  Persze azzal a “Shiia-hodito” terveit szukseges lenne feladni.
  Mind az ellensegeskedeseket minden nemzetek ellen megszuntetni, nekesen elni a vilag tobbi reszevel.

 • Geyza
  2018 május 19
  11:59 de.
  inkább igyál valami akármit…ez egy süket duma…és a fordítottya sem igaz

 • Bendeguz79
  2018 május 19
  3:29 du.
  ez: agylúdtalp, agysérv és ferdítés azaz= bende gúúúúúúúúúúúúúzz

  a többi mit fox még kitaléálni meg bemásolni a mainstreammedia seggslégeit?

 • Geyza
  2018 május 19
  11:59 de.

  most olvastam a haaarettz ben, hogy valaki aszon’ta a netán yahoo nak, hogy ne vigyen rakétákat a zeuro dalfesztiválra és ne öltözzön bakkancsba…erre a netán yahoo rögtön elővette…(namitis?) a nagy mordály helyett a zantit…tudod a világ tele van antikkal meg tónikkal és ha nagyon megorrol azért mert a büdös lábát is emlegetik amit mindenhová bedugdos akkor a nagyhajóágyút húzza elő a farzsebéből tudod ugye az meg a hollókausztika…nagyon szeretem meg a huttikat és a duttikat meg csocsókat nyersen lelőve mert? csak!

  de a legjobb most nézem az éppen közvetített (kanadai tv ben állandóan uborkaszezon van?) 78 dik ismétlését a nemzet jövője a nemzet hősei akik tudnak jégen csúszkálni és ha adnak nekik pakkot vagy pukkot a frász emléxik arra zizére… akkor azt kergetik az ellenfél hálóját egy Cherub lehet, hogy Arkangyal? őrzi és a pukk sehogyan sem akar bemenni errefel a meg dávid még meg de meddig még dávid hisztérikus rohamokat kap meg a bouduin, schawetz ésa többiek és olyankor assziszik és csodálkoznak

  adnék nekik fizetést $18,32/h és ha sikerül betolni akkor +$2,73 at viszont hisztériáért levonnék tőlük $42,87 et csak hogy tudják milyen is egy munkahely szóval nagyszerű a nemzeti akárhány a nemzeti szinekben és nemzeti hisztériában…végre valami vidám is van a svájciak, meg a kapusuk csak 47 kapura izélést kapott el és ma már nincs Victória akkor Perte…

  és még nem is esik a zesső

  már megittad a ma reggelit?

 • Picsába azzal is aki megjelenteti a rohadócskák és geyzirek mocskos gondolatait,undorító böfögéseit.Elég szemét lett ez az oldal.Csak azért is utállak már titeket,mert ilyen szavakat sikerült kihúznotok belőlem.

 • Szeretettel rodeonak es nyuszikanak- pallywood munkaban.

 • Ezt is- nektek ajanlom.

 • Izraeli
  2018 május 20
  5:41 du.

  Én csak azt mondtam, hogy nincs ki mind a négy kerék…

  Ahogy a mondás tartja: akinek nem inge, ne vegye magára…

 • gyuri10
  2018 május 20
  5:04 du.

  Nem kell idelátogatni… Amúgy tényleg egy szenny pletykaoldal…

 • Szteem meg tök jó kis oldal.
  Leszámítva hogy idióták csoportosulnak itten.
  Az ok ismeretlen.Tán mert azt remélik ragad rájuk egy kis normalitás.PEdig mi itten nem vagyunk valamiféle kedvesnővérek

 • Kedves Gjurytyz.
  Én ugyan úúútálom a Rodéjjót, ami -remélem-kölcsönös,
  de legalább van egyfajta stílusa.
  Amit szintén útálok hehehehe….
  Neked meg nincs stílusod.
  Ezértaztán még útálni sem tudlak.
  Olyan vagy mint Mr. Obama :
  se nem hal,se nem hús.Csak úgy vagy bele,a nagy marha világba

 • Kebel Barát
  2018 május 17
  5:27 du.

  TE ilyen náci vagy itten ?

 • Izraeli:

  Rodeo csak anarchista.
  Ha például a rongyfejűek elfoglalnák Izraelt
  akkor elkezdené szidni a rongyfejűeket ezerrel.
  Nem tud elviselni semmiféle társadalmi superioritást.

 • gyuri10
  2018 május 20
  5:04 du.

  “Picsába azzal is aki megjelenteti a rohadócskák és geyzirek mocskos gondolatait,undorító böfögéseit”

  Haláltáborokat mikorra terveztetnél náci barátaiddal a veled ellentétesen gondolodók számára ?

Leave a Reply


Trackbacks

This site is protected by Comment SPAM Wiper.