Trudeau keményen bírálta Izraelt a „megbocsáthatatlan” gázai tragédia miatt

2018 május 17 9:12 de.151 hozzászólás

A kanadai kormánytól szokatlanul kemény szavakkal bírálta Justin Trudeau miniszterelnök a Gáza határán történt vérengzést azon a napon, amikor az Egyesült Államok megnyitotta nagykövetségét Jeruzsálemben. Mint ismert, izraeli katonák hatvan palesztínt öltek meg. Egy kanadai állampolgár – Dr. Tarek Loubani – éppen a sebesült palesztínokon próbált segíteni, amikor ő is súlyosan megsérült.

„Kanada elítéli az erőszakot a Gázai Övezetben. A tragikus életvesztést, illetve a számtalan sérült mélysegesen aggaszt bennünket. Felháborítónak tartjuk, hogy egy kanadai orvos is megsérült–sok egyéb fegyver nélküli személlyel együtt–köztük egészségügyi dolgozók, civilek, újságírók és gyerekek”–mondta Kanada kormányfője. Aztán hozzátette: „Az erő túlzott használatáról és az éles lőszer bevezéséről szóló riportok megbocsáthatatlanok. Kulcsfontosságú, hogy kiderítsük a gázai események körüli tényeket. Kanada egy azonnali és független vizsgálatot követel.”

Nem csak Kanada követel egy ilyen vizsgálatot, hanem az Egyesült Királyság, Németország, Spanyolország és Belgium is. De nem mindenki ért egyet a miniszterelnök kemény szavaival. Shimon Koffler Fogel, a Centre for Israel and Jewish Affairs vezetője szerint „mélységesen kiábrándító,” hogy Kanada miniszterelnöke nem ismerte el a Hamasz felelősségét a vérengzésben.

„Ez szembe megy a kanadai kormány régóta fennálló és közismert álláspontjával,  miszerint Izrael–egy szövetséges liberális demokrácia — számíthat Kanadára, amikor biztonságát fenyegetés éri. Továbbá a kormányfő figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy a 62 halálesetből ötven Hamasz-tag volt”–tette hozzá Shimon Koffler Fogel.

Andrew Scheer, a kanadai Konzervatív Párt vezetője szintén bírálta Trudeaut, mivel szerint a kormányfő egyedül Izraelt tartja felelősnek és „ignorálja azt a szerepet, amelyet a terrorista Hamasz felbujtóként játszott.” Ugyanakkor Scheer felszólította Izraelt, hogy minden lehetséges lépést tegyen meg annak érdekében, hogy fegyvertelen civilek ne sérüljenek meg, miközben az izraeli haderők „határuk megvédésének jogával élnek.”

151 hozzászólás

  • a hangzatok akkor hatékonyak, ha akció követi: megszakítani a diplomáciai kapcsolatokat vagy valami kereskedelmi embargó

    persze a zsidók ott sem voltak, mindenki hamasz meg bumusz meg mumusz és a krétai kör meg a négyzetek csak a zsidókat ne bántsa senki mert nekik ugye nincs nukláris haderejük teljesen illegálisan, és nem ők repkednek szerte szana a környéken szeretetteljes bombákat zuhogtatva meg rakétákat lődöznek ki bennük a hanuka áldással és córesszel meg a pofátlan ájtatossággal

    persze amíg az AIPAC rángatja a süsülandia soros headhoncho ját másnéven elnök vagy state jester sohasem lesz rend a világban

    Trudeau úr jó lenne nem fizetne a kinder morgannak mert az már rájött, hogy a következő 100 évben nem lesz kifizetődő (feasible) a csővezeték azaz kanadai állami támogatás nélkül az egész negativ profit!!!

    kanada saját érdeke nem az, hogy holmi izéket pátyoljon, hanem álljon a sarkára és végre a déli szomszéd pharma vállalatai helyett máshonnan és olcsóbban szerezhetné be a szükségleteket…
    többek között

    és legyen MECCA azaz Mexico Canada és hagyjuk a süsüéket magukban őrjöngeni kényszerzubbony szállítmánykat becsomagolva
    mint anno a magyar kormány az irakba irányuló hullazsákokat csak arra kellett vigyázni, hogy mindegyik a jó címre menjen mert ugye mindkét félnek szállítottak

  • trudeau faszkalap liberalis sajnos izrael bajban van mert kicsi es a gazaiak megfojtanak oket egy kanal vizben ugatni konnyu egy oriasi orszagbol amelyik URES meg 30 millioan sincsenek kanadaban

  • Egyetlen otthon maradt gázai polgár sem sérült meg.Akik megkapták a nekik járó golyót izraeli polgárok legyilkolására kiképzett chamasz terroristák vagy az általuk feltüzelt horda volt.A kanadai demokraták még nem tudják feldolgozni azt a borzalmas tényt,hogy az izraeli határokon lakók ellen nem lehet pogromozni. Aki pedig siratja az aránytalan halál eseteket ne jöjjön provokálni az izraeli határra még akkor sem,ha a kanadai állam polgára.A civilek lemészárlására felkészítés és uszítás, nem fedi a demokratikus szabad szólást.Aki pedig ennek a Trudeau féle értékrendnek a híve menjen az izraeli határ velünk ellenséges oldalára hősködni és akár milyen,kanadai,európai vagy akár izraeli zászlóval a kezében is vállalja,hogy jó esetben a térdébe,rosszabb esetben a homloka közepébe kapja a mértékmentes golyót.A brüsszeli emberjogi vagy a nyílt társadalmat álmodók mércéje értékelésével ez a beírásom természetesen nem jelenhet meg.Ha mégis…hát nagyon csodálkoznék.
    U.I.A kedves kanadai demokrata vezérek elődei miután a kiirtott indiánok maradékát rezervátumokba terelték az utódokra hagyták, hogy a mások portáját sepregessék a lépcsőkön lentről föl felé. A bili Nálatok is könnyen kiborulhat.Akkor majd mi fogjuk megkérdezni Tőletek,hogy mit jelent pontosítva az,hogy emberi jogaitok vannak.Ha még lesz kitől megkérdezni.

  • Nyilvánvaló volt, hogy megtortenik.
    Mindenki szamithatott az „akcióra”. Ki tudja, talán az eredeti tervezet meg sokkal nagyobb számu „aldozatokkal” is számolt.
    Ezzel még nagyobb felhaborodast provokalt volna ki a vilagban!

    Logikusan, a Gazai ovezet fovarosa Jeruzsalem? Soha nem volt.
    Es mit valtoztat ezen szamukra az amerikai nagykovetseg helye?
    Kinek az erdeke a haborus allapot fenntartasa? Na vajon kinek is?

    Itt kerul napvilagra teljes fenyeben a fasisztak tudathasadasos lelki es szellemi vilaga.

    Amig folytonosan muszlim-ellenessegtol begorcsolve lihegnek, addig viszont a muszlimok mellett kiabalnak!

    Nem ezt hivjak veletlenul uszitasnak?

  • Julianus barat

    Sajnalom az artatlan aldozatokat a palesztinoknal. Szornyu ez a sok halott es a sebesult, de az egeszet a palesztinok kezdik, csendben megtamadjak Izraelt egy alaguton atmennek es olik oket, ha Izrael visszavag akkor telekiabaljak jajveszekelve a vilagot. Cipelik a halottaikat es sirankoznak. A vilag csak ezt hallja es latja, de azt nem, hogy a palesztinok kezdtek az egeszet. Izrael beket akar es biztonsagot. A palesztinok munkat kaphatnak Izraelben es orvosi segitseget ,de a palesztinok a tengerbe uznek, ha tehetnek a zsidokat. 1947 ben az ENSZ izraelt a zsidoknak itelte. Ez az O foldjuk. Amerika 51 ik tagallama Izrael, barmikor kepes megvedeni a zsidok allamat. Hat a kanadai elnok nagyon fiatal meg. Lehet ellogott a tortenelem orakrol az iskolabol. Jo lenne ha kicsit tajekozottabb lenne, persze O sem erthet mindenhez.

  • Ha a palesztinok olyan békésen tüntetnek, mint nálunk tapasztalni lehetett a Kossuth téren, akkor nincs se halott, se sebesült.

    Ha fölvonulnak táblákkal, mondanak pár beszédet, majd a végén meghallgatnak valamilyen hazafias nótát és szépen hazamennek, nincs semmi atrocitás.

  • nem kell a duma. a folyamatos seggnyalas ezt hozza. 1948-tol csak haracsol bekebelez izrael. minden elvenne ami a másé.

  • nem kell a sopánka.izraelt felszámolni.1948-tol bizonyitott államként az 1910-es évekböl meg a beszivargassal

  • Ismerni kene a kanadai allamfonek, Izrael megalakuasanak tortenelmet, en meg emlekszem ra!
    Most van 7O eve, hogy megalakult , es onallo allam lett , Anglia segitsegevel. Sajnos az a kis orszag egy hatalmas arab vilagban allando tamadasok, haboruk vilaga..
    Jeruzsalem bizonyos mertekig ” szent” varos, harom vilagnak a fovarosa. Arab, zsido es a keresztenyseg bolcsoje egyben.

  • Meg elmeselem, hogy egyik lanyom tett egy utazast azon a videken es o meselt sok mindent Jeruzsalemrol. Ott aranylag bekeben vannak az emberek egymassal, van arab, zsido es kereszteny templom a varosban.

  • gyuri10
    2018 május 17
    10:07 de.

    tőled semmi mást nem vártam…szóval a zsidók visszaütöttek, kurva keményen?

  • Judith Kopacsi

    Miért? Tehettek volna akármi mást? Nem hiszem. Valahogy nem akarózzik aláirniuk saját halálos itéletüket, és igy kénytelen védekezni. Már mint természetesen Izrael.

  • Figyelő
    2018 május 17
    12:41 du.
    kavarjátok a telebilitartalmáthabosra!

    azon a területen a Dávid és a Góliát éltek és még sokan mások…mivel nem voltak földművesek mint a tőlük távolabb a sztyeppéken létezett hatalmas birodalmak…hanem „megéltek és ebből következően ugye Sámson össze tudta dönteni a „palotát” a középső oszlopait kidöntve azaz az nem volt más, mint egy sátor

    mialatt mások birodalmakat építettek és népet ezek ott a „kicsik” mindenfélét kitaláltak, hogy ők márpedig ki vannak választva (nekem erről mindig a választmányi süldő jut eszembe, nagyon jó volt nyárson sütve és mi választottuk személyesen) és ez azóta ilyen

    rend sohasem lesz, mert „valakiknek” a rendetlenség az érdeke szerte a világban mert abban lehet halászni és mindig kikap valamit (eccer majd egy nagy bombát mondjuk az Enola Gay nél 10000 szer nagyobbat és akkor majd …nem lesz ideje zokogni )

    szóval a bankokra -nem vagyok benne bizonyos- hogy szükség van de így ahogy most semmiképpen… aszongya a drága (tényleg az!) ad nekem 2.5% ot évente az állandó betétemre mialatt az infláció a valóságban (nem amit hazudnak) az meg 7,12-7,29% körüli…ha a TTC jegyek ára 22 év alatt 350% -kal nőtt akkor a többit számold ki és most van az üzemeanyag rablás a tartalékok évekig elegendőek de máris „új áron” adják, hogy a közönség legyen happy…

    és a szarból is olajat akarnak csavarni ahelyett, hogy új és felújítható fenntartható forrásokat fejlesztenének

    szép a kapitalizmus nyersen én ugyan 300 C° -kos gőzben jobban szeretném

  • Julianus barat

    Janos Dunai es akkor mi lesz a zsidok hazaja ?

  • Trudeau szerint tehát
    IZRAELNEK TŰRNI KELL HOGY 100 000 VÉRSZOMJAS DISZNÓ
    behatoljon és erőszakoljon gyilkoljon fosztogasson.

    Érdekes álláspont.
    Mondhatnám úgy is hogy undorító.

  • Janos Dunai :
    TE is undorító vagy.

  • Judith Kopacsi
    2018 május 17
    2:34 du.
    ahhoz, hogy valahol béke legyen a két marcankának meg kellene állapodnia, hogy…
    de ez az utóbbi 4500 évben sehogyan sem sikeredett!
    viszont a Dávid a párosból (ugye Michelangelo Buonarotti a Renascimento éllovasa megszoborta „Il Gigante” azaz Dávidot mint Góliát méretű harci kisfiút (szvsz kurva jó humora volt és rájött az igazságra)

    de nem tudnak? miért is? mert az egyik szerzett (megvette kilóra) egy nagy hatalmas barátot (lásd még AIPAC) és azóta mindíg neki hegedűlnek

    ez az igazság? vagy ez a minden igazsággok szemenküpése?

  • Geyza,
    visszatérsz Hozzánk?

  • Julianus barat
    2018 május 17
    2:44 du.

    Janos Dunai es akkor mi lesz a zsidok hazaja ?

    Azt már Simon Peres rég kikotyogta! Már az is megvan!

  • Gyuri10-nek.

    Nem, Géyza nem tért vissza hozzátok. Te tértél be a nácikhoz és ültél le velük vacsorázni. Jó étvágyat!

  • rodeó,
    a zsidók visszaütöttek,de ez csak simogatás volt ahhoz képest ami jöhet,ha a sivatagi horda(barátaid)így folytatják.Hogy Tőlem semmi mást nem vártál azt megértem,mert gyenge a képzelő tehetséged.Gyere ide hősi elszántságoddal és megláthatod vagy meg sem láthatod,hogy még mit várhatsz az ilyen zsidóktól,mint én is vagyok.Itt nem bikaviadal folyik.A te barátaidat hordágyon visszük ki a corridából. A duna(ment)i(mongol)jánusszal meg majd te húzzál farszíjat.

  • 89 szocdem,
    nekem sok lesz éhgyomorra.Hol dekkoltál 89 előtt?

  • szocdem89
    2018 május 17
    5:01 du.

    Csak nyugi, nyugi nemsokára mindhárman nálunk fogtok vacsorázni Nácisztánban, ha Bibi túl sok rövid gyufát húz!

  • Rodeo oromere kozlom,{mert en jo ember vagyok}-
    meg egy kovetseg koltozik Jeruzsalembe-
    Gracias, Guetemala!!!

  • rodeocska,
    és ez így megy országról országra.Te meg kiskomám,a”barátaiddal” együtt tövig rághatjátok a körmeiteket.

  • Izraeli
    2018 május 17
    5:31 du.
    én is költözök oda
    most kébzeld el???? i lesz sok izé meg akármi és bolhacirkusz

  • Izraeli
    2018 május 17
    5:31 du.
    ez milyen problémákat fog megoldani? volt probléma? megoldották?
    vagy csak csináltak új problémát a schneiderfáni maz a krumplee lánya és buziniccshenker az meg a veje
    ők csak tuggyák? vagy nem? de ordibálnak a rohadt izék

  • Julianus barat

    Jaj itt van az en baratom ! Geyza, Te teso nem vagyunk mi rokonok? Mindig az a velemenyem mint neked. Ja ez a pasi undorito, Janos Dunai, hulye ur, hogy gondoltad, hogy Izrael kinek legyen a hazaja? Tan a tied? Csak fujod a magadet mint a pereces. Elobb gndolkozzal mielott
    beszolsz mekunk, vagy kuldunk a Dunaba.

  • Israel az egyedüli parlamentáris köztársaság az egész közel keleten ahol a józan ész uralkodik !
    Izrael, egy szikla szilárd szövetségese a Nyugatnak, mert ő egy része a nyugatnak és mindig is a nyugat oldalán lesz !
    A palesztiniai társadalom politikai fejlettsége még elég alacsony szinten mozog. Ahelyett, hogy az örjöngést próbálnák higgadtsággal kezelni, a gengszter Hamas politikai vezetők, Irán utasítására, még hozzáadnak a csürhe által tanusított hisztériához !

  • Paraguai também koltozik!

  • Ez jo volt!
    Szoval Paraguai szinten koltozik!

  • Nemsokara felepul A HARMADIK TEMPLOM …

  • Izraeli
    2018 május 17
    5:31 du.
    az már összesen 2 és guatemala az majdnem ugyanolyan fontos ország a Föld nevü bolygón (a Nap körül kerengők között) mint zizrael
    és most kébbbbbbbzeldel röhögök…

  • Izraeli
    2018 május 17
    5:31 du.
    igen pontosan úgy van: van 426,327 pártyuk a parlamentben és még sohasem tudtak semmiről sem megállapodni… csakis arról, hogy ők a világegyetem legnagyobb zsidó országa (mivel humoruk sincs ezen sem röhögtek)
    és most nem tudom folytatni a röhögéstől, eljutottam odáig, hogy sziklaszilárd és, hogy szöveccségese…. marad egy kérdés addig amíg bírom a billentyűket…mijazhogy nyugat és miért fontos? kelet nélkűl nyugat sincs kébbbbzeld el a gömbölyű Föld golyhót aminek csakis nyugati féltekéje van az majdnem olyan, mint a krumplee fóbohóc a féltekéjű (bocs féltökű)

    nagyon megmosolyogtattál…kötyönnyük szépen…most menünk otthonkába bukfencből

  • Judith Kopacsi
    2018 május 17
    2:34 du.

    Miért? Tehettek volna akármi mást? Nem hiszem. Valahogy nem akarózzik aláirniuk saját halálos itéletüket, és igy kénytelen védekezni. Már mint természetesen Izrael.
    __________________________

    Nem, konkrétan most nem tehetnek mást.

    De hadd kérdezzek rá a lényegre: Annak, hogy a követségeket melyik országrészbe helyezik, mi a bánat jelentősége van a presztizsen kívül? Erre a presztizskérdésre aztán mindkét fél nagy buzgalommal ráharap. És megint meghalhatnak ott emberek.

    Legalább a zsidóknak lehetne eszük, állítólag okos nép. De úgy tűnik, nekik is kifizetődőbb így… Meg – ahogy Pityi Palkó írta, ők a Nyugat része, és hát a Nyugatnak is az a célja, hogy Izrael állandóan gyulladásban lévő tüske legyen a Közel kelet fenekében.

    Szóval Trudeau is beleharaphatna a saját nyelvébe, szerintem…

  • Egy kemény, katonailag fejlett, fegyverrel és pénzzel támogatott Izrael nagyon hasznos a Nyugatnak (és NEKÜNK). Majd ők csak harcoljanak rendesen, ugyebár mégse a szegény NATO-nak kell ott villogni.
    Mellesleg az iszlám világ is ezért tartja elevenen a palesztin problémát… Ők is jobban szeretik, ha a rongyos palesztinek pusztulnak, mint ha nekik kéne.

  • Hmm… 60 (100?) halott? Mi az?
    Amikor én születtem (1943-ban), százezrek haltak meg napról napra folyamatosan…

    „Tudd, tudd, tudd, hát tudd!
    Gyújtják az új háborút.
    Vedd, vedd, vedd már, vedd
    Kézhez a fegyveredet!”

  • Alma,
    köszönjük a verses jó tanácsodat,akkor is ha +- 100 éves késéssel küldted.1929 a hebroni pogrom óta keményen kézhez vettük a fegyvert.1929 és még inkább 1936 óta nem lehet a mi környékünkön hirtelen jött úri szokásból pogromozgatni.Szegény nagyvilág!Ez az amit nem tudnak megszokni.

  • מרים,
    javíthatatlan vagy.Miről akarod meggyőzni a rodeócskát?

  • Almasi Alma!

    Ha Israel azert van ott, hogy lefoglalja a haborusdit jatszo rongyfejueket, akkor mi magyarok mi a fenet fogunk ott Megiddo-i volgyben keresni?
    Na nem a Kibucra gondoltam, mert mint „kozismert” ott nem osztanak fizetest.
    Ha mar Ady óta vilagosan tudjuk, hogy „Góg és Magóg fia vogymuk”

    https://www.pinterest.com/sydneykjenstad1/israel-megiddo/

    szép táj, nem? nagy kár lesz érte…

  • Rodeo!

    Kosz a javaslatot, kellemesen toltottem az estet – nagyon jó szereposztás volt. Dirigindo com Karajan

  • gyuri10, a válaszod az én hozzászólásomra nem releváns. Melyik a ti környéketek?

  • Kedves Alma,
    nem értem miért nem releváns a válaszom?Csak nem azért,mert én még Tel-Aviv környéki városban élek és csak holnap utazok az ünnep alkalmából egy napra Jeruzsálembe.Egyszerű izraeli polgár lévén,nem tartozom az amerikai vagy egyéb átköltöző követségek jeruzsálemi lajstromához.Remélem,elég érthetően mondom,hogy a Szófia utcát lefokoztam 62 évvel ezelőtt,a Ben Gurion utca javára 1956 november 25.-ei kezdettel.Képzeld el,hogy a
    „mi környékünkön”(„csak”)alattomos terror robbantások, szurkálások,elgázolások létezhettek.Eddig és valószínűleg a jövőben is nagyon kemény megtorlásokat generálva.Akkor is,ha kanadai,magyar vagy egyéb ázsiai megmondóknak ez nem smakkol. Objektivitásodra és jóindulatodra továbbra is igényt tartva tisztelettel üdvözöllek:Gyuri.

  • gyuri10, üdvözöllek. A Szófia utca környékén már én is rég jártam, viszont a Szív utcában épp a minap. Olyan, mint volt… 😀

  • Gyuri-10
    Piszokul méltányolnám ha leszakadnál rólam

    Nem azonosítom Izreelt veled.

    Mintahogyan Magyarországot sem azonosítom Mosthatolmonlévőékkel, bármennyire is toljátok ezt a dumát.

  • Almási Ama
    2018 május 18
    3:26 de.

    Követség-kérdés:

    Jeruzsálem Izrael fővárosa.
    Ott van már az összes közhivatal és állami intézmény.
    Ez ellen lehet hőbörögni, attól semmi nem fog változni.

    Háborúskodás kérdés:
    A NATO nem küldi első vonalba Izraelt, ez nettó butaság.
    Izreal megvédi magát és kész.
    Ez a mostani balhé véleményem szerint amúgysem a nagykövetségek áthelyzése miatt van, hanem mert Irán gerjeszti a feszültséget.
    Csakúgy mint Afganisztánban meg máshol.
    Irán elkezdett nyúlkálni a Golán után,
    ezért Izrael belevert egy jókorát Irán pökhendi pofájába, hát csinálnak egy jó kis balhét máshol.

    Amúgy meg nem történt semmi.
    Lelőttek egy rakás vérszomjas állatot.
    Ennyi történt.
    Ha kell, lelőnek százszor ennyit és akkor sem fog történni semmi.

  • Geyza, sajnos de-ja-vu érzésem van. A világháborúk mindig helyi háborúcskákkal kezdődtek… De én nem vagyok háború-szakértő.

  • Geyza
    2018 május 18
    12:10 du.

    azon a környéken sohasem lesz béke és sohasem volt és ebből sokan nagy hasznot visznek haza profitért mindent meg a hülye vallások hinni valamiben amit egy másik hülye kitalált a teljes agylúdtalp

    és számomra meg röhögény el vannak kábítva a kába kővel és a sirató fallal meg hasonló dilivel és keresik a jézus eltünt fitymáját

  • Geyza,
    aki piszok,az méltányolni is csak piszokul tud.Komolyan gondolod, hogy szükségem van a te azonosításodra.Már azért sem,mert azonosítani is csak piszokul tudnál.Ha nem lennél piszokul piszok,akár bocsánatot is tudnál kérni aljasul piszok beírásaid miatt.Nyugodj le!Engem a hazám elfogad és értékel is.Nálad nem tudom és nem is érdekel,hogy mi a helyzet.Az ész és az emberi viselkedés nem fog leszakadni rólad.Ilyened soha nem volt.Tisztes emberi viselkedés téged soha nem fertőzött meg.Az unintelligens modortalanság csimborasszóját üdvözlöm benned.Eddig…

  • Alma,
    én nagyon szívesen leülnék Veled beszélgetni,akár a Szófia utcában a Regősnél vagy ahol Te akarod.Ha ott leszek Illétől kérni fogom a telefonodat.Ha tudja,majd biztos meg fogja adni nekem.Addig is üdv:Gyuri.

  • Kedves Gyuri!
    [email protected]
    Írj, ha van kedved…
    Alma

  • Rodeokám ne okoskoggyá.
    Van akiknek megmaradt az egész kib…szott Mekka meg sok hülye mecset,meg minden, van akiknek meg csak egy árva fal maradt meg a többezer éves múltjukból.

    A rongyfejűek most ezt a kis megmaradt múltat is a büdös lábukkal megszeretnék tiporni.

    Én meg jól a földalatt szeretném látni ezeket az istenverte rongyfejűeket.

    Ezeknek semmi nem elég.

    Elfoglalták a fél világot, a másikfelét igyekeznek felvásárolni, minden köröttük forog de még az a kis talpalattnyi föld kéne a szarházi vérszomjas csürhének amit 2000 év után ismét Izraelnek neveznek.

    De megnyugtatlak:
    Vér, könnyek és jajveszékelés lesz osztályrészük ha megpóbálják.

  • Gjurytyz:
    Minnyá ríva fakadok.
    Ha így csavargatod a lelkemet.
    Inkább mennyé le a kocsmába és igyál meg valamit.
    Én most jöttem.Mert a féldecik jókedvű várományosa voltam
    Szaal öreg kár a motalkóért.Ahogy Benedek művészúr mondá volt.

  • Alma:
    Szófia utca?
    Szinte naponta járok arra.
    Persze motorral.Kocsival már kínos.

  • Geyza
    2018 május 18
    5:49 du.

    amit írsz az sokkal rövidebben rasszizmusnak kell nevezni, a történelem során rengeteg változás jött létre nagyon nagy részük véresen és mindegyiknek a hatalomért meg a pénzért…

    a többi Grimm testvérek, Andersen, meg a Piroska néni a szomszédból a tegnapi bablevesről… a következő változás már folyamatban van és -szvsz- nagy meglepi lesz valami olyasmit hallok lelki füleimmel, hogy: fel vörösök proletárok… meg egy a jelszónk a konyha… és hasonló és hogy add vissza a babaruhát

    hahahahaha

    népek jöttek, népek mentek (a levesbe?)

    kis gonosz kérdés csak neked: miért nem megy mind oda „haza” 2000 év? a történelemben nem is hosszú idő

    majd kipa, keménykalap, kaftán és rongyok a fejen meg a lábán és hasonló farsangi jelmezek nélkül

    jaaaa, és mit szólsz a nagy szerelem a török meg a választásiak között? (emléxel? a kiválasztottak de honnan és miért? és kitör a világbéke az lesz még csak a nagyhalála azoknak akik most ugye aszongyák, hogy …. lett légyen bármi is az a „hogy”

    egyébként hogy vagy? iszol te rendesen?

  • Geyza,
    látom neked jót tesz a kocsmázás.A mi fertályunkon a maximum egy étterem vagy kávéház.Tudod az izraeliek nagyon szeretik a bort, szeszes italt…eladni.Ha nem lennél állandó szeszes nyomás alatt lehet,hogy kis segítséggel rá is ébrednél a”piszok”szövegeid minta érték nélküliségére.Amikor értelmes szöveget nyomsz az az ital hatására vagy hiányában történik?Esetleg már te sem tudod? Megkérnélek,hogy kerüld a Szófia utcát.Oda szép emlékek fűznek. Különben is egyetlen étterem-kricsmi van ott.Pesten annyi kocsma van.Miért kellene neked pont a Regős?

  • Nincs ki mind a négy kerék…

  • Rodéjjó:
    A világbéke már ki van törve.
    Azért vonták vissza a féleszű USAiaiak a Cocom-listát.

    Eredmény:
    a ruszkik tank-kontrollert csináltak a play-station .- ből.

    Még szerencse hogy jól megállt nekik a Vörös tér kellős közepén, dísszemlén hehehehe

    De majd kikupálják a dolgot.
    Mindenesetre hiba volt elhinni hogy Gorbacsovval majd megjavulnak az oroszok.

    Ma is gyűlölik a Nyugatot, azzal a pirinyó különbséggel hgy már nem kell aranyáron megvásárolni a fejlett technológiát, amit a finnekkel vagy kis hazánkkal koppintattattak le túrístaúton beszerzett eszközökről.

    elég ha lemennek a TESCO-ba és megvásárolják.

    Ez itten a baj.

    Amúgy tényleg rasszista vok ha holmi elborult agyú állatok makacsul ismétlődően le akarják gyilkolni a fajtámat.

    (Feltéve ha ez annak számít.Szerintem csak jogos önvédelem.)

  • Gyuri-10
    Egy nívón vagy OIM* al.
    Engem spec. nem zavar.
    Jól áll neked…,,-

  • Miota Barak Hussein Obama (igen, „barak” volt Mohamed kedvenc lovanak a neve) adott 150 billio dollart es engedelyt atom gegyver keszitesere 10 ev utan.
    A Teherani Ayatolaknak, azota annak minden centjet a vilagkorulli verontasokra koltik.
    Amig Iran kozgazdasafa rosszabb allapotban van mint az Obamai egyezmeny utan.
    Az Irani lakossag remenujedett a valtozasokon, ami soha nem tortent.

    Teheran, az Izrael elleni Hamast penzeli, uszitja es fegyverzi.

    A masodik front Yemenben a Hutu Siia tozset fegyverezve, uszutva verontasokra, elfoglaltak Yemen fovarosat. Onnan roketa-tamadassal Saud Arabia fovarosat tamdtak.
    Persze a Saudik hasonloan bombazassak valaszoltak.
    A Yemen lakossaga ma ehinseg, es kolera jarvany aldozata.
    Az Teheran masodik frontja.
    A harmadik front meg Szyriaban a Republikan Guard es a Hamas csapatok pusztitasai.
    A negyedik frontjuk meg Iraq teljes korlatozasai a Siia malitiak es az ottani Mulahaik altal.

    Trump a soha nem jovahagyott egyezmenyt ismet ohajtja allitani.
    Azt az europaiak ellenzik, mert felnek hogy jovedelmzo uzleteiket veszelyeztetheti.

    Persze ha a US azt koveti, ismet korlatpzasokat alkalmaz Iran ellen. Ami az egyedulli lehetoseg Iran atom terveit megelozni.

    Teheran lehetosege hogy a vilag-kozossaagenek normalis tagjava valjon mint mas npormalis nemzetek.
    Persze azzal a „Shiia-hodito” terveit szukseges lenne feladni.
    Mind az ellensegeskedeseket minden nemzetek ellen megszuntetni, nekesen elni a vilag tobbi reszevel.

  • Geyza
    2018 május 19
    11:59 de.
    inkább igyál valami akármit…ez egy süket duma…és a fordítottya sem igaz

  • Bendeguz79
    2018 május 19
    3:29 du.
    ez: agylúdtalp, agysérv és ferdítés azaz= bende gúúúúúúúúúúúúúzz

    a többi mit fox még kitaléálni meg bemásolni a mainstreammedia seggslégeit?

  • Geyza
    2018 május 19
    11:59 de.

    most olvastam a haaarettz ben, hogy valaki aszon’ta a netán yahoo nak, hogy ne vigyen rakétákat a zeuro dalfesztiválra és ne öltözzön bakkancsba…erre a netán yahoo rögtön elővette…(namitis?) a nagy mordály helyett a zantit…tudod a világ tele van antikkal meg tónikkal és ha nagyon megorrol azért mert a büdös lábát is emlegetik amit mindenhová bedugdos akkor a nagyhajóágyút húzza elő a farzsebéből tudod ugye az meg a hollókausztika…nagyon szeretem meg a huttikat és a duttikat meg csocsókat nyersen lelőve mert? csak!

    de a legjobb most nézem az éppen közvetített (kanadai tv ben állandóan uborkaszezon van?) 78 dik ismétlését a nemzet jövője a nemzet hősei akik tudnak jégen csúszkálni és ha adnak nekik pakkot vagy pukkot a frász emléxik arra zizére… akkor azt kergetik az ellenfél hálóját egy Cherub lehet, hogy Arkangyal? őrzi és a pukk sehogyan sem akar bemenni errefel a meg dávid még meg de meddig még dávid hisztérikus rohamokat kap meg a bouduin, schawetz ésa többiek és olyankor assziszik és csodálkoznak

    adnék nekik fizetést $18,32/h és ha sikerül betolni akkor +$2,73 at viszont hisztériáért levonnék tőlük $42,87 et csak hogy tudják milyen is egy munkahely szóval nagyszerű a nemzeti akárhány a nemzeti szinekben és nemzeti hisztériában…végre valami vidám is van a svájciak, meg a kapusuk csak 47 kapura izélést kapott el és ma már nincs Victória akkor Perte…

    és még nem is esik a zesső

    már megittad a ma reggelit?

  • Picsába azzal is aki megjelenteti a rohadócskák és geyzirek mocskos gondolatait,undorító böfögéseit.Elég szemét lett ez az oldal.Csak azért is utállak már titeket,mert ilyen szavakat sikerült kihúznotok belőlem.

  • Szeretettel rodeonak es nyuszikanak- pallywood munkaban.

  • Ezt is- nektek ajanlom.

  • Izraeli
    2018 május 20
    5:41 du.

    Én csak azt mondtam, hogy nincs ki mind a négy kerék…

    Ahogy a mondás tartja: akinek nem inge, ne vegye magára…

  • gyuri10
    2018 május 20
    5:04 du.

    Nem kell idelátogatni… Amúgy tényleg egy szenny pletykaoldal…

  • Szteem meg tök jó kis oldal.
    Leszámítva hogy idióták csoportosulnak itten.
    Az ok ismeretlen.Tán mert azt remélik ragad rájuk egy kis normalitás.PEdig mi itten nem vagyunk valamiféle kedvesnővérek

  • Kedves Gjurytyz.
    Én ugyan úúútálom a Rodéjjót, ami -remélem-kölcsönös,
    de legalább van egyfajta stílusa.
    Amit szintén útálok hehehehe….
    Neked meg nincs stílusod.
    Ezértaztán még útálni sem tudlak.
    Olyan vagy mint Mr. Obama :
    se nem hal,se nem hús.Csak úgy vagy bele,a nagy marha világba

  • Kebel Barát
    2018 május 17
    5:27 du.

    TE ilyen náci vagy itten ?

  • Izraeli:

    Rodeo csak anarchista.
    Ha például a rongyfejűek elfoglalnák Izraelt
    akkor elkezdené szidni a rongyfejűeket ezerrel.
    Nem tud elviselni semmiféle társadalmi superioritást.

  • gyuri10
    2018 május 20
    5:04 du.

    „Picsába azzal is aki megjelenteti a rohadócskák és geyzirek mocskos gondolatait,undorító böfögéseit”

    Haláltáborokat mikorra terveztetnél náci barátaiddal a veled ellentétesen gondolodók számára ?

  • hülye vagy te,hülye
    hülyének születtél.
    dajkád tehet róla,hogy
    kőbölcsőből is kiestél.

    modortalanságért nem mész a szomszédba
    rumba dugod fejed ettől vagy otromba.

    Rakás szerencsétlenség,
    milyen alapon merészeled a haláltáborokat mocskos nyílásodra
    venni.Ki vagy te tulajdonképen?Ócskára sikeredett,provokátor,
    gój-motoros!

  • Geyza
    2018 május 20
    8:44 du.

    kösz, jobb tudni, én is ugyanúgy…az ilyen antihollókausztikusszemiták meg pukkaggyanak meg… ők még nem tuggyák, hogy sem zizraelit sem gy…yyterseecsényit nem olvasok és nem nyitom ki a link dolgaikat amiket amiket ide biggyesztenek…ettől meg lekipálják magukat és kiderűl, hogy csak pajeszuk van, hajuk meg semmi és hogy a kaftánnyuk alatt ami földig ér (najó ők nem) szintén nincsen semmi, csak a fingszag és lábszag…de szeretném látni ezeket amint ott begőzölneka csíkos kaftánnyuk alatt

  • nyuszika
    2018 május 20
    6:50 du.

    szennyről szennyet de a szennyest ki is lehet mosni de amikor az alsónemű tele van bélsárral azt el kell dobni néha nem árt, haz ais benne marad aki belesárzott

    https://www.dailykos.com/stories/2018/5/20/1765792/-China-Wins-First-Battle-In-Trade-War-Trump-Embarrasses-America-With-Humiliating-Failure-And-Retreat

    hekmekükütyű…és mekkora az akkora? most akkor mi van, hogy nagyköveccségeket rakosgatnak egyik sarokból a másikba, az építési vállalkozók degeszre keresik magukat zizraelben hát még a biztonsági tanácsadók, hogy a lehallgató rendszereket ügyesen tegye beléjük a moszad… a pénz tudod a mammon a zaranyborjú amely a wallstreet bejáratánál és döfi a…namitis?

    persze ha olyan amilyennek te látod akkor miért kerekezel ide? benzines hordó sokkal izgalmasabb és sokkal drágább mint egy megviselt teherautó külső …a moszad rágta meg?

  • Geyza
    2018 május 20
    8:42 du.
    én -csak úgy anarchikussan- mind a kettőt kukoricára (tudod a száraz morzsolt) térdeltetném (térdvédő nuku vagy nyista) és addig nem engedném felállni őket, amíg önként és dalolva kipát cserélnének turbánra ott a kisteleki sarkában ahol mi a Singer nt vettük használtan, (és a moszad informatika előadásokat tartana a hoffstein doktor informatikusz a Ha Mász akkor nem Mész és nem kell Elm Eszelni…mert az nincs is neki…, hogy a nagyi meg a Béla néni a szomszéd aki titokban szabónéni is volt tuggyanak nekünk…és volt cérna meg orsó és engem küldtek el tűt vásárolni…nem is volt eccerű!!!

    ja és a netán yahoo t kényszeríteném, hogy tangózzon a Ha Mász Szalmán -nal és kitűzze a vörös rózsát a bal füle fölé nagy gombos tűvel, saruban…egyébként les(z)a…ruzom

  • egyesek ébredeznek…de már vannak kettesek és hármasok is…csak azt nem tudom, honnan van az a sok gitt amit a natoban rágnak?
    https://varosikurir.hu/magyar-bekekor-egyesulet-magyarorszag-nato-tagsaga-illegitim/

  • Geyza
    2018 május 20
    8:37 du.
    Büzike neogeyza, az összes ótvar ignác és antalszemita külömb itt nálad!

  • Kebel Barát
    2018 május 21
    6:35 de.

    geyzára rosszat mondani? velem gyűlik meg a bajod…mi már egymást igazándibúl…és kölcsönösen de mint Cirano de Bergerac

    seholsem vagytok a siratóhollóantikausztikailagszemita klubból…mi a belépő ebbe a klubba mennyit fizetnek érte ha belelépek?

    marha jó ahogy a SWAT JELMEZBE ÖLTÖZTETETT KIS BUZIGYEREK MEGTÁMAGGYA A HASZNÁLT TEHERAUTÓKEREKET GURULÁS KÖZBEN ÉS NEM SIKERÜL NEKI…olyan békés természetűek, hogy csak 5-8 as SWAT JELMEZBEN vándorló csoportokban mernek és akkor sem igazán…nincs más munka arrafelé? csak jelmezbál?

  • Kebel Barát
    2018 május 21
    6:35 de.

    Hehehe
    Te kis idióta..

    „KÖLÖMB”
    Te analfabéta.Mennyé’ vissza az elemibe.

  • Gjurytyz:

    „Gój-motoros”
    DDDDDDDDDDDDDDD
    Idegesnek látlak ma.
    De ez nem véletlen.Az újsütetű baráti köröd miatt van.

  • Rodeokám akkó te olyan vagy mint a régi viccben az erdőőr:

    Mikor megjött,
    a partizánokat meg a németeket is kizavarta az erdőből.

    Csakhát sajna a helyzet kissé bonyolultabb.
    Van kb. 50 millió olyan káder akik legszívesebben a tenyérnyi kis földdarabon élő kb. 8 millió zsidót , ha kell puszta kézzel is agyonverné.

    Ezek meg rálőnek amazokra
    mikor ez okból át akarnának kelni a határon.

    Érdekes gondolatmenet:
    Ha valaki át akar törni a határon és felszólításra nem áll meg, a határőr lelövi ugyebár.
    Akár van nála fegyver akár nincs.

    Namármost ha ugyanez történik csak épp nem egyedül van az ipse hanem negyvenezred-magával, akkor meg szörnyű emberiesség elleni rémtetté válik Mössziő Trudeau szerint.

    Meg az is szemét dolog egyes tisztaszeműek szerint hogy Irán kilő olyan 20 rakétát Izraelre, mire ő kissé szanálja a suttyomban Szíriáben felépített kb 25-30 iráni támaszpontot.
    Merthát ugye a zsidóknak el kell tűrni hogy holmi vallási diktatúra idióta rongyfejű ajatollahjai rakétákat lövöldöztessenek ki rá.
    Hiszen már annyit tűrtek az elmútt 2000 évben, miez a kis 20 rakétácska ahhoz képest nemiga ?

    LÓFASZT öregem !! Azt !!!
    Nem kell eltűrni semmit.
    Mindent meg kell torolni,
    lehetőleg AZONNAL !
    A fantizálódott arab nem ért a szép szóból.
    Bele kell verni a mocskos pofáját a saját szarásába.

  • Geyza
    2018 május 21
    9:07 de.

    ugye nem akarod aszondani, hogy a békéhez a jelenlegi háborúkon át vezet az út?

    nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a „reakció” az iraq ban lezajlott választási események után?

    és a venéz eknél

    kinek mi köze is van hozzá, hogy egy szuverén ország milyen diktátort választ? ugye nem tetszett a süsüéknek hogy nem a hillárihollárihoppka aki clin Tón is nem nyert és kellett valami kis ellenség jól befűtve, most van nekik kis rozsdás diktátoruk és milyen buta?

    én még mindíg Lybián morfondírozok

    szóval …most van a pompeii és habzik a szája mert a gazdi adott neki…finom falatokat finom főzelékkel

    te hogyan látod? mit is kellene csinálni, hogy ne lőjenek vissza?

    még egy olyan retkes használt megrágott teheautó külső gurulva?

  • Geyza
    2018 május 21
    9:07 de.
    IDÉZET TŐLED : …””””Bele kell verni a mocskos pofáját a saját szarásába…….”””””

    IDÉZET ::: http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/ww2/doksi/lublin1.html

    ….””””Az SS-gyilkosok a fürdőből kis csatornába kifolyó szennyes vízbe fullasztották áldozataikat: az áldozat fejét a szennyes víz alá dugták. Az SS-legény csizmájával addig tartotta víz alatt a szerencsétlen ember fejét, amíg áldozata el nem pusztult……”””””

    Nagyon kedves kisnyilas gézukám : FENTI KÉT IDÉZET ( mindkettő forrása megadva ) MIBEN KÜLÖNBÖZIK A KETTŐ EGYMÁSTÓL ???????

    Az egyik 2018. május 21-én készült a TE beírásodból,a másik : …”””A Lublin határában létesített majdaneki haláltáborban elkövetett német gaztettek kivizsgálására alakult lengyel-szovjet rendkívüli bizottság közleménye….”””” iratanyagból készült……A „Majdanek-jelentés” szövegét 1944-ben a moszkvai Idegennyelvű Irodalmi Kiadó jelentette meg magyarul.
    64 évvel ezelőtt készült. Az egyiket a hitlerista SS tagjai követték el , a másikat TE akarod elkövetni KEDVES GÉZA BARÁTOM !!!
    Vagy talán sokat ittál, megittad a harc előtt járó nedűt és agyadba ( ? ) szált???

    Okuljál és tanuljál belőle!!!!!! üdvözletével

  • JA! még egyet : csak TUDOMÁNYOS alapossággal.!!!

    Na meg a fő kérdés Gézukám : A csizmázó ss katona és az általad óhajtott cselekmény szerzője között MI A KÜLÖNBSÉG????
    Magyarázd meg!!!

  • olvasom a nem fősodratút…nagyon zavar, ha ki akarja facsarni a gondolataimat a drága fősodor…
    tehát 13 trillió beruházást képviselő 15000 látogató Szentpéterváron 28-ától, mert bíznak
    Rouhani beszólt a pompuskácskának: és közismert jelet rajzolt a levegőbe a felmutatott középső újjával…süsüék még mindíg assziszik pedig hát…
    21 trillió a süsüék adóssága most használják a Ponzi sémát hátha az agymentesek beveszik

    washington assziszi -még- hogy onnan fújják a passzátszelet?

    és lesz oneworldorder? csak azt tudnám az meg mit jelent

    a one world az igaz nincs másik és ez meg gömbölyű…de az order? hát otthon kellene neki sepregetni mert lassan eltakarja a saját „terméke”

  • tóth péter
    2018 május 21
    12:11 du.
    egy UK parodista műsorát a BBC (pártatlanka) megcenzúrázta és kivágta belőle azt a részt amiben izraelt apartheid nek nevezte és elemezte is…a másikat meg az összes gazdasági fórumról tiltották ki (az meg legalább japán) aki aszongya a tőzsde az egy Ponzi séma

    mert „rendnek” kell lennie, vagy???

  • tóth péter,
    nem kell rendre szólítani a tudatlan indulatoskodó, infantilis fiúcskát.Hagyd tombolni!A reggeli pálinkagőz hatására már írja is a legborzalmasabb horror forgatókönyvet.Igaz,hogy a hülye szövege kimeríti az emberiség ellen elkövetett háborús bűnökre uszítás kritériumát,de lásd be,hogy egy ilyen nagy szellemi vagyon tulajdonosát még Hágában is felmentenék.

  • Ez a HUNT* tényleg szerelmes belém.
    Az én nevemmel kel és fexik.
    az idiótája.

  • Rodeo:
    Nemtom mi volt Irakban.
    Ott is Orbán győzőtt?
    Akkor jó kezekben a kétharmad !

    (Tényleg nemtom mi volt ott )

  • Orsós Elemér

    tóth péter
    2018 május 21
    12:11 du.
    Nahát Peti, Te is tudsz ám pofátlan költői kérdéseket feltenni!!! 😀

  • Geyza
    2018 május 21
    3:06 du.

    nézz utána ű

    ( a süsüellenesek győztek)

  • Geyza
    2018 május 21
    3:06 du.

    nézz utána…de nagyon alaposan és nézz bele nagyon mélyenű
    (nem adok forrást, kutakoggyál, vagy csak emlékezzél)

    https://www.youtube.com/watch?v=sK50So-yYRU
    a 9*11 nál alkalmazott technicque hahahahahahaha

    The most significant false flag incident in recent history has been the the terror attacks of September 11, 2001, since these provided the basis and multiple rationales for the forfeiture of civil liberties amidst a broader “strategy of tension” at home and and a perpetual “war on terror” abroad.

  • Geyza
    2018 május 21
    2:53 du.
    Sajnálom,hogy az egészről neked csak ennyi jut eszed
    be!
    ennek üdvözletével

  • gyuri10
    2018 május 21
    2:40 du.
    Megérthető amit írtál.
    Csak szánalmas az úri lélek ! Saját magáról mondja ki ,hogy „ss” gondolatai vannak.És ha figyelted ő az okos — mindenkit lenácizó ,tudományos ember!
    Üdvözlette.

  • Orsós Elemér
    2018 május 21
    3:41 du.
    Megértem „”” felháborodásod „””,( értem hogy érted)a témából szinte előjöttek ezen kérdések.És amint látod nem is tud mit kezdeni vele ,mivel saját csapdájába esett.!

  • tóth péter,
    melyiket sértegetted itt vérig?”tudományos?ember?A rumos hordóból
    Ugye ezt nem gondoltad komolyan?

  • gyuri10
    2018 május 22
    4:06 du.Ebben egyet értek veled,mindazokat idézőjelbe kellet volna tennem,mert azok nem illenek rá.Köszönöm a kiigazítást.
    üdvözlettel.

  • Örülök Gjurytyz hogy ezzel a szarházi HUNT* -tal kebelbarátságra jutottál.

    Olyan megható..és felemelő látni mikor egy csont-antiszemita aljanácival egymásra borultok.

    Szenilis lettál öreg.
    Nem hibáztatlak.
    Ezek egy fél országot átb…sztak az ócska dumájukkal, te csak kis bokréta vagy a akalapjukra.

    Milyen érzés párt-hülyének lenni ?

  • Geyza
    2018 május 20
    8:34 du.
    Nincs igazad. En nagyon becsulom Gyurit, mert a magyar irasa meg ma is hibatlan .Ennyi ido utan, es idegenben el!

  • Neked milyen érzés,hogy mindenki előtt megmutatod vulgáris, ordenáré ő semmiségedet?Én menekülök az alattomos emberek száj nyílásától,még akkor is ha némelykor egyetértek velük.Ismerem a nyelvnek a legcizelláltabb fordulóit is,de akiknek túl sokszor van szar a szájukban,nem lehetnek a barátaim.A modort nem a KMH-n kell tanulni.A modortalanságot sem,mert az már veled született. Tanulj meg leszokni róla.

  • Klárika,
    ne haragudj,hogy részleges javítást írok a hozzászólásodhoz.
    Tévedsz,hogy én „idegenben élek”.Ez vonatkozhat mindenkire,de én ITTHON vagyok.Ezen túlmenően köszönöm a védelmedet,de azt hiszem rossz helyen jársz.Igazgyöngyöt szórsz a moslékhoz szokott disznó élé.

  • Gyuri beszéhetsz már amit akarsz öreg.

    Nyilván azért bújtál be az orbáni seggbe mert olyan vagy mint ő:

    ELVEK NÉLKÜL ÉLSZ !

    Pont ugyanolyan módon váltogatod a nézeteidet ahogyan ő.

    TE most éppen a helyi antiszemiták barátságért lihegsz.

    Le vagy maradva egy brossúrával.Ez most itthon jelenleg snassz.

    De csináld csak. Undorító vagy.

    Nem mondhatok mást köszönöm a figyelmet.

    Moslékot meg TE zabálsz.
    És ide okádot a zabálásaid végtermékét.

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 május 22
    6:08 du.
    Geyza, kérlek javits ki ha nem igaz, de én úgy látom, hogy ezen a fórumon már jóideje nem hangzottak el náci és antiszemita gyűlöletbeszédek, ezért az ezekkel való érvelés haszontalan cirkuszi (kontra)produkció, sőt felhívás keringőre! 🙁 Node, sok kikupálódott szemfüles táncos erre már rég rájött és ezért nem veszi fel a porondmester kesztyűjét! 🙁

  • Gyuri ismét:

    Majd, ha a hatalmas gyűlölködési rohamjaidban ráérsz,
    kérdezzed meg OIM* -tól, akit mostanában istenítesz, hogy miért nincsen Izrael népének ott lenni, ahol jelenleg vannak.

    Mert neki pont ez a véleménye.
    Úgyhogy gratulálok OIM* seggének az általad történő kinyaldosásaihoz DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Ügyes fiú vagy.

  • Gyuri harmadszorra hehe

    Majd ha még több időd lesz,
    tudakold meg HUNT* -tól hogy miért volt semmiség a holokauszt.

    Merthogy neki meg pont az a véleménye hogy az egyfajta zsidó iparág ami nélkülözi azokat az alapokat amiket belemagyaráznak.

    Szerinted ÉN miért rühellem ezt a HUNT* – ot?

    Úgyhogy Gyuri, nyald a HUNT* seggét is.
    Gratulálok DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    Ügyes fiú vagy.

  • Geyza,
    neked nem lenne szabad ilyen sokat inni.Kezd már túlzottá válni a delirium tremensed.Azt akartam írni,hogy legközelebb akkor szólj hozzám amikor pillanatnyi józanságba esel.Közben meggondoltam magam.Nem kívánhatok tőled olyasmit,amihez újjá kellene születned Nem várhatom el,hogy a kis-létszámúban is újra diplomázzál.Jó vagy te nekem így ahogy vagy.Írjál csak minél többet.A balfácán barlév barátod nélkül jobban szórakoztatsz.Nem kell miatta komolyan sajnálkoznom.

  • Sajnálom,hogy pont egy kultúrától mentes,vulgáris,ordenárénak válaszolgatok.Elnézést az idejáróktól,de rám ragadt,mint egy ruhatetű.Vakaródzok-vakaródzok,de nem lehet levakarni.

  • Gyuri neked meg élned sem kéne amilyen egy görény vagy

  • Amúgy meg van egy olyan érzésem hogy nagyon ragadsz rám.
    Nekem ugyan mindegy.
    Eggyel több vagy kevesebb imádó, már tökmindegy.
    Szépen elférsz HUNT* meg OIM* mellett a pincében heheheheehehe

    Néha dobok le nektek csontot had rágódjatok rajta.

  • Geyza,
    átkozódásod szerint nekem már élni sem kellene.neked viszont azt kívánom,hogy 300 évig éljél,csak soha ne jussál szeszes italhoz. Látod tetűcske,ez (is) a különbség köztünk.te azt kívánod,hogy már ne is éljek.Én pedig minimum 300 évi alkoholmentes vegetálást kívánok neked.A légszennyeződésen már úgy sem lehet változtatni.

  • Geyza,
    nézz utána a kerületi szeminárium brosúráiban biztosan le van írva,hogy nem az Ember ragad a tetűhöz,hanem a tetű az Emberhez. Már az előbb én írtam neked,hogy”vakaródzok-vakaródzok,de nem lehet levakarni”.Még a saját(sic) szövegedet is tőlem kell lopnod?Látom a bor beszél belőled.Már önálló gondolatod sincs. Komolyan sajnállak(le).

  • Conchita, úgyismint Gyuri10:
    Nem tehetek róla, felkeltette a figyelmemet az általad hozzám intézett állandósult udvarlásaid és dalolásod.

    De meg kell mondjam undorodok a szakállas leányoktól, bármily szépen is tudnak intonálni )))))))))))))

    Szaal jobb lenne ha nem velem foglakoznál.
    Itt van neked például az OIM*.

    Ő a nekedvaló szellemi társ: Csodál téged.
    Ráadásul antiszemita is a lelkem heheheeeheheehehe

    Összeilletek.

    Tehát szakaggyá’ le rólam öreg.
    Nagyfiú vagy, megtudod csinálni.
    Én persze majd jelzem mikor hülyeségeket írsz,
    azt nemtudod elkerülni.
    Bármennyire is rühelled az építő-jellegű kritikának akárcsak a morzsáit is.

  • Ez az írás ugyan egy kicsit irónikus, de azért
    jól kifejezi a TENDENCIÁKAT melyek ma jellemzik a szitut.

    https://nepszava.us/orban-tiszteletet-kovetel-a-zsidoktol/

    Az iróniára pediglen azért van szükség,
    mert az elbutított mogyorik nem értik azokat
    a jelenségeket melyek az orruk előtt zajlanak.
    Főleg hogy „újbeszél” nyelven magyarázza nekik az egypártrendszer sajtója Klubrádiótól a Kossúth-rádióig.

    (Na jó a Klubrádióban néha néha elhangzik valami valóságközeli eszmefuttatás is, de egyre ritkábban.)

  • A hazai szélsőjobb támogatói nagyon rákaptak az utasgépek lelövésére.
    A délkoreai gép után ez már a második.
    Hiába no.
    Ha valakinek úúúgy ráál a keze, akkó nincs megállás.

    http://nepszava.hu/cikk/1160517-a-malaj-gepet-az-orosz-legiero-egysege-lotte-le

  • Geyza,úgy is mint autogeyzir,
    Conchita apuka gyermeke,akit a szakállas anyukáddal fabrikált össze.Abban tökéletesen egyetértünk,hogy nem nekem kell veled foglalkozni.Ha a hárshegyen nem érnek el eredményt,hát… foglalkozzon veled a Kozarek vagy a Bali Mihály utódok egyike.Ha annyi ész szorult volna beléd,mint a Boda Marcsi,Orsós Elemér, tóth péter cipőtalpába,akkor már a törkölytől sem lehetne ilyen súlyos agymenésed.Írjál még sokat.te még a csinn-bumm cirkusznál is jobban szórakoztatsz.

  • Orsós Elemér

    Gyuri és Geyza! Nem akarok közöttetek fogadatlan prókátorrá válni, de azért kíváncsi lennék, hogy kinek jut először eszébe az a Szíriuszról átmentett ősmagyar közmondás, hogyaszongya: okos enged, szamár szenved! (Ráadásul a túl látványos marakodásotokkal pont azt a legjellemzőbb sztereotípiát veritek agyon, miszerint a zsidók végsőkig összetartanak! Az más, ha esetleg vérokonok vagy házastársak vagytok, mert azoknál előfordulhatnak ilyen családi csetepaték, de csak házon belül! 😀 Most persze az a jó cigány,roma(nem tom melyik a PC) szokás lenne logikus, hogy a kívülálló békéltetőt kell összefogva agyonvernetek, de ennek betartásától most megsértődés nélkül eltekintenék! 😀 )

  • Gyuri10:Osztán?

  • Geyza, nem ertem mi bajod van gyurival?. En kedvelem. Intelligens zsido gyerek. Meg valami, a magyar nyelve, tokeletes, amiert becsulom is.

  • Orsóskám:
    Én szeretem a marhanyelvet, de azzé nem fogok barátkozni egy marrhával.

  • Jaa bocs..Figyelőnek írtam a füstölt marhanyelv kérdést.

    Orsóskám:
    süket kapukat döngetsz.
    Vagy nyitott füleket?
    Mindegy.

    Én a Gyurit igenishogy kedvelem.
    Érte vok mérges, nem ellene.
    Jobbítani akarom őt, hogy hasznos tagjává válhasson a Magyar Társadalomnak.

    Tudom, nehéz munka ez.Hálátlan.

    Dehát közismert az, hogy én embertársaim szolgálatának szenteltem életemet.
    Momentán feláldozom magamat a „közjóért”

    (Csak Bartus megne lássa ezt a „közjó” kiszólásomat mert még kiátkoz heheeeeheheehehehe )

  • Orsós Elemér és Figyelő Klárika,
    köszönöm a jóindulatú beírásaitokat.A sztereotípiákkal bizony bajok vannak.Nem is hinném,hogy geyzában egy szikrányi is lenne az általam is képviselt és védett izraeli nép genetikájából. Vakkantásaiból odakövetkeztetek,hogy a római Pápának több köze van a zsidósághoz,mint ennek a részeges,undorító provokátor gójmotorosnak. A mi fertályunkon nem divatos az ennyire ordenáré vulgáris aljasság.Összetartás?Miért és kivel?
    Ha mégis tévedek,hát…csak sajnálhatom,hogy zsidónak születtem, mert ilyenekkel soha nem találkoztam és semmiféle népi összetartozást nem érzek és nem fogadok el.Mi nem az ilyen szarháziaknak építjük és védjük ezt az országot.Ilyen senkikkel nincs összetartás,mert az ilyen az aki házhoz rendeli az antiszemitizmust.

  • Gyuri10 úgylátom te csak afféle „divatzsidó” vagy.

    Nagyképűsködsz vele.
    Pedig annak lenni se nem erény se nem hiba.
    Ez egy állapot.Akinek nem tetszik, kinyalhattya.
    A nevenapján.
    De hogy ebből purpárlét csinálni…

    Ha Izraelt szidalmazzák, hát azt nem fogom ezután sem szó nélkül hagyni.

    Meg azt sem kisapám,ha te meg a magyarországi elbaszott ellenzéket mocskolod.

  • Káromkodás kérdés:
    http://akibic.hu/2017/02/08/natalie-portman-heberul-tanit-karomkodni/

    Úgylátom azért sokan vannak akik rühellik Benjamin Netanjahut.
    Én is erősen remélem csak sittre kerül előbb utóbb.

    Az izreali Föügyész nincs a kormánypárt fejének a zsebében.
    Ellentétben Netanjahu barátjának országában, akinek ez a szenilis Gyuri-10 újabban bebújt a hátsójába.

    http://akibic.hu/2018/04/23/natalie-portman-elmondta-miert-nem-akarja-atvenni-izraelben-a-genezis-dijat/

    Netanjahunak kapóra jön a feszültség Iránnal.
    Egy jó kis háború, mindig kisegíti a svindlereket a slamasztikából.
    Csak abban reménykedek nem engedik elszabadulni őt.
    Nem véletlen hogy mi magyarok is állandóan hadban állunk.
    Hol Brüsszellel, hol a migráncsokkal, vagy Sorossal, esetleg az államadóssággal, netán a multikkal…USA-val..norvégokkal..hollandokkal..stb..
    Mikor minek van itt az ideje.

    Az, hogy Gyuri-10 nyeli a magyar kormányszart, még nem lenne baj.
    Hát istenem.
    Mindenkinek joga van a véleményéhez.
    De hogy elkezd mocskolódni azokon akik ellent merészelnek neki mondani..ez már súlyos jellem-hiba.
    Szerintem legalábbis.

  • Geyza,
    megnyugtatlak,hogy nem kell erőlködnöd,mert még sérvet kapsz. Nehezen viselném el,hogy a borzalmas állapotodat miattam még egy sérvvel is tetézd.62 éve nem vagyok sem hasznos sem haszontalan tagja a magyar társadalomnak. A következő 62 évben is izraeli maradok,akkor is ha a különböző soros szemetekkel együtt,tövig rágjátok a körmeiteket.Engem a magyarországi állapotok addig érdekelnek,ameddig velünk baráti kapcsolatot tartanak fenn.Ez van egyenlőre.te azonban pofátlanságodhoz híven beleugatsz Izrael ügyeibe.Hála a Teremtőnek,sem te sem a főnökeid,de még az UNO nevű sóhivatal sem tudjátok elzavarni Izraelt vagy kormányát a földtekéről.Annyi pénzt még a soroséktól sem tudtok összekoldulni.Brüsszel egyenlőre nincs veletek elfoglalva.Még nincs tisztázva a néhány millió legyilkolt Belga-Kongói sírhelyének a pontos feltérképezése.Az Örmény holokauszt is még letárgyalás előtt van.Csiszolgasd egy kicsit azt az alkohol mámortól dülöngélő kis buksikádat. Csiszoltan alattomos pimaszkodásodat várom:Egy csinn-bumm cirkusz hívő,aki tőled várja a mulatságot.

  • jaj az a csinn bumm cirkusz az fantasztikus volt pedig rakosi regnalt es mi 6 eves gyerekek rohogtunk szervusztok gyerekek mondta a bohoc a radioban minden vasarnap reggel persze mi akkor is jol eltunk a kocsmabol

  • geyza bibi a zsido orban vagy orban a magyar bibi bibi van a gondolkodasodban

  • norma 22
    ha emlékszel a csinn-bumm cirkuszra,akkor geyzában felismerheted az Istállómester bácsit.A differencia csak annyi,hogy az nem volt szeszkazán és jól mulattatott.

  • Nem csak a Rákosi korszakban volt a rádióban a Csimbumm cirkusz.
    Akkor még nem éltem.
    De a Kádár korszakban is ment tök jó volt emlékeim szerint.

  • Norma2:
    A mi Orbánunk hál’stennek nem zsidó.
    Ha az lenne elmennék Swáziföldre esőcsinálónak heheheheehe

  • Gyuri ANNYIRA fárasztó vagy a hülyeségeiddel.

    /Géjza csak legyint rá egyet…/

  • gyuri geyza is szorakoztato neked mert te nem iszol ertelek en

  • ki is volt a foszereplo csinnbumm salamon ?

  • Hát ha a Conchita „szórakozik” itt. akkor megeszem a forrasztópákámat.(Áram alatt)

    Szerintem ugráló gyomorral írja a baromságait .

    Peg vigyáznia kéne magára: öreg már.Ha igy folytatja még éri valami.

  • norma 22,
    az istállómester bácsi Bilicsi volt.A szamócát már nem emlékszem ki játszotta.Arra viszont határozottan emlékszem,hogy egyik sem dugta a fejét rumos-hordóba.Lévén,az alkoholmámor öröklött,tehát gyógyíthatatlan állapot.Ma már gyomor mosást sem kell csinálni, mert tudják,hogy az sem segít a Swazilandi esőcsinálóknak.Az agyuk már eredendően sérült.

  • U.I.
    „bukfenc mindent tud”.De részeges Ő sem volt.

  • Norma222
    látom eléggé a bögyödben van Ille.
    Eddig nem értettem minek hozod fel mikor köze sincs az itt folyó bájcsevejhez.

    De megvilágosodásom támadt:

    Téged ugye párszor kivágott innen mnt a macskát szarni mi ?

    És legutóbb is ki lettél rakva , mégis itt esz téged a fene.

  • Geyzirkém,
    annyiszor szeretnéd rám mondani a kancsikót,hogy már szinte bizonyosnak látom,hogy hiányzik neked valami tökös menyasszony. Nálam hiába kutakodsz.Ebben a generációban már első perctől is csak arra voltam alkalmas,hogy az ilyen szemétkedő köcsögöket jól pofán vágjam.te ezt megúsztad,mert te egy klaviatúró vitéz vagy.

  • Gyuri TE küldözgettél itten „forró csókokat” nekem, ráadásul közvetító pasasok révén.

    Most mondd meg:
    Mire gondoljon akkó az ember?
    Te kis szakállas leány DDDDDDDDDDDDD
    Ráadásul úgy szoktál sopánkodni is mint egy nyugdíjjas mosónő.

  • Gondolom,ital nélkül még hülyébbeket írnál.Ha ugyan létezik még nálad is lököttebb agyú pörgettyű.Úgy gondolom,te már abban a stádiumban vagy,hogy csak ránézel a hordóra és már transzba esve lököd is a süket szöveget.Most sikerült úgy felmérgesítened,hogy holnaptól egy hónapig nem állok veled szóba.Irgum-burgum-oj-oj-oj Megbüntetlek,hogy szenvedjél egy kicsit.Ha jó leszel,jutalomként ízlelgetheted a B.M. alfelét,ha megengedi.Bár úgy gondolom Neki is van egy undor alsó határa,ameddig te nem érsz fel.

  • Conchita:
    Csobogj csak kispatak.

  • gyuri koszonom bilicsi valoban

  • Gyuri10-nek ajánlom:
    http://nepszava.hu/cikk/1160614-loszolarium
    Mi történne Izraelben ha ilyen dolgok esnének meg?

    Nem kell válaszolnod, nem is tőled kérdem.
    Vannak itt nálad értelmesebb olvasók…,,-

  • Geyzuska,
    a süketelő cikkeiddel etesd be a választások el fuserálása miatt körömrágó barátaidat.Addig is rinyálhatsz tovább,mint sóher buzi a gőzfürdőben.Izraellel túl sokat foglalkozol.Csak nem fizetnek érte azok,akik minden Izraellel kapcsolatos információért hálásak szoktak lenni?Tudom…a snapsz nem vadalma.Nem terem az útszéli fákon.Persze lehet,hogy te ott keresgéled.Azért vagy kissé gusztustalanul útszéli.

  • gyuri10
    2018 május 24
    4:57 de.

    Tőled nem lehet „szöveget lopni” mert olyan nincs neked.
    Idétlen hőbörgéseid vannak.

    A te „szöveged” csak annyi, ha téged kritika ér, akkor azt Izrael gyalázásának tekinted.

    Pont úgy mint az Istenkegyelméből miurunk.

    Vagy mint Erdogan.

    Ebben egyformák vagytok, nyilván azért is bujtál bele a helyi szélsőjobb hátsójába..

  • Geyza-Geyza,
    neked még nagyon sokat kell tanulnod,de nem részegen,hogy sikeres provokátor lehess.Azt,hogy valójában mi vagy nem mondom ki.Egyik és kevésbé lényeges ok rá,hogy esetleg az ilyen szavakért engem kimoderálnak.A másik ok,hogy nem szoktam barna és rossz illatú maradványokat emlegetni.Ha pedig a gyalázásról van szó,az már maga az emberi EMBEREK gyalázása,hogy téged púpként bár,de megtűr a föld a hátán.

  • Gyurikám..hát akkor előtted a pálya.

    Menj máshová észt osztani.
    Itt csak a nyilas-szimpatizánsok tapsolnak neked.
    Ha nem vetted volna észre.

  • Geyzukám,
    a balos f@szfejek,mint te és a barlev niknevű barátod stb. a halálomért imádkoztok,mondván,hogy én valamiféle radák gábor vagyok az Uránia mozi feletti emeletről és egész jól bemagolt SS elmélettel tömitek az úri közönség agyát.
    (Az összes zsidótörvényeket 1920-tól a”Tisztelt ház” jobb és BALOLDALA egyforma karfelemeléssel szavazta meg).Most nincs és nem is lesznek zsidótörvények.Úgy látom nektek,a nyílt társadalom hívőinek ez is hiányzik.Ezért vagytok fizetve.