Szijjártó Péter, Orbán harci kakasa

2018 június 6 8:53 de.79 hozzászólás

Az idén negyven esztendős Szijjártó Péter már fiatalon hatalmas politikai karriert futott be. Mindemellett – elmondása szerint szülői segédlettel – anyagi bázisa is biztosítottnak látszik. Ráadásul azzal is dicsekedhet, hogy 2010 óta ő az első magyar politikus, akit fogadott egy, a hivatali hierarchiában hozzá hasonló beosztásban lévő amerikai kollégája. S bár külügyminiszterként számos alkalommal bírálja Soros György tevékenységét, gimnazistaként még egy újságcikkben arról beszélt, hogy mennyire bízik a magyar származású amerikai milliárdosban.

Repülőjegyet és zsebpénzt kapott Sorostól

„Szorongás nélkül vágtam neki az útnak, úgy gondoltam, a Soros Alapítványban nyugodtan megbízhatok” – nyilatkozta Szijjártó Péter gimnazistaként. A győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium harmadikos tanulója 1995-ben egyike volt az ezerötszáz jelentkezőnek, akik közül a tucatnyi szerencsést kiválasztották, hogy fél évet az Egyesült Államokban tölthessenek. Mint elmondta, a repülőjegy, a biztosítás és az ösztöndíj mellé még heti hetvenöt dollár zsebpénzt is kapott.

A kiválasztott gimnazistáról szóló győri újságcikkben a későbbi külügyminiszter még csak az első élményeiről számolt be. Beszélt a nagy távolságokról, arról, hogy az amerikai gimnazistáknak milyen fontos a sport. Egy későbbi lapszámban további ohiói kalandjairól is beszámolt. Migránsokról, Soros-tervről és a Stop Sorosról akkor még természetesen nem esett szó.

Találkozott boldog cigányokkal is

2011. március első napjaiban Gyöngyöspatán egy helyi konfliktus miatt egy hétig polgárőrnek nevezett gárdisták járőröztek, a Jobbik nagygyűlést tartott a falu főterén, mintegy 2000 ember pedig végigmasírozott a cigánysoron. Szijjártó, aki akkor – hivatalos elvezéssel – a miniszterelnök személyes szóvivője volt, „húsvéti kirándulásnak” nevezte, hogy a gyöngyöspatai romák – asszonyok és gyerekek, a férfiakat és a nagyobb fiúkat hátrahagyva – egy szolnoki turisztikai központba és Budapestre, a csillebérci úttörőtáborba menekültek.

Ehhez a cinizmushoz a magát nemzeti hírcentrumként definiáló MTI is csatlakozott, akik a faluból való elmenekülés délutánján még riadt, vagy éppen egykedvű romákról közöltek fotókat. Idővel aztán észbe kaptak a hírcentrumosok, mert estére már másfajta fényképeket készítettek az MTI riporterei: vidáman futballozó, szamarat etető felhőtlenül boldog cigánygyerekeket láthattunk a képeken – Szijjártóék találkoztak boldog cigányokkal is.

Nem ez volt az egyetlen eset, amikor az amúgy jó iskolákat végzett, tanult Szijjártó Péter – bocsánat, nincs rá jobb magyar kifejezés – hülyének tetette magát. 2011-ben és 2012-ben az akkor még létező Milla több tüntetést is rendezett a Szabad Sajtó útján, és ezeken a megmozdulásokon tízezrek énekelték a slágerré vált dalt: Nem tetszik a rendszer. Amikor az újságírók szembesítették ezzel az akkor még mindig a miniszterelnök szóvivőjeként dolgozó Szijjártót, ő megpróbált viccesnek mutatkozni, és azt válaszolta: hogy nekik sem tetszik, azért akarják megváltoztatni.

2011. április 10-én Szijjártó még mindig a történéseket látszólag nem értő vonalat vitte: azt mondta, hogy a kormány örül a szakszervezeti tüntetésnek, mert ez is azt bizonyítja, hogy a szakszervezetek nem értenek egyet az európai kormányok megszorításaival. Akkoriban ez volt Szijjártó stílusa. Úgy tett, mintha azt hinné, hogy a szakszervezetek azért visznek az utcára több tízezer embert, mert egyetértenek a kormány politikájával. Hogy egy retardált napközis szintjén van az ország, és azért jöttek Magyarországra huszonegy ország munkavállalói, azért vállalták a magyar dolgozók a munkahelyükön várható atrocitásokat, mert támogatják az kormány politikáját. Hogy tetszik nekik a megszüntetett korkedvezményes nyugdíj, örülnek, amiért kevesebb pénzt találnak a borítékban.

Néhány évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy Szijjártó Péter változtasson a kommunikációján. 2016 áprilisában már egy kevesek által érthető, hosszú körmondatban válaszolt, amikor egy újságíró az tudósítása MTI szerint a következő kérdést tette fel a miniszterelnök személyes szóvivőjének: mit tesz a kormány az orvosok elvándorlásának megakadályozása érdekében?

A következőkben szó szerint idézzük Szijjártó Péter konkrétumokban bővelkedő, és szakmai szempontból is szignifikáns válaszát: „az ország átszervezésén belül az egészségügyi rendszer átszervezésére is haladéktalanul szükség van, hiszen jól látszik, számos ponton változtatni kell azért, hogy az egészségügy hosszú távon és magas színvonalon működőképes legyen. Az egészségügyi államtitkárság már folytatja a konzultációkat, és a kabinet elé viszi azokat a szükséges intézkedéseket, amelyek kormány- vagy parlamenti szintű döntéshozatalt igényelnek annak érdekében, hogy a magyar orvosokat Magyarországon tudják tartani”.

A külügyér

2016. szeptemberében Szijjártó Péter letette a miniszteri esküt és ezzel 36 éves korára elérte eddigi előmenetelének csúcsát: külügyminiszter lett.

Ekkoriban kezdte a sajtót érdekelni a politikus vagyoni helyzete. Mely vagyoni helyzet meglehetősen számottevőnek mondható. Amint az több újságban is megjelent, feleségével egy házat vásároltak Dunakeszin. 400 négyzetméteres lett a ház és 167 millió forintba került. Eredetileg nem ennyiért kínálták, de – mint Szijjártó nyilatkozta -, hosszasan alkudozott, így lett a vége 167 millió.

A sajtómunkásokat persze az is érdekelte, miből futotta ilyen drága házra a külügyminiszternek. Kiderítették, hogy Szijjártó a házvásárlást megelőző évben tíz millió forintot keresett, és mindeközben 15 millió forintot takarított meg.

Szijjártó mindezt azzal magyarázta, hogy szülői segítséggel vették meg a dunakeszi ingatlant – a derék felmenők mindkét részről sok millió forintot ajándékoztak a fiataloknak, néhány másik milliót meg kölcsönbe adtak nekik,

Érdekes módon a történet nem keltette fel sem az adóhatóság, sem az ügyészség érdeklődését, de azért mégsem tanulság nélkül való: a legfontosabb, hogy lehetőleg már születésünk előtt válogassuk meg jól a szüleinket. Akinek szegény, teszetosza szülei vannak, az megnézheti magát, ezért ha tehetjük, próbáljunk meg egy önzetlen, igen vagyonos családba csöppenni.

2016-ban már javában zajlott a migránsválság, s bár a 2015-ben hazánkon átvonuló embereknek nyoma sem maradt Magyarországon, a magyarországi kommunikáció ha lehet, még a korábbinál is magasabb fokozatra kapcsolt. Szijjártó Péter sem akart ebből kimaradni, az Indexnek például elmesélte, hogy mennyire sajnálja a brüsszelieket. Mindezt egy személyes példával támasztotta alá: egy alkalommal futni indult a belga fővárosban, de eltévedt, és két utcával arrébb kötött ki, mint ahol kellett volna. Ezt követően, mint mondta, már az életéért kellett futnia. Olyan gyorsan futott, hogy korábban el sem tudta volna képzelni, hogy ennyire képes.

A körülményekről többet nem árult el a külügyminiszter, de a szövegkörnyezetből felsejlik, hogy mi történhetett. Szijjártó külügyminisztert migránsok kergették meg. Konkrétumokat nem tudunk, de erősen gyanítható, hogy ki akarták rabolni.

Monnyon le, gyüjjön ide!

S miközben a magyar diplomácia nagy erőkkel igyekszik szövetségeseket keresni Európában és a nagyvilágban, ezen tevékenysége során gyakran ütközik falakba. Diplomatikusa fogalmaztunk, a köznyelvben ezt úgy mondanák, hogy egy csomó helyen nem kedvelnek bennünket. Szijjártó Péter külügyminiszter regnálása során vagy tucatnyi nagykövetet rendelt már be a hivatalába, nemrégiben az ENSZ nevű világszervezetet osztotta ki.

2015 szeptemberében Werner Faymann szövetségi kancellár bírálta a magyar miniszterelnököt. Az osztrák politikus azt kifogásolta, hogy míg Ausztria legalább megpróbálja szűrni és regisztrálni az országba belépő migránsokat, addig a magyar kollégája egyszerűen hagyja őket százasával tovább haladni.

„Az ember azt várná egy szomszédos ország vezetőjétől, hogy a tények ismeretében nyilatkozzon, és ne valótlanságokat állítson” – mondta Szijjártó Péter Faymann szavaira reagálva.

A történtek miatt még aznap délutánra berendelték a minisztériumba a budapesti osztrák nagykövetet. Tavaly szeptemberben Szijjártó Péter Ukrajna Budapestre akkreditált nagykövetét kérette a Külügyminisztériumba, mert személyesen is tájékoztatni kívánta, hogy „szégyennek és gyalázatnak” tartja az ukrán oktatási törvény módosítását.

2017 szeptemberében a görögök húzták ki a gyufát Szijjártónál, Görögország budapesti nagykövetét a görög belügyminiszternek egy svéd lapnak adott interjújával kapcsolatban rendelték be a magyar külügyminisztériumba.

Szijjártó ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy „a görög belügyminiszter a csillagokat is lehazudta az égről, amikor arról beszélt, hogy Görögország megvédi a határait.”

2018 januárjában a külgazdasági és külügyminiszter teljes mértékben elfogadhatatlannak, az európai értékekhez és a 21. századhoz méltatlannak nyilvánította Mihai Tudose román miniszterelnök magyar autonómiatörekvésekkel kapcsolatos nyilatkozatát, és közölte, hogy az ügy miatt a Külügyminisztériumba rendelték Románia budapesti nagykövetét.

Idén január végén Szijjártó a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában azt mondta: „A tartalmi kérdéseken túl komoly legitimációs problémákat is felvet António Guterres ENSZ-főtitkár nyilatkozata”, aki, és Szijjártó ezt nehezményezte, „lehetőségnek nevezi a migrációt, amely erősíti a gazdasági növekedést, csökkenti az egyenlőtlenségeket és összeköti a különböző társadalmakat.”

2018 februárjában Szijjártó Péter azonnali lemondásra szólította fel az ENSZ emberi jogi főbiztosát, Zeid Raad al-Husszeint, mert idegengyűlölettel és rasszizmussal vádolta meg Orbán Viktor kormányfőt az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának ülésén elmondott beszédében.

Mindehhez képest csak hab a tortán, hogy április 9-én, a magyarországi választást követő napon Szijjártó Péter közölte: „Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter nem szerepel a magyar választói névjegyzékben, ezért érdektelen, hogy mit mond”.

Ezzel arra reagált, hogy Jean Asselborn a Die Welt című német napilap egy cikkében úgy nyilatkozott: az Európai Uniónak határozottan cselekednie kell a Fidesz nagyarányú választási győzelme után, semlegesítenie kell az uniós értékeken mutatkozó „kóros elváltozást”. A luxemburgi külügyminiszter szerint a magyar választások után „Németországnak és Franciaországnak, illetve minden, nem közönyös tagországnak az európai egyezmények alapján gyorsan és határozottan semlegesítenie kell ezt az értéktumort”.

Amint a fenti történetekből is kitetszik, Szijjártó Péter jelenleg inkább tűnik harcias kiskakasnak, mint rutinos, a diplomácia fegyverzetével felvértezett politikusnak. De még nincs veszve semmi: fiatal és tanulékony, minden esélye megvan arra, hogy rendesen megtanulja a szakmát. Ha meg mégsem, akkor majd a valóság hajlik hozzá.

Föld S. Péter

79 hozzászólás

  • Mint a cikk ismerteti, Magyarországnak már nincsenek diplomatái, csak diplomata beosztásban dolgozó, sértéseket osztogató, neveletlenül viselkedő, tahói. CSAK A FIDESZ!

  • Rákosi pajtás idején énekelték:”Hej, te bunkócska, te drága”. A Staatsführer meg élvezi, hogy helyette mond olyanokat a ‘szívvel-lélekkel’ és gondolkodás nélkül beszélő mamelukja, amelyeket ő, sohasem mondott és sohasem fog mondani. Akár a csörgős sipkát is Szíjjas fejére lehetne húzni, mert udvari bolondként viselkedik kerítésen túl, mint kerítésen belül a rezsimachinátor, Németh Szilárd. Az egészben az a szomorú, hogy kollektíve mi isszuk a levét. Kiírható lenne a magyar határra: Magyarország Isten állatkertje.

  • Mifele lap ez a KMH, ahol tiltva – legalabb is kerdes eltorolve a cenzor altal-meg kerdezni is amint a cikk jelzi hogy ez a srac ma 40 eves, de 2016-ban meg 36 eves volt. Talan valami van a levegoben ottan hogy oly gyorsan oregedik egy ottani politikus. De vajon mi van a levegoben Canadaban , hogy oly remesen tiltja valaki a szabad kerdes lehetoseget ?

  • Christopher Adam

    Ha nem tudja még a „srác” nevét sem helyesen leírni, akkor nem jelenik meg a kommentje.

  • Röhögnék ha nem kéne ezen hánynom.
    A kettő együtt nem megy !

  • Bendeguz:
    Szerinted van értelme ezeknek a kilométeres agymenéseidnek?

  • Christopher Adam

    Geyza, és ha látnád azokat, amelyeket töröltem….

  • Chris:
    Isten őrizz… DDDDDD
    Még fiatal vagyok, élni akarok…

  • Szerintem Szijjártóról nem érdemes ennyi karaktert leírni.

  • Nos lehet,hogy gimnazistaként,naivan még bízott Sorosban…de szerencsére ….volt rá ideje,…hogy meggyőződjön ,arról ki is ez a jellemtelen,zsidó „származású ” és főleg hazaáruló ember!
    Jobb későn mint soha!……

  • Christopher Adam

    Boda Marcsi,

    A „jellemtelen” és „főleg hazaáruló” mellett milyen jelentősége van annak, hogy Soros milyen származású?

  • Nos C.Á !

    Remélhetőleg nem a normális,tisztességes és főleg a kulturált hangnemű hozzászólókat törölte,amiről azt fórum idióta,alpári stílusú és elmebeteg Geyzát értesítette,biztosította????
    HA iGEN,az bizony nagy szégyen,mind a a fórumra,mind magára nézve……!(Minőség,hitelesség,kultúra..)
    Na nem létkérdést tettem fel….. mert szerencsére a KMH ugye nem
    képes befolyásolni az itthoni helyzetet,eseményeket!

  • Nem értem, hogy Soros György csepülése (okkal vagy ok nélkül) miért jelent egyben azonnali antiszemitizmust is ? Mondom ezt annál is inkább, mivel egyes (ráérő) kutatók szerint Soros György édesanyja (Szűcs Erzsébet) nem is volt bizonyithatóan echte zsidó származású. Persze, na és akkor mi van ?!

  • Büdös antiszemita lotyó

  • C.Á!

    Bizony nagy jelentősége van annak,hogy Soros milyen származású!!
    Egy normális és tisztességes zsidó ,ugye nem támogatja ÉS PLÁNE
    aljas módon nem szervezi a kétes migránsok betelepítését,befogadását Európába,ahol ezek a veszélyes elemek …pontosan a zsidók ellen készülnek lázadni,merényletet elkövetni,mert utálják őket!!!
    Na Soros a származása szégyene,csupán pénz,a haszon érdekli,ezt a jellemtelen embert!
    Nem hinném,hogy ezt nem képes,felfogni,vagy netőn elismerni!!!

  • Egyébként többeknek :!!!! nem ártana az itthoni valós helyzetről tájékozódni,tárgyilagos következtetést levonni,meg ugye a volt
    (vagy felmenők által ismert és elmondott hazáról valós ismereteket szerezni) !
    Talán nem égnének annyira,nem szolgálnának rá sokak megvetésére,meg ugye „kissé” hitelessebb…lenne mind a cikkíró,mind a fórum!

  • És arról a jellemtelen magyar „származású” és főleg hazát lejárató bodamarcsirol mikor derül ki, hogy kicsoda valójában?

    Aki a nagyvilágban összeszedett milliót ilyen értéktelen, jellemtelen a hazát bemocskoló kígyófajzatok kikupálásara költötte mint szijjártó – nem pedig, pálinkára, kuplerájra, orgiákra, vadászbulikra, mint azok, élén a szeretett vezéreddel a zorbán haza-kifosztóval, az mondjuk meg is érdemli a sorsát, hogy a disznók elé gyöngyöt vetett.
    A sorsát, hogy ilyen bodamarcsi fele vénasszonyok a mosdatlan szájukra merik venni.

    Csak a magyarság tisztességes, erkölcsös része, ami azért a nagyobb rész, az szívja meg megint.

    Aki már bátran zsidózik itt is, mivel úgy néz ki hogy újra a menő?
    Minden, minden mocskos zsidózó egy nyomorúságos beteg lélek.
    Nincs vele mit kezdeni – mivel irigy, és buta.

  • GabrieL:
    OIM* csak egy ostoba iszákos senki.
    Már délben elkezdi nyitogatni a söröket.
    Ő maga kotyogta itt el.

    Laszlo kollega szerint: -idézem
    „A semmi megtestesülése”

  • sharapova2008

    A Luxuspubi a diplomataiskolák negatív réme, aki nem diplomata, hanem valóban egy kocsmába való harci kakas, akivel kész csoda, hogy normális országok diplomatái még egyáltalán köszönőviszonyban vannak…!

  • sharapova2008

    Ki lehet Boda Marcsi? Egy Fidesz által lepénzelt kurvatika,akinek a nyelve mélyen orbán fenekében jár…!

  • Ih come on Gabriel; ha a Bibliat ohajtod idezni legalabb kovesd annak javaslatait !

    Pont azt teszed itten amit az javasol NEM cselekedni !

  • Julianus barat

    Erdekes, hogy a hozzaszolok mindig a zsidozasnal kotnek ki. Irjatok inkabb egy jo cikket a szexrol:-) es akkor majd meglatjuk, hogy hova jutunk ki. Ha meg emlekeztek erre:-))) Soros Gyorgy egy tisztesseges rendes ember, nyilvan meggazdagodasa hagy nehany kivetni valot. Elitelni azonban sosem iteltek el, csak Franciaorszagban egy tozsde titkot megtudott es azt kihasznalva , jelentos penzosszeghez jutott. Ezert penzbeli buntetest kapott. Ez mindig s gy volt ” a penz beszel a kutya ugat”:-)))

  • Julianus barat

    A Soros Gyorgy megvett egy olyan ceget , akik olyan orvossagot gyartanak ,hogy hiaba vagy 80 eves akkoris sokkal nagyobb hatasa van mint a viagranak. Ha erdekel valakit akkor irjatok meg es megmondm a Soros email cimet:-)) megint annyit nevettem a hozzaszolasokon:-)))

  • Úgy tudom, egy bizonyos ellenzéki képviselő módosító indítványt adott be a stopSoros törvényhez. Eszerint azok az egyének, akik Soros támogatásában részesültek az életük korábbi szakaszaiban, vélhetőleg Soros hatása alá kerültek, vagy egyenesen sorosbérencek. Ezért ilyen személyek nem lehetnének parlamenti képviselők, kormánytagok vagy miniszterelnökök a továbbiakban…

    Mi a véleményetek? Szerintem jogos a probléma felvetése…

  • Különösen Marcsi véleményére vagyok kíváncsi. Lehetséges, hogy Soros ezeket a hajdan támogatott embereit Magyarország ellen akarja felhasználni?

  • Almási Alma
    2018 június 7
    6:12 de.

    még humornak is jó, de nem fogja mexavazni a tiszteletet nem érdemlő rötyi…mert 7/3 -da vagyja nekijje

  • Gyula Bognar
    2018 június 6
    11:05 de.
    Idézet tőled :::

    CSAK A FIDESZ!

  • Chris Adam;

    Vajon miket kellene annak a Geyza nevu trollnak irni hogy amaga eltorolne ? Meg a tomeg gyilkos Hitler dicsoitese sem jott maganak figyelmebe?! A „srac” az SRAC, ha csak maga nem Swab-osan irja mint; „SCHRATZ”

  • ALMASI ALMA;

    Akik talan elleneznek a Parlamentben miert nem alkalmazzak a birosagokat HA nem kepesek ellenzeket allitani a torvenyjavaslat ellen.
    Mifele „lobby”-istaik vannak ?!

    De birosagi perekkel minden elerheto.
    A perek mehetnek majdnem orokke, hasonloan a koltsegei is tonkre tehet bar kit is.
    S amig a per,a per, addig minden „sorompot kap’ !

    Az egyharmados „ellenzek” keptelen barmire is ?
    Hat akkor miert nem dobjak be a turolkzot es mennek haza ?!

  • Christopher Adam

    Geyza soha nem írt ilyet Hitlerről. A külügyminiszter nevét pedig ajánlatos lenne megtanulnia. Ott szerepel a címben.

  • Julianus barat

    Szegeny Boda Marcsika , mar tenyleg sajnalom. Meg azt, hogy urino sosem hallottam rola. Pedig en kedvelem ot. Mindenki bantja , de turi a pofonokat. Ez nagyon tetszik nekem. Mindig bejelenti, hogy csak a reklam ideje alatt ir par gondolatot.

  • Julianus barat

    Egyebkent Soros urat itt is bantjak a teveben eleg gyakran, lehet idosebb koraban kisse megvaltozott, de egy dollarban milliardos azt csinalhat a penzevel amit akar.

  • Sebastian Kurz (Bécs, 1986. augusztus 27. –Miután pártja megnyerte a 2017-es parlamenti választást, Kurz lett Ausztria kancellárja.ha jól számol a számoló gép =31 évesen!
    2016. szeptemberében Szijjártó Péter letette a miniszteri esküt és ezzel 36 éves korára elérte eddigi előmenetelének csúcsát: külügyminiszter lett.
    Akkor minek vagytok odáig… kurc lehet 31 évesen nagyobb beosztású peti 36 évesen nem !
    Ja persze Ő osztrák , ők különlegesek.?
    nemértemlogika ez nem?
    üdvözletével.

  • Szerinted a Kurz is :harcias kiskakas
    Vagy nem ? ödvözletével.

  • Tóth Péter, Kurz-ot már bébihitlerezik a toleránsok, remélem neki is négyötöde lesz a hazájában:
    https://www.derstandard.de/story/2000072791246/baby-hitler-kurz-toeten-titanic-im-visier-der-justiz

  • Chris:
    Bendeguz kollega képtelen különbséget tenni az irónia és a valóság között.

    Már annyira be lehet borulva szegény, hogy ha pl. megnézi a „Szelistyei Asszonyok” című régi magyar filmvígjátékot,
    utána itt magyarázná végtelen hosszan hogy Mátyás király kijárt a faluba csajozni.

  • tóth péter
    2018 június 7
    12:48 du.

    És most szerinted jó nekünk hogy egy ilyen paprikajancsi képviseli Magyarországot világszerte ?

    (Lehet te magad is paprikajancsi vagy, azé komálod..)

  • Julianus barat
    2018 június 7
    12:38 du.

    „Bodamarcsika…..ír pár gondolatot..”

    Gondolatot?
    HAHAHAHAHAAAHAHAHA gondolatot.HEHE HEHEHe nagggyon jó…–

  • Christopher Adam, 2018, Jun 7. 12;08 du. irta;
    „Geyza soha nem irt ilyet Hitlerrol”

    Tehat maga a fizetet trolljainak a sorait biztosan nem is olvassa;

    De konnyen talalhatok a kovetkezokben;

    1., A „Szulj es Nevelj…”cikkkkel. Maj. 30-an 10;34 de. irta;

    „Hitler alapvetoen egy derek ember volt. Csak a nemet nepen akart segiteni „.

    2., Majus 31-en.8;07 de. irta;
    „Bendeguznak a levegot sem volna szabad adni.”

    3., A „Bekevar-2” cikk. Jun 1-en. 6;16 du. irta:
    „Tovabba Hitler is jo ember volt,csak a zsidok megrontottak.”

    A KILENCEDIK PARANCSOLAT, Chriss !!! A IX.Parancsolat !!!
    Az van am a R.C. Miser es Katekizmusaban is.
    Csodallom hogy most nem allitotta hogy en ‘eletet fenyegettem elgazolni…’

    S mit nyujt a „kereszteny hit” es a Kereszteny Biblia (gorog)?
    Hebrews 10;26 ????
    A tudatos es ismetelt bunoknek nem letezik megbocsajtasa !!!

    Talan PhD lettere tudatlanul teszi ilyen valotlan allitasait ?

  • Bendeguz:

    Az nem lenne baj
    hogy nem tudsz olvasni
    hogy amit mégis elolvasol azt nem tudod értelmezni
    hogy amit mégis értelmezni tudsz azt nem tudod megfogalmazni
    hogy amit mégis megfogalmazol azt nem tudod érthetően leírni
    Hogy még hazudozol is, hát ott egye a fene.

    De miért itt és miért napi több órán át?

    Nincs jobb dolgod?
    Nincs életed?
    Nincsenek barátaid rokonaid?

    Mért nem azokat boldogítod?
    Mért nem mész már innen a fenébe…–,

  • NAGY István
    2018 június 6
    4:56 du.

    Jó rendben van.
    Legyen neked.
    A Soros nem zsidó.
    De akkor miért zsidóznak az elvbarátaid, összekötve a Sorossal?

    Memmondom én:
    mert Soros nélkül
    most nem lehetne zsidózással egyben tartani a tábort.

    Mostanság cukuiskodásnak van itt az ideje, de a magadfajta Hitler-követőknek azért mégiscsak kell egy kis „szellemi” muníció.

    Hát ezért öreg.

  • Christopher Adam 12;08 soraiban hasonloan arta;

    ” A kulugyminiszter nevet…ott van a cimben.”

    O.K. Chriss,: „…harci kakas „.(sic).

  • Christopher Adam

    Geyza,

    Arra emlékszel, hogy becsületsértési perrel fenyegetett engem néhány hónapja, mert teljesen félreértette hozzászólásomat és magára vette, amit egy másik személyről írtam, aki évek óta trollkodik? Aztán amikor féltucatnyi hozzászóló írta neki, hogy nem róla van szó, le lehetne csillapdni, akkor sem értette.

  • Gabriel!

    Lehet,hogy már maga is Geyza szintjén van?….
    Én ugye itt születtem,itt éltem,tanultam,dolgoztam és itt élek,szeretem a hazámat,és persze nem én árulom el,hanem több jellemtelen kinti és itthoni magyar…..de szerencsére ők vannak kisebbségben és minden(többnyire díjazott…)igyekezetük ellenére
    nem tudnak „hatékonyan” ártani Magyarországnak!
    („nekem szülőhazám e lángoktól ölelt kis ország…..”)

  • Chris:
    Valami rémlik hehehe

    Amint Rejtő mondaná (kicsit átköltve) :

    Nem lehet közlekedési rendőrt állítani Bendeguz jövő-menő hülyeségei mellé…

  • Na sharapova2008 is a fórum „kulturált értelmiségi” hozzászólóit gyarapítja……nagy bunkó!
    Ő még új „tag”,így nem tudhatja,hogy én soha nem seggnyalásból,hanem tisztességes munkából éltem,nem úgy,mint itt többen akiknek lejárt az idejük! ……..

  • Bogarlabu-kancsi-piros-sutotok.

    Fascistaknak tudjuk a Parancsolatok semmit jelentenek.
    De a IX-ik az a „NE HAZUDJ !”

    Most meg probalod ismetelten allitani hogy talan nem te hanem mas irta azokat a Hitlerista dicsoiteseket a te neved es cimed alatt.
    Vajon ki lehetett volna az ??? Hm???

    Elkepzeled hogy senki nem kepes soraidat felkeresni az adatok alapjan ?
    Vagy hogy a cenzor azt torolne neked, mint a K.T. ciket amit kozoltel tavaly November 4 -en mint sajat soraid.
    De aztan eltuntetve a KMH listarol.
    Vajon ki tehette volna azt neked?

  • C. Adam;

    A Szt.Jozsef egyhaz gondnoka velenem tudataba lenne a IX. parancsolat jelentesenek ?!
    Az a Ne tegy hamis tanuvallomast embertrsad ellen.
    Magyarul a NE HAZUDJ!

    1., En jeleztem mar tobbszor itten hogy perelni csupan karokert,ill. karteritesert leheto, vagy kerni a birosagot barmi torveny betartas koveteseert.

    Sot tobbszor tettem megjegyzest a Gyurcsany – Orban per ertelmen.Ill.annak ertelmetlensegen.

    2., NEM „tucatnyi” csupan EGYETLEN hozzaszollo ,de sem maga, sem az az „tucatnyi hozzaszollo” nem volt kepes megnevezni, hogy ki lehetet volna az az masik „Bendeguz Floridabol” akit maga ismetelten es valotlanul allitott.

    3., S HA lenne valaki „aki evek ota trollkodik”, a Geyza es Rodeo-kon kivul, hogyan soha soraik nem jelenik meg ?

    Mar kb egy eve olvasom szelszoseges propgandajukat.
    Elvtarsai csupan Boda Marcsit es Figyelot tamadjak gyunyolodva allandoan.

    Talan emlekezne a IX, Parancsolatra es a hebrews 10-26 sorainak jelntesere.
    HA az jelentene barmit is maguknak es maganak.

  • Bendeguz79
    2018 június 7
    4:11 du.

    én nem tartok be semmit, kivéve a bal lábamat amikor erre jársz neked, ha te troll nak nevezel engem az számomra hízlaló dícséret, folytassa gizi vagy chleo vagy amit akarsz

  • hehehe Bendegúz kollega a könnyeivel küszködik.

    Levegőt is nehezen veszi .

    Mongyuk…kár is belé.. : DDDDDD

  • Mi a problema Chriss ?

    Geyzat serekntettem szorgalamasitani tobb bunko gyalazatait irni.

    Engem nem fog elszegyenitni esztlensegeivel.

    Sot serkentettem az ujjait elkoptatani a gepelessel.
    Nem hagyom el az igazsag, valosag es a valo-tenyek kozleseit, amig csak a trollja nem szagolja alulrol a fuvet.

    Az megy hasonloan a masik elmeletlennek is.
    Csak dobaljak marhasagaikat, en lapattal dobalom vissza amig egy nagy tragya-hegy takarja oket.

    Tehat ne panmaszkodjon hogy a szemeteiket kapjak vissza sokszorosan ! Rozomish ?

  • Kancsi-piros-sutotok;

    „Kollega..”

    Hell NO.
    The Devil is your kollegad !

  • Hehehe figyelitek?
    Már remeg…

    Bendeguz kollega.
    Nem neked való ez hidd el.
    Menj áztassad a lábadat a lavórban.
    Csavarjál be hozzá egy alkoholmenteset.
    De azzal is vigyázzál.A te korodban már az is megárthat.

  • RODEO’

    Tudjuk tisztan hogy „a bal-labad” is a szadban van.

  • Julianus barat

    Peter, Sebastian Kurz is magyar szarmazasu . Mamaja Muller Magdolna. Persze , hogy sokra vitte , ha magyar.

  • Bendeguz79
    2018 június 7
    8:36 du.

    mivel semmi értelmeset nem tudsz sohasem írni de mindenhez hozzáteszel valami lószart az azt is jelenti, hogy veled már régen nem váltok szót csak rólad mondom meg a véleményemet és írhatsz bármi seggséget (nem is tudsz mást) azonnal el fogom róla mondani az akármit
    hogy a bal lábam és hogy egyébként ilyen „aranyköpések” amiknek magyarul semmi értelme sincs majd készűlj fel a legrosszabbra: kritizálni foglak illetve folytatom de sokkal élesebben…

    que te jodes

  • RODEO;

    „…a legrosszabbra…”???

    Hm? Nallad rosszabb nem letezheto.Buzlessz meg a pokolban is.

  • Rodejjókám ne báncsad Bendeguz kollegát.

    Már épp eléggé ideges szegény.
    Vakarózik.

    Mint fenntebb láthattad, a serkéivel van elfoglalva.
    Csak tudnám mi közünk van nekünk ahhoz
    hogy őtet laposak gyötrik.

    Bendeguz kollega: Öncsél a serkékre egy kis gázolajat.
    15 perc múlva megszűnnek a bántalmaid.
    Nem fognak marni és talán megnyugszol.

  • Geyza
    2018 június 7
    1:39 du.
    A paradicsom jancsi ( Geyza ) nem te vagy?
    üdvözletével

  • Netán gyuriferi Jobb- lenne???
    üdvözletével

  • „Netán gyuriferi Jobb- lenne???”

    IGEN.

    Ami persze nem nagy szó… mert a Buksi kutyám is jobb lenne…

  • Geyza
    2018 június 8
    11:51 de.
    úgysem tartja be a jó tanácsodat a gázolajjal (pedig milyen jó lenne, ha lángra kapna?)

    én nem hagyom békén, mert olyan agylúdtalpa van, hogy olyanra semmilyen Dr Scholl sem tud megoldást

  • CHRISS Adam;

    Mar kozel egy eve varom azokat a megjegyzeseket amit maga ismetelten allitott,hogy valaki „mas” Floridabol a „Bendeguz” user-nev alatt „evekota trollkodik”.

    Maga allitotta azt ismtelten.
    Ideje lenne a bizonyitekara.
    Nem gondolna ?
    Vagy ismet bunozik a IX Parancsolat elleneben ?
    A holnapi gyonas nem segit am azon.(Hebr.10:26)

  • Buksi kutyám-mal egyet értek.
    üdvözletével.

  • tóth péter
    2018 június 10
    3:54 du.

    Randizol is vele ?

  • Totkám:
    A inkább keressél humanoid szexpartnert DDDDDDDDDDDDDD

  • Rodeo:
    Az a baj ezzel a Bendével hogy nem tudja mikor kell leállni.

    Meg úgy általában semmit nem tud, csak amiket kiguglizik.

  • RODEO es Geyza;

    Nem kivanom senkinek soha, de ha, csak ha a sajat ohajaitok alapjan veletek tortenne az, emlekezzetek remenyteli jokivanataitokra.

    A sors nagyon furcsa mindeg. A gonoszsag soha sem jar messze azoktol akik masoknak csupan gonoszsagpokat ohajtanak !

  • Geyza
    2018 június 10
    4:39 du.
    Kedves kiskutya Barátom nagyon Kedves Alma : „Ami persze nem nagy szó… mert a Buksi kutyám is jobb lenne…” használta e szavakat ” gyuriferi”-tekként,-gyanánt,helyett ( ami egyébként nagyon találó volt részéről).Nem kell mást ebbe bekeverni.
    De ha neked csak ennyi jutott akkor ez is megengedhető,csakhogy jól érezd magad,minél nagyobb örömöd legyen
    üdvözletével,üdvözletével,üdvözletével
    A fajtalan sex dolgaidat meg fojtsd magadba , csak vigyázz meg ne fulladjál.megértő és aggódó üdvözletével.

  • Mar irtam valahol, Bendeguzt el kell fogadni. O, szerintem regen el Amerikaban, talan ott is szuletett. Valoszinu itt gyakorolja magyar irast is! Tudom, hogy nem lehet mindenki Christopher, aki szinten itt szuletett, de gyerekoraban evekig volt Magyarorszagon is!
    Azonkivul, volt itt magyar iskola is es Deak Atya akinek segedkezett fiatalon.

  • Figyelő
    2018 június 11
    5:56 du.

    Aha..például hogy a Kádár kérte a Marshall-segélyt.
    És más hasonló egwetverő baromságok.

    Az ilyesmit EGYÁLTALÁN nem kell elfogadni.

  • tóth péter
    2018 június 11
    2:08 du.

    Hát..én megértem hogy most kínos neked.
    Te kis animalszex-kedvelő DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Máskor majd vigyázz jobban miket árulsz el magadról.

  • Bendeguz79
    2018 június 10
    5:25 du.

    Miért gonoszság az,
    ha felhívjuk a figyelmedet arra
    hogy egetverő hülyeségeket adsz elő úgy,
    mintha azok meg-kér-dő-je-lez-he-tet-len valóságok lennének?

  • GEYZA;

    Nem vetted eszre hogy allandoan csak ismtelegeted magad ?

    Probald egyszer, csak egyetlen egyszer tenyekkel cafolni, ill. bizonyitani hogy hol es min lettem volna teves soraimban !!!

    Kepes lennel egyszer arra ?

    Ketsegtelenul addig semi jogod megjegyzeseimet meg kritizalni sem, de sajat „hulyesegeidet” bizonyitod ellenbizonyitekok hianyaban!

  • Bendeguz79
    2018 június 11
    8:51 du.

    TE MAGAD sem gondolhatod komolyan hogy le fogok állni veled értelmetlen vitákra…van nekem annál fontosabb dolgom is.

    Kádár megkérte a Marshallsegélyt…DDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Geyza
    2018 június 12
    6:22 de.

    Kádár megkérte a Marshallsegélyt…DDDDDDDDDDDDDDDDD
    ________________

    És igent mondott? Végül is feleségül ment hozzá?

  • Ez egy orosz népdal részlet : ” Hej Te Bunkócska Te Drága !
    Hej Te Eleven Fa Gircses-görcsös Ááága Te Drááága..”
    üdvözletével,üdvözletével,üdvözletével.

  • Geyza es Almasi;

    Csupan mert ti valamit nem tudtok, vagy soha nem hallotatok az velemenyetek alapjan valotlan ?

    1957 kezdeten a Part-lapja egy igen sajnalkozo bevallo fo-cikket nyujtott aminek alapjan a nyugati Marshal-segely lehetosegeert folyamodott Kadar rezsim.

    Az orosztol nem kapott penzt. Csupan a nyugat volt a lehetoseg.
    Az vissza lett utasitva az emberi-jogok visszautasitasa alapjan.

    De hat miert vett Kadar $ 33 billiot nyugat-nemet bankoktol ???
    Tagadnatok azt is ? Csupan mert tudatlanok vagytok ?!

  • Fárasztó vagy Bendegúz.