Kormányzati családfantázia-szakértés

2018 július 2 9:18 de.146 hozzászólás

Novák Katalin, ha valaki nem tudná, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára. Ezt azért érdemes leszögezni, mert a megnyilatkozásaiból ez nem mindig derül ki. Ahogy a legutóbbi megnyilatkozásából sem, amit Kaposváron követett el. A Református Egyházi Napok alkalmából tartott fórumbeszélgetésen.

Legfeljebb azt lett volna tisztázni, hogy ezen a fórumbeszélgetésen, mint magánember jelent-e meg az államtitkár. Mert amennyiben igen, úgy magánvéleményeként pont olyan ostobaságokat mondhat, amilyet bárki más. Kormány-szócsőként már nem egészen. Mármint akkor, ha olyan, természetesen liberális mákonyként ismert, fogalmakkal is megpróbálna valaki megbarátkozni, hogy a kormány NEM csak a saját szavazóinak a kormánya, hanem az országé. Így a teljes lakosságot kell képviselnie. Azok érdekét is figyelembe véve, akik nem a kormánypártra szavaztak, akik nem Novák Katalin, esetleg Rétvári Bence világlátása szerint próbálják nézni a világot, és nem az ő életelveik szerint élik az életüket. Ahogy Orbán Viktor is csak a saját híveinek Isten földi helytartója. Miniszterelnökként mindenki szolgája. Mindezt pedig azért célszerű leszögezni, mert abban a pillanatban lelepleződik a (vélemény)diktatúra, amikor csak a saját tapsoncok vezetőiként kezdenek megjelenni a miniszterelnök, illetve a slepjébe keveredett közszolgák.

Márpedig Novák Katalin, a szerepléséről olvasható közlemény szerint, több esetben, inkább a kormány, illetve a minisztérium véleményét szajkózta. Hacsak nem önmagáról beszélt többes számban. Miközben olyan szövegeket engedett szabadjára az ő szájából, amit talán maga sem gondolt végig. Szép példája annak egy olyan kijelentés, hogy a „család szerepe az élet továbbadása”. Holott nem kell különösebb biológiai ismeret ahhoz, hogy az élet továbbadása az egy biológiai aktus kérdése. Miközben a család gondoskodhat arról, hogy a már továbbadott élet, a következő generáció, felnövekedjék, szocializálódjon, nevelődjön. Mármint akkor, ha a társadalom egyes vezetői nem csak pofáznak a családokról, hanem ahhoz is megteremtik a lehetőséget, hogy a továbbadott élet emberhez méltó körülmények között növekedjék.

Amit nem biztosan szolgál az, amikor a hatalom a gyermekeket a szülők együttélésének jogállása alapján gondolja diszkriminálni. Ahogy az sem, ha egy, a családokért is felelős miniszter legfeljebb cinikus kiszólásokra képes, és egy szava sincs az olyan szövegekkel kapcsolatban, amelyek szerint a gyermekek éhezését, a gyermekszegénységet életviteli problémaként kell csupán kezelni. Márpedig Novák Katalin olyan megszólalási elődeitől, mint az árnyékkereszténység bajnokaként beszélő Rétvári, vagy az akkor még miniszter Balog, illetve az állítólag keresztény Harrach hallhattunk ilyesmiket korábban. Ahogy a családok felett gyakorolt egyeduralmi törekvés sem új, hanem legalább öt éves történet az Orbán-kormányok esetében. Miközben a gyermekek helyzetét sokkal inkább jellemzi az, hogy az olyan hatalmi kóklerek, mint Hegedűs Zsuzsa, már többször is megszüntette a gyermekéhezést.

Ha pedig a családoknak a gyermekek emberhez méltó felnevelésében betöltött szerepére helyezzük a hangsúlyt, akkor közelebb kerülünk ahhoz a gondolathoz, hogy nem az éjszakai ágyjelenetek szereplői, hanem a gyermekek érdekei kerülnek közelebb a fókuszhoz. Még akkor is, ha eszembe sincs megszabni Novák Katalinnak, hogy kivel feküdjön össze. Cserébe a hatalom családokért felelős államtitkárától ugyancsak elvárható lenne, ha nem a saját pajzán, illetve akár végletekig prűd fantáziavilágát akarja bárki másra ráerőltetni. Amellyel kapcsolatban érdemes lenne talán pár adatot is összevetni. Azt, hogy megannyi „coming out” során hányszor próbálták kötelezőként kommunikálni a saját nemhez való szexuális vonzódást. Összevetve azzal, hogy a hatalom hányszor, és milyen törvényi nyomással próbálja ráerőltetni a saját, más irányú elképzeléseit a Novák szerint is kisebbségben levők másként éjszakázókra.

Azt, hogy ez mennyire a decibelkereszténység jellemzője, azt más adatok alapján valószínűleg Novák Katalin is könyebben megvilágíthatná. Giovanni Boccaccio műveiben valószínűleg nem véletlenül bukkannak rendre fel a paráznaságban bűnös egyházi személyek. Holott akkor élt, amikor alig néhány nemzedékkel voltak túl a bigott kereszténység, inkvizícióval is terhelt évszázadainak, és közel ugyanennyivel voltak Girolamo Savonarola munkássága előtt. S talán arról sem kellene megfeledkezni, hogy a zárdák közelében működő gyermekmegőrzőkbe hány papoktól megesett novícia gyermekét raktározták be annak idején. A keresztényi szemforgatás erkölcsi magasságának a jegyében. Illetve, annak a jegyében, hogy mekkora különbség volt aközött, amiről beszéltek, és ahogy valójában működött a társadalom.

Novák Katalin most azt hangoztatja, hogy: „a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi”. Amellyel azonnal kirekeszti nemcsak az egynemű párokat, de a gyermekét egyedül nevelő szülőket, az unokáját nevelő nagyszülők sorát is. Talán azért, mert ő nem tudja elképzelni, hogy ilyesmi előfordulhat. Azonban talán jobb lenne, ha egy államtitkár nyilatkozatait nem a saját szexuális vágyai, illetve a fantáziája befolyásolná, hanem az ország, a társadalom, illetve az emberek viselkedésének realitásai.

146 hozzászólás

  • kíváncsian várom a „konzervatív”, illiberális olvasóink hozzászólásait…

  • A probléma az, többek között, hogy úgy állítja be, mintha a kisebbség nyomná el a kormánytöbbséget.
    Ami csak annyiban igaz, hogy valóban a lakosság kisebbsége szavazta kormányba ezt a (neo)bolsevik társulatot

  • „decibel kereszténység”? Az milyen?

    A decibel (dB) egy dimenzió nélküli logaritmikus viszonyszám két mennyiség (pld. teljesítmény, feszültség, hangnyomás, stb) között. Jele: A
    Villamos feszültség (U) esetében: A = 20 x log (U1/U2)

    Csak azért részleteztem, hogy rávilágítsak a megfogalmazás értelmetlenségére – nem az egyetlen a cikkben-:)

  • Ez a „szerzo” mindeg hosszu on sajat velemenyeinek hirdetesen, de nema az adatokon.

    Pl. MIT MONDOTT a KATALIN ASSZONY ??????

    Mibol venne hogy ellenzi az egyedulli szuloket, meg a nagyszukolket nevelni unokaikat, stb.stb. ????

    Talan jelezni probalja, habar nem tisztan hogy a Katalin aszonysag lesbianus ?!

    Ami mindenki teljesen private ugye.
    Simai elvtars NEM hirdeti a sajat nemi kedvenceit.

    Csupan egy dolog tisztan velheto a cikkbol, hogy magyarorszagon
    sem az „ifjusag”, sem a „csalad”, sem a „Reformatus Egyhaz” NEM fuggetlen az allam befolyasatol es beavatkozasaitol.

    Az allamhatalomnak SEMMI torvenyes ,sem erkolcsi joga NEM letezik barki ugyeibe beavatkozni.

    Egyedulli kotelessege MINDEN egyen,es a kollektive, jogainak, szabdsagainak, lehetosegeinek es tulajdonaiknak a biztositasa es vedelme.

    SEMMI mas celja NEM letezik az allamhatalom letenek !!!

    Miert nem teljesiti azt a magyar allamhatalom ???

    Miert nem kovetelik azt a lakosok es minden ottani szervzetek ?

    Miert hagyja figyelmen kivul azt mindeg ez a szerzo ???

  • „Hat hozza szollas”

    De hova lettek mind ???

  • „… jobb lenne, ha egy államtitkár nyilatkozatait nem a saját szexuális vágyai, illetve a fantáziája befolyásolná, hanem az ország, a társadalom, illetve az emberek viselkedésének realitásai”

    Ez talán e cikk szerzőjének is megszívlelendő lehetne. Mert lehetséges, hogy az egynemű párok hangosabban jelennek meg a mai közéletben, de azért az még(!) nem kétséges, hogy a magyarok többségénél az egy nő és egy férfi házasság és az apa-anya-gyerekek családi model a nyerő.

  • Kis Ferenc
    2018 július 2
    11:55 de.

    hahahahaha logaritmikus és dimenzió nélküli…persze …csak akkor a szomszédom miért tiltakozik a 145 dB esetén 22:58 kor

    V iszony szám?

    azaz a fidex „túlordíccsa” az összes másikakat azért van neki több decibelje(=€)

  • Bendeguz79
    2018 július 2
    12:54 du.

    Elvitte a cica.

  • Jó nő !
    Csak sötétben netalálkozzon vele az ember.
    Me tutti hogy másfél hónapra nemzöképtelenné válik.
    Kivéve Lalikácskácskát.Ő kardvitéz.Legyőzi még a rémet is.

  • Lalika
    2018 július 2
    1:44 du.

    Te idióta analfabéta seggfej.

    „.. azért az még(!) nem kétséges, hogy a magyarok többségénél az egy nő és egy férfi házasság és az apa-anya-gyerekek családi model a nyerő.”

    Tanuújjá meg írni olvasni
    Ha már idejársz okosítani minket.

    Belepfoázni azt tundnak máok magnáéletbée, de a heje sírást nme imserik.

    (Pedig már hogy örültünk hogy az idióta kardvitéz máshol próbálja kivívni a sztálinista elvekre alapozott orbanizmusát)

  • Kis Ferenc
    2018 július 2
    11:55 de.

    Látom tanult ember vagy.
    Ezért most megmutatom neked az Ohm törvényt:

    R=U*I

    ahol is
    R = feszültség
    U = áramerősség
    I = ellenállás

    De felírhattam volna úgy is hogy:

    A=B*C

    A végeredmény ugyanaz.

  • Megnéztem a képet.
    Ismét és ismét.
    Van benne valami..valami visszataszító.
    Szemöldök-rém.
    Vagy fogkefe-szemöldök.
    Mindegy.

  • Lalika;
    Miert panaszkodsz azok ellen akik nem szaporodnak re-produkacioik altal ?!

    Csupan agitaciok altal szaprodhatnak.
    De ma mar az is megy huvatalosan ahol az elemi iskolakban oktatjak a gyerekeket hogy szuletet „nemuk” az nem lehet kotelzve rajuk eletfogytiglanul.

  • Géza
    Villamos mérnök vagyok (gyenge áramú) – ha már a személyeskedés mezején kóválygott.
    ps: Az OHM tvr nyolcadik osztályos fizika-:)

    Rodeo36_11
    Népszerű tudomány (nem túl magas talán Önnek sem):
    https://www.fuldugo.hu/hallas-wiki/hangero-decibelben

  • Nem értem mit vergödünk itt ilyen felszines dolgokon.
    Orbánék mint álkeresztények minden bünt és tilos dolgot, még, amit szoban el is itélnek maguk elkövetik, elkövették.
    Akár az elitélt szexualitást, szexuális büntetteket, mindent, a házasságtörést, paráznaságot is, mint legenyhébb dolgot…!
    Itt van pl.ez a Brüsszelbe számüzött alaptörvénykotyvaszto.
    Hát ö is a himnemhez ragaszkodik, vonzodik, szexualizál.
    De, hát hogy is mondjam finoman!? Az igazság az, hogy 4milliárd himnemhez vonzodo ember él a Földön. Így, nem is a hasonlo nemhez vonzodása a novum!
    Hanem a cicái életkora!

  • – Itt Kanadában – persze ez rendben van – ha valaki kétségbe meri vonni a melegházasság etikusságát és nyilvánosan hangot ad azon véleményének, hogy a gyermekeket a biológiai szüleik nevelik a legjobban, akkor akár be is perelhetik, büntetést fizettethetnek vele, elküldhetik érzékenyítő tréningre …stb.stb.
    -Én, mint hímnemű egyed, Magyarországon, képzelem el a jövendő életemet furi, de egy nővel…

  • Bendeguz79
    2018 július 2
    12:52 du.

    Ami nem megy, azt ne erőltesd. Ilyen a szövegértelmezés.
    vö. idézőjelben (ami ilyen: „”””””)
    „a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi”.
    Ergo, ha csak egy férfi és egy nő a család, akkor az összes egyedülálló kiesik.
    capice?

  • Lalika
    2018 július 2
    1:44 du.

    Tündélrbogárka. Ha nem értesz egy mondatot, akkor mi a fenének kommenteled? Ja, rutin. Esetleg pártfeladat.
    O.k. A többség hetero az ágyban. Örülhetnének a homoszexuálisoknak, mert nem jelentenek konkurrenciát. Te megveted a homoszexuálisokat, mert Te nem a saját nemedre buksz. Miért is?
    Irigykedsz?
    Az, hogy a szerzőről állítasz valamit, amiről amúgy gőzöd sincs, az fideszrutin. Részletkérdés.
    Szóval miért is problémásak neked az egynemű párok?
    Elszerette egy leány a csajodat, és kiderült, hogy jobb férfi nálad?

  • Geyza 2018 július 2 2:42 du.

    Miért nem a kedves szüleiddel levelezel ilyen mocskos uninteligens és ocsmány módon? Gondolod hogy ezzel a bunkó állat stílussal bármit is elérsz? Csak azért mert a koponyádban szürke állomány van azt ne hidd hogy az ész merthogy elszinesedett fekália ami nem tudott lejutni a fenekedig merthogy az eldugult a beszáradt gondolkodási eszközödtől.

    Röviden menj a büdösbe provokálni ne az én beírásaimmal foglalkozz te eszetlen állat!

  • Novák Katalin lényegi mondanivalója:
    Konzervatív családban született és felnevelt gyermekek pszichikailag általában(!) egészségesebbek mint homoszekszuális-, transznemű-, vagy „egyéb” gender kapcsolatban nevelkedett gyerekek.
    Ez nyilvánvaló még akkor is, ha vannak kivételek – amik erősítik a főszabályt

  • Geyza
    2018 július 2
    2:57 du.
    már megint ajnározod az iciripicirikisst? holmi Ohm törvényekkel… hangosabban azaz aggyál neki….decibeleket…

    az ilyen némberek amelyek a fidexet a fülükbe csimpasztyák azt a csimpasztót ólomból nekijje hadd élvezze persze szarjon sünt is…
    a beteges államhatalom mindenbe bele akar pofázni de még nem tuggya, hogy …alakulez…

  • Lalika
    2018 július 2
    11:39 du.

    Mit szeretnél csöppségem.
    Virágot mégsem kűdhetek neked nemiga ? DDD
    Idióta FIDESZ szócső vagy.

  • Lalika azt hazudozza állandóan:

    Nekik /idézem/ :
    „A családok, a gyerek, a haza és Isten az első”

    Hazudnak.

    A családok nem fontosak nekik.
    A FIDESZ titkos irányelve az hogy 75 felett hagyni kell meghalni az időseket, mert akkor megtakarítható a nyugdíjjuk és az orvosi ellátás.

    A gyerekek csak annyiban fontosak nekik, amennyire már az óvodás, sőt, bölcsödés koruktól alá lehet őket vetni az agymosásnak.
    A fiatalokat elüldözték ebből az országból.

    Isten nem fontos nekik, újabban magát a Pápát is lemocskolták
    mert ellenkezik az igehirdetése a FIDESZ véleményével.

    A Haza sem fontos nekik.
    Gyakorlatilag kiárusítják a Hazát a ruszkiknak, meg aki még pénzt ígér.Araboknak.Kinai bűnözöknek.Mindenkinek.

    Úgyhogy kispajtás eltakarodsz te
    innét a jó büdös 3.14-csába hazudozni.

  • Rodeo36-11
    2018 július 3
    5:45 de.

    ÁÁááá én szelíd hombré vok, ismersz…

  • Rodéjjó
    ha már tudománnál tartunk
    hallottál róla hogy Izreel már a felhöket is ellopja a rendes vallási köztársaságok tiszta kék egéről?
    itt van e:
    http://nepszava.hu/3000295_irani-tabornok-izrael-ellopja-a-felhoket

  • Rodeo:
    Az A=B*C (Ohm Törvény) formulát egyébként Dr.Orosz László elméleti fizikustól kölcsönöztem.

    Egyszer ezt fel találta igy írni a táblára és valami olyasmit mondott hogy aki nemérti az ne akarjon mérnök lenni.

  • Andrew_s 2018 július 2 5:59 du.

    AndrewCicuska! Kettőnk közül inkább Neked van szövegértelmezési problémád. Olvasd el ismét amit írtam és utána javítsd ki a kommentedben szereplő téves állításaidat amiket segítség gyanánt felsorolok hogy ne kelljen keresgélned.

    „Te megveted a homoszexuálisokat, …. „Ezt hol olvastad vagy miből következtettél erre a saját fantáziád mellett?

    „a szerzőről állítasz valamit, amiről amúgy gőzöd sincs …” Mit is állítottam a szerzőről? Részletezd Cicuska mert én semmit nem írtam a szerzőről. Bizonyára álmodtad.

    „miért is problémásak neked az egynemű párok?” Ezt meg honnan vetted, merthogy én ilyet sem írtam.

    „Elszerette egy leány a csajodat, és kiderült, hogy jobb férfi nálad?” Ez bizonyára a saját életedből vett élmény anyag. Gratulálok a hölgynek.

    S végezetül hogy Téged idézzelek: “Ha nem értesz egy mondatot (ez esetben egy beírást), akkor mi a fenének kommenteled? Ja, rutin. Esetleg pártfeladat.” Kiváló önarckép csak így tovább AndrewCicus.

  • ANDREW_S;

    Korulmenyek amire hivatkoztal, vagy remelned, sajnos ma mar nem letezik tulnyomo reszben.

    A tarsadalmak erkolcsi „valtozasaival” nagyon sok a csaladok „felbomlasa”.

    A „csalad” ma mar nem a tarsdalaom alpveto „lanc-szeme”.

    Mivel hazassagok, az elsohazassagok, nem kevesebb mint fele (50%) felbomlik.
    Kesobbi hazassagok bomlasa sokkal magasabbak.Meg 80% is.
    Talan mint a mondas, ami nem sikerul az elso probalkozasra, csak rosszabbul mehet annak ismetlesevel.

    Nagyon sok esetekben amikor a nagy-szulok nevelik unokaiakat.
    De azok a leg-szerencsesebb gyermekek.

    Oriasi a MAGANOS anyak szama vilagszerte.
    A koean teherbe eso nok eseteiben. Egyedul kepteenek onmagukat es gyermekeiket nevelni. Gyakran maguk az anyak is kis-koruak.
    Ami esetekben, gyermek probalja nevelni gyermekeit.

    Sajnos azok az anyak gyermekei a leg-rosszabb korulmenyek kozott elenek.
    A no, remelve parat, es apat talalni gyermekeinek ,konnyen kicsapongo lessz.
    Jovo-meno ferfiak csak kihasznaljak az alkalmaikat. Gyakran a no gyermekeit is. Sot ha van serdulo leanya.

    Azok a fiatalok konnyen es gyakran kicsapongok, utcaiakka, alkohol es kabitoszerekeben remelik ki-utjaikat megtalalni.
    Utca lakok, konnyen bunozok es bortonben kotnek ki.
    Ha csak a kabitoszer tul-meretezese meg nem oli oket.

    Valojaban egy „remenytelen”, „on-pusztito” es egy „elveszett’ tarsadalmi rewgeg jon letre, sajnos.
    De ma az valt a „stylososnak” !

  • Vajon hogyan toborozhatna a KMH egy neheny tobbi „Kis Ferenc”-hez kepes es hasonlo olvasokat es hozzaszollokat ?

  • Geyza
    2018 július 3
    8:54 de.

    olvastam idegen sajtótermékben tegnap.-..semmi sem lehetetlen bár az iráni mentirológiai intézet (mentir spanyol hazudni) nem tartja komolynak az állítást

    mióta izrael 12 szeresére nőtt az otóbbi 25 évben palesztína rovására és még hiányzik nekik szíria, jordánia, iraq majd ami még azokkal határos felső határ a csillagos ég és az Andromeda köd gyarmatosítása orbánnak ( délamerik, afrika ázsia és austrália a sarkokat is beleértve a Kisfuvaros utca és a népszínház sarka) vannak ilyen ötletei azért szerelmes a netán yahoo ba mind a ketten nagyzási és hatalmi tébolyban szenvednek és mind a kettő tolvaj

  • Bendeguz79
    2018 július 3
    9:39 de.

    Arra válaszoltam amit írtál. az egy képzavar volt. Amellett hiányoltad amit a némber mondott. Ott van idézőjelben a szövegben.

  • Lalika
    2018 július 3
    9:37 de.

    Erről a Cicusról eszembe jut egy egyetemről ismert srác akit tényleg Cicusnak hívtak. Nem, nem hiszem, hogy Te vagy. Nagyságrendekkel volt értelmesebb, mint amit itt előadsz.
    Egyelőre különben, ha észrevetted, Neked van bajod a homoszexuálisokkal. nem fordítva.
    Alföldit pl. pocsék rendezőnek tartom, de még nem hallottam tőle, hogy kötelezővé tenné a homoszexualitást. Ezzel szemben a ministránsfiukat mogyorozó papokkal „felszentelt” egyház vallása nevében a konzervatívnak, de még inkább kereszténynek magukat hazudó szittyák szakmányban átkozzák ki a melegeket.
    Mielőtt írnád, hogy nem írtál vallásról: elismerem, hogy nem állítottad magad kereszténynek. nem is vagy az

  • Geyza,
    Eddig is tudtam, hogy baratod a „filosofo”
    olyan tokeletes hazudozo, hogy tultesz
    Hary Janoson es Munchausen baron- de
    most- felulmulta onmagat is.
    „Miota Izrael 12-szeresere nott-Palesztina rovasara”.
    Eloszor- nehany kerdes a „filosofo”hoz,amire tudom,
    hogy nem fog valaszolni- mert o csak „szonokolni” szeret-
    de – hatha.
    1} Mikor volt Palesztina{nemzetallam}?-{tortenelmi datum}
    2} Mik voltak hatarai?
    3} Mi volt a fovarosa?
    4} Milyen nyelven beszeltek?
    5} Legalabb 1 hires kiraly,hadvezer,valaki{tortenelmi datum}
    Vegul- a „hatalmas” Izrael melynek neve- nem fer
    bele a terkepen.

    IswPPCGDwPvs_18T7uPvM-3CmcOeU_15z_14PhowCvwvewkWUr-HvV03fnG307UNVFq5dopCc4gpOQaarwupo7NpdE0Gv90Ng85KIFc3IAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgRMl-FqDA&ved=0ahUKEwjhusHPmIPcAhWDkywKHTIkBOUQwg4IIygA&biw=384&bih=194&dpr=3

  • Itt talan jobban latni a terkepet

    EI0wjOCNYIswPPCGDwPvs_18T7uPvM-3CmcOeU_15z_14PhowCvwvewkWUr-HvV03fnG307UNVFq5dopCc4gpOQaarwupo7NpdE0Gv90Ng85KIFc3IAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgRMl-FqDA&ved=0ahUKEwjhusHPmIPcAhWDkywKHTIkBOUQwg4IIygA&biw=384&bih=194&dpr=3

  • Lalika
    2018 július 3
    9:37 de.

    Lalikácskácskácska neked meg nem kéne ide irogatnod.
    Tudod seggfej a franc sem akarja értelmezgetni a kis beböfögéseidet.

    Leszámítva a helyi nácikat meg fasisztoidákat,
    akinek te lettél az istene.

    Te „családbarát” idióta

  • Rodeo36-11
    2018 július 3
    9:49 de.

    Én híve vok annak hogy Izrael terület növekeggyék.
    Abból baj nem lehet. Nemiga ?..: )

  • Rodeo36-11
    2018 július 2
    9:48 de.

    hehehe
    ILLIBILI olvasók…

  • Izraeli
    2018 július 3
    11:15 de.

    AKKOR TI ÁRNYÉKBOXOLTOK ÉS A SEMMIT BOMBÁZZÁTOK GÁZÁBAN MEG (na jó, nem ordibálok tovább) az elfoglalt területeken…

    képzelt nép képzelt országa de jól lehet ellene harcoválni meg ájvékolni meg hogy báncsák krahácsot és ti meg csak úgy viosszalőttök a semmire de meghal tökig belehal akkó’ az egy piréz?

    mesélj még gyügyüke, olyan nevetséges vagy mint a mint a paradicsomvalagú majmok

  • Geyza
    2018 július 3
    12:02 du.

    hahahahah

    csak abbó’ van a baj! mert ugye a terület nem szaporodik azt el kell venni mástól akié addig vó’t

    mongyuk a Népszínház Utca ésa Nagyfuvaros utca környékét kisajátítanák pedig az még mindíg a te tulajdonod és ott van korcsmád friss perkelttel és fröccsel meg hosszú lépéssel

    felkészűl Iraq mert Népszínház utca már ugyi…??? vagy hogy is van ez?

  • Geyza 2018 július 3 8:40 de.

    „Mit szeretnél csöppségem.”
    Csak annyit, hogy szálj le a hullámhosszomról.

  • Geyza 2018 július 3 8:47 de.

    Ezt a monológot jól összeszedted. Minden benne van ami abban a parányi kis agy utánzatodban megjelent amikor lázasan fetrengtél és önkívületben vonyítottál. Szerencsétlen eszeveszett kutya.

  • Andrew_s 2018 július 3 010:22 de.

    „… eszembe jut egy egyetemről ismert …”
    A marxista egyetemről? Merthogy ezzel a képességgel máshová nyilván még a bejáratig sem juthattál el.

    „Alföldit pl. pocsék rendezőnek tartom, …. „ és ez hogy a francba jön ide? Elmezavarod van, vagy csak kalimpálsz a klaviatúrán. Kit érdekel a Te véleményed Alföldi művészetéről vagy akármi másról? Nekem nem tűnt fel, hogy a cikkben erről szó lenne. Kissé mintha elkalandoztál volna a témától.

    „Mielőtt írnád, hogy nem írtál vallásról: elismerem, hogy nem állítottad magad kereszténynek. nem is vagy az” Na Te aztán egy másik megmondó ember vagy. Mindenről határozott véleményed van a tények leghalványabb ismerete nélkül. Igazi bolsi libsi troll vagy.

  • Geyza 2018 július 3 12:00 du.

    Geyzabarmocska neked meg nem kéne ide írogatnod. Tudod seggfej a franc sem akarja értelmezgetni az értelmetlen jelntéktelen, ocsmány bunkó vinnyogásaidat.

    Te ennek a blognak a szégyene vagy aki mások sértegetéseivel élvezkedik. Na ennél nagyobb örömöd sose legyen.

  • Filosofo
    Latom nagyon „kiismered” magad a Kozel-Keleten.
    Ezert nem valaszoltal a kerdeseimre? Nem volt mit-Hary Janos?
    Mi a fene ? „Kepzelt nep-kepzelt orszaga?”
    Akkor hogyan magyarazod,hogy
    1} Izrael beket kotott Egyiptommal es visszaadta
    nekik a hatalmas teruletu Szinait-amit elfoglalt
    1967-ben.
    2} Beket kotott Jordaniaval.
    Az 1949-1967 fegyverszuneti hatarok ertelmeben-Gaza
    Egyiptomhoz, Judea es Somron {Ciszjordania}
    Jordaniahoz tartozott.
    Erdekes, hogy akkor senki sem akart „Palesztinat”.
    Az is erdekes, hogy a nehai Huszein,Jordania
    kiralya, kivegezte „palesztin” barataidat,
    a Fekete Szeptember terrorszervezet „harcosait”,
    akik- tobbek kozott „rendetlenkedtek” es gyilkolasztak
    a Muncheni Olimpian.{1972}
    Igaz,ez nem volt ujsag szamara,mert nagyapjat
    Abdallat egy „palesztin” merenylo olte meg
    1951-ben a Jeruzsalem ovarosaban levo El-Aksza mecsetben.
    Meg egy erdekes kerdes-szamodra.
    Vajon miert nem akartak vissza a „teruleteket”?
    A „bekes” palesztinok mar tobbszor probaltak kibekulni-
    {a PLO „Ciszjordaniaban” es a Hamasz Gazaban}
    ugy latszik, nem nagy sikerrel.
    Ha egymast is gyilkolasszak-mit varhat Izrael?
    A te „hozzaertesedrol” szolva, igy mondjak ezt
    nalunk- nepies nyelven: „Aki nem tud arabusul,
    ne beszeljen arabusul”.

    https://index.hu/kulfold/2018/03/13/izrael_palesztin_miniszterelnok_merenyletkiserlet/

  • Rodeo:
    Elmondom a frankót:
    Izrael megszállja a balfácán arabok földjét.
    Namost egyszercsak jön valami háromillió vérszomjas harcos, hogy Izraelt kinyírja.
    Ezeket még az elfoglalt földeken megállítják, a puskáikat elveszik, aztán vissza toloncolják őket.

    Ha nem így lenne Izrael földjén kéne velük hadakozni.
    Hát hogy nézne az ki nemiga ?..: ?

    Na persze ha az adott arab állam ÁLLAMILAG garantálná hogy tőlük többé nem indul ki támadás Izrael ellen, akkor más lenne a leányzó..izé..földek fekvése.
    Akkor visszadnák őket, lásd pl. a Sinai Félsziget.

  • Lalika
    2018 július 3
    3:56 du.

    háát..ajánlgassad másnak azt a háromcentist.
    Talán menjél el Thailandra.
    Ott találod a „rokonlényeket”

    Amúgy kénytelen vok veled kicsit keményebb szóhasználatot alkalmazni, mert a felfogóképességed nulla.

    Képtelen vagy felfogni hogy ez itt nem Kötcse,
    ahol a magadfajta frinc-francok szédíthetik a lebutítottakat.

    Térj észre szarházi.

  • Grande filosofo,
    Ugy latszik, nem nezel a tukorbe,nehogy
    megijedj- onmagadtol.
    Nagyon „udvariasan” – a majomhoz hasonlitasz-
    de azokban van legalabb- emberszabasu.
    Teged-stilusosan- csak a szamarakhoz lehet hasonlitani,
    amelyek-csokonyosen megvetik a labukat es iaznak-
    ha valami ujdonsagot probalnak mutatni nekik-
    a megszokott istallon es a szalman kivul.
    Egeszsegedre-a megszokott legelon.
    Ezt nalunk igy mondjak-a kutyak ugatnak-es a karavan halad.
    Egy erdekes cikk- a jelenlegi helyzetrol-
    bar te nem olvasol el semmit-ami ellenkezik-
    „hiteddel”.
    Sebaj, lesz akit erdekel.

    https://www.bignewsnetwork.com/news/257557181/report-mideast-nations-fed-up-with-palestinians-back-trump

  • Geyza
    2018 július 3
    4:22 du.

    Izraeli
    2018 július 3
    4:19 du.

    mindez az szarnak habosra keverése, óvodában aszongya pistike (na jó legyen jóshua!) hogy anyúúúúúúúú bánt a mahmud…anyuka: és hogyan is volt ez kedves jóshua? háááát úgy volt, hogy én először visszaütöttem a mahmud meg megcibálta a pejszomat erre kitört hecc és …most itt vagyok bedagadt orral és véraláfutásokkal a szemem körül az a gonosz mahmud …brühühühühühü

    és ez megy már 4000 éve még benn egyiptomban ajkkor még egyiptomé volt a sináj csak később lett ciános majd összekeveredtek és azóta volt már golán meg gáza (ezutóbbi a kedvencem a gáz „A” géyza „A” az a gonocc és ez így megy az idők kezdete óta az első vérfertőzéssel kezdődött amikor a nagy kígyó ugye magáévá tette évát és a káin meg az zábelt intézte el mert nem akarta neki odaadni (mittoménmijét) ádám meg horgászott és abból lett a mójzes az azután kőtáblákba bonyolódott és dobálózni kezdett meg leégette a csipkebokrot abból meg kibújt a dr kásler mind a 10 parancsolattal amire azóta is nagyívben…

    szóval ez ilyen eccerűke én nagyon nem élvezem de olyan röhögény és …jajjjj és el is felejtettem ők a kiválasztottak és a világ legokosabb és lexebb és leg…a f—tuggyamég mi és eztetet ki is mondták a’la knesszet per públikus… és van nekik olympia helyett maccabeus játékuk az olyan lehet mint a yoyó csak kicsit nagyobb

    és eszik szorgosan a maceszt meg repkednek lökhajtásosan szerte szana mert övék a múlt a jelen és a jövő egy baj van ezzel nem mindenki ért egyet

    én különösen és kúrvára únom őket a sok ájvékkal meg hogy akkor is igazuk van ha nincs

    na jó menek dupla espresso az jobb

    ti meg ültessetek csipkebokrokat hátha nem szárad ki mind?

  • Izraeli
    2018 július 3
    5:15 du.
    juci tudtommal a krump lee t az AIPAC neveli és a Jared Kuschner meg a Jarusszkájává keresztelt (bocs nem kereszt de valami hasonló izé…, névváltozás ősire, teljesen kósher) ivánka krump lee

    os cães ladram e a caravana passa…

    a szamarakat egészen jól ismerheted, nálatok a szamár a radiátor és a légkondi is attól függően melyik tökit rángatod

  • Geyza
    2018 július 3
    4:22 du.

    Izraeli
    2018 július 3
    4:19 du.

    Fanatical Jewish settlers burned alive a Palestinian family on the West Bank

  • A szerző nyilván elérte célját, a SZODOMA dicsőitését…

  • Anita Szászy

    Nagyon jó cikk.Eleve ,semmi joguk nincsen az álkeresztény elveik szerint beleszólni mások életébe.Miért nem veszik észre,hogy mennyire elcseszett erkölcsi,szakmai téren ez a társadalom.Mennyi a buta,másokból megélni akaró,de a tanult embereket kirekeszteni kívánó,szélhámos.Ha csak saját szakmámban ,a magyar egészségügyben tekintünk is.Az orvosok közötti bérfeszültség,családok ezreit teszi tönkre.Iskolázott emberek,tanult gyerekeit közösítik ki különböző aljas,haszonleső indokkal,egy olyan társadalomban,ahol se értelmes munkalehetőségek,se normális,erkölcsös,épeszű emberek nincsenek.Erre aztán igazán lehet ám alapozni jól nevelt családokat,gyerek életeket .Ami van az a szűklátókörű,emberi butaság,szakmaiatlanság sajnos ,minden területen .Pártpolitikailag betanított,ostobák

  • Lalika
    2018 július 3
    4:11 du.

    Csak nem a lelki tyúxemedre léptem. Mégiscsak az lesz a baj, hogy irigykedsz a melegekre 🙂
    Mint azok a nagy homofóbok, akik ráizgulnak a homoerotikus képekre 🙂

  • Andrew_s 2018 július 4 6:19 de

    „Mint azok a nagy homofóbok, akik ráizgulnak a homoerotikus képekre”
    Gondolom AndrewCicus Te ezt gyakorlatból tudod. Ha szöveget értelmezni is nem tudsz, legalább szexuális vágy elemzésben kiváló ismeretekkel rendelkezel.
    Gratulálok.
    Ird meg a címedet, hogy meglátogathassalak 🙂

  • Geyza 2018 július 3 4:56 du.

    „..ajánlgassad másnak azt a háromcentist.”
    Mi van nem voltál megelégedve legutóbb? Nagyobbra vágysz Te kis Homoszopiens?

    “…. mert a felfogóképességed nulla.” És ezzel előzlek le két körrel. Képzeld mi lenne ha volna egy kis felfogóképességem.

    “… ez itt nem Kötcse” Persze, hogy nem. Lefogadom, hogy azt sem tudod hol van Kötcse!

    “Térj észre szarházi.”
    Ugyanezt ajánlanám ha nem tudnám hogy neked olyanod nincs. Ezért csak azt mondom, hogy dugulj el és húzz be a sarokba nyüszíteni te kis eszetlen veszett ebecske-kecske.

  • Grande filosofo.
    Lehetseges, hogy ez a „lelki kenyszer” onnel-osszekeverni
    az ingo firmat- a fingo Irmaval,{4000ev,Egyiptom,
    gyerekjatekok stb} komoly pszichiatriai nyavalyara
    utal.
    http://www.gazdageniko.hu/blog/mi-a-skizofrenia/

    Persze, evvel szakertohoz kell fordulnia.
    Jo egeszseget!
    Addig is, idezek egy nagy realista politikust,
    aki nem hitt a Muncheni Egyezmenyben{1938-Mussolini,
    Daladier,Chamberlain}es a Molotov-Ribbentropp paktumban{1939}
    es a tortenelem- a 2-ik Vilaghaboru-ot igazolta.

    Winston Churchill: „A bekelteto abban a remenyben eteti
    a krokodilt,hogy ot falja fel utoljara.”

    Nem igy van- Europa?

    Vegul- idezek valakit, aki „filosofo”nal jobban ismerte
    a Kozel-Keletet- SZULEYMAN DEMIREL {1924-2015}
    aki tobbszor volt TOROKORSZAG ELNOKE:

    „HA A KOZEL- KELETEN NEM HIVNAK MEG EBEDRE,
    LEGKOZELEBB TE FOGSZ SZEREPELNI AZ ETLAPON.”

  • Geyza
    2018 július 3
    4:22 du.

    HOGY MIK VANNAK A FUTRINKA UCCàBAN?

    Sajtótájékoztatót tartott Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke, aki arra kérte a csapat szurkolóit, hogy tartsák be a szabályokat a Maccabi Tel-Aviv elleni meccsen. Kubatov azért kérte ezt nyomatékosan, mert az UEFA már többször megbüntette a magyar csapatokat, köztük a Ferencvárost is. Ez a mérkőzés meg nyilván különösen kényes ebből a szempontból, hiszen a Fradi izraeli csapattal találkozik. A Fradi elnöke a klubtól távozó Joseph Paintsilről azt mondta, „valószínűleg nem annyi idős, amennyi a papírjaiban szerepelt, ezért közigazgatási eljárást indítottunk ellene.”
    A Ferencváros szerda délelőtt rendkívüli sajtótájékoztatót hívott össze a jövő heti, Maccabi Tel-Aviv elleni Európa-liga selejtezőre készülve. Kubatov Gábor, a Fradi elnöke azt kérte a szurkolóktól, hogy visszafogottan, a szabályokat betartva szurkoljanak az izraeli csapat ellen, mivel az európai szövetség kiemelten figyeli majd a mérkőzést, és egy komolyabb balhé után akár ki is tilthatják a csapatot.

    „Három fontos célt jelölünk ki: szeretnénk megnyerni a bajnokságot, jól szeretnénk szerepelni a nemzetközi kupában és arrra keressük a választ, hogy a Ferencváros tud-e megfelelőképpen viselkedni a nemzetközi porondon a pályán és a lelátón egyaránt – mondta Kubatov Gábor. – Az UEFA ugyanis nagyon komoly büntetéseket róhat ki ránk, ezeket szeretném elkerülni. De ezeket csak úgy tudjuk elkerülni, ha egyetlen ember sem vét a szabályok ellen.

    Ha bármi ilyen történik, beláthatatlan következményei lehetnek: zárt kapus meccs, de kupából való kitiltás is bekövetkezhet. Ha kitiltanak minket a nemzetközi kupából, akkor minden összeomlik. Nem tudunk játékost igazolni sem, mert nem lesz, aki eljön az NB I-be játszani”.

    Ezúttal nehezebb lesz bejutni a stadionba, mert minden büntetéshez vezető eszközt, molinót ki akarnak szűrni. „Szigorítjuk a beléptetést, hiszen telefonkönyvnyi szabálya van arra az UEFA-nak, mit nem lehet használni a lelátón: csak Fradi és nemzeti színű zászlóink lehetnek, a feliratokat a molinón előre engedélyeztetni kell – mondta erről Kubatov Gábor –

    A sokat vitatott Fradi mozdulatot – szívtől az égig – ne használják a nemzetközi meccseken, mert félreértésekre adhat okot.”

    Kubatov beszélt a napokban visszavonult Gera Zoltánról is, akit – joggal – igazi példaképnek nevezett. „Gera Zoltán élettörténetéről azért érdemes beszélni, mert megmutatja, miért érdemes sportolni. Nehéz helyzetben lévő gyerek volt, el is veszhetett volna, de a hite és a sport kivezette ebből a bajból.

    Nemcsak kiváló labdarúgó, hanem példamutató ember, olyan morális és erkölcsi értékeket tart maga elé, hogy nagyon szeretnék én olyan lenni, mint ma Gera Zoli.″

    IGAZA LEHETETT PORTÁLUNKNAK, A FRADI ELJÁRÁST INDÍTOTT PAINTSIL ELLEN
    Az elnök a furcsa körülmények között távozó Joseph Paintsilről is beszélt, akiről megemlítette azt, amiről a PS számolt be először: nagyon gyanús, hogy a ghánai idősebb a koránál. „Menedzser által érkezett Ghánából, volt rá elővásárlási jogunk, ezt le is hívtuk, a menedzser aláírta a szerződést tavaly decemberben, de nem hajtotta végre. Ezért indítottunk eljárást a FIFA-nál és az UEFA-nál.

    Aztán kiderült, hogy valószínűleg nem annyi idős, amennyi a papírjaiban szerepelt, ezért közigazgatási eljárást indítottunk ellene. A játékost nem hibáztatom, a menedzser hozott mindig új kihívásokat és történeteket.″

    A Honvédtól igazolt Davide Lanzafaméről Kubatov Gábor azt mondta, hogy igazi Fradi-karakter, spíler, rossz fiú a pályán, és a Ferencvárosnak éppen ilyen játékosra van szüksége.

    „Nagy viták voltak köztünk, hogy 31 éves játékost szabad-e igazolni vagy sem. De még mindig szükségünk van egy spillerre, egy igazán jó játékosra, akiben mindig benne van a a váratlan. Jó karakter, igazi Fradi-karakter, rossz fiú a pályán, nekünk pedig a korlátokon belül szükségünk van ilyen játékosokra.″

    „Israeli Jewish settlers carried out their shameful deed outside a court in the city of Lod, chanting “’Ali was burned, where is Ali? There is no Ali. Ali is burned. On the fire. Ali is on the grill!” referring to the 18-month old baby Ali Dawabsheh, who was burnt alive in 2015 by Jewish settlers hurling Molotov cocktails into a house in the West Bank town of Duma. Ali’s mother Riham and father Saad also died of their burns and were included in the chanting “Where is Ali? Where is Riham? Where is Saad? It’s too bad Ahmed didn’t burn as well.” Five year-old Ahmed, who alone survived the attack with severe burns, will have scars for the rest of his life.
    ….
    „Five hours later, when I arrived home in Virginia I went to pull up the article I had read in the morning to possibly use it in a piece of my own and was somewhat surprised to discover that the bit about Israel had been excised from the text. It was clearly yet another example of how the media self-censors when there is anything negative to say about Israel and it underlines the significance of the emergence of recent international media reporting in The Guardian and elsewhere regarding how Jewish billionaire Sheldon Adelson largely dictates U.S. foreign policy in the Middle East. That means that the conspiracy of silence over Israel’s manipulation of the United States government is beginning to break down and journalists have become bold enough to challenge what occurs when pro-Israel Jews obtain real power over the political process. Adelson, for what it’s worth, wants war with Iran and has even suggested detonating a nuclear device on its soil to “send a message.””

    és a kisfuvarosch ucca sem akármi ott Dumb ban

  • Némá.
    Ez a Lakikácskácska egy echte más DDDDDDDDDDDDDDDDD
    Hogy ajánlgatja magát meg a háromcentisét.
    De mér pont itt?Elment az esze vagy mi?

  • Rodéjjó.
    Hogy tenéked
    mennyimindenfélére jut időd.
    Én meg örülök ha a nagy sürgés-forgásban
    nem ég oda a lángossssom..

  • Izraeli
    2018 július 3
    11:15 de.

    Csak bosszantani akar Téged Rodéjjó kollega.
    Vedd viccre a figurát.

    Mindenki tudja hogy amiket ir annak nagyrésze komolytalankodás.
    ( Méghogy 12-szeresére hehehehe…jó is lett volna..)

  • Izraeli
    2018 július 4
    8:15 de.

    szóval már ott tartasz kínodban, hogy Demirel t ídézed?

    mivel lehet az ilyesmit kikezelni…az enyémmel kár foglalkoznod én nagyon jól megvagyok egészséges és mókás meg tréfás és az olyanok mint #zizraeli &tsai izgágasága nem szokott kibillenteni egyensúlyomból azért vagyok filozófus lélek

    Mohammed Próféta az egyigaz Allah mikor kerül idézeteid közé? és addig hová dugod jáhvét …??? ájjjj vééééé áááááájjjvéééééééé

    még van ilyen tréfád? kávét készíccsek magamnak?

  • Lalika
    2018 július 4
    8:09 de.

    mint „művedből” láccik nagyon fel lehecc ajzva? már legalább 3,21 cm?
    gratula az már Tajvan on is 6XL

  • György Molnár

    Erre a nőre csak rá kell nézni…..Meg sem kell hallgatni…Remélem nincs (vagy nem lesz) 3 gyermeke….

  • Geyza
    2018 július 4
    9:39 de.

    Ha megnézed szinte mindenkinek felajánlkozik.
    Tisztára Ladyboy ez a fiú. Már akkor, ha fiú.

    Igaz, Lalika?

  • Talaltam egy erdekes velemenyt az Izrael- Gaza konfliktusrol
    amely a velemenyen kivul- az eredeti-nem cenzurazott
    dokumentumfilmeket is kozli az izraeli-gazai hatarrol.
    Sajnalom,hogy bar ez egy magyar nyelvu portal-nem talaltam
    semmit magyarul.
    Oda se neki!
    Mivel Kanadai laprol van szo, a tobbseg-feltetelezem
    jol olvas/ert angolul.
    Bar mi legyen is a politikai hozzaallasotok,a cikk erdekes.

    http://ubiquitous8thoughts.over-blog.com/2018/06/if-israel-blamed-for-gaza-violence-it-s-a-lie.html

  • Geyza
    2018 július 4
    9:42 de.

    azért ez a tejfeles, fokhagymás lángos egy nagyon gonosz dolog tőled

  • Geyza
    2018 július 4
    9:45 de.

    hahahahaha

    egy süsü készítésű térképen van bezöldítve, ahogy duzzad (minden dörzsölésre egy picinyt mint a Aladdin Csodalámpája amit a …………..#zizraeli a kredencen tárol, hogy mindig kéznél legyen)….,

    (na jó nem annyira, mint Lalikájé, de majdnem, mert ugye a netán yahoo-é sem a régi, pedig már delejezi is: tripla viagrát is szed)

  • Grande filosofo,
    Koszonom en jol erzem magam,mikor a hozzad
    hasonlo vad barmokon lehet- nevetni.
    Milyen erdekes, hogy kinodban- csak azokat
    „idezed” akik „bizonyitjak” „igazadat”.
    Szot se szoltal Winston Churchill-rol{ideztem}
    {aki a „bekeltetorol” es a krokodilusrol irt}-
    velemenyt a Muncheni Egyezmeny{1938} es a Molotov-Ribbentropp
    Egyezmeny-rol {1939} amikor a „naiv” Europa azt hitte,
    hogy ha felosztjak az erdekeket- megallitjak
    Hitlert.
    Elso koncul-odadobtak- Csehszlovakiat ,es nem
    akadalyoztak meg a 2-ik Vilaghaborut-amely rengeteg
    felesleges aldozattal jart .
    Ugy latszik,Europa nem tanult semmit, az ayatollak
    Iranjaval kotott atom egyezmenyrol szolva.
    Egy biztos- Izrael{veluk ellentetben} tanult
    a tortenelembol-es nem hajlando Csehszlovakia lenni.
    Apropo,maig halasak vagyunk nekik tamogatasukert;
    meg az allam felallitasa elott,teruletukon gyakorlatoztak
    az elso ejtoernyosok, az elso puskak-a fegyvertelen,
    polgari lakossag, es a halaltaborok menekultjei
    vedelmere-toluk erkeztek,amikor tobb arab orszag
    tamadta meg Izraelt-rogton kikialtasa utan.
    Erdekes, hogy te mindeg arrol a valoban-
    elitelendo-szelsosegesek altal elkovetett gyilkossagrol
    beszelsz, de hallgatsz a zsido polgari aldozatokrol,
    ugy latszik,szemedben- ok „nem emberek”.

    http://nepszava.hu/1155871_hoskent-unneplik-a-gyilkosokat

  • György Molnár hehehehe lehet hogy a hangja jó DDDDD

  • Rodeo36-11
    2018 július 4
    10:36 de.

    Ide azt a csodalámpát vagy térképet de izibe !

    Had növelem Izrael területét !!!!

  • Izraeli:
    A csehek adtak anno ’48.-ban Izraelnek jópár Messerschmidt Bf 109.-est is hogy tudjon védekezni az arab hordák ellen.

  • Izraeli:
    Hát az eléggé undorító volt.
    Amibe Obama belement Iránnal kapcsolatban.
    Én nem is értem.Komolyan azt hitte Irán felhagy
    Izrael felégetésének évtizedek óta dédelgetett tervével?

  • Andrew_s
    2018 július 4
    10:13 de.

    HAHAHAHAAAAAHAHHHAHAHAAHAAHahhaha

    LALIBOY

    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  • Rodeo36-11
    2018 július 4
    9:57 de.

    Nincsen igazad waze, mert Törökország Izrael mellett állt egészen a legutóbbi Arab-tavaszosdi időkig.

    Például a 67′-es háborúban egyedül Törökországból kapott kőolajat, hogy viselni tudja a háborút.

    A tiráni szorost, minden tengerjogi egyezménnyel ellentétben akkor már közel husz éve elzárták Izrael elől hogy ne tudjon kereskedni délnek.

    A Szuezi csatornát dettó.

    Szárazföldön megintcsak nem tudott kereskedni.

    Csak óriási kerülőkkel, a Földközi tengeren tudott árúkat behozni vagy kiszállítani és meg kellett kerülnie a Jóreménység fokát ha más földrészekkel akart kereskedni.

    Törökország akkoriban nagyon Izrael mellett állt.

  • Lalika
    2018 július 2
    11:39 du.

    „…Miért nem a kedves szüleiddel levelezel ilyen mocskos uninteligens és ocsmány módon?”

    Lalyboy,
    te tanyasi tanulatlan tulok.
    Hamár inteLLigenciáról hablatyolsz,
    tán tanulnád meg leírni.A jelentését úgysem ismered.

    Te idióta.

  • Lalika
    2018 július 2
    11:39 du.

    „elszinesedett fekália ami nem tudott lejutni a fenekedig merthogy az eldugult ”

    Anális szexről fantáziálgat a Lalyboy
    Ekkora egy lúzert…

  • Izraeli
    2018 július 4
    11:41 de.

    már mondtam: joshua visszaütött kezdésnek és most bedagadt duda orral és véraláfutásos szemekkel röhög

  • Geyza
    2018 július 4
    12:11 du.
    kutakoggy egy picinyt, ha egyedül nem megy, akkó’ #zizraeli segít…

    látod? nem látod? nalátod!

    szóval a történet hosszú és mindig van benne olyan (miisazazolyan?, olyan!)

  • Geyza
    2018 július 4
    12:16 du.

    irán már 8000 éve ott van, csak úgy van, békésen, sokan meg akarták, sokan meg is…de azért ott van…mikor is támadta meg azt az izraelt amely már volt egyiptomban is (amíg ki nem utáltatta magát a mójzes akkor volt a vörös tengeri vízközi gyalogtúra) és szerte szana a golán fennsíkon, sinai ban azutána gázában csinált kerítést meg blokádot és acélbilit a feje fölé mert retteg…namost kérdésem megmarad, csak neked, és csak nekem szóló válasszal (amire várok)

    miért van mindez? csak a kiválasztottakra (ki is választotta ki őket, mert ugye az én hitem szerint nincs jahve sem) és állandóan báncsák krahácsot most csinálja palesztínában a holló kausztikát ugyan kamra nincs olyan snassz a nyílt uccán elgázosíttya a 2 éves gyermeket és meg is ünnepli… mit csinált neki a 2 éves gyerek hogy pont molotov kokltél semmi kecsketej meg birkatej vagy tehéntej (esetleg szent tehén?) csak úgy snasszúl molotov

    gyötör a kíváncsiság, miért pont karhácsot ha annyira a világ eszei ez meg a knesszet nevű csinnbummcirkuszsban hangzott el a világ azóta kuncog, hogy a vakolat is lehullik tőle…közben ugye …szóval

    visszaütött…és most megint vissza akar ütni… és nem tud egy béka (ja nem béka béke) jobbot vagy balt vagy csülköt odanyújtani és mosolyogni hozzá nem fogat csikorgatva? csak úgy…lazán?

    várom kimerítő válaszodat, tök jó lenne ha tök jó lenne?

  • Geyza
    2018 július 4
    12:16 du.

    megint csak neked szóló kérdés: ki is mi is az a süsü amelyik bármit megengedhet a világban betilthat, „megszankcionálhaccsa” leválthat kormányokat, felégetheti az országot (lásd iraq meg lybia, + yemen +++) támaszpontokat építhet és tele „rakhaccsa” friss bugyigumiból készült legújabb csúzlikkal a bugyikat is lopta meg a gumikat is lopta (jaa, hogy ezt legújabban tréjdnek is nevezik új angol)

    szóval mi a ló…sz is a süsü, hogy mindezt csak úgy…

    honnan van nekijje a jogja… és miért nem kenyeret oszt bombák helyett ha már akkora, hogy saját magát sem „láccsa” önmagától?

    ja és személy szerint neked milyen jótetthelyébe jót sohase’ várj -at csinált? és miért recseg?

  • „Iran mar ott van- csak ugy bekesen”irja „grande filosofo”.
    Hinnye, a mindenit- ezt nem gondoltam volna!!
    Geyza,bocsanat- hogy bele pofatlankodok-
    holott- a te valaszodat varja -a „bolcsek atyja”-
    de nem birtam megallni…

    https://www.lokal.hu/2018-07-robbantasos-merenyletre-keszulo-irani-hazaspart-vettek-orizetbe-belgiumban/

  • Izraeli
    2018 július 4
    3:07 du.
    a moszad fizette a hírt és ők csinálták a satrapát és a satrapánét… (álruhában mint a skripálok nagyon mérgesek, hogy nem engedik őket szabadon) ilyen már volt soxor, semmi új a nap alatt lásd még 911 hahahahahahaha

    megint magad alá? pelenkát lehet kapni kulturált országokban nyugdíjasoknak való pelenkát is neked is kellene néhány…ne erőlköggy árt a szépségednek

    a moszad is tud neked segíteni pelenka ügyben (isis)

  • Izraeli
    2018 július 4
    3:07 du.

    a: „lokal.hu” az a moszad honlapja levédiabasznádon

    hahahahahahaha
    van még ilyened? a kredencből? két smafu közül csak úgy kipattan, mint furfangos nyesztyerka? vagy a yoyó?

  • Rodeokám hát az USA az hálistennek.
    Ezzel az erővel lehetne élet és halál ura a dicsőséges Orosz Birodalom is, deakkóasztán jólmegnézhetnénk magunkat nemde?

    Esetleg még ott van a többezeréves kultúra.A Népköztársaság.

    Még szóbajehet(ett volna párszáz évvel ezelőttről) az Ottomán Birodalom.

    Tessék válaszani.

  • Izraeli:
    Én szeretem az irániakat.

    Nézni.
    Lehetőleg távcsővel.
    Amint a Holdon futkároznak.
    Vagy inkább az Alfa Centauri negyedik bolygóján.

  • Rodéjjó:
    Én nem bánom ha ott vannak ezek az irániak.
    Feltéve ha ott is maradnak én nem pénzelnek különféle terror-szervezeteket.
    Meg ezek a kis rakétáik is…
    Meghogy aszongya a nagyszakállú admirálisuk
    (Láttam a TV-ben:horgony helyett kard volt a vállapján neki.Kardostengerészek hehe jó hogy nemminnyá lovastengerészek mint Horthy)
    hogy pár év múlva fel lesznek fejlődve és elmennek hadihajóval az USA partjához.
    Akkoraztán megnézheti magát a nagy fehér gonosz sátán !

  • Geyza
    2018 július 4
    3:50 du.
    nem vagyunk egy véleményen…hahahahaha
    és még nem válaszoltál…milyen személyes előnyöd van mindabból aminek tapsolsz?

    mert nekem semmi (t’odd: a lé „t” meghatározza a tudatot…avagy eppur sí muove)

  • Izraeli és Rodeo:
    Most mesélek nektek, addig sem marakodtok:

    Láttam egy filmet a Yutubon:
    Egy USA nagysebességű csúcsteknikás felderítőgép ment az égen, látótávolságra az iráni hadihajótól, amin véletlenül filmesek voltak.
    A hajó összes fegyveréből elkezdték lőni az USA repülőt.
    Ez felkelthette a pilóta figyelmét, mert megváltoztatta az útirányát hogy megnézze miez a ramazuri már odale.
    A hadihajó fegyvezete még bőszebben ontotta a halált a gépre.
    Mikor a pilótában tudatosult hogy őrá lőnek, szépen leereszkedett, aztán a hasát utána a hátát mutatta a balfaszoknak majd felfelé menet eltűnt a semmiben.

    Mottó: Az iráni haditechnika szarrá alázása 10 másodpercben.

  • Geyza
    2018 július 4
    4:06 du.

    pont erről beszélek -most te is megerősítettél ebben- mi a bánatos lópimpilit keres süsü vadászgép a hormuzi szorosban vagy bárhol a perzsa vizek felett? a többi hólivudi rajzfilmre való amelyben már legyőzték a pirézeket is és azóta is csak lőnek lőnek lőnek míg meg nem halnak de nem halnak meg mert feltámadnak és…ez majdnem olyan mint sztálin IIVH s propaganda filmjei meg a IIVH utániak a moszfilm csinált ilyeneket kilószámra és patetikus meg hisztérikus meg a süsü most teljesen be van dilizve az a hólivudi harci kecske propaganda süsü állampó’gároknak akik két meki egy popcorn és 3 cocacola (bud???!!!) nagy műanyagpohárban a világurai és nem ébrednek fel másnapig amikor visszamásznak a lakóparkba és vagdossák foodstamp okat

    egyébként a mostani kosárlabda és fodbal gatyák is Sztálin találmányai mert anno a Dinamo Kijev játékosai sikkes kis shortocskákban játszottak de utasítás érkezett és attól kezdve van a „DINAMÓGATYA” amit a süsüék lekoppintottak Sztálin Józsiékról

    semmi eredeti ötletük sincs

    már mennek a zűrt is elfoglalni… aszongya a fáma hogy nagyon fog használni (már előszelei vannak is) a krump lee tréjd háborúja a világ ellen

    majd letréjdel… addig én röhögök igaz nem nézem a rozsdás üzletembert
    a holland miniszterelnök mondott neki néhány közvetlen t azóta tolat… mikor ébred fel?
    de azért tőled többet vártam…de mióta elhagytad a röhögő paradicsomot azóta már nem vagy a régi teljesen be vagy zizizizizizizi raelizi zizi

    és még lőnek a perzsák? vagy már Omár Khajjam ot olvassák a parkban? (a londoni perzsa zártkörü klub parkjában)

  • Geyza
    2018 július 4
    4:06 du.

    és a lődözés meg a zizraeli simogatása helyett ezt olvasd olyan latin america i humor tök eredeti:

    „Ja ja ! Se calentó Luis con el francés. Es de entender que a este no le desagrade las costumbres uruguayas…es latino, como italianos, españoles y portugueses…de cuales desciende el 90 % de la poblacion de Uruguay.”

    jajajajaja

    +++
    „×

    es lo mismo q argentina no mas , mate , asado y bravuchones que se creen la ultima chupada del mate.
    ………….. válasz
    shhhh vos gana copas del mundo…despues veni y habla jajaj

    https://actualidad.rt.com/actualidad/279726-suarez-griezmann-no-ser-medio-uruguayo?utm_source=Email-Message&utm_medium=Email&utm_campaign=Email_daily

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 július 4
    4:06 du.
    Nem akarlak elkeseríteni, de hasonló eset történt egy amerikai hadihajóval a Fekete tengeren, amikor is egy múzeumba való Szuhoj úgy bepánikoltatta a legénységet – mert szemmel ugyan látták a repülőt, de a radarjaik és egyéb előrejelző műszereik semmit nem érzékeltek-, hogy sürgősen a konstancai kikötőbe kotródtak pelenkát cserélni és alvázat mosni, meg leadni a cselédkönyveiket! Namármost ennél a kimustrálás előtt álló kétfedelünél azért vannak korszerűbb repülőgépeik is! Na akkor azok mit tudhatnak? 😀

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 július 4
    4:06 du.
    Csak lásd, hogy -most- nem hazudozok:
    http://biztonsagpiac.hu/az-oroszok-alazzak-az-usa-t-a-fekete-tengeren 😀

  • Orsós Elemér
    2018 július 4
    5:59 du.

    ez a „történet” nem tudom mennyire a bosszantás körébe tartozik, de van olyan -ennél komolyabb- hír, miszerint egy egész rakás süsü hadihajó (osztály meg mire volt képes most nem ugrik be, lényeg nagy vasak süsü kikötőbe evickéltek és azóta sem küldte senki sem azokat semerre, mert az elektronikájuk teljesen összezavarodott és erről csak másodkézi infó van…

    viszont a youtube on hozzáférhető, az az általam legnagyobb valós tréfának azaz röhögénynek:

    egy teljes süsü hadiflotta repülőgépanyahajóval az élén meg közelítette … és az ellentengernagy teljes hatalmának tudatában odaszólt, hogy azonnal térjen ki 18° ra délkeletre mert itt mi most jövünk és felsorolta hogy mijük van (ami azon a listán nincs az tényleg nem is létezik) és ezt megismételte 3 szor mire válasz érkezett: az a javaslatom, hogy térjenek ki 18° ra északkeletre mert én Pedro vagyok a sonkás zsemlémmel és Bugy val a kutyámmal, és én vagyok a Gibraltári világítótorony őre

    ezt imádom, keress rá megéri, ha nem ismernéd, a hatalmi téboly és a felfuvalkodoccság… miért is nem tesznek „bakkancsokat” a megtámadott területekre a IIVH óta? mindig Dunkerk jut nekik eszükbe meg az Ardennek

  • Orsóskám:
    Há azé ne húzzunk egyenlőségjelet az iráni meg az orosz haditecnkika közé.

    A félkegyelmű iraki diktátor is csak viccelődött az első Öböl-háború idején, mikor jelentették neki hogy az amerikaiak B52-es nehézbombázókkal közelednek.

    Azt találta mondani hogy azok a múzeumba valóak.

    Nem tudta a barma hogy nem a repülőgép sárkánya dönti el a harcot hanem a beleépített elektrinikai fegyverzetek.

    Azok meg ugyebár.. DDDD /Géjza elnézően röhög/

    A fenntebb említett sztoriból TUDNI kell kiolvasni azt, hogy mikor az USA felderítőgép elektronikus rendszerei érzékelték az iráni hadihajó radarjaink a tűzvezető-módba való váltását, elektrtonikus ellenintézkedéseket foganatosítottak és egyidejűleg jelentették a pilótának az elektromágneses hadszíntér állapotát.
    A pilóta ezek után, az állapot felmérése következtében dönthetett úgy hogy kicsit ökörködik a rongyfejűek feje felett.
    Nomeg valószínűleg rögzíthette az iráni hadihajó teljes kisugárzását az elektromágneses spektrumban, infrasugárzástól röntgensugárzásig.(ha olyan egyáltalán van neki)

  • Rodéjjó:

    Két dolgot lehet tenni az ellenséggel kapcsolatban:

    1
    megkérdezzük mitakar.

    2
    megfigyeljük mitakar.

    (Az utóbbi biztonságosabb)

    A Hormozi Szoros amúgy nemzetközi viz és irdatlan teherhajó-forgalom van rajta.
    Erre Irán pár éve bejelentette hgy akkor majd ő lezárja hadihajókkal.

    Azóta ott gyakorlatozik/gyakorlatozott az USA néhány repülőgépanyahajója meg még kitudja miféle hadigépe…ami szerintem roppant helyes dolog.

  • Orsóskám:
    Azért én ebben az „alázásban” nem lennék annyira biztos.

    Tudod : a látszat néha csal.
    továbbá : jobb félni mint megijedni.
    Ésmég : az elektronikai aduász nem az oroszoknál van.

    Csak amióta megszűnt a Cocom-lista,
    engedik őket bevásárolni a KÖZÉRT-ben DDDD

  • Geyza
    2018 július 5
    5:41 de.

    illetlenség „feltételezni” hogy az akit te nem szeretsz (bármi okból erre még kitérek) az a hülyébb és sohasem sikerül neki semmi

    nämbőr van kérdés: most hogyan is van a Duna tengerhajózása mióta kedves barátaid szétbaszták jugoszláviát és feltöltötték hajóroncsokkal a Dunát mohácstól délre így a csepeli dunatenger kikötő is mexünt azaz sokan hatalmas károkat szenvedtek csak mert ezek a te kedves és demokratikusss barátocskáid nem hajlandók kártéríteni és kiemelni a roncsokat saját kő’ccségen

    nämbőr tú kérdés: mit keres a süsü haditengerészset a saját földrajzi határaitól usque (ezt szeretem még az egyetemről) anno decibel tengeri mérföldre?

    nämbőr szrí kérdés: mit keres süsükém: yemen, szíria, iraq, vietnam, kórea, fülöpszigetek, japán, európa ben és a nato (gittegylet a süsü hadikőccségvetés fedezetére) colombiá ban???

    és mit talál?

    és ez miért jó nekied, és ha ennyire jó akkor az a

    nämbőr fór kérdés: mikor látogattál oda, megnézni élőben mi is az valójában amit annyira szerecc? vagy te is, mint figyelő és bodamarcs a fősodratú médijából veszed ki ollóval mindezeket?

    emészt a gyötrelem, hogy mikor válaszolsz legalább egyetlen kérdésemre…mert az amiket ide rittyentettél az fing értékű és én azt (is) ki szoktam szellőztetni

  • Rodeo36-11
    2018 július 5
    7:34 de.

    mea culpa, mea maxima culpa

    -1 „i”
    -1 „s”

    nem figyeltem -eléggé- a piros pontozott vonalakra…

    meg -ugye- az aggodalom, hogy a @#>$ß°˘˛### geyza nem válaszol…, megzavarta lelki nyugalmamat, most olyan ziláltnak érzem magam emiatt (is)

  • Rodeo:
    Az azzé volt,mert
    Milosevics kollega megkívánta a lebombázást.
    Minek utána ez megvolt, nyugalom lett a térségben.

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 július 5
    11:22 de.

    „Rodeo:
    Az azzé volt,mert
    Milosevics kollega megkívánta a lebombázást.
    Minek utána ez megvolt, nyugalom lett a térségben.”

    Na jÓ, jó de, azért lehet hogy, jobban öröltek volna egy román, olasz vagy francia bombázásnak, mint a Föld másik feléről ide tévedt amcsiknak, mert még a patás ruszkiknak is több közük lett volna hozzá!

  • Geyza
    2018 július 5
    11:22 de.

    egyre romlassz! aggódok…miattad (is) a valósággal mikor voltál bármilyen viszonyban? (mármint legutoljára mert…?)

  • Geyza
    2018 július 5
    11:22 de.

    kedves @###bodamarcs gratulálok éleslátásodhoz és az alapos informáltságodhoz…nagyon jó úton haladsz (hogy az hová vezet???) kellemes tartózkodást kívánok…csak úgy egymásközt, neked is van otthonkád?

  • Orsós Elemér
    2018 július 5
    1:30 du.
    Milosevics Hágában nem kapta meg a megfelelő jogvédelmet, ergo öngyilkos lett, iciri piciri vel később meg kiderült az egész egy „setup” volt másképpen FALSFLAG…

    most ugye van néhány süsü támaszpont ott délen

    (hálából beengedték vagy meghívták??? egyremegy, lásd még: bratankik …, jukrajna majdan)

    ami addig nem volt lehetséges…

    de @&$€í€geyza mikor nem iszik eleget, akkó’ má’ csak ilyeneket tud

    (meg hogy le is leplezzem engem akar cukkolni ami még senkinek sohasem sikerült, magam részéről hangoztatni fogom amit én hangoztatok… és mint látom a &@{°˘€###geyza a humorát is az órazsebébe dugta és az most beszorult a két…lá…a közé)

    jókat kuncogok, ahogy -megpróbálja- utánozni &bodamarcs „szuperzsenialitását”,

    de még nem sikerült neki és a

    €@&#$###@bodamarcs meg is van sértődve két korty friss sör között a 12 Oscardíjas süsü film (hólivudi7) nézése közben a reklámra várva…na jó nem Godot…hanem a legújabb nukleáris krumplihámozó amit el lehet rejteni az otthonka zsebében

  • Rodeo:

    Valóság?
    Ammegmifán terem?

  • Orsóskám:

    egy romháznak nem mindegy ki bontotta le hatékonyan, 1 másodperc alatt ?
    Ez kb olyan mint Rejtőnél a Csontbrigádban a beszólás:

    „Egy halottnak is lehet becsülete, de elvan annélkül is.”

  • Geyza
    2018 július 5
    4:25 du.

    „válámi ván” (arkagyij rajkin után szabadon) ebben az órában már éppen ideje, hogy magadra boríccsál némi jófajtát…ez megtörtént (???)

    szóval az igazság és a valóság viszonyát kellene elemezned amúgy (kedves barátodat zizraelit ídézzem? mint: „il filósofo”) szóval, mint én!

    és akkor nem írnál „semmit” csak szavakat eme izé pontosan orbánviktorosra sikeredett: miszerint a kérdésre aszondá vala: „kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok” és leüle vala

    te is leülél volt? most éppen ülsze?

    maraggy is úgy…küldtem valóságot vájfájon és köcsögben…kapd el!

  • Latom, az eredeti tematol eltertek az urak, Izrael sorsa erdekesebb. .
    !
    Igy, az eredetirol, a gyerektartasrol most nem irok.

  • Milosevicset meghágták Hágában.
    (Átvitt értelemben)
    Rá is fért a disznajára.

  • Rodéjjó:
    Jogvédelem?
    Milosevicsnek??
    Minek az neki és miért???

    Azoknak a tízezreknek ki adott „jogvédelmet”
    akiket Milosevics kivégzőembere, bizonyos Arkan
    és „Tigrisek” nevű halálkommandója üldözött el vagy erőszakolt meg és gyilkolt le?

    Jogvédelem mi?
    Fel kellett volna akasztani elfogásának
    pillanatában a háborús bűnös Milosevicset,
    nem pedig Hágában etetni-itatni pátyolgatni.

  • Geyza
    2018 július 5
    4:25 du.

    érteni vélek valamit…majd mondod vagy nem…a tiedet (???)
    levédiabasznádon azaz orbániában nagyon kellemes langymeleg a légkör mindazoknak aki NER! mindenki másnak nem annyira! és a világ egésze is kezd ilyenné válni…

    oroszlánéknál van egy szokás és azt követik, mert létérdekük (!!!) mindíg van egy alfahím addig amíg az újak ki nem hívják egy harcra…nagyon érdekes nézni (a youtube-on látható hosszan és részletesen) ahogy megküzdenek és azt ahogy „leváltják”

    namost ott oroszlánéknál ezzel vége és az élet megy tovább az új alfahímmel a headhoncho pozíciójában nem úgy, mint a zembernél ahol a korábbi frakciók tovább követik érdekeiket és így folytatódik a rothadás, addig amíg egy igazi alfahím nem lép porondra és szét nem tépi a frakciók vezetőit, mert anélkül a demokráciának csúfolt „cáos”- ban nem lehet élni… és ma mindenhol ahol ez a fajta „demokrácia” (szvsz demagográcia) műxik az olyan mint a világ ama része amely assziszi (és mekkorát téved?) övé a korona és a teljhatalom és az erősebb eb élvezi a nemi élet örömeit… de nem erős, hanem szarházi és megvette a falanxot ami védi az újaktól minden és bármi áron

    és ez sem folytatható csak tovább tart mint oroszlánéknál

    és ez sok fölösleges ember áldozatot követel!

    igyál tovább, hátha eccer? (kétlem)

  • Geyza
    2018 július 5
    5:36 du.
    természetesen te ott voltál és láttad saját szemeddel…vagy csak a média…a reklámok és a hólivudi rablómesék között egy céenen vagy foxnyuszi? mert ugyi… iraq nak is voltak tömegpusztító fegyverei meg volt ugye a 3 repülőgép ott nev jork ban meg a tornyok amiket lebontottak… és volt holdraszállás is persze meg az én k…edves anyám…,

    a FIFA elnöke is csak addig volt gyanús amíg sikerült leváltani és egy hithű süsüpártit odarakni azóta már akármi

    nagyon ügyes, de látom -kicsinyt- megviselt ez és már ziláltnak látszol

    (( ja duffla zárójelben csak neked ha a milosevicset jogos volt akkor az obamát miért nem szíriáért és iraqért, afganisztánért +++??? és a többi cerkófmajmot ott az ovális ketrecből?))

    hahahahahahahaha

    mindenkinek van joga és senki sem bűnös amíg rá nem bizonyíttyák és ez nem történt meg a tony blair miért nincs hágában várva a halálos ítéletét? meg néhány süsü elnököcske?

    beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    nesze neked is dunatengerjárás

    te még hiszel a mikulásban és hófehérkében is?

  • Rodeo36-11 2018 július 4 10:00 de

    De jó hogy te is belekeverted magad ebbe a löttybe „értelmes” hozzászólásoddal. Csak így tovább!

  • Andrew_s 2018 július 4 10:13 de.

    Űgy van AndrewCicuskám! Jól látod és „értelmes” hozzászólásaiddal tovább emeled a blog szinvonalát. Csak így tovább!

  • Geyza 2018 július 4 12:42 du.

    Bagolyka!

  • Geyza 2018 július 4 12:48 du.

    Hozhatod a nyelved vérebecskekecskécske.

  • Lalika
    2018 július 6
    4:53 de.
    nyugoggy le lalika megárt neked, meg úccse vagy kompetens, (impotens?)

  • Lalyboy láthatólag egy fekália-fetisiszta végbél-bajnok.
    Más témája sincs a kisköcsögnek.
    Az unalmas prapagandáján kívül.

    Nem veszi észre itt nem jó helyen keres magáhozvalót.
    Néhány neonácit leszámítva.

  • Rodeo36-11
    2018 július 5
    10:36 du.

    Ne marháskodj, nincs is Télapó??
    ezt nem hiszem el….

  • Lalika
    2018 július 6
    4:53 de.

    Animálra is vágyik..még ilyet !!

    Kutya bagoly patkény bagoly..
    már várom mikor kezdi felemlegetni a kacsát kínai módra.
    Vagy apró ebihalakat.

  • Geyza
    2018 július 6
    11:20 de.

    beeeee én még láttam, mikor anno belenéztem a tükörbe (kib…tt nagy röhögés volt mögöttem de a sminkem is tökéletes volt a gyerekek kurvára élvezték és ez volt a lényeg)

    sőt az easter bunny t is ismerem személyesen, meg még sok minden hasonlót a vasorrú bábával még nem találkoztam

  • Rodeo:
    Minden világos.
    Elloptad a csodaszánt és kiadtad magadat Télapónak.
    Kimentél a gyerekekhez,majd begyűjtötted a tavalyi játékaikat.
    Azóta szegények traumában vannak a fordított Télapó miatt.

    De komolyra fordítva:
    A Télapó és Mikulás ugye ugyanaz?
    Ugye igen? Mondd hogy igen mondd mondd…

  • Geyza
    2018 július 7
    7:30 de.

    nem, mert míg a mikulás még a „boldog” időszakok találmánya a télapó (van valami hóapó oroszos jelentése is) az „átkos” cucilizmusban lett kitalálva és azóta sokan össze vannak keveredve, hogy melyiket is várják, mint te is

    nekem mindegy, csak hozza amit kérek tőle

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 július 7
    7:30 de.
    Kedves Geyza! A Télapó alias Mikulás teljesen normális Volt Jugoszláviában, azonban az amerikai Santa Claus, aki nem szánnal, hanem B-52-esekkel és lopakodókkal jött, kéretlenül CSAK a kiválasztott szerbekhez, az nekik felért Télapó helyett a Gestapóval, mert a felbomlásért nem CSAK a szerbek tehettek, hanem mondjuk Clemanceaueauouau és Wilson is, akik nagyon jól tudták, hogy az általuk „összeboronált” délszlávok sosem fogják elviselni egymást, pont úgy, ahogy a szlovákok és a csehek sem! Szóval Wilson jogutódjainak nem ilyen „égi jóvátételt” kellett volna a béke és demokrácia érdekében ajándékozni az általuk is okozott trianoni békediktátum hosszútávu lelki, emberi és közvetve anyagi kárainak enyhítése érdekében! Ehelyett a szerbek még a Szerbiából kiszakított Koszovót is nekik köszönhetik és az usákok még csodálkoznak, hogy szerbek nem oroszfóbiások!

  • Rodeo:
    Na mindegy,
    csak az a lényeg hogy ha
    itt a december, kétszer jöjjön az az ember

    A pirosruhás.

  • Orsóskám:

    Kérdezd meg a koszovóikat is.
    Hogy mit szóltak a dologhoz.

  • Geyza
    2018 július 7
    3:18 du.
    Bombay Gin

    szóval…ha veszek magamnak ajándékot kapok, ha nem akkor…annyi

    szoktam beszélgetni Mikulással jól megértyük egymást, neki is ugyanolyan irányban nő a szakálla mint az enyém, csak az enyém nem olyan díszes

  • Rodeo:
    Naaa..csak vigyázzá’
    Vót itt a múltkor egy fazon,
    az meg magával Jézussal szokott értekezni

  • Geyza
    2018 július 8
    3:44 de.
    bizonyosan rosszul fogalmaztam, a tréfa lényege az lett volna a korábbi beszólásom alapján, hogy én, mint Mikulás a Télapóval azaz önmagammal jól megértjük egymást… ez nem skizó hanem …majd te megmondod mi

    hahahahaha

  • Rodéjjó:
    Idézni fogok

    „Azt álmodtam hogy kilenc macska vagyok és játszottam egymással”

    /Fricibácsi Mr. Karinthy/

  • Geyza 2018 július 6 11:23 de

    Baromka!
    Anyádnak van még egy ilyen hülye fia vagy a prototípustól elment a kedve?

  • Geyza
    2018 július 8
    10:41 de.

    Heisenberg…”valahol itt nyugszik”

    kkk bebe más te faz melhor

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 július 7
    3:19 du.
    Erről nem a koszovóiakat kell megkérdezni, mégcsak nem is a románokat, akik többet kaptak belőlünk, jól előadott seggnyalásért, etnikai és történelem hamisításért mint ami nekünk maradt! Elég fordított logikára épül az észjárásod!

  • Orsós Elemér
    2018 július 9
    10:46 de.

    Koszovó ügyében – szerény véleményem szerint is – a koszovóiak maguk a legilletékesebbek, akik a nagy többségükben albánok.

    Hogy Transsylvania ügyében – gondolom arra méltóztattál gondolni kit kellene megkérdezni, az már lehet egy másik fogósabb falat (ami nagyobb)

    Minden esetre Erdély mindig is jól elkülönült volt Magyarfoldtol – majdnem annyira mint a Temesi bánság, vagy a Horváth bánság.

    Hogy valamennyien a magyar-királyság részeit képeztek – „sag schon!”

    Aztán Koszovót nem is csatoltak Albániához! ok?

    Amúgy ha nem tűnt volna még fel senkinek van egy ország európa mélyén, ahol a népesség a velük szomszédos három náció keveréke, ráadásul területileg is jól elkülönülve, mégsem kívánnak semmi szín alatt egyikhez sem tartozni a „saját fajtájukból”

    Nem érdekes, hogy jól megvannak ott egymással mar vagy 500 éve?
    Békében és gazdagságban?

    Erdélyt szerencsétlenségre a Habsburg császárság visszaintegrálta hivatalosan is a magyar királyságba – már jóval a török kiüzése után.

    A mély-magyarok élvezkedésére é a többiek szerencsétlenségére ma is jó ok nacionalista-soviniszta indulatokat szítani, ebből kifolyólag érdekcsoportok hatalomra juttatására, bármiféle normális országjobbító program nélkül.

    A vallás után a nacionalizmus a leghatásosabb ópium.

  • Orsóskám:

    Nem tudod mire céloztam de kifejtem csak most, csak itt, csak neked:

    A koszovóikat Milosevics ki akarta irtani.
    Mire meggyöttek az amcsik és a terv dugába dőlt.

  • Lalika
    2018 július 8
    5:23 du.

    Ezek szerint jók a megérzéseink:
    Nemcsak ladyboy vagy , nemcsak fekália-kéjenc vagy, hanem animal-perverz is.

    Háát öreg..ezzel a lelki attitűddel még a FIDESZ-ben sem lehet nagyon megmaradni, pedig ott aztán…

    Mihez kezdesz most, hogy lassan napvilágra kerülnek eddig titkolgatott vágyaid ?

  • Rodeo36-11
    2018 július 8
    9:13 du.

    Nem mondod !!?

    Heisenbergét sem találják, nemcsak az Attiláét?

    Lehet hogy ártalmára vált az elmélete:
    Határozatlanná vált a helye.

  • Geyza 2018 július 10 4:59 du

    „Ezek szerint jók a megérzéseink”

    Igen, mind a hatotoknak.
    Szerencsés az aki veled tud szántatni, mert nem sokan tudnak megengedni maguknak egy ilyen hatökrös jármot.

    Motort hol loptad?

  • Lalilika vergődik.

    Bele is zöldült.

    Rá se rántson senki – legfeljebb baltával lehetne már belőle is embert faragni… ami ugye nem az esetem
    Szóval hol is tartasz a „hűség-program” mezején Lali-lika? Az ukáz kijött a Főnöki Irodából. Hányan is vagytok már?

    kis búú-búú

  • gabriel 2018 július 11 12:41 de.

    „…– legfeljebb baltával lehetne már belőle is embert faragni…”
    Bravó, előny nálam merthogy belőled már azzal sem. Te már a reményét is elveszítetted annak, hogy valaha is ember lehessél, mert annak alapelemét az értelmet veszítetted el. Már csak egy enyészetnek indult fehérje halmaz vagy. Viszont a Geyza blökszinek kiváló társaságot biztosítasz. Élvezzétek egymást ti két ütődött fajankó!

  • Orsós Elemér

    Geyza
    2018 július 10
    4:54 du.
    „A koszovóikat Milosevics ki akarta irtani.”

    Van erre az elképesztő baromságra bizonyítékod vagy elég, ha a világ csendőre ezt ex catedra dogmatice kijelenti és még ha így is lenne, mi jogosítja fel akár egy világháborút kirobbantó ellenlépésekre egy távoli földrész vietnami napalmdemokrácia export bajnokait? Egyébként akkor még nem voltak koszovóiak, csak egy politikai célokra felbujtott szerbgyűlölő erőszakos és mezei nyúl szaporaságu szerbiai más vallásu albán kisebbség, -mondjuk mint a románok Erdélyben-, akikből a természetes evolució által, pofátlan és erőszakos beavatkozás nélkül soha nem lett volna államalkotó!

  • BrunszvikTeri

    Geyza 4:54

    Sajnos Orsós 5:49-ével kell egyetértsek (a románozást leszámítva). Koszovónak (magyarul Rigómező) még a neve is szerb, és az általad koszovóiak bizony Albánok, akik nem titkolták, nem titkolják ma sem az albán álamhoz való csatlakozási szándékukat sem. Az iszlám vallású Koszovó tartományból a NATO [szerinted az amcsik] csinált „önálló államot”, amely még sok fejfájást okozhat Európának.

    Hivatalosan Magyarország is elismerte Koszovó önállóságát, amit nem utolsó sorban az ergyszer majdan hozzánk is „visszacsatolható”, és addigra autonómmá tett területek reményében tett meg.

    Mellesleg ugyanezt műveli több hasonló kérdéses terület, mint pl. Macedóniával is… Ezt szolgálta a Vezér legutóbbi szkopjei látogatása is, ahol hitet tett a „macedónok” önálló, Görögországtól különálló állama mellett… De kik is azok a macedónok…!?

    .

  • Orsós Elemér

    BrunszvikTeri
    2018 július 14
    3:55 de.

    Kedves Terike, ammondó vagyok, hogy egyáltalán ne számítsuk le a „románozást”, mert speciel a hasonló trianoni cipőben járó szlovákokról és jogos -de kissé túlzó- igényükről egy fikarcnyi elmarasztaló utalást sem ejtettem, mert velük már legalább 1100 éve együtt evezünk, sőt az is lehet, hogy Ők már jóval előttünk itt tutajoztak, míg ez a belőlünk busásan nyerészkedő románokról még a legnagyobb -történelem hamisító- jóindulattal sem mondható el, oly annyira, hogy a románok délkelet-európai létezéséről is csak a XIII. századtól vannak feljegyzések! (A XIX. században vlahok által gyártott dákóromán „tudományos” felfedezéseket meg méltóztass figyelmen kívül hagyni, mert kb. annyira hitelesek mint a Budenz és Hunfalvy által, megrendelésre gyártott finnugorizmus!)

  • gabriel
    2018 július 11
    12:41 de.
    te el tudod képzelni mi a frászt csinál ez ott zizraelben? magyar nemzeti katonai magán jett el repked most vetette honvédelmi célokból… a nép meg csókolgattya a kezeit

    Megnéztem Orbán közösségi oldalán a videót a dicsőséges bevonulásáról Izraelbe. Szép volt. Heroikus, meg minden, ahogy suhannak a nagy autók, lobog a motorháztetőn a két zászló, mindenki boldog, még Anikó asszony is megtalálta a befőttesgumit és összegurtnizta a haját csecse copfba, hogy mégse lógjon olyan zsírosan, mint szokott. Az véletlenül még nem került fel a miniszterelnöki hirdetőtáblára, hogy volt némi demonstráció, amikor is tiltakozók vették körül az Orbánt szállító kisbuszt. És mi történt? Semmi. A buszocska várakozott szépen, a tüntetőket nem pofozták le az útról, még Havasi Bertalan se pattant elő, hogy szigorú tekintetével megsemmisítse a csőcseléket. Nem volt nyolcvan kísérőautó, mint nálunk szokott lenni, ha valamelyik államtitkárhelyettes titkárnőjének a fodrásza megtekinti egy iskolai vécékagyló átadását hivatalosan.

  • Brunszvik Teri

    Kedves Elemér ! VII.16./5:12

    Akárhogy nézem is, ilyen körülmények között, és az orbánék által felszított légkörben már csak egyetlen megoldás marad; az az Európai Unió, ahol nincsenek határok. Oda mész ahova akarsz, ott laksz ahol kedved van és meg tudod fizetni, ott és arra vállalkozol amihez akarsz és értesz…stb…stb.

    Ellenkező esetben ismét egyenes út
    vezet 1 9 1 4 – hez, Szarajevóhoz,
    mint kézenfekvő megoldás egymás
    oly vágyott, hatékony kiirtására…

    🙁

  • Brunszvik Teri
    2018 augusztus 9
    1:06 de.

    Kedves Terike!
    Valóban abszolut megoldás lehetne egy IGAZI Európai Únió, de nem úgy, ahogy azt a jószándéku alapítók ellenében a mai időközben, gyarmatosítóvá vált civilizált nyugat-európai bérrabszolga tartó felvásárlóink elképzelik, hanem egyforma jogokkal és kötelességekkel, meg persze bérekkel, mert hiába van jogom nekem is egy új Mercédeszt vidáman megvenni, mint mondjuk egy német prolinak vagy nyuggernek, ha a fizetésem vagy nyugdíjam nagy részét szomorúan a gatyám foltozására kell költenem és még egy nyamvadt Daciára való sem marad belőle!