Brüsszeli antiszemiták és gonosz összeesküvők

2018 szeptember 14 8:58 de.179 hozzászólás

Orbán Viktor ma reggel azt mondta a Fidesz közpénzen fenntartott közrádiójában, hogy Brüsszel zsoldosokat küld a magyar határra, hogy azok majd beengedjék a migránsokat. S hogy mindez még elrettentőbb legyen, hozzátette: az antiszemitizmus központja ma Brüsszel.

Aki ilyeneket mond, az vagy elmebeteg, vagy gazember.

Amúgy meg ez a megnyilatkozás kontraporduktív, vagyis, ellenkező hatást ér el, mint amit a beszélő szeretett volna. Az antiszemiták ugyanis ettől csak megkedvelik Brüsszelt, akik nem antiszemiták, azok pedig nem tudnak annyira korlátoltak lenni, hogy bedőljenek ennek az aljas ostobaságnak.

*

A hősből hazaáruló lesz, a barátból gonosz összeesküvő

Talán már nem mindenki emlékszik arra, hogy Orbán Viktor a 2010-es választások előtt más országot ígért a magyaroknak Azt mondta, hogy a választás másnapján olyan országban ébredünk, amelyre rá sem ismerünk majd. Igaza lett: 2010 óta nem Magyarországon, hanem Másországban élünk.

Akkor még csak a jelenről és a jövőről beszélt Orbán, múltról kevés szó esett. Azóta tudjuk, hogy semmi sem változik olyan gyorsan, mint a múlt. Folyamatosan és egyre gyorsabb ütemben, csak kapkodjuk a fejünket, nehogy lemaradjunk néhány brosúrával. Minden megmásítható. Szó, szöveg, történelem, bármi.

2006-ban nem békés tüntetőkre támadt a rendőrség, Ha sokszor elmondják, talán sokan hajlamosak hinni ebben, de nem lehet annyiszor elmondani, hogy ettől igazság legyen belőle. Akik látták, mi történt 2006. szeptemberében a TV székháza előtt, majd októberben, a belvárosban, s mernek még emlékezni a megrázó képekre, tudják, hogy mi történt. Egy felheccelt tömeg támadt a rendőrökre, autókat gyújtottak fel a mára forradalmárrá nemesedett vandálok, kirakatokat törtek, fosztogattak, és azt is tudjuk, hogy a tankot elkötő öregúr sem békés szándékkal érkezett.

A Don kanyarban nem hős magyar katonák vívtak honvédő háborút a hazánkra támadó ellenséggel, hanem az ország akkori vezetésének, főként Horthy Miklós kormányzónak a felelőtlenségéből és cinizmusából következően, szerencsétlen áldozatokat küldtek a sokszoros túlerőben lévő szovjet csapatok ellen a biztos halálba. Határainktól sok ezer kilométernyire, megfelelő fegyver, az életben maradáshoz szükséges felszerelés nélkül.

Most éppen Nagy Imrét, valamint 1956 valódi hőseit tüntetik el a Vértanúk teréről.

A hősből hazaáruló lesz, a barátból gonosz összeesküvő, ellenség, az üldözőből üldözött. A múltmásítók a nemzet kihagyó emlékezetére utaznak. Ha valaki, ők tudják, hogy milyen a magyar ember. A magyar ember megköveteli a tiszteletet, viszont bármit képes elfelejteni.

Ha megkérdeznék a magyar embert, már arra sem emlékezne, melyik volt az a párt, amelynek képviselői az Antall kormány idején kivonultak a parlamentből, amikor bejelentették a Trianon emléknapot. Hogy kik voltak azok, akik zajos hisztériát csaptak, amikor az akkori kereszténydemokraták valamelyike szólásra emelkedett. Kik voltak azok, akik csuhások és térdre, imához! bekiabálásokkal botránkoztatták meg a többieket.

Ha lenne nem csak mikrofontartó állványokat engednének a Belső Párt tagjainak közelébe, akkor valamelyik valódi újságíró már rég megkérdezte volna ezeket a tisztességtelenségben megőszült, nagyon középkorú hölgyeket és főleg urakat: tessék mondani, hogy is van ez? Mikor méltóztattak kegyelmetek igazat mondani: akkor, vagy most? (A helyes válasz: sem akkor, sem most).

A Belső Párt tagjai korábban mindenről másként gondolkodtak: gazdaságról, kultúráról, versenyről és vallásról, keletről és nyugatról. Talán csak a hatalom és a pénz iránt érzett lojalitásuk nem változott.
Ma tényleg más országban élünk, mint nyolc évvel ezelőtt. Más lett a jelenünk, a jövőnk is megváltozott, a Belső Párt élharcosai jelenleg a múltunk megmásításán munkálkodnak.

Ne legyenek illúzióink: ha rajtuk áll, meglesz az is.

Föld S. Péter

179 hozzászólás

  • röviden: ennyit Őfenesége elmeállapotáról! =))

  • aszongya!
    „az oreg ur aki tankal erkezett”
    hat igen kerem!!
    azer ugye egy tank-al elegge ritka a „bekes” celu kirandulas plane egy forgalmas varosban!!
    ————————————–
    a donhoz kikuldott csapatok meg csak-csak -(azok felnott katonak!)-de mi volt a Leventek bune hogy a vegin menniuk kellett nekik is!!?

  • PÉTER DÉMONAI?!
    Az a baj Veled Péter, hogy érintett vagy besúgás ügyileg is – és cionista révén sohasem lehettél magyar; – csupán 1 magyarországi belsőellenség mint fajtársaid „legjava”!
    Otthon…- Netanyahu lenyúlt birodalmában viszont már csak kötőanyagként „tarthatnád” össze Palesztin föld zsidó gyarmatosítóinak igénytelen társasházait.
    Feltéve…- ha Bibi öregségére megbarátkozott a hírhedt Tivadar Hercz féle „szavahihetőségre” való alapozással…:D
    A NAPrakészség és az érthetőség kedvéért:
    A rózsadombi diktátum óta nyílt titok, hogy sehonnai bitangok százezreit akarják a magyar NEMZETTESTBE oltani!
    Hála Neked ezt most részletezhetem…:O
    …a Patkányforradalom unokái által működtetett egyik legnagyobb ómigráns betelepítő cégnek (Intrum Justitia! – ami manapság már csak INTRUM néven szedi áldozatait!).
    Fontos megjegyezni, hogy Trianon második felvonása most zajlik a bankok és a Soros féle idegenszívű spekulánsok Jézus gyilkos fajtája által, akik már egyszer sikeresen felkoncolták Magyarországot!
    Ezért sürgős ezt az újabb kivégzési kísérletet immár hathatós tettekkel, azonnali hatállyal meg is akadályozni…
    Mindenki megtudhatta, hogy az ERSTE eladott 20 MILLIÁRD forintértékben bedőlt követeléseket az INTRUM JUSTITIA nevezetű hírhedt pénzmosó bandának!
    Az INTRUM vezetője Felfalusi Péter !!!
    Az Intrum kiíratja árverésre az ingatlant!!!
    …és Felfalusi Péter másik cége a Lakóingatlan-Forgalmazó Kft!!! az árverésen megveszi!!!
    Ja és a végrehajtó elfelejti kiértesíteni a tulajt az árverezésről!
    Ma már százával vannak, akiknek elárverezték az otthonát és mindenütt ez a tetű jelentkezik „vevőként”!
    Ezek a manőverek mintha választások után hatványozottan fordulnának elő!
    Létezik, hogy ÚJ USRAHELL megteremtésén munkálkodik a jelenlegi kormány (és Te is Péter! akarva és/vagy akaratlan!) is a Rózsadombi Diktátum ránk erőszakolt pontjai szerint… vagy ÉN LÁTOK RÉMEKET?!…- és nincs összefüggés az új honfoglaló telepesek százezres lélekszám ugrásával?!
    Mindennemű segítséged és közreműködésed azonban alig várom egy világraszóló, de ugyanakkor csak a magyar szíveket megdobogtató hétvégi nemzetközi sajtótájékoztató keretében!

    Baráti üdvözlettel: Pálos Trend

  • „..elmebeteg vagy gazember…”

    Egyszeruen NEM hiszen hogy Fold S.Peter szakkepzetsege es gaykorlata alapjan allithatna hogy a PM „elmebeteg”.

    S igen gyanitom azt is, hogy Fold S. Peternek lenne a kezeben torvenyesen elfogadhato bizonyitekai a „gazemeber” allitasat is bizonyitani.

    Inkabb az en gyarlo meglatasom alapjan,hogy a PM egyszeruen duhos es ugy viselkedik mint egy rakoncatlan , elkenyesztetett gyerek.

    Bizonyara nem hajlando oszinten, reszrehjalasok nelkul elemezni a Judith Sargentini bizotsaga altal fogalmazott kritkakat es hasonlitani ugyan abban a jelentesben listazott javaslatokat.

    Ha a PM azt nem hajlando tenni,es ertelmes alapon azon hatarozatat alapitani, nem a Fidesz EP-ben levo delegacio eltiltasa es Magyarorszag szavazati lehetosege az EP es EB-ben fog megszunni, hanem mind azok a kritizalt ugyek nem csak megoldatlanok maradnak, hanem mind rosszabbodni fognaak.

    Tehat inkabb oszinte es nyugodt ertelmezes alapjan mondhato hogy a PM egyenisege hozta mind ezt onmagara.
    Tehat senki mast nem vadolhat, csupan sajat gyerekes meglatasait es elmaradt gondolkodas modjat.

    De az az igazi magyarsag! A tipikus magyar elmelet!

  • Fold S. Peter;

    Meg utolso mondataban is igen teveseb layja a dolgokat.
    Hiszen irta, hogy ” a multunk megmasitasaban dolgozunk.”

    Ugy a KMH es a HFP megjegyzeseken alapozva, es a Sargentini bozotsag megallapitasa alapjan tisztan mondhato,hogy inkabb a mult vissza-allitasan mukodnek erossen.

    Sajnos a jelen problemak abbol erednek, hogy a multjukat NEM „masitottak”,ill. soha nem tertek el az akkori elmekttol sem gyakorlataitol lenyegeben.

    Sakjos Magyarorszagon minden mindeg folytatodik a regi eszmek es tettek alapjan.
    Hat hogy a feneben valtozhatna barmi is ugy ???

    Inkabb csokonyosen ragaszkodnak a multukhoz.
    Az a Magyar „hazafiassag”, Hm ????????????????

  • Kündü,

    Pálos Trend névvel támadtál föl hamvaidból? Hírhedt zsidózó stílusod elárult, és még mindig nem bírtál leszokni mondat közben a nagybetűs szavak használatáról?

    Alias dr.Gyarmati Pál, ügyvédeskedsz még, az ideg és elmeorvosok engedik? 😀

  • Most először kérem: a Pálos Trend nevű izé úszító förmedvényét azonnal távolítsd el! Köszi.

  • Christupher Adam! N E M . É R T E M ,
    hogy ezt az egyértelműen véresszájú, antiszemita fröcsögést Pálos Trend nicknév alatt hogyan hagyhatta bent, vagy fent, amikor néhány nappal ez előtt még a kommentek emberséges hangvételére bíztatott bennünket, régi olvasóit, illetve arra tett ígéretet, hogy az ilyen útszéli kocsmaasztal alatti stílust mindenképp kirekeszti.
    Sőt, Figyelő éppen köszönetet mondott a Neonáci-típusú találkozások c. cikkünk alatt az ő kommetjét ért állítólagos rágalom kitörléséért. Ha azt lehetett „törülni”, ezt a mongol pusztákról behozott vad . o r d e n á r é . vartyogást hogy a fenébe lehetett benthagyni… ? Mivel indokolja ? – Talán még nem késő, még időben kimetszeni ebből a kultúr-fórumból…

    Ráadásul: PálosTrend név alatt annak emblematikus zászlaját ördögi módon emblémaként bitorolva, mocskos felmosórongy gyanánt használva azt, megszentségteleníti a Katolikus Anyaszent Egyházunk egyetlen, magyarok alapította dicső szerzetesrendjét…

    Üdvözlettel: Sire Malna

  • Christopher Adam

    Talalom és Málnaször: egyértelmű, hogy Pálos Trend antiszemita és eddigi hozzászólásait töröltem–majdnem naponta érkezik tőle. Most kizárólag egy ok miatt engedtem át: a Gyuri10 és talán még egy-két izraeli/zsidó hozzászóló gond nélkül a jelenlegi magyar jobboldalhoz csatlakozott, az ellenséget pedig a Sorosban, a baloldalban, a nyugatban látják. Pálos Trend egy kis emlékeztető, hogy kikhez csatlakoztak…

  • Christopher Adam
    2018 szeptember 14
    12:55 du.

    jobb tudni, mint ködösíteni sokmindenről…
    nem gondoltál e -esetleg- arra, hogy megeresztesz egy cikket az Ontario tartományban folyó PC tombolásról? egyre jobban gyorsulóan a demokrácia szent álarca megé rejtőzve (és kivigyorogva, hogy na most bekaptátok) egy kisebbségi diktatúra alakul ki
    azt senki sem elemezte mely területeken szüntettek meg választókerületeket a GTA ban? mely pártok szenvednek azzal, hogy képviselőik kikerülnek a városi törvényhozásból és mely párt erősödik ezzel?

    az összes „intézkedés” amiről tudni az olyan értékű mint a „buckabeer” az oktatás kőkorszakosítása, a cap & trade felszámolása (adtak egy nagy pofont a zöld fejlődésnek) és a gazdag sponsoraiknak az előnyére hozott adóügyi intézkedések

    ugyanakkor szó sincs a tömegközlekedés fejlesztéséről (zöld utasbarát) az úthálózat (barátomnak küldtem magyarországra hírt rákeresett a gúglin és azt mondta -röhögve- még az ottani felvételeken is jól látszanak a kátyúk az összes GTA autópályán, a város közlekedés szervezése a hülyeség csimborasszója még nem hallottak az egyirányú utcákról és a parkoló utcákról? de nem akarom it a panasznapot

    de az amit ezek a PC és azt mondja ők a népjólét pártja és csak a népjóléttel nem foglalkoznak csakis a saját személyes előnyeiken és a hatalmi téboly ami már már egy betegség tüneteit mutatja

    nem kellene visszahívni ezt a bagázst?

  • Christopher Adam
    2018 szeptember 14
    12:55 du.

    nincs ez a anti és a holló túllihegve? még senki sem unja? miért kell erről ennyit beszélni? a világban és Canadában sokkal nagyobb és riasztóbb problémák vannak amelyek életeket tesznek tönkre és akkor jön az, hogy épült egy zsinagóga! egészségükre, használják békében és vége… és sok minden más teljesen mellékes ügyből olyat faragni ami eltakarja a valós és égető gondokat

    az olyan munkahelyek teremtése aminek a dolgozói meg is tudnak élni abból amit a munkájukért kapnak

    a munkabér a munkaerő ára… hahahaha és mi van ha annyiért nem adom? akkor bezár a bazár?

  • György Molnár

    „Aki ilyeneket mond, az vagy elmebeteg, vagy gazember.”

    A 2 vagy felesleges……A második helyett egy „és” kell….

  • Jó duma.Trendi.
    Ez a Pálos ismeri a „dörgést”
    Az bennük a fantasztikus hogy soha nem adják fel.
    Ez élteti őket, ez járja át nap mint nap a velejüket,
    rázza őket a gyűlölet.Ha tehetnék máris erőszakolva tombolnának
    a zsidó otthonokban mint „dicsőséges” elődeik a nagy pogromok idején.

    Mi leköpjük az ilyeneket és azokat is akik benyalnak ezeknek,

  • Most mar tudjuk, hogy Magarorszagnak van egy igazi, normalis miniszterelnoke. A nyugat europai emberek mind azt szeretnek, hogy az o vezetoik is ilyenek lennenek.

    Olvassak el az osszes idegennyelvu video hozzaszolasait a youtubon, ami errol a kis fasiszta-kommunista osszejevetelrol szol (ahol azert akadt nehany demokrata is, mint pl. Orban).

    Nincs egyetlen olyan nyugat-europai polgar, aki szidna Orbant. Ilyen csak magyarban akad.

    Innen most mar vilagosan latszik, hogy Mo.-nak surgosen ki kell lepnie ebbol a kommunista-fasiszta-naci, nepellenes, leleknyomorito hordabol.

  • Brávó!
    Minden tiszteletem a jó házőrző kutyának,akik megszolgálja az odavetett szaftos csontot.

  • Palos Trend

    te nyuves nyilastetu!!
    megerdemled a sorsod!!gondom lesz ra hogy kapj valami igen fajot!!

  • C.Adam Ur!

    nos en a zsido NEM leptem be a nyuvesek koze!!igaz balos se vagyok!!
    viszont en pont az ilyen „palos” felek ellen vagyok adaz gyulolettel es haraggal!!
    kar hogy nem rajtam mulik…………..mert rohogve lovetnem halomra mindet!!bele a dunaba es ugyanott!!!

  • Malnaszor! Geyza!

    csapjunk kozejuk ugy istenesen hogy nekik nagyon fajjon

  • ezuton megkerem korlevelben az osszes kozep-kelet europai szervunket keressenek ra erre az urra „dr gyarmati pal”!!

  • bar-lev
    2018 szeptember 14
    3:04 du.

    bárnelevné őnagysága kinyilatkoztat

    egy jottányival sem vagy jobb a #Pálos nál, sőt valami kis „illatod” is van + tudod: valami bűzlik Dániában

    ezzel most harakirit követtél nem Ambrus Kyrit

    hahahahahaha és milyen röhögényes lettél a $$$$@&#geyza nevű barátnőddel együtt

  • Nem tudom, hogy tartozik ide, de sikerült a Don-kanyar mantrát elsütni a szerzőnek. Föld S úrtól azért többet vártam, valamiféle színvonalban reménykedtem.

    A 2. magyar hadsereg tragédiája a Donnál 1943. februárban következett be. Kiutazásukat a német-magyar szerződések tartalmazták, amiket korábban kötöttek. Konkrétan ez a lépés nem Horthy egyszemélyes döntésén alapult.
    A magyar vezetésnek általában az volt az elve, hogy ki kell maradni a német-orosz háborúból, nem szabad a magyar életet a gőzhenger útjába dobni. Egy esetben szegte meg ezt a fogadalmat Horthy, 1941. júniusában. Azt hitték sokan, hogy villámháború lesz az oroszok ellen.
    Horthy később belátta tévedését, és igyekezett korrigálni. Pl. ezért küldött kevesebb embert a Donhoz, mint amennyit a németek követeltek.

    Mai világban is elkelne olyan politikus, aki képes belátni a tévedését időben … De lehet, hogy Föld S úr másképp gondolja …

  • Orbánnal nem az a baj, hogy nem változik. Az a baj, hogy pörög, mint egy szélkakas, amire turbinát szereltek.

    Lehet, hogy most szegény Sargentini asszonyt leantiszemitázták, de igazából ő nem szorul rá holmi kóbor lovagok védelmére. Holnap lehet, hogy már más lesz a célpont.

    Akik nem tudnak változni, azokat máshol kell keresni. Nem csak a Bourbonokra igaz, hogy nem tanultak semmit, és nem felejtettek semmit! A ballib oldal drágán fizeti a kampánytanácsadóit, és mégis újra meg újra beleszaladnak a pofonokba, futják ugyanazokat a köröket.

    Orbán vélhetőleg Izrael-ellenességet akart mondani, de az nem hangzik elég jól, mert kiszámolta a kampánytanácsadó irodája. Aki az arab migráncsokat beengedi, az Izrael ellensége, ahogy gyuri10 volt szíves közölni. Izrael nemzetállam, Magyarország nemzetállam, ez a közös nevező, és ezt már csárli nevű kommenttársunk régen megírta.
    Ingyen adtam a tanácsot, nem kell megköszönni!

  • Christopher Adam
    2018 szeptember 14
    12:55 du.

    Kissé elnagyoltnak érzem ezt a felállítást, hogy a jobboldal a negatív, míg a Soros, baloldal az automatikusan a pozitív oldal?

    Szerintem ezt gondold át még egyszer! Nem egyenlő a fidesz a jobboldallal, mégha úgy is látszik.
    Attól, hogy Soros szent tehén a liberális polgári világban, még lehetnek őrült, elmebeteg ötletei.

  • málnaszőr
    2018 szeptember 14
    12:36 du.

    Kultúr-fórum? Ki képviseli itt a kultúrát? Akiknek az a legnagyobb baja Orbánnal, hogy „gumicsizmás paraszt”?

    Ha pesti ficsúr lenne vagy vidéki vadász, akkor már nem baj, hogy lop, csal, hazudik?
    Lehet, hogy a mongol pusztán tisztességesebb emberek vannak, mint akik ezen a fórumon fröcsögnek.

  • Rodeo11
    2018 szeptember 14
    1:32 du.

    Jézus megjövendölte a farizeusoknak, hogy kárhozatba taszítják az embereket, akiket nagy nehezen megtérítenek.

    Ha bármilyen mozgalomba belépnek, abban sincs sok köszönet. Fanatikusságukkal bármilyen jó ügyet tönkre tudnak tenni. Tehát nincs jó hírem a jobboldali antiszemitáknak. Nem a libsi-bolsik fogják tönkretenni a világot. Hanem a farizeusok, akik terheket pakolnak az emberekre, betű szerint veszik a törvényeket, aprólékoskodással fecsérlik az idejüket.

    Minden tiszteletem ellenére Chris is ennek a jeleit mutatja, nincs benne nagyvonalúság, hogy távolabbi nézőpontból nézze a dolgokat. De lehet, hogy csak az újságját védi!:)

  • A Don kanyarban nem hős magyar katonák vívtak honvédő háborút a hazánkra támadó ellenséggel, hanem az ország akkori vezetésének, főként Horthy Miklós kormányzónak a felelőtlenségéből és cinizmusából következően, szerencsétlen áldozatokat küldtek a sokszoros túlerőben lévő szovjet csapatok ellen a biztos halálba. Határainktól sok ezer kilométernyire, megfelelő fegyver, az életben maradáshoz szükséges felszerelés nélkül.
    Amiről nem stílszerű beszélni,hogy mit csináltak volna a jányi gusztáv katonái,katonái?(sic)velünk,zsidókkal ha visszatértek volna a „szenthazába”és nem csak a főparancsnok aktatáskájában. Ugyanazt,mint a Don kanyarban a munkaszolgálatosokkal?Először „csak” az aknamezőkre zavarták fel őket felrobbanni,később a tífusz barakba zárták és a barakkot rájuk gyújtották.Aki négy kézláb kimászott azt röhögve egyenként levadászták.Most a szemetje megkérdezheti,hogy én ezt honnan tudom?Elmondhatom….
    hazai lámpa,nálad nem lehet tévedni,csak a politikusoknál.

  • Igen sok allitasokat olvastam mar itten nehany cikkekben es a hozzaszollasokban is, hogy a jelen magyar kormany elnyomoan korlatozza vagy megsemmisiti a sajto azon reszenek mukodeset amelyek a kormanyt nem magasztaljak, s talan meg ellenzo adatokat is kozolnek.

    De nem ugyan azt teszi itten a KMH es a JGP, sot „talalom” kovetelte, ogazi Orban modon megtagadni egy hozzaszollo velemnyet amelyel nem eggyezne meg.

    Hat mi a kulombseg az „atkozottak elleni” vadalmak es ami itten megy ???

    Azok akik mar tobszor „SZABAD ELVU”nek es szabad gonmdolkodonak velte magat , itten most igazi Orbanizmust kovetel kenyszeriteni masokra.

    Az illeto, kommunistanak vallotta magat elobbi hozzaszollasaban, de velhetoen a barna bluzt viseli a horogkeresztes karszalaggal.

    Legalabb is Europaban azok eszmeit koveti.
    A kommunistak az Ural masik oldalan kezdtek mindenki mas elnyomasait es pusztitasait. De az is elert oda reg.
    Ugy bizonyosodik itten az soha nem ert veget.

  • hazai lámpa
    2018 szeptember 14
    4:08 du.

    Már megint túl okosnak képzeled magadat
    Hányinger nézni ahogy a vén tömeggyilkossal fekszel és kelsz.

  • gyuri10
    2018 szeptember 14
    2:59 du.

    Aha
    Csak kibújt a szög a zsákból.
    A félkegyelmű Gurltiz itt és most szenilitásában
    szépen elköpte hogy mélyen egyetért Pálos Trend nézeteivel

  • Rodeo11
    2018 szeptember 14
    3:34 du.

    Ne sikoltozzál kislány.
    Vedd elő a szárazfát és hegedáljad le a kabátod hajtókáját.
    Csak ne az utcán mert még félreértik és vetnek neked pár pesot

  • bar-lev
    2018 szeptember 14
    3:05 du.

    ÁÁááá én a béke barátja vok, hisz ismersz DDDDDD
    Csak az a baj hogy nem szokták megfogadni baráti jótanácsimat

  • Vroom-vroom
    2018 szeptember 14
    2:53 du.

    Így igaz.

    LE a kommunista EU-val !
    ÉLJEN a Kínai Népköztársaság.
    Ha a körzetemben legközelebb megválasztanak pékviselőnek,
    egyéni indítvánnyal fogom előterjeszteni hogy csatlakozzunk a Köztársasághoz.
    Lehetnénk például a cipöpucolóik.Vagy valami más-puccolóik.
    Mikor mire van szükségük nemiga ?… : )

  • Chris, ezt Te is tudod, hogy a farkasokat nem lehet kiengedni a bárányok közé.. Elszabadult a pokol, mint North Carolinában?
    Még Vrom-vrom ok, mert neki van humora:) Mintha a Ludas Matyit olvasnám:)

  • Vroom-Vroom Te milyen hülyeséget írtál. Nem tudok a környezetemben senki, se ír, sem magyar aki vágyik az Orbán kormányra. A jelzőket nem írnám ide, olvassál ír kommenteket. Remélem ironizáltál, mert hazugságnak ez nagyon vastag volt.

  • Kedves Christopher 12:55 🙂

    Értem, és lehet, hogy taktikailag tényleg helyes volt – bár engem nagyon mellbevágott…

    Üdvözlet, és sok sikert a szűrésben. Málnaszőr

    .

  • Gondoltam, megnézem a holnapra tervezett hatalmas tüntetés előkészületeit, és délelőtt elugrottam Füredre. Illetve, csak szerettem volna. Ugyanis a célomhoz közelítve, egy hatalmas álló dugóba szaladtam. Talán tíz percet ácsoroghattam, amikor látom, hogy előttem többen visszafordulási manőverbe kezdtek. Ennek láttán elszállt a kedvem meglátogatni Füredet. Mert mit láthatok? Új, néhány éves autókat egymás hegyén-hátán, vadászhatom az üres parkolóhelyet, úgyhogy magam is megcselekedtem, három kormánytekerés és egy tolatás beiktatásával visszafelé vettem az irányt.

    A Balaton északi partja mellett autókáztam, jobb kézre ráláttam a tóra, gyönyörű zöldes színben játszott a széltől fodrozódó felülete. Szemből libasorban igyekezetek (hölgy)utasaikkal a drágábbnál drágább márkájú autók, vélhetően füredi céllal. Bal kézre új építésű villák sorát hagytam magam mögött, sehol nem láttam hajléktalant, vagy koldust, s talán a szombati napra tekintettel nem zajlott sehol végrehajtói kilakoltatás sem.

    Az országút mellett futó külön úton bicajosok hada színes bukósisakokban tekertek mindkét irányba, kerékpárjuk és sportruházatuk után ítélve nem tartozhattak a minimálbéren foglalkoztatottak közé.

    Szóval, semmi nyomát nem tapasztaltam a holnapra hirdetett tüntetés előkészületeinek, sejtésem szerint a füredi vitorlás klub környékén se gyülekeztek a kormány lemondását követelők előzetes megbeszélésre, ahová szándékom szerint szerettem volna eljutni. Azt viszont már hazaérve a rádióból hallom, hogy elkezdődött a Nemzeti Vágta a Hősök terén, ahová 72 település küldte jobbnál jobb lovait és lovasait, hogy körbe-körbe rohangálva közülük valamelyik elnyerje a Magyar Nemzet Legjobb Vágtázó Lova és Lovasa díját.

  • Most hallottam: Kis sértett járja be Európát.

    Állítólag Lévai Júlia publicista hozta vissza a köztudatba, miután elfogadták a Sargentini-jelentést, és ami szólás szerinte Földes Péter leleménye. Ezt Föld S. Péter visszautasította, mondván, ifjonti korában hallotta valakitől a Ludas Matyi szerkesztőségében, de nem tudja megnevezni a szerzőjét.
    Eredetileg a kis termetű Arafatról szólt.

  • O.I.T.B.-ja,
    Ha ennek a pálos trendű rohadéknak a beírását chris rád vonatkoztatva engedte volna át,bizony az ő nevét és a pálpusztai nyilasét is nagy betűvel írnám.Így csak csahosok vagytok.A szaftos csontot viszont kiérdemeltétek.Mivel ismerem aljas, alattomos moderálásotokat tudom,hogy nincs annyi vér a pucátokban hogy ezt a beírásomat a csodálatos demokrácia hívőségetek nevében átengedjétek. Adjátok át üdvözletemet sorosnak.
    2018 szeptember 14
    2:59 du.
    Brávó!
    Minden tiszteletem a jó házőrző kutyáknak,akik megszolgálják az odavetett szaftos csontot.

  • Nem értelek Drizari! Miért kellene az egész országnak ökölbeszorult arccal ődöngenie? Egy ilyen gyönyörű, verőfényes szeptemberi időben, ráadásul a Balaton északi partján? (Gondolom Bfüredről van szó.) Az mindig is a jobb helyzetűek környéke volt: az „alsóbb néposztályok” inkább a Siófok és a Máriafürdő közötti partokat kedvelték.
    Attól még a hazám gyönyörű, hogy az orrára koppintottak úrhatnám első szolgájának. Sőt, megkockáztatom, hogy a rá szavazó kétmillió 700 ezer se mind egybodás fogalmatlan. (Bár kétségtelenül elég gátlástalan kisebbsége a magyar választópolgároknak.)
    Szegény Nemzeti Vágta azonban jól mutatja a rendszer kirakat-voltát. Úgy tudom, szegény paripák sem boldogok a az alkalmilag homokkal leszórt aszfaltpályától. Sokkal alkalmasabb helyszíne lehetne a komáromi Monostori erőd, ahol hely is van, erre a célra épített pálya is van.(Ráadásul az a Dunatáj is gyönyörű, Szőnnyel, gyógyfürdővel stb.) Dehát akkor hová lenne a cirkusz?
    Nincs gazdasági válság, működnek a gyárak, a multiknál keresnek is az emberek – kit érdekel a jogállam ilyen időben?
    Egyelőre még csak az a házaspár szentségel, amelyik a két gyerekének a Halászbástyáról a budapesti panorámát mutatná meg: csak a BELÉPŐJEGY háromezer forint négyüknek. És akkor ők még csak pl.Kőbányáról jöttek, mondjuk a bérletükkel, és nem Romhányból, vagy Bicskéről.

  • gyuri10
    2018 szeptember 15
    9:59 de.

    Mit pityeregsz félkegyelmű fenntebb még éljenezted

  • Nerinyálj Gyuribácsika költözz Mo.-ra.
    Majd EZT kapod te (is) :

    http://www.anephangja.com/2018/09/friss-kiverte-biztositekot-az.html

  • gyuri10
    2018 szeptember 14
    5:07 du.

    No de Izráel államának kormánya és jobboldali szimpatizánsai miért is ölelik keblükre azt a mai magyar országvezetőt – akarom mondani országvesztőt – aki és akinek „kormánya” – akarom mondani puccsista szervezett bűnözői köre – teljes nyíltsággal tekinti az 1919/20 és ’44 között uralkodó szellemi elődjét nagy államférfinak…?
    Nem kell válaszolni, a kérdés csak retorikus – amolyan introspektív „cheshbon nefesh” a „félelmetes napokra”…

  • talalom,

    mondják, a Sargentini-jelentés a magyar kormányról és Orbán Viktorról szólt, nem pediglen Magyarországról. Néztem a szavazás előtti napon a vitát, amiben Orbán a jelentés címére mutatott, hogy ez Magyarországról szól. Maga Judith Sargentini mondta ekkor, nem, ez nem Magyarországról szól, ez a jelentés nem a magyar népről szól.

    Pedig de.

    Szól azokról a drága márkás új autókban utazó és Füredre igyekvőkről éppúgy, mint rólam, aki föladta a dugóban várakozást és visszafordult. Ha történetesen nem Füredre autókázok, hanem mondjuk Bécsbe, a rendszámtáblámon látni, magyar vagyok. És az osztrák járókelők nem fogják megkérdezni, kire szavaztam, hanem megkérdezhetik, hogyan volt lehetséges immár harmadszor megszavazni 2/3-os egyeduralkodói többségre a Fideszt és pártvezérét? És örülhetek, ha nem látok ismét táblát boltbejáraton: Magyar, ne lopj!

    Mert tévedésben ne legyünk, és pláne ne akarjuk példának okáért mondjuk – kis visszatekintést téve – kizárólag a csendőrök nyakába varrni a zsidók bevagonírozását, mert előbb őket valakik listázták, aztán gettókat jelöltek ki számukra, rendeleteket hoztak velük kapcsolatban, és beszolgáltatták a rádióikat, amiket jó magyar keresztények megigényeltek, és a begyűjtésükkel, raktározásukkal, az igények elbírálásával, majd a rádiók kiutalásával és a raktárakból kiadásukkal se a csendőrök foglalkoztak, hanem jó magyar civil állampolgárok.

    Erre a gondolatmenetre alapozva, bizony-bizony, a Sargentini-jelentés Magyarországról szól, a magyar emberekről, akik között nemcsak az a – fogalmazásod szerinti – rá szavazó kétmillió 700 ezer orrára koppintottak, hanem arra a hozzávetőleg 8,5 millió választási szavazatra jogosult orrára, akik közül sokakat láttam autókázni Füredre, és a bicikli úton kerékpározni a napsütésben. És ott vannak nézőként a Hősök terén, izgulva és drukkolva annak a 72 magyar településről jött 72 lónak és „zsokéjának”, hogy holnap, a döntő vágtán, eldőljön, ki a legjobb vágtázó ló és a lovasa?

  • MOLNAR GYORGY;

    Rendben, de azzal csak a sajat erzelmeidet nyilvanitottad ki.
    S az nem bizonyiteka semmi masnak mint a sajat egyoldalu velemenyednek.

    A feladat a szerzo allitasat,ill.feltetelezeset bizonyitani, maskent az csupan egyoldalu ragalom.

    Na NEM vedem Orban ostabasagait, de aki oszinte ohajtana lenni az csuapan a bizonyitekok alapjan itelhet.

    Velned az „intellectual honesty” ertelmet ?

    Bizonyitekok hianyaban minden csak B.S.

  • Tisztsan KMH es a HFP hozzaszolloi sokkal nagyobb mertekben vannak energizalva mint meg az Aprilisi valasztasok elott is.
    S a valasztasok utan inkabb a siralmazasokat fejeztek ki.

    Na de most mi ertelme lehetne az „okolbe szoritott kezeknek” ?

    A kovetkezo parlamenyi valaszatasik 3 es fel evet kel varniuk.
    S mivel a kormany csupan a Parlamenet hatarozata alpajn letezhet, s ottan legalbb 134 partag kovte letezik a 199 kozzul, tehat teljesen biztonsagban van a kormany.

    A PM igen szegyenletesen bizonyitotta az elmeult heten, hogy nem csak le-egett az EU szinvonalan, hanem naiv cselekedetevel bizonyitotta hogy igen gyatra politikus, s nem jobb ugyved sem.

    Olvasva nem csak a Sargentini jelentest, meg Orban 7 perces beszedet, amire egyaltalan NEM VOLT szukseg. Sot azzal erosebben bizonyitotta ostobasagat.
    Az elso harom mondataval a sajat nyakat vagta el.
    Csupan dacos ellensegeskedeset bizonyitotta.

    Elsokben, nem volt szulseges neki Strassburgba utazni. Inkabb a nemzet ugyvedejet, lukat utni a riportban.
    Az mindeg a vedo ugyved dolga es a legjelentosebb vedelem.
    Lukat utni, ill. ketelkedesre venni barmi bizonyitek nyujtava ellene.

    Hasonloan Orban es kormanyanak reagalasa az ugyre tovabba az elcsepelt es ertelmetlen dacos ellenzekeskedesei.

    Maig sem kepesek „lukat talalni” a Sargentini riport es az EP, majd az EB donteset elharitani.

    Ketsegtelenul meg egy amator poolitikus es ugyved is ertelmesebben alna szemben mind azzal, kiutata talalni a dacoskodas helyet.

    No de meg HA magyaroszag elveszti szavazati jogat az EU-ban, az nem kever sok sarat.Csupan bizonyitja hogy az EU a demokratikus alapelveinek az ellensege.

    Az EU csupan utanozza Hitler es Stalin modszereit.
    Ott sem letezett szavazati joga senkinek. Hat miert lehetne ma ottan ?
    Magyarorszag ma Brusszel, s nem Berlin, vagy Moszkva alatvalo tartomanya

  • Drizari
    2018 szeptember 15
    11:46 de.

    Mindannyiunknak van pici (egyeseknek sok) sara
    ebben a mostani helyzetben.

  • Geyza
    2018 szeptember 14
    6:41 du.

    a bolha köhög

    hahahahaha

  • Rodeo11
    2018 szeptember 15
    1:09 du.

    Miért?
    Elveszett a vonyód?
    Az baj.Nagy baj.Pláne szieszta idején.
    Mit mondasz a ribbancnak? Higy inkább ultiznál vele ?

    Holott a nő fürészelé..izé..hegedálást várt.

  • Geyza
    2018 szeptember 15
    1:28 du.

    gheyzuka nem enyelegj… sem ez sem az fiesta ról nem tucc? a siesta most fejeződött be (tudod megengedem magamnak) akkor siesta zok amikor kedvem tartja és jókora kedvem van, ha teccik ez neked ha nem

    már mekkorára fúvódtál fel mint a dohányzó béka? vigyázz gombostű közelébe se pattogj

  • nyuszika,
    nem vagy te az udy adiv nevű vagy a mordecháj vanunu? A szövegeid nagyon arra hajaznak.Mint régi ismerősnek,nekem bevallhatod.Ezért már nem lehet további 17 évet kapni!

  • geyza

    megvan „rohadejo” szemelyi fotoja,lakcime,stb-stb adatok!!
    belekerult ugy kb 48-oraba kikutattatni!!
    a szovegei masolataval kitesszuk kozszemlere!!

  • a fotomon,;
    Apukam sonderkommando-beli karjegye kl Auschwitz-bol

  • Rodeo11
    2018 szeptember 15
    2:22 du.

    útálom a kicsi autókat.
    Mégha Fiesta is.
    De ha neked jó..
    mit szól a ribanc ha a sebváltókar helyetted
    megy neki…ö…öö..izé…DDDDDDDDDD

  • gyuri10
    2018 szeptember 15
    2:50 du.

    TE kispofám mennyit kaptál volna a rémtetteidért,ha ’56 után nem takarodsz el innen

  • „palos trend” (ordoguzo) erdeti neve Zoltan Meggyesi es Soproni lakos!!
    pro-palastini onkentes terrorista!!

  • gyuri10
    2018 szeptember 15
    2:50 du.
    Szerintem tévedsz, ő egy Dániel Péterhez hasonló Itteni, csak azért lett ilyen felfuvalkodottan bosszúvágyó, mert a káderezésnél róla is kiderült, hogy valamiért nem alkalmas alijára.

  • Geyza
    2018 szeptember 15
    3:12 du.
    Honda Fit DX 2019 fehér

  • bar-lev
    2018 szeptember 15
    3:06 du.
    feldughatod, egy telefonomba kerül és az ilyen aljasságot azonnal büntetik (errefelé jogállam van)

    te is azon agylúdtalpasok közé vagy sorolandó, akik azt hiszik, ha kilőnek egyet azok közül akik a fejükre olvassák, hogy szemét aljas szarkeverők attól még ez a tényen, mármint hogy tényleg szemét aljas szarkeverők nem változtat

    de akinek agysérve van és még hülye is az már csak ilyen

  • bar-lev
    2018 szeptember 15
    3:08 du.
    ilyeneket is árulnak a Dollarama hálózatban, minden $CAD1,00 egy tucat 12… azokat a fotókat másold be amelyeken ártatlan gyermekek szenvednek gáza romjai között ivóvíz és élelem meg orvosi ellátás nélkül (nyíltszini koncentrációs tábor) természetesen oktatás sincs és még halászni sem evezhetnek ki a saját tengerpartjukon

    a többit suttogd bele a kéménybe és bibi seggébe mikor éppen fingik

  • Inkább Bibi,
    valószínű,hogy túlértékeltem ezt a…Ezt a pimaszkodást csinálta a „lehár blogban” is.Onnan három ilyen beírás után ki lett passzírozva.A Netán Yahooo kifejezést eddig csak tőle olvastam és egy mocskos nyilas, varga bélától(a rohadt kuruc infó egyik tulajdonosa) akit néhány évvel ezelőtt kb. fél éven keresztül email karatéban küldtem az anyjába,napi szinten. Egészen addig ameddig felszívódott Amerikából kanadai náci barátaihoz,mert Amerikában biztosítási csalásért,Magyarországon adócsalásért akarták elkapni.Nos…tovább nem bírta szusszal.Ez a tapsifüles viszont bárki lehet.Logoja szerint(sarló-kalapács) még KGB ügynök is.

  • bar-lev
    2018 szeptember 15
    3:06 du.
    fenyegetésed már megfelelő kezekben van, téged is sikerült kinyomozni seperc alatt… vigyázz a kanyarban

    hahahahaha

    jaaa, emlékeztetlek: errefelé (ez kultúrállam) lehet jó minőségű felnőtt gumibugyit kapni mert amennyire erőlköcc az már messze szaglik, nevetséges lennél ha nem lennél siralmas

  • bar-lev
    2018 szeptember 15
    3:06 du.

    megvan “rohadejo” szemelyi fotoja,lakcime,stb-stb adatok!!
    belekerult ugy kb 48-oraba kikutattatni!!
    a szovegei masolataval kitesszuk kozszemlere!!

    _____________________

    bar-lev
    2018 szeptember 15
    3:17 du.

    “palos trend” (ordoguzo) erdeti neve Zoltan Meggyesi es Soproni lakos!!
    pro-palastini onkentes terrorista!!

    _______________

    Nocsak…izraeli titkosszolgálat?
    😀 😀 😀

  • Almási Alma,
    annyira nem vagyok veled faséban,hogy itt a bloggon ne hívjam fel figyelmedet erre a bar barra.Szerencsétlen,ő már kinyomozta azt is,hogy én az Uránia mozi feletti lakásban lakom és onnan irányítom,szervezem a nácik egyik illegális hadseregét.Meg azt is,hogy nem vagyok zsidó,meg azt is,hogy jiddisül sem tudok stb,stb…. Ne bántsd szegényt.Legyél türelmesebb vele.

  • almasi

    nem pont az…………..de hasonlo magan szervezet!!
    van koztunk ex hirszerzo is!igazi profik itt mindannyian!!erre akar merget is vehet be!!-(es szinte minden orszagra van ralatasuk!!)-

  • gyuri10
    2018 szeptember 14
    5:07 du.

    A musz-osok történetét egy másik cikkben fogja megírni Föld S úr.

    Abban Szabó János honvéd, aki áldozatként volt kiküldve, papírtalpú bakancsban, ellátás nélkül a Don-kanyarhoz, majd fasiszta nyilas lesz. Aki meleg szövetkabátban, ló vontatta szánon menekült az étellel dugig megpakolt élelmiszerraktárak felé az ukrán sztyeppén át. Menet közben jól fűtött szállásokon állt meg, ahonnan még a németeket is kizárta …

    Jól ismert mantrák ezek, sokszor olvashattuk már a magyar sajtóban. Természetesen az objektív újságíráshoz egyik verziónak sincs sok köze.

  • Drizari
    2018 szeptember 15
    11:46 de.

    Miért nem mész víkendezni valami szabolcsi, segélyes zsákfaluba? Ott nemcsak autója nincs a népnek, de még biciklije sincs! Nem is baj, mert bicikliút sem épül …

    Esetleg néhány járda, amit a közmunkás asszonyok betonoztak le. És ők biztos nem mennek csápolni a Nemzeti Vágtára.
    Ez az egyik véglet, a másik amit te bemutattál. Mindkettő hamis képet festene az országról.

    A tény az, hogy van egy réteg, amelyik jól jár az Orbán-rendszerrel. Ők, azok, akik a falunapok szervezői, vagy filmjeiket bemutatják a külföldi fesztiválokon, vagy boraikat Amerikában is reklámozzák. Nem hiszem, hogy ez önmagában rossz fényt vetne az egész népességre.
    A közmunkások, mégha a ballib sajtó a feje tetejére is áll, örülnek a lehetőségnek. A gond nem ez, hanem hogy ebből nem lesz hosszú távon fenntartható fejlődés, bármennyi kormányzati sikerpropagandát is írnak erről.

  • Drizari
    2018 szeptember 15
    11:46 de.

    Az osztrákokról Habsburg György terjesztette, hogy mennyire el voltak keseredve, mikor az Anschluss idején virágesővel fogadták Hitlert és csapatait. Sem erre, sem az ellenkezőre nincs bizonyíték.

    Itt is volt már cikkben az osztrák drámaíró, aki valami vérengzésről írt, ami a háború alatt történt egy osztrák kastélyban. Állítólag nem merik ezt leadni Ausztriában. Szóval unalmas már ez a rinyálás, hogy bezzeg az osztrákok meg a többi szomszéd! Azok még annyira se néztek szembe a múltjukkal, mint mi.

    Magyarországon nagyon ismert, és elgondolkodtató film a Hideg napok. Nem csak azért ismert, mert a szocializmus idején kötelező volt előadni.
    Tehát tényszerűen se állja meg a helyét Drizari rinyálása. Azért írok róla egyes szám harmadik személyben, mert neki derogál, ha nem az általa kiválasztottakkal kell beszélgetnie, saját elmondása szerint …

  • Drizari
    2018 szeptember 15
    11:46 de.

    „a Sargentini-jelentés Magyarországról szól, a magyar emberekről”

    Ha lenne, nagy összegben mernék fogadni, hogy megnézték az EU-ban az áprilisi választások eredményeit. Megnézték, hogy a fidesznek úgy jött ki a kétharmada, hogy többen voksoltak ellene, mint mellette.

    Persze, jövőre az EP-választásokig még sok minden változhat.

  • hazai lámpa
    2018 szeptember 16
    6:22 de.

    „Drizari
    2018 szeptember 15
    11:46 de.

    Az osztrákokról Habsburg György terjesztette, hogy mennyire el voltak keseredve, mikor az Anschluss idején virágesővel fogadták Hitlert és csapatait. Sem erre, sem az ellenkezőre nincs bizonyíték.”

    De bizony vannak bizonyítékok, korabeli filmhíradó felvételek, mégpedig a virágesőre és a véresre tapsolt tenyerekre!

  • hazai lámpa
    2018 szeptember 16
    6:27 de.
    Kedves Hazai Lámpa, vigasztal téged az a tény, hogy a francia, vagy angol választási rendszerrel még gyalázatosabb lett volna a választási eredmény? Abszolut igazságos csak az arányos(nem a győztesnek felturbózott) választás lenne jó, DE akkor meg fél évenként kormányválságoknak örvendezhetnénk! Szerinted az jó lenne? Szerintem az lenne a jó, ha az ellenzék CSAK a haza szempontjait figyelembe véve, képes lenne nem a saját zsebére, hanem az ország valós érdekeire koncentrálni!

  • hazay

    maga egy tudatlan barom!!!
    a MUSZ-osokat a Magyar Kiralyi Taboricsendor keret orizte!!ott nyilasok nem voltak……….(ha csak erzelmileg nem!!)-
    ne pofazzon olyasmirol amirol halovany fingja sincsen!!
    viszont ugyan ez a Taboricsendor keret reszt vett aktivan a „kenyermezei” 1942-es meszarlasokban!!es erre van nemet reszrol bizonyitek, „hala” a hires nemet mindent feljegyzos pedanteria-nak!!

  • hazay

    megint beszel boduletesen nagy baromsagokat!!
    ott vannak az Anschluss alatti naci filmhiradok -(Deutsche wochenschau)-!!
    azok ott van a becsi,innsbruck-i, linz-i,stb-stb varosokban az ujjongo szazezrek es a virageso hitlernek!

  • Olvasom a hírek között, hogy a mai tüntetésen megjelent 3-4 ezer ember előtt, Gyurcsány kormányváltó folyamatos tüntetést hirdetett.

    A nonstop tüntetés kezdetét jövő hét keddjétől, a helyét az Alkotmány utcában jelölte ki. A nyugdíjas hallgatóság hangos tetszésnyilvánítással fogadta a bejelentést.

  • Drizari
    2018 szeptember 16
    11:43 de.

    Ebben csak az a szörnyű,
    hogy amikor VALÓBAN tömegeket volt képes megmozgatni,
    (tudom mert én is kinnt voltam vagy kettőn)
    akkor olyasmivel zárta a felizgatott tömeg előtt a performance.-t hogy idézem :

    „Hát akkor kedves barátaim, találkozzunk ugyanebben az órában ugyanitt pont 12 hónap múlva.”

    Háát..elégg hamar sikerült a szép kis tömegbázisát lenulláznia.

    Most meg mit akar ezek után ???

    Úgyhogy továbbra is várjuk a Messiást.
    De..csak a Puklik gyönnek. DDDDD

  • bar-lev
    2018 szeptember 16
    10:36 de.

    A MUSZ.-osokat -tudomásom szerint- szimpla honvédségi állományú egyének is örizték.
    Ezek aztán szépen lealjasodtak.
    Az apámnak például kiverték a fogait, csak úgy viccból.
    Csak azért tudott haza vergődni mert a Vörös Hadsereg szanaszéjjel cseszte a Második Magyar Hadsereget.
    Menekült ki merre látott, Nyugatnak.
    Az oroszok segítették a magányos vagy kiscsoportos hazafelé tartókat, katonákat is nemcsak a MUSZ-osokat.
    Persze csak ha a katonák önként átadták a fegyvereiket.

  • hazai lámpa
    2018 szeptember 16
    4:50 de.

    A nyilasok nem voltak fasiszták honnan veszed ezt a hülyeséget.

    Elvashatnál pár nyolcadikos történelemkönyvet..

  • Félek, ez a recept már lejárt.

  • DRIZARI;

    A „Sargentini report” nem magyarorszagot, hanem a magyar kormany tetteit es haianyossagait kritizalta.
    S azok korrektalasait javasolta.
    Azt a reszt nem olvastad.

    De a PM azal szembe szalt es csupan ellenzte.

    Semmi ketelkedesre vonhatot nem tett.
    Ami bizonyitotta amatorish politakai kepesseget es ugyeszi keptelenseget.

    De ketharmados tobbseggel a Parlamentben, csupan a jovo harom es fel-evi varakozas a lehetoseg.

    De lehetne majd akkor is kepes jobb ertelmet, kepesseget,reglatast mutatni majd a valasztoknak ?

    Persze a mai „ellenzekiek” csupan a mult elcsepelt es kegbukott sikertelen szaj-hoseiket ohajtajak.

    A magyarnak mindeg ,”vissza a multba” a remenye.

  • GEYZA barlev-hoz cimzett soraira.

    Persze a teny hogy mind azok a magyarkatonak akik a Voros Hadsereg fogsagaba estek igen hosszu eveket toltottek Sziberiai Gulagokban.

    De meg a „Malinkiy robot” urugye alatt fogsagba tavolitottak is tobb eveket gurcoltek sziberiai kenyszermunka taborokban.

    Itt jelent meg egy cikk az egyik kis magyar helysegrol, amiben a szerzo adta azok szamait es aranyait a „malinky robot” ban szenvedoket es elpusztultakat.
    Igen nagy reszuk ehen halt, vagy megfagyott a sziberiai hidegben.

    A szoviet adatok alapjan a Sztaligradnal kapitulalt Paulus kozel 92 ezer nemet katonat.De a haboru utan csak 6 ezer jutott haza nemetorszagba elve.

    Persze az orosz hadifoglyok helyzete sem volt egy picit sem jobb a nemet fogsagban. Atlag elet-tartalmuk 6 honap volt. Milliok pusztultak ahasonlo modon mind ket oldalon.

    De szerencsere volt sok magyar katona akik a nyugati frontrol tomott csomagokkal tertek haza.

    Az emberi szabadsag es a demoktacia eszmeji meg a haboruban is emberibben mukodott

  • Bendeguz79
    2018 szeptember 16
    4:34 du.
    ” De szerencsere volt sok magyar katona akik a nyugati frontrol tomott csomagokkal tertek haza.”

    No, akkor az én mérnök kollégámnak nem volt szerencséje, mert Ő meg francia hadifogságból kivert fogakkal, rongyosan tért haza, de szerencséjére, ahogy hazaért behívták a ruszkik is egy kis hadifogságra, ezért Ő Szibériát szanatóriumnak becézte, persze a gall vendéglátáshoz képest.

  • gyuri10
    2018 szeptember 14
    5:07 du.Elfelejtettel ket dolgot az egYik az volt ,. hogy a II. VIlaghaboru duhoMgott, a masik, hogy Magyarorszag nemet- telkkel voly sxovetstgben. Nem Horthu hib
    aja egeszen, hogy mAGYAR KATONAK is HARCOLTAK A dON KANYARNAL.
    Magyarorszagon mindenki rettegett az oroszoKtol.
    eN MEG NAGYON JOL EMLEKSZEM ERRE IS.

  • Figyelo
    beszel baromsagot megint!!
    Horthy legfobb hadur adta hadparancsba-(anelkul nem lehetett semmi ugy!!!)-a 2ik hadsereg kikuldeset a Donhoz!!errol hosszan egyeztetett Dalnoki,Horthy es Janyi a varban elotte!!
    kesobb ugyancsak Horthy hadparancsara kuldtek ki a ludovikas Leventeket………………es ERRE NEM VOLT SEMMIFELE NEMET KOVETELES!!! ez 100% Magyar otlet volt Horthy-tol!!

  • „inkabb bibi”

    ha a kollegaja tagja volt a „freiwillige hunyadi -(vagy maria-theresia)-SS hadosztalynak, ne csodalkozzon hogy a franciak elbantak vele!! addigra hirhedte valt az Oradour sur Glane-i nes a Tulle-i tomegmeszarlas bmait az SS panzer kovetett el!!koztuk voltak onkentes magyarok is!!
    21-te Panzerlehr brigade!
    2-te SS Pz Gren Div Wiking!
    Freiwillige SS Hunyadi Pz Abtei!!
    etc-etc-etc………

  • Inkabb BIBI;

    Hallottam hasonlo dolgokrol a Franciak altal elkovetve.

    Persze nekik volt okuk gyulolni a fascistakat, s barkiket hasonlo egyeneruhakban.

    Sot meg sokkal a haboru utan is sikeresebben mukodtek mint a Massad megtalalni es „elegtetelt-nyujtani” a megmenkult nazikkal.

    „Piper SS ezredes” volt az eggyikuk.
    Ugy a Szoviet hadbirosag, mint a Nuerenbergi itelet elol megmenelkult, de ‘french-resistance’ megtalalta es tett elegtetelt.
    A franciak nem hittek az emberseges demokratikus liberelizmusban soha.

  • bar-lev
    2018 szeptember 17
    10:57 de.
    Nos, kedves Bar-Levem, nyiszlett, bigott keresztény kollégám sem sváb, sem magyar nemes nem volt, csak pacifista, mégis besorozták és nem az SS-be! Légy szíves kérdezd meg a nemrég Franciaországból alijázott embereket, hogy mi a véleményük az übermensch gallok idegenszeretetéről!

  • LEV, szelszoseges gondolkodasod ismet vezetet a sovari utra.

    Horthy 1940-ben ‘eggyuttmukodesi szerzodest’ irt ala Schikkelburgerrel.

    Nem tudni valoban hogy mi osztokelte arra.
    Talan meg-akarta elozni hogy ne jarjanak ugy mint Poland vagy Ausztri.
    Vagy talan a terulet szerzes a Trianon miatt.
    Azt soha nem valotta be.

    De Horthy NEM volt pro-nazi, sem pro nemet.Gyulolte Horlert, Hasonloan mint meg Cannarris is.
    Sot meg Szalasi sem. Azert volt Horthy sikeres bortonben tartani Szalasit es tarsait.
    De kiengedte Rakosit es tarsait.

    A vilag akkor teljesen maskent nezett ki 1940-ben mint 45-utan. Sot meg Sztalingrad, Midway, Normandi utan is.
    Senki nem tudta a jovot.
    Tudodnad te mostan ?

    Mi lessz Israel jovoje ???
    Igen szertenem tudni !!!
    Mi lessz majd Iran, orosz, Kina, PLO,mind a tobbiekkel let’s say 25-50-75 mulva ?
    Meg a billios Musulman vilagg befolyasa a vilagon?

  • Valaki által itt szóba került a hunyadi páncélos SS hadosztály. Meséljetek valami szépet az oda önkéntesként belépő fekete párduc Grosics Gyuláról!Vajjon az SS protekció is számított vagy valóban jobb volt Henni Gézánál,Károlyi Jocónál,Gellérnél,Ruzsánál.Az aranycsapat korában annyi nagy kapus volt,hogy talán lett volna közöttük választék a szégyenteli múlt nélkül?Nem vitázni akarok!Sporthoz értő szakszerű vélemény lehet,mely a fekete párducot értékelheti többre…de nem biztos.

  • Bendeguz 79,
    nincs kedvem Veled vitába szállni,de mivel megkérdezted,hogy „mi lesz Izrael jövője”? Válaszolok.
    Mivel Karaitaként könyvelted ide magadat feltételezem,hogy el tudod olvasni és meg is érted a válaszomat.NILI!נצח ישראל לא ישקר!

  • Bendeguz79
    2018 szeptember 17
    2:00 du.

    naaa gizim most mit fogsz kapni ezért a @barnelevné től? halálos fenyegetést, felnégyelést és kipellengérezést, máglyahalált vagy ezek kombinációját

    hahahahaha

    én már megkaptam

    nem szabad kérdésekkel zavarni a „LEV” -et mert akkor begolyósodik duplán…mert szimpla golyóval született

  • geyza,
    nem adok neked semmi féle felvilágosítást.1956 tól napjainkig maradhatsz abban a sötétségben amibe beleszülettél.

  • koztudott hogy pl Pager Antal a nemzet szinesze meg nyilas partszolgalatos volt!!

  • bendeguz

    hiaba probalja szepiteni!!
    a szegyenfoltot lemosni nem lehet!!

  • valaki kicsivel fentebb igy irtale -(merem remelni puszta tevedesbol!!)- „Hunyadi pancelos SS hadosztaly”!!
    kihagyta az illeto az egyik legfontosabbat!! „ONKENTES”!!!!!
    vagyis,;
    Freiwillige SS Hunyadi Panzer Abtei!-(es nem egy hadosztaly)
    de ott volt meg a „Freiwillige SS Maria-Theresia Kavalerie Division” is!!
    az SS Wiking pz, az SS Das Reich pz, a Hitlerjugend SS pz, kotelekeiben is „harcoltak” szintiszta MAGYAR onkentesek!! NEM SVABOK!!!!
    ez kb olyan volt mint a franciakbol felallitott „LVF”=Legion Volontaire Français”,maskent,; „charlemagne division SS”!!

  • Drizari – Hazai Lámpásnak 11:46-kor(3.bekezdés):

    Kérlek ha már lajstromozol, akkor az legyen hiteles !

    A beszolgáltatandó, ill elkobozandó „élvezeti cikkek” közül
    . k i h a g y t a d . a . k e r é k p á r o k a t.

    Mert úgybiza (Ja!), a „vonatkozó” horthysta törvény, v. rendeletek értelmében zsidónak még biciklije sem lehetett ebben a tejjel mézzel folyó, a „hazatért” terütekkel megnövelt hazában, amit a zabráló tömeg nemcsak rendbenvalónak talált, de mán alig várta, hogy megkaparinthassa a „horthy-féle parlamentarizmus” keretei által megszabott, és a rezsim által 25 év alatt beléplántált oly mély hazafiúi hite szerint >oly jogosnak vélt jussát< .
    Ígyaztán '44 nyarán(!) – tehát a még Horthy alatt kiürített – azaz a lakóitól megfosztott zsidó-lakások berendezési és személyi tárgyaitól is a koncra éhes tömeg – a kedves szomszédok stb – tök'üresre kifosztotta…
    És, ha most elfilózgatnánk azon is, hogy a magyar fiúk azidőtájt még csak a frontokon ontottak vért, tán éppen úgymond "ruszki" falvakat gyújtogattak, partizánokat aksztgattak, egyszóval még csak arrafele, ottan messze, "Valahol Oroszországban"* zabráltak hát szomorú, de arra kell következtetnünk, hogy az itteni, hátországi hullarablók nagy részének – sajna de való – hát bizony nőknek ill. asszonyoknak köllött lenniük … Hhhhhhhhhmmmmmm….. 🙁

    .

    * Karády Katalin egy korabeli szentimentális slágerének címe
    (ld: You Tube, Karády, v. Fortepan: 1942.,43.,44-es hadi fotók)

  • Arany János pillanatképe a Gráci gyakorlóteréről (fent)

    .

    „Mint komor bikáé, olyan a járása,

    Mint a barna éjfél szeme pillantása,

    Mint sértett vadkan, fú veszett dühében,

    Csaknem összeroppan a rúd vaskezében.”

    .

  • bar-lev
    2018 szeptember 18
    2:31 de.

    Még szlávok is voltak az SS .-ben.
    Legalábbis úgy hallottam. Ukránok talán ?

  • Az SS katonákat aztán kérdezés nélkül falhoz is állították.
    Nem volt kec-mec.
    Ha gyanús volt valaki, csak inget le, karokat fel.
    Ha ott volt a káder hóna alatt a tetovált kis halálfej, máris irány a fal és ratata.

    Később a rohadékok megpróbálták műtétileg eltávolíttatni az árulkodo jelet.

    Akkor meg ott volt a heg.
    És ratatata…

  • málnaszőr
    2018 szeptember 18
    7:06 de.

    „Mint komor birkáé, olyan a nézése”

    DDDDDDDDDDDDDDDDdd
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd

  • málnaszőr
    2018 szeptember 18
    5:09 de.

    Te is kevered ám a szezont a fazonnal!

    Az eredeti cikk a Don-kanyarban 1943 februárban elesett magyar katonákat említette meg.

    1943-ban a 2. magyar hadsereg és még néhány kisebb hadtest tartózkodott Oroszországban. Pl. Radnóti Miklós hazai cukorgyárakban teljesítette a munkaszolgálatot, megalázó módon, de nem a fronton.

    1943-ban már túl van az ország a harmadik zsidótörvényen, ami faji alapon különbözteti meg a zsidóságot.
    Amit nem tartalmaz a törvény, azt a németek 1944. márciusi megszállása után hozza törvénybe a németek által jóvá hagyott új kormány (Sztójay Döme miniszterelnök). 1944. március után előírják a sárga csillagot, valamint a gettókat. Ekkortól zsidónak nem lehet olyan eszköze, ami segítené a kapcsolatot a távolabbi rokonokkal, pl. rádió, telefon.

    A járművek rekvirálása folyamatos az 1941-es hadbalépéstől. A parasztoknak kötelező volt igavonó állatot leadni az államnak. Autója és biciklije jellemzően a (zsidó) polgárságnak volt, ezért azt tőlük tudták elvenni, de ez nem megkülönböztető céllal történt, hanem az egész lakosságot sújtotta (a járművek leadása).

  • inkabb bibi

    az elejen amit irtam ott all-(ugy kezdodik!!)-
    -„HA” a kollegaja….

  • malnaszor

    a zsidorendeletben ott allt mi nem lehetet zsidoknal!
    pl,; radio, kerekpar, virag, hazi kisallat(papagaj,kanari,macska,kutya,stb)-ujsag,irogep,varrogep,stb-stb!
    -es mindezt bizony szemelyes alairasaval leptette eletbe-(hatalyba)-Horthy!!

  • bar-lev
    2018 szeptember 18
    9:45 de.
    Valóban! Elnézést a figyelmetlenségemért, ezért most őszintén megkövezem!

  • bar-lev
    2018 szeptember 18
    9:45 de.
    Na, jó csak hülyéskedtem, nem megkövezem, hanem megkövetem, azaz: ezer bocsánat! 😀

  • bar-lev
    2018 szeptember 18
    9:49 de.
    Nem akarok kötekedni, de szerintem ezek a kötelmek nem a zsidórendeletekben szerepeltek.

  • hazai lámpa,
    hogy világosítani is tudjál vésd fel magadnak:Radnóti Miklós a bori táborból szökött meg két társával.Valahol,már magyar területen elfogták mindhármukat német SS-ek és a hozzájuk tartozó csicskás magyar katonák(vitézek).Megásatták velük a sírjukat és mindhármukat belelőtték.Egyikük sem dolgozott cukorgyárban.Persze ma már azt is lehet mondani,hogy két kadenciában volt római pápa.

  • gyuri10
    2018 szeptember 18
    4:36 du.

    Az 1943-as évről írtam külön, hogy akkor mik történtek. Akkoriban Radnóti még nem a bori rézbányában dolgozott, hanem máshol teljesített munkaszolgálatot.
    De kétszer is hazaengedték, mert híres magyar értelmiségiek aláírást gyűjtöttek az érdekében.

  • Geyza
    2018 szeptember 18
    8:38 de.

    Ember Mária újságíró interjúkat készített azoknak az időknek a kisebb szereplőivel, abban például szerepel egy bácskai sváb paraszt is, akit besoroztak a Waffen SS-be.

    Meg kell különböztetni az SS-t a Waffen SS-től. Az előbbi a náci párt fegyveres osztaga volt, a másik a német hadsereg egyik hadteste.
    A musz-osokat a Waffen SS tagjai kísérték, ha jól tudom. Van arra példa, hogy történtek tömeggyilkosságok az országos káoszban, miután a nyilasok átvették a hatalmat. De nem lehet általánosítani, mert nem mindenki lépett be önként, hanem kényszersorozás is volt.

    Elgondolkodtató, hogy vajon a bosszú a megoldás, ami az áldozatból üldözőt csinál, és esetleg ugyanarra a szintre alacsonyítja le, mint az üldözőt? A jogos, törvényes, arányos megtorlást választja az üldözött vagy az önkényest, ami a legkisebb gyanú esetén is önkényesen lecsap, csak azért mert valaki egy adott csoporthoz tartozik?

  • Az emberi onzes, gyarlosag, embertrsai egyenlosegenek visszautasitasa, ami vezeti az emberi tarsadalmakat a tomeges ellensegeskedes es kegyetelnesgekre.

    A haboru az emberiseg LEGkegyetlenebb es legmgassabb csucsfoka annak.

    S vannak tobben is itten akik azon elvek es tettek magasztalasain orvendenek,sot dicsekednek azzal.

    Kovetnek maig is oly elveket es ideologiakat ami csupan abban az iranyba celozzzznak haladni.

    Nem csoda hogy az emberiseg sajat on-pusztito erdekeit koveti a lete elso napjatol.Azt nyujtotta Moses a Cain esetevel.

    Gyurio 10, barlev, Alma, s masok olvassatok ezt ?
    Azon buszkelkedtek ?????

    Az semmi mas mint az egesz emberiseg orokke valo szegyenfoltja.
    Az ostobasagaik es kegyetlensegeik bizonyiteka.

    Nincsen egyetlen allati faj amely sajat fajtarsat vadaszna es enne meg. Csupan a „homo sapien”.

  • A nacik viszont hulyebbek voltak, hiszen SENKI NEM tehet arrol , hogy HOVA szuletik?! A kommunista ideak ellensegeinek is reszben szarmazas is szerepel, de viszont azoknak a kulso befolyas ideologia befolyasolta kesobbi velemenyet. Ezek szerint, minden emberi ideologiai gyulokodes elitelendo!

  • Ha már a kereső kimutatta nekem az „Alma”-t, hát válaszolok. De azt persze nem tudom, hogy kerülök én ebbe a kedves Bendeguzunk közvetítésével…

    Káin és Ábel története. Kain földműves, Abel pásztor, mindketten a saját terményeiket áldozzák istennek, isten azonban Káin áldozatát visszautasítja (visszafújja az áldozati füstöt), miközben Ábel áldozati füstje felszállhat az égbe… Erre Káin féltékenységből megöli Ábelt.

    Ki a felbujtója Káin gaztettének? Isten, természetesen.

    De ennél többről is szól a történet. Kezdetben az emberiség alapvetően kétféle életmódban élt. Az egyik a pásztor-vadászó életmód, a másik a földművelő életmód… A pásztor társadalmak jól éltek, nem ismerték a nyomort, mivel a nagy, természetes fűevő csordák után vándoroltak, és mindig tudtak maguknak zsákmányt szerezni. Nem így a földműves, akinek sokszor vért kellett izzadni, hogy termése legyen, és még azt is állandó veszedelem fenyegette a raktárakban egy hosszú éven át, mivel sokszor felfalták az egerek, madarak, férgek, sáskák, stb… így a raktárkészletek elfogyva az ilyen törzsek sokszor élet-halál között, éhezve éltek évről évre. Ráadásul, mivel mezőgazdasági termékek kellemesen változatossá tehették a húsevő pásztorok étrendjét, ezért ők gyakran támadták meg „csak úgy játékból” a földműves falvakat. A földművesek azonban nem játszottak, mert nekik ez az életükről szólt, ezért általában kegyetlen bosszút vettek a játszadozó lopkodókon, ha tehették.

    Hogy a Biblia miért a pásztorokat részesíti rokonszenvében? Mert a zsidó nép pásztornép volt.

    Ugye, azért ez így egészen más képet mutat, mint a gonosz, saját faját pusztító emberiség imázsa…

  • FIGYELO.

    Az a tagadhatatlan valosag !!!

  • hazai lámpa,
    a gyilkosok feletti ítélet:Halál!Akkor is ha ez nem a felsőbbrendűek szájíze szerint történik.Nincs arányosság keresés!

  • Bendeguz79,
    Nem szoktam elolvasni a nehezen olvasható szövegeidet,de megláttam a nevemet.Ezért szeretném ha megtudnád,hogy a krokodilok egymást falják fel rohanva,botladozva a víz felé attól a pillamattól kezdve,hogy kibújtak a tojásból.

  • Hazai Lámpa:
    „Az osztrákokról Habsburg György terjesztette, hogy mennyire el voltak keseredve, mikor az Anschluss idején virágesővel fogadták Hitlert és csapatait. Sem erre, sem az ellenkezőre nincs bizonyíték.”

    Hogy Habsburg György mit terjesztett az Anschlussról, az nem tudom, nem olvastam. Bőségesen dokumentált tény, hogy Bécsben a nagypolgároktól a kispolgárokon keresztül a munkásokig, a kommunistákig, de még a legszegényebb hajléktalanokig is – kivéve az osztrák arisztokraták egy részét, a zsidókat és még pár egyéni kivételt- örömmel és lelkesedéssel fogadták a bevonuló német csapatokat.(Ez egyébként később nem kizárólag Ausztriára volt jellemző.)

    H.L.:
    „Itt is volt már cikkben az osztrák drámaíró, aki valami vérengzésről írt, ami a háború alatt történt egy osztrák kastélyban.Állítólag nem merik ezt leadni Ausztriában.” ”

    Rechnitzben (Rohoncon) gr. Thyssen-Bornemisza Batthyány Margit a kastélyában 1945.március 24-én esti partit rendezett, SS- és Gestapo tiszteket és helyi potentátokat hívott meg. A mulatság alkalmából a helyi Gestapo-vezető ötletére meggyilkolták a kastély pincéjében éppen elszállásolt kb. 200 magyar munkaszogálatost. Hogy maga a grófnő személyesen részt vett -e a történtekben vagy sem, nem tisztázható. Magában a dologban abban az időben semmi rendkívüli nem volt, hasonló számtalan helyen megtörtént. Ami sajátos, hogy a falu népe a háborut követően hallgatott, talán egy helyi lakos beszélt, valahol valamit, de azt 1946-ban megölték. A tömegsírt is csak sok év után sikerült megtalálni.

    A történetből Elfriede Jelinek írt egy drámát „Rohonc avagy az öldöklő angyal” címmel. Hogy Ausztriában bemutatták -e, nem tudom, de ha Thomas Bernhard Heldenplatz-a – igaz, némi botrány közepette – Bécsben több mint száz előadást megélt, akkor elég furcsa lenne, ha a Jelinek darabot „nem mernék leadni”. Én vagy 10-12 éve Münchenben láttam, de úgy tudom, hogy később magyarországi színházban is játszották.

    H.L.:
    „Szóval unalmas már ez a rinyálás, hogy bezzeg az osztrákok meg a többi szomszéd!”

    No, hát szóljon a kormányközeli elvbarátainak, és tiltassa be. Ne lehessen büntetlenül beszélni csak arról, hogy a Horthy-rezsim milyen dicső honvédelmi harcot folytatott az akkori Szovjetunió területén az európai zsidó-keresztény értékek védelmében, és a magyar politikai elit, közigazgatás és csendőrség 1938-1944 között milyen önfeláldozó hősiességgel védte a – védelmet meg sem érdemlő – zsidókat az Eichmann-csoport kb. 43 tisztje és tiszthelyettese + kb. 65 fős segédszemélyzete (gépkocsvezetők, titkárnők, szakácsnő, stb.) ellenében.

    H.L.:
    „Azok még annyira se néztek szembe a múltjukkal, mint mi.”

    Például Ausztria? Dehogynem! Teljes sikerrel beszélte be a világnak, hogy az ausztrofasiszta Ausztria a náci Németország első áldozata, s nem pedig elsőszámú csatlósországa volt.

  • LAMPACSKA;

    Maga mindent a marxistaelkepzelesi alapjan igyekszik a valaosagtol felre magyarazni.

    Ma ia vannak vadaszok, halaszok, bankarok, meg utcai trogerok, az nem befolyasolja senki erkolcsi allaspaontjat sem a sjat viselkedesen, sem embertarsai irranti visekedeseben.

    A Moses altali anekdota az erkolcsi magatrtast, az emberi onzest es kegyetlensegeire valo hajlamat mutatta. Persze akaik ertekelnek azt.

    Atheisraknak az jelentektelen, csupan ikertsverenek meggyilkolasa amit vesznek mindeg mint jovahagyhato tett erdekeik alapbizonyitekanak.

    Soraival mutatta a foga feherjet !

  • Hazai Lámpa:
    „Meg kell különböztetni az SS-t a Waffen SS-től. Az előbbi a náci párt fegyveres osztaga volt, a másik a német hadsereg egyik hadteste.”

    1939 szeptemberében az SS-t és az Ordnungspolizei-t az egész birodalomban egységes, közös irányítás alá helyezték. (Az SS 1939 decemberétől létező addigi katonai jellegű egységeit pedig „Waffen-SS” elnevezés alatt 1940 augusztusában vonták össze, és az RSHA helyett a Wehrmacht harci irányítása alá helyezték. Elvileg önkéntesekből állt, de állítólag már 1940-től előfordultak nem-önkéntes sorozottak is)

    „A musz-osokat a Waffen SS tagjai kísérték, ha jól tudom.”

    Nem, a muszosokat – nagyon ritka kivétellel – a m.kir.honvédség sorkatonáiból, tiszteseiből, tiszthelyetteseiből és tisztjeiből állományparancscsal összeállított un. keret kísérte és őrizte.

    H.L.:
    Van arra példa, hogy történtek tömeggyilkosságok az országos káoszban, miután a nyilasok átvették a hatalmat.

    Is. Előfordult, hogy nem közvetlenül a nyilas hatalomátvétellel kapcsolatban, hanem SS, helyi lakosság bizonyos csoportjai, pl. a cservenkai vérengzés.
    http://mek.oszk.hu/16700/16793/16793.pdf

    H.L.:
    „De nem lehet általánosítani, mert nem mindenki lépett be önként, hanem kényszersorozás is volt.”

    Mármint hová? A Waffen-SS-be? Igen, elvileg ugyan önkéntesek voltak, de már 1940-től akadtak sorozottak is, majd az idők során utóbbiak is egyre többen.

    A magyar kormány a második bécsi döntést után engedélyezte, hogy a német nemzetiségű magyar állampolgárok önkéntes jelentkezés alapján a Waffen-SS tagjai legyenek. Hogy a háboru késői szakaszábana német nemzetiségű magyar állampolgárok között voltak -e kényszersorozások a Waffen-SS-be, arról ugyan konkrét adatokat nem tudok, de valószínűnek tartom, hogy igen.

  • BELZEBUB;

    Mond oszinten, mi celokbol predikalod mind a regtortent ember altalim s ember elleni kegyetlensegek tetteit ???

    Ohajtod azok ismetlosedet ?
    Ne festd az ordogot a falra, mert majd megjelenthet.
    Na de a te hasznalo neveddel, ki tudna ?
    Vagy buszkelkedsz azokkal a kegyetlen tettekkel ?

    Az emberi tortenelem adatai semmi mas mint az emberiseg embertrsai elleni kegyetlensegeinek a gyujtemenyei.

    Miert nem inkabb az emberiseg embertarsiahoz valo bekes eggyuttleterol predikalsz ???

    Igen ,Hitler elvtarsad es tarsai elfoglaltak Europa majdnem minden reszet. Embertelenseget es tomegverontasokat kovetve.

    Az osztrakok sorokba allitva integettek a naziknak.
    De nem ugyan azt lattad a propaganda filmekben a voros hadsereg, a kinai PLA, meg minden mas diktaturak hodiatasarol is???

    Austria kancellarja ellenzte az „egyesulest”, azert meg is gyilkoltak. De vajon kik ?

    Sajnallak hogy nem vagy kepes valami positivebbet adni peldanak az emberiseg jelen kegyetlen es veresebb tetteinek az novekedesei idejen.

    Ketsegtelenul elmed csupan az emberi kegyetlensegekkel van elarasztva.
    Nagyon sajnalom azt.

  • Bendeguz79!
    Adok egy jótanácsot. Tudja, általában én sem próbálom elolvasni a maga olvashatatlan zöldségeit. Maga se olvassa el, amit én írok, az úgy sem magának való. Így kvittek leszünk.

  • Az Anschluss a leggyönyörűbb német nemzetállami eszme keretében zajlott. A „nemzetállam” pedig manapság ugyan csak menő fogalom, amelynek a bevezetése ma is mindenütt a világon preferált, kívánatos államforma… Szóval nem értem a problémát, kedves Belzebub…

  • inkabb bibi

    de igen!!pontosan a zsidorendeletekben voltak felsorolva miket kell beszolgaltatni!!
    szerintem maga keveri a „zsidotorvenyekkel”!!
    a ketto nem ugyanaz teljesen!!
    mindegyikbol van eredeti peldany Apus magan gyujtemenyeben,mint pl,; az 1939 evi IV.ik TC! hatalybalepett 39 Majus ho 05-en!

  • geyza

    igen voltak szlovakok, csehek,es ukranok is az SS-ben onkentesen!!de voltak franciak-(Charlemagne SS)-,es belgak is!
    a vege fele 43-tol volt ket muzulman partisanjager division is a „Handschar” es a „Skander bey” SS !!
    ezek alapitoja a jeruzsalemi fo-mufti hadj amin el husseini volt hitler nagy baratja!!
    amin el husseini-t az angolok 47-ben futni hagytak ellenere annak hogy a nurnbergi katonai torvenyszek elfogato parancsot adott ki ellene!

  • Belzebub
    2018 szeptember 19
    6:49 du.

    Érdekes, mikor én fél kilométeres kommenteket írtam, mindet hivatkozással megjelölve, akkor Alma asszony azt kifogásolta, hogy a történészektől másoltam, azok meg úgyis hazudnak.

    Ha jól látom, ugyanazt írtad, mint én, csak kiegészítve. Annyi különbséggel, hogy még az osztrákok bűnét is a magyarok nyakába varrtad! Ausztria ezirányú történetét nem ismerem, de az emlékezetkultúra Magyarországon igen ismert alkotásokat produkált! És nem az utóbbi 8 évben, hanem az utóbbi harminc (minimum 30, de inkább több) évben! Ember Mária újságíró nevét is azért hoztam ide, mert jól ismert a magyar olvasó közönség előtt. Legalábbis a rendszerváltás környékén ismert volt. De ez nyilván a te figyelmedet elkerülte …

  • Mi a fene megy itten mar ?

    Meg az allatok maternal, anyai kepesseget sem szabad mar nyujtani valaszolva „gyorio10” felreertelmezesere ?

    Az aligatorok igen kivallo szulok, fokent az anyak.
    Nem csak hogy epitik feszkeiket es vedik,de a feszek homersekletet allandoan ellenorizik, mert a homerseklet szabja meg az ujszulottek nemeit.

    Nem eszik meg kicsinyeiket, hanem a szajjukban viszik a feszkeikbol a vizekbe amint kikelnek.

    Veszely eseten is a szajjukba veszik a kicsinyeiket.
    Tobb mint egy eves korukig amodon vedik a kicsinyeiket.

    Hasonloan adtam az oroszlanok meg sasok, stb eseteben is.

    Mar azt is cenzurazni szuksegeseguk ?
    Meg az is veszelyes mar az ideologiaikra ?

    attps;//animalparenting.weebly.com/following-the-animal-

    Hasonloan kattintsd: http://www.pbs.org/wgbh/nova
    s menj a NATURE, ANCENT, BODY, PYSICS, EDUCATION, stb.

    http://www.pbs.org/show/nova(all videos)

  • Azok akik talan „erdeklodo elmejuek” tartsak meg azt a web-cimeketa gepukon, s barmiakor minden adatok letezok.

    Nem a „google” fele dolog. Minden a kutatok adatai.
    Talalsz es tanulhatod a videoikon’
    Kerdezhetsz bar mit is.

    A napi listazott es elerhetok;
    Ancent worlds (osi tortenlemek) 152
    Body&brain (test es agy ) 425
    Ecolution 125
    Miklitary&Espio (gadi-kem) 88
    Nature (termeszet) 424
    Space-Filhgt (vilagur-repules) 229
    Tech-Eng.(Technika-Mernoki) 312

    Nem elekepzelheto aminek a kutatasa es reszletes tudoamnyos alapu kutato-tanulmanyozasa nem lenne talalhato.
    Elvezd!!!
    Napokat tolthesz kutatani a leg-erdekesebb tudomanyos kutatasok eredmenyeit a mai napig.

    Nagyon nepszeru az iskolakban ahol a tananyaghoz a leheto leg-utobbi adatai bemutatva a tanuloknak.
    Tehat nem csak a regi tan-konyvek es tanarok reg-tanult adatai, hanem a mai napig letezo es elerheto adatok.

    Persze angolul.
    Remelve az ottani „gazdagok” majd hoznanak aldozataikat es „vissza-adva” a tarsadalmuknak ,lehetove tennek a PBS es NOVA ottani magyarnyelvu letezeset.

    Mind ez csupan adomanyozasokbol fenntartva.
    SEMMI kozpenz az allam alatal soha !!!

    Talan az is pelda lehetne maguknak, s fokent a „gazdagaik” szamara is, hogy mindenki jovedelmezhetne,gazdagodhatna ertelemben, tudasban.
    Az az igazi vagyon !
    Nem a kaja meg a pia !
    Ami csak ol, butit es halalba dont.

  • bar-lev
    2018 szeptember 20
    3:46 de.
    Meglehet, de sajnos ezt nem tudom leellenőrizni!

  • INKABB BIBI;

    Elfelejtette megosztani velunk itteni olvasokkal a fentibb megjegyzeseben, hogy miert, mi celbol, vagy mi okbol lett „mernok ismerosse” oly szerencses hogy Sziberiai „szanatoriumba” vittek el ?

    Na, arra meg en is emlekszem, hogy mind azok akik „nyugati hadi fogsagbol” tertek vissza egy jo deig megfigyeles alatt voltak. Sot hetenkent jelentkezniuk kellet a rendirsegeken.

    Nem voltak megbizhatok azok. Az akkori rendszerben mind gyanusnak voltak velve.

  • hazai lámpa
    2018 szeptember 20
    5:08 de.

    Érdekes, mikor én fél kilométeres kommenteket írtam, mindet hivatkozással megjelölve, akkor Alma asszony azt kifogásolta, hogy a történészektől másoltam, azok meg úgyis hazudnak.
    ______________

    Na látod, azóta rájöttem, hogy nem kell téged alaposan elolvasni, legfeljebb hevenyészve átfutni mit írtál. És a fenti problémáim már meg is oldódtak… 😀

  • gyuri10
    2018 szeptember 19
    3:46 du.

    „a gyilkosok feletti ítélet:Halál!Akkor is ha ez nem a felsőbbrendűek szájíze szerint történik.Nincs arányosság keresés!”

    Amikor bíróság kimondja valakiről, hogy bűnös, tanúvallomások és bizonyítékok alapján, az nem büntetés? Számos halálos ítéletet hajtottak végre a háborús bűnösökön bírósági ítélet alapján, törvényesen.

    Ha valakit meglincselnek azért, mert szemölcs van a hóna alatt, annak mi köze az igazságszolgáltatáshoz? Géza azt írta, hogy a háború után már azért lelőttek valakit, mert tetoválás volt rajta. Pedig lehet, hogy nem csinált semmit, mert mondjuk a háború utolsó hónapjában sorozták be.

    Sőt, ha távolabbról nézzük a dolgot, mindenki bűnös, aki túlélő. Vagy ti mondjátok meg, hogy ki a bűnös?

  • hazai lámpa,
    nyilas és náci,gyilkos pribékekről mi mondjuk ki az ítéletet.A mai bíróságok az átkozott szobafestőt is felmentenék.70 évig elég sokat tettünk az igazságért.Sajnos nem eleget.Az 1972-es olimpia gyilkos arabjait ki ítélte volna halálra.Soha nem álltak bíróság előtt!Mondj egyet amelyik egy éven túl életben maradt.Te csak keresgéld az igazságot az ENSZ nevű sóhivatalnál.Ha megtalálod szóljál.Mi nem tudunk neked segíteni.

  • hazay

    ne ferditsen,es ne hazudjon!!!
    az akinek a vercsoportja a bal hona ala volt tetovalva az NEM besorozas utjan kerult oda!!
    AZ kizarolag es csak ONKENTESSEGI alapon letezett!! Waffen SS vagy Allgemeine SS tokmindegy!!
    NUR FREIWILLIGE!!!!!
    lasd pl, a szintiszta Magyarokbol osszeallo,; FREIWILLIGE SS HUNYADI PANZER ABTEI, es a szinten FREIWILLIGE SS MARIA-THERESIA KAVALLERIE DIVISION!!

  • gyuri10
    2018 szeptember 21
    10:30 de
    ________________

    De ugye, kedves gyuri10, ez után a hozzászólásod után már nem háborodsz fel azon, ha téged a törvénytelen bosszú hívének tartunk – valahogy úgy, mint a hajdani pogromok szervezőit és dícsőitőit 1944-1945 körül…

  • Gurltiz neked csak annyi a közöd a nácikhoz hogy elfogadtad a szellemiségüket.

    Gyülölöd a demokrációt és durva diktatúrát álmodsz Európának.

    Szóval TE csak ne nagyon „pribékezzél” itt.
    Közéjük tartozol.

  • gyuri10
    2018 szeptember 21
    10:30 de.

    Golda Meir ítélte őket joggal halálra
    és neked Golda Meirhez SEMMI KÖZÖD nincsen.
    TE a jelenlegi Izrael elpusztításában vagy érdekelt
    és ennek érdekében semmiféle szar populista beszédtől nem
    riadsz vissza. TE rendőrállamot csinálnál Izraelből.Undorító.

  • Kedves Almási Alma,
    tőled és a félnótás hozzád csapódó barátaidtól én már semmiért nem háborodok fel.Nyugodtan írhatsz bármilyen sületlenséget.Van egy jó versenytársad,geyza. Kettőtök között a differencia csak a stílusban van.Te még nem mentél le ordenáréba. Ha ilyen együtt gondolkodók vagytok,még az is eljöhet.Te sem tudsz megsérteni,ő viszont jól elszórakoztat.Te nem.

  • Almasi Alma

    -„torvenytelen bosszu”???
    no vajjon!!! bovebben ha szabad kernem!!!
    vagyis maga szerint-(mert szavaibol ez kovetkezik!!!!)-a mi csaladjaink legyilkolasa az „torvenyes” volt!!??
    gyalazat!!!

  • Apukam irasai kozt bongeszve talaltam ilyet is!!pont ide illik ezert megismetlem!!
    „szivbol kivanom mindazoknak aki mosdatjak,szepitgetik,lehazudjak;ujrairjak,Legyen reszuk benne UGYANOTT es UGYANUGY es foleg UGYANOLYAN KORULMENYEK KOZT mint nekunk zsidoknak volt a szuleik nagyszuleik miatt!!
    irtsak ki gyokerestol az o csaladjaikat is gazkamrakban!!…”-
    —————————————————————
    aztan majd mi mondjuk azt hogy ugyanmaaar nem is igaz az egesz!!
    kivancsi lennek az egig ero pofajukra!!

  • Almasi…..

    most komolyan de szivbol kivanom maganak es hasonloan gondolkodo haverjainak,;-„nyaljon vissza a fagylaltjuk”!!!

  • bar-lev
    2018 szeptember 24
    4:06 de.
    ilyeneket olvasva szoktam elmenni a reklámot is megnézni a 12 darab 3 szoros oscár és Emmy díjas filmek között és hátat fordítok a PC nek

    hahahahahaha egyébként: neked is ugyanazt

  • @bar-lev

    Én már sok trollal társalogtam különféle fórumokon, de olyan agresszív szarkeverőhöz, mint te, még nem volt ” szerencsém”. Hát most már ez is megesett…

  • gyuri10
    2018 szeptember 23
    4:11 du.

    Ha valaki itt ordenáré, az te vagy.
    Olvasgasd csak vissza magadat.
    Miket írogatsz másoknak?
    Aztán sikolytozol.
    A válaszaimtól.
    Te kisbetüs.
    DDDDD

  • Rodeo11
    2018 szeptember 24
    9:02 de.

    „Egy alulról jövő kacagás…”

    /Edgar Wallace/

  • Bar-Lev és Alma :

    Elbeszéltek egymás mellett …

  • gyuri10
    2018 szeptember 16
    3:19 de.

    Nem te magad írtad régebben hogy nem kultiválod a jiddisht ?
    Egészen ledöbbentem (akkor) ezen a benyögéseden.
    Azóta megértettem:csak egy elszólásod volt.
    Sok ilyen „elszólásod” van már.
    Szenilis lettél.
    Ismerd be.

  • Bar-Lev :
    Én nem akarom tudni kik ezek az emberek.
    Van nekem épp elég problémám,
    (műszaki természetűek )
    hányni meg nemakarok

    ugye ismered az a grafikont
    aminek a vízszintes tengelyén
    az élet-évek szaporodása látható
    a függőlegesen pedig azok száma akik
    kinyalhattyák.A grafikon -természetszerűleg-
    emelkedő tendenciát mutat egy kis fluktuációval.
    Namost valahol ötven tájékán van egy függöleges határvonal melynek indexe a következö: ” Innentől már kisem nyalhatják”

    Na szóval
    ezek a Gurli-girli meg Pálos
    meg stb-k pont ezt a kategóriát képviselik.

  • Geyza
    2018 szeptember 24
    7:33 du.
    szarva között a tőgyit

  • Geyza

    a magam reszerol lesz@rom mindegyiket magasrol!!
    soooot meg egy parat hozzajuk csapok innet,; R/11,Boda,Figyelo,Alma!!
    Figyelo ma koveti -(a hozzaszolasaival egyutt!!)-R/11-et!!megy ki a kozosbe nevvel,fotoval,lakcimmel,stb!!
    kovetkezik Boda!!

  • bar-lev
    2018 szeptember 25
    5:31 de.
    eme soraid még előttem vannak, de nem sokára már mögöttem lesznek…

    kis történet: az R11 nevű nagy barnamedve sétálva a lakóhelyén a kerek erdőben rájött, és kullantott egyet, a bárnelevné nevű nyuszi ott ugricsált, hát elkapta, és már a mancsában volt mikor megkérdezte tőle: mondd nyuszika hullik a szőröd…

    ez a népmese vonatkozik a tébolyult nyulakra amelyek másra nem is jók, mint amire a maci használta

    hahahahaha

    majd ha lekapartad az összes vakolatot és lejöttél a fáról, ahová őrjöngésedben felhatoltál, akkor dugd a fejedet valami hűs lukba

    agysérved van?

  • bar-lev
    2018 szeptember 25
    5:31 de.

    a magam reszerol lesz@rom mindegyiket magasrol!!
    soooot meg egy parat hozzajuk csapok innet,; R/11,Boda,Figyelo,Alma!!
    Figyelo ma koveti -(a hozzaszolasaival egyutt!!)-R/11-et!!megy ki a kozosbe nevvel,fotoval,lakcimmel,stb!!
    kovetkezik Boda!!
    __________________

    Jujdeizgi… Kimenni a „közösbe”… az mi?

    Ha azt akarod tudni, ki vagyok, tegyél úgy, mint Bánfi Miklós: megkérdezte tőlem, és én válaszoltam. Vagy tegyél úgy, mint gyuri10. Meghívott egy eszpresszóba, én elmentem és bemutatkoztam…

    De az persze nem lenne olyan sejtelmes és fenyegető, mint „lenyomozni” és kivinni a „közösbe”… Ah, ilyet csak a nagyon jelentős titkosszolgák tudnak megcsinálni… 😀 😀 😀

  • hazai lámpa
    2018 szeptember 25
    5:10 de.
    A jelentős titkosszolgák nem szokták téglával döngetni a mellüket, lelepleződni is csak cserbenhagyó katonai teherautók alatt szoktak! 😀

  • Annyira szomorú, hogy mi már elfelejtettük az egyszerű, természetes emberi kapcsolatok ápolási módjait…

  • Rodeo11
    2018 szeptember 25
    1:30 de.

    Micsurin tenyésztett tégedet ilyen érdekes alakúra ?

  • almasi

    meghogy en „meghivjam” magat barhova is??
    nem ettem meszet es nem dobom ki a penzem hulyesegekre!!
    persze almodozzon csak az ingyenes!!

  • Geyza

    itt ugrik a majom a vizbe!!!
    kiderult ebbol sokminden!!!-gurlitz meghivta almat egy presszoba!!
    hogyan?? hol??
    ugye a gurlic aszongya izraelbe van!!alma meg orbaniaban!!
    kozos hatar meg nincsen!!
    ha ez a meghivas osszejott-(marpedig almabor itt fentebb jelzi hogy igen!!)-akkor az azt jelenti gurlic nem iozraeli es nem zsido!!!
    mer azt kotve hinnem hogy tobbezer kilomert repulne akarki egy presszo randevu miatt!!

  • Geyza
    2018 szeptember 25
    11:11 de.
    némán figyeli amint bedelejeződik a geyza

  • Almási Alma
    2018 szeptember 25
    9:34 de.
    Hahaha, ezt a randevúra való felkérést nagyon naivan elrontottad, simán összejöhetett volna, ha előre kikötöd, hogy TE állod -mint egy gavallér katonatiszt- a cehhet! 😀

  • Almási Alma
    2018 szeptember 25
    9:34 de.

    már moszatos a dilinyós felfuvalkodott idióta, assziszi pedig dehogy…és az én lakóhelyeim közül melyiket
    San Agustin ban a Calle 50 a Cinco Palmas nál jobbra fordulva

    vagy Atabey ben de arra nem adok irányt egyébként is úgy van tervezve, hogy aki nem ott lakik seperc alatt eltéved és ki sem tud menekülni…

    ha még egyszer megpiszkálod a bárnelevnét mondd meg neki lécci, hogy üdvözli Don Carlos Albornoz y Silva Delgado

    jejejejeje

  • Geyza
    2018 szeptember 25
    11:11 de.
    kezd izgis lenni amint belém vagy esve? ez már a szerelem?

  • Inkább Bibi
    2018 szeptember 25
    2:03 du
    ________________

    😀 😀 😀

  • Inkább Bibi
    2018 szeptember 25
    2:03 du.
    ___

    Ja, nem jött össze… Most már mindegy, bizonyára megyek én is a „közösbe”… 😀
    (Csak tudnám, mi az a „közös”. Talán valami gruppenszex?)

  • Rodeo11
    2018 szeptember 25
    2:29 du.

    Hehehehhhee..nem vagy te annyira jó csaj.
    Különben is rühellem a szőrös pofájú vénlányokat.

  • Almási Alma
    2018 szeptember 25
    3:13 du.

    (Csak tudnám, mi az a “közös”. Talán valami gruppenszex?)

    Természetesen, de csak ha Te finanszírozod az ingyen semmit nem adó gáláns lovagjaidat! 😀

  • a kozos egy olyan oldal ahova az kerul ki nyilvanossag ele aki kierdemelte az antiszemita,anticionista,holokauszt tagado irasaival!!
    fotoval,nevvel;lakcimmel;tel szammal;stb-stb!!
    ezekhez jon par sokatmondo elmentett irasa!!
    itt lehet akar „licitalni” is………..ki-kit!!
    elore szoltunk es tobbszor is!!
    hat tessek!! kint vannak, es megy a tobbi is!!kivaloan kepzett monkatarsaink argusan figyelo szemeik elol elbujni lehetetlen!!

  • ezek a kutatasok sokba kerulnek de megeri!!baruh ‘H….munkatarsaink ingyen es meg gyozodesbol dolgoznak az ugyeken!!mindegyikuk tobb evtizedes gyakorlattal kulonfele szervektol!!
    ez ma mar egy az egesz vilagra kiterjedo halozat,szinte minden orszagban van munkatarsunk!!
    akit mi keresunk az MINDIG ELOKERUL!!!nincs menekves!!

  • bar-lev
    2018 szeptember 25
    5:51 du.

    szóval -leleplezted- ez van az utálatoskép mellett a zsinagógában, a falra krétával felkörmicélve…most rettegve röhögjek vagy röhögve rettegjek? hisztéria a köbön és bárnelevné agysérve (van neki agya?)

    hahahahahahaha

    ez olyan mint az úttörők faliújságja: és hetente cserélik a rajta lévőket sajtcédulákra írt búcsúcédulák…

    mikor búcsúzol végleg vagy mész a kisbürgözdi búcsúba trombitásnak?

    seggfej (majd ezt is tűzd ki gombostűvel a faliújságodra)

  • @barlev

    És aki a „Közös”-be kerül, azt utána levadásszátok (legyilkoljátok)?

  • Almási Alma
    2018 szeptember 26
    12:06 de.
    remélem nem ijedtél meg? olvasd efölötti bejegyzésemet… ez egy totál beteg lélek és már kezelhetetlen

    vagy csak fasiszta?
    errefelé van erre a célra megfelelő egyenruhás szervezet nemzetközi kapacitással

    addig én röhögök rajta közösbe? lehet, hogy az a kibuc? vagy a zsibvásár?

  • Rodeo11
    2018 szeptember 26
    7:21 de.
    ___________

    Mi az, hogy megijedtem! Egy fillér se maradt a zsebemben. És gondold el, még csak október 12-én jön a nyugdíj… El tudod képzelni, milyen kellemetlen?

  • Rodeo11
    2018 szeptember 25
    9:34 du.

    Ne röhögj kislány kilátszanak a rohadt fogaid

  • Geyza
    2018 szeptember 27
    10:11 de.
    honnan tudod kisanyám?

  • Rodeo11
    2018 szeptember 28
    12:47 du.

    Onnan hogy idáig bűzlenek

  • Geyza
    2018 szeptember 28
    3:45 du.

    hahahaha és már szédűlsz is tőle…vagy csak kerengő dervissé lettél?

  • Kedves Almási Alma,
    csúnyán benézted az én nézeteimet.Először is a 44-45 ös pogrom vitézek nem bosszú állók voltak,hanem faji gyűlöletből kiinduló köztörvényes rabló-gyilkosok.A bosszú állók azok voltak,akik az 1972-es müncheni olimpián legyilkolt 11 sportolónk haláláért hajtották be a tartozást.Az évek folyamán,pedig lassan,de biztosan az összes terrorlegényre és tervezőkre sor kerül.Egy sem fog”ágyban párnák közt meghalni” és addig is remegés az életük. Irántad továbbra is a kijáró tisztelettel,de hibás elgondolásaid kijavításával:Gy.

  • Almási Alma,
    nem nekem írtad,de akkor is téves a címzésed.Nem tudom barlev mit értett a”közösbe”alatt.Arról biztosítlak,hogy mi nem tartozunk a II. magyar hadtesthez,akik levadászták a tífuszbarakkból menekülő munkaszolgálatosokat 1943-ban. A”levadászás”szó kissé morbid egy rendes magyar ember klaviatúrájáról.Váratlan és egyre furcsább a véleményezésed egyes dolgokra.

  • Geyza,na idefigyelj!
    Megpróbállak mégis emberszámba venni.Valószínű,hogy te többet tudsz az ivrit nyelvről,mivel azt írod,hogy az ellenségeim nyelvét tanultam meg.Nyolc éves koromban kerültem a PESTI IZRAELITA HITKÖZSÉG Vilma Királynő úti(25-27)Fiú árvaházába.Két évvel később a Tárogató út 2. SOMÉR HACAIR cionista otthonba.A VI.ik osztályt a Bérkocsis utcai TÁRBUTBAN(ma rabbiszeminárium) végeztem ivrit és magyar nyelvű oktatás mellett.A Forradalomban egyetlen tevékenységem volt,hogy miután elhagytam a jányi gusztávok szenthazáját,Marina di Ravennában a magyar menekülttáborból kimentettem 16 zsidó testvéremet a”hős” magyar menekültek pogromja elől.Ivritül írok,olvasok és beszélek 10 éves korom óta.Azon a hülyéskedésen kívül amit rólad írtam, minden szavamat el lehet hinni.Jaaa….a jiddis tényleg nem az én asztalom,mert a pesti zsidók inkább németül tudtak.Az én korosztályom,pedig azt sem csak magyarul.1957 febr. 17 óta élek Izraelben.(hála a Teremtőnek jól)Ez viszont nem zárja ki,hogy 1962-ben egy héten keresztül kihallgatgattak a Maros utcai Kriminalisztikai Intézetben.Hogyan?Miért?Az eddigiekre a lökött agyú bárlév barátoddal együtt varrjatok gombot.További szöveg vagy felvilágosítás nagyon meggondolandó alapra téve!

  • gyuri10
    2018 szeptember 30
    7:26 de.
    a „kihallgatás” az milyen? ki hallgat többet? és mit fognak megtudni?

  • és ehhez mit szól a kedves nagyérdemű?
    „There are a number of things exaggerated or incorrect in Trump’s description of Iran as well as in the conclusions he draws. The Middle East and other adjacent Muslim countries are in chaos because the United States has destabilized the region starting with the empowering of the Islamist Mujadeddin in the war against Soviet Afghanistan in the 1980s. It then invaded Afghanistan in 2001 followed by Iraq in 2003, enabling the rise of ISIS and giving local al-Qaeda affiliates a new lease on life, before turning on Damascus with the Syria Accountability Act later in the same year and then destroying the Libyan government under Barack Obama. These were, not coincidentally, policies promoted by Israel that received, as a result, bipartisan support in Congress.”

    üdvözlettel bantanisztánból

  • beindult még egy kampány! mondj nemet a háborúra és az háborús uszításra:

    „Nothing has done more to advance the possibility of peace in Korea than the United States ceasing what it calls „war games,” but which might properly be called rehearsals for the bombing of North Korea. Yet the United States, NATO, and non-NATO-members Sweden and Finland are conducting the biggest rehearsal for a war on Russia that has been seen in decades, and Russia is engaged in a similarly enormous armed-rehearsal for a war on Europe. This is madness that must be ended.

    Planning for wars has been proven for many years to make wars more likely, and to drain resources away from planning for peace. Nations that plan less for war engage in less war and generate less hostility and terrorism.

    In May 2016, Politico reported on Pentagon testimony in the U.S. Congress to the effect that Russia had a superior and threatening military; the article included an admission from a „senior Pentagon officer” who said: „These guys want us to believe the Russians are 10 feet tall. There’s a simpler explanation: The Army is looking for a purpose, and a bigger chunk of the budget. And the best way to get that is to paint the Russians as being able to land in our rear and on both of our flanks at the same time. What a crock.”

    We demand an end to war rehearsals, and a public commitment by every national government never again to participate in rehearsals for war.”